Anglická Premier League - preview 36. kola

28.04.2012, 10:03, aktualizováno 29.04.2012, 08:21
Previews
V Anglii bude neděle patřit hlavnímu městu. V rámci dvou dnešních zápasů se představí hned tři londýnské celky, přičemž Chelsea i Tottenham budou v domácím prostředí pod tlakem. Na finalistu Ligy mistrů čeká malé derby s QPR, tápající Spurs přivítají zachraňující se Blackburn...
Chelsea FC - Queen's Park Rangers  (neděle 14:30)
Stejně jako o pár kilometrů severovýchodně, i na Stamford Bridge se bude bojovat jak o Ligu mistrů, tak o udržení. V pozdní odpoledne se rozhoří bitva mezi Tottenhamem a Blackburnem, to už ale bude mít Chelsea a Queens Park Rangers svou šichtu za sebou. V lokálním derby se kromě sportovního hlediska bude jiskřit, i co se morálního či snad etického týče...

K tomu ale později. Chelsea má v posledních týdnech formu jako hrom a už se to nedá považovat pouze za dílo jakéhosi "nadšení" po změně kouče, jako tomu bylo například po příchodu Martina O’Neilla do Sunderlandu. Pod Robertem Di Matteem Blues z patnácti zápasů jen jednou prohráli a z vítězství se radovali hned desetkrát. Má to však jedno velké ale.

Ital se švýcarskými kořeny udělal s týmem divy, především co se pohárů týče. V FA Cupu udržel ega rozhozených hvězd v mezích únosnosti, přešel přes houževnatý Birmingham i přes Leicester a nakonec deklasoval ve Wembley Tottenham. Heroicky pak vybojoval finále v Lize mistrů, kde už z takřka bezvýchodné situace udělal postup přes Neapol, vyřadil Benfiku a o neskutečném defenzivním představení s Barcelonou, kterou korunoval dokonalý výkon v deseti mužích na Nou Campu, se není třeba příliš zmiňovat. Horší je to však v lize, kde se ze starých kolejí nevyjelo, bilance 3-3-1 není právě znamenitá a bude třeba začít sbírat body ve velkém, aby čtvrté místo zůstalo v dosahu.

Ačkoli je pro Blues prioritou finále Champions League, skrz nějž se mohou do příští sezony milionářské soutěže rovněž kvalifikovat, jistota je jistota. A když se včera semlela porážka rozjetého Newcastlu, remíza Arsenalu, a když je Tottenham v takové krizi, mohlo by klidně kápnout i to třetí místo. Ale to už by se na západě Londýna muselo opravdu začít vyhrávat.

Ideální možnost k nastartování mají modří dnes proti Queens Park Rangers, k nimž je kromě místa "bydliště" a alespoň platonické rivality pojí ještě jedna věc. John Terry a Anton Ferdinand. Napsalo se o tom hodně, namluvilo ještě víc, ale nevyřešilo se prakticky nic. Ferdinand reprezentačního stopera nemůže vystát, k nevraživosti se připojilo ještě několik dalších spoluhráčů Rangers, a tak se na Loftus Road usnesli, že kapitánu Chelsea se ruka podávat nebude. Tradiční "handshaking" před zápasem se tak stejně jako v FA Cupu ruší.

Aby toho nebylo málo, na podzim se v aréně QPR sehrálo podivné divadlo, v jehož hlavní roli byl sudí Chris Foy. Výhře domácích 1:0 pomohl vyloučením Josého Bosingwy, kterému se upřímně divil i "poškozený" Shaun Wright-Phillips. Ještě předtím pak posoudil hraniční zákrok Luize jako penaltový. Celkem jedenáct karet a výhra QPR, dnes tak před Chelsea stojí dílo pomsty.

Hosté se budou všemi silami snažit o zopakování říjnového počinu. Body potřebují jako sůl, ale že by se jim na Stamford Bridge dalo příliš věřit, to tedy opravdu ne. Statistiky nicméně o jasné převaze Blues nehovoří. Už jen bilance v londýnských derby je výmluvná: Chelsea nevyhrála doposud ani jediné, QPR už tři. Jenže všechny doma a s tím je spojená i největší překážka hostů v dnešním zápase. Svěřenci Marka Hughese jsou vůbec nejhorší klubem na hřištích soupeře, prohráli posledních pět zápasů a v minulých deseti uhráli jediný bod.

Dnes navíc budou muset hrát bez Adela Taarabta, který sice v posledních týdnech konečně naladil svůj střelecký apetit, jenže červenou kartou se z utkání suspendoval. Nejspíš nenastoupí ani Diakité, který byl v týdnu nemocný, s Djibrilem Cissém. Francouz sice už nestojí kvůli jedné z červených karet, zato ho momentálně trápí koleno.

To Chelsea má ještě větší starosti s obrannou fází. Ivanović kroutí poslední část trestu a Luiz s Cahillem jsou zranění. Na stopera se tak vedle Terryho s největší pravděpodobností postaví někdo z dvojice pravých beků Bosingwa-Ferreira.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers  (neděle 17:00)
Obrovská jiskra naděje pro notně pelichající Kohouty. Ještě na konci února to s Tottenhamem vypadalo přímo famfárově. Na Arsenal měli tehdy těsně před derby náskok sedmi bodů, drželi s přehledem třetí místo a hovořilo se jen o tom, zda to zbývající milionářské seberou Gunners nebo Chelsea. Po výprasku v severolondýnském derby ale přišla nevídaná krize, z devíti zápasů získali Spurs žalostných šest bodů, čímž pod sebe v tabulce formy pustili jen "druholigové" Wolves. V sobotu se ovšem naskytla naděje...

Arsenal potřetí za sebou nevyhrál, na Britannia Stadium jen remizoval 1:1 a hlavní rival v boji o Ligu mistrů, Newcastle, dokonce prohrál. A to navíc ostudně, když se ve Wiganu sesypal a odjel s porážkou 0:4. Když tedy svěřenci Harryho Redknappa porazí předposlední Blackburn na domácí půdě (kde jinde by chtěli získat body...), poskočí o skóre na místo čtvrté. S výhodou zápasu k dobru a skrz eventuelní výhru v Boltonu pak mohou dotáhnout třetí Arsenal na jediný bod. Vyhlídky solidní, zda se uskuteční, to jest věcí druhou.

Forma Tottenhamu je totiž, jak jsem již zmínil výše, vskutku špatná. Po zdánlivém vymanění z krize v podobě výhry nad Swansea přišel opět pád. Nudná remíza v Sunderlandu byla jen předzvěstí domácí tragédie s Norwichem, poté Spurs prohráli i v miniderby na hřišti Queens Park Rangers. Připočteme-li k tomu debakl 5:1 s rozjetou Chelsea v semifinále FA Cupu, vypadá to, že se budou Londýňané muset hezky rychle sebrat, aby měli naději na vysněnou milionářskou soutěž.

A to ještě nemusí stačit ani čtvrté místo - v případě triumfu jediného anglického zástupce v letošní Lize mistrů, zbude na "bramborového" jen Evropská liga. Ale dost už Tottenhamu. Taky Blackburn má v poslední době velké starosti. A má je prakticky od začátku sezony. V posledních duelech opět zabředl do hutné a mazlavé bídy, až po pěti prohrách v řadě konečně přišlo vítězství nad Norwichem. Naděje pak svitla v sobotu, když Bolton jen remizoval v Sunderlandu. I tak se to pro Rovers rýsuje zle nedobře, na záchranu ztrácí tři body a na White Hart Lane se budou body sbírat ukrutně těžko.

Navíc pro klub z Lancashire nehovoří ani statistika vzájemných zápasů. Vždyť posledních pět utkání vyhrál Tottenham, v neděli tak míří za třetím "doublem" proti Blackburnu v řadě. Z minulých osmi zájezdů do bílé části severního Londýna pak vezl tři body jen jedenkrát.

Nadějí by mohl být špatný stav obrany Spurs. Levý obránce Benoit Assou-Ekotto má zraněné rameno a do konce sezony už zřejmě nenastoupí. Jistý není ani start Younese Kaboula, který poslední dvě utkání laboroval s kolenem. Naopak Adebayor by se mohl vrátit do akce. Blackburnu se rovněž zranil jeden z beků a ani on už si na jaře nekopne. Grant Hanley si pochroumal vazy v kotníku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Óda na Everton. Prohrávat na Old Trafford sedm minut před koncem o dva góly, kdejaký tým už by se pomalu balil. Toffees ještě ovšem při vzrušujícím odpoledni srovnali s favoritem krok a krom vyostření manchesterského derby se postarali i o vlastní benefit: již pětkrát v řadě s nikým neprohráli. Prodloužit tuto sérii domácím střetnutím s Fulhamem by potom nemusel být takový problém.

Je totiž nasnadě uvážit, že ještě žádná podoba evertonské jedenáctky na domácím stadionu nepřipustila ztrátu s tímto londýnským soupeřem! Od roku 1959 tu dokonce zůstávají Cottagers úplně na suchu; přitom pochopitelně šňůra 18 prohraných zápasů na jednom konkrétním hřišti nemá v lize aktuálně konkurenci. A i kdybychom ostatně chtěli být co nejvíc aktuální, nenacházíme příliš indicií, které by ukazovaly na pravděpodobnou zkázu jedné dlouhé série. Moyesova parta, dnes navíc úžasně nastartovaná, si na Fulhamu smlsla i na podzim, když byla ve svém klasickém srabu (3:1); a stejně tak vyšla vítězně rovněž z pohárového klání v rámci FA Cupu.

Problém by teď tedy nejspíš mohla představovat leda opět zlepšená forma Londýňanů. Ti jsou pro změnu neporaženi ve čtyřech kolech po sobě, přičemž hned tři z nich opanovali. Pořád nicméně platí, že coby cestovatelé nestojí za nic. Jakkoliv zrovna severozápad Fulhamu svědčí (triumfoval tu již v Boltonu i na Wiganu), pouze najisto sestupující Wolverhampton a podobně tápající Blackburn venku vítězí sporadičtěji (dvakrát). Už jen proto by Toffees měli pokračovat za osmým umístěním v elitní osmičce pod současným manažerem; a prvním předčením městského rivala od roku 2005 (aktuálně je mezi oběma liverpoolskými týmy dvoubodový rozestup).

Dempsey i Pavel Pogrebňak v poslední době představují patrně největší střeleckou sílu Cottagers; a je na ně vyvíjen větší tlak vzhledem ke ztrátě Kostaričana Ruize do konce sezony. Vedle někdejší opory Twente jsou ještě na delší dobu mimo i Grygera se Sidwellem. Kellyho zápěstí se již umoudřilo.

Leighton Baines byl o víkendu oceněn jako nejlepší levý bek soutěže, proti londýnskému mužstvu ale Evertonu nepomůže už podruhé v řadě. Obvykle odolná stálice marodí s hamstringem. Stejné problémy mimochodem sužují rovněž talentovaného Rodwella, který toho naproti tomu letos příliš neodehrál.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Poměrně zásadní zprávy přineslo dění uprostřed týdne. Ačkoliv se neodvíjelo pod hlavičkou Premier League, může totiž zásadně ovlivnit budoucnost některých týmů. Pokud totiž Chelsea zvládne finále Ligy mistrů a zároveň se neumístí na předních čtyřech příčkách, třetí příčka zajistí poslední vstupenku mezi evropskou smetánku. V "pole position" se momentálně nachází Arsenal, jenž zajíždí na neoblíbený Britannia Stadium...

Čtyřikrát zatím Wengerovy ovečky vyjely do této části kraje Midlands; a hned třikrát se odtamtud vracely s nepořízenou, lépe řečeno přímo bez bodu. Něco takového si už teď přitom rozhodně nemohou dovolit. Prohra s Wiganem a následná nezáživná remíza s Chelsea musí být pro Arsenal dostatečným mementem, že to, co si nahrál ve slavných kolech předtím, nemusí v součtu stačit. Momentálně na něj Newcastle se zápasem k dobru ztrácí právě ty hladce smazatelné tři body, takže Gunners podle všeho budou pod enormním tlakem.

A pokud vám nejlepší střelec už sedm kol mlčí (co se zásahů ze hry týče) a vyjíždíte na stánek mužstva, jehož styl vám z dlouhodobého hlediska vůbec nesvědčí, dá se čekat, že právě zde se bude lámat pomyslný chléb. Tím spíš pokud Potters nejsou o nic příjemnějším sokem než kdy dřív. Britannia Stadium je kupříkladu poslední dobou pozoruhodně nedobytný.

Jestliže do nového kalendářního roku vstoupil Stoke dvěma domácími porážkami, následně tu jednou remizoval a hned třikrát vyhrál. Ačkoliv tedy na cestách Potters neposbírali všechny tři body, ani nepamatují, doma se na nich únava po přenáročné sezoně takřka nepodepisuje. Takto má za sebou Pulisova parta už 52 soutěžních střetnutí, včetně výletů do Kyjeva, Istanbulu či Tel Avivu, a přitom je jen čtyři body vzdálena od svého loňského celosezonního výkazu. Pořád ke všemu Stoke může atakovat své nejlepší prvoligové umístění od roku 1975, kdy skončil jedenáctý.

V sobotu se Tony Pulis bude muset čerstvě obejít bez beka Wilkinsona, jehož zadní stehenní sval nevydržel zátěž duelu s Newcastlem. Úplně dobře to zatím nevypadá ani s Pennantem, který zřejmě úplně dokonale nestihne vyhnat vir z těla, takže se Potters opět budou muset obejít bez osvědčeného exekutora standardních situací.

Na druhé straně je přitom situace ještě dramatičtější. Především ligová sezona skončila pro Thea Walcotta, jednu z ústředních postav letošního Arsenalu. Dále je těsně po nemoci Rosický a dobře se necítí ani Diaby, takže i jeho start je nejistý. Zároveň pochopitelně schází Arteta a jen "malé pokroky" dělá slovy Arsena Wengera Jack Wilshere. Jediným významným povzbuzením tak podle všeho bude Benayounův návrat do sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Jestliže Velká Británie zažívá období vydatných srážek, minimálně na jednom místě je nepříjemné sucho. V Sunderlandu se už dvakrát po sobě neradovali ze vstřelené branky, k tomu navíc i nedávné dva výlety dopadly střeleckým fiaskem. Právě Stadium of Light tedy v sobotu, u příležitosti klání s Boltonem, bude po nějakém tom metaforickém dešti doslova prahnout...

O’Neillův tým tedy zažívá pozoruhodně rozpačitou pasáž sezony, když hned tři bezbrankové remízy vtěsnal do čtyř minulých kol. Tím dalším výsledkem, který provázela nemohoucnost útočníků, byl už obyčejný debakl na půdě Evertonu. Na všech zmíněných plichtách se celých 90 minut podílelo třeba i duo Bendtner-Sessegnon, o které by se Black Cats rády opíraly i v této pasáži sezony. Prozatím to ale spíše vypadá, že druhému jmenovanému patřil podzim a pak se poněkud vytratil. Což nicméně SAFC tabulkově až tak neuškodilo: jediná prohra v šesti kláních mimo jiné znamená akorát dvoubodovou ztrátu na osmý Liverpool (ačkoliv ten má utkání k dobru). Minimálně horní polovina tabulky tedy pro Mackems představuje velmi reálný cíl.

Bolton si přirozeně o něčem takovém může nechat jedině zdát. Na top 10 to není ani teoreticky, natož prakticky. Trotters totiž mají stále plné ruce práce zachraňování se, ačkoliv relativně nedávno zaznamenali vítězný hattrick. Následně se jim totiž pro změnu třikrát v řadě naplno bodovat nepovedlo, což pozoruhodným obratem spravili minule na Villa Parku. Tím utržili celkem senzační korálky, které se při konečném sčítání mohou velmi hodit.

Wanderers mají totiž stále zápas k dobru, a situace by tedy byla již notně příznivá, pokud se jim povede zvítězit i na Stadium of Light. Přitom jejich venkovní forma není špatná a šestkrát (či vícekrát) na cestách dosud v historii Premier League vyhrál jen jediný sestoupivší tým - Crystal Palace ze sezony 1997/98.

Pokud v úvodu byla řeč o mizerné potenci Sunderlandu, vězte, že ofenzivní potenciál mužstva bude leda oslaben předčasným koncem sezony pro duo Larsson-Richardson. Oba borci podstoupí operaci kýly a na plac se již vrátit nestihnou. K tomu teď navíc Black Cats postrádají i jiného středopolaře, poměrně gólového Gardnera pro karetní trest.

V tomto si nicméně Sunderland s Boltonem v ničem nezadá. Owen Coyle se nechal slyšet, že hned šestice fotbalistů si z úterní bitvy odnesla bolavé šrámy. Mark Davies, Eagles a Miyaichi pak dokonce všichni vynechali čtvrteční trénink. Bez nich by byla krutě oslabena také druhá útočná vozba, takže by skoro až bylo nasnadě tipnout další remízu 0:0, jež se na Stadium of Light mezi oběma kohouty posledně narodila po Vánocích 2005.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Bůhvíjak hluboký smysl tento zápas nemá. O vlčí definitivě sestupu se moc dobře ví; zhruba podobně jako o úspěšném nováčkovském tažení Swansea, které je pro změnu stoprocentně zachráněno. Přesto by nicméně obě mužstva jistě ráda finišovala důstojně; Labutím ještě může jít o elitní desítku, jinými slovy vyšší prémie, Connorovi o manažerskou budoucnost.

Swansea bezpochyby překoná očekávání - ať už se umístí jakkoliv. Nicméně aktuálně sedí na 12. příčce, jen tři body za osmým Liverpoolem (který má tedy zápas k dobru) a minimálně vidina umístění v první půlce tabulky bude ještě velšský celek v závěrečných kolech motivovat. Stejně jako třeba odplata za koncovku podzimního měření sil; tehdy Wolves v posledních šesti minutách dvakrát udeřili, aby na vlastní půdě duel s nováčkem alespoň zremizovali.

Ovšem nyní - když je jasné, že po 38. kole poputují opačným směrem než loni Swans - už ale něčeho takového opravdu nejsou schopni. Z 33 možných bodů v nedávné době Wolverhampton vydoloval pouhé dva - z toho jeden byl, pravda, dílem chvályhodného návratu do zápasu s Newcastlem. Jinak ale pod Connorem Vlci působí spíše jako neškodní býložravci; během osudové porážky s ManCity si také ostatně před zraky vlastního publika vystačili s pouhými 17 procenty držení míče.

I proto, že někdejší asistent Micka McCarthyho tradiční klub nikam neposunul, nedá se napevno počítat s tím, že dostane důvěru vedení i pro nadcházející sezonu. O tom se koneckonců především bude rozhodovat i v dalších kolech - tedy jestli se vůbec o takovém východisku uvažuje, když dosud Connor nevyhrál jediný souboj a v 10 kolech pod ním Wolves zamířili do černého všehovšudy šestkrát.

Naopak Rodgersova pozice nemůže být šéfy velšského celku zpochybňována; paradoxně ji ale může ohrožovat skvělost labutího ročníku. Mladý manažer, který v průběhu sezony na Liberty Stadium podepsal novou smlouvu, je totiž už teď spojován s postem lodivoda Tottenhamu. Ten se nejspíš uvolní s Redknappovým odchodem k reprezentaci.

Co se těch opravdu bezprostředních starostí obou kormidelníků týče, jsou rozprostřeny tak nějak příhodně. Má je totiž hlavně Connor. Jeho například ošklivě zasáhl úraz Bassonga, který zároveň stál u zrodu druhé, stvrzující branky ManCity. Dále jsou pak Wolves až do konce sezony bez brankářské jedničky (Hennessey) či mozku zálohy (O’Hara). Na druhé straně barikády běžné nachlazení překonali Caulker s Dyerem, takže Rodgers žádným čerstvým problémům nečelí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Aston Villa  (sobota 16:00)
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. V případě Aston Villy možná ještě úplně neupadlo, metaforická nádoba však v případě McLeishova ansámblu rozhodně alespoň praská. Po senzační domácí prohře s Boltonem se Aston Villa ocitla zcela na pokraji sestupu: pokud by 18. Wanderers zvládli triumfovat v zápase, který jim schází odehrát, budou na tom oba minulí soupeři nastejno. Proto dnešní malé středozemské derby budí zvláštní pozornost...

Zatímco tedy Bolton, Wigan, Blackburn a nakonec i to QPR vykazují určité známky bojovnosti, Villans jen nezadržitelně padají dolů, jako by se jich to netýkalo. Jedna výhra ve 13 kolech, hned čtyři prohry v nedávných sedmi - to je zkrátka děsná vizitka pro svého času úspěšný celek. Ten navíc vede tuze neoblíbený manažer: když v týdnu vedení skrze Birmingham Mail zorganizovalo jakési hlasování o "důvěře vládě", až 76% respondentů požadovalo McLeishovu hlavu. Čemuž se nelze dost dobře divit; vždyť zrzavý kormidelník ke všemu "pochází" z řad městského rivala, se kterým loni shodou okolností sestoupil. A v této fázi sezony měli mimochodem jeho Brum na kontě o tři body více než nyní Villans.

Jestliže McLeish nemá vůbec nic jistého, paradoxně ani Roy Hodgson, který s Baggies prožívá spíše úspěšný ročník, úplně neví, kudy povedou jeho příští kroky. Ve West Bromwichi totiž stále neprodloužil pomalu končící kontrakt. Již na začátku dubna nicméně zkušený manažer očekával, že se o nové smlouvě brzy začne jednat - a od té doby zaznamenal tak akorát pozitivní výsledky. Dvě čistá konta, skalp Liverpoolu, šest bodů. Throstles jsou aktuálně desátí, přičemž v horní polovině tabulky se neumístili od roku 1981. Vskutku poctivou práci odvádí v nenápadném klubu někdejší lodivod Interu Milán či Fulhamu; a bylo by nadmíru podivné, kdyby si další kontrakt nevysloužil.

Do jednoho z kruciálních soubojů se sousedem vyráží pět poněkud zdecimovaná Aston Villa. Po zlomenině klíční kosti je sice zpátky stoper Richard Dunne, nad jeho kondicí se nicméně po dvou a půlměsíční pauze vznáší obří otazník. Nejisté jsou navíc z různých zdravotních důvodů také starty další důležitých borců; jmenovitě jde o Irelanda, Collinse a Heskeyho.

Naproti tomu Hodgson může být spokojený s vývojem událostí kolem Scharnera a Fortuného. Prvně jmenovaný si během bitvy s Liverpoolem zlomil kůstku v zápěstí, ale způsobilý nastoupit by měl být stejně. A dále zmíněný útočník pro změnu tento zápas vynechal, aby byl nyní stoprocentně zdráv.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Newcastle United  (sobota 16:00)
Jako v pohádce si teď musí připadat Alan Pardew se svými Strakami. Každý si už minimálně jednou během sezony musel říct, že Newcastle jednou dojde dech a sotva se přimotá do boje o druhořadou evropskou soutěž. Dnes je ale realita jiná, konkrétní, nezpochybnitelná a rozhodně vzrušující. Černobílí jsou čtvrtí a na třetí Arsenal ztrácí se zápasem k dobru tři body...

Jenže proti nim stojí soupeř, kterého si možná trochu paradoxně v této fázi sezony nikdo nepřeje potkat. Roberto Martinez totiž se svým Wiganem opět dokazuje nemožné a (téměř) přesvědčivými kroky jej i potřetí zachraňuje. Loni to bylo 11 bodů vytěžených na posledních šest pokusů; letos 12 z 18 nedávno možných. Koneckonců vizitka počítající s 19 body utrženými v tuctu minulých kol je bilancí na úrovni elitní šestky; tak vehementně se opět Latics vyšvihli. Základem jim přitom byla zpevněná defenzíva, která si od začátku února udržuje průměr jednoho inkasovaného gólu na zápas. Jakkoliv tedy střílení branek dál představuje pro atlety solidní potíž, minimálně na jedné klíčové složce se očividně dá stavět.

Vzhledem k tomu, že Wigan ještě do konce sezony čekají velmi hratelní soupeři jako Blackburn či Wolverhampton, dá se tenhle mač označit za jakousi nadstavbu. I jen bod z něj by byl pěkným úspěchem, kór při současné fazóně Magpies. Ti teď už šest kol jenom vyhrávají, z toho z pěti případů dokonce vyvázli s čistým kontem a snad až na Norwich opravdu každý z inkriminovaných soupeřů padl rozdílem alespoň jedné třídy. Pokud by teď tedy Pardewovi svěřenci opět zvítězili, vyrovnali by svůj rekord týkající se počtu po sobě vyhraných klání v rámci Premier League.

A to by mimochodem rozhodně měli, pokud skutečně chtějí pomýšlet na účast v milionářské soutěži. Totiž los nebyl ke Strakám dvakrát přívětivý, takže končí sezonu výjezdy na půdu Chelsea a Evertonu, přičemž jediný zbývající domácí duel odehrají s Manchesterem City. Pak je zřejmé, že tři body z tohoto střetnutí budou přímo žádoucí. Bude třeba zejména opět využít formy Papisse Cissého. Ten se trefil v každém z předešlých šesti kol a může se tak stát prvním fotbalistou po čtyřech letech (od Adebayora), jenž tuto šňůru natáhl až na sedm utkání.

Co teď Newcastlu mimo jiné hraje do karet, je i vyprázdněná marodka. Tu si pro sebe zarezervovala nešťastná letní akvizice jménem Sylvain Marveaux, která na ní strávila takřka celý ročník. Teď se ještě spolu s krajanem Obertanem vrátila do tréninkového cyklu - na zápasovou zátěž to ale ani u jednoho z Francouzů nebude.

Na druhé straně barikády podle všeho bude vzhledem k Di Santovým trablím opět povolán do zbraně Hugo Rodallega. Ten už měsíc a půl nevyběhl na hrací plochu a vše nasvědčuje jeho letnímu odchodu. Stále by se ale mohl hodit při křísení ofenzivní vozby. Té by už zároveň nemusela chybět Crusatova podpora z lavičky, pravděpodobná je však pro změnu absence Stama.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.50 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Velkou facku do tváře dostal Liverpool v posledním kole. West Bromwich přehrál bez větších problémů, přesto nakonec odešel z vlastního stánku poražen. Již potřetí v sezoně a vskutku v klasickém duchu - mimo jiné za zvuku brankové konstrukce. Reds jsou tedy nebezpečně blízko konci až za městským rivalem, proti čemuž budou nyní bojovat na Carrow Road.

Tam se obvykle utváří pro fotbalisty skvělá atmosféra, také ono ale v žádném případě není nedobytné. Norwich patří k těm týmům, které dokážou velké i tuze malé věci jak doma, tak venku. Poslední senzační výsledek kupříkladu Lambertovi svěřenci uhráli na White Hart Lane, aby od té doby nezvládli ve svém panství vzdorovat ManCity a pak ještě hladce prohráli v Blackburnu. Skóre 1:8 z minulých dvou kol zase jednou působí coby budíček pro překvapujícího nováčka, kterému ke konci ročníku zákonitě dochází dech.

Pořád se s ním každopádně musí počítat: Canaries stále na vlastním hřišti nezvládli jen dvě z nedávných osmi představení, navíc Lambert bude Dalglishe alespoň trochu znát z období, kdy pod ním krátce působil v Celtiku. To se ostatně částečně potvrdilo i na podzim; Norwich tehdy na Anfield Road zabodoval jako jeden z 12 týmů letos. Mimochodem i proto, že se dobře vyspal Ruddy - což obnášelo rovněž rozestavění tyčí, které zvonily dvakrát.

Jedna výhra z šesti kol jednoduše dává tušit, že na tuhle ligovou sezonu budou chtít v červené části města Beatles co nejrychleji zapomenout. Je zcela evidentní, že nadcházející dvě utkání - včetně tohoto - budou hlavně přípravou na finále FA Cupu s Chelsea. V lize se Dalglishova eskadra může tak akorát ubíjet rostoucí ztrátou na elitní čtyřku. Loni po konci ročníku činila 10 bodů, dnes je to již 16.

Kanárci mají napříč celou sezonou značné problémy se skládáním defenzivní linie. Ta bude v nepříliš ideálním složení fungovat i nyní. Stoper Zak Whitbread i popáté v řadě nebude k dispozici, když marodí s třísly; a již déle zároveň nejsou Lambertovi po ruce levý bek Tierney a jiný střední obránce Ayala.

Na druhé straně barikády se předně chystá rošáda ve středu pole. Pro letošek už totiž dohrál Charlie Adam, který si poškodil vazy v koleni, a přirozenou náhradou za jeho osobu bude Steven Gerrard. Ten během duelu s WBA odpočíval.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United35265486:3283
2.Manchester City35255587:2780
3.Arsenal FC352051067:4365
4.Newcastle United34188853:4262
5.Tottenham Hotspur34178957:3959
6.Chelsea FC341610856:3858
7.Everton FC341391242:3848
8.Liverpool FC3412101240:3746
9.Fulham FC3412101245:4446
10.West Bromwich Albion351361641:4745
11.Sunderland AFC3511111342:4144
12.Swansea City3511101439:4543
13.Norwich City3511101447:6043
14.Stoke City341191432:4842
15.Aston Villa357151336:5036
16.Queen's Park Rangers35971939:5734
17.Wigan Athletic358101734:6034
18.Bolton Wanderers341032139:6733
19.Blackburn Rovers35872047:7331
20.Wolverhampton Wanderers35582234:7523
Zbývající zápasy
30.04. 21:00Manchester City - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1751)

Přidat komentář
madridcan

1 pre Dembu

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Koho máš vlastně od nás rád? Dembu, Hatema a Marveauxe?

Reagovat
Wat

Jenom Dembu a Sylvaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu, že trénuje 4 den naplno, ale do Wiganu ještě nejede. Každopádně možná by mohl zasáhnout do zápasů s ManCity nebo Toffees

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Věčný lazar

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíme porazit ropu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se zachránili Rovers na úkor QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se nezachránil ani jeden z nich.

Reagovat
Wat

Kéž by se oba nezachránili.

Reagovat
Manik...

Reagovat
goodbay

, bohužel už je to velmi těžké, musí se udělat tak 6-7 bodů, aby se vůbec dalo přemýšlet o záchraně. A to mají venku Kohouty a CFC a doma Wigan, takže nic lehkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke jedem , Wigan jedem

Reagovat
supervizor

Queen's Park Rangers jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nahovno program. Tak asi zkouknu Arsenal no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.... jdu na pouť.

Reagovat
smazaný uživatel

A jdeme Arsenal!! A jdeme Wigan!

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies musí vyhrát!!!

Reagovat
niflheim

Škoda, že není nějaký zápas už dřív dneska.

Reagovat
vodka

žádná škoda, čáraj ven, když je tak pěkně

Reagovat
niflheim

Já musím sepsat jednu seminárku přes víkend ...takže to je jedno.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvuli poslednimu kolu v Championship

Reagovat
niflheim

Tak snad Saints vyhrají

Reagovat
Bayern +

Saints - Coventry 0:1 (gol v 89. min.)

WHU - Hull 1:0 (94. Noble, pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jim by mela stacit i remiza, protoze WHU o 4 goly nevyhraje, ale ja si nemyslim, ze by meli mit Saints problem s Coventry. Podle me je odstreli uz v prvnim polocase a nebude o co hrat. Sestup je jasnej, vitez ligy je jasnej, a play-off vlastne taky, Cardiffu staci remiza a tu v pohode uhraji, takze v Champu nakonec neni temer o co hrat

Reagovat
smazaný uživatel

je hokej o půl 2, takže to vychází výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte tomu dat na tiket Arsenal, Wigan a Labuťe? Všecko výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej za hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to za pade, když to vyjde, tak si večer odnesu do hospody o šest stovek víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak good luck

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Manik...

kdo jsou labutě? ... jinak souhlas

Reagovat
Wat

Lol.

Reagovat
Miguel19

Wigan?

Arsenal bych taky nedával

Reagovat
Liquid

Arsenal snad na Stoku za Pulise nevyhrál v lize ne ? Dnes doufám, že dokonce zase prohraje, jinak zápas Wigan - Newcastle, na to se těším, nikde jinde není takový "trojtip" jak zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

1:3

Reagovat
SunFells

Zrovna v tom zápase, kdy Ramseymu zlomili nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Wigan ať se ještě hecne!

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu vam to bude, kdyz nejste schopni ziskavat body?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal nevyhraje

Reagovat
cristiano.K.

mám jediné labutě,Fulham dá gol,neprohru W.B.A a neprohru černých koček.

Reagovat
niflheim

No každopádně ten pád AV je i celkem reálný. WBA(A), Spurs(H) a Norwich(A). Z toho klidně můžou vyjít bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale to by musel Bolton získat 4 body, nebo Blackburn pět. A ještě k tomu QPR a Wigan alespoň jednou vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na ten Blackburn mi prijde vsechno realny

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Villa nezískat ani bod. A to si myslím že něco určitě urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to bral hypoteticky, kdyby Villans vazne vsechno projeli. Ale maji doma Spurs, to je jistota bodu, a ty venkovni zapasy taky nemaji z nejtezsich

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Spurs zítra nevyhrají, tak je Villans doma porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad nespadnou. Pořád je to sympatický a tradiční tým s velkým stadionem který může PL prospět. A McLeish snad stejně vypadne po sezóně.

Reagovat
Manik...

Dneska musí Arsenal!!

Wigan by se mohl předvést a okrást Newcastle o body

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poprvé mám letos v každém zápase někoho, komu tu výhru budu přát. Toffees, Gunners, Trotters, Wolves, Villans, Magpies a Canaries.

I když Wiganu záchranu přeju, tak prostě NUFC musí vyhrát, strašně je chci v Lize Mistrů. S nima ještě Arsenal a na zbytek Londýna zkrátka zbude jen boj o Evropskou ligu. U Wolves je škoda, že už maj jistýho padáka, ale pořád jsou to Wolves, proto musí bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To já se spíše bojím, že Wolves budou působit celkem hodně odevzdaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, oba celky už mohou hrát v pohodě. I když ta pohoda u Wolves asi velká nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je Diaby zase out.. dneska by se hodil víc než kdy jindy

Reagovat
supervizor

S jeho skleněností by střídal v páté minutě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Paul Anka

doufám že Arsenal vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

víťazstvá domácich a Arsenalu

Reagovat
afc

Stoke uz o nic nejde,tak dufam,ze nebudu robit problemy a v pohode nam to pustia.

Reagovat
smazaný uživatel

to nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

To bych chtel videt

Reagovat
afc

Ved pred tyzdnom podali odovzdany vykon,tak hadam na to naviazu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, na Britannii proti Arsenalu se da odevzdany vykon doslova ocekavat

Reagovat
afc

Viem,ze doma su o triedu silnejsi,ako vonku.Spolieham sa na to,ze nebudu uz mat taku motivaciu,aku by mali za normalnych okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozny, ze tam Arsenal vyhraje, ale urcite necekam odevzdany vykon. Stoke se v poslednich tydnech propadli a porad maji 4 zapasy a realnou sanci skoncit v top10. Myslim, ze 14. misto je pro ne malo a protoze niz uz jit nemuzou, budou se chtit posunout vys

Reagovat
Lacko_Boh

šak to že im o nič nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se již ohlíží po zamýšlených letních posilách do středové formace. Telegraph mluví o tom, že na mušce manažera Gunners Arsene Wengera uvízl záložník Javi Martinez z Athletic Bilbaa. Třiadvacetiletý Španěl by mohl případné zájemce vyjít na 10 miliónů liber a je prý realističtějším cílem než francouzský reprezentant Yann M´Vila. Skauti Arsenalu sledovali Martineze při čtvrtečním semifinále Evropské ligy.

Takže něco jako loni s Matou? Wenger nabídne 10, Bilbao je odmítne a prodá ho nám za 15..

Reagovat
smazaný uživatel

''Martínez má ve smlouvě výkupní klauzuli čtyřicet milionů eur''

Reagovat
smazaný uživatel

To Wengera nezajímá, on vždycky začíná vyjednávání na "Zaplaťte nám 5 milionů a pošlete hráče a máme deal"

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale zase se nenechá podojit alá Abramovič ale jo, s tím Matou to bylo vtipný/smutný , ale stejně by nakonec skončil v Chelsea kvůli Torresovi

Reagovat
afc

Ved sa pisalo,ze Mata dal prednost Chelsea kvoli trofejam,tazke tam to Wengerova chyba tazko bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak CFC měla ofiko zájem potom, co Arsenal podal směšnou nabídku a Valencie odmítla, nebo se mýlím? Respektive ten zájem jsme projevili až výrazně později (2týdny?) po Arsenalu, takže to mohl Arsenal klidně dotáhnout a ukecat ho.

Reagovat
afc

Smiesnu?Ved to bolo vyse 18m, ktore Valencia odmietla a potom sa do toho vsunula Chelsea a bolo hotovo.

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že měl do konce července výkupní klauzili, tak ta nabídka nemohla být směšná. Zkrátka jste se do toho vložili vy a zatemnili mu mysl penězi

Reagovat
smazaný uživatel

Má plat 60k týdně, to je podle mého na jeho kvality odpovídající.

Reagovat
herbage

tos četl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle - tenhle údaj jsem viděl asi 4x a nic jiného prakticky, takže to beru jako fakt.

Reagovat
Counter

Nene, Mata do CFC nešel za penězi, jednoduše dal modrákům přednost před Arsenalem :-)

Reagovat
herbage

tak mu ani nemuseli zatemňovat mysl, už trpěl demencí předtím

Reagovat
spider_8

A teď bude hrát finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

a finale FA Cupu

Reagovat
herbage

bláznům přeje štěstí, to je známý fakt

Reagovat
spider_8

Tak jako tak, zvolil dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti preje tomu kdo mu jde naproti a kdo si ho zaslouzi . Navic my ho pod AVB teda moc nemeli, az ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neuveritelny Mata sel do CFC za 1) kvuli Torresovi, 2) kvuli trofejim, 3) kvuli penez, ale nejaky extremne velky plat nema. Urcite ta hlavni vec, ktera by prevazila misky vah z pohledu Maty na stranu Chelsea nebyly prachy.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Martinez dnešní přestupová bomba. Dnes se o něm píše i ve spojitosti s MU.

Reagovat
Kenneth

10 mio stojí jeho levá noha možná tak. Wenger bude muset připlatit pokud chce kvalitu.

Reagovat
Liquid

Bilbao Basky neprodává

Reagovat
afc

Ved sa pise o 32mega.To by nikdy za DM nedal a navyse ho nijak akutne nepotrebujeme.To je uz realny M Vila ci Biglia.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by určitě preferoval M'Vilu, už jen proto, že to je frantík a levnější

Reagovat
kiwwi

a horsi

Reagovat
smazaný uživatel

určitě né o parník

Reagovat
kiwwi

povedal by som ze o dost

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Sranda je,ze sa o DM poste tolko spekuluje a lietaju mena,ako Martinez,M´Vila,Biglia a AM,ktore tolko potrebujeme, nikde nic.

Reagovat
smazaný uživatel

já docela čekal, že tam bude nějaký zájem o Kagawu, ale jak vidím, tak asi není... nejspíš si opět necháme vypálit rybník, přitom by nestál víc jak Ł15 mega furt si tak nějak myslím, že do té ofenzívy příjde akorát Podolski a Dempsey

Reagovat
niflheim

Jack? Rosa?

Reagovat
afc

Jeden rok nehral a vobec nie je iste,ci ho tam Wenger mieni postavit a Rosa to sam nezvladne.Jedno AM proste potrebujeme.

Reagovat
niflheim

No já jsem všeobecně zvědavý na to, jak bude ta vaše záloha vypadat další sezónu, zvláště se zapracováním Denche, Coquelina a Lansburyho.

Reagovat
kiwwi

10 mil.? co je Athletic charita? ten ma cenu daleko vyssiu

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Takové kecy a vy to všichni berete za hotovou věc...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral do United místo všech těch Hazardů, Kagawů a jiných. S Carrickem do dvojice naprostá lahůdka. Ale to by SAF musel přejít na 4-2-3-1.

Reagovat
Erdovec

OT: chci se zeptat kde stahuje zápasy, třeba i nějaké starší?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United target Dortmund star Kagawa.

The Japan international is expected by the Bundesliga champions not to sign a contract extension, with the Red Devils ready to pounce by offering him a three-year deal.

...je to čím dál více pravděpodobnější, dokonce se mluví o předčasné dohodě mezi klubem a hráčem.

Reagovat
afc

goal.com

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jen tahle zpráva, ale prakticky to samý si můžeš přečíst všude. A na fórech MUFC to fanoušci berou jako hotovu věc.

Reagovat
afc

Telegraph,bbc pisu nieco o tom?

Reagovat
niflheim

To byl i Sneijder

Reagovat
kiwwi

ten je vraj uz v CHelsea

Reagovat
niflheim

Kolikrát ho už viděli na letišti?

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt.

Reagovat
SunFells

"A na fórech MUFC to fanoušci berou jako hotovu věc" To tomu hned dodalo serióznost.

Reagovat
smazaný uživatel

To tomu nemá dodat ale serióznost proboha. Jen jsem podotkl, jak co si o tom myslí na ostrovech.

Reagovat
niflheim

Něco podobného tady házel kiwwi z Bildu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa k nám, Sneijder k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder je TOP, ale ten jeho plat

Reagovat
smazaný uživatel

Top rozhodně není, byl... Ale věřím, že se do toho může zas dostat. Ale plat, věk, cena, forma, to je vše na straně Kagawy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych radsi Kagawu, posledni dve sezony hraje vazne skvele. Eventualne by to mohl byt megakauf. Sneijder ma smulu na zraneni a navic je tam to "zaklinadlo" v podobe "v klubu hraju dobre jen prvni sezonu".

Reagovat
Kenneth

Navíc by se Kagawa zaplatil sám. V Asii by vypuklo šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že se Sneijder do té top formy dostane opět. Ale bude mu 28, měl by být v nejlepších letech a pochybuju, že odehraje více než 6 let v top formě. A vzhledem k platu a ceně to bude prostě prodělečný kauf. To moc omlazení není.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, doufam, ze zustane v Interu, tam se mi libi. Navic, kdyz se neustale bavime o generacni vymene v CFC, tak samozrejme vsichni zkuseni neodejdou (minimalne Cech, Terry, Lampard zustanou + si vyber z Cole/Ferreira/Bosingwa/Essien/Malouda/Drogba koho bys chtel) Kagawa by mohl pomoct i z toho marketingoveho hlediska jak pise Kenneth.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira/Bosingwa/Essien/Malouda by měli dobrovolně odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Essiena bych si jeste nechal

Reagovat
smazaný uživatel

U Essiena je to otázka, pokud bude slušná nabídka a on bude chtít jít, tak bych ho nechal. Stejně tak u Colea. U zbytku není o čem diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi na tom co je slusna nabidka.

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Aston Villa fakt sestoupí. Má těžkej los a při její formě je možný, že všechny zápasy prohraje. Naopak Bolton a QPR mají slušnou formu a nějaké body ještě získají.

Reagovat
Counter

Tohle bude zábavné kolo fanty, všichni budou mít moře bodů

Reagovat
Wat

Stačilo, když dohrávali Toffees a Magpies, BAE udělal moře bodů. Teď toho bude 2× tolik určitě.

Reagovat
Wat

* Toffees a Spurs samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

ja budem mat najviac, som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu mít nejmíň! Jsem si jistý, protože mam kapitána Torrese.

Reagovat
miky10

Reagovat
afc

BBC:Jack Wilshere may not be fit for next season, says Arsene Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Bude vůbec někdy fit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taktika, bo se ho Pearce snaží tlačit aspoň na olympiádu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či si priať radšej vypadnutie, alebo záchranu s tým dementom na lavičke...dilema

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc je Bild důvěryhodnej?

Reagovat
kiwwi

vraj nie velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si nezaměstnaný Němec a máš maximálně učňák, tak jsou to nejlepší noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to.

Reagovat
Chazy

Dneska tady čtu v takovým množství něco jako Wigan a výhra, že to prostě musí skončit 0-4

Reagovat
kiwwi

tieto reci zboznujem

Reagovat
Chazy

A jak vážně sou podle tebe myšlený?

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jim to jde hlavně jako outsiderům. a pomalu se z nich stávají favoriti, tak to smrdí krachem

Reagovat
Chazy

Jj, už minule se s Wiganem počítalo trochu víc a byla to gigatragédie :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je ironie nebo jak to mám chápat? Já ten zápas neviděl ale prohrát o gól na cottage není žádná ostuda,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že prohrajeme 3-0. na vás se nám tradičně nedaří a forma tomu nasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to zkouší

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o čem mluvíš (... )

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám strach, Wigan se poměrně rozjel a ty kurzy co vypsali sázkové kanceláře na Newcastle jsou okolo 2.5, což je šíleně moc. Snad to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměly být ve fantě možnosti na využití wildcard? Proč mi to nejde, když jsem použil jen jednu?

Reagovat
smazaný uživatel

*2 možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že to funguje tak že máš jednu, plus jednu máš přes přestupní období. Takže když ju tehdy nevyužiješ tak propadá.

Reagovat
smazaný uživatel

kunda!

Reagovat
Erdovec

naštěstí jsem takový haluzák že jsem se s tou první trefil do toho období

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC ma už istu EL nie ? ale dufam že to bude LM

Reagovat
Honza Matoušek

Ano má

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

Může mi tu někdo PROSÍM osvětlit, jak je to s těma pohárovýma příčkama komplet: Kdyby teď skončila PL, kdo jde do LM, kdo do EL, kdo z pohárů? Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Do LM jsou di kteří mají číslo ve tmavě zelené barvě, do předkola ti se světle zelenou, do EL ti s tou modrou barvou plus dva vítězové poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

A ti s tou červenou barvou vyhráli sestup do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chápu, ale Chelsea přeci není bez pohárů ne? (Kvůli LM???)

A někde jsem četl, že 4.tým bude hrát jenom EL a né LM .....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Chelsea vyhraje LM, tak jde přímo do skupin na úkor týmu na třetím místě, ten pude do předkola, a ten co bude po skončení sezóny na 4. místě má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok děkuji mockrát .... i tomu chlápkovi, co to napsal pod tímhle komentem

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlapík je rohovnická legenda, takže pozor na něj

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

V tom případě holt bude mít 4. EL z pátého fleka a pátý by dostal pozici do EL z FA Cupu.

Reagovat
niflheim

LM - United, City, Arsenal, Newcastle (předkolo)

EL - Spurs

EL(z pohárů) - LFC (vítěz CC) a Chelsea (vítěz/finalista FA Cupu)

Reagovat
Erdovec

+ještě tím může zamíchat vítězství Chelsea v LM

Reagovat
niflheim

To se snad nestane. Ale už jsem o tom párkrát mluvil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall

v něm se člověk fakt nevyzná

Reagovat
madridcan

Neviem ti to konkretne vysvetlit o co sa jednalo, ale on mu pomahal. Mal nejaky krc alebo nieco. Proste to nespravil narocky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme Wigan , dneska to musi byt 3 body.

Reagovat
vladis271

čo z champu by ste mi odporučili ako najuzaujímavejší súboj?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si kuknem B´ham s Readingom

Reagovat
Chazy

Já bych se podíval na Saints nebo Cardiff.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem ti na icq, prislo ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava postupu Saints.

Reagovat
Minister

Wilshere může chybět déle

Angličan Jack Wilshere kvůli komplikovanému zranění kotníku a paty nestihne Euro, možná bude chybět ještě déle. "Nechci, aby byla olympiáda cíl. Nevím totiž, jestli Jack bude na začátku sezony fit," sdělil manažer Arsenalu Arsene Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

brutálne ťažký zápas, keď vyhráme na Britannii, tak nielenže už budeme asi na 100% tretí, ale budem túto sezónu považovať za veľmi dobrú, napriek očakávaniam.

Reagovat
Counter

Já si živě dokážu představit, že vyhrajem na Stoke a pak to proserem doma s Norwichem :-)

Reagovat
afc

Wenger sa asi zblaznil,vo finale zela Chelsea vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená jen jedno. Má políčeno na někoho z našeho kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradu za van Persieho.

Reagovat
herbage

skvělé, supermarket ze severu otvírá. Prosil bych jednoho Ben Arfu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja poprosím toho Tiotého, teda.

Reagovat
herbage

Frimpong > Tioté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Jj zrovna my se máme komu smát.

Reagovat
herbage

Newcastle je Tesco, my jsme Harrods K nám chodí nakupovat zákazníci až z Barcelony

Reagovat
vladis271

no a my sme Jednota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Toho sa neboj,on to takto vysvetlil: Je to vyrovnané. Ak by sme skončili tretí, prial by som si výhru Chelsea. Bolo by to skvelé pre anglický futbal. Ak by sme skončili štvrtí, vtedy by to bolo pre nás veľmi ťažké, ak by Chelsea vyhrala. Dané pravidlo je pre nás nebezpečné. Každý v Anglicku si bude priať výhru anglického tímu, ale pre štvrtý tím tabuľky to bude ťažké. Môže sa stať, že štvrtá bude aj Chelsea. Nechajme sa prekvapiť, ale chceme vyhrať zvyšné zápasy, skončiť na treťom mieste a držať palce Chelsea vo finále.“

Reagovat
herbage

moc rozumu, málo nenávisti

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby.. lišák jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len je to pravý gooner, ktorý nedopraje Spurs LM, ani za cenu toho, že pocestuje niekam na Ukrajinu hrať predkolo.

Reagovat
herbage

nemyslel FA Cup? I tak by to byla senilita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

If Titus gain a pound every time he has to say sorry, he'd be a very wealthy man.

Reagovat
smazaný uživatel

Bramble

Reagovat
wild

Podľa posledných správ sa portugalský záložník Nani zranil v tréningu a pravdepodobne vynechá dôležité derby s Manchesterom City!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický Fergiho manévr.

Reagovat
smazaný uživatel

Este natupi Owen v zaklade

Reagovat
niflheim

Rozhodne v 90.+12

Reagovat
smazaný uživatel

To by tenhle web spadl pod náporem tak zlostných komentářů, že by ho už nikdy nikdo nanahodil.

Reagovat
niflheim

Ani The Eldes of the Internet?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jo, protože těm by pomohl Stephen Hawking.

Reagovat
smazaný uživatel

*Elders, ale inak IT

Reagovat
niflheim

No jsem ale zvědavý na to, co bude dál. Někde jsem četl o nějakém speciálu v tomto roce. A možná bude nějaký film.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bolo super. Inak, moja najobľúbenejšía scéna:

http://www.youtube.com/watch?v=cSaQx1jgM-I&feature=g-like

Reagovat
minoLFC

Hargy?

Reagovat
smazaný uživatel

"Rosického inspiruje Giggs." no jestli ho fakt inspiruje giggs tak by si měl Jirka dát pozor na přítelkyni

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeš pořád vymýšlet takové vtipy tak by si měl Petr Novotný dát pozor na svoje křeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

toho sem dlouho neviděl někde dělat srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako to nejde ani tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo někdo šáhne na menčestříček a už se vosy rojí

Reagovat
smazaný uživatel

To je atmosféra před derby, tak drž hubu a ciť se vyhecovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bych měl, city budu tlačit snad ještě víc než dneska steveho za golem

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Když je to vtipné, tak v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda ojet bráchovi manželku moc vtipný není

Reagovat
niflheim

Když je to vtipné a zároveň i na úrovni? Rád se zasměju. Ty ale nesplňuješ pořádně žádné kritérium duchaplného a fundovaného příspěvku všeobecně.

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes vyhrame v Stoke, na 99 % skoncime treti

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně. Na Britannii.

Reagovat
Nikikrew

A co? Je to nemozne tam vyhrat ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro v tuhle dobu rozbitý Gunners podle mě jo. Jasná remíza.

Reagovat
Nikikrew

1:2

Reagovat
afc

rozbitý Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Saints!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Southampton vede už 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Saints paráda...snad Cardiff zabere nebo Watford neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro místo Cardiffu do PO

Reagovat
Erdovec

při bodové rovnosti jde kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co. Pokud nepostoupí Brums, tak ať postoupí oni a můžeme terorizovat hned dva sousedy místo jednoho. Já vim, že je nemáš rád, ale já k nim trochu náklonosti za Southgatea, Viduku, Reizigera, Boatenga a Quedreho ( ! ) držím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Queudrue Divam se a porad hraje, to neni mozny, ja myslel, ze uz je mu tak 37.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten wonder goal sajtli asi ze 40m byl super. Jen nepamatuju, kdo chytal tenkrat... zkusim youtube :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=-Gkm-DOfYcU

Tak jsem našel něco lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle a Totáč vyhrát, a Chelsea nepůjde do pohárů

Reagovat
Erdovec

ale půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska Ostrava vyhraje 2:0 a Bohemka půjde tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

OFF TOPIC, SORRY

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

YuuraEjKejEjRonaldo* 28.04.2012 12:20

OT : Anglická média v zimě speulovala, že se Tottenham snaží získat z Manchesteru City Carlose Teveze, který byl tehdy u Citizens v nemilosti. Manažer Spurs Harry Redknapp tyto zprávy potvrdil. "Byl to můj sen. Ředitel Daniel Levy se ho pokusil získat, nebylo to ale možné," sdělil Redknapp deníku Sun.

____________________________________________________________________________

Co vy na to.. ?

partaS

28.04.2012 12:22

...že na hlavní straně máš článek k Premier League

Krásně se to tady kastuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to prostě přijde jako základ.. přidat něco z jiný ligy leda kdyby třeba Real mlátil Barcelonu na Nou Campu 5-0 nebo tak něco ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím souhlasím. Akorát mě pobavilo že se to tak nesmlouvavě dodržuje na obou stranách barikády.

Reagovat
smazaný uživatel

BORCI, O CO TU JDE ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl na panelu otevřenou Gambrinus ligu a hnedka vedle otevřenou na panelu Premier league, a jak jsem byl zamyšlený, tak jsem otevřel špatný panel

Reagovat
salami

tak to je vůbec nejhorší, hraješ to na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vyhra, Newcastle prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva vyhrají . Hlavně Newcastle musí !

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/rgukLyoUaSY City v Utd - Title Decider by aditya_reds

Reagovat
smazaný uživatel

Az na ty chyby v napisech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

THE BIGGEST DERBY EVER

Reagovat
Godwinson

To by byla tragédie.

Reagovat
Kovi81

Pry stal 7-8 milionu €.

Reagovat
Godwinson

Hm, to je relativně pozitivní, ale stejně je to na hlavu, ale tak .. uvidíme.

Reagovat
Godwinson

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemaji zajem hrat s Irons

Reagovat
niflheim

Saints a Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny prekvapeni, neni o co hrat, strasne nudnej konec Champu Snad aspon PO bude tradicne skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Marin jde do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

MARIN TO SIGN

Posted on: Sat 28 Apr 2012

Chelsea Football Club have today (Saturday) agreed to sign Marko Marin from Werder Bremen.

Both clubs have agreed a fee and the 23-year-old midfielder has agreed personal terms.

Marin, a German international, will join Chelsea in the summer.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Football Club have today (Saturday) agreed to sign Marko Marin from Werder Bremen.

Both clubs have agreed a fee and the 23-year-old midfielder has agreed personal terms.

Marin, a German international, will join Chelsea in the summer.

Hmm, kdysi (2-3 roky zpet) jsem ho považoval za velký talent, jak je na tom ted?

Reagovat
smazaný uživatel

NESMAPMUJ !

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tlemis Masopuste?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, dal jsem to tady v cirka stejnou dobu jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jaky je jeho privatni post?

Reagovat
smazaný uživatel

měl by to být špílmachr

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ho mel porad zafixovaneho jako kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho je tam Mata , spis by se hodil nekdo na kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si Matic odpocine Protoze aby nedopad jak Jackie z Arsenalu !

Reagovat
smazaný uživatel

Matic odpočíva dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

jj.....

Reagovat
smazaný uživatel

To ano , ale na tuhle pozici mohl byt do budoucna taky De Bruyne , navic kdyz by se hralo 4-3-3 tak tam cistokrevny AM vicemene neni potreba. Ale kdyz zustane RDM se svym 4-2-3-1 tak urcite nekdo misto Maty bude treba, nicmene s kridlama je situace o dost horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj jeste prijde Hazy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze hrat na verejnosti?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
oddy

Tak jestli není setrvání RDM ještě jistý tak kupovat posily mi přijde jako blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Only four United players have scored in six or more consecutive league games

C'mon Papisto!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nakupuje takhle dopredu a hrac absolvuje celou letni pripravu ? Co se to deje. Uz sem se bal ze si budem muset vsechno schovavat na konec srpna aby nahodou nebylo malo spekulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

čo dneska pozerať ? najlakavejšie asi vyzera ten Wigan, či ?

Reagovat
Mihi

Marin k nám, to je dobrá posila. Ešte by som rás vedel cenu.

Reagovat
Kovi81

Podle spekulaci 7-8 milionu €, psal sem to vys.

Reagovat
herbage

škoda, rád bych ho viděl u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubasii, tvůj oblíbenec je konečně aspoň na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty parchante, ja myslel, ze tam bude Tavernier a ty na me takhle

Reagovat
Miguel19

Podle neoficiáních zdrojů německé stanice Sky za něj Chelsea zaplatila 7-8 milionů eur. Součástí přestupu by mohlo být i roční hostování Romelu Lukaku, který by ve Werderu nahradil odcházejícího Claudia Pizarra.

Jeho přezdívka zní výmluvně - německý Messi.

Tak uvidíme Ale dobře, že už se něco děje teďka a ne zase v poslední hodině

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

techniku má výbornou, ale je naprosto nególový hráč, i když třeba se rozstřílí. Hlavně má skvlěý cit pro hru, bohužel ho poslední roky srážela častá zranění. Na to jaký to byl talent poněkud zapadl, má to však pořád v sobě. Nejvíc jsem ale zvědavý, jak si poradí s PL, protože málokterý osobní souboj ustojí, nechá se lehce odstavit od míče a bohužel filmuje pády v pokutovém území

Reagovat
Miguel19

Nepotřebujeme jeho góly, máme přece Torrese

Reagovat
vitasrp

Jaký je jeho primární post? Tuším že AMF, ne?

Reagovat
Wat

Tuším křídlo.

Reagovat
herbage

těžko říci, ofenzivní univerzál, řekl bych. V Gladbachu začínal jako křídlo, ostatně jako většina podobně nadaných hračičků v tomhle věku. Tam odehrál svojí první sezónu a vytáhnul Gladbach zpátky do první ligy a protlačil se jako wonderkid i do repre, protože tehdy ještě nebyl takový boom ofenzivních talentů, jako mají dnes. Tehdy byl přirovnáván k německému C.Ronaldovy, byť vzhledem ke stavbě těla měl do něj hodně daleko I první sezónu v Bundeslize odehrál na křídle a měl jí celkem povedenou, byť Gladbach balancoval na hraně sestupu. Na AMF hrál Baumjohann, který však neměl tolik talentu v Bayernu vyhořel. Pak přišel přestup do Brém, kde první rok hrál spolu s Özilem v jakémsi 4-5-1 či 4-2-3-1, jak chceš a kde hrál opět na křídle. Spíš to byl takový kolotoč, kdy on, Özil a Hunt si měnili pozice a jednou byl na křídle, jednou pod hrotem, pak na druhém křídle. Jeho výhodou je, že je obounohý, takže zahraje stejně dobře nalevo i napravo. Po odchodu Özila měl převzít taktovku ve středu zálohy, Werder přešel zpátky na 4-1-2-1-2, kde hrával právě podhrota, ale Schaafovi se nelíbil jeho přístup a pro časté simulace nebyl oblíben i mezi fanoušky. Dokonce i rozhodčí na něj byli vysazení. Do toho přišla i svalová zranění a moc toho neodehrál. To samé letos, kdy střídavě hraje, střídavě nehraje. Proto také přes léto přišel Ekici a v zimě Junuzović, aby na jeho náladových výkonech nebyl Werder závislý. A také jistě proto, že mu končí za rok smlouva, nejevil zájem o prodloužení a Werder se ho tak logicky chce zbavit. Kvůli špatné formě v klubu a častým zraněním vypadl i z repre, kde Löw s ním vyloženě nepočítá, ale když je v plné formě, tak by si reprezentační dres jistě zasloužil. Tohodle hráč jsme měl i tu čest vidět hrát na vlastní oči a moc se mi líbil. Hodně dynamický, tvořivý, vidí na hřišti to, co nevidí ostatní. Jeho výkony rostou s kvalitou spoluhráčů, musí si to mít s kým narazit. Přirovnal bych ho trošku k Joe Coleovi či možná spíš k Zolovi. Umí i dobře kopat přímáky a celkově rozehrávat standardní situace. a tu cenu parádní kauf a prakticky nemáte co ztratit, jen získat

Reagovat
herbage

*Ronaldovi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Ok, díky za rozbor, tak snad se bude klučina hodit..

Reagovat
herbage

snad nepřichází na lávku, spolu s Matou by mohli být postrachem obran PL. Jeho klíč k úspěchu bude posílit, aby ustál co nejvíce soubojů. Pak bude se svým nízkým těžištěm patřit k nejlepším hráčům ligy. Právě Mata, Silva, Nasri, Wilshere a podobně malí hráči s nízkým těžištěm jsou pro obránce nejhůře čitelní

Reagovat
Mihi

Všetko najlepšie, Juan Mata !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Di někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Marin asi zabije posledné vyhliadky a nádeje Lalkoviča, čo?

Reagovat
herbage

i ty naivko

Reagovat
smazaný uživatel

tak hovorilo sa o ňom ako o wonderkidovi, no, navyše, keď si spomeniem na Stocha, tak som myslel, že by mal nejakú šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stoch je dulezity hrac Fenerbahce(Mozna dokonce klicovy to nevim) nerekl bych ze dopadl spatne. To ze se neprosadil v Chelsea je jedna vec, ale kdyz ma talent tak se na tu top uroven proste dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

ale o Stochovi sa nedá povedať, že by sa nepresadil, on by sa podľa mňa presadil, len zvolil jednoduchšiu možnosť.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sance na prosazeni se snizila tak na polovinu no. Takze ze 4% spadla na 2% to neni takovy rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, to není styl Chelsea.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Van Persie, Benayoun

Gervais

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se konešně od APN zvedá, je to fakt, nebo nějaká moje mýlka?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Chelsea bol vraj veľmi dobrý, aj preto som naňho dnes zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Chelsea vypadal, že se fakt pomalu vrací, ale s nějakým soudem bych počkal až kdyžtak po Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Necakana zostava

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos fakt

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

krídla sú pre mňa celkom prekvapivé.

Reagovat
afc

Ved mal dvoch hracov z troch k dispozicii na kridla,co je na tom prekvapive?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, Ox, Gervais, Yossi - to sú aktuálni kandidáti na post krídla.

Určite som čakal v základe Oxa a niekoho konštruktívnejšieho (asi Yossiho).

Reagovat
smazaný uživatel

A odkiaľ máš tú zostavu? Ja som našiel zostavu s Oxom.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
afc

Ramsey?Ak by hral na kridle,tak by zas nemal kto hrat v strede,cize bolo uplne jasne,ze Benayoun hrat bude a rozhodovalo sa iba medzi Ox a Gervinhom.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, no, to narušila choroba Aboua, inak by sa tak podľa mňa hralo.

Reagovat
Wat

Yossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Radśej Oxa namiesto Gervaisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FCSL

Coq místo Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Marko Marin jde k nám.Ještě Hazarda a bude to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Lille De Bruyne na hostovačku a k nám Hazard za levnější peníz. Vím no chci toho moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov v zakladu Whites.

Reagovat
smazaný uživatel

Sláviééééé

Reagovat
FCSL

Slováááán

Reagovat
smazaný uživatel

Super!

Reagovat
cristiano.K.

kurva a já vsadil,že dá Fulham gol

Reagovat
rickroll

Není.Ani na lavičce....

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Na BBC ho tam meli misto Duffa

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Ti dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Craig Gordon v brane Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Craig Gordon makes his first start for the team since February 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

johoho, Saints v PL, to mám už o najobľúbenejšieho nováčika postarané.

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobily Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítejte v pekle !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Saints do PL, Portsmouth padá o patro níž, v Southamptonu bude dneska veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lukasz Fabianski, Andre Santos, Sebastien Squillaci, Abou Diaby, Alex Oxlade-Chamberlain, Francis Coquelin, Marouane Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke: Begovic, Shotton, Huth, Shawcross, Wilson, Pennant, Whelan, Whitehead, Etherington, Crouch, Walters. Subs: Sorensen, Jones, Fuller, Upson, Delap, Jerome, Palacios

Reagovat
smazaný uživatel

Shotton už sa naučil tie auty tak, ako Delap?

Reagovat
herbage

oh no

Reagovat
vodka

Blades

Reagovat
smazaný uživatel

Do PL

Reagovat
Trand

Co s nimi? Hrajou až v 18:20.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton: Howard, Hibbert, Heitinga, Jagielka, Distin, Osman, Gibson, Neville, Pienaar, Fellaini, Jelavic; Subs: Mucha, Stracqualursi, McFadden, Cahill, Gueye, Barkley, Anichebe

Fulham: Schwarzer, Hughes, Senderos, Hangeland, John Arne Riise, Gecov, Diarra, Dembele, Frei, Dempsey, Pogrebnyak; Subs: Stockdale, Baird, Orlando Sa, Kasami, Murphy, Etuhu, Kacaniklic

Reagovat
Trand

Hm ten Drenthe je taky blbec, asi už si nezahraje a Moyes ho hádám chtít nebude. Snad půjde někam jinam do PL.

Reagovat
Wat

Taky doufám, že v PL zůstane. V Evertonu se mi dost líbil, škoda, že nehraje, snad po něm někdo šáhne.

Reagovat
Trand

On měl prej nějakej disciplinární prohřešek, tak proto.

Reagovat
Wat

Jj, vím.

Reagovat
Trand

A nevíš, o co šlo? Mě by to docela zajímalo. Tipuju, že ho někde viděli, jak hulí trávu.

Reagovat
Wat

Oni to, tuším, nějak veřejně nekomentovali, akorát uvedli, že ho vyloučili za disciplínu.

Reagovat
rickroll

Gecov není v základu ani na lavičce.

Fulham:Schwarzer, Hughes, Senderos, Hangeland (c), Riise, Duff, Dembele, Diarra, Frei, Dempsey, Pogrebnyak

Reagovat
smazaný uživatel

Facts: Stoke has the worst scoring record in the Premier League having only scored 32, which is just five more than Van Persie alone.

Arsenal has rescued more points (19) from losing positions than any other side in the league.

Robin van Persie has attempted 63 shots on target in the area this season, two more than the Stoke team as a whole

Reagovat
smazaný uživatel

počuvajte nahodou keby chelsea vyhra LM a skonči napr 5 tak ide 5 timov z anglicka do LM ? lebo sa mi zda že tak bolo s Liverpoolom že vyhral LM a v lige skončil 5 a išlo 5 timov do LM ??

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/ligamistru.htm

poštuduj to tady a hned budeš moudřejší

Reagovat
smazaný uživatel

mierim do krčmy pozerať, takže C'mon you gunners!

Nech si tam zakričím.

Reagovat
miky10

Na Canaries kurz 4?

Reagovat
Liquid

na to že vyhrajou to je vysoký kurz...

Reagovat
miky10

Právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Labuťě - Vlci nebo Wigan - Newcastle ?

Reagovat
Liquid

B

Reagovat
smazaný uživatel

a nějakej hd sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111481

Reagovat
Maresma

Z tech dvou asi Newcastle, ale ja bych dal prednost Evertonu s Fulhamem.

Reagovat
Trand

Everton-Fulham, bych si vybral já, kdyby nehrál Arsenal.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies dneska easy

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dal nejméně gólu v rámci týmu ve čtyřech nejvyšších anglických soutěžích

Reagovat
smazaný uživatel

Super - Bloodzeed dává arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to naladím pls

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

venku je sice krásně, ale na arsenal prostě doma budu

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci jsou dost odevzdaní.

Reagovat
Trand

Swans.

Reagovat
fantomas

No jestli tohle vyhrajem, tak ten třetí flek už prostě musí bejt. To bude znamení.

C'MON YOU GUNNERS!

Reagovat
Pinturicchio

Swansea !

Reagovat
miky10

Swans.

Reagovat
fantomas

Lol, Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stoke na nic nečeká a hned se do nás pustili To bude těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves už jsou se sestupem asi smíření

Reagovat
miky10

Jn, celkem logicky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
Pinturicchio

SopCast na NUFC

sop://broker.sopcast.com:3912/111481

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to, Setanta je zoufalá dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

boha, to není anglicky nemam rád fotbal bez komentáře...

Reagovat
Pinturicchio

Rusky, no

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
fantomas

Ty voleee..

Reagovat
Trand

Omfg.

Reagovat
Pinturicchio

STOKE !

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bogivič i Persie oba dobře

Reagovat
Tomekcz

dneska se zacalo strilet hned od zacatku Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva

Reagovat
EL Gringo

Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to dokurvili Bac a Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Bac áno, ale Rambo?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser...

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch posranej.

Reagovat
fantomas

To bude něco, achjo..

Reagovat
Trand

Hm ve fantě už mám 24 bodů, víc než za některý celý kola.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchy!!! He's a yido!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sagna je poslední zápasy neskutečně tragický! Taději bych tam viděl Coqa

Reagovat
Trand

Ve vzduchu je úžasný.

Reagovat
EL Gringo

ten Jelavic je strastne nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci už měli říct rovnou že na to dlabou. Těch away fans je mi líto. Takovou dálku pro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdu umřít čus

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ani ne ... 2:0 od Wiganu zatím + 100 Kč z tiketu v hajzlu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
rickroll

Wigan

Reagovat
Trand

Robiiiiiiiiiiiiin. Rosa.

Reagovat
C0br

Rosa geniálně

Reagovat
miky10

Moseeeees. Výborná práce Maloneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies

Reagovat
supervizor

Rosa to bylo genialní

Reagovat
smazaný uživatel

Mů tiket Moja fanta. Moses na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uh

Yossi, Rosa, to jsou fotbalová dvojčata

Reagovat
fantomas

Yossi má fantastickej nástup.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

What a magic ball. What a finish. ARSENAL

Reagovat
fantomas

Nááádheraaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Moooesess

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

MAGPIES, VÁM HRABE ????????????????????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

prečo, ved Wigan bol jasna tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa nadhera.. posledni zapasy jeho centry!!

Reagovat
Tomekcz

ach jo Moses uz 2 goly a ja ho mam az jako tretiho nahradnika

Reagovat
Trand

Wolves. To už je megatragédie, nekoukám, ale podle výsledku pěknej hnus.

Reagovat
EL Gringo

Swansea dufam ze dnes aspon 6

Reagovat
miky10

Moséééééééés.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôrazný Benayoun, výborna prihrávka od Rosického, ale neskutočne výborná a van Persieho pohyb a zakončenie.

Reagovat
smazaný uživatel

LM zdar...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen idiot jako já nechá ve fantě Krula a Vorma nechá sedět proti hopeless Wolves...

Reagovat
Miguel19

Swansea za 1,7. To byl dárek zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

krása Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves na to kašlou

Reagovat
EL Gringo

co robia straky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou se dostat ani za půlku, tragédi

Reagovat
EL Gringo

tak to si nic ine nezasluzia..

Reagovat
mike.84

čím víc oni gólů dají, tím kvalitnější bude pardewův projev a všichni ví co po tom následuje obvykle

Reagovat
rickroll

No nic ,2-0,takže 23.prohra na Goodisonu za sebou....

Reagovat
miky10

Stoke, Bolton a WBA góly, jinak zatím supr výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle kolo bude zase něco. Stoke obere Arsenal, Wigan porazí Newcastle a zítra budu koukat, jak neschopní Spurs ve smrtelné křeči kleknou s Blackburnem

Reagovat
miky10

A Chelsea si pohraje s QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea sa na ligu moze vykaslat.... do LM moze ist aj keby prehrala vsetky zvysne zapasy v lige....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doopravdy nevěříš, že by Bayern u nich doma porazili, že ne?

Reagovat
miky10

Proč by ne?

Reagovat
Miguel19

Zase ty vaše prognózy Ty jsi čekal, že po prvním zápase postoupí přes Neapol, že Postoupí přes Barcu?

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ked už prešli cez Barcu, tak Bayern je minimum ...ale ne ja im verim osobne

Reagovat
smazaný uživatel

favoritom je Bayern o tom ziadna, ale absolutne nevidim dovod preco by chelsea nemohla vyhrat... maju dobry tym, tento rok aj potrebne stastie ktore sa im par krat otocilo chrbtom v LM tak preco by nemohli vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan este 1

Reagovat
raduinho

Wigan Já jim tu záchranu už normálně přeju

Reagovat
Trand

Teď hrajeme skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Teď jsem došel...Latics? Wolves

Reagovat
supervizor

Taku velku hlavu má a on to netrefí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Wow, ti na to solidně serou tam vzadu. Tolik prostoru na Britannii nepamatuju..

Reagovat
Trand

Jj, až jsem zaskočenej.

Reagovat
Trand

Jinak Gervinho vypadá, že je zase ve formě. To zakončení nic moc, ale s tím se asi bude muset počítat.

Reagovat
Trand

Resp. až mu to tam spadne, tak se to podle mě zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zatim docela pěkně, na to že hraje na Stoke. Gerv hraje dobře. Škoda jednoho podělanýho centru na kterej naskočil Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

to je douchebag ten gervais..

Reagovat
Counter

Same old Gervinho

Reagovat
Counter

Jinak tohle je takové klasické italské kolo Odehráno 23 minut a už jen ve dvou zápasech nepadl gól.

Reagovat
EL Gringo

uz len v 1

Reagovat
Maresma

Jednom

Reagovat
vodka

hlavně ať v pondělí je to zábava pro hosty

Reagovat
Maresma

Pro hosty to bude zabava na kolotoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Rosa hraje jak bůh. Už jsem mu pomalu přestával věřit

Reagovat
smazaný uživatel

brý ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vím, že hraje dobře už od zimy, ale nevěřil jsem, že si tu formu bude takhle držet...

Reagovat
fantomas

Kevinkoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Heh on snad nikdo nechce spadnout , teda krom Vlků

Reagovat
Tomekcz

jestli vyhraje i Bolton, tak to Backburn papa

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 po patnácti minutách a zrovna Swansea nikde nedávaj

Reagovat
smazaný uživatel

ona ta Villa fakt spadne

Reagovat
smazaný uživatel

spíš QPR s Blackburnem

Reagovat
fantomas

Swans by jim mohli dát desítku.

Reagovat
supervizor

Co se to děje na Liberty Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bránění

Reagovat
miky10

Wigan si hraje.

Reagovat
Maresma

lol

Reagovat
salami

Newcastle dneska neprohraje, v druhý půli minimálně vyrovná

Reagovat
fantomas

Už asi né.

Reagovat
salami

dělaj si to těžší, ale minimálně to zdramatizujou, Pardew je snad v šatně trochu nakopne

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

to se nepíše

Reagovat
salami

tvoje taktika, že předpovíš trojku pro Wigan zatim taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

buď se vyplatí a nebo budu mít pravdu, nemůžu prohrát

Reagovat
Godwinson

Na Swansea asi pěkný zápas.

Reagovat
rickroll

To skončí tak 12-7 .

Reagovat
Miguel19

OT:

Sleduje někdo ATP Barcelona? Ten Rafa je antukový mág

Reagovat
supervizor

nesleduje

Reagovat
Miguel19

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan paráádně

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim 6 gólů za 37 minut je celkem pecka. Fotbal nic moc ale Wolves se jěště totálně nepoložili.Snad.

Reagovat
Tomekcz

Wigan

Reagovat
miky10

Ty krávo, koncert Latics. Maloney!

Reagovat
Maresma

Golove kolo, tak to ma byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies

Reagovat
Miguel19

Romance Wigan!!! Hlavně zítra nezaváhat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Co si budem povidat, lexess mel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

what a pass DiSanto

Reagovat
diastan

To je paráda, snad bude tak gólově zajímavé i derby

Reagovat
Counter

Bendtner

Reagovat
Kluivert9

Fulham

Reagovat
Error

Už teď se těším na MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Straky dělajou? Cabaye tři góly a fofrem.

Reagovat
cristiano.K.

čtyři

Reagovat
rickroll

3-0........no prostě Goodison Park,no...ale takhle zhoršit skore jsme si nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic

Reagovat
Counter

Všude už minimálně dva góly, jen Villans betonujou bez branek

Reagovat
supervizor

klasický McLeish

Reagovat
smazaný uživatel

Nula vzadu a nula vpředu je jeho oblíbená taktika.

Reagovat
niflheim

Ten Jelavič je blázen.

Reagovat
Trand

Kapitán ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky

Reagovat
Trand

Ale ukazuje se jako skvělej nákup. To asi nikdo, kromě Moyese nečekal.

Reagovat
miky10

Maloney je výbornej fotbalista. A Jelavič byl pro Toffees perfektní kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los Newcastlu je fakt vražda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska celkem gólové hody.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: možná to tu bylo ale i tak hroznej kokos

Stoke City footballer, Jermaine Pennant's flashy chrome Aston Martin DBS is definitely one of a kind. Maybe he decided he needed something that would really stand out since he forgot he parked his Porsche in a parking garage and left it there for almost 6 months. There's no way you could walk by this car and not notice it.

Reagovat
EL Gringo

dneska pekne kolo

Reagovat
vodka

Mackeems

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

kurva, už aj livesport kecá

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem měl haldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sian Massey

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Thompson on Twitter: "Have Premier League defenders gone on strike?"

Andy Roberts on Twitter: "A defender has been spotted in Swansea - probably a hoax, but we're attempting to verify!"

Ralph Brooker on Twitter: "Am I at BBC Basketball or what?"

Reagovat
smazaný uživatel

oh..konečne som od vianoc dobre trafil kapitana... Jelavič

Reagovat
Trand

To jsme na tom podobně.

Reagovat
vodka

ideálně Baggies, Sunderland a AFc zabrat v druhém poločase a Fulham by mohl aspoň snížit, to už je ostuda...

Reagovat
Trand

Hlavně Baggies, docela jim věřím, poslední dobou se zase zvedli.

Reagovat
rickroll

Fulham bohužel vypadá tak na 6-0.

Reagovat
fantomas

Foy. Dík..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hm, Rosa výborně, škoda že nevyšla ta šajtle. Dneska záloha celkem klape, ale to bude absolutně neschopným soupeřem. I Ramsey dal málem gól, moc tomu nechybělo. Škoda, že jsme pár gólů nepřidali, takhle to může být ještě hodně krušné, zvláště pokud bude Stoke kouskovat hru jako ke konci první půle. Za ty auty bych dával žluté karty, je to jen zdržování hry. A ještě nesmím zapomenout pochvalu pro naše fanoušky, kteří jsou venku zkrátka úžasní

Reagovat
herbage

áá, nový koment

Reagovat
Trand

Fans jsou úžasní.

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

?

Reagovat
Trand

Shotton se chystal házet aut a jak utíral míč, tak Foy odpískal konec poločasu.

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Cissého dnešní hattrick a celkové třetí místo pro NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Hattrick je málo

Reagovat
Pinturicchio

Už jo, no , tak ještě 2x Cabaye

Reagovat
cristiano.K.

a nebo Dembí bratr

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

pre fantu nie

Reagovat
herbage

Jak se Shotton těšil na aut a on pískne konec

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal lexess něco o 3-0?

Reagovat
smazaný uživatel

Wiggggáááán

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies

Reagovat
miky10

Di Santooooooooo.

Reagovat
REPLIKATOR

Wigan příští rok útok na poháry

Reagovat
Darren Fletcher

neviete preco hram dvojku na newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

sázet proti Wiganu je šílenost

Reagovat
Liquid

v současný době, jinak je to nejvýnosnější tým, venku na QPR, nebo třeba na Fulhamu atd, to jsou jedničky zdarma...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo , já myslel na konci sezóny, když jim jde o krk

Reagovat
Pinturicchio

Tak ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Má cenu koukat na Wigan? Na Liberty to stojí za starou Belu.

Reagovat
miky10

Rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ses koukal na Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, s průběžným stavem 0:4 si Newcastle ví rady.

Reagovat
miky10

Wigan o dvě třídy lepší, úplně zasloužený vedení, moc hezky se na to kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol gol sakra...Di Santo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ostuda. Jakoby nestačily pětky od Cottagers a Spurs. V tomhle jsme na zabití. Neumíme jen tak prohrát, my musíme mít něco extra.

Reagovat
13

Co to tam vyvádíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky nás Wigan přehrává, ale že to bude takhle strašný jsem nečekal.

Reagovat
Counter

If a goalkeeper is only allowed six seconds with the ball in hand, how come a player can waste 30 wiping the ball with a towel?

Něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

navíc mě serou i podavači míčů, které mají tak 4 na stadion a hráči i gólmani si musí chodit pro míče sami. Tohle je děsné mrhání hracím časem

Reagovat
fantomas

Tihle Potters se prostě musej porazit, to mi neřikejte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no musí, ale tak znáš to

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska jsou k poražení, rozhodně. Ale zas nám můžou fouknout něco z rohu nebo autu a bude...

Reagovat
herbage

no, zrovna jediný gól jsme inkasovali, když jsme nechali jejich jediného fotbalistu odcentrovat

Reagovat
Trand

A co Etherington? I když toho jsem snad dnes neviděl u míče.

Reagovat
Trand

Aha, měl bych líp číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu záměr tvý reakce...

Reagovat
fantomas

Ten je jasnej - postý zopakovat, že maj Potters v týmu jen jednoho fotbalistu...

Reagovat
fantomas

Sagna hloupě odevzdal no, to už se snad podruhý stát ani nemůže. Těch standardek právě taky moc neměli, stačí pokračovat v ostražitosti jako doteď.

Reagovat
herbage

Sagna poslední zápasy až nějak moc často chybuje, na to nejsme moc zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale ta naše finální fáze je celkem tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta Gervinhova :))

Reagovat
Counter

4-0 v poločase, to pro NUFC není nic nového

Reagovat
Counter

WIGAN. BE CAREFUL WIGAN. SERIOUSLY. IT CAN GO WRONG

Reagovat
Amos

Reagovat
C0br

Wigan není Arsenal.

Reagovat
vicinda07

Jelavič Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

lexxes

Myslím, že prohrajeme 3-0. na vás se nám tradičně nedaří a forma tomu nasvědčuje.

[reagovat]

Gareth1628.04.2012 13:17

jak to zkouší

[reagovat]

lexess28.04.2012 13:20

nevím o čem mluvíš (... )

LOL

Reagovat
Masi

Ale né co to ten Wigan poslední týdny předvádí? Takhle se nezachráníme

Reagovat
cristiano.K.

NUFC a Fulham v plný palbě

Reagovat
cristiano.K.

Musí AFC vyhrát,aby čukotka necítila šanci

Reagovat
Miguel19

To spíš měl vyhrát Newcastle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers jde o život, ti tam neprohrajou

Reagovat
Liquid

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

cukotka sa na vas moze vy..... postup do LM ma vo svojich rukach .....

Reagovat
Trand

Simpson ve fantě.. -2.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že proti Chelsea zůstane v mínusu

Reagovat
vitasrp

Wigan vynikající výkon, to jejich netradiční rozestavení prostě dělá hromadě týmů problémy, protože neví, jak proti tomu maj hrát.. V životě se s tím nesetkali a najednou zjistí, že v útočník má na sebe tři stopery, takže se těžko prosadí, záloha je klasicky čtyřčlenná, navíc se ještě rychle dostává za míč, takže mnoho prostoru soupeři nenechává. A co je úplně nejhorší, že v případě ztráty míče má Wigan tři hráče okamžitě připravené přejít do útoku, přičemž tyhle brejky se strašně špatně brání..

Výbornej nástup do utkání měl Moses, jsem čuměl, že u toho druhýho gólu zakončil vážně chladnokrevně, vůbec se neukvapil.. A čumim na Di Santa, asistence před třetí brankou absolutně perfektní, samotný gól snad ještě lepší..

Dneska na hru Wiganu vážně radost pohledět, oproti tomu Newcastle vůbec nepoznávám, po dlouhý době je vidím, že skutečně neví, jak mají hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

great job Newcastle dufam,ze este nejake goliky Wigan da

Reagovat
niflheim

Tak že by už na Straky dopadalo to, že mají o co hrát? To uvidíme až v dalším zápase.

Reagovat
REPLIKATOR

Na Wigan dopadá, že mají o co hrát

Reagovat
rickroll

Senderos off,ještě že tak....

Reagovat
fantomas

Uh, Bac.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pressing

Reagovat
smazaný uživatel

gibbsu

Reagovat
Trand

Shotton out, uff.

Reagovat
fantomas

Out nebo aut, ono to dneska vyjde nastejno - v ani jednom případě nás neohrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

oni maj políčeno na nějakyho fanouška na tribunách? už druhá střela tímhle směrem

Reagovat
fantomas

Achjo, Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
kiwwi

no teraz som dosiel...co som zmeskal? vidim ze Chazyho reci boli opravnene komicke

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Bale nedá tak pět fíků tohleto kolo, tak končim to sem chtěl do desítky v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene oživ to!

Reagovat
smazaný uživatel

zas ta Ramseyho patička

Reagovat
niflheim

Cahill

Reagovat
fantomas

Timothyyyy!

Reagovat
supervizor

Yossi žlutá to je tak akorát na střídání za Oxe.

Reagovat
fantomas

Ox za Gervaise, šup..

Reagovat
Trand

Pienaar 3 asistence, už se těším na MOTD.

Reagovat
fantomas

Wow. I bez Bainesyho přitom..

Reagovat
Trand

Bainesy je zraněnej? Já to totiž vůbec nezaregistroval, přitom v posledních pár zápasech nehrál, takže předpokládám, že jo.

Reagovat
fantomas

Jj, naprosto výjimečně. Hamstring.

Reagovat
Trand

Euro ale stihne, žejo?

Reagovat
fantomas

Nemluvilo se o ničem, že by to mělo bejt nějak nadlouho, takže počítám, že jo.

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
mike.84

stoke udržte to

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a jeho kyselý xicht na lávku, poněkolikáté letos

Reagovat
Trand

Wolves.

Reagovat
Trand

bez reakce.

Reagovat
mike.84

anonymous kromě těch hajzlů politiků také hackli obranu newcastlu asi

Reagovat
smazaný uživatel

ta ofenzivní část je uplně tragická.. peršan je tam uplně sám, nikdo ho nepodpoří.. nechápu, proč AW dávno nestřídá..

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Arséne Pro tebe není nikdy dost pozdě, co?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mi přijde někdy opravdu divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Goals are flying in everywhere today. Not to worry, Liverpool will soon put a stop to that.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

To už McLeish

Reagovat
fantomas

GREAT! Wolves i Bolton...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa by měl asi nabrat fyzičku, protože se u něj vždy po první dobrý půlce tak 100x zvětší faktor nepřesnosti..

Reagovat
REPLIKATOR

Swansea To si dělají prdel už

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves A Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že mam ve fantě Allena i McCleana zas na lávce, kurva fix. A hraje mi Colo s Vormem

Reagovat
smazaný uživatel

SWANSEA

Reagovat
fantomas

Foy je náš dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

abou!!

Reagovat
Counter

Jasná ruka. Když se pískala ta od Alaby, tak nechápu, proč se přešla tahle...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, opravdu "skvělý střídání"

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Tak Abou, zkus vydržet do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď na gól, Vassi

Reagovat
niflheim

Že já na tu fantu vůbec šahal

Reagovat
fantomas

Ty vole, Yossi..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to radši vypálil, byla to dobrý pozice.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Prostě kdyby radši nespadl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcastle už mohl snad aji vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Johnson, Carra, Agger, Enrique; Hendo, Gerrard, Shelvey, Bellamy, Downing; Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll hasn't travelled for today's game, according to ESPN.

Reagovat
supervizor

Na papíře to vypadá slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Maxi, Coates, Kuyt, Spearing, Kelly, Skrtel

Reagovat
cristiano.K.

omg proč,když už sedí Škrtěl,tak nehraje Coates

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem to vyměnil za Wigan Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

22 gólů v pěti zápasech a Villa pořád drží nadějných 0:0

Reagovat
Trand

Chamakhu, ukaž se.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Komu ty vůbec fandíš? Podle smajlů se to nedá poznat.

Reagovat
REPLIKATOR

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se poznat dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten ukaze leda to, jak je strašně marný

Reagovat
Trand

Jednou se trefit musí a Stoke jsou dnes tragičtí. I když se druhý poločas zvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

wolves ještě otočí, Jarvis se žene za hatrickem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je 1.5. tedy tohle úterý volno i na vejškách ????

Reagovat
niflheim

Státní svátek, tak ano.

Reagovat
Counter

Je to státní svátek, volno je všude :-)

Reagovat
niflheim

My máme děkanské na pondělko

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

já v pondělí nemám žádné cvika => nebyl sem tam ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že dva úterky ?

Reagovat
niflheim

Svátek práce + Den vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dva úterky po sobě ? Pro vejšky to taky platí ?

Reagovat
miky10

Counter28.04.2012 17:37

Je to státní svátek, volno je všude :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
miky10

Rád jsem pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou mrtví, Dejve.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Teďka 2 úterky je volno

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že dva úterky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho, na druou stranu, příplatky za svátky se budou hodit.

Reagovat
Miguel19

Pro mě jo, to mi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci

Reagovat
niflheim

Marván rozhodne.

Reagovat
Counter

Chamakh

Reagovat
supervizor

Chamakh to rozhodne.

Reagovat
kiwwi

tak dnes sa tesim na MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
Kenneth

Newcastle. Jestli tohle skončí v lize mistrů. To bude zas ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit dle jednoho zápasu... Ale co bych od tebe mohl jinýho čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je dobrý si uvědomit, že sleduješ PL, kde je možný všechno.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

tiez dufam, ze nakoniec tu LM hrat nebudu

Reagovat
Pinturicchio

10 Kennethů

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá třeba Oxe?

Reagovat
fantomas

Podle mě se mu v noci něco divnýho zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde vám, že Sagna v obličeji trochu vypadá jako Whoopi Goldberg?

Reagovat
smazaný uživatel

Nove Zámky uz tu LM uhraju snad len v sne vzhladom na zreb a dnesny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

neviem akym zazrakom to hodilo tu, nemala byt reakcia

Reagovat
Miguel19

OT:

http://www.sdilejhned.cz/sport/index.php

Poukázka na 100Kč i betathome

Reagovat
Trand

Ještěže Delap nehrál od začátku. Bac.

Reagovat
niflheim

Sagna

Reagovat
fantomas

Pičo..

Reagovat
kiwwi

to bolo sialene vhadzovanie

Reagovat
Tomekcz

skoda Stoke...

Reagovat
miky10

Ten Sammon je fakt nejvtipnější fotbalista, co pamatuju.

Reagovat
Trand

Whitehead.

Reagovat
hefy

Cooooooooooooooooooože? Co se to dohajzlu děje na DW Stadium?

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

ty si uz vobec videl nejaky zapas Wiganu tuto sezonu? ja mam pocit, ze zakazdym tu dojdes a spytas sa ako hral Wigan

Reagovat
hefy

Viděl jsem jich hodně. Ale dneska jsem měl jízdy, tak to nešlo, každopádně takovej debakl by me nenapadl ani ve snu.

Reagovat
kiwwi

Chazyho napadol, ale v opacnom garde, tak som ho trochu vysmial...dnes som vam veril

Reagovat
hefy

Chazy myslel, že prohrajem? Já upřímně čekal remízu.

Reagovat
kiwwi

Chazy

28.04.2012 11:54

Dneska tady čtu v takovým množství něco jako Wigan a výhra, že to prostě musí skončit 0-4

Reagovat
fantomas

Na tom nevidim nic alibistickýho ani směšnýho teda.

Reagovat
kiwwi

on to ale nenapisal len kvoli tomu, ze to pisalo vela ludi...povedal by som, ze to naozaj aj ocakaval

Reagovat
Chazy

Ty fakt nejsi narozenej na Slovensku, ne? Že prostě v textu nevidíš nic a nechápeš ho, nedochází ti vůbec ten podtext, jak je to myšlený.

Si jak robot omg.

Reagovat
hefy

Tak doufam, že se bude takhle mýlit častěji.

Reagovat
herbage

chazy se snažil podceněním přivolat výhru

Reagovat
fantomas

Ježiši, Whitehead padne únavou..

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mi na Britannii chybí rugbyové háčko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň Arsenal ať vyhraje.

Reagovat
Amos

Se Stoke to byla jasná remíza už předem, ale dneska jsme měli na to, je porazit.

Reagovat
miky10

No...S tím, že maj všichni konkurenti na Arsenal zápas k dobru...

Reagovat
Counter

S tím, jakou mají všichni konkurenti Arsenalu formu...

Reagovat
miky10

CFC klepne QPR i Newcastle a je to o dva body.

Reagovat
supervizor

Pochybuji, CFC totiž bude muset začít hrát fotbal jestli chce body z těhle zápasu.

Reagovat
miky10

Aha.

Reagovat
Counter

Jenže Arsenal už ty zbylé dva body nepustí :-)

Reagovat
miky10

No, to je jedno. Každopádně to ještě může být zajímavý, né že né.

Reagovat
Counter

Zajímavé to ještě bude. Do posledního kola. Ale třetí místo musí být naše!

Reagovat
smazaný uživatel

a Chelsea stejně ještě někde zremizuje

Reagovat
herbage

no

Reagovat
Trand

Stevenage.

Reagovat
Trand

Dneska už podruhý blbá reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

neschopnost...neporazit takovej marnej stoke...

Reagovat
fantomas

Druhej poločas o poznání horší, Rosa po pauze jeden z nejhorších hráčů na place. Nakonec stejně jako bych bod bral před výkopem, tak ho asi beru i po závěrečnym hvizdu. Mělo se víc vymáčknout z tý první půle, škoda.

Reagovat
herbage

přesně. První poločasy bývají vždy otevřenější a nám tlačit pořád moc nejde. A pak nás to stojí zbytečné body. Dokonce i vzadu jsme byli dost nejistí, takže klasický Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

njn a zase ta kreativita...

Reagovat
herbage

Ach jo. Zřejmě zasloužená remíza, ale s těma "žebrotama" vždy zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

bez Artety se prostě nevyhrává...

Reagovat
herbage

dneska by na to měl pramalý vliv

Reagovat
smazaný uživatel

you never know...

Reagovat
smazaný uživatel

To k herbovi celkem sedi

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

to by tam muselo být "always" místo "never"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan Zaslouženě , parádní fotbal.

Reagovat
Miguel19

Pro nás perfektní výsledky. Zítra si poradit s QPR s jakýmkoliv způsobem a hned to bude vypadat lépe

Reagovat
niflheim

Hodně zajímavé výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ma tiež istu EL nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Counter

Copak, Shamrock s PAOKem ti nevoní?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

vzpomněl jsem si na ten zápas s Paokem je mi jasné,že budeme mít podobné soupeře

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

v anglii EL nikoho nezajima a navic Tottenham v ni zase postavi juniory Tam je vice i FA cup

Reagovat
ďuriLFC

Come on you Red Men !

Reagovat
13

Asi neuvidím první půli, pak napište jak to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie mi niekto povedať prečo nehraje Škrtel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál furt poslední dobou, taky potřebuje odpočinek, navíc se blíží finále FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, ja len dúfam že ho nebodaj Carragher nevytlačuje zo zostavy

Reagovat
fantomas

Ta obrana Norwiche je fakt rozvrtaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuudný zápas zatiaľ.

Reagovat
fantomas

Což je hlavně vaše práce. Uplně bez energie a zájmu...Norwich hraje pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,

Reagovat
fantomas

No co no, jedna hrubice na tom asi těžko něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

A pekne si predstavujem inak, rovnako zle ako my hrali.

Reagovat
fantomas

To je pěkná kravina. Oni holt nikdy nebudou diktovat tempo hry, a když proti nim hraje soupeř takovou unylou srajdu jako vy, je to těžký. Ale to jejich vynášení v zubech při bránění, prokombinování se z těžkých situací - to všechno tam je normálně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nudný zápas jsou potřeba dva. Od začátku tohoto zápasu ale méně předvedli domácí, takže tvé tvrzení je mylné.

Reagovat
fantomas

Uspávači hadů to vysvětlovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek se tě ale na nic neptal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo Norwich ani Liverpool nechcou hrát a spokojili by se s bodem už před zápasem?

Zlatý časy za Beniteze, fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
ďuriLFC

Nicely One L+G

Reagovat
fantomas

Omg. Fox hraje hovno od samýho začátku..

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez song.

Reagovat
kiwwi

z hovna gol...nevadi, tak to neskonci 2:0 ale 2:1 no

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Suarezuv druhy gol byl take pekne hovno, co?

Reagovat
fantomas

No samozřejměže, vždyt je to všechno z tragických hrubek soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

90% procent gólů v historii fotbalu padlo po chybě soupeře. Mě spíš zajímá, který zápas, kdy jsme vám vyprášili kožich Tě trápí natolik, že Ti Liverpool pořád leží v žaludku...

Reagovat
fantomas

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec na něj nereagujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, já jsem ten co si myslí, že je Benitéz výtečný taktik, já jsem přece ten blázen...

Reagovat
fantomas

Pokud si to nemyslíš, tak nepochybně seš no..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím omg, nauč se chápat psaný text.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřil jsem se naprosto jasně.

Reagovat
fantomas

No mě by hlavně zajímaly náký důkazy toho, že mi "Liverpool pořád leží v žaludku". Třeba minulý kolo sem vaši hru chválil. Fakt jak s krlešem, kterej mi po první kritice Chelsea hned cpal, jak ji od kolíbky nenávidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v tom případě jsem si Tě s někým spletl. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

robis fanusikom Liverpoolu len hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

A ty čest asi.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nejsom tak pribrzdeny jak ty, to mi staci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dej ruční brzdu dolů, pomůže to.

Reagovat
kiwwi

nieste vy trocha paranoidni?

Reagovat
smazaný uživatel

Pupidyka k "nám" nedávej

Reagovat
vodka

Rssa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Tebe je to jasné, 1:4. U Tebe ta zloba bude ještě deset let...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takhle nestřílí furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Už střílí

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
ďuriLFC

Uh. Briliant. Len škoda že sa naučil strielať až v 36.kole

Reagovat
fantomas

Se proberte, do prdele. Na tohle koukat nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova, proč takhle nestřílí furt?

Reagovat
smazaný uživatel

dva darované góly, ale Luis veľmi dobré zakončenia

Reagovat
kiwwi

Norwich sa snazi hrat na Swansea...uz by mohli pochopit ze taku kvalitu nemaju a mali by si hrat svoje

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

sak sa pozri co vyrabaju tymi nahravkami

Reagovat
fantomas

Spíš ty si uvědom, že Norwich celou sezonu má a vždycky mít bude do stylu Swansea kurevsky daleko. Hodně slabá provokace...

Reagovat
kiwwi

ja si nic nemusim uvedomovat

to bola narazka na to, ze si chceli priliz nahravat

Reagovat
fantomas

Nj, jednu osmdesátinu zápasu - a hned se "snaží hrát na...". Hustý.

Reagovat
kiwwi

ty si neskutocny

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, to by mohla být sranda na účet kanárků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak to v tomto smere podcenujes Liverpool

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre lfc.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Luuuuis.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakeho duvodu stridal Drury?

Reagovat
fantomas

Další zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm nejak se to sype no.. ale na Emirates se stejne asi prohraje a s AV to bude 0:0 takze na horni polovinu tabulky by to stejne nestacilo.. ale i tak super sezona

Reagovat
fantomas

Je to fakt neskutečný no, jak se zranění omezujou prakticky jen na defenzivní složku. I dneska je to krásně vidět - takovej Ward na PL prostě nemá. Holt už se to teď nějak bude muset doklepat..

Reagovat
Tomekcz

takhle nejak asi mel vypadat predsezoni Norwich, uplne marny

Reagovat
fantomas

Suárez dal poprvý v zápase PL dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

To i Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool s kopou šancí s mizernou efektivitou. Liverpool s dvomi premenenými šancami. Bohužiaľ prvá možnosť prezentuje v tejto sezóne LFC viac a tak aj vyzerá postavenie v ligovej tabuľke. Presne na základe toho, ako nakladáme s gólovými príležitosťami.. Na to že nehráme bohvieako a skôr sa dostávam k šanciam z vybojovaných osobných súbojov to určite stojí za viac, ako keby sme súpera herne ničili a triafali tyčky rad radom.

Reagovat
EL Gringo

hento na konci vobec nebol offside

Reagovat
vladis271

ak by dal Luis z 3 šancí 3 góly nastal by armagedon, rozhodca to vedel

Reagovat
minoLFC

Vyhrávame, ale výkon mi paradoxne nepríde tak dobrý ako v minulých zápasoch, ktoré sme prehrali resp. nedali gól

Reagovat
Chazy

kiwwi

Reagovat
Chazy

Nechápeš ironii, nechápeš nadsázku, nechápeš vtip, nechápeš psanej text... na co vůbec lezeš do internetovejch diskuzí. Já ti tam ještě mrdnu otázku, jak myslíš, že vážně to bylo myšlený, abys pochopil, že vůbec a ty to stejně jak kretén vytáhneš

Reagovat
kiwwi

ja som to uz dalej necital

Reagovat
Chazy

A kdyby si čítal, pochopil bys to? Ne... Jako vždycky. Si prostě dement, fakt mě necituj, když nejsi schopnej rozumět tomu, co píšu a vůbec pochopit, jak je co myšlený.

Reagovat
kiwwi

preco by som to nemal pochopit...netroluj

Reagovat
Chazy

Protože jsi takový. Viz ta diskuze s Carragherem a Ferdinandem, kde ti 50 lidí vysvětluje naprosto elementární záležitost a ty ji nejsi schopnej pobrat.

Reagovat
kiwwi

diskuze s Carragherem a Ferdinandem

nespominam si

Reagovat
Chazy

O tom, že Carragher si může dovolit ztrácet na rychlosti, protože je mu 33, ale že Ferdinand si nemůže dovolit ztrácet schopnosti v poziční hře, protože to s věkem nemá nic společnýho a naopak by s věkem měl mít víc zkušeností.

A prostě tohle je ten problém, kterej s tebou ustavičně mám a někdy mě to doopravdy hodně nasere (jako teď). Ale nechám toho už no

Reagovat
kiwwi

nieco sa mi mari, ale uz si nepamatam jak sa to tam diskutovalo

kazdopadne, opytam sa ta nieco, ako si si myslel, ze dopadne dnesny zapas?

Reagovat
Chazy

10.

Reagovat
kiwwi

co s tou dvojkou?

Reagovat
Chazy

?

Reagovat
kiwwi

jaj uz chapem...davat bodku za 10 je fakt nechutne matuce

Reagovat
Chazy

Reagovat
cristiano.K.

do golu totální nuda,po golu si hrajeme to svoje,jediný,kdo se hned po odehrání míče do sprintu je Bellamy. Suarez je úžasnej. Ofsajd to ani omylem nebyl,pak se nemá vztekat a penalta na něj byla taky víc než jasná Kanárci jsou otřesní.

Reagovat
fantomas

Nuda to byla celou dobu. Ten zápas nemá vůbec žádnou úroveň.

Reagovat
cristiano.K.

jo a bude dál tipuji, pokud kanárci neudělaj další hrubice

Reagovat
fantomas

V tomhle počasí stoprocentně. A - čistě logicky - ani jedna hrubice a následná pár vteřinová akce na samotný úrovni zápasu nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej vidím takýto nie boh vie aký LFC čo sa týka výkonu, no za to mimoriadne efektívny, ako keby sme tam mali herne dominovať a tradične páliť za zápas 5 gólových tutoviek.

Reagovat
fantomas

Hoolahan okamžitě místo tragickýho Foxe, ať aspoň ta mezihra k něčemu vypadá.

Reagovat
13

Teď vidim ve studiu ty goly. Parádní zakončení od Luise. takle kdyby to předváděl celou sezonu, tak mohl být nejlepší hráč PL on. Hlavně to v klidu dohrát, aby se neopakovalo QPR.

Reagovat
13

Fakt že jo, goly jak ve Fifa 12

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie povedané, keby sme takto premieňali aspoň z polovice to, čo sme v sezóne mali, tak sme úplne na inej pozícií v tabuľke. Ale na keby sa nehrá, práve efektivita robí rozdiel medzi mužstvami a tú sme mali v PL tragickú, preto sme právom tam, kde sme, bohužiaľ. Ale je to na dobej ceste, Liverpool zaznamenal progres oproti minulej sezóne, nie všetko bude fajn zo sezóny na sezónu po prvej obmene kádrom. Chce to trpezlivosť a dôverovať v schopností ľudí okolo LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

To co jsi tu napsal není sice nic novýho, ale je to naprotá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, jasná vec

Reagovat
Trand

Doufám, že Stevenage udrží.

Reagovat
Trand

Že jsem něco psal.

Reagovat
fantomas

Pěknej nástup, Canaries.

Reagovat
ďuriLFC

hit the post

Reagovat
minoLFC

skoda Jonjo, zasluzil by si gol

Reagovat
fantomas

I to obligátní břevno se sfouklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Bez břevna to prostě nejde

Reagovat
ďuriLFC

Jonjo

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

Jonjo už mohl dát 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, už si můžem odškrtnout i zazděnou 100% tutovku ... teď už jen tyč a neproměněná penalta a je to komplet.

Reagovat
kiwwi

nene, komplet to bude, ked Norwich otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Downing.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to by byla krásná branka

Reagovat
13

Škoda že mu to nevyšlo. Mohl za nás dát první hattrick

Reagovat
ďuriLFC

Vaughan cocot

Reagovat
13

je znát že Vaughan hrál za Everton

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koľko to má Rooney stopku na EURE?

Reagovat
Erdovec

2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa dočkám na spoluprácu Gerrard-Rooney

Reagovat
vodka

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi reloaded

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
13

Kenny zase zapomíná na střídání. Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

wtf...brzo se rozstřílel...

Reagovat
fenixLFC

kokos

Reagovat
Erdovec

hattrick

Reagovat
fantomas

Ty vole, Ward a Ruddy, komici nejhrubšího zrna.

Reagovat
13

To ale vůbec nesnižuje krásu tohohle golu

Reagovat
fantomas

Njn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ward jo, Ruddy zase nějak moc nechyboval...

Reagovat
fantomas

V jednu chvíli tam očividně zaváhal, se koukni na opakovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako při tomto gólu jsem myslel...a tys myslel asi celý zápas..a máš pravdu...ach jo, moje zbytečná reakce

Reagovat
fantomas

Teď, viděls to?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, co přesně myslíš...Postavení daleko z branky mu asi nejde vyčítat, když nemohl čekat zkrat obránce a stát na brankové čáře taktéž nemůže. Možná jen zareagoval trochu později.

Reagovat
fantomas

Při tom vracení se. Skákal nesmyslně brzo a ještě ne naplno. Kdyby se aspoň zapotácel jako plno jiných golmanů při hektickym vracení se, ale on to vzal zkrátka "lážo plážo".

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ták...No viděl, že to má šanci vyhrát cenu pro gól sezóny, tak to nechtěl pokazit

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

1000. pro NUFC a Sira Bobbyho Robsona

Reagovat
fenixLFC

*NUFC v lige majstrov

Reagovat
13

SUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
ďuriLFC

Oh my... Pistolero !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme si zaspomínali na XABIHO.

SUAREEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz

Reagovat
13

Reagovat
minoLFC

VOT FAKA GOL???

Reagovat
smazaný uživatel

when he scores a volley and when he scores a head, i just cant get enough, i just cant get enough !!!

Reagovat
fenixLFC

kto dostal pasku? seklo mi to

Reagovat
ďuriLFC

Carra

Reagovat
fenixLFC

myslel som si

Reagovat
fantomas

Ale ať si hraje Norwich, jakou chce piču, na Howsona je zase radost pohledět. Perfektní Lambertův nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na 3. gol? Druhej poločas jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

Reagovat
miky10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Manik...

Dnes přeji Chelsei a Blackburnu!!!! Oba když vyhrají bude to paráda

Blackburn může aspon remizovat, i to je dobré

Reagovat
Manik...

Bale hrozí odchodem z Tottenhamu

Tottenham bojuje o Ligu mistrů, pakliže by ale neuspěl, mohl by jeho kádr opustit Gareth Bale. "V minulé sezóně jsem si zápasy Ligy mistrů užíval, každý se chce porovnávat s těmi nejlepšími. Musíme nyní čekat, jak dopadneme v domácí soutěži. Pokud se do Ligy mistrů nedostaneme, budeme si s vedením klubu sednout a zvážit, co je pro mě nejlepší," řekl waleský rychlík.

Co myslíte kam půjde? Kam by jste si ho přáli?

Reagovat
fantomas

Do Itálie, tam zanechal dobrej dojem. Ne, já bych řek, že určitě zůstane...

Reagovat
Pinturicchio

Do Juve.

Reagovat
Manik...

už vidím jak Juve za něj dává 40 mega

Reagovat
Pinturicchio

Tottenham má zájem o Krasice

Reagovat
Manik...

ale to ještě nepočítali s tím, že jim odejde Bale... Navíc Krasic je pravá záloha... Bale levá.... z toho nic nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Dostanou 25 + Krasice, dobrý obchod.

Reagovat
kiwwi

Spurs nepotrebuju peniaze, oni potrebuju svetovych hracov...Krasic na rozsirenie kadra je v pohode, ale za 25 mega nahradu za Balea asi nekupia...to by pre nich nebol dobry obchod...to uz Berbatov + doplatok by bola ina kava

Reagovat
Pinturicchio

Krasic ve formě je světový hráč.

Reagovat
Pinturicchio

... ale kdyby to bylo málo, tak můžeme přibalit Eliu.

Reagovat
kiwwi

stale nechapes, ze oni potrebuju hracov do zakladu a nie smejdov na lavicku

Reagovat
Pinturicchio

"Krasic ve formě je světový hráč."

Reagovat
kiwwi

preco sa ho chcete zbavit?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom vidim velky problem

Reagovat
Pinturicchio

Tak na půl roku bude rozdílový hráč učitě, navíc on nesedí do plánů Contemu, proto ho chceme prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pul roku Top-class

Reagovat
Pinturicchio

V Anglii si tu formu udrží dýl, když tam navíc stačí klička + rychlost u křídla.

Reagovat
Pinturicchio

... ale však uvidíte sami, Krasic v Tottenhamu okouzlí celou Anglii a nakonec i sám Sir Alex si bude drbat hlavu, že ho nekoupil

Reagovat
vodka

no jo a divera nahradí diver...

Reagovat
Pinturicchio

A bude to v rovnováze úplně.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

u spurs to bude taky zajímavé, budou shánět útočníka, řešit co s Redknappem, gonna be fun..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Btw, co ten Gaitan? Podle jeho agenta to zdaleka nevypadá tak žhavě, jak to bylo prezentováno.

Reagovat
Manik...

to máš pravdu, ale United ho nepotřebují... jak jsem psal už tisíckrát... mají: Naniho, Valenciu, Younga, Giggse a Parka takže hráči jako Bale a Hazard jsou naprosto nepřístupní a byli by hloupí pokud by tam šli. I když neříkám, že by Bale seděl

Reagovat
kiwwi

preco by sme nepotrebovali...hrame na dve ostre kridla a mame ich v time 3...jedno kridlo proste dojde, ci uz to bude Gaitan, Hazard alebo nejaky iny dobry kridelnik

Park dost mozno odijde, alebo sa proste uspokoji so situaciou, ze bude hrac na platanie dier (co sa podla mna uspokoji) a Giggs na kridle to uz jednoducho polnohodnotne nejde

ten Bale by bol pre nas proste uzasny kauf a sila timu by isla prudko hore

Reagovat
smazaný uživatel

Me by to teda pekne stvalo, kdyby Bale misto za 5 milionu prisel o par let pozdeji treba za osminasobek

Reagovat
Pinturicchio

Beztak United pošlou někam, stejně jako CFC s Modricem

Reagovat
kiwwi

tak pozri, Kagawa by prisiel za 45 nasobok

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o nej United driv zajem nemeli.

Reagovat
Manik...

jo takže by Bale se svým potenciálem hrál F.A. cup a carling cup jo? (místo Parka)

Máte 3 světové křídla, už teď mě trhá srdce když 1 z trojice Valencia, Young a Nani sedí a teď ejště Bale nebo Hazard??? To snad ne! To i v City by hrál víc než v United

Reagovat
vodka

zranění, výkyvy formy, nic? určitě bysme ho uživili, ale nevěřím tomu přestupu ani trochu...

Reagovat
Manik...

to sice ANO, ale stejně je to sakra luxus, tak mi pak neříkejte, že fandové Realu a City jsou nanažraní

Reagovat
kiwwi

Bale by mal istotu zakladu a zaskakoval by za neho Young, Napravo by bola dvojka Valencia - Nani

tito styria kridelnici by davali Fergiemu take moznosti, ze by nasa hra isla hore neskutocnym sposobom

Reagovat
Arbiter

jo, Young by byl nejlépe placený náhradník v ManU, že?

Reagovat
kiwwi

on je v podstate nahradnik uz teraz...pre neho by sa tym nic extra nezmenilo, minuty by sa ubrali Valenciovi a Nanimu...pri Fergieho rotacii a nasich zraneniach, by vsetci mohli mat slusnu porciu minut

navyse Young sa da vyuzit aj inde...no problem

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se Modric znovu ozve, ze chce do CFC, kterou ma v srdci a prekeca i Balea at jde s nim

Reagovat
Arbiter

Balea nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne, je to nesympatak, diver a jeste by nas slipky natahli, to vis ze jo, radsi Hazarda

Reagovat
Manik...

já bych to teda nebral. Krasic nic moc nepředvádí ... To by bylo pro Juve sakra výhodný

Reagovat
Manik...

podle mě by se víc vyplatilo Tottenhamu když útočníka tak Adebayora a udělat obchod s City (s tím, že by Adebayor šel dolu s platem). Jsem na to zvědav, ale rozhodně by to pro obě strany bylo výhodné

Reagovat
fantomas

No to bych se zbláznil, taková rošáda.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Manik...

já doufám, že ne. Aspoň se zase posune víš. Rozhodně PL mu svědčí, v PD by byl zajímavý a nikam jinam si myslím nepude

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu, to by NLD teprve dostalo šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak sem psal- Wigan,Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se na tabulce nic nezmění(do konce sezony)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale změní se.

Reagovat
smazaný uživatel

a co se změní?

Reagovat
smazaný uživatel

CFC bude 4. A Arsenal zuby nehty ubrání 3.flek. 5.bude Newcastle a 6. Slepice.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to nechal,tak jak to je ,ale CFC musí pořádně zabrat, aby to byl 4. flek

Reagovat
Manik...

moc už ani ne "stačí" porazit Newcastle a uhrát nějaký bodík ještě

Reagovat
terry

Uz to aspon zase ma ve svych rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Narovinu říkám, že to přeju Newcastlu......ale....no dnešní zápas s QPR napoví, jak to dopadne s CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mám NC taky rád,ale bude jim to nic platné,jelikož CFC vyhraje LM. Takže "jen" EL příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

na Bayern bacha

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě. Jen sem čekal reakce od někoho jiného.

Reagovat
Arbiter

nooo, asi ani ne, kdybychom všechny zápasy vyhráli a soupeři také (krom N'castelu), tak jsme bohužel pátí...

Reagovat
terry

Ja nepocitam, ze Spurs vsechno vyhraji.

Reagovat
Arbiter

je fakt, že už dneska by mohla přijít remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vyhrali na OT, tak na WHL by to nemel byt problem ne?

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavý na obranu. Nenastoupí Ivanovič, prý ani Luiz a Cahill. Asi to vypadá Cole (Bertrand) - Terry - Bosingwa - Ferreira. V útoku bych rád viděl Torrese. Dneska snad jistý 3 body

Reagovat
terry

Kdyz jsem vcera v noci dorazil, tak jsem v rychlosti zhodnotil prestup Marina, tak at tolik nezapadne. A jen do me.

Hm, hm. Absolutne necekany prestup a na muj kvus si s sebou nese az moc otazniku. At uz to bude jakkoliv, tohle je pro me hodne podivny prestup. Vazne potrebujeme kupovat dalsiho Kaloua? Vazne chceme novemu trenerovi rikat, co ma delat, nebo to s Di Mattem Abramovic mysli vazne a uz pro nej vybira hrace?

Reagovat
fantomas

No je to zvláštní, ale u vás vážně nic moc novýho. Stejně to podle mě bude značit pokračování RDM...

Reagovat
terry

To je to jediny, co mi v tom vsem zatim dava vetsi smysl. Ale kdyby to bylo tak, ze o osudu RDM jeste vazne rozhodnuto neni, tak je to blbost na druhou.

Reagovat
Arbiter

Tohle je podle mě ukázka z našeho tříletého plánu, od kterého se po odchodu AVB stejně neupustilo. Tým se ořeže o neperspektivní hráče a na jejích místo přijdou perspektivní. Pro mě to znamená odchod Maloudy v létě...

Reagovat
terry

Samozrejme, ze vyhledove se ten prestup bude dat zhodnotit urcite lip, nicmene kdyz prijde krok A, musi prijit krok B. A ten jeste prijit nemohl, takze si pockam, ale trochu se bojim.

Reagovat
Pinturicchio

1100. pro přestup Garetha Balea do Juventusu

Reagovat
Miguel19

Když za něho zaplatí takové prachy tak proč ne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Co by tam dělal?

Reagovat
Pinturicchio

Vyhrával trofeje

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

jen at zůstane

Reagovat
Manik...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
Squinty

Kde možu sledovat na netu PL ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Squinty

Dík..

Reagovat
Wat

Dneska musí bejt jedničky, popřípadě Chelsea remíza.

Reagovat
fantomas

Spíš Spurs, Chelsea musí vyhrát.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

CFC musí prohrát

Reagovat
Wat

Hm, tak to nic, to radši oboje jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Reagovat
niflheim

Si jdeš pro palec od slosyho?

Reagovat
fantomas

Jistě, nedávno na mě kroutil očima, tak si musim spravit reputaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako fakt je to jen kvůli tomu, aby sestoupilo QPR, zas tak se divit nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš rád QPR ? Jako proč?

Reagovat
fantomas

Předevšim kádr plnej sráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý důvod.

Reagovat
Mihi

Reagovat
Azza

1131. pro 1.SK Prostějov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

si prostějovák?

Reagovat
Azza

jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham manager Harry Redknapp has admitted that playmaker Luka Modric may leave White Hart Lane in the summer.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka Modric has admitted that Harry Redknapp may leave White Hart Lane this summer.

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
blade115

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

solidně se nám to rozpadne no

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci stoke jsou dobri ubozaci

http://www.youtube.com/watch?v=gIRGxecleWk

Reagovat
fantomas

To je náhodou vtipný..

Reagovat
smazaný uživatel

kkti

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

spíš za to bučení na Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Potom bys měl poblít i naše fanoušky za nadávky na Shawcrosse.

Reagovat
smazaný uživatel

tak porad z toho vysel lip jak Aron. a za to ze se z toho dostal na neho vazne bucet nemusi

Reagovat
fantomas

Njn, holt si našli taky svuj terč. Smysl nedává ani jeden z těch "hateů".

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je pochopitelný, ale bučet na hráče, kterýmu hráč tvýho týmu zlomil nohu je opravdu zhovadilost.

Reagovat
fantomas

Zhovadilost to samozřejmě je, ale stejně tak neni pochopitelný bučet na hráče, co se kvůli nechtěnýmu zákroku rozbrečel a pak se Ramseymu naprosto upřímně omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, to je sice taky dost idiotský, ale pořád pochopitelnější. Ramsey prostě Stoke nic neprovedl, Shawcross ano, i když nechtěně a litoval toho.

Reagovat
Chazy

Je to o dost pochopitelnější no, on aspoň něco udělal, Ramsey prostě absoltně vůbec nic.

Reagovat
fantomas

Zato já to tu hrozně srovnával a dělal závěry, že by se to mělo stavět na jednu úroveň. Já bych prostě poblil oba tábory, a je už uplně jedno kterej "víc".

Reagovat
Chazy

Což je prostě směšný, protože nemusí jít o to, že Shawcross něco udělal schválně, ale že hraje moc agresivně, chodí do soubojů jako prase a někoho zranil.

A pokud to takle vidíš, hodně lidí to tak určitě vidí, je to naprosto racionální důvod k odporu. Ale u fanoušků Stoke...? Nenapadá mě nic.

Reagovat
fantomas

Opakuju - směšný to neni, poblít si z mýho pohledu zasloužej oba.

Reagovat
Chazy

Njn, to je pak těžký

Reagovat
fantomas

Njn, mě by prostě v životě nenapadlo na někoho takovýho pískat (ani jako nějaký prase do toho souboje nešel - to by pak prasat byly Ostrovy doslova zamořený), tim spíš po takový době.

Reagovat
fantomas

*prasaty

Reagovat
Chazy

Stejně mi nepřijde zas tak složitý pochopit, proč na něj někteří pískaj a kvůli čemu to asi je. A přijde mi to milionkrát smysluplnější, než pískat na hráče, kterej přišel o rok kariéry.

Podle mě je prostě na blití jen jedno. Na hráče, co hrajou jako Shawcross, se prostě někde píská. Na zraněný se píská asi jen na Stoke.

Reagovat
fantomas

No super, tak máme jedno "podle mě" proti druhýmu "podle mě". Já neřikám, že nechápu proč (??), jen mi ty důvody nepřijdou tak strašlivý, aby se to pořád dělalo no. Tečka.

Reagovat
Chazy

Jj, jen jde o to, abys ty to svoje přehodnotil

Reagovat
fantomas

Jj, a pak mi třeba můžeš zkusit vnutit, že Nadal je průměrnej tenista nebo tak něco...

Reagovat
Chazy

To by narozdíl od tohodle bylo směšný no. Ale je to od tebe srovnání podobný, jako stavět tyhle dvě věci na podobnou úroveň (hodnou blití).

Reagovat
fantomas

Neni to srovnání, spíš poukazování na tvou ignoraci toho, co sis se mnou prožil...by mě fakt zajímalo, jakou sis dával šanci, že docílíš změny takovýho mýho názoru, když vám tu od začátku jasně píšu, proč bych to poblil.

Reagovat
Chazy

No logicky tak, že ti nabídnu jinej pohled, jak se na to dívat, jak asi

Reagovat
fantomas

No, a kdyby ses vysral na náký logicky a podíval se na to empiricky, došlo by ti, že to nemá smysl.

Reagovat
fantomas

A ptal sem se na "jakou šanci by sis dával", ne na to "jak".

Reagovat
smazaný uživatel

To sa Ramseym bylo ubohý. Tohle je super

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=LWO0mtwpjO8

Tohle jsem nemohl pobrat tak dve minuty

Reagovat
fantomas

Přesně.

Reagovat
kiwwi

lol...bol som zvedavy co to bude, pretoze som na twitteri cital komenty stylu "urobil prave Lineker naozaj to co urobil?"

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouska Spurs to chapu, ale jako TV komentator by se od toho mel oprostit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Al Wasl have confirmed that Diego Maradona will travel to England to watch the Manchester Derby tomorrow.

Téda, taková vážená návštěva.

Reagovat
tomasinho

Di Santo

Reagovat
smazaný uživatel

French TV are reporting that Abou Diaby will miss the remainder of the season with the injury he picked up at the end of yesterday's game.

To je fakt v prdeli toto

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Rodriguez has admitted that he is considering quitting the club this summer.

Reagovat
tomasinho

Dalo se to čekat, uvažoval o tom, už loni, kdy byl zájem z domoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl aby zůstal radši.

Reagovat
tomasinho

Já ti nevím no, záleží, kdo by v létě přišel, on má akorát dobrý výběr místa a dokáže vypomoct v defenzivě, ale dopředu akce zbržďuje. Navíc už já sůvj věk, takže pokud by přišel útočník - střelec nebo záložník schopný zakončit (něco jako Dempsey), tak bych mu poděkoval za všechny góly a s klidem ho pustil. A Kuyta rovněž tak, ale jak říkám, vše záleží na náhradách.

Reagovat
tomasinho

Navíc stejně hrálo malokdy.

Reagovat
EL Gringo

ja by som mu mozno aj dal sancu vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA CHELSEA NO ONE CAN STOP US NOW !!!!

Reagovat
Chazy

Tak jsem se podíval na Wigan. Naprostá paráda, to už zas bylo jako ty minulý zápasy, hned se na tu kravinu proti FFC snáz zapomene.

Snad už Wigan sezonu dohraje takle, pak už je na pováženou, co s Diamem.

Reagovat
terry

Hlavně ten Di Santo, to jsou neuvěřitelný trefy.

Reagovat
Chazy

Njn, je to chytrej fotbalista

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjimecne to nikdo z obrancu netecoval

Reagovat
terry

Taky jsem se divil.

Reagovat
M0rb1D4S

QPR je fakt odpad ligy.. Z té aféry ohledně "rasismu" Terryho si udělají velkou bublinu, aby se nejvíc zviditelnili a potom si ještě chudáček Ferdinand řekne, že mu nebude podívat ruku.. Vymyté mozky obou bratrů se prostě nezapřou..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Terry je nejlepší!

Reagovat
terry

Neřikej, že to ze strany FA (možná QPR nebo koho) není komedie, že si zase nebudou podávat ruce.

Reagovat
tomasinho

Já bych to třeba zrušil úplně před zápasy.

Reagovat
Chazy

Je to tradice :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já bych si to bez toho prostě nedokázal představit už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to není tak dlouho co to je zavedený. A prostě já už se k tomu tady jednou vyjadřoval proč je to píčovina a proč to tak není v jinejch sportech.

Reagovat
Wat

A na jednu stranu sportu zdar, zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

To už je něco jinýho než podávání rukou. Podávání rukou před zápasem je otázka posledních cca 10 let.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mihi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To už je ale zase jiná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zrušil podávání rukou před zápasem v každým zápase.

Reagovat
M0rb1D4S

Mimo hřiště mě to nezajímá.. Na hřišti? Jistě..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt idioti.

Reagovat
Chazy

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/148467.html?CMP=OTC-RSS

http://tinyurl.com/d2a4pu6

Tohle je tak neuvěřitelně vřelej vztah mezi oběma stranama, hlavně ten Martinezův přístup k Wiganu a celý prohlášení je parádní. To fakt může většina klubů závidět :)

Reagovat
Deywid

Team v QPR: Cech; Ferr, Bos, JT (c), Cole; Ess, Lamps; Sturr, Mata, Kal; Torres. - subs: Turn, Hutch, Rom, Ram, Meir, Mal, Drog.

Reagovat
terry

Hehe, Bosingwa na stoperu, bude sranda.

Chelsea: Čech - Ferreira, Bosingwa, Terry, Cole - Essien, Lampard - Sturridge, Mata, Kalou - Torres

Subs: Turnbull, Hutchinson, Romeu, Ramires, Meireles, Malouda, Drogba

QPR: Kenny, Hill, Derry, Mackie, Buzsaky, Barton, Cisse, Taiwo, Ferdinand, Onuoha, Zamora.

Reagovat
fantomas

Bože, začínám pochybovat.

Reagovat
terry

A já zas ne. Tenhle tah byl zkrátka očekávanej, není třeba nic přehodnocovat.

Reagovat
fantomas

Já tam čekal spíš Ferreiru.

Reagovat
terry

Jako kdyby to už nebylo jedno.

Reagovat
fantomas

Ale tak já bych řek, že nebylo. Ferreira má pro stopera návyky pořád daleko spíš než Bosingwa.

Reagovat
terry

Rozhodně, ale v celkovym součtu to asi vyzní nastejno, jestli bude hrát na stoperu Bosingwa a napravo Ferreira, nebo naopak. Věřím v nějakou jejich portugalskou harmonii, že to zvládnou.

Já si tam spíš přál Essiena nebo i Mikela. Případně risk v podobě Hutchinsona, ale tohle se dalo čekat nejvíc, no.

Reagovat
fantomas

Uvidíme no, sem na to hodně zvědavej.

Reagovat
vitasrp

Však Ferreira tam v CFC nikdy nezahrál obstojně, poslední experiment s ním na stoperu dopadl domácím debaklem se Sunderlandem, kdy hrál naprosto příšerně..

Oproti tomu Bosingwa hrál na stoperu třeba 60 minut proti Tottenhamu a zvládl to překvapivě dobře..

Reagovat
fantomas

No tak pak bych Ferreiru nepostavil vůbec a stáhl tam nejlíp Oriola.

Reagovat
terry

Těch variant bylo víc, než se mohlo zdát.

Reagovat
blade115

Já Essiena. A namísto něj do zálohy právě Oriola. To se mi zdálo jako nejlepší varianta, tohohle potrugalskýho vtipu se docela bojím...

Reagovat
Chazy

Hustý

Reagovat
13

hmm jak by se teď Alex hodil..

Reagovat
terry

Ale nene.

Reagovat
Kenneth

Proč nepostavil an stopera Oriola nebo Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis jestli na tom poste nekdy Romeu hral ? V FMku ma teda CB uvedeny na obstojny urovni tak podle me si to uplne nevymysleli a nejaky zkusenosti s tim mit jiste bude.

Reagovat
Kenneth

V Barcelonském béčku jsem ho opravdu nesledoval. Ale má k tomu větší proporce než kostra Bosingwa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa je na stopera papírák, snad toho Zamora a Cisse v osobních soubojích využijou

Reagovat
vitasrp

QPR jdou se 4-4-2? Docela risk, to slibuje otevřený utkání, na druhou není se co divit, když vezmeme v potaz naše problémy na stoperu..

Reagovat
terry

Maj psaný 4-2-3-1 se Cissém z křídla, ale to se může rychle změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mackie a Cisse budou hrat z kridel, kdyz tam neni SWP ani Taablbec.

Reagovat
fantomas

No nevim, Hughes změnu rozestavení na dva hroty připouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, nedivam se na to, ale nema tam nikoho, kdo by mu hral z druhyho kraje, takze tusim, ze se tam bude stahovat Djibril.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu na co teda dali smlouvu tomu Hutchinsonovi kterej ma pomalu 23 takze na rezervu to uz fakt neni a za A tym si nikdy nekopne to se tam da radsi vemeno Bosingwa.

Reagovat
vitasrp

Ty bys jako do tohohle zápasu postavil Hutchinsona, kterej teď v poslední době tuším ani nenastoupil kvůli nějakým problémům za rezervu??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nehraje ani za rezervu tak to bych mozna svuj nazor prehodnotil , ale kdyby byl aspon trochu rozehranej tak hur nez Bosingwa nezahraje o tom sem presvedcenej. Terry by si ho uz nejak zdirigoval.

Reagovat
vitasrp

No jo, tak tady máme rozpor, tvoje přesvědčení versus přesvědčení Di Mattea.. Těžká otázka, na kterou stranu se přiklonit..

Přišlo ti, že by Bosingwa na stoperu s Tottenhamem hrál špatně? S Barcelonou to pravda pro stopera byl specifický zápas, protože tam snad ani nebylo třeba podstupovat nějaké souboje.. Bude to mít určitě těžký, ale ten jeden zápas za x měsíců na stoperovi může zvládnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o to ze na ci stranu se priklonit , proste davam do diskuze svuj nazor na danou situaci.

Jestli sem mel pravdu se presvedcime pri zapase az tam ten kudrnac vyrobi nebo nevyrobi nejakou minelu.

Reagovat
Mihi

Stihnú Luiz s Cahillom finále LM?

Reagovat
terry

Měli by. Ale stoprocentní to není.

Reagovat
Mihi

A na FA Cup bude aspoň jeden fit, či budeme musieť hrať s Bosom na stopérovi?

Reagovat
vitasrp

Nikdo neví, každopádně přinejhorším bude stoperská dvojice Ivanovič - Terry a Bosingwa vpravo, což není taková tragédie..

Reagovat
Mihi

Vlastne máš pravdu, zabudol sa na Braňa.

Reagovat
blade115

Luiz možná bude už proti Newcastlu. Tam strach nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Matteo má gule, páči sa mi. Sympaťák.

Reagovat
vodka

Hughes má větší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ale není takový sympaťák.

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Pro mě by byli tak nastejno, kdyby neodešel z Fulhamu. Ale je to subjektivní, samozřejmě.

Reagovat
terry

Sezona bez jedinýho vyhranýho londýnskýho derby? To by nešlo. QPR zkrátka dneska smáznem.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

kurva!

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Jedem Chelsea. Ten odpad QPR musí sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to chtelo remizu

Reagovat
vodka

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

DANIEEEEEEELLLLLLLLLL WHOOOOHOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ani neví jak

Reagovat
Arbiter

pff, tyhle střely má v merku

Reagovat
fantomas

Hnusná souprava dresů.

Reagovat
terry

Reagovat
Miguel19

Super start!!! Hlavně nezačít bránit

Reagovat
Arbiter

nemáme s kým bránit

Reagovat
Arbiter

Co to bylo za pas Salomone?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou-Torres to je spoluprace zatim si spolu jeste nenahrali a to uz to zkusili nejmin 4krat.

Reagovat
Arbiter

a většinou to teda posral Kalou...

Reagovat
niflheim

Cissé hraje? To bude redka

Reagovat
Usty

nebo gól - zatím se to vždy vyplnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky a jeho letošní "výlety" na hřiště soupeřů

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
kiwwi

Chelsea fans booing Anton Ferdinand? Very Liverpool like, that. #Classless

Reagovat
terry

To se Terry omlouval fanouškům?

Reagovat
smazaný uživatel

bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Arbiter

Terry

Reagovat
Kenneth

Terry

Reagovat
fantomas

A pro co si jako chceš dojít, Kenny? Ale jo, jen jim vyprašte kožich.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kazit radost, ale pokud se Bolton zachrani na ukor QPR, pochybuju, ze to bude diky skore

Reagovat
fantomas

Však to je jedno, čim víc dostanou, tim víc budou dole pro příští zápasy.

Reagovat
Miguel19

Super Cítím 3. místo

Reagovat
fantomas

Se zas klidni..

Reagovat
Usty

stačí jedna ztráta Arsenalu samozřejmě za předpokladu, že vyhrajeme v Liverpoolu...

Reagovat
fantomas

Což je dost silnej předpoklad, že vy už všechno vyhrajete.

Reagovat
Usty

QPR, Newcastle, Blackburn doma.. to je 9 bodů jak na talířku

Reagovat
fantomas

My ten los máme ještě schůdnější.

Reagovat
Usty

to WBA tam jen smrdí trošku.. remíza je reálná..

Reagovat
terry

Co report?

Reagovat
Usty

píšu.. jo?

Reagovat
terry

Ok.

Reagovat
fantomas

Když nám pude o kejhák, dá se tam v klidu vyhrát.

Reagovat
Usty

3. - 4. je o kejhák? nemyslím si..

Reagovat
smazaný uživatel

Muze to byt rozdil LM/EL.

Reagovat
Usty

vycházím z toho, že jedinej, kdo může reálně ohrozit třetí místo, je Chelsea.. tudíž tam to nebezpečí není

Reagovat
fantomas

To ale beztak nebude pravda.

Reagovat
Usty

beztak..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tohle vlakno zacalo tim, ze Chelsea "utoci" na 3. misto. Takze je logicky, ze pokud by byl Arsenal v ohrozeni, museli by WBA porazit.

Sanci na treti misto ma i NUFC (muze tezit z toho, ze Chelsea bude mit kratce pred FA Cupem a MCFC by taky uz pak nemuseli mit o co hrat na St. Jamesu) a THFC, protoze maji hratelny los, coz neznamena, ze ho zvladnou.

Reagovat
fantomas

Plus je tu to předkolo, tomu se stejně chce vyhnout každej, takže i ten útok Chelsea je "kejhák".

Reagovat
Usty

No, já vycházím z předpokladů, že Chelsea udělá doma Newcastle a Tottenham uhraje v Boltonu a Ville maximálně bod Považuju to za velice pravděpodobný a pod tíhou tohohle padá u NUFC i THFC šance dohnat Arsenal... a tím pádem už by padala varianta, že výhra Chelsea v LM vyhodí Gunners z LM.. je to srozumitelný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt to mas cely postaveny na domnenkach a odhadech, a o to tu prece jde od zacatku, ze pokud by Arsenalu slo o hodne, nemeli by mit problem na Hawthorns vyhrat. Rozdil je v tom, ze nekteri berete jako jedinou moznou hrozbu Chelsea, ja tam pocitam minimalne i ten Tottenham, protoze je mozny, ze v poslednim kole budou na dostrel Arsenalu oba.

Reagovat
Usty

No vždyť já se to ani do žádných dogmat povýšit nesnažím Jen jsem si tím jistej, může se mi to nepříjemně vrátit, ale nevěřím tomu.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, když nemáš jistotu LM. Nehledě na to, že i tak je předkolo obvykle hrozně otravný a schytat další Udinese, nemuselo by to už tentokrát projít...

Reagovat
nemamvasrad

Po remíze s NUFC a prohrou s LFC tě to zase přejde.

Reagovat
Miguel19

Další prognóza

Reagovat
nemamvasrad

Jenom tip/přání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

NANDOOOOOOOOOOO

Reagovat
sintha

Jak padnul první gól Chelsea? Přišel jsem až v 10. minutě.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
sintha

Díky.

Reagovat
niflheim

Není možný

Reagovat
fantomas

Nandoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Torres zase gol

Reagovat
Side

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

TOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Arbiter

Hey Nandooooo

Reagovat
Miguel19

Nandooooo

Reagovat
Kenneth

Masopuste, nechtěl si ho prodat?

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Torresov gól, takéto prihrávky potrebuje.

Reagovat
Pinturicchio

Kua, Nando, zas to nepřeháněj !

Reagovat
Arbiter

stejně k vám nepůjde Si můžete vzít Kaloua

Reagovat
Pinturicchio

Klidně ( ale i s Nandem )

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem až teď. O co jsem přišel?

Reagovat
fantomas

O neskutečný věci. Bosingwa na stoperu pohodička, Kalou geniální asistence, Torres gól...unikát.

Reagovat
Arbiter

Tak zase Bose nikdo zatím moc na té pozici neprověřil

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, ale tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ten Torres se snad vrací, to bych mu přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
nemamvasrad

Já sem si přál, ať mu vydrží neforma do konce sezóny, pak přestup do Arsenalu. Ale jemu to nejde nepřát.

Reagovat
vodka

kalou dá pas jak nikdy a torres dá gól, spiknutí

Reagovat
terry

Přeješ QPR záchranu?

Reagovat
vodka

100%

Reagovat
vodka

sestup Villa/Bolton, Blackburn...

Reagovat
terry

Je fakt, že ani já si v týhle společnosti nevyberu, ale asi radši v lize Villa/Bolton než QPR.

Reagovat
vodka

Bolton je nezajímavý tým bez peněz, který bude hrát pořád maximálně střed tabulky, Blackburn je zase plný náplav a Villa hraje nejhorší fotbal, má nesympatického manažera a kádr taky nic moc... QPR proti tomu má potenciál, skvělého manažera a nemám obavy o to, že by se ten kádr nepročistil...

Reagovat
terry

Pro mě je Bolton taky nezajímavej, mezi ním a QPR bych si asi házel mincí, jenže Rangers jsou mi míň sympatičtí. Villans beru čistě z tradice a Rovers ať klidně spadnou.

Reagovat
vodka

QPR mají prostě potenciál být podstatně zajímavějším týmem, než Bolton, který má navíc tradičně nejhorší dresy v PL...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Zrovna dneska bych se o hroznejch dresech nezmiňoval.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

tak dneska, jinak se mi ty 2 sady líbí...

Reagovat
fantomas

Aston Villa de do příští sezony na 99% s jinym manažerem a hned to bude o něčem jinym...jestli má potenciál QPR, pak zákonitě taky Villans a ostatně i Bolton.

Reagovat
vodka

QPR má potenciál teda neporovnatelně větší než Bolton, majitel je připravený investovat, Hughes investuje rozumně a na místech, kde je to potřeba.

McLeish ve Ville si myslim naopak zostane na 90 %, pokud se udrží..

Reagovat
fantomas

A toho McLeishe jako zakládáš na čem? Jinak potenciál finanční má nesrovnatelně vyšší no, gratulace, ale kádr má talentovanější Bolton.

Reagovat
vodka

na Lernerovi, McLeishe si vybral on i proti fanouškům a dá mu aspoň 2 sezony, navíc oni prakticky jenom oslabili před sezonou a McLeish si má vybírat hráče na příští sezonu už...

talentovanější, no, potenciál hrát první polovinu tabulky má Lee, Holden, teď Bogdán, Reo-Coker.. Muamba kdoví jak na tom bude, N'Gog je lama, Davies s Petrovem staří, druhý davies je sice sympaťák, ale na víc než bolton zatím nemá...

Reagovat
fantomas

Njn, jmenuješ ty nejprofláklejší jména...žádný překvápko. Je tam toho víc. Alonso je takovej horší Santon, krásně se může vyhrát. M. Davies je ohromně šikovnej, a jak se mu teď vyhýbaj zranění konečně, tak se na něm postavila záloha. Sordell se pomalu zabydluje, na něm bude stát útok. Wheater neni vůbec marnej, jen si musej s Reamem sednout. Ricketts patří přinejhoršim k ligovýmu průměru na svym postu. N'Gog do toho týmu, kterej je zvyklej hrát na Kevinka, taky pasuje - jakkoliv ho každej považuje za dřevo, protože je to populární názor.

Hned na několika místech sestavy sou talentovanější hráči a nebýt celou sezonu bez dvou stabilních opor, sem přesvědčenej o tom, že hrajou mnohem výš. Tady si ukázal drsnou neznalost, s kterou sem popravdě počítal no...

A k McLeishovi. Lerner si ho vybral, dal mu důvěru a on mu ji splatil nejhorší sezonou za x let. Už loni se sice finišovalo na podobných místech, v žádnym případě se ale takle masově nechtělo manažerovo odvolání, ani se Villans zpříma neúčastnili bojů o záchranu. Proti McLeishovi možná hraje dlouhodobý zranění Benta, který by odrovnalo kdejakej podobnej mančaft, ale pořád napříč ročníkem nadělal takový množství chyb a je tak moc neoblíbenej, že si to Lerner těžko lajsne. A pokud jo, bude se podle mě určitě měnit manažer během příští sezony.

Reagovat
vodka

u villy to nechám tak, jak sem napsal, myslím, že je to pravděpodobnější scénář. Villa je letos taky nejslabší za X let, snad jenom pod O'Learym hráli podobně nízko.

K Boltonu, vyjmenoval sem ty nejprofláklejší jména, taky nedělám rozbor celkový. Davies šikovný je, ale znova, na víc než na bolton nemá, podobně Wheater. Alonsa sem pořádně neviděl, taky nastoupil kolikrát? 5x? Sam Ricketts na první polovinu taky nemá ani omylem... Sordell odehrál 34 minut, za U21 toho co vim taky moc neodehrál (tam ty sestavy sleduju). Zkrátka ani jeden z těch, ci jsi vyjmenoval nevypadá na to, že by měli potenciál udělat partu, která bude hrát o poháry...

Reagovat
fantomas

Což koneckonců nebude ani QPR. Jen ti vyjmenovávám kluky s velkym potenciálem. Alonso je furt zraněnej, Sordell se zabydluje (však to řikám, Coyle ho nechce uspěchat), Ricketts má za sebou lepší sezonu než Traoré s Warnockem dohromady apod. apod.

Reagovat
vodka

jistě, jenomže QPR má Cisseho, Zamoru, Bartona, Diakiteho (který ten potenciál má), Onuohu (dnešek nebrat v potaz, jinak hrál výborně). Taiwo hraje jak kdy, ale potenciál má obrovský. Hughes v létě (pokud nepřijde sestup) chce posílit stopera a křídla, na kterých má on ten svůj styl založený, narozdíl od Boltonu ty prachy na kvalitní hráče mají, takže je dost možné, že vyběhne příští sezonu o dost silnější tým...

Reagovat
fantomas

No, vždyť si vyjmenoval samý stařešiny.

Reagovat
vodka

to možná, ale na daviesovi s Petrovem ty roky jdou vidět, na cissem, Zamorovi a bartonovi ne

Reagovat
fantomas

Na Daviesovi určitě, Petrov má bilanci 6+11, což je na takovej tým naprosto dokonalá vizitka. Letos tu ofenzívu táhne vůbec nejvíc, oproti loňsku se hodně zvedl - což už je koneckonců znak toho, že se na něm ty roky nějak výrazně neprojevujou. Přijít ten úpadek může hned za rok; to ale i u těch tří.

Reagovat
Usty

Bože ať spadne Villa .. nebo McLeish.. takovej hnus na trávnících PL vídat nechci.. mé přání jednoznačně: Wolves, Blackburn, Villa.. Boltonu by mi bylo líto a QPR má (pro mě) sympatickej tým. Sice se jejich fanoušci i hráči občas chovají jako čuráci, ale pořád je uvidím v PL radši než Villu.

Reagovat
Arbiter

Jinak Abra oblečen do klubového oblečení

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

O polocase bych tam poslal Romeua mozna treba pozdeji i toho Hutchinsona , tohle QPR fakt zadny problemy delat nebude.

Reagovat
mr.Silver

Nando!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

fakt nemám slov, fraška...

Reagovat
mr.Silver

a Kenny

Reagovat
fantomas

Ze sta procent chyba Onuohy.

Reagovat
vodka

to víš jak? třeba si Kenny nezařval, nebo zařval pozdě..

Reagovat
fantomas

Tohle byla situace, kdy si vůbec nemusel řvát. V klidu by to měl, kdyby Onuohovi zrovna svitlo a napadlo ho mu to pustit.

Reagovat
vodka

zařvat si musí skoro vždycky, v této situaci právě určitě, každopádně strašný kiks...

Reagovat
Arbiter

spíš to ale vypadalo teda na chybu obránce...

Reagovat
vodka

tak pravděpodobně to tak je, ale ani náhodou 100%...

Reagovat
fantomas

Sem si trochu zapřeháněl...(nicméně když někdo chce vypíchnout něčí chybu, prostě ho musí jako první napadnout Onuoha)

Reagovat
vodka

to ano, měl Kennyho vidět

Reagovat
mr.Silver

Ja hlavne Kennyho nemam rad, takze to radeji hodim na nej. Kazdopadne to byla zkrat v komunikaci.

Reagovat
Miguel19

Nandooooooo

Reagovat
niflheim

Svět se zbláznil

Reagovat
Kenneth

EL NINOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

TOREEEEEEEEESS

Reagovat
fantomas

Tooooooorrrreeees! <3

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Onuhoa a Kenny

Reagovat
mike.84

co ted vy sračky, kteří ste ho odepisovali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

Reagovat
niflheim

Reagovat
mike.84

smát se mužeš leda tak tomu svému "hotovo" ktere si psal po druhém gole barcy v odvetě :)

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
mike.84

je to tak no :)

Reagovat
niflheim

Ale to nic nemění nad tím, že tady většina lidí Torrese neodepisovala.

Reagovat
mike.84

však pravě ten muj první koment nebyl míněn na všechy. viděl sem tady desítky kometů ve kterých se psalo že torres NIKDY nebude za cheslea už střílet goly, že ta psychologicka deka se už z něj porostě nezvedne dokud nepřestoupí... neříkam že ted je z něho golostroj ale 3 duležite goly ve dvou dnech a nespočet vyhraných mikrosoubojů + nějake ty duležite asistence mi davají za pravdu a myslet si s hrubasem mužeš co chceš. mě nezajímá vaš nazor. jestli chcete tvrdit že takove odepisování torrese tady nikdy neproběhlo tak je s vama něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan se bavit jak dite ze skolky proboha.

Reagovat
mike.84

a ty se přestan bavit bipolárně proboha. jednou si schopny kdekomu odpovědět jako normalní člověk a za hodinu otočíš a je ztebe největší ocas na EF

Reagovat
fantomas

Neni divu, když se má bavit s tebou.

Reagovat
mike.84

ty abys nepřispěchal rychle jak ti to už mam kurňa vysvětlit že mě nezajimaš a nečtu tě

Reagovat
fantomas

Takže teď reaguješ poslepu?

Reagovat
mike.84

Hm, vubec si to nepochopil. Mozna se tak bavis normalne, to je fuk. Nemam naladu te vychovavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vubec si to nepochopil. Mozna se tak bavis normalne, to je fuk. Nemam naladu te vychovavat

Reagovat
mike.84

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

To vím, toho jsem si vědom

Reagovat
Arbiter

Hey Nandoooo Tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Normální groteska.

Reagovat
Kovi81

Pod na hattrick

Reagovat
Pinturicchio

Takalejakodifaktdoprdelevoenando

Reagovat
Arbiter

chudák Kenny, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nando to dava prava leva, jak mu to dneska prijde :)

Reagovat
Kenneth

Kdo říkal že má kapitána ve fantě Torrese a tím pádem bude mít nejméně bodů?

Reagovat
Kaze

Lexxes

Reagovat
fantomas

Miky má.

Reagovat
Usty

já mám Terryho

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá fanta si myslí, že může ignorovat Murphyho zákony

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
Side

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle trapny vykon sem od PL tymu dlouho nevidel , hraci QPR jsou totalne pomaly a prijde mi jako by hrali o 1-2 hrace v poli mene protoze nejsou prakticky nikde a Chelsea vychazkovym tempem vede 4:0.

Reagovat
Arbiter

kura, takhle akce měla skončit gólem

Reagovat
Miguel19

Torres pod DM 6+6, nebo tak nějak ne??

Reagovat
Arbiter

myslím, že jí má lepší, ale jistý si nejsem, no...

Reagovat
Miguel19

Nějak tak to má. Je pod DM nejproduktivnější

Reagovat
minoLFC

Torres dva goly, to su fakt zufalci v QPR

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

zrovna ty góly, co dal byli fakt výsledkem strašného bránění...

Reagovat
mike.84

BYLY že jo

Reagovat
vodka

jj, nevim na co sem myslel tyjo

Reagovat
fantomas

By člověk řek, že zrovna fanoušek LFC by tohle nemohl vypustit, ani kdyby ho na nože brali. Ale ty seš prostě jinej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
minoLFC

a s cim nesuhlasis? alebo, ze bol vcera Norwich na tompodobne, nemam pravo kritizovat QPR?

Reagovat
fantomas

Ne, nechápu, jak můžeš dospět k takový logický konstrukci - že když jeden z nejlepších útočníků, jaký kdy v PL byli, dá někomu dva góly, tak ten někdo je zákonitě tragéd.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
minoLFC

lol tebe sa z tych rozhovor s kiwwim riadne znizilo IQ, ked nechapes nadsazku a ani ten smajlik na konci mojho komentu ti nepomoze

Reagovat
fantomas

Lolololol...

Reagovat
Counter

Vždyť to byl vtip...

Reagovat
fantomas

Já už fakt přišel o veškerej smysl pro humor očividně...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

On napsal mino, že je Torres tragéd v tom příspěvku?

Reagovat
fantomas

Ne Torres, soupeř. A dobře, zoufalec, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ovšem tohle už je na pováženou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to půjde takhle dál, tak obrázky a vtipy s Torresem budou pasé, což bude škoda, jelikož byly fakt vtipné, třeba jako tenhle http://9gag.com/gag/4010720

Reagovat
Kaze

Škoda, že v tomhle Carroll tolik nejede

Reagovat
Arbiter

4 - Chelsea are only the seventh team to go four goals ahead in the first 25 minutes of a PL match. Sprint

Reagovat
smazaný uživatel

preloz, jsem nemcinar

Reagovat
fantomas

Jen třem týmum se předtim povedlo dát čtyři góly takle rychle, resp. do 25 minut.

Reagovat
Arbiter

třem?

Reagovat
fantomas

Eh.. se mi ty číslíčka pomotala. Takže...šesti.

Reagovat
fantomas

*ta

Reagovat
diastan

6?

Reagovat
Kaze

Jo, Chelsea je sedmá

Reagovat
fantomas

Ale tak už si ze mě nedělejte prdel.. když sou sedmý, tak snad šesti, ne?

Reagovat
Arbiter

no jelikož je CFC 7. v tomhle, tak se to podařilo předtím šesti týmům

Reagovat
diastan

Aha to jsem si zas nasral do gatí

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

He, zrovna sem s tím běžím.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC NOONE CAN STOP US NOW

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je otresnej!

Reagovat
Arbiter

obě křídla si v tomhle můžou podat ruce, no...

Reagovat
terry

Už několik měsíců. Za 20 mega si ho vemte zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

za desítku ho pošlete k nám :)

Reagovat
terry

Já narážel na ty spekulace. Nikam ho posílat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Len chudacikovia co zavidia si robia stale srandu z fernanda.. Zdravim vas chlapci

Reagovat
Kenneth

Děláš jako by právě dal hattrick United u nich a rozhodl tím titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je liga o dvoch kluboch sekaaci

Reagovat
Kenneth

United a City. Ano o dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vojne je kazdy general , na konci sezony to aj opica vie takto zhodnotit vidno ze mas prehlad

Reagovat
Kenneth

Vidno že máš stejně rozumu jako tvůj oblíbenec v nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho poznas ? Velky frajer z teba

Reagovat
Side
Reagovat
miky10

Ty vole, teď sem přišel...TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

Reagovat
mr.Silver

Barton

Reagovat
Usty

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj,brutální

Reagovat
smazaný uživatel

Barton se nezapře...

Reagovat
smazaný uživatel

Človek mal pocit, že Bartona nieje veľmi vidno, tak sa musel pripomenúť pre neho už tradičným spôsobom.

Reagovat
Arbiter

Ty čůráku

Reagovat
fenixLFC

co spravil barton?

Reagovat
Arbiter

šlápl Matovi na kotník...

Reagovat
13

měl na noze 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Uh... Už jsem viděl, jak se to stočí do vinglu

Reagovat
Arbiter

ech, kousíček, nevadí, Nando

Reagovat
mike.84

Reagovat
Miguel19

Hutch, Romeu na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Di Matteo's finally got some hair!

http://p.twimg.com/ArpsUjGCAAAoeEg.jpg

Reagovat
diastan

Reagovat
mike.84

lol

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, myslel sem si to

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos ?

Reagovat
vitasrp

Rangers jsou otřesní, naprosto zoufalí, vůbec netuším, s jakou taktikou přijeli na Stamford Bridge.. To jako chtěli bránit v hloubce, nakopávat dlouhé míče na Zamoru, který je přidrží, a následně tak chodit do brejků? To teda potom nechápu, jak je možný, že brání takhle zoufale.. Hráči vůbec neví, jaké prostory bránit, koho obsazovat a jak se pohybovat.. Nedokážou pokrýt Matu, který má prostoru jak za pět posledních zápasů dohromady, což je vskutku tragický.. Vůbec střed hřiště maj otevřenej, přitom tam maj tři hráče a člověk by čekal, že to budou schopni dostatečně zavřít..

Naše hra naopak vynikající, i když proti soupeři, který nám to značně ulehčil.. Každopádně je vidět, jak Di Matteo v tomhle zápase hru "uvolnil", nechal Lamparda, aby se zapojoval do útočení a vyjížděl vysoko na soupeřovu polovinu (nemožné v zápasech se silnými soupeři), krom toho naši krajní obránci (řekněme teda hlavně Ashley) hraje dost vysoko a supluje až křídlo.. Sice se budu opakovat, že tomu na určitých postech chybí kvalita, ale dneska prostě paráda..

Reagovat
vitasrp

A mimochodem, tenhle projev týmu a forma některých jedinců, to se prostě neurodilo samo, na tom má Di Matteo velkou zásluhu.. Dokázal probudit Torrese (6 gólů + 6 asistencí pod jeho vedením), ohromně se zvedly výkony Ashleyho, Lamparda, dokonce i Kaloua.. Nemáme si na co stěžovat..

Reagovat
Miguel19

Ha tak sem to měl dobře

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mike.84

už sem se bál že tě štve s jakou QPR přijeli

Reagovat
blade115

Příjemná změna v držení míče oproti Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tá "ohromná"produktivita stráca na svojej sile

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som došiel, ale Torres Ja mu to prajem tak aspoň ešte 2 fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

zmente foto, na toho .... sa neda pozerat

Reagovat
mike.84

tak když hraje chelsea ...

Reagovat
Arbiter

neseká se vám bloodzeed?

Reagovat
mike.84

jojo asi 3 vypadky ..

Reagovat
sintha

Jede v pohodě.

Reagovat
sintha

Seknul se mi jednou, když tak Torres 4. gól.

Reagovat
Miguel19

Terry ta "oslava" gólu

Reagovat
Miguel19

Aspoň ještě 2 fíky!!! A čisté konto

Reagovat
mr.Silver

Mata

Reagovat
Miguel19

Cole Mata

Reagovat
miky10

Matičkooo!

Reagovat
fantomas

Ashley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Cech

Reagovat
Miguel19

Ten Cole se pod RDM taky hodně zvednul

Reagovat
miky10

What a save.

Reagovat
mike.84

pěknááá !!

Reagovat
Miguel19

To hřiště nic moc

Reagovat
madridcan
Reagovat
Arbiter

nejde tam nic poznat

Reagovat
Miguel19

Konečně mu dal žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe by mel dat uz cervenou PJ, Masopuste...

Reagovat
smazaný uživatel

Barton To je fakt šašek.

Reagovat
13

To je fakt magor ten Barton

Reagovat
mr.Silver

Nando!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
Miguel19

HATTRICK HERO

Reagovat
Miguel19

1. Hattrick in Chelsea

Reagovat
niflheim

Toto kole je snad možný všechno

Reagovat
Usty

IN YOUR FACE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Torres!!!!

Reagovat
miky10

Can he get a hattrick? Heeeeee CAAAAAAAAAN! TORREEEEEEEEEEES!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

HE CAAAAN! Nice

Reagovat
13

Hezky Nando, takového si ho pamatuju z LFC

Reagovat
Arbiter

Hey Nandooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nandoooo nando nandooo toooooreessss!!! Konecne ukazuje pravu tvar

Reagovat
miky10

První hattrick v Chelsea.

Reagovat
fantomas

Wow, kdo by to byl řek..

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celkem logicky,kdyz predtim za celou sezonu dal dohromady 2 goly

Reagovat
Kenneth

you dont say.

Reagovat
miky10

Omg, já vim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Torrrrres

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...Torres

Reagovat
13

Fanouci Chelsea si taky pro něj mohli vymyslet jiný chant.

Tohle je sprostá kopírka

Reagovat
smazaný uživatel

To bych po nich byt tebou radsi nechtel, pri jejich tvorivosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to má význam aby si vždy spomenul, že z akej diery Mersesyde odišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

jj něco jako he doesn't always score, but when he does, he does

Reagovat
madridcan

Po tolkych zartoch na jeho adresu mu to doprajem Ked uz ma Chelsea vyhrat nejake to finale, tak dufam, ze rozhodne on

Reagovat
Miguel19

Mata Konečně zápas pro něj

Reagovat
terry

Malouda chce hrát finále.

Reagovat
smazaný uživatel

19. hattrick v teto sezone

Reagovat
Arbiter

19 - Fernando Torres has scored the 19th hat-trick of this PL season, equalling the record from 1993/94. Treble.

Reagovat
fantomas

A ještě jedna devatenáctka: je to 19. hráč v historii PL, co zkompletoval aspoň čtyři hattricky.

Reagovat
Arbiter

wow

Reagovat
Pinturicchio

NANDOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

Fernando

Reagovat
One-Real

Pojdme to tady trochu rozproudit !

Nando > Persie

Reagovat
fantomas

V globálu pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos > Adam

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez hattrick > Torres hattrick.

Reagovat
13

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pinturicchio

... a rozproudíme to ještě víc - je i mnohem sympatičtější

Reagovat
fantomas

Tak to je ještě větší samozřejmost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mr.Silver

o tom snad nikdo nepochybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez > Nando

Reagovat
Miguel19

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Torres' jokes. We enjoyed your company for more than a year. We'll miss you

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Arbiter

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

1600 pre Torresa

Reagovat
rufus

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pinturicchio

... a jeho letní přestup do Juventusu

Reagovat
Arbiter

tak na to asi můžeš zapomenout

Reagovat
Pinturicchio

Budu snít dál

Reagovat
Kenneth

Bale, Torres , Suaréz , Benzema , Higuaín. Zapomněl jsem na někoho?

Reagovat
Miguel19

Messi, Ronaldo, Persie

Reagovat
Kenneth

No jo , Persie.

Reagovat
One-Real

Na Benzemu at Pintu ani nekouka, nebo mu ten jeho Juventus zakleju, ze jeste ten naskok promrdaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale pujde jen v balíčku s Jenasem a Bentleym. a Falquého budou muset koupit zpátky za 15 mega

Reagovat
Pinturicchio

Bože, ty jsi takový ocásek, že ti není rovno.

Reagovat
Kenneth

Vy zas máte velký oči.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vypatláno v hlavě, každý máme to svoje no.

Reagovat
Pinturicchio

To, že si myslím, že přijdou všichni, si fakt může myslet jen tak vylízaný píčus, jako jsi ty.

Reagovat
Kenneth

To jsem někde napsal? Neskutečné co opět předvádíš.

Reagovat
Pinturicchio

To si fakt dovolíš někomu napsat? Zavři rypák a šoupej nohama.

Reagovat
Kenneth

Vůbec netuším co to tu nacvičuješ a na co si hraješ. Ale jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

blbec

Reagovat
smazaný uživatel

hej a tí čo po góle Suáreza kričali racist bastard sú inteligentní, palec hore pre nich

Reagovat
Kenneth

Malouda.

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Debakl

Reagovat
Arbiter

to už byl po přestávce

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Malouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Following the news that an unnamed Premier League club had made a bid for Gaston Ramirez, he has today scored in front of LFC scouts.

Ví někdo co to je za hráče?

Reagovat
terry

Ofenzivní univerzál, ale nejsem si jistej, by na to v Liverpoolu měl. Ale tolik nasledovanýho ho nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně koukám, že uruguay, takže po španělský kolonii tvoříme teď jinou.

Reagovat
minoLFC

v ksichte vyzerá jak Messi

Reagovat
minoLFC

na wiki

Reagovat
terry

HUTCHINSON!

Tenhle chlapec si palec vážně zaslouží.

Reagovat
Arbiter

a nejen jeden

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

velká práce Ramiho a Nanda, děkuj jím, Florante

Reagovat
vodka

tak QPR strašný výkon, takovou marnost sem teda nečekal, ale tak utkání venku proti rozjeté CFC, snad se zmátoří a zachrání... bránění komické a útok bezzubý gól v první minutě rozhodl, no...

Reagovat
Counter

Jediný gól a Chelsea má lepší skóre než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dva

Reagovat
miky10

Jéžiš, to je škoda.

Reagovat
fantomas

Lol, on to dokázal.

Reagovat
EL Gringo

Cisse

Reagovat
Arbiter

škoda čistého konta

Reagovat
blaugrana

Omg. Ešte nech zoberie Torresa na Euro a už bude hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

No krása, teďka ještě ať vyhraje Tottenham a neděla nedopadne vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkně se tam Terry koupal u čáry

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle pred Arsenal, Chelsea piata s vyhrou v LM

Reagovat
Miguel19

My budeme 3. s výhrou v LM

Reagovat
smazaný uživatel

to strati to caro radsej 5.s Fa cupom aj LM

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny Newcastle v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle 3., Tottenham 4. a Chelsea dostane ve finále na prdel.

Reagovat
Counter

Arsenal v klíčové chvíli potopí jejich průměrný brankář, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho jsi čekal než mi tohle budeš moct vmést do tváře?

Reagovat
fantomas

On to právěže opakuje při každý příležitosti, divim se, že sis toho doteď nevšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. Budu to brát jako, svého druhu, poctu.

Reagovat
Kenneth

Frank

Reagovat
madridcan

Boha dufam, ze sa nechystaju na zaverecny tlak, neze otocia

Reagovat
Usty

MOTM .. Juan Mata

Reagovat
Arbiter

podle skysports Torres, no A dneska zaslouženě

Reagovat
Usty

o tom vím, Mata je můj muž zápasu

Reagovat
miky10

Lamps.

Reagovat
Arbiter

Sam pěkný skluz, nebojí se chlapec

Reagovat
Tomekcz

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Maluda...

Reagovat
smazaný uživatel

kde se podeli vsechny slepice? venku je sice pekne, ale ze tu pul hodiny pred zapasem neni sestava

Reagovat
smazaný uživatel

*kam

Reagovat
smazaný uživatel

*podely

Reagovat
smazaný uživatel

příště si rozmysli, co napíšeš, ty šašku

Reagovat
miky10

Hopefully first of many.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé...tak ještě by to chtělo výhru City na United a drama do konce ligy, když všude jinde už je v podstatě rozhodnuto.

Reagovat
fantomas

Bale, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že byl hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, zase malem břevno. Lennon dobře napravil své předchozí zaváhání. Sandro hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, zase malem břevno. Lennon dobře napravil své předchozí zaváhání. Sandro hraje skvěle

Reagovat
fantomas

L

O

L

Reagovat
fantomas

Mi fakt řekněte, co je na tom Lennonovi tak moc suprový, že má bejt daleko lepší hráč než Theo...

Reagovat
smazaný uživatel

Když je z formy, je nepoužitelný

Reagovat
kiwwi

to aj Theo, takze to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
kiwwi

neviem sice kto ho povazuje za daleko lepsieho, ale ja keby som si mal vybrat, tak beriem Lennona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro

Reagovat
kiwwi

grcky grcky

Reagovat
smazaný uživatel

zase nám nějací záškodníci otrávili hráče

Reagovat
fantomas

Si dal véču před výkopem noo..

Reagovat
kiwwi

preco piskol

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne daco ten Blackburn..

Reagovat
mike.84

přesně tak. kurva takhle se bojuje o setrvání v lize ? jakože sou mi u prdele ale spurs nesmí mít 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak bude pre celé Anglicko kľúčové duo Gerrard-Rooney na Eure

Reagovat
ďuriLFC

Nando . Take rozpoltene pocity . Nie,proste sa to nemalo stať , v ten deň keď požiadal o prestup si jednoducho mal zakusnuť do jazyka,vyspať sa a na ďalši deň by to bolo určite cele inak. Bohužiaľ stalo sa, všetko medzi LFC-Torres a Torres - LFC sa posralo v jeden moment. Ja mu však tak či tak prajem len to najlepšie a nech sa mu dari. Samozrejme s vinimkou zápasov s LFC a na úkor LFC. Lebo naňho už len tou žiadosťou v tak blbom čase vyviedol dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu však tak či tak prajem len to najlepšie a nech sa mu dari.

až na tuhle větu Jednu dobu mi ho i bylo líto, ale přát mu prostě nemůžu, když bude hrát mimo PL, tak mu přát budu a třeba ho i sledovat pak, ale ta černá kaňka tam bude furt, tu už mu neodpustím.

Reagovat
vodka

WALKER

Reagovat
EL Gringo

Walker to to kolo krasne goly padaju

Reagovat
Pinturicchio

Krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo. Jestli se dívá Roberto Carlos tak má hubu dokořán.

Reagovat
13

Walker

Reagovat
fantomas

Pičo.

Reagovat
kiwwi

co ti jebeeee...no krajsi priamy kop som nevidel od dob Beckhama v PL, prisaham

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo proti Portsmouthu.

Reagovat
kiwwi

njn, chcelo to tam dopisat klasicky priamy kop

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

vsak to bol uplne iny priamy kop...ja som myslel klasicky zakruteny...keby som mal na mysli kdejaku petelicu, tak by som skor spomenul toto

http://www.youtube.com/watch?v=16fNYzabg1s

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Pekne mu Lucas prihral, na tom golu ma minimalne 50% podil.

Reagovat
Pinturicchio

Máte koukat na Calcio, tam jsou takovéhle přímáky kolo co kolo

Reagovat
fantomas

Blah blah...

Reagovat
Pinturicchio

To je tím, že tam hrajou fotbalisti, ne takoví kopáči !

Reagovat
fantomas

Ještě jedno klišé, prosim..

Reagovat
Pinturicchio

Vy taky pořád vytahujete mega klišé, že Calcio je jen o defenzivě

Reagovat
fantomas

Já už ne, jednou sem ho omylem zapnul a na 20 minut sem se trooošičku zakoukal. Ale to bylo ácéčko no, o tom mám konstantně dobrý mínění...

Reagovat
Pinturicchio

Stejná rada jako Prosperovi, pusť si Juve a začneš nás sledovat pravidelně, ... ve středu máš první šanci

Reagovat
fantomas

Pfff...nemáte pro mě zajímavej tým.

Reagovat
Pinturicchio

Jde o hru.

Reagovat
fantomas

Njn..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šlo jenom o ně, tak se na ně budu dívat na youtube sestřizích.

Reagovat
Pinturicchio

V Calciu se hraje fotbal krásný jako Walkerův dnešní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasů sem viděl a vůbec mě to nezaujalo. Malé nasazení, málo gólů. Otevřené poloprázdné stadiony bez střechy vytvářejí dojem že se dívám na třetiligový zápas. Tenhle dojem podporuje aji ostré slunko, díky kterému zápasy vypadaly tak nějak ospale. Je tam málo kamer, nesrozumitelný komentář. A navíc styl hry který nemám rád. A ať se můžou fanoušci Serie A třeba tisíckrát zaklínat tím že je pro ně lepší výsledek 1:0 po precizní hře obou týmů, než výsledek 5:5 s divokým fotbalem nahoru dolů, tak já mám radši dynamický fotbal kde střed hřiště slouží jenom jako rychlá cesta k soupeřově brance.

Reagovat
Pinturicchio

Já si dělal srandu , každému to, co ho baví. Jinak musíš koukat jen na Juve, tam nehrozí ani jedna z těch výtek, které jsi měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus sem pustil někdy z kraje ligy kvůli stadionu, a byl to skvělý fotbal, výborná atmosféra a přenádherný stadion. Ale možná mám na to jenom kliku, loni sem viděl jenom jeden zápas, a bylo to zrovna Neapol - Lazio 4:4. A jak fanoušci italské ligy říkaljou že ke štěstí góly nepotřebujou, tak při tomhle uchcávali blahem. Ale tuším že ze hry padl snad jenom jeden gól, zbytek z přímáků a snad dvě penalty.

Reagovat
Pinturicchio

Tak já mám rád, když padají góly, ale zároven na první místo stavím organizaci hry ( ne nějakou urputnou defenzivnu, ale ta hra prostě musí mít co nejvyšší řád a organizaci ).

Jinak to byl peckovní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

je to parada se divat na makaronskou soutez na tech poloprazdnych a rozpadlych stadionech Hlavne ze hraji ti Tvoji kopaci kazdy rok finale CH.L.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle!

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju: Šejci výhra 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele