Anglická Premier League - preview 33. kola

09.04.2012, 08:53, aktualizováno 11.04.2012, 09:06
Previews
Manchester United bude potvrzovat vedoucí pozici na půdě zachraňujícího Wiganu. Na ztrátu rivala čeká Manchester City, který hostí West Bromwich. Poslední Wolverhampton hraje s rozjetým Arsenalem, Queen's Park přivítá Swansea.
Manchester City - West Bromwich Albion  (středa 20:45)
Těžko říct, zda se v tomto případě dá vůbec psát o poslední šanci. Tu už dost možná hráči Manchesteru City promarnili v posledních utkáních. Z náskoku v čele tabulky se stala už propastná osmibodová ztráta na městské rivaly United a při současné formě obou jmenovaných týmů by se titul v rukou Citizens rovnal malému zázraku.

Přesto mohou aspoň matematickou naději živit stále a přeci jen v domácím prostředí proti West Bromwichi Albion by se měly tři body rovnat téměř povinnosti. Nicméně jsme byli svědky mnohého a Manchester City je momentálně schopen všeho. Z posledních pěti zápasů vyhrál jen jeden jediný a právě tato ztráta deseti bodů se projevila v Premier League nejznatelněji, Fergusonovi svěřenci totiž v této fázi sbírali jen výhry.

Předminulé kolo se stalo to, na co odpůrci bohatého klubu čekali od srpna - Manchester City nevyhrál na Etihad Stadium. Proti Sunderlandu navíc byla blízko i porážka, dva slepené góly Maria Balotelliho však znamenaly pro "hlučného souseda" slavnějšího z manchesterských klubů alespoň bod.

Když je řeč o Balotellim, není bez zajímavosti, jak se vyvinula jeho kauza s červenou kartou. Dle některých zpráv už si pod Mancinim letos nezahraje, další informace upozorňovaly, že italský rebel dostane navíc třízápasovou stopku - dodatečně - za šlapák na Alexe Songa. Sudí Martin Atkinson však podal vedení soutěže zprávu o tom, že zákrok viděl a není tudíž možnost pozápasového zkoumání. Balotellimu tak zůstal "jen" jednozápasový trest.

Kromě italského forvarda zřejmě nenastoupí ani klíčová záložní dvojice Yaya Touré, David Silva - oba je trápí koleno. To WBA postrádá Jeroma Thomase, stejně tak dlouhodobě zraněné Geru, Morrisonal Reid.

Svěřenci Roye Hodgsona jsou jako přesýpací hodiny. Ještě nedávno třikrát po sobě vyhráli, pak ale přišla čtyřzápasová šňůrka bez vítězství. Poslední vítězství však mohlo vlít Baggies krev do žil a proti City mohou opět získat body - stejně jako na podzim za remízu 0:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Manchester United  (středa 20:45)
Každý tým má svého neoblíbeného soupeře. Jestliže v Premier League nastupoval nějaký celek do utkání z půli poražen, ač se to nenosí, je to zcela jistě Wigan proti Manchesteru United. Latics mají slušnou formu, jíž naladili v ideální čas - do konce sezony zbývá šest zápasů a v bitvě o udržení je každý bodík nesmírně důležitý. A svěřenci Roberta Martinéze jich poslední dobou sbírají dostatek.

Nešťastná a snad i nespravedlivá porážka na půdě Chelsea 1:2 po dvou brankách z ofsajdu byla pro Wigan teprve druhou za minulých devět klání a předcházela jí série čtyř střetnutí bez prohry, včetně dvou vyhraných mačů. Dnes se ovšem očekává jasný průběh, vždyť na DW Stadium přijede soupeř z nejnepříjemnějších.

Manchester United na Wigan opravdu umí. Porazil ho ve všech předchozích 14 zápasech, hrozivě také vypadá statistika posledních pěti duelů: samozřejmě 5-0-0 a skórestěží uvěřitelných 21:0. Poslední branka Latics do sítě United je stará už téměř tři roky.

Tým pod taktovkou nesmrtelného stratéga Alexe Fergusona po novém roce chytil úchvatnou formu. Silvestr se sice nesl v duchu ostudné domácí prohry s Blackburnem, načež přišel nářez 0:3 ve Sports Direct Areně. Od té doby ale jedenáctkrát tři body a jen jednou na Stamford Bridge remíza 3:3. Osmkrát v řadě už se na severozápadě Anglie radovali z výhry, pětkrát po sobě pak dokonce bez inkasované branky.

Devátý a šestý korálek by se mohlo podařit navléci dnes, Wigan má kromě komplexu z Red Devils také žalostnou střeleckou statistiku domácích zápasů - 16 utkání, 14 gólů. Nikdo jiný není v tomto ohledu pod jednu branku na utkání. Chybět navíc bude Hugo Rodallega, naopak Victor Moses by měl být fit. Za hosty by se návratu mohl dočkat Tom Cleverley nebo Chris Smalling, jelikož se očekává, že Scholes či Ferdinand by mohli uvnitř náročného programu odpočívat. Zcela zdráv je i Nani.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 4.50 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (středa 20:45)
Zatímco Wolverhampton by si dny na vyvedení zázraku nejraději přidával, Arsenal by je po svém spolykal raz dva. Taková je nyní realita dvou týmů, které se na podzim rozešly smírně, a to dokonce i na půdě favorita. Dnes Vlci nemají k takovému překvapení papírově vůbec žádné dispozice; naopak Arsenal kromě jednoho klopýtnutí vyhrál osm zápasů v jedné (tedy téměř) celistvé sekvenci.

Nicméně vše samozřejmě není na světě tak jednoduché. Existují i indikátory, které zdánlivě bezradné a už šest kol nebodující Wolves, tak jasně neodepisují. Například loňský domácí výkaz, který mimo jiné obsahoval skalpy takových gigantů, jako jsou oba Manchestery či Chelsea. Dále poslední krach Arsenalu, který přišel shodou okolností také venku a rovněž na půdě zachraňujícího se outsidera. Ke všemu Gunners už dříve z monumentálních nesnází pomohli i Blackburnu, vzpomínáte?

Na druhou stranu je celkem stoprocentně jisté, že plné nasazení uvidíme od obou celků. Wolverhampton by nejspíš potřeboval vyhrát alespoň čtyři zápasy, aby mohl reálně pomýšlet na záchranu - tak prachbídně na tom je. Vedle toho Kanonýři mohou využít dalšího zaváhání Tottenhamu a uskočit jemu i Newcastlu na rozdíl krásných pěti bodů. To už by si třetí příčku doopravdy mohli prohrát jen oni sami.

Kromě bitvy dvou enormně motivovaných mužstev bude zajímavé sledovat ještě jeden souboj, v trochu menším měřítku: Robin Van Persie - tedy pokud nebude konečně šetřen - bude chtít na popáté konečně protrhnout střeleckou smůlu. Pro což by si býval vybral, respektive Wenger by mu vybral, toho dost možná nejlepšího soupeře. Wolverhampton totiž neudržel čisté konto už sedm měsíců a ve 32 kolech stihl inkasovat již 70krát.

André Santos bude mít šanci porvat se na hřišti o místo v základní sestavě, o které přišel před několika měsíci vinou zranění. Teď mu místo uvolnily další zdravotní patálie Gibbse, který by ale aspoň mohl zasednout na lavičku. Laurent Koscielny nastřádal již 10 žlutých karet, takže na dva mače pustí do základu Djouroua.

Terry Connor, jehož by už většina médií nahrazovala Incem či Solskjaerem, před utkáním nehlásí žádné čerstvé negativní novinky z tábora svého týmu. To však nic nemění na nezpůsobilosti tria Hunt-O’Hara-Craddock.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Queen's Park Rangers - Swansea City  (středa 21:00)
Jestliže měl před sezonou některý z nováčků všechny dispozice pro to zachránit se, bylo to patrně QPR. Jenže peníze i v dnešním zdeformovaném fotbalovém světě zaplaťpánbůh neznamenají vše, takže si Rangers i se jmény jako Zamora, Cissé či Barton stojí z celé trojice vůbec nejhůře. Nicméně posledně na Loftus Road vzájemný souboj těchto noviců mezi smetánkou dopadl zcela jasně pro Warnockovu partu; a dnešní Hughesově by se další výhra 4:0 šikla neskutečně.

Každopádně dnes se hraje o něco docela jiného, tehdy to bylo ještě prostředí druhé nejvyšší soutěže. V tom elitním se dosud Swans pohybují daleko jistěji. Jejich domácí forma už sice není to, co bývala, výměnou za to ale Rodgersovi svěřenci častěji koušou mimo vlastní hřiště. Z posledních pěti výjezdů byly hned tři obodovány zcela kompletně; jakkoliv se ten poslední, na White Hart Lane, hrubě nepovedl a je součástí třízápasové šňůry porážek. Nejen proto teď pro Labutě bude velkou výzvou vyloupit Loftus Road, zároveň je totiž určitě bude motivovat jejich dosavadní bilance zde: devět remíz a sedm proher. Výhra žádná.

Zatímco Swans jsou šest kol před koncem 11 bodů před prvním sestupujícím, Rangers se s ním a předposledním Wiganem nacházejí na stejné vlně. Osmadvacet bodů je málo, poslední kola to navíc vypadá, že přílišná vůle zachránit se nepanuje ani u jednoho z ohrožených týmů. Londýňané to dokazují především nelepšící se disciplínou; posledně opět nedohrávali v plném počtu a těch červených karet už za celou sezonu nashromáždili sedm! Nestálá je přitom i samotná výsledková forma bohatého klubu - v minulých pěti kolech Rangers střídají prohru s výhrou, přičemž doma to pokaždé byly skalpy velikánů, Liverpoolu a Arsenalu. Teď je matematicky na řadě další triumf; přijde?

Danny Graham se Scottem Sinclairem posledně zasedli jenom mezi náhradníky a Labutím to vůbec nešlapalo. Dá se tedy očekávat, že budou přivoláni zpátky na pomoc. To by si určitě přál i Kemy Agustien, u něho ale bude vůbec zázrak, když se na place objeví ještě v tomto ročníku.

Shaun Derry možná poněkud překvapivě neuspěl s odvoláním proti sporné červené kartě ze zápasu s ManUtd, takže bude chybět. Výměnou za to se ovšem po vyležení viru vrací Zamora a pošetřené síly bude prodávat Joey Barton, jenž je jedinou kartu vzdálen od automatické suspendace, takže Hughes jeho nervy v nepříliš cenném utkání raději netestoval.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Liverpool FC  (úterý 21:00)
Souboj dvou trápících se celků uvidí Ewood Park, v jediném úterním utkání Premier League na sebe narazí osmnáctý Blackburn a osmý Liverpool. Domácí dělí od nesestupových pozic jen skóre, v případě jakéhokoliv bodového zisku se tedy minimálně do středy posune mimo pásmo ponoru. Hostům už v lize jde snad jen o soupeření s městským rivalem a souboj s Rovers tak mohou vzít tak trochu jako přípravu na blížící se důležité semifinále FA Cupu.

Jedno je jisté, pokud se chce Blackburn účastnit také příštího ročníku nejvyšší anglické soutěže, musí se v závěrečných šesti kolech zlepšit. V předchozích třech kolech si totiž Rovers připsali samé porážky a předešlých sedm získaných bodů v trojici po sobě jdoucích klání tak přišlo úplně vniveč. Hlavně porážka na půdě konkurenta v boji o záchranu, Boltonu, může v konečném účtování hodně bolet.

Ve třiatřicátém kole ovšem cítí svěřenci manažera Keana velkou šanci, na jejich domácí stánek totiž přijede Liverpool. Reds čekají na tříbodový zisk už čtyři zápasy, to přitom hned ve třech z nich měli za soupeře celek, který se nachází v nejnižších patrech tabulky. Pohledli ovšem jak QPR, tak na domácím stadionu Wiganu, jen bod navíc vybojovali z dalšího utkání na Anfield Road proti Aston Ville.

Z důvodu těchto více než zbytečných ztrát se Liverpool propadl v hodnocení Premier League na osmé místo, přičemž od týmů před sebou už ho dělí znatelný bodový odstup. I Everton už svému rivalovi odskočil, v případě výhry Liverpoolu se však jeho náskok znovu zmenší na pouhý bodík. A pozor si musí Gerrard a spol. dát také na další týmy, zezadu se totiž rychle dotahují Fulham, Norwich, Sunderland nebo Stoke.

Slovo pozor však v tomto případě berte s velkou rezervou, jelikož pro červenou část města na řece Mersey je umístění v lize momentálně umístěno na vedlejší kolej, už v sobotu totiž Liverpool čeká zřejmě klíčový mač celé sezony, tedy semifinále FA Cupu s Evertonem. Právě úspěch i ve druhém domácím poháru může zachránit jinak totálně zpackanou sezonu, protože už teď je jasné, že letošní učinkování v PL úspěchem neskončí.

A manažer Blackburnu Steve Kean právem cítí příležitost využít aktuální rozpoložení nadcházejícího soupeře. "Je jasné, že v hlavách už mají FA Cup, takže se nemusí na zápas s námi naplno soustředit. Toho chceme využít, potřebujeme tři body a není důvod v ně nevěřit." Vincenzo Grella zatím letos odehrál v lize jen dvanáct minut a další už pravděpodobně nepřidá, australského záložníka stále nepustí do hry zraněná achillovka. Nejistý je start Olssona, trest za červenou kartu si pak bude muset odpykat Modeste. Liverpoolu chybí Johnson, Lucas, Adam a minule vyloučený Reina, zpátky mezi zdravými je Agger.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Sunderland AFC  (pondělí 16:00)
Šestidenní maraton Premier League se dostává do druhé poloviny a pro většinu mužstev hrajících právě v pondělí to bude pěkná fuška. Dva zápasy ve třech dnech - to je osud i Evertonu a Sunderlandu, tedy celky, které spolu změří síly v Goodison Parku a půjde o odvetu čtvrtfinále FA Cupu.

Black Cats se s Toffees střetnou už počtvrté během posledních třech a půl měsíců (a potřetí za posledních 24 dní) a věří, že konečně přijde první vítězství. V Premier League s modrým klubem z Liverpoolu na své půdě remizovali 1:1 a stejným výsledkem skončilo i klání v Liverpoolu v rámci nejstarší pohárové soutěže světa. Odvetu na Stadium of Light ale zvládli lépe hosté a Mackems tak mají soupeři co oplácet.

Forma Sunderlandu není v žádném případě špatná, ačkoli na fazónu, kterou hráči v červenobílém nabrali po příchodu Martina O’Neilla, už fanoušci klubu vzpomínají se slzou v oku. Nicméně i přes těžký los v posledních týdnech prohráli "Černé kočky" jen jediný z šesti minulých duelů, během nichž se jim povedl významný počin - jako první obrali v poslední březnový den Manchester City na jeho půdě. Dva dny před utkáním s pondělním soupeřem pak uhráli bezbrankovou remízu se Spurs.

To Everton hraje jako z partesu, ostatně jako každé jaro v posledních letech. Z minulých deseti zápasů jich hned polovinu vyhráli a vyšlápni si i na Man City, Chelsea nebo Tottenham. V sobotu pak dvakrát vedli v Norwichi, ale nováčkovi soutěže se vždy podařilo vyrovnat.

V souboji celků vyššího středu tabulky se může dočkat návratu do základní sestavy Marouane Fellaini, který poslední duel s Norwichem začal na lavičce. K dispozici by měli být i Drenthe s Rodwellem. Na druhé straně se musí počkat na stav trojice Cattermole, Bardsley, Bendtner. Díky tomu by se do sestavy mohli podívat Richardson či Bridge.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Bolton Wanderers  (pondělí 16:00)
Dotáhne Newcastle svou spanilou jízdu až do pohárové Evropy? To je asi hlavní otázka duelu třiatřicátého kola mezi domácími Magpies a Boltonem Wanderers. Svěřenci Alana Pardewa v posledních týdnech excelují a to především zásluhou kanonýra Papisse Cissého. Senegalský forvard se v minulých čtyřech zápasech trefil sedmkrát.

Na podzim to byl Demba Ba, na jaře táhne Newcastle Cissé. Vedení klubu zkrátka klíčové přestupy zvládlo, přivedlo dva africké kanonýry a odměnou je před sezonou zcela neočekávaný boj o Ligu mistrů. Bude to však nesmírně obtížné, šest utkání do konce sezony ztrácí na čtvrtý Tottenham tři body, navíc je ve hře i pátá Chelsea, která je na tom bodově totožně jako Newcastle.

Forma Strak je momentálně výborná, díky tomu také stále živí naději na poháry. Bolton ovšem taky předvádí výkony a hlavně výsledky, díky nimž výrazně zvyšuje cenu svých akcií pro udržení v Premier League. Vždyť za poslední měsíc Trotters porazili Queen's Park Rangers, Blackburn i Wolverhampton, tedy tři soupeře v boji o záchranu. Jen poslední představení doma s Fulhamem nebylo příliš důstojné.

Newcastle se s Boltonem schází ve vyloženě svátečních okamžicích. Na velikonoční pondělí se střetnou ve Sports Direct Areně, první vzájemný duel této sezony se pak odehrál na tradiční Boxing Day. Tehdy ho vyhráli hostující Magpies a i dnes budou favority.

Možná ovšem budou postrádat klíčové duo středopolařů Tioté - Cabaye, kteří oba nedohráli zápas se Swansea; což by mohlo být velice nepříjemné vzhledem k tomu, že Danny Guthrie stále nedoléčil zadní stehenní sval. Mimo jsou pořád také stopeři Coloccini se Stevenem Taylorem. Hosté řeší situaci Marcose Alonsa, který se po zranění lýtka vrátil příliš brzy a dost možná nebude schopen nyní nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (pondělí 16:00)
Přiostřuje se. Na kohoutí ztrátu v Sunderlandu odpověděl Arsenal nesmírně cenným skalpem druhého Manchesteru City a na třetí příčce si zase hýčká alespoň nějaký, dvoubodový náskok. Teď je na řadě Tottenham; ten má na Norwich dobré vzpomínky, Carrow Road si v podzimní části sezony podmanil. A dnes jsou navíc Kanárci v útlumu.

Jediná výhra v sedmi kolech není vizitka, jakou by se klub středu tabulky chtěl chlubit. Nicméně v norwichské optice musí být samotný pohyb na pomezí elitní desítky vítaný; záchrana je ostatně s 12bodovým náskokem praktickou jistotou (koneckonců magická 40bodová hranice byla v posledním kole pokořena). Ovšem drsný pád tabulkou chtěný těžko bude - a vzhledem k losu se dá očekávat, že jeho zabránění bude podmíněno alespoň jednou senzací.

Ta pokud by měla přijít hned na velikonoční pondělí, bude muset Lambertova parta zlomit hned několikerý odpor. Zaprvé nad tímto soupeřem na pošesté konečně vyhrát; zadruhé mu na pátý pokus zase jednou vstřelit gól; zatřetí zamezit mizerné venkovní formě, nyní charakterizované třemi porážkami v řadě. I bod bude považován za úspěch.

Naopak Tottenham si ztrátu bodů nepřipouští, respektive pro něj vítězství představuje něco akutně žádoucího. Doma se už holt v této fázi kytičky neupouští. To musí vědět i zkušený Harry Redknapp, jehož tým posledně na White Hart Lane přerušil pětikolové trápení. Poradil si s jiným nováčkem ze Swansea poměrem 3:1; stále každopádně jde o jeho jediný triumf v sedmi minulých kolech - světe div se, nedávné bilance obou příštích soků jsou tedy velmi podobné a v tomto ohledu i stejné (Spurs získali o bod víc).

Spurs do tohoto klání, jež slibuje otevřenou ofenzivní podívanou, vstoupí patrně i s Aaronem Lennonem, který už nedávno střídal a po měsíci živí naději na opětovné zařazení do základu. Naproti tomu druhý křídelní prostor možná nebude moci obhospodařovat Gareth Bale, jenž si odnesl menší zranění ze sobotního duelu.

Paul Lambert je vášnivým stoupencem rotace; se sestavou točí, i když je rozestup mezi dvěma zápasy klidně týdenní. Proto se nyní, po dvou dnech, dá očekávat, že zahajovací listinu zase provětrá: na šanci čeká zejména trojlístek Pilkington-Crofts-Jackson.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Stoke City  (pondělí 18:30)
Tady už přestává veškerá legrace, říkají si v Aston Ville. Ačkoliv remíza na půdě Liverpoolu spíše potěšila než cokoliv jiného - a McLeish se ostatně nad bojovností svých svěřenců rozplýval -, jsou birminghamští stále jen šest bodů vzdáleni od propasti. Zrzavý manažer přitom s mužstvem ze stejného města sestupoval zrovna loni.

I ve vínové části druhého nejlidnatějšího sídla Albionu se teď tedy opatrně bojí. Je potřeba zmínit, že Villans mají zápas k dobru a los mají zhruba vyvážený, přesto je s jejich nynější strašidelnou formou lze považovat za součást širšího okruhu kandidátů na degradaci. Remízový král Premier League uhrál v devíti minulých kolech jen jedno vítězství, čtyřikrát se přitom se soupeři rozcházel smírně - tři takoví se ale přímo zachraňují, takže šlo spíše o ztráty než o zisk jako v případě Liverpoolu. O víkendu totiž McLeishovci čelili solidnímu tlaku domácích a nakonec jim hned třikrát musela pomoci branková konstrukce.

Také Potters, kteří v sobotu pěkným obratem zřejmě definitivně poslali do druhé ligy Wolverhampton, ovšem sebejistotu ve svých řadách stejně tak příliš nepěstují. Víkendovým výsledkem utnuli čtyřzápasovou neschopnost urvat všechny body, přičemž slabí jsou zejména na cestách. Jestliže doma Stoke nenašel přemožitele už čtyřikrát po sobě, venku od Nového roku triumfoval všehovšudy jedinkrát.

Obecně se tedy hned z několika faktorů nedá očekávat atraktivní podívaná. Jednak McLeishův přístup ani omylem není ofenzivní, takže nějakou cílevědomou cestu za domácím úspěchem čekat nelze; jednak je tu často kritizované Pulisovo vyznání na druhé straně, jež pouze velmi málo ctí krásy kombinační hry. Ke všemu i na Boxing Day, jenž obvykle diváky baví, spolu oba týmy sehrály ukrutně nudnou, bezgólovou partii. A to přitom toho času fotbalisté Stoku relativně váleli a neměli v nohách celou padesátku soutěžních klání jako nyní...

Po Vánocích se obě mužstva musela obejít bez svých elitních útočníků, Benta a Crouche, dnes už bude v nevýhodě pouze Aston Villa, jejíž střelec bude marodit nejspíš až do konce sezony. Naopak Crouch minule skóroval a patrně obhájí místo v základu, jakkoliv Pulis avizoval, že bude točit sestavou. To by mimochodem mohlo znamenat návrat Wilkinsona, jenž kvůli tříslům vynechal sobotní bitvu.

Na druhé straně bude o začlenění do vyvolené jedenáctky opět usilovat mladík Weimann, který byl proti Liverpoolu schopen pouze střídat. To samé se týkalo i Gardnera, jenž z těla sotva vypudil zákeřný virus.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Velikonoční kolo anglické Premier League nabídne také jedno londýnské derby, desátý Fulham v něm přivítá na stařičkém Craven Cottage pátou Chelsea. Zatímco domácí mohou zbytek sezony odehrát v úplném klidu, když mají stejně velký odstup od evropských pohárů i sestupového pásma, hosté musí bezpodmínečně zvítězit, pokud si chtějí udržet šanci na Ligu mistrů.

Pro Chelsea to bude třetí z osmi klíčových dubnových zápasů, které rozhodnou o tom, za jak úspěšnou či neúspěšnou sezonu bude ta letošní považována. Dva předešlé už Blues zvládli, když nejprve na Stamford Bridge potvrdili postup do semifinále Ligy mistrů upracovanou výhrou nad Benfikou v poměru 2:1, naposledy se pak na stejném místě představili svěřenci Roberta Di Mattea v sobotu, kdy totožným výsledkem pokořili v lize Wigan. Důležité tři body zajistil až ve druhé minutě nastavení Mata, Chelsea tak díky němu zůstala v boji o třetí, respektive čtvrté místo.

"Nehráli jsme dobrý fotbal, ale práva takovéto zápasy mohou být v konečném důsledku rozhodující. Tým se nevzdal, ukázali jsme dobrou soudržnost a bojovnost až do konce," pochvaloval si Di Matteo. Žhavým tématem k diskuzi byly oba vstřelené góly Chelsea, televizní záběry totiž odhalily, že ani jeden z nich neměl pro ofsajdové postavení platit. "Nechci to hodnotit, řeším pouze Chelsea, která opět dokázala, že se nikdy nevzdává. Budeme bojovat až do konce," slibuje jednačtyřicetiletý manažer.

Ale zpět k nahuštěnému programu Blues. Po sobotním nervydrásajícím duelu s Wiganem má Chelsea pouze jeden den k regeneraci, pak jí čeká náročné derby na půdě Fulhamu. A dál už pojďme stručně - semifinále FA Cupu s Tottenhamem, stejná část vyřazovacího pavouka Ligy mistrů s Barcelonou, ligové klání proti Arsenalu, odveta s katalánským soupeřem a na závěr měsíce ještě další ligové derby proti QPR.

Fulham má v dubnovém programu pouze rovnou polovinu zápasů, z FA Cupu totiž už dávno vypadl a Liga mistrů se ho pochopitelně také netýká. Stejně jako Chelsea i Fulham vyhrál v lize dvakrát v řadě, naposledy zvítězil na hřišti Boltonu jednoznačně 3:0. Cottagers táhne svými výkony a góly především Clint Dempsey, jehož důležitost pro tým oceňují i angličtí experti. "Je to klíčový hráč Fulhamu, hraje skvěle," řekl například bývalý obránce Liverpoolu Mark Lawrenson a na otázku Garyho Linekera, zda je Dempsey nejlepším americkým fotbalistou v historii Premier League, odpověděl jasně: "O míli."

Ve vzájemných soubojích těchto dvou klubů je jednoznačně úspěšnější Chelsea, která za posledních deset let prohrála jen jednou, sedmkrát remizovala a hned třináct utkání dotáhla do úspěšného konce. Poslední souboj se odehrál na svatého Štěpána na Stamford Bridge, právě tam se ale překvapivě zrodila jedna z remíz, zápas skončil výsledkem 1:1. Skóre sice otevřel krátce po přestávce Mata, jenže už zanedlouho srovnal Dempsey.

Na Craven Cottage se proti sobě postaví také první a poslední tým tabulky, alespoň tedy co se hodnocení londýnských derby týče. Překvapivě ale nenajdeme Blues na prvním místě a Cottagers na opačném pólu, je tomu přesně naopak. Zatímco Fulham získal ze šesti utkání proti soupeřům z hlavního města Anglie jedenáct bodů, Chelsea ještě letos londýnský klub neporazila a z pěti duelů si připsala pouze tři body za tři remízy.

Domácímu útočníkovu Ruizovi pravděpodobně skončila sezona, hráč známý také pod jménem Bryan utrpěl v sobotu zlomeninu kůstky v chodidle a manažer Jol tak musí vymyslet plán, jak kostarického fotbalistu nahradit. Potvrzená je také absence Sidwella, mimochodem bývalého hráče Chelsea, dále pak Grygery a obou jmenovců Johnsonů - Andyho a Eddieho. Nejistý je start Pavla Pogrebňaka, jenž v posledních dnech netrénoval a nezasáhl ani do mače na Reebok Stadium, dobrou zprávou je naopak návrat po nemoci v podání Murphyho. Roberto Di Matteo se bude muset obejít bez kapitána Terryho, otazník zůstává u Lamparda, Ashleyho Colea a Ramirese.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United32254378:2779
2.Manchester City32225575:2671
3.Arsenal FC32194963:4161
4.Tottenham Hotspur32178756:3659
5.Chelsea FC32168855:3756
6.Newcastle United32168848:4256
7.Everton FC321281234:3444
8.Liverpool FC3211101137:3443
9.Sunderland AFC321191242:3742
10.Fulham FC321191242:4242
11.Stoke City321181331:4441
12.Norwich City3210101244:5140
13.West Bromwich Albion321161539:4339
14.Swansea City321091335:4139
15.Aston Villa317131134:4334
16.Bolton Wanderers31922036:6329
17.Queen's Park Rangers32771835:5628
18.Blackburn Rovers32771843:6728
19.Wigan Athletic326101630:5728
20.Wolverhampton Wanderers32572034:7022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2458)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulham Čukotka bude krásná 0...vsadím boty

Reagovat
niflheim

Cottagers vyhrají

Reagovat
tomasinho

A Dempsey přidá další 2 fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, za těchto okolností jsem ochoten ty boty obětovat...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím.

Reagovat
rickroll

Reagovat
icka

Torres vystřílí výhru

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja to tak vidím.

Reagovat
niflheim

Tady fakt někdo nechce abych se učil

Reagovat
smazaný uživatel

za měsíc maturita, za týden přijímačky

Reagovat
niflheim

Já tento týden dva zápoč'táky a do dvou týdnů bych měl mít hotové i projekty...ať žije prokrastinace

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem odevzdával ročníkový projekt minulý týden..ty dva týdny před odevzdáním byly celkem záhul

Reagovat
smazaný uživatel

rocnikovy projekt? na jake jses skole??

Reagovat
smazaný uživatel

už ať je to za náma

Reagovat
vladis271

že matura. Mne konzultant neodpisuje na maily (lebo som toho zmrda v prvom ročníku v autobuse nepozdravil ) a bakalárku odovzdávam 27.

Ani názov mi ešte neschválil

Reagovat
smazaný uživatel

TU vsak?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

TU a UKFx legendy západoslovenského vysokého školstva

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

maturita svatak bohate staci...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud maturuješ ze zeměpisu tak ano

Reagovat
Arbiter

Ja jsem se naucil na maturu z fyziky, matiky a cestiny za jeden den, ten pred maturou a pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zálěží jak se chováš předchozí studium. Z technických předmětů můžeš vyletět ani nevíš. Jo, taky jsem se naušil na maturu za tři dny. Ale nemám rád tohle zlehčování. Češtinu jsem se neučil, protože mam načteno, angličtinu taky ne, protože jsem dělal FCEčka ve třeťáku, Obecný psychologii jsem věnovl dva dny a ZSV jsem si prolítl za den. S těmito předměty jsem to v podstatě nemohl neudělat, ale když jsem viděl nějaký otázky z matiky... brrr.

Reagovat
Arbiter

Tak samozrejme, ze si na maturu vybiras predmety, ktere ti sedi. Ono ja nevim, jak bych se ucil na matematiku, protoze to neni vedomostni predmet, ve fyzice pak mas tabulky se vzorecky a pokud na to mas hlavu, tak uz jen z tech vzorecku si dokazes odvodit teorii. Navic ja mel stesti na ucitele. Ale pokud je clovek inteligentni, nemusi se kvuli maturite moc vzrusovat

Reagovat
Mada

Maturita z matiky je v pohodě....

Reagovat
vodka

já sem měl matika, fyzika, aj, čeština... angličtinu sem se nepřipravoval vůbec, češtinu trochu, fyziku sem se naučil polovinu otázek a pak si vytáhl takovou, o které sem ani nevěděl, že tam je... proto sem dostal taky z fyziky 3, ale jinak pohoda...

Reagovat
smazaný uživatel

já maturuju z technologie a stavby a provozu strojů

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca aji když si stresér jako já, a navíc celé čtyři roky na učení kašleš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Tak teď je ta maturita docela na hovno, že jsou 3 státní a 3 školní a předmět smí být jen jednou, takže šest předmětů s tím jsem docela nepočítal a vůbec nevím šestý předmět (čeština, matika, anglina, němina, IVT) fyzika fakt není nijak moc pro mě.

Reagovat
mr.Silver

Jsem na tom stejně, akorát ty přijímačky mám až za tři týdny

Reagovat
terry

Já maturuju za tejden.

Reagovat
vladis271

Chcem zablahoželať MU k 20. titulu. Veľmi ma to bolí, ale zaslúženému. Najkrajší futbal ste nehrali, ale rozhodne najefektívnejší. Svedčí to o genialite Fergusona, že aj s takou maródkou dokázal prechcať City, ktoré zranenia trápili v minimálnej norme.

A možno je to odomňa povrchné, ale nemôžem sa dočkať dňa, kedy saf pojde do dôchodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

šampanské už chladím na tento moment

Reagovat
smazaný uživatel

je to rozumnější, než ho nechat chladit k vašemu nejbližšímu titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

bohuzial suhlasim..neberte to ako provokaciu alebo nieco, ja si uz dlhsie myslim ze za uspechmi neni ani tak ten tym ako trener...musite uznat, ze napriklad city maju podstatne silnejsi kader ako vy, mozno aj tottenham a arsenal....ale o tom nechcem polemizovat...aj ked SAFa neznasam, toto mu musi kazdy uznat ze by bol schopny aj z hovna upliect bic (podla man by bol schopny doviest aj trencin do vyradovace casti LM ) ale nie jemu vsetka cest, den ked odide bude smutny pre united ale stastny pre vsetkych superov

Reagovat
kiwwi

nemaju

Reagovat
Carrick

Že mají City podstatně silnější kádr? Tento názor čtu na diskuzích pořád dokola a nechápu, na základ čeho se tak rozšířil. V čem mají ten kádr lepší? V šířce? Ani náhodou. V kvalitě jednotlivců? Taky se nedá jednoznačně říct.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Ten tým má obrovskou kvalitu. Spíš bych to viděl tak že SAF by byl schopný dovést k titulu aji letošní Man Utd, aji Man City, Arsenal a Chelsea a Tottenham. Přimčemž když by vedl ty první dva tak by měl cestu usnadněnou protože Manchesterské kluby jsou největší hrozba pro všecky.

Reagovat
Arbiter

SAF hrozně moc těží z dlouhodobé práce, takže si nemyslím, že kdyby letos naskočil na lavičku tebou zmiňovaných týmů, tak by s nimi uspěl. Možná se City ano, ale to jsou jen spekulace...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý trenér těží z možnosti dlouhodobé práce. Tím co sem napsal jsem chtěl říct že Man United nemá slabý tým který SAF drží konkurenceschopný, ale naopak, že má silný tým ze kterého SAF dělá mašinu. Možná by vyhrál titul aji v ostatních klubech, a v Man City pravděpodobně, ale v MU to má díky síle kádru usnadněné.

Reagovat
Arbiter

tys to nepochopil, SAF si vytvořil ten tým díky nějakému dlouhodobému plánování, postupně ho proměňoval k obrazu svému a nezáleží tolik, zdá je ten tým o dost silnější nebo slabší než ostatní, díky té dlouhodobé práci udělal z ManU dobře fungující stroj. Kdyby přišel do Chelsea, Arsenalu nebo T'hamu, tak za to léto nedokáže přizpůsobit tým svým požadavkům a tak by se musel přizpůsobit on tomu týmu. A já si nemyslím, že SAF patří mezi takové tvarovatelné manažéry. Taktika a systém SAFa dělá z ManU velkou část a nebýt jeho, tak letošní PL opanuje ManCity...

Reagovat
kiwwi

pointa je, ze City nema ziaden podstatne silnejsi kader ako United

Reagovat
Arbiter

Maji dost kvalitni kadr, aby s normalnim manazerem skoncili pred ManU... A klidne reknu, ze tech 25 hracu je celkove kvalitnejsich nez vasich 25...

Reagovat
kiwwi

sak ty to kludne povedat mozes, ale pravda to to bude tak mozno polovicna a aj to mimo pointy

Reagovat
Arbiter

Je fuk, co si myslis, kiwwi...

Reagovat
kiwwi

jj, dolezita je realita a ta je taka, ze ten kader United je silou porovnatelny s kadrom City

Reagovat
Chazy

I podle mě je silnější. Individuální schopnosti jsou tam prostě obrovský. MU je lepší jako celek.

Reagovat
Arbiter

Tak, a to je prave ten faktor, o ktery se povetsinou stara manazer...

Reagovat
Chazy

Jj, fanoušci MU by měli bejt rádi za to, že to tak je

Reagovat
kiwwi

a individualne schopnosti znamenaju, ze mas lepsi kader? to je len cast toho...podla mna ide o to, ako ten kader mas vyskladany...naco su ti v kadri picusi jak Balotelli alebo Tevez, ovela radsej budes mat v kadri Rooneyho a Welbecka napriklad...ale fakt aj na tych jednotlivych postoch nevidim nejaku extra vacsiu individualnu kvalitu...tie "mena" su matuce, ta kvalita tam az taka ako sa to prezentuje proste nie je

keby som sa uplne odosobnil a mal by som vyskladat z tychto dvoch timov zakladnu jedenastku, tak by v nej boli tak styria hraci City

Reagovat
kiwwi

a aby som bol konkretny, tak Hart, Silva, Yaya a Aguero...na ziadne ine miesto tam nevidim lepsieho hraca akeho ma United na danom poste

Reagovat
miky10

Richards.

Reagovat
Chazy

Já bych asi chtěl i Richardse, Kompanyho.

Reagovat
kiwwi

kedze preferujem (a urcite nie som sam) stopersku dvojicu v zlozeni rozbijac - rozohravac, tak sa mi tam Kompany cez Vidica nedostane

s tym Richardsom by to bola dilema no

Reagovat
Chazy

Jasně, já se vyjadřuju k tý individuální kvalitě, která je podle mě vyšší v City, víc nic. Jinak s tebou souhlasím, o kvalitě kádru rozhodoujou úplně jiný věci. Do ideální sestavy bych možná dal víc hráčů City než 4, ale těžko říct. Já jen, že třeba tady šlo diskutérům právě o tu individuální kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane uvedieš pičusov Balotelliho s Tevézom a na druhej strane Rooneyho. To je celkom vtipné.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

never mind.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc není, protože Rooneyho přínos pro tým je nevyčíslitelný. Vždyť on je schopný působit na celém hřišťu, útočit a bránit v jedné minutě. Hodně krát sem viděl že vedl brejk, ten nedopadl a on byl schopný se vrátit do vápna dost rychle aby pokryl protiútok soupeře. Můžeš ho postavit do útoku, nebo na jakékoliv místo zálohy a všude se hodí. SAF jím aji jednou nahradil Scholese a Rooney zvládl i perfektní pasy na 30 metrů, přesně na nohu. Výborný hráč, z deseti jemu podobných by se dalo postavit skvělé mužstvo.

Reagovat
kiwwi

vs. picus co odmietne nastupit za svoj tim a odleti z krajiny + picus co nikdy nevies co ti vyvedie na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto som naňho nepovedal ani krivé slovko, ja viem, že je to výborný a univerzálny hráč, ale za tým, že je pičus (aj keď nie taký level ako Balotelli alebo Tevéz), si stojím a stáť budem. Takisto aj Balotelli je veľký talent a už teraz skvelý hráč a Tevéz, to je jeden z najlepších útočníkov sveta a pred svoj tím je veľmi, veľmi, veľmi platný hráč, ak chce. Ale obaja sú morálny odpad.

Reagovat
kiwwi

verim tomu, ze keby si si mal vybrat, tak si vyberies Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

z tých troch určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož možná je Rooney pičus, ale aji kdyby byl jejich král tak se to na hřišťu neprojevuje tak aby to týmu škodilo. A proto je pro Man Utd nekonečněkrát víc přínosný než Ballotelli pro Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle taky naplatí absolutně. Třeba Arsenal pod Wengerem rok od roku stagnuje a nebo spíš oslabuje, a to už je tam taky 16 let. A myslím že kdyby na začátku letošního letního přestupového období přišel kvalitní manažer tak by byl Arsenal v boji o titul konkurenceschopnější. Držet stálou výkonnost není tak jednoduché jako zvednou tým a udělat výsledek.

Reagovat
Arbiter

Hele, dostavame se pomalu do faze, kdy ty branis kvality SAFa, ktere jsem nezpochybnoval. Kdyby se SAF dostal na lavicku Arsenalu nebo Chelsea, tak do tri let s obema kluby titul nejspis udela. Ale o tom jsme se prece nebavili. Alex udelal z ManU dlouhodobe konkurenceschopny tym i pres to, ze kvalitou nejsou ti hraci nejlepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to původně začlo jako můj nesouhlasný komentář k tomu že SAF je tak kvalitní manažer že Man Utd drží tam kde být ani nemá. Já nezpochybňuju kvalitu hráčů Man City, vždyť aji s takovým diletantem mají náskok deseti bodů na Arsenal, ale podstatně kvalitnější ten tým není. Vem si že my sme měli obrovskou marodku, Vidič odehrál sotva pár zápasů, Nani možná tak půlku, Fletchera sem neviděl ani nepamatuju. A to jsou jenom ti klíčkoví hráči. Ze čtyř našich střeďáků strávili tři sezónu na marodce. Před sezónou skončil van der Sar, odešlo pět odchovanců kteří mohli pomoct v těžkých chvílích. Pravda, Gary byl stěží do počtu a Paul se vrátil, ale aji tak ten tým hodně utrpěl. Nejlepší střelec minulé sezóny si sotva kopl. Ergo, v plné síle bysme byli o parník konkurenceschopnější, což asi příští rok budem. A aji kdyby do Man City přišel zkušenější manažer tak to bude mět s nama těžké.

Reagovat
Arbiter

Ja nechci zpochybnovat kvalitu hracu ManU, ta kvalita je obrovska, ale to i u Chelsea nebo Arsenalu, ve vsech tymech hraji hraci, kteri jsou na nejvyssi urovni, ale proste City jsou celkove o chlup kvalitnejsi, na konec ale rozhoduji malickosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Magpies! I když po včerejší výhře Arsenalu nad City se naše šance poněkud snížily.. nezbývá než věřit, že ještě někdo ztratí a my výrazněji neklopýtnem Dnes tipuju výhru 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se mi to líbí, titul je už skoro náš

Reagovat
blade115

Norwich dneska překvapí. Musí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vítězství Cottagers a Canaries

Reagovat
Arbiter

Dneska se kousnout do zadku, plivat krev a vyhrat, kaslat na ostatni tymy, soustredit se jen a jen naa sebe. Doufam, ze Ryan chytne svou jedinecnou prilezitost poradnee za pacesy, ukaze se opet ve skvelem svetle. A v pripade nutnosti byl na Barcu poradne rozehrany (a to nemluvim o zapasu se Spuds)

Reagovat
smazaný uživatel

Místo práce další PL, to si dám líbit.

Reagovat
Arbiter

Co muze byt pravdy na odchodu Carrolla z Poolu?

Reagovat
minoLFC

je to mozne, taky umysel, ale pokial zan niekto neponukne aspon trochu slusnu ciastku(co myslim, ze nie), tak neodide...no ale keby odisiel tak musime splasit dvoch utocnikov, nech mame troch hotovych( Kuyt pojde urcite)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen u toho Dirka si furt nejsem jistej, jestli odejde.

Reagovat
Arbiter

Co znamena slusna castka za neproduktivniho utocnika?

Reagovat
smazaný uživatel

50 milionů liber?

Reagovat
minoLFC

budú chcieť 20cku

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit anglický klub který by měl dost peněz aby mohl dát 20 mil za Carrolla, mimo ty na které by neměl. Možná ten Newcastle.

Reagovat
minoLFC

no veď, ale po roku a pol ho predávať za menej, to si ho radšej nechaju

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to v tuhle chvíli naprosto neprodejný hráč. Než na něm z fleku projebat 15 mega, to je lepší si ho nechat a věřit, že se chytne. Dyť některé zápasy už není úplně mimo ne? V příští sezóně mu to klidně může začít padat...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel

střelíte ho za 15 a budete rádi

Reagovat
tomasinho

Taky bych řekl, že 15 je strop.

Reagovat
Arbiter

Tak to za nej nikdo neda, no

Reagovat
smazaný uživatel

Další várka Premier league, teším se hlavně na 21hod. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubasi? Teď mě napadá, že poslední čtyři zápasy hrajeme to, po čem jsem volal už od Champu. Tvrdil jsem , že 4-3-3 je styl, kterým se NUFC vždy prezentoval a který mu nejvíc sedí a hele, ono to zase funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba hraje z kraje?

Reagovat
mr.Silver

Střídají se s Cissém na hrotu, ale je fakt, že tam je Demba hodně utopený...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom v Německu prý z kraje hrál.

Reagovat
mr.Silver

Pro Dembu a Cisseho by bylo lepší rozestavení 4-4-2, no ale zatím vám to 4-3-3 vychází, tak proč to měnit že?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ty gólové akce vpředu jsou hodně koukatelné

Reagovat
mr.Silver

Cabaye chytá formu, ty dvě astistence proti Swans byly luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

ten systém je dělanej pro hatema, ale lepší by bylo hrát 4-3-1-2 aby demba nemusel hrát tolik z kraje snad to dnes zvládnou ikdyž to bude tak moc poslepovaný

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 by zase Hatemovi nesedelo vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš? vlastně by měl stejnou úlohu jako teď s tím, že by nehrál tolik z kraje a pro dembu by to bylo vysvobození

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se to zkusilo a Hatem byl ve středu ztracený. Musí tam dávat balón dřív od nohy. On se hodí perfektně na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nepopírám, že z křídla je lepší, spíš jsem to myslel z pohledu dembi, kterej by na hrotu se cissem byl platnější ale tento systém zatím funguje a snad se i demba trefí konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Demba je od APN dost z formy, není to jen pozicí, ale on ani nezpracuje balon, přihrávky mu pořádně nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je druhá věc ... každopádně by mě dnes zajímal střed zálohy ... kdo nastoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě netuším. Tipl bych Cabaye-Perch.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel byt zdravy Colo, a tomu nic nenasvedcuje

Reagovat
smazaný uživatel

no právě Colo nebude ... že by dostal šanci Dan a Ryan?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi, jak moc ze hry bude Cabaye.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně ale musí jeden z nich hrát

Reagovat
smazaný uživatel

V tom nevidim zadny problem. A kdyby nahodou mohl hrat Colo, muze byt zaloha Jonas-Perch-Cabaye.

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu Perchovi nemůžu přijít na chuť ... každej zápas trnu co zase provede ...

Reagovat
smazaný uživatel

Od Vanoc patri mezi nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

to musím souhlasit, ale do té doby to byla vcelku tragedie

Reagovat
salami

Perch se strašně zvednul, navíc zahraje slušně na několika postech, takový hráči jsou pro tým super

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rekordman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrát může ne? S absencí Tiotého ho Pardew šetřit nebude. Nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že takových 70 minut hrát bude pokud už v té době nebude rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se nedari Dembovi, je na hristi Cisse, kdyby tam byl Hatem utopeny, byl by to daleko vetsi problem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nejspíš pravda ... hatem má formu a ten posun by udělal nejsíš víc škody

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tak hralo a nesedelo mu to. On neni typ hrace, ktery rozdeluje balony nebo je dava za obranu, potrebuje se s micem rozbehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

jo v pohodě, jak jsem říkal už, tak jsem to myslel z pohledu dembi

Reagovat
salami

a i mu to tam padalo, tu první sezonu po postupu Hoffenheimu to hráli: Demba-Ibiševič-Obasi a byly to brankový hody

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hraci na to moc nejsou Je to rozestaveni vyborny pro Hatema, jinak ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem to chtěl hrát Lovenkrands- Carroll - Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Rangerovi by to nesedelo tak, jako Dembovi. Nema vybusnost, nebo ji pouziva pri poulicnich rvackach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

dneska to ale bude asi docela problém, když nejsou k dispozici střední záložníci

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye snad nastoupí alespoň na poločas. To by mohlo s současnou formou stačit. Ale taky moc nečekám pátou výhru v řadě, spíš remízu.

Reagovat
SunFells

Vždyť to furt říkám, Pardew z toho dělá Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musíme vybojovat jak ešte nikdy. Trávnik musí horieť, hráči behať nad hranice možností..Teším sa na Bertranda a Torresa

Reagovat
havrys99

Tak kdo dostal tu čest, dělat kapitána ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, ve Wiganu to může být kanonáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, Wigan dělá výsledky. Ale myslím že kvalita, odhodlání a psychika budou hrát pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíte a Wigan hraje poslední zápasy parádně. Podle mě by to trauma z vás mohli Latics setřást právě letos a tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, Stoke se to podařilo. Nicméně si i tak myslím že to asi nejlehčí zápas který nás čeká než skončí boj o titul, takže musíjou být jasné tři body, a pravděpodobně budou.

Reagovat
kiwwi

mohli, ale najskor dostanu dardu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ty nám právě nedáváte, taky nás berete jako kamarády

Reagovat
kiwwi

hmm poslednych 5 vysledkov: 5:0, 4:0, 2:0, 5:0, 5:0

Reagovat
Chazy

Oh, tak to dardy jsou.

Reagovat
Chazy

Není to možné. Wigan ani nemá zájem MU porazit, jsou to kamarádi

Reagovat
mr.Silver

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska samé výhry domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Prohrajete 0-7 a my vyhrajeme 8-0

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že byste vyhráli vy.

Reagovat
smazaný uživatel

tststststs

Reagovat
smazaný uživatel

Zachoval jsem ledově klidný nadhled čímž jsem odrovnal i ty nejotrlejší hatery mé osoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Bijl je borec, pekné dal tých barcelonskych provokaterov

Reagovat
vodka

?

Reagovat
minoLFC

ale ten turnaj 17 ročných, brankár Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Simpson nastoupil za Newcastle v 109 utkáních a ve všech v základu. Coloccini v 148 a taky vše v základu. Cabaye zatím ve 32

Zajímaly by mě tyhle statistiky u MU. Šel někdy např. Vidič ze střídačky do hry?

Reagovat
vodka

Vidiče na lavičce nepamatuju, možná někdys zezačátku...

Reagovat
vodka

tak za celou kariéru v MU šel v lize z lavičky jednou, jinak všechno v základu (273 zápasů), v anglických pohárech 12 zápasů a všechno v základu, liga mistrů 19 a taky všechno v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukám na ten tým, tak Newcastle má momentálně děsně mladý / nový. Nejvíce startů má Shola 327, pak Taylor 202. A Tim Krul, ačkoli mladík, je v týmu téměř nejdýl. (Před ním jsou jen Harper, Ameobi a Taylor).

Reagovat
mr.Silver

Hlavně ten tým ma neskutečný potenciál. Chybí jeden, možná dva kvalitnější hráči a o poháry můžete bojovat každý rok

Reagovat
vodka

a lavička silnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hodně záležet jak se podaří letní přestupové období. Guthrie a Simpson můžou odejít a hned bude potřeba místo 2 kvalitních hráčů přivést čtyři.

Reagovat
mr.Silver

Jaké případné posily se objevují v médiích?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněný a často zmiňovaný je Erik Pieters. Ostatní jsou především spekulace a zatím ty články ani nečtu.

Reagovat
salami

vypadá to na nějakýho urostlýho černýho stopera z Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně Mbiwa je ještě hodně skloňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla od Pardewa trefa

Reagovat
biznizmen

Bral bych toho brazilce Douglasa z Twente...

Reagovat
kiwwi

Manchester United have now scored in 46 successive Premier League matches at Old Trafford, which equals the Premier League record set by Arsenal between 2001 and 2003.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon to be the MOTM today. Why? Bolton is an anagram of Toon LB.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, aký je Piers Morgan chuj, som sa na jeho potýčke s hráčmi City celkom pousmial.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arsenal by údajně mohl opustit německý reprezentační obránce Per Mertesacker, který přišel na začátku sezony z Werderu a v současné době laboruje s poraněným kolenem. Manažer Arsene Wenger jeho prodejem prý chce v týmu udělat místo pro Jana Vertonghena z Ajaxu. WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mu Wenger neudelal , je to novinarska kachna

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel za 7? Ak príde ponuka okolo 7, tak by som ho strelil a investoval do Vertonghena. Ale to nie je Wengerov štýl a určite to neurobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Per je docela srdcař, Ale Jan je zase kvalitnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel za 10M liber, asi by se na něm trochu tratilo, ale celkově by se to vyplatilo.

Reagovat
herbage

pokud by dokázal nastoupit i na pravém stoperovi a nevadila by mu lávka, tak proč ne

Reagovat
herbage

ale spíš kachna, Wenger Merteho neprodá

Reagovat
afc

To uz skor pojde Djourou ako Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No to doufám pravda neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je vhodnější do Arsenalu, ale k Perovi by to byla sviňárna a navíc i díky němu má přijít Podolski

Reagovat
Rssa

Možná má o něj zájem City

Reagovat
Rssa

Možná má o něj zájem City

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes budeme hrát jako proti Wiganu, tak na výhru můžeme zapomenout. Dost pravděpodobně opět nastoupí Kalou i Sturridge. Na hrotu bych viděl nejradši Torrese. No snad to dobře dopadne a nebudu muset opět neunášet jak minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies pojďme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tip na kapitána na toto kolo do Fantasy?

Reagovat
blade115

Persie nebo Rooney. Ti budou mít pravděpodobně hody...

Reagovat
fantomas

Zase jak naschvál. Nejmíň atraktivní dvojice sezony se s ničim nekříží, ale Bolton s Norwichem jo, protože maj zrovna pěkný soupeře. Brrr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnské derby bývá obvykle zápasem, ve kterém Fulham nevítězí. Poslední tři soutěžní utkání (včetně poháru) skončila remízou, v předešlých třech případech se z výhry radovala Chelsea. Domácí tak už mají v hlavách podvědomě blok, že i remíza by se rovnala úspěchu. Fulham není zcela kompletní, především v útoku chybí několik hráčů, což je poměrně nepříjemné, protože při očekávané absenci Terryho (poraněná žebra) bude defenziva „Blues“ o něco prostupnější. Zejména Luis potvrzuje, že mu více sedí role krajního beka než stopera. Na druhou stranu Chelsea jde v poslední době výkonnostně vzhůru, tým si vytváří v každém utkání brankové příležitosti, které se daří střídavě využívat. V útoku Chelsea je velká konkurence a momentálně dostává důvěru hlavně Torres, vedle kterého střídavě nastupují Sturridge, Drogba nebo Kalou. Proti urostlé defenzivě domácích by možná mohl dostat šanci reprezentant Pobřeží slonoviny, který přeci jen lépe bude podstupovat souboje s urostlými chasníky. Rychlostní typy fotbalistů navíc limitují menší rozměry hřiště na Craven Cottage. Kvalita všech hráčů Chelsea s výjimkou Obiho Mikela je ale vysoká a tak by mělo být vlastně jedno, kdo nastoupí. Na tiket patří dvojka. Doporučení 6/10 ...Fortuna

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

profesionalne to cele rozobral

Reagovat
Error

Odborník na slovo vzatý

Reagovat
fajdax

Jaký Luis?Suarez?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim koho tam mají jako experta na PL

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že to dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bude chybět na Fulham, Tottenham a Arsenal jo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Je to blb, nevím, co na to říct.. Prostě ukázka absolutní nezodpovědnosti. Ruplo mu v bedně a vykašlal se na tým.. Jestli ten trest dostane, což je pravděpodobný, tak na něj budu neuvěřitelně nasranej.. Udělat takovouhle botu týmu těsně před prakticky nejdůležitějšími zápasy v sezóně, nepochopitelný. Z mýho pohledu je zralej na pokutu a pořádnej fén.. Zrovna když za něj nikterak kvalitní náhradu nemáme, my si ty problémy navíc prostě musíme přidávat sami..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Dement no.

Reagovat
Arbiter

Nechapu, co ho to popadlo, tam neco muselo probehnout, ale FA na to zretel stejne brat nebude a tohle se nedela. Kazdopadne bude zalezet, kdy dostane ten trest, jestli uz dnes nebo az na nasledujici zapas. Nakonec bude stejne chybet jen ve dvou zapasech PL a kdo vi, jestli vubec, mozna to bude jednozapasovy trest... Kadopadne na Barcu bude cerstvy, s tim zbytkem si budem muset poradit bez nej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Colo, Williamson i Barton za dodatečný postih za úder protihráče dostali 3 zápasy, takže jestli dostane míň, bude to výsměch

Reagovat
Arbiter

Ono i z toho záběru, který je na internetu, není úplně patrné, co se tam stalo, navíc je v tomhle FA dost nepředvídatelná...

Reagovat
Ligter

Dnes samé jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa doma proti Stoke? ďakujem neprosím, radšej idem chlastať...

0:0

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA NEWCASTLE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Fowler dnes 37 let.

A vzpomínka na "boha" v tomhle videu.

http://www.youtube.com/watch?v=jXHEtpT3UL4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Máte někdo GIFko na zpracování Harta?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom také skvelé? Veď to dokážem aj ja.

Reagovat
fantomas

Nevim, jestlis pochopil to moje video, ale o to přesně de...je to reakce na podobně rutinní zpracování Thiaga z božský Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tú iróniu tam som pochopil. Preto sa pýtam napr. tu Kaza, čo je na tom.

Reagovat
Kaze

Jak psal fantomas, spousta lidí obdivovalo to video s Alcantarou, přitom to zas tak těžké není, pokud nejsi pod tlakem obránce. A když to zvládne i brankář...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabricio Coloccini passed fit for the Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC:

Krul, Simpson, Coloccini, Williamson, Santon, Jonas, Perch, Cabaye, Ben Arfa, Cisse, Ba

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta sestava, co jsem psal dopoledne

Reagovat
smazaný uživatel

To je super sestava.

Reagovat
mr.Silver

Jonas je velký univerzál. On už letos hrál na křídle, beka a teď pár zápasu dokonce CM. Co on vlasně hraje primárně za post?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo

Reagovat
justcall

a co je s Cheikem?

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring

Reagovat
salami

dobrá sestava, ale zajímalo by mě jak by to Pardew poskládal bez Cola a Cabayeho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by naskočil Taylor nebo Abeid jako DM. Těžko říct. Snad je Cabaye fit.

Reagovat
salami

já jsem se právě těšil na Abeida, toho jsem ještě neviděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

442?

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, je to zuajímavé, na pohľad je to 442, ale viem, že Ba na krídle a Ben Arfa napravo... Nebolo by lepšie 442?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, on je to spis takovy hybrid, ale na hrotu je prevazne Cisse a HBA ma volnost ze strany.

Reagovat
Wat

Tak na jakej zápas budete koukat od čtyř?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka

Reagovat
Wat

Zapomněl jsem dodat, že bych rád znal názor těch, jejichž týmy nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat Colocciniho do týmu a vpředu magie Hatema. Jednoznačná volba pro všechny

Reagovat
Wat

Mě teda více láká Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nepřekvapuje, když se neumíš rozhodnout mezi Arsenalem a Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, nebo Newcastle. Podle toho na co bude lepší přenos. Ale radši bych viděl Straky.

Reagovat
smazaný uživatel

bez čárky

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, protože na ně bude nejkvalitnější sop

Reagovat
ďuriLFC

Zasa je to blbo rozdelene. Villa-Stoke malo byť od 4 a nejaký z tych troch čo začinaju o 4 mal byť daný na 18:30 . Každopadne buď Magpies alebo kanarici

Reagovat
fantomas

Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Směješ se tomu, že sem nenapsal "Tottenham" nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jen tak z principu.

Reagovat
fantomas

Ale jako čemu co kde proč? Že zase koukám na vás, mou druhou lásku?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

BWFC: Bogdan, Steinsson, Wheater, Ream, Ricketts, Eagles, M Davies, Pratley, Reo-Coker, Petrov, K Davies

BWFC Subs: Jaaskelainen, Alonso, Knight, Klasnic, Ngog, Sordell, Ryo

Reagovat
mr.Silver

OT: přispívají do diskuzí i nějaké ženské nebo tu jsme samí chlapi?

Reagovat
smazaný uživatel

sem-tam sa tu nejaká objaví, ale nič pravidelné (ani Carrie už sem moc neprispieva).

Reagovat
Arbiter

Ivanovic is not banned for todays match ! He will play today's match.A decision regarding that punch will be taken later this week

Reagovat
fantomas

To se dalo čekat.

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máš názor na to, že kdyby odešel po sezoně Fabianski a do Arsenalu by přišel dělat dvojku Jussi?

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď blbosť, nie? Fabiański chce preč? Keby aj, nemyslím, že by Wenger hľadal veterána, a už vôbec nie Jussiho, ktorý nie je už nič moc. Máme Shea, Martíneza, hovorilo sa o nejakom mladom gólmanovi z Champu, ani Mannone ešte nie je predaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je relativně mladý na to, aby pořád dělal Wojtovi dvojku a už teďka chtěl jít aspoň na hostování, takže bych se ani nedivil, kdyby chtěl odejít někam, kde by chytal... Není dobré mít dva hodně mladé golmany K mladému by to chtělo zkušeného, kterému by nevadilo dělat dvojku a chytat jen příležitostně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa to robí vo veľa kluboch, ale Wenger skôr nechá na lavičke Martíneza alebo Shea ako keby mal priviesť a platiť nejakého veterána.

Reagovat
fantomas

O tom se jako vážně uvažuje?

Reagovat
smazaný uživatel

To řešili na jednom anglickém blogu... viz. můj příspěvek nahoře a padalo tam často Jussiho jméno

Reagovat
fantomas

Já si teda zaprvý nemyslim, že by si to Bolton mohl dovolit, zadruhý je tu Martinez, na kterýho dou skvělý reference a do áčka už by se příští rok snad posunout měl, zatřetí už za sebou Wojta bude mít zase dvě sezony v pozici jedničky, takže nijak zvlášť nezkušenej taky nebude. I kdyby měl odejít Fabianski, vystačíme si z vlastních zdrojů. Třeba s trojkou Wojta-Mannone-Martinez...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
blade115

Hm... Tak ale zase nebude proti QPR...

Reagovat
smazaný uživatel

a proti Arsenalu asi tiež, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham,Arsenal a QPR

Reagovat
blade115

No samozřejmě. Tottenham, Arsenal a QPR. Pokud by ho tedy skutečně potrestali...

Reagovat
Arbiter

třeba nebude potrestaný nijak

Reagovat
smazaný uživatel

od štvtej také parádne zápasy...

Everton - Sunderland, dva moje obľúbené kluby proti sebe, Sességnon, Baines, Bendtner?

Alebo Magpies - Bolton, Ryo, Ben Arfa, Dembovci?

Alebo Spurs - Norwich, súboj, kedy môže nováčik obrať o body sliepky?

To je dilema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo sedí, takže mám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs - Norwich som vylúčil, asi sa ako jeden z mála pozriem na EFC - SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Skautuješ nám Sesse jo?

Reagovat
smazaný uživatel

heh, jeho už mám nascoutovaného tak, že môžem rovno Wengerovi poslať 5-hviezdičkové doporučenie na jeho kúpu, to by bol mokrý sen.

Reagovat
mr.Silver

Místo koho by hrál? On je křídlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

taký "nasrioid". Primárne by bol asi na krídlo, ale zahral by aj ako ofenzívny záložník/podhrot. Niekde som čítal, že Wenger zaňho v zime ponúkol, ale Cats odmietli. V lete oňho máme bojovať s PSG. S pravdepodobným odchodom Arshavina by si zahral dosť. Na krídla by sme mali Walcotta, Gervinha, Oxa, Rya, Poldiho a Sessa, to je veľmi slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže oni Sessegnona prodají a za rok ho budou chtít koupit zpátky? ...to PSG se mi nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

veď to, predali ho, myslím za 7 a teraz vraj ponúkajú 15.

Reagovat
mr.Silver

To teda, hlavně aby ten přestup nezabil nadějně rozjíždějícího se Oxe. Ale asi bych ho bral všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrioid

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si vybral tady ten zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham v Norwich: WORLD’S OLDEST, Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto, Lennon, Livermore, Modric, WORLD’S GREATEST , Defoe, KMKY (Saha)

Nádherná. Azza, Gareth na krajích, vpředu zmrd a Saha. Paráda.

Reagovat
fantomas

Officially the Malaysia tour will be announce in tomorrow's press conference and on Arsenal website simultaneously

Reagovat
smazaný uživatel

a máte po přípravě..

Reagovat
minoLFC

nuda, idem dať MTB

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti s Kanárkama, slušná kvalita, anglicky

Channel - 122909

Reagovat
smazaný uživatel

panovrnezna nekdo vas cislo na =ala turnu???

Reagovat
Bayern +

Sme popili, že jo?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

boze, on to prepl po minute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, kdyby nekdo nasel neco s ENG komentarem..

Reagovat
smazaný uživatel

dík, už jsem našel, ale tohle má lepší obraz

Reagovat
kiwwi

300. pre dnesne jednotky

Reagovat
smazaný uživatel

Ptačí derby, YES

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla to být reakce.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta barevná kombinace dresů od Norwiche

Reagovat
fantomas

Hm hm, mičuda klouže.

Reagovat
Rssa

KOMENTÁŘE (317 / 616 NOVÝCH)

Reagovat
Rssa

Tímto příspěvkem přeji EF Veselé Velikonoce a brzké vystřízlivění

Reagovat
smazaný uživatel

to skôr prajeme my tebe.

Reagovat
13

OT: byli jste koledovat? mě z toho bolí hlava ještě teď..

Reagovat
smazaný uživatel

To tě tak zmlátili?

Reagovat
13

Spíš nám všude nalejvali takový ty věci co se jich chce člověk akorát zbavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mysliveeeeeeeec

Reagovat
13

trefa

Reagovat
Wat

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme 4-4-2 .. blbost.

Reagovat
fantomas

Dneska 299., nifle.

Reagovat
Wat

Ruddy jaký hlas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

Pilks

Reagovat
blade115

NORWICH !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
afc

Pekne Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kouká na Newcastle? Taky vám tam přijde nějaké ticho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyť bouří jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám asi ztlumený okolí .... mně tam hrozně řve nějakej arabskej komentátor

Reagovat
Wat

Pilks! Ale dávat už měl Holt...

Reagovat
fantomas

YEEEES!!!

Reagovat
SunFells

Pilkingtoooon

Reagovat
smazaný uživatel

King assist

Reagovat
fantomas

Spurs sou v tý obraně hrozně tragický, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Z niceho dokazou udelat takovy picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

stopeři Spurs

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Demba je fakt mimo poslední zápasy

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

A Holt ani asistenca.

Reagovat
blade115

Once more Canaries!

Reagovat
Wat

Takové díry v té obraně. Toho by chtělo využít ještě jednou do poločasu.

Reagovat
blade115

Hlavně King je úplně mimo... Tu první asistenci bych od něj opravdu nečekal... No, jestli budou takhle Spurs pokračovat, tak maximálně sníží nebo ještě dostanou další. Zatím se to vyvíjí skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp to místo u nároďáku vybojovává šikovně

Reagovat
Lacko_Boh

o Angl. narodák sa nebojuje

Reagovat
blade115

JJ, podobně jako to zkoušel Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze tim Vrba neco myslel, to, ze v poharu das prednost becku neni zas takovy prekvapeni

Reagovat
blade115

Však já to nemyslím vážně... Vždyť celý ten dialog byl založen na nadsázce. Harry taky určitě naschvál nejede se Spurs dolů.

Reagovat
fantomas

King je dneska boží.

Reagovat
Arbiter

co udělal?

Reagovat
blade115

Nahrál na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho obhajobu to do nej spis narvali a od nej se to odrazilo utocnikovi na nohu

Reagovat
blade115

Což ale nic nemění na tom, že zazmatkoval a na gólu se taky podílel.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uprit neda, tim spis, ze i pred tou situaci si dal mic daleko od nohy a po jeho ztrate se to stalo

Reagovat
fantomas

Prostě hraje s Norwichem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea remíza

Newcastle výhra

Spurs prohra a je to realnej ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Dembooo

Reagovat
Arbiter

1 - Tottenham have kept only one clean sheet in their last seven Premier League home games. Leaky.

Reagovat
Wat

Výhozy za půlku.♥

Reagovat
SunFells

Pěkný hod

Reagovat
blade115

Wau, zajímavá standartka...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za výhodu? Rozhodčí bože... poslední tři zápasy, co koukám, je to jedna chyba za druhou.

Reagovat
afc

Skus to trafit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ben Arfa to častokrát přehání ..... tady není v Ligue 1, kde si obránci před ním lehnout kua!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se pomalu nedostal k míči. Všechno nakopáváme hloupě vzduchem do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no.... ale teď třeba měl míč na noze u lajny a před sebou 2 obránci a on tam zkoušel svoje francouzský skilly místo toho aby třeba vrátil míč dozadu nebo naslepo zkusil nacetrovat před bránu. Občas mu kličky vyjdou a občas ne, ale častokrát je to zbytečný ... 2 minuty motat na lajně hráče ale pak ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu vracet míč dozadu a nebo slepě nakopávat dopředu, když je to celou dobu k ničemu? Hatem je tam od toho, aby udělal něco nečekanýho a ne aby to nakopával do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím. Když už záložník má míč neměl by ho ztrácet. Milionkrát bych radši nakopl míč před bránu než nepřesvědčivě kličkoval a doufal, že to nějak dopadne, protože není to prdel když se pak na takový fatální ztrátě zakládají protiútoky - vlastní zkušenosti z fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevim jak ti to říct. Hatem umí přejít i přes dva hráče, tak to zkouší. O tom je fotbal. Když se ti to nepodaří jednou, zkusíš to znova a zadaří se, padne gól. Hatema bych hnal za ty ztráty vprostřed hřiště, ale prostě klička u lajny navíc na útočné třetině.. to prostě křídelní hráč musí zkoušet.

Reagovat
fantomas

Uh.

Reagovat
Wat

Ty vole...

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm, tak teď chci vidět tu pentli..

Reagovat
smazaný uživatel

Yeaaaaaaaaaaaaaah!

Tady máte!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Defoe Tak a rychle, další góly, chcu přestřelku 5:4

Reagovat
JIMMY-PO

no konečne..a dosť bolo natahovania, treba nám 3 body

Reagovat
ďuriLFC

Hm...mal pisknut penaltu a bol by pokoj

Reagovat
Chazy

No tak ta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Jermaiiiin! Zakončení trochu parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

Who the fuck is Adebayor?!

Reagovat
Counter

Váš nejproduktivnější hráč :-)

Reagovat
SunFells

Nejsem z toho záběru moc chytrý, asi bych taky nepískal.

Reagovat
fantomas

Haluzáci debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, prosim tě.

Reagovat
fantomas

Však dneska bez debat ste.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vždyť jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Sakra, člověk si jen odskočí a Slepice už srovnaly...

Reagovat
Arbiter

kolik penalt odpískal Oliver?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, o to víc teď musíme chtít vyhrát. Místo prohry, která by byla za stavu 0:2 pomalu jistotou můžeme vyhrát a dokonale nasrat hatery. Come on!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nutno ocenit tu Livermorovu kolmici. Ta byla výborná

Reagovat
Wat

Poslal jí parádně, no.

Reagovat
fantomas

A neocenit Pilksovu ztrátu. V tomhle on je napřesdržku, že by si furt troufal na kličkování skrz soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Norwich měl kopat pencli.....tam to bylo naprosto jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Dembu

Reagovat
Trand

Sess krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich dnes parada, to tempo a nasadenie Od nas klasicka tragedia poslednych mesiacov... este ze si konecne Harry vstupil do seba, uvedomil ze Money je sracka a dal tam nasho najlepsieho strikera snad z toho budu nejake haluzove 3 body. Canaries nech si ich ziskaju inde

Reagovat
JIMMY-PO

podme Spurs treba vyhrať

Reagovat
Chazy

RAMS!!! Snad další ztráta pro Leeds.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak píská ten vocas ale každej kontakt, tragéd.

Reagovat
fantomas

Kdyby jo, je to 2:0.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro...

Reagovat
afc

Reagovat
Arbiter

Bale je buzna

Reagovat
JIMMY-PO

si mu dal, si frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Že teď dostal loktem do tlamy?

Reagovat
Arbiter

dostal loktem do brady a ani ne moc silně, ale třel si oko

Reagovat
Trand

Moyes šetří na FA Cup?

Reagovat
Trand

*hráče.

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první poločas na SJP strhující, fakt.

Reagovat
pawiel_afc

moze mi niekto povedat preco nehra baines?

Reagovat
Trand

V sobotu hrajou FA Cup, tak asi proto, nehraje víc členů základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Demba je fakt dole, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No jak výkonnostně, tak má smůlu už snad na všechno a vyplývá z toho i to, jak je na tom psychicky... Jde to na něm poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. náš výkon nebudu komentovat, musel bych nadávat na Pardewa a to si nejspíš za letošní sezonu nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jediný důvod návratu ke 442 místo 433 který týmu skvěle seděl, jedině snaha Pardewa oživit Dembu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však hráte 433 , ale je to dosť neprehladny systém..

Reagovat
smazaný uživatel

neéé, dnes hrajeme jasný 4-4-2... 4-3-3 vypadá v našem podání úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nehrajem. Jonas je moc u lajny a HBA je na křidlo dost stažený.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale 4:3:3 to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre všetkých.

Síce to sledujem len jedným okom, ale zdá sa mi, že Ba často pobehuje vľavo pri lajne.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude lím jedním okem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zhodneme sa na tom, že je to trochu chaos systém...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli chaos ale statické to je

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde je v Dembovi problém. Možná příchod Cissého ... kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

jen mám strach že už se vidí někde v PSG

Reagovat
blade115

Vždyť jasně říkal, že nechce odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

takových už bylo... a nedělám si iluze že zrovna tihle hráči jsou jiní

Reagovat
blade115

I kdyby, tak nechápu, co by dělal v PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

narodil se na předměstí Paříže a prý jim vždycky fandil...

Reagovat
kissak

zdraví Tě moje přítelkyně a moc děkuje za váš hrulexův interní zpravodajský room

Reagovat
blade115

Jak tak koukám, tak se o víkendu v FA Cupu potkají největší haluzáci posledních dnů...

Reagovat
afc

Kanarici zatial uplne s prehladom.Skoda,ze im sudi odoprel jasnu penaltu,mohlo byt takmer hotovo,takto neviem,neviem a Tottenham asi gol na 2:1 da a vyhra.

Reagovat
fantomas

Norwich mě baví, předvádí přesně to, co na něm miluju. Spurs sou vzadu prostě katastrofální a nemyslim si, že na tom příchod Nelsena něco změní. Spíš brzo vysvléknout Morisona a ti dva se z toho fičáku podělaj.

Reagovat
Wat

Jj, Moriho bych taky rád viděl.

Reagovat
fantomas

Nebo Jacksona, oba by to tam pěkně provětrali, to bude platit.

Reagovat
fantomas

Sessovy nůžky.

Reagovat
Trand

Už jsem mylsle, že je to gól.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fergusoooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to sa asi pozriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapl, jaky dal JD gol?

Reagovat
Wat

Po excelentní kolmici Livermorea lobnul Ruddyho.

Reagovat
smazaný uživatel

danke

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich hrá pekne, ale aj tak je najlepší nováčik Swansea.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea byla dlouho zajímavá jenom tím že doma neprohrávali. Norwich hraje zábavnější fotbal celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, protoze to, ze kazdyho fotbalove prehravaji, vlastne vubec zajimavy neni a dela to tak kazdej novacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

v této soutěží bych si troufl označit jen nejhoršího nováčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Walker. Skoro čistý.

Reagovat
Wat

Ruddy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ruddy

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
Arbiter

takový hokejový zákrok

Reagovat
fantomas

Ruddy.

Reagovat
Rssa

Ruddy alá Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Pardubice!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
13

hlavně ne kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Wat

Ale tohle je demence, napálit to z takové šance úplně do pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mne veľmi často stáva v mojej futbalovej kariére.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi preto som to nedotiahol do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom som presne to, čo herbageovi chýba v Arsenale - kreatívne krídlo.

Reagovat
Wat

Tak to tě lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool PCE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ježíš

Reagovat
fantomas

Bože, ty seš fakt dřevák, Johnsone.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

kto to bol? Johnson?

Reagovat
fantomas

A ještě si nechá dát tak stupidní žlutou. Střídej ho.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro titul Pardubic v ELH

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Další penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, kdyby ho Adebayor hodil na zem tak spadne na jinou stranu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentatori na YES to ale uz docela prehanaju... penaltu za toto? suboj telo na telo, taka by sa mozno nefukla ani UEFAlone

Reagovat
fantomas

Tělo na tělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaa

Reagovat
Arbiter

hmm, jsem zvědavý na naší dnešní obranu, Terry out, Luiz out...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli bude Jol zase hrát 4-1-5 tak to bude zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
Wat

Nahoru-dolů. Ale zase Pilksova zbytečná ztráta...

Reagovat
Error

Anooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

fuuuu

Reagovat
blade115

JOOOOO !!!!

Reagovat
Wat

Góóól.

Reagovat
Error

Nááádhera

Reagovat
Arbiter

wow

Reagovat
Rssa

Bennet...sensational

Reagovat
fantomas

OOOOOOH!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je kurva průser!

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám, jak je to na Dembovi vidět... zrovna jeho mi je fakt líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze kdyz da NUFC gol, dotahne se na LM, to je fakt v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól.

Reagovat
CubONE

stream na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda... v druhom polcase hrame uz lepsie ale tak za prvy polcas asi zasluzene. NW hra super

Reagovat
fantomas

Fantastickej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vam prijde Talkers vynadat, ze se zlomyslne radujete z golu Norwiche

Reagovat
fantomas

Zlomyslně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim, co mu vadilo u Cukotky, kdyz sme meli radost z golu Latics

Reagovat
Arbiter

třeba to, že Chelsea fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako

Reagovat
Arbiter

No a nic jako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hlavně tady teď nejsou komentáře typu

shit happens07.04.2012 17:42

to vám patří modrá lůzo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi vadilo pokaždý když se někdo raduje proti LFC, tak už jsem v blázinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
fantomas

Spíš že tu vidim plno lidí, co se neradujou ze žádný zlomyslnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

O to prave jde!

Reagovat
Rssa

Chyba Kinga?...

Reagovat
fantomas

Jj, asi pátá v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol ofsajd ale ti rozhodcovia su priserni na obe strany

Reagovat
Wat

Pojď, Mori, povoď si je.

Reagovat
smazaný uživatel

van der Fart... to bude určite oživenie.

Reagovat
CubONE

ma niekto sopcast alebo stream na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu na to koukat. Skončí to 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

ehm ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
13

klasika

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

HBAAAAAA"!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

World-class!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráááááávooooooooooooooooo Tohle je sensational!

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich zaslouženě ve vedení

Reagovat
fantomas

NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkej pls

Reagovat
smazaný uživatel

TY HAAAAJZLE TO SNAD NENÍ MOŽNÝÝÝÝÝ!!!!!! HBA PROMIŇ MI TU KRITIKU ... SEŠ NEJLEPŠÍ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

On ani jednou nemusel změnit ani trošičku směr

Reagovat
smazaný uživatel

nič sa nedá robiť, Dembova kariéra v mojom fanta tíme skončila. Škoda, že Cdruhý Demba je tak drahý.

Reagovat
Wat

"Ruddy for England."

Reagovat
fantomas

Hrozně směšný no. On to navrhoval už Motson v preview na BBC.

Reagovat
fantomas

Everton krásně.

Reagovat
miky10

Toffees, Canaries.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Everton mi sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem se nepřehlíd, tak Demba odmítl podat ruku Pardewovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A s kym si plácal při tom střídání? Taky jsem to neviděl pořádně...

Reagovat
smazaný uživatel

No plácl si se Sholou a pak uhnul před Pardewem. Plácnul si pak s někým z realizačního týmu snad. Nevím. Každopádně jestli to fakt udělal, tak ať si v létě odejde třeba do Chelsea. Nesnášim netýmové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, taky mi to už původně nepřišlo jako Pardew. Takže už si seš 100%, že to nebylo s nim?

Jestli je to pravda, tak samozřejmě souhlasim.

Reagovat
Rssa

Reagovat
afc

Straky udrzat a 4 flek uz bude nadohlad Tu LM musite dat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost srandy. Newcastle góla a udržet nulu vzadu, Tottenham rovnou dva a nebo ať je Holt popraví.

Reagovat
ďuriLFC

Holt už nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Zrada. Tak teda Tottenham dva góly v závěru, nedá se svítit.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takový koment jsem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy debakl pro MONa.

Reagovat
ďuriLFC

Toffees si všetok pušný prach vybijaju dnes, takže o sobotu sa nebojim

Reagovat
Counter

Toffees už mají lepší skóre než LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ciséééé

Reagovat
smazaný uživatel

A předevšim Sholaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shola to udelal skvele Druhy double v sezone, nadhera!

Reagovat
fantomas

To jako že máte čtyři trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To je král.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

''He simply can't stop scoring.''

Reagovat
smazaný uživatel

čau, tady http://valueandfixed.blogspot.com/ jsme koupil několik fixedů a všechny až na jeden ok..kurz většinou kolem 2.5, ale i třeba jeden zápas s kurzem 7(německý volejbal—

http://www.livesport.cz/zapas/vav8ZoHn/#prehled-zapasu)

kurz spadl ze 7 na 1.5 :)) dal mi ale vědět včas, takže v pohodě :) chtěli se dostat do play off..posuďte sami..

jinak platba po zápase ;)

Reagovat
miky10

Nedáš první zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

sry já za to platím ;) kdyžtak spíš napiš jemu..platba po zápase je fair ;)

Reagovat
miky10

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

jemu - valueandfixed@gmail.com ..vše máš na té stránce

Reagovat
miky10

Na jaký stránce?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Kam to mám vložit?

Reagovat
Arbiter

a co tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa voláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fixed Blogspot.

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie než Mike Litoris ale tiež to moc nevyhral.

Reagovat
Arbiter

je to zákonné?

Reagovat
miky10

Seš tu ještě? To sou klíčový otázky, bez odpovědí do toho nejdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
miky10

Máš rád Jágra?

Reagovat
smazaný uživatel

to "68" není kvůli jagrovi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě zajimávý boj o 3. až 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím nejlepšímu klubu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Cats.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mohly kočky takhle sesypat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hatemův úsměv při střídání Kdo potřebuje Messiho, když máme Hatema!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak nějak podobně zněl muj status na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se na to Euro pod Blancem podívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Newcastle nebude hrát poháry jenom díky skore, tak budu fakt brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs : Magpies - 5-0. Můžeme si za to sami.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mi jasný. Ale upřímně .... bylo by to k nasrání ... bůh ví kolik takových sezon ještě uděláme v příštích letech - dost možná žádnou ... možná lepší ... to nikdo neví, ale nevím o kdy fandíš Newcastlu ty, ale já jsem zatím vrcholnou euforii s Newcastlem prožil při postupu ze Champu , takže pro mě je to životní šance vidět oblíbený klub v pohárech a třeba kdyby se poštěstilo, tak i s českým týmem ve skupině bože vidět Newcastle na ToaLetný

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Neopič se pls dík

Reagovat
Wat

Ok np bro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

900 - Papiss Cisse's goal against Bolton was the 900th in the Premier League this season. Marker.

Reagovat
smazaný uživatel

Number 9

Reagovat
Godwinson

Gueye

Reagovat
Arbiter

King je děsný

Reagovat
mike.84

je, šak ho taky rednapp pěkně vyplisnil

Reagovat
mike.84

ale mužeme být jenom rádi. pomoc zvenčí potřebujem

Reagovat
mike.84

ty vole jestli kanarci fakt vyhrajou a my ten zasraný ful-demps-ham nedáme tak liga mistrů go bye bye...

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě analogie s Ruudem. Toho SAF taky podepsal se zlomenou nohou, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli vlasům a ochlupení na hrudi. #bombarďák

Reagovat
mike.84

s nemocným kolenem

Reagovat
smazaný uživatel

A takto sa bojuje o LM

Reagovat
Wat

Morii, on nevidí, když před ním stojíš s rukama nahoře!

Reagovat
smazaný uživatel

Ade nebo Bale, kuci nestyďte se, dejte tam něco

Reagovat
minoLFC

gól alebo skok

Reagovat
fantomas

Ani teď? Oliver asi fakt neví, co je penalta.

Reagovat
Arbiter

pokud to byla ruka, tak byla taková, která se nepíská

Reagovat
fantomas

To je jedno, dvě měly bejt prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ekottovka?

Reagovat
13

Reagovat
miky10

NORWICH!!!

Reagovat
blade115

Ten Norwich je prostě úžasnej...

Reagovat
Wat

Canaries.

Reagovat
fantomas

Ježiš, mi přišlo, že to míří do šibenice.

Reagovat
smazaný uživatel

tá od Balea? tiež sa mi pozastavilo srdce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

Já jí tam taky viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky vyděsilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Canarieees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham uz si z tech ztrat s outsidery udelal tradici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče!

Reagovat
fantomas

Lambert je bůh.

Reagovat
Rssa

Ten Lambert je studený čumák, ani se neraduje...

Reagovat
fantomas

O to víc prožívá zápas samotnej. Když Johnson nedal tutovku, měl sem o něj normálně strach.

Reagovat
Rssa

To jo, ale teď ani pousmání...ani cukání koutků, že oškubal slepice, nic...

Reagovat
Arbiter

tak třeba nečiní to, co nechce, aby ostatní činili jemu

Reagovat
Rssa

To je blbost, radovat se po vyhraném zápase je naprosto normální věc, který nemá se zesměšněním soupeře nic společného.

Reagovat
fantomas

Njn, zas šel okamžitě podat ruku Redknappovi a soucitně ho poplácal po rameni. Mně tenhle přístup manažera vyhovuje. Řádit při zápase a pak se chovat galantně, třeba odměřeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Neber to jako výtku Lambertovi, jen mě překvapil ten stoický klid, ze kterého ani nepoznáš, jestli Norwich vyhrál nebo dostal 5 kousků.

Reagovat
smazaný uživatel

still better than Boas...

Reagovat
ďuriLFC

Norwich are level with Liverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham Norwich

Reagovat
SunFells

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Človek príde domov a kurva veď to sa hrá PL: Zapne a 95. minúta Tottenham prehráva 1:2 ? Čo viac si priať Pekne Norwich

Reagovat
miky10

Tottenham je směšnej, snad skončí šestej.

Reagovat
smazaný uživatel

Quote from the BBC:

“Bolton boss Owen Coyle is fuming with the officials at Newcastle. I’m not too sure why. Maybe he wants that Hatem Ben Arfa goal ruled out on the grounds of fairness. It was too good.”

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozerám na tú fantu, tak by som prekusol, keby remizovali 2-2, keby Ekotto dal ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfou gól

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se ve středu trhne na 5 bodů není o čem

Reagovat
afc

Vyborne Tottenham,este dnes keby stratila Chelsea,tak LM by uz mala byt istota.

Reagovat
Rssa

No doprdele, teď čumím na toho Ben Arfu.... Neskutečné

Reagovat
Rssa

V létě k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Rozmysli se dobře. Platíme luxusní prachy, ze kterých si koupíte dalších 10 podobných borců z Francie a získáte titul. Bohužel to je pro nás asi největší šance, jak si čuchnout k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

K vám posíláme jen hráče, za které koupíme náhradou lepší a to bychom vážně museli přivést Messiho, aby Hatem mohl pryč

Reagovat
Rssa

Tak na Mesiho máte ještě čas, ještě jsou tam tak 2 mezistupně typu Gotze a C.Ronaldo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Hodlá nějakej sebevrah sledovat Villans s Potters?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já. Dám tomu prvních 20 minut a když tak překládám...

Reagovat
niflheim

Mně stačil ten poločas v předchozím duelu těchto dvou

Reagovat
Maresma

To je povinnost, treba to skonci 9-9 a ja budu jeden z 10 lidi co na to koukali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

supervýkon od Tima Krula, který nás podržel v pravou chvíli a pak famozní gol HBA

Reagovat
Wat

Link na ten gól HBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem predbiehat, ale presrat 13 bodovy naskok a nakoniec skoncit mimo LM, to by bolo take Tottenhamske...

Reagovat
Lacko_Boh

kedy sa vam to naposledy stalo ?mna nič nenapada(bez ironie )

Reagovat
Counter

To půjde hluboko do historie, Tottenham se obvykle pohybuje v jiných patrech tabulky...

Reagovat
afc

To nepochopim,ze tak skvely manazer ako je Arry,ktory nakupuje len dobrych hracov,ako to mohol takto dojebat?

Reagovat
herbage

za to může FA, když vyštvala Capella. Arry chce k Albionu, ale tak musí to udělat tak, aby jeho odchod pro fanoušky Spurs nebyl tak těžký

Reagovat
afc

V lete odide a pocitam,ze odidu aj klucovi hraci a sa im to tam vsetko pekne rozpadne

Reagovat
herbage

to jim zase přát nebudu, ale Adebayor je snad opustí, to jo

Reagovat
afc

No co, aspon budu vediet,cim vsetkym si presiel toto leto Arsenal a aky uspech je vlastne dostat sa do LM,ked mas vybrakovany kader.

Reagovat
herbage

stokrát víc to přeji Chelsea, která si zaslouží být sražena na kolena, takže Tottenham musí dát 4. flek. A nebo Newcastle

Reagovat
afc

Straky

Reagovat
herbage

tak nezlobil bych se

Reagovat
soukup

každopádně před CFC oba

Reagovat
herbage

však my porazíme CFC doma na Emirates, pomůže Tottenhamu i sobě a všichni budou spokojení

Reagovat
smazaný uživatel

v to pevne dufam

Reagovat
Maresma

Ohoou, NUFC na Ligu Mistruuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda na to že je to skoro derby je Villa Park dost prázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak fanoušci Villy Delapa podporujou.

Reagovat
Counter

This is Stoke's 51st game of the season. Not including the World Cup in New Zealand.

Reagovat
herbage

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů v posledních pěti vzájemných zápasech, to fakt není bilance která by lákala ke sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól.

Reagovat
niflheim

Se divím, že v tom zápasu vůbec padl

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna do blbé branky páč chcu body za Shawcrossa. A skoro další.

Reagovat
Honza Matoušek

To WHU je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní článek o tom,jak se to všechno po Tottenhamu zlomilo - http://www.fansonline.net/arsenal/article.php?id=687

Reagovat
Counter

2,000 Spurs fans had done their usual magic trick of turning into seats

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, teďka je na obrazovce místo fotbalu velký červený otazník a nemůžu říct že by to byl výrazně nudnější obraz.

Reagovat
Honza Matoušek

Wow tak jsem to zapnul a zase vypnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke držení míče ve druhém poločase 64%

Reagovat
smazaný uživatel

A nevadí mi že si píšu jenom sám se sebou.

Reagovat
Maresma

Paradni fotbal... to nasazeni, energie, vasen a touha po vitezstvi... proste fantazie.

Reagovat
Maresma

Nemela byt reakce.

Reagovat
soukup

rekord, mcleish je fakt machr

Reagovat
herbage

Reagovat
Arbiter

Čech; Bosingwa; Ivanovič; Cahill, Bertrand; Ramires, Romeu, Lampard; Mata; Torres, Drogba

Nádherná sestava, fakt že jo

Reagovat
Arbiter

takže RDM je i v tomhle flexibilní 4-3-1-2

Reagovat
vitasrp

Odkud to máš? Sestavu i rozestavení?

Reagovat
Arbiter

no mám to od Alexe, ale vypadá to, že to nebude konečné

Reagovat
FCSL

Chelsea: Čech; Ivanovič; Terry, Cahill, Bertrand; Meireles, Mikel; Ramires, Lampard, Kalou; Torres

Reagovat
Arbiter

pořád nic oficiálního

Reagovat
Arbiter

tak už to je děs...

Reagovat
vitasrp

Ten Terry.. Je to ohromný blázen, ale zároveň je neskutečně oddaný CFC.. Za ten jeho přístup, kdy hraje i přes zranění, jen aby mohl svému klubu pomoci, ho vážně miluju..

Reagovat
Arbiter

Terry je prostě bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mimochodem roli Maty má převzít Meireles, zatímco Lampard bude hrát jako obvykle pod Di Matteem z hloubky hřiště..

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
Arbiter

Mata odpočívá, to je důležité...

Reagovat
sintha

OT: Jak byste přeložili větu " A ritual must signify something beyond itself"? Jde mi hlavně o to "beyond itself", vím co to znamená, ale vůbec mě nemůže napadnout, jak to říct normálně česky, aby to neznělo hloupě.

Reagovat
smazaný uživatel

"nesmí být samoúčelný"

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

"vyvěrat z něčeho co přesahuje racionálno"?

Reagovat
sintha

Už mi poradil Domingo pod souhrnem, ale i tak díky za překlady. Ten jeho mi tam sedí nejvíc.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se víc osvědčily volné překlady. Dávají větší smysl.

Reagovat
vodka

to je pravda, ale zrovna toto je strašně krkolomné a větší smysl to teda nedává...

Reagovat
vodka

to mi přijde strašně ujeté, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej nájezd Koukala

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Krása, nevěřil jsem vlastním očím, že Pardubic po 100 letech zvládly nájezdy.

Reagovat
Arbiter

jinak zase 6 změn v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hattrick do poločasu, ať je klid!

Reagovat
Pinturicchio

Jasná žlutá.

Reagovat
terry

Koukáš na Chelsea, jo?

Reagovat
Pinturicchio

Na Nanda

Reagovat
terry

Že si nedáš pokoj.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
terry

Hehe, Mikelova klasika.

Reagovat
niflheim

Clattenburga mám ale rád.

Reagovat
terry

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se furt nesnažili nechat faulovat tak by Chelsea ohrozili mnohem víc. To už je potřetí co sebou radši hráč Fulhamu práskl na zem než aby pokračoval v útoku.

Reagovat
terry

No ty vole

Reagovat
Pinturicchio

Rise

Reagovat
tomasinho

i

Reagovat
Pinturicchio

jj, bez toho jednoho "i" by se člověk mohl snadno splést a myslet si, že mluví o například Dempseym

Reagovat
Pinturicchio

* mluvím

Reagovat
tomasinho

To ne, jen si na oblíbené hráče, zvlášť bývalé z LFC, potrpím.

Reagovat
Pinturicchio

Omluva.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj si prdel? Takovej dive a žlutá pro Raula?

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles už musí být vystřídán

Reagovat
sintha

Riise.

Reagovat
smazaný uživatel

Počtvrté.

Reagovat
smazaný uživatel

čtyři na tři... Jak si je můžeme nechat takhle utéct

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech - naprostá extratřída!

Reagovat
smazaný uživatel

Během minuty 2 excelentní zákroky

Reagovat
Wat

Jů, ty jsi zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty extradebilní kecy ve článku o Drobném mne donutili se vrátit ve velkém stylu!

Ne, dělám si prdel, jsem tu přes anonymizér na jiném nicku, ale zapomněl jsem se přehlásit.

Reagovat
Wat

LampardFrank8?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně ne...

Reagovat
miky10

Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

... masopust už byl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaká "rychlejší" akce a hned střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou by měl jen chytnout míč a běžet, jinak je naprosto zbytečnej... 3x zkoušel přenést hru a 3x to dosral...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná

Reagovat
Pinturicchio

To by bylo hrozně přísné, ta ruka vůbec nešla proti míči.

Reagovat
smazaný uživatel

střela šla podle mě na bránu, takže zabránila šanci..ale tak nevim, viděl sem jednu opakovačku...pískat se dala

Reagovat
Pinturicchio

Dala, ale říkám, byla by hrozně přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by hodně přísná, posouzeno správně. Spíš by mohl kartovat ty dajvy, které furt maj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, to je fakt hrozný

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Pinturicchio

To takhle špatně kope Lampard ty rohy pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatně - máme nejvíc golů z rohů v celé PL

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Říkali to komentátoři v zápase proti AV... Ale dál jsem to nezkoumal

Reagovat
terry

Já se divim, protože když si vzpomenu, jak ty rohy kope Mata...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je tím, koho máme v pokutáku - Terry, Luiz, Ivanovič, Drogba/Torres... To je převaha jak kráva proti komukoliv...

Reagovat
Pinturicchio

Tak asi jsem si na tohle vybral špatný zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Ale kdybych si měl vybrat z hráčů, kteří budou z CFC odcházet, tak Kaloua bych jako náhradníka za Vucinice bral.

Reagovat
terry

On je jako žolík výbornej.

Reagovat
Pinturicchio

Dneska se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

On se zvedne a nikam nepude.

Reagovat
terry

Di Matteo mu dost věří, celkem se pod ním chytil.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme v létě, samozřejmě bude záležet, jak to u vás bude vypadat.

Reagovat
terry

Scénařů je asi 100, takže těžko říct.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, u Kaloua si říkám, jestli by hrál vůbec základ ve Fulhamu... Ale do vašeho stylu hry by se mohl hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

On má na to být někde strašná hvězda v základu. On to tam neskutečně má, jenom má hlavu takovou, že hraje neskutečně zbrkle. Jinak ten jeho ukazatel golu na minuty je perfektní, to neni špatnej hráč. Ne tak špatnej za jakýho se obecně má. Myslím, že by Juve rozhodně neprohloupila jeho příchodem.

Reagovat
terry

"Strašná hvězda" – to je přesný.

Reagovat
spider_8

Ale opravdu, někde v Hamburku nebo třeba Bordeaux by mohlo být velká hvězda se spoustou gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel

Reagovat
Pinturicchio

... za předpokladu, že by se hrálo 4-3-3, samo

Reagovat
terry

Ale tohle Clattenburg neposoudil správně.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá ani náhodou, každopádně ta Meirelesova taky ne. Jestli z toho bude redka, tak to bude zářez...

Reagovat
terry

Ta Meirelesova by se mohla odmazat, on to podle mě měl zakrytý.

Reagovat
terry

Tak nám to vrátil, no.

Reagovat
Bayern +

To je zas tak komplikovaná situácia... Ale zrejme kompenzoval, FFC sa bude sťažovať zbytočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, že to píská na hovno na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tuto bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Murphy

Reagovat
fantomas

What??? Dyt si šlápl na míč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska žere všechny simulace - jede podle svého metru

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že mu Murphy zablokoval nohu, šel tam dost nešikovně, přímo proti Kalouově noze.

Reagovat
fantomas

Zablokoval v žádnym případě, to by snad na nějakym záběru bylo vidět.

Reagovat
Pinturicchio

No, "zablokoval", tím, jak mu šel skluzem přímo proti noze.

Reagovat
fantomas

Tzn. jako že mu nedal na výběr a on si musel škobrtnout o balon?

Reagovat
Pinturicchio

"Tzn. jako že mu nedal na výběr a on musel spadnout"

Reagovat
blade115

Začínám si říkat, jestli na Ostrovech sudí nestávkují, nějak se toho sešlo až podezřele moc najednou...

Reagovat
fantomas

I Oliver začal neskutečně bláznit. Už jen ten Halsey s Dowdem mě delší dobu nezklamali...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to taky nepískal, ale řetl jsem na FB od kamaráda, že se píská úmysl a on tam šel jak magor oběma nohama a pak je prý jedno jestli ho vezme o míč nebo přes nohy.

Reagovat
blade115

Mě ještě tak napadá Probert, ten jsem taky neslyšel, že by něco vyloženě podělal...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se blíží konec ligy a všichni jsou nervózní protože je každý bod dobrý. Rozhodčí chybujou furt stejně, aji na podzim dokázali vyrobit pořádné krpy.

Reagovat
blade115

V takovémto kvantu teda určitě ne... Minulé kolo bylo třeba úplně otřesné...

Reagovat
niflheim

No Murphy tam šel jak debil...

Reagovat
fantomas

Šel, ale žádnej záběr neprokázal, že by se ho dotkl. Max. škrtl.

Reagovat
terry

S tím metrem, co nasadil, se není čemu divit, že to hvízdnul.

Reagovat
fantomas

Njn. Já nevim, proč ho má tolik lidí rádo.

Reagovat
terry

Jsem ho opalcoval a hned to začal kurvit.

Reagovat
niflheim

Bylo to hodně neohrabané...osobně bych to ani nepískl, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

On píská cokoliv, co vypadá jako kontakt dneska To bude karet...

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace za tu ruku a dive nejednoho hráče Fulhamu, Clatenburg chybuje na obě strany. Poslední dobou ti rozhodčí jdou kvalitativně níž a níž

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
Error

Laaaaamps

Reagovat
smazaný uživatel

Horšího rozhodčího jsem hodně dlouho nezažil. Za poločas takovejch kixů....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře sem jí kopl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Liking your own status is like sucking your own dick .

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti bílí blci divíjou? Celý poločas se snažíjou přehcat rozhodčího přihráváním a teďka se tváříjou překvapeně že rozhodčí píská každou blbost aji na druhou stranu.

Reagovat
Pinturicchio

Tahle byla mnohem jasnější, než ta ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle do toho míče ve vlastní šestnáctce může jít jen idiot

Reagovat
Error

Tradičně uspávací první poločas, tak aspoň že tak. Snad si to v druhé půli pohlídáme a nebudou komplikace, jako v předchozích zápasech. Dneska se to fakt nehodí.

Reagovat
Error

bez čárky

Reagovat
blade115

Přísná penalta, zdálo se mi, že Clattenburg pískal spíš to, jak tam ten hráč šel, než samotný dotek (ač ten tam byl taky). Ta haluz k nám poslední dobou už nějak patří, začínám si zvykat. Stejně jsem říkal, že mi je do konce sezóny hra u řiti a zajímají mě jen výsledky. Takže zatím supr zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Skočil tam oběma nohama, jako blb. Tak a teď ještě jeden gól přidat a budem čtvrtí

Reagovat
blade115

No jen se radši vrať na zem. Myslím, že budeme rádi i za to, když to uhlídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Duff tam je dneska úplně k hovnu

Reagovat
tomasinho

No, to to je úžasné. A Fulham na lavičce bez pořádného ofenzivního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

orlando sa za diarru

Reagovat
tomasinho

No, asi jim nic jiného nezbude. Pak už tam jsou jen mladí Kasami a Kacaniklic, který by hrál teprve 3. zápas v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ty mladíky nasledované, ale frei vypadá hodně dobře, naopak právě diarra se mi zdá slabej

Reagovat
fantomas

Cottagers o hodně pohyblivější, ale to se dalo čekat. Hlavně mě pobavily ty Meirelesovy a Lampardovy atentáty na lidi v horních řadách tribuny za Schwarzerem. Uplný hovadiny obě dvě, z nepřipravených pozic. Fulham to snad aspoň zremizuje, protože Chelsea pro výhru nedělá nic extra.

Reagovat
herbage

Neskutečné, jak rozhodčí poslední měsíc Chelsea tlačí kárku

Reagovat
fantomas

Rozhodčí to poslední měsíc kurvěj kdekomu, tak nežvatlej něco o kárkách.

Reagovat
blade115

Reagovat
herbage

zajímavé, že nám se to posledních 5 let nějak vyhýbá. Jeden zápas nám pomůžou, dva nás poškodí

Reagovat
spider_8

fňuk, fňuk

Reagovat
herbage

to chápeš špatně. Já nechci, aby nás někdo tlačil, my si to uhrajeme sami Jen chci, aby pískal i jiným klubům rovinu

Reagovat
spider_8

Asi to chápu špatně, znělo to jako když si stěžuješ, že vás rozhodčí neustále poškozuje.

Reagovat
herbage

poslední dobou ne, ale v dlouhodobém měřítku určitě

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslí fanoušek každého klubu. U vás bude ten poměr pomoci od rozhodčího / poškození od rozhodčího taky zhruba 1:1. Možná vám mírně rozhodčí pomáhají protože je Arsenal velkoklub.

Reagovat
herbage

aha, a máš nějaké statistiky? Sorry, ale Arsenal mám nasledováno trošku více jak ty, tak vím o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, a pochybuju že ty jo. Akorát máš ten naprosto subjektivní dojem jako každý fanoušek svého klubu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo načase

Reagovat
terry

No jo, no jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tři sporné góly v řadě, to už hraničí s MU :-)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Reagovat
nani92

MU je už zahojený, na rade je Chelsea

Reagovat
spider_8

Poslední měsíc nám tlačí káru prozřetelnost (mám básnickou náladu)

Reagovat
herbage

jen jestli tomu štěstíčku nejde Abra naproti

Reagovat
spider_8

Tak ono se to samo neudělá

Reagovat
vitasrp

Vedení po poločase beru všema deseti, tohle je hrozně důležitý utkání a gól do šatny nám určitě pomůže.. Hru nějak podrobně hodnotit nehodlám, protože v ní není nic nového - je to takový klasický výkon venkovní CFC pod Di Matteem - neschopná vymýšlet do zformované obrany, proto největší nebezpečí hrozí z brejků, kterých jsme si ale moc nevypracovali. A ty, které jsme už měli, jsme klasicky kvůli chybějící kvalitě zazdili. Chybí rychlost, kvalita na křídlech atp., ale vždyť to všichni ví, ovšem momentálně s tím musíme pracovat..

Zkusit něco přidat z brejků, pořádně si pohlídat střed hřiště, kde je Fulham ve svých kombinacích často nebezpečný. Hlavně se kompletně nezatáhnout a nehrát zbytečně v hloubce, zatím k tomu není důvod..

Reagovat
smazaný uživatel

Mata místo Meirelése co nejdřív. Ten vypadá na rudou dneska, ještě když je ten terén takový+metr rozhodčího. Snad nebudeme inkasovat, Fulham je nebezpečný, měl 2 velmi dobré příležitosti.

Reagovat
blade115

Mata tam vyloženě chybí a Meireles spíš přebejvá. Ale Juan není stroj jako Terry, odpočinek potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn. Ale Meirelés už není schopný ani nahrát. Navíc má žlutou. Musí hned ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand se mi celkem zamlouva je sance ze v dohledne dobe nahradi cashleyho anebo zas Chelsea nakoupi nejake velke jmeno jako Alba apod?

Reagovat
terry

Bude rozhodující, jestli v létě Ashley půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

je nejaky konkretni zajem? popravde receno zadne spekulace sem kolem neho nezaznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi by byl skvělý nákup. Něco jako Mata, ale pochybuji že půjde do Anglie.

Reagovat
Arbiter

Bertrand to vzal opravdu vážně (tu šanci) a nepůsobí jako nějaký rozháraný mladík Snad zůstane, stůj co stůj

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo sice Chelsea nefandim ale je mi sympaticka a nejake mladiky z akademie bych v acku videl moc rad.. tak snad aspon casem ten Bertrand a McEachran.. a myslim ze jeste Feruz roste ve skveleho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se probral...výhra Norwiche

Reagovat
Pinturicchio

Jinak stačí pochvala ode mě a Kalou zařídí penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jinak moc se mi líbí Kerim Frei. Na svůj věk podová úctihodný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho věk jsem si musel zkontrolovat, myslel jsem, že blbě slyším. Mě se moc líbí, jak hraje Duff. Snaží se vytáhnout proti bývalému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Duff? Vždyť hraje hovno

Reagovat
fantomas

*y

Ale tušil sem, že se ti bude líbit no. Takovej hračička. Dneska ale kupodivu ani ne tak samoúčelnej jako mnohdy.

Reagovat
herbage

netuším, kde se tam vzalo

Reagovat
vitasrp

Jinak se mi dneska moc nelíbí Mikel, dvakrát zkazil přihrávku a vyslal soupeře do nebezpečných brejků. Nedivil bych se, kdyby s přibývajícím časem, pokud bude stejný stav, přišel Essien za Meirelese, Lamps se posunul do role desítky a Essien by pomohl Mikelovi v defenzivní práci...

Reagovat
spider_8

Mikel - Essien by byl příšerně nekreativní střed, nedivím se, že se tomu RdM vyhýbá.

Reagovat
tomasinho

Za to Meireles tou kreativitou přímo srší.

Reagovat
spider_8

Je na tom rozhodně líp než Ess nebo alespoň předpoklady k tomu má větší.

Reagovat
tomasinho

To bych tak jasně netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Při současné formě Essiena určitě

Reagovat
tomasinho

Že Meireles od začátku sezony září.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že září, ale Essien je prostě tragickej, kurví co se dá. Meireles aspon sem tam dá nějakej gol.

Reagovat
tomasinho

To je fakt útěcha. Essiena omlouvá herní absence, Meireles je zápas co zápas na prolískání, navíc se neumí chovat, vypadá jak ocas a vůbec.

Reagovat
terry

Jo, tady tě asi nepřesvědčíme.

Reagovat
spider_8

Já mluvím o kreativitě

Reagovat
tomasinho

Ve které taky nevyniká, za rok v LFC neukzáal skoro žádný progres, ve všech aspektech průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to ani Essien

I když možná by se hodilo zkusit Lampse na podhrotu...

Reagovat
spider_8

Jenže Essien umí přihrát jen do strany nebo na stopery. Meireles je v tomhle o něco lepší

Reagovat
tomasinho

No ok, Meireles umí přihrát i dopředu a jednou z 15 střel trefit bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou na tom podobně, jen Meireles má herní praxi a sem tam dá gola - což je proti Essienovi pokrok...

Reagovat
tomasinho

To asi jo. Ale už z principu bych stavěl Esse, aby se rozehrál. Aaspoň nedělá až takové píčoviny jako Meireles. Nebo dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Essien neměl dobré utkání od návratu. Meireles sem tam něco předvedl.

Reagovat
tomasinho

Aha, já právě Essiena až tak často neviděl. Kdežto pokaždé, když se dívám na Chelsea, hraje Meireles a vždy je nejhorší.

Reagovat
terry

Já tě podezřívám, že se na Chelsea díváš jen kvůli němu.

Reagovat
tomasinho

To bych nedělal, když ho vidím, zvedá se mi žaludek. Na Chelsea se dívám, jen když hrají derby, LM nebo zajímavý zápas. A naneštěstí většinou fakt hraje.

Pokud bych se na Chelsea měl dívat kvůli někomu, tak jedině Mata, ten se mi hodně zamlouvá.

Reagovat
terry

To ses měl dívat hlavně na podzim. Teď si o něm akorát zkazíš mínění.

Reagovat
tomasinho

To ani ne, pořád tam má záblesky geniality jako nikdo jiný u vás. Horší formu má, přesto se na něj dívá nejlépe. A působí i sympaticky.

Reagovat
terry

Jo, to zase určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych vyzkoušel nejradši zálohu

Mata---Lampard----Sturridge

------Mikel------Essien-------

Popřípadě místo Essiena Romeu...

Reagovat
terry

Romeua bych moc rád viděl už taky.

Reagovat
tomasinho

Meireles by byl lepší na AM než Lampard, jediěn tam v LFC něco dokázal zahrát.

Reagovat
terry

Zrovna Essien s Meirelesem si vážně nemají co vyčítat.

Reagovat
Arbiter

150 - Frank Lampard is the first midfielder to score 150 Premier League goals. Productive.

Reagovat
Honza Matoušek

Kolik z toho je penalt?

Reagovat
Honza Matoušek

37 už to vidim

Reagovat
terry

Pořád jsou ty jeho střelecký statistiky úctyhodný.

Reagovat
Honza Matoušek

Já nic neřikám.

Reagovat
blade115

Reagovat
Arbiter

a ještě jeden

37 - Of Frank Lampard's 150 Premier League goals, 37 (25%) have come from the penalty spot. Tucked. Prostě Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

No, zápas bude ještě zajímavej...

Clattenburg nasadil šílenej metr - 2 žluté, které neměly být ani pískány a pokud ano, tak spíš měla padnout nějaká za diving. stejně tak na druhé straně pencle.

Každopádně bezzubej výkon, chybí pohyb, není komu nahrát, spíš se hraje na to, abychom neztratili míč než abychom dali gol. Bylo tam pár zajímavých situací, především se mi líbí centry Bertranda - mohl by si stoupnout i na rohy, umí ty míče zatočit mnohem zajímavěji, než Lampard.

Asi bych dal místo Ramirese Drogbu a přehodil to na 4-3-1-2 s Torresem na podhrotu a dvěma útočníkama.

Reagovat
herbage

Meirelesovi zase jednu odpustil, takže ve výsledku se to ruší. Jinak ta Cahillovi poprávu, míč netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že mělo několik přijít fulhamu za diving... Prostě nasadil laťku, kterou si drží...

Reagovat
Maresma

Ale aspon ji drzi.

Reagovat
Arbiter

sere mě, jak nevyužíváme toho, co Ryan nabízí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Ramirese s Kalouem a hrát to zleva na rychlou kombinaci a centry od Ryana

Reagovat
fantomas

Zase Meireles jen koooousííček vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíči, oni se fakt Meireles s Mikelem vsadili, kdo překopne tribunu

Reagovat
nani92

krásna prihrávka od Torresa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

a to se vám jako výkon Kaloua líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně ne, ten kluk je tam od toho, aby pobíhal u vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires mi přišel lepší na levém křídle než na pravém, co vy?

Reagovat
tomasinho

Neměl by na křídle hrát vůbec.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně, jenže křídla prostě nemáme A když už ho dávat na křídlo, tak nalevo...

Reagovat
vitasrp

U něj bych řekl, že nerozhoduje, kde je lepší do ofenzivy, ale kde má soupeř lepšího ofenzivního hráče, jelikož on je na tom křídle veskrze kvůli výpomoci krajnímu obránci v defenzivní činnosti. Jeho přínos směrem vpřed bývá dost mizivý..

Reagovat
vitasrp

U něj bych řekl, že nerozhoduje, kde je lepší do ofenzivy, ale kde má soupeř lepšího ofenzivního hráče, jelikož on je na tom křídle veskrze kvůli výpomoci krajnímu obránci v defenzivní činnosti. Jeho přínos směrem vpřed bývá dost mizivý..

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand znovu luxusně, už asi pátej míč...

Reagovat
tomasinho

Škoda, mohl dostat redku.

Reagovat
wild

co je s Pogrebnyakom?

Reagovat
smazaný uživatel

Koledujeme si

Reagovat
mike.84

kozohorský v hledišti

Reagovat
tomasinho

Nebyl to Gecov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Ale jedeme, cottagers...toto přece nemůžou vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

DEMPSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Flamex

yeah! konečně! a teďka otočit!

Reagovat
tomasinho

GOOOOOOOOL!

Reagovat
tomasinho

Dempsey, prostě borec.

Reagovat
fenixLFC

zapnem to, save cecha a hned na to gol

Reagovat
terry

Proč si nezkomplikovat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ČEEEEECH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

za to nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuu ČECH!!!

Reagovat
wild

zasluzene

Reagovat
fantomas

DEMPSEEEEY!! Ale Čechíno pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dempseyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, jak jinak...koledovali jsme si tak ho tam máme

Reagovat
mike.84

zas ten americký kapitalista

Reagovat
fantomas

Terryho bloky.

Reagovat
Rssa

Musí na tom zapracovat, asi mu nikdo neřekl, že blokovat se musí s rukama u sebe

Reagovat
fantomas

Jj, takle to spíš vypadalo, jako by se snažil clonit Čechovi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíče, už zase.... 3 zápasy po sobě necháme soupeře lacině vyrovnat. Teď jen to dotáhnout stejně, jako předchozí zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

A nad královstvím plastových vlaječek se rozprostřel smutek...

Reagovat
niflheim

Dempsey ...toho chlapíka miluju.

Reagovat
tomasinho

Až na ten jeho rap, jinak je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Arbiter

jako já už teď mám šedé vlasy, mám si nechat zešedivět ještě další?

Reagovat
fantomas

Dempseyho bych měl momentálně v all-star týmu snad, sezona snů prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic je dneska slabej.

Reagovat
fantomas

Uh, tři komicky odbráněný standardky. Kde si, José?

Reagovat
smazaný uživatel

už druhej zákrok Čechino...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea win 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do píče, zakřikni to demente...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se prostě nedělá, nosí to smůlu... Nehledě na to, že to nedokážeš ani napsat správně...

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže vlastně za to můžu já

Reagovat
Maresma

Pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krása Fulham, Dempsey

Reagovat
Arbiter

Tohle bolí, ale není všem dnům konec, mám na to skončit čtvrtí, ale není to v naších rukou... Pár dalších šedých vlasů, nechce se mi je ani počítat už...Každopádně KTBFFH

Reagovat
Arbiter

máme*

Reagovat
herbage

co bolí? Že jste dnes přišli k bodu jak slepý k houslím?

Reagovat
Arbiter

Bolí to, že jsme nedokázali odvézt z CC všechny tři body...

Reagovat
herbage

a podali jste snad takový výkon, abyste si to zasloužili? Body se z CC vozí těžko a vy jste pro to nic navíc neudělali

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
vitasrp

Ježiš, prostě jsme vedli, i když trochu šťastně, nicméně jsme dobře bránili a ze hry soupeře do šancí nepouštěli. Bohužel standardky bránit nějak v poslední době neumíme. Každopádně jsme jako fans CFC byli zvyklí, že jsme dříve tyhle typy zápasů byli schopni ubránit a vyhrát, teď už ne, což zkrátka bolí a mrzí..

Reagovat
herbage

tohle byla úplně normální a zasloužená ztráta, zvykejte si

Reagovat
Maresma

Ty jo, Arsenal s Magpies v LM dostava fakt realne rozmery.

Reagovat
terry

Už třetí zápas v řadě jedna a ta samá písnička. Bylo jasný, že na to musíme jednou dojet. My si ten boj o čtvrtý místo prostě neulehčíme.

Reagovat
herbage

jsem si říkal, že přízeň paní štěstěny nemůže být věčná Dneska jste tu výhru vážně nechtěli a přitom ji měli na dosah

Reagovat
herbage

5 kol před koncem a my můžeme odskočit Tottenhamu s Newcastlem na 5 bodů a Chelsea na 7. To by byl hřích nevyužít. Do tohoto zápasu musíme dát vše

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně můžete jít ve vycházkovém tempu, Vlci jsou odevzdaní už alespoň pět kol. Proti nám byli neškodní jak slepá koťata.

Reagovat
Amos

No jak nás znám, tak si to ještě zdramatizujeme. Tipuju remízu 1:1.

Reagovat
fantomas

Už jen neporazit nejmarnější tým soutěže by byl hřích. Uvidim asi jen druhej poločas, tak doufám, že už budu sledovat jen exhibici za rozhodnutýho stavu.

Reagovat
herbage

doma se nám to nepovedlo, navíc venku jsme schopni prohrát i s QPR, takže budu se za výhru modlit

Reagovat
smazaný uživatel

QPR jsem se bál a ztrátu bodů čekal...ale s vlkama budou jasny 3 body...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Teď sou daleko víc na odpis, navíc si snad hráči po blamáži s QPR zase uvědomujou, že do toho je potřeba dávat vše (což doma taky nedávali).

Reagovat
herbage

ani to někdy nemusí stačit. Na Emirates vychytal Hennessey i nemožné

Reagovat
fantomas

Takových výkonů letos podal taky minimum, max. pět. Prostě když se bude pracovat tak, jak má, nevěřim, že nás tahle odevzdaná skvadra obere o body. Jednoduše nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit. Rovers jsou o parník sympatičtější než QPR které musí spadnout a Liverpool už si záchranu vystřílel na podzim když ještě sbíral body. Dneska to musí být jednička.

Reagovat
mike.84

blckburn mají štěstí jak cyp, další tři body pro záchranu tip 2:0

Reagovat
niflheim

Rio Ferdinand ‏ @rioferdy5

Vaz te......what is he trying to achieve with this hair do.....what did he ask for when he sat in the chair to get his hair cut?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84

Balotelli is found to be carrying £5,000 in cash at the time of the accident and when police ask why, he reportedly replies: "Because I am rich."

Reagovat
mike.84

na druhou stranu proč fízli zajíma proč má u sebe takové penize...

Reagovat
mike.84

Y

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká prevence. Předcházení zločinům dřív než se stanou. Mělo by se to dít normálně, ale policie je tak vytížená řešením toho co se stalo že na tohle nemá čas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

55. Já sem na tohle fakt špatnej. Z těch nejhloupějších: Šava, Chamakh (i když, neni divu), Bendtner, Diaby, Gallas, Gio.

Jinak únor 2011, ten vážně přál velkym střelcum-debutantum.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl 57, ale zase od march 2003 jsem zapomněl jenom Hoyta. U těch starších jsem měl potíže Už si nepamatuju, kdo tam byl v tom únoru...Squillaci?

Reagovat
fantomas

Squillaci a Djourou.

Reagovat
fantomas

Btw. já měl ten prostřední a pravej sloupeček relativně vyváženej no. Ale ty novodobý sem zvrtal přesně jak sem čekal, ani na Santose sem si nevzpomněl, i když sem si ten seznam letních posil v hlavě projel asi osmkrát. :))

Reagovat
smazaný uživatel

43. Ale beru to jako dobrý výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

54. Ale v levém pouhá tři jména

Reagovat
smazaný uživatel

51 ale som spokojný, lebo pravý stĺpec som mal celý až na Méridu (som ani nevedel, že dal gól v PL) a stredný som mal celý od spodu až po Edua a ďalej som ich zopár ešte mal. V ľavom som okrem Vieiru, Keowna, Adamsa a Wrighta nemal vôvec nič.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že som si spomenul na nejakého Hoyta alebo Jeffersa, ale Sola, Cashleyho, Kanua, Anelku alebo Ljungberga som zabudol.

Reagovat
fantomas

Hehe, ty mám zrovna všechny no, z tý starý gardy vůbec toho mám dost. Navíc když si zadal Campbell, skočil ti tam i Kevin, na kterýho bych si rozhodně nikdy nevzpomněl.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

tys neměl Bergkampa?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte toho áno.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, kto bol vás napadol prvý? U mňa to nebol ani Persie, ani Henry, ale Clichy.

Reagovat
SunFells

Titi

Reagovat
fantomas

U mě samozřejmě Aaronek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale Pirés

Reagovat
Mihi

Henry

Reagovat
miky10

Nemám zdání proč, ale Walcott.

Reagovat
kiwwi

Wiltord - nechapem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

hajzel

Reagovat
SunFells

63 A zapomněl jsem Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je tím, že není dlouho na očích a mezi ty bývalé gunnery nepatří, tak mi to holt nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

za to sa ti strháva 20 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sporcle.com/games/BicycleStipe/Newcastle

tohle je výzva kdo to dá všechno

Reagovat
SunFells

Hmm, 12

Reagovat
smazaný uživatel

24

Reagovat
smazaný uživatel

já dal 26, Eliotta, Clarka jsem zapomněl, Watson mě nějak nenapadl a ty zbylý dva ani nevím, že za nás hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nedal z prvniho sloupecku Foxe, z druhyho se stydim za Elliotta s Taylorem. Clovek tam cpe Rushe, Viduku, Emreho, Bartony, a nejaky Dabizas ho nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

16, to podle mě není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Smith za vás nedal ani góla? Jinak sem dal 13.

Reagovat
SunFells

31 nejlepších střelců samozřejmě, spodní hranice je 8 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Viduku sem zkusil zadat asi ctyrikrat

Reagovat
SunFells

Heh, jak se dívám, tak mu to o gól uteklo ...mě ani nenapadl.

Reagovat
Wat

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se pak na wiki, přes 80 zápasů, 0 gólů.

Reagovat
SunFells

Jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge myslim nedal soutezni gol od 7:1 s AS Rim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten byl. Jeden z nejkrásnějších týmových gólů co sem kdy viděl. Od brankáře přes 4 hráče k útočníkovi, za tři sekundy a neomylné zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se vic libil ten gol po ose Sheasy-Cristiano-Smith-Giggs-Rooney-gol

Reagovat
kiwwi

Smithov bol krajsi...krajsi som snad doteraz ani nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwiho patent na objektivitu.

Reagovat
Chazy

Koukni pod souhrn

Reagovat
kiwwi

tu nemozes mat iny nazor, toto je proste fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, musel sem si to zase pustit

http://www.metacafe.com/watch/3560890/manchester_united_vs_roma_7_1/

Asi jsem v zivote moc lepsich vykonu nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

20. To mě překvapilo čekal sem míň.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

23, Kuyta jsem nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

*Spoiler

Hamman, Maxi

Ruddock, Riedle, Walters

Reagovat
smazaný uživatel

28 jsem měl, za 2 si dávám facku(8,11) na Ruddocka jsem si taky mohl vzpomenou a ostatní dva 11golový jsem vůbec netušil.

Reagovat
tomasinho

Taky 28. Chyběli mi Ruddock, Walters. Riedle, Camara a Ince.

Reagovat
vodka

24,chyběli collymore, Barnes, Ince, Maxi, ngog a ti 4 nounejmové pod jewellem..

Reagovat
Maresma

Collymore,Walters,Riedle,Ruddock,Camara

Reagovat
alcantara

48

Reagovat
Counter

64 - zapomněl jsem na Nasriho s Adebayorem Vyčítám si opomenutí Overmarse, na Mersona nebo Šukera jsem si taky měl vzpomenout...

Reagovat
fantomas

Ty zrovna mám a stejně sem tu skoro nejhorší.

Reagovat
vodka

61 ale je pravda, ze treba smith, hughes byli na haluz a zapomněl sem na Wilshere, Baptistu, Sukera, Wiltorda, Adebayora a Edua

Reagovat
Counter

Jak jsi mohl zapomenout na Edua? Stačilo napsat Eduardo a měl bys oba

Reagovat
vodka

eduarda sem taky neměl

Reagovat
Mihi

39 a zabudol som Anelku, Wiltorda, Adebayora, Senderosa, Nasriho,Velu, Djouroa,Benayouna

Reagovat
niflheim

To je stejně jenom o tom si vzpomenou na jména...potom to buď je nebo není

Reagovat
Chazy

62 .. poslední tři minuty jsem tam jen házel náhodný anglický ména, vyšel davis, smith, hughes, marshall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

61. Nemám Gervinha, Adebayora, Petita, Reyese...

Reagovat
smazaný uživatel

60. Z těch, na které jsem si vzpomenout měl a nevzpomenul: Petit, Eduardo, Vela, Gervinho, Yossi, Gio

Reagovat
smazaný uživatel

Parenting for dummies

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj Liverpool prežíva na ligové scéne ďalšiu zlú sezónu.. Kto toto prosím vás môže napísať? Oproti minulej sezóne je to herne raj pre fanúšika Liverpoolu, i keď si tými šancami a tyčkami mu ide srdce urvať..Ale aj tak, je tu obrovský pokrok po hernej stránke, ktorý zasiahla strelecká efektivita, menšia kríza spred pár týždňov, ale to sú pochopiteľne prekážky na ceste za návratom ku špici.. Ak autor preview si myslí, že je toto flop sezóna, tak nech nepíše radšej..

Reagovat
smazaný uživatel

chci vidět na konci ligy takhle seřazený týmy

1. United(bohužel už to maj jistý)

2. City

3. Arsenal

4. Newcastle

5. Tottenham

6. Chelsea

každopádně jestli uhraje ta čelzí 4 flek, tak mě klepne pepka, ten tým by si nezasloužil ani to 6 místo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Akorát ten Best

Reagovat
niflheim

Vždyť Charlton je úplně jasný

Reagovat
SunFells

Pro tebe mufana, pro mě to doteď mohl být klidně i černoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Best, Charlton...1. rad siesta fotka nie je Butragueno?

a druhy sa brutalne podoba na Jesusa Navasa

Reagovat
SunFells

Na Navasa? To teda ne

Reagovat
kiwwi

no mne teda dost

Reagovat
smazaný uživatel

Best, Charlton jsou jasni, 4. nahore zleva je Blanchflower, dole zprava Wright, B. Moore, nevim, D. Dean

Reagovat
Eric_The_King

Meredith, Best, Charlton, jinak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Best, Charlton, jeden vypadá jako bratranec Willa Ferrella

Reagovat
kiwwi

legenda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kiwwi

ta hlavicka

Reagovat
kiwwi

“I’m aware what I said about titles....I’m sure I will lift a trophy with Man City before AFC....And to all the Arsenal fans, move on. City are 10 points ahead of you....Just support your team and forget about me.” - Samir Nasri

Reagovat
Counter

Zavařil si to sám, chlapec, z toho už není zpětně úniku.

Reagovat
j_mrazik

Yeah, you better run, goddammit...

Reagovat
herbage

hlavně, že jim k tomu hodně pomohl, šašek

Reagovat
nani92

OT:Na adresu manažéra Manchesteru United sa vyjadril bývalý škótsky futbalista a súčasný komentátor televíznej stanice BBC Alan Hansen, ktorý prehlásil: “Dajte Sirovi Alexovi Fergusonovi káder City a Roberta Manciniho dajte do kabíny Manchesteru United. City by vyhralo majstrovský titul o 20 bodov,” vyzdvihol Fergieho výnimočnosť Hansen.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabayemu byla pripsana asistence u Ben Arfova golu (odevzdal mu mic pred vlastnim vapnem)

Reagovat
kissak

Reagovat
kiwwi

ON THIS DAY: In 2007 Manchester United beat AS Roma 7-1 at Old Trafford.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Byl pěkný zápas...hlavně Carrickův gól

Reagovat
niflheim

vlastně oba

Reagovat
fantomas

Tos ještě nesledoval fotbal nebo na co valíš oči?

Reagovat
Chazy

Dneska se tu ten zápas čirou náhodou řešil, víš

Reagovat
SunFells

Protože na to zrovna v téhle diskuzi před chvilkou vzpomínali

Reagovat
Chazy

Pomalýý..

Reagovat
SunFells

My day is ruined

Reagovat
kiwwi

neprislo ti divne, ze na to vali oci aj hrubas?

Reagovat
fantomas

Tak moh valit oči na tu tvou reakci i v jinym smyslu, že jo...ale ok ok.

Reagovat
smazaný uživatel

The Gunners now have the best overall possession average in the entire EPL this season currently - 59.1%

Reagovat
vladis271

Sobotu FAcup, takže dnes očakávam na lavičke Sterlinga, Suoso/Coady.

A Raheem by mohol aspoň 20 minút odohrať.

Ak nie, tak si Kenny nasere do úst, pretože v sobotu sa bude po vypadnutí vyhovárať na únavu.

Reagovat
tomasinho

Sterling nehraje na rezervu a neni ani na lavičce, takže by snad měl být na lavičce áčka. Suso i Coady hrají na rezervu.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli by od FA mohl dostat hodně vysoký trest za své chování v utkání s Arsenalem. Útočník Manchesteru City byl v závěru vyloučen a to znamená automatický jednozápasový trest, který se o jedno utkání automaticky zvýší za každou jeho červenou kartu z letošní sezony. K tomu by mohl být tvrdě potrestán za surový zákrok na Alexe Songa z první půle, celkem by mohl přijít až o devět zápasů.

To je trochu moc, 9 zápasů.

Reagovat
kiwwi

ja by som mu dal v PL dozivotny zakaz

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
Honza Matoušek

Roy Keane by v tom případě měl dostat tak 2.

Reagovat
justcall

2 doživotní zákazy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo rovno popravu

Reagovat
fantomas

To je asi jako přiznat někomu doživotní nesmrtelnost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Za takový zákrok šlapák klidně X měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě s tím, že to udělal v zápase 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pitomost

Reagovat
fenixLFC

preco by to bolo vela? nieje to jeho 4.cervena? to by bolo stop na 6 zapasov a 3 zapasy ako dodatocny trest

Reagovat
kiwwi

1200. pre dnesnu jednotku

Reagovat
13

taky fandíš Pardubicím?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

kéžby , Blackburn musí, snad LFC se bude šetřit na FA Cup

Reagovat
fenixLFC

ked tak pre same jednotky toto kolo

Reagovat
fantomas

LFC dneska musí zabrat a pokud možno vyhrát.

Reagovat
Wat

Blackburn se odspodu nesmí hnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu

Reagovat
fantomas

Njn, zrazu, přirozeně, očekáváně vám teďka přeju... :))

Reagovat
kiwwi

Queens Park Rangers midfielder Shaun Derry will serve a one match suspension with immediate effect after his claim of wrongful dismissal was rejected by a Regulatory Commission today

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

a Balotelli nic...

Reagovat
Counter

To je neskutečné, s FA je něco silně v nepořádku.

Reagovat
fantomas

Už leta.

Reagovat
vodka

neskutečné... To může QPR poslat do champu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné bolo aj to, že o treste Suáreza rozhodovala komisia, v kt. bol človek úzko spojený s mancs.

Reagovat
I am Mancunian

netrapos

Reagovat
smazaný uživatel

Si to zisti, keď neveríš.

Reagovat
kiwwi

vy si nedate pokoj s tymi konspiraciami, co?

Reagovat
smazaný uživatel

A babička předsedy komise je Fergiho milenka ze střední.

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

bohvie, ale Ryan ju ojel určite

Reagovat
fenixLFC

ano mas pravdu, ale uz to zbytocne neries

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, aby som bol presný

*S fergusonom.

Reagovat
vodka

a Ferguson teda fakt musel mít eminentní zájem na distanci suareze, když LFC byl už tehdy mimo boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, bolo mu to úplne jedno a svoj červený nos do tejto kauzy vôbec nepchal.

Reagovat
vodka

wow, víš, že ti z fleku najdu dalších 156 podobných kravin, kde se zase píše, jaký má v FA vliv City?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do "nestrannej" komisie nemusel byť dosadený.

Reagovat
vodka

víš, na základě čeho principu se ta komise vybírá? nevíš... protestoval proti tomu výběru někdo ještě když se dalo?

Reagovat
kissak

ať jdou do prdele. Young stojí v kilometrovým offsidu pak si skočí jak šipku do vody a nebo do postele na starou a všichni mu to sežerou

Reagovat
kiwwi

toto je asi to najdebilnejsie pravidlo ake poznam

Reagovat
vodka

já hlavně nechápu na základě čeho potom ty distance třeba ruší, nebo snižují

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

škoda, že nejde zařídít, aby sestoupila Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Pernikáři ještě 3 přidat

Reagovat
tomasinho

Snad je to nakopne, zatím byli tragičtí. A zrovna blb Rákos aspoň odčinil chybu před 1. gólem.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hašan bude chyta do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

*chytat

Reagovat
Tomekcz

jeste jeden

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Doni, Flano, Skrtel, Coates, Johnson, Henderson, Shelvey, Spearing, Maxi, Carroll, Bellamy

Reagovat
tomasinho

Enrique i Carra mimo jsou dobré zprávy, ale bez Gerrarda a Suareze?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že za 4 dny fa cup, a v lize nám jde o hovno, je to pochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Stevie a José odpočinek potřebujou, poslední zápasy vypadali hodně mimo.

Reagovat
tomasinho

Ale co ta lavička? 4 obránci, to ať jdou do prdele i s nějakým šetřením. A Sterling zase nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičku nechápu taky, základ jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

To uz tam rovnou mel dat Sterlinga

Reagovat
Maresma

Ale Jose sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Jose Enrique, Agger, Kuyt, Suarez, Aurelio, Carragher

Reagovat
ďuriLFC

ježiši kriste

Reagovat
ďuriLFC

7 nahradnikov a z toho 1 brankar a 4 obrancovia. Mne ten realizačny tim pride niekedy ako riadne retardovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maybe we're planning to end the game with 8 defenders on the pitch... Beat the record from earlier this season at City. #sarcasm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Fajn,šetrime . Ešte možno mohol dať Carru miesto Skertsa ale ten nebude mať problem odohrat aj dnes aj sobotu taže pohoda. Pozeratelne to asi velmi nebude ale možno prekvapia.

Reagovat
Rssa

Kuyt na lávce znamená, že ho uvidíme nejspíše v základu v FA . Lavička úplně mimo, Kenny už mě pěkně sere...

Aspoň ten Coates se Shelveyem

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kuyta sa aj ja bojím, je lepšie hrať s Andym... tá lavička to je niečo neskutočné, mohol tam byť Raheem a mohol apsoň nasávať atmosféru PL.

Reagovat
tomasinho

Ještě jeden Pardubice!

Reagovat
Maresma

Kurva, Brno... udrzet !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat.

Reagovat
Maresma

Jooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Skrtel set to captain LFC tonight

Reagovat
ďuriLFC

úú Pánko

Reagovat
ďuriLFC

Kometa drtiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOL. To je kokot ten Šindler.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tlačí Brno no.... PENÍZE! PENÍZE! PENÍZE!

Reagovat
smazaný uživatel

jasny postavení v brankovišti

Reagovat
tomasinho

Nezavázel, podle pravidel regulérní gól.

Reagovat
bakasa

nauč se pravidla,nehledě na to,že zavazel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je hokej ta 3 třetina

Reagovat
Maresma

Juhuu, neplati

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn team: Robinson, Orr, Dann, Hanley, Martin Olsson, Dunn, N'Zonzi, Hoilett, Formica, Marcus Olsson, Yakub

Reagovat
EL Gringo

Skrtel je v PL ako jediny slovak kto bol kapitan nie?

Reagovat
ďuriLFC

Tak iný slovák,ktorý by mal aspoň aku-taku šancu byť kapitán v PL ani nehral nie?

Reagovat
smazaný uživatel

pff, Marek Čech už ju skoro mal.

Reagovat
kiwwi

sak tu PL hrali dokopy traja slovaci okrem neho

Reagovat
fenixLFC

kto? mna napada iba cech....

Reagovat
kiwwi

Cech, Varga, Nemeth, Stoch a vlastne este Weiss

Reagovat
kiwwi

a Mucha neviem ci sa v lige dostal na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado Labant byl chvilku ve WHU ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Michalik ma starty za Bolton, takze to taky muselo byt v PL

Reagovat
smazaný uživatel

A priste sjedu niz

Reagovat
smazaný uživatel

nemeth

Reagovat
kiwwi

teda styria, aj Stoch si kopol, pozeram

Reagovat
smazaný uživatel

To víc ne? Varga, Németh, Škrtel, Weiss, Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

keď hrával Kinder u Boro, tak neboli v PL, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Premier_League_players

12 hráčů ze Slovenska dokonce hrálo PL. Kinder mezi nima.

Reagovat
smazaný uživatel

jupíí, to je rodák z môjho mesta.

Reagovat
ďuriLFC

Jenkinson je Fin

Reagovat
smazaný uživatel

Táta Angličan, máma Finka, vyrůstal v Anglii. Je to angličan, ale využil možnosti reprezentovat Finsko po mámě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale za rok využije pozvánku od trénera Albionu a stane sa plnohodnotným členom zostavy Albionu a Walker môže ísť handry fajčiť.

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě. Kam se hrabe na Carla ňákej Chodec.

Reagovat
ďuriLFC

Aha

Reagovat
kiwwi

tvl jak som mohol zabudnut na Labanta a Greska

Reagovat
smazaný uživatel

a Janka Kozáka

Reagovat
kiwwi

jj Janci skusil, ale nevydalo...ja vobec nechapem, co si od toho vo WBA slubovali...vziat do PL najpomalsieho hraca na zemeguli

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne ho davali na hrot, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, to si asi stiahnem tie zápasy, kde hral.

Reagovat
smazaný uživatel

slovensky fabregas

Reagovat
EL Gringo

fabregas je spanielsky kozak

Reagovat
smazaný uživatel

ked bol mal, hral sa na janka..len nikde nevedel zohnat jeho plagaty

Reagovat
EL Gringo

Nemeth nemal?

Reagovat
smazaný uživatel

In agreement with FIFA, this is how ‘not seen’ incidents are dealt with retrospectively in England. It is a policy that is agreed with all football stakeholders.

There should be someone now making the decision that if Atkinson did actually see that and didn't give a card (or even a free unbelievably) then he should no longer be allowed to referee at the top level.

Reagovat
smazaný uživatel

a eisfeld dal gol za rezervu!

Reagovat
smazaný uživatel

boha, to je 400x lacnejšia kópia Gotzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si myslel ze uz nebudeme nikdy pocut a on takto

Reagovat
fenixLFC

v FMku o nom bolo pocut stale ked som viedol dortmund-bohuzial to boli furt spravy ze je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Skrtel captains #lfc for the second time this evening - his first was home game with Utrecht in December 2010. 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

a perník je rozdroben na prach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, zrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Friedel

Reagovat
vladis271

Som zvedavý na Martina s páskou, ale kde je doprdele Sterling? Kenny si robí srandu? Čo sa stalo s manažérom, ktorý nemal problém dať na Emirates Robinsona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Sterlingomania..mozno neni ready

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Pernikáááři!

Reagovat
ďuriLFC

Má niekto SS Sopcast? (nie Bloodzeed) vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej hokej.

Reagovat
ďuriLFC

Bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Super sestava, aspoň něco zajímavýho na tom Liverpoolu do konce sezony bude. Jonjo už by mohl konečně něco předvíst.

Reagovat
smazaný uživatel

kometa ví, jak zdramatizovat zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Myslíte, že nastoupi Jose Enqrique v průběhu zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo. Kdo ví, jestli Johnson dá celej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice si to vyrovnání zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold teď 2x vyhrajou v Brně a doma pak rozhodnou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
ďuriLFC

S prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

tfuuuuj to ze mě spadl balvan

Reagovat
vodka

kometaaaaaa ale za ten krosček

Reagovat
smazaný uživatel

kean dnes postavil ofenzivně

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubky škoda a teď LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální hokej. Tohle vítězství Kometu asi pořádně nakopne a Pardubice dost srazí.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Tomekcz

spis naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš naopak vzhledem k tomu závěru.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To si jenom přeješ. Když bojuješ ze všech sil a nakonec z toho nemáš nic tak tě to psychicky srazí a navíc se regeneruje o dost hůř. Kdežto Kometa je teďka na koni, veze se na euforii a všecko jí půjde snáz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Divíšek ukázal z toho skleslýho výrazu a rozhovoru jak je "na koňi".

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka je unavený, v kabině si zakřepčí a bude v pohodě. To co tvrdíš ty je postavené na hlavu. Zapátrej v paměti jak ses cítil ty když někdy Liverpool tlačil za výhrou důležitého zápasu, drtil soupeře, ten sotva odvracel útok za útokem a najednou rozhodčí odpískal konec? Bylo ti fajn? Měl si povznesenou náladu? Byl si plný optimismu do dalších zápasů? Blbost, Pardubičtí jsou teďka jak zmoklé slípky, udření a víjou že tenhle zápas do toho dali všecko a nestačilo to. To na psychice nepřidá ani kdyby ses na hlavu stavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono se ukáže kdo má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
tomasinho

Oni ví, že do toho nedali všechno a že hrát v posledních desíti minutách nestačí.

Reagovat
Tomekcz

Kometa

Reagovat
smazaný uživatel

4 obrancovia na lavičke... Kenny si robi srandu

Reagovat
smazaný uživatel

kuuurva já na ten hokej zase zapoměl...a to už 5 let žiju v Brně

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani nejde, ne? vždyť jsou z toho všichni vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ještě hodinu před začátkem jsem se o tom bavil se spolužákama, že jdou na svoboďák na promítání a jestli nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa! škoda, že se musím učit a neviděl jsem to

Reagovat
tomasinho

Snad Jonjo na AM a Bellars na pravém křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

a spearo DM a Hendo CM

Reagovat
Carrick

Když nebudou Pardubice bláznit, vymýšlet kraviny a servírovat pořád Brnu góly jak na zlatém podnose, tak to prostě dotáhnou, nemám obavy.

Reagovat
tomasinho

Hlavně dostat za 2 zápasy snad 5 stejných gólů prostě nejde. V té obraně to je tragédie.

Reagovat
Carrick

To zatím je no, ale věřím, že na tom teď zapracují a půjde to.

Reagovat
tomasinho

Taky doufám. V obou sériích prohrály doma po jednom zápase a nakonec vyhrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude v bráně cedník Růžička, kometa má šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Cedník sice je pravda, že dostal v prvním zápase víc než lacinej fík, ale asi už jsi přehlídl, kolik toho pochytal.

Reagovat
tomasinho

Udělal už v play-off dost chyb, ale za takovou obranou se to tak špatně chytá. Poslední dva zápasy jsou mimo, propadají, dělají individuální i systémové chyby.

Reagovat
tomasinho

Škrtel! a Bellamy s Maxim stejně jako v CC proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTS Craig A Maxi je prostě střelec

Reagovat
fenixLFC

aky nakop a gol ala proti chelsea

Reagovat
SunFells

To vážně nikoho nezajímá ten talíř na hřišti?

Reagovat
ďuriLFC

Skerts

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, skvělej novej taktickej prvek. Andy na sebe ve svym vápně natáhne hráče, vymotá to a pak přijde protiútok.

Reagovat
SunFells

Pěkný pas

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT THE BALL, HWAT THE BALL BY SKRTEL

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Hansen: Give Ferguson the squad City have and put Roberto Mancini in charge of the current Manchester United side, and City would have won the title by 20 points.

Jop,trefný

Reagovat
supervizor

Skrtela osvítilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Takovej typickej fík Maxiho.

Reagovat
tomasinho

A jinak i druhý Olsson ukázal, že to herectví mají s bratříčkem společné.

Reagovat
smazaný uživatel

MAXIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho kluka prostě mám rád.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Maresma

Maxi je pan strelec, jedem na titul

Reagovat
tomasinho

MAXI for the second time! A Jonjo skvěle, já toho kluka miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl vystřelit líp Tady bylo daleko důležitější, že pak do toho šel andy do toho odraženýho.

Reagovat
tomasinho

Mohl vystřelit líp, ale skvěle si to vybojoval na půlce a nebál se jtí do zakončení. Henderson by hledal ještě spolurháč a zbrzdil by to.

Reagovat
Side

Maxi vole

Reagovat
smazaný uživatel

MAXIIIIIII ten vie, dke má stáť.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

aky padol druhy gol????

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo krásne vyjoval v strede loptu, potiahol, vystrelil, Carroll dorážal, brankár chytil a vyrazil pred Maxiho

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale fakt už neskutečný. Inzaghi byl aspoň útočník, ale na krajního záložníka je tohle fakt neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

JONJO to všetko vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má prostě čich na ty góly

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, Liverpool dva góly za 16 minút? To aby som si to pozrel. Buď mali za tých 16 minút 300 šancí, alebo zapracovali na produktivite.

Reagovat
SunFells

Měli přesně 2 šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, hraje Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

2 a 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle ale šlo klidně posrat...

Reagovat
SunFells

Maxi má v trenkách magnet na míč

Reagovat
ďuriLFC

Flano !

Reagovat
fenixLFC

flanno poleti....

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno to dosť kazí, škoda, po tých dobrých výkonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo tak tohle ale bylo na žlutou jako nic...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že proti Evertonu bude zase hrát Kuyt místo Maxiho nebo Bellarse(ti hrajou naprostou tužku ) a taky,že bude Hendo na kraji ve středu mu to nesvědčí..

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno dole po polcase za Fábia teda ak sa nestihne vylucit

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi, Maxi Roriguez runs down the wing for me.... dur dur dur dur dur :cool::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ale zas nechapu, proc Maxi nehral uz o par zapasu driv. Hlavne, ze si Kenny postavi Henda na kraj...

Reagovat
tomasinho

Ty vole, Flanno

Reagovat
ďuriLFC

ked sa sere tak sa sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

krista

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..... Flanno je dneska mimo. A červená jasná no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel, vždycky když hrál Flanno, hrál Carra, on ho dokázal usměrnit prostě, organizovat, nemůžem chtít po Coatesovi nebo Martinovi aby ho organizovali.

Reagovat
ďuriLFC

Flano boha

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Lfc je zpět

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Maresma

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Jonesy je sympaťák. Mám ho o mnoho radši, než Doniho

Reagovat
tomasinho

O co, že půjde dolů Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno je neskutočne mimo.... A proti Toffees chytá JONES.

Reagovat
smazaný uživatel

dolů Flana..

Reagovat
smazaný uživatel

užil si pobyt v bráně

Reagovat
niflheim

Wow, co jsem propásl? Shrnutí pls

Reagovat
tomasinho

Flanagan malá domů přímo na Hoiletta, klička Donimu, faul, červená, penalta.

Reagovat
niflheim

Díky ...a góly?

Reagovat
tomasinho

První po standartce Rovers, Škrtel odkop přímo na křídlo na volného Bellamyho, ten naservíroval Maximu před prázdnou.

Druhý Shelvey na půlce vybojoval, doběhl k vápnu, vystřelil, Robinson vyrazil ke Carrollovi, jeho střela zblokována k Maximu a ten do prázdné.

Reagovat
niflheim

Díky

Reagovat
Maresma

Maxi si nekam stoupl a gol, Maxi si nekam stoupl a gol a stavka brankaru LFC.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

BRAD!

Reagovat
smazaný uživatel

JONES

Reagovat
smazaný uživatel

a mě se zrovna Doni začínal líbit..

Reagovat
Amos

Co to bylo za penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno dole, toto dosral...

Reagovat
fenixLFC

joooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

Jones ...sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

Brad jí chytí

Reagovat
supervizor

Oba to zajebali, Flanagan přihrávkou a Doni, že do toho nešel na 100%, maximálně by byli stejně na míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoillet ty piča BRAD prvy zapas za lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Proč nadáváš Hoilettovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze som Čobol

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno to dneska neskutečně dos*al..

Reagovat
fenixLFC

a reakcia pepeho

Reagovat
Side

Co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Yakubu ...to je fakt chuj. Hůře to kopnout nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

to jako Yakubu nahrával?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že hrajou ti mladíci

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesy Toto je vtipný zápas, ale skvelý.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma

Flanno dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Doni, to si dlouho zachytal

Reagovat
smazaný uživatel

To to měl Jakub radši naprat přímým nártem do 30. řady než tohle...nejkomičtější penalta za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
Tomekcz

strasnej cur.k ten rozhodci, Liverpoolu odpustil 2x zlutou pred penaltou a ted kdyz jim vyloucil hrace tak hned kompenzuje zlutou na druhy strane, pritom to byl prvni faul toho hrace

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě dostane redkui někdo z Burnu

Reagovat
ďuriLFC

Chytená penalta pre syna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Heh, kdyby sme jeste hrali o 4. misto, tak bych si asi uhryzal vsechny nehty.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi Doniho bylo líto, když odcházel do tý kabiny. Může poděkovat Flannovi dneska, no..

Reagovat
tomasinho

Jo, přitom mně se líbil. Hýřil sebevědomím, za ten rok, kdy nedostal šanci ani v posraném Carlingu, si tohle nzasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužil, no. Snad ještě nějakou šanci dostane letos a nebo příští rok, pokud by tedy zůstal.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Glene....

Reagovat
fenixLFC

takze-zopakuje sa QPR?

Reagovat
tomasinho

Skvělé bránění.

Reagovat
niflheim

Kdo ho bránil? Carroll?

Reagovat
tomasinho

Buď on nebo Johnson.

Reagovat
niflheim

Kuba

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll ho mal mať.

Reagovat
smazaný uživatel

gól Andyho..sice nám už o nic nejde,ale chci aby spadl Burn..

Reagovat
smazaný uživatel

Taková ďoura v tom bránění.

To je zábavnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte Blackburn, ještě minimálně jeden

Reagovat
DelPiero137

Liverpoolu som zelal aby chytili 11ku, ten hrac nesiel dat gol ale isiel si pre 11ku a oslabenie supera sprostym pravidlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude stát za to když už mě skóre překecalo ať si to pustím.

Reagovat
tomasinho

Už je pozdě, o zajímavé momenty jsi přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí. Ještě nějaké určitě budou. A souboj týmu kterého Dalglish dovedl k titulu s týmem se kterým titulu nikdy nedosáhne má peprnou příchuť sám o sobě.

Reagovat
mithro

Doni doesn't like April 10th, 5 years ago tonight United stuck 7 past him at Old Trafford, 5 years on, he's sent off at Ewood.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že Doni ani Reina nemůžou hrát v FA cupu že? Kdo je čtvrtý gólman Liverpoolu?

Reagovat
fenixLFC

jones, a treti stvorka bohvie-gulacsi? hansen? alebo taka diera co chyta v rezerve

Reagovat
tomasinho

Hansen a Gulasci jsou tuším oba na hostování. Takže asi mladý Ward z rezervy.

Reagovat
fenixLFC

nemozme niektoreho z nich stiahnut? gulacsiho? lebo ten ward sa mi fakt nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Gulacsi by sel urcite z hostovani stahnout, ale nevim, jestli uz je ok po tom zraneni, od te doby totiz nechytal, protoze prisel Mannone.

Reagovat
tomasinho

No právě, není taky rozchytaný a taky nevím, jestli je vůbec fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak kdyby byl zraneny, asi byste ho v Hullu vubec nenechavali, takovy pripady konci lecbou v materskym klubu. A rozchytanej byt nemusi, stejne bude jen sedet na lavicce.

Reagovat
tomasinho

Na ten jeden zápas to tam odsedí někdo z mladých.

Reagovat
fenixLFC

a vylucia jonesa a co spravime? ten maldik by sa pred 90000 kotlom navyse v derby pravdepodobne posral

Reagovat
smazaný uživatel

To Gulacsi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm tak to už bude zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

oni to ešte dojebú, verím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi stejnej skluz jako Dunn, ale dostane kartu, no wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Funny zápas, fakt že jo. Flanno byl na facku od začátku, ty mladý prostě nejsou tak vyzrálý a jakmile není Carra, nebo třeba Stevie, tak není nikdo kdo by ty kluky organizoval a pak z toho prameněj takový chyby. Maxi je prostě střelec, ale i do kombinace hraje dobře. Teď jsem zvědavej jak to zvládnem ten druhej poločas. Ještě by nám mohl vyloučit Jonese aby se zkompletoval hattrick červenej.

Reagovat
tomasinho

A do branky Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by tam byl platnější... kromě toho, že šel do souboje při druhým golu, tak tam je uplně k hovnu.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Jojo, právě proto.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No, musím spíš já

Reagovat
smazaný uživatel

však hrá celkom dobre.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší zápas by chytal Enrique.

Reagovat
13

přišel jsem až ke konci poločasu, jednou vynechám a hned takový drama. Jak padali goly? Zase klasickej Maxiho haluz na výběr místa?

Reagovat
niflheim

tomasinho

10.04.2012 21:30

První po standartce Rovers, Škrtel odkop přímo na křídlo na volného Bellamyho, ten naservíroval Maximu před prázdnou.

Druhý Shelvey na půlce vybojoval, doběhl k vápnu, vystřelil, Robinson vyrazil ke Carrollovi, jeho střela zblokována k Maximu a ten do prázdné.

Reagovat
13

už jsem všechny akce zkoukl ve studiu Sky. jediný co mě mrzí, že jsem o to přišel..

Reagovat
Erdovec

to není haluz, to se prostě musí umět a Maxi to umí

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

No polčas pretrpený,teraz to treba skonsolidovať ,poslať tam nejakeho obrancu a dufať že sa to nejak ubrani aj keď tomu neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceme hrát vzadu na čtyři beky, tak prostě musí přijít RB.

Reagovat
fenixLFC

dat tam fabia a glena napravo

Reagovat
tomasinho

Stačí LB a Glen doprava.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, prostě krajního beka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

tak ked tento zapas vyhrame, tak ho stahujem

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by nie, po piatich zápasoch víťazstvo konečne...

Reagovat
fenixLFC

ja stahujem len tie zaujiamve zapasy nie tie trapasy s QPR wiganom alebo villou

Reagovat
smazaný uživatel

šance Suaréze na post brankáře?reflexi má dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
smazaný uživatel

Š;R;é

Reagovat
smazaný uživatel

som celkom laik v tomto smere, preto sa spýtam:

je možné stiahnuť toto video? ak áno, ako to spravím?

http://www.arsenal.com/news/news-archive/see-mikel-s-matchwinner-from-a-new-angle

Reagovat
fenixLFC

ked si spomeniem ze sme nadavali na 4 obrancov na lavicke...

Reagovat
niflheim

Jaj, tak to bylo od Doniho hodně nešťastný...trochu rychleji a měl by to.

Reagovat
niflheim

Za co i určitě může ta absence zápasové praxe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši tak blbě kopnutá penalta.

Reagovat
cristiano.K.

na nerozchytaného golmana nemůžeš kopat ránu

Reagovat
cristiano.K.

Kiwwi má pravdu Jones je bůh Maximu jsem po druhém golu věřil na hattrick,takhle těžko Flanna měl po tom zákroku (který byl na žlutou) vyndat. Je mladej a dlouhý vysvětlování by to nebylo,když je hráč po 15.min. na červenou, navíc na lávce máme víc obranců než útočích hráčů. Hendo je směrem dozadu skvělej až se nestačím divit,ohromně pracovitý hráč,Johnson na levo taky dobrý, Coates se mi nelíbí dnes, nebyl to jeho hráč u toho golu? Andyho dneska fotbal baví,škoda toho vyloučení, takhle bude muset dolu a pustit tam Suareze,který skvěle presuje a to v deseti lidech prostě bude potřeba.

btw: Yakubu ví, že se golman musí první rozchytat

Reagovat
smazaný uživatel

Andy se fotbalem baví? Tím, že jednou zbytečně držel míč a nedal jonjovi do běhu, kterej by šel mezi beky sám an bránu? Nebo tím, že přihrává dozadu jenom a v prostoru kde nemá co dělat jako hrotovej útočník?

Reagovat
ďuriLFC

Liverpool has had 4 goalkeepers in last 3 matches.Flexible.

Reagovat
vladis271

ono je to aj tak taktika jak prechcať Moyesa na lavičke.

Nestačí, že po celosezónnom festivale tyčiek a zahodených ľancí dáme gól z prvých dvoch striel.

Našu trojku nasledovanú určite nemajú,

Reagovat
smazaný uživatel

Doni dostal redku? To by se Tomáši Kučovi, mučedníkovi českého fotbalu, nestalo http://www.tomaskuca.estranky.cz/clanky/aktuality.html

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj s tím vemenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina went down the tunnel to see Doni when he got sent off. Class.

Reagovat
ďuriLFC

Andyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, co chceš víc?

Reagovat
13

co víc chceš Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě s tímhle útočníkem to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivně jsem nad ním zlomil hůl.

Reagovat
REPLIKATOR

Brzo teda...

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem trpělivej ne jako gloryhunteři, který chtěj něco hned.

Reagovat
tomasinho

Danny!

Reagovat
tomasinho

Akorát ty vlasy má děsné.

Reagovat
13

těma rukama to zachraňuje

Reagovat
tomasinho

A hlavně svou hrou a vystupováním. Prostě borec, žeru ho.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný sypaťák, nebyť zranení najlepší stopér nielen v PL, ale na celom šírom svete...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

To je neskutočne pozliepane.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson

Reagovat
fenixLFC

pls nejaky funkcny stream?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
tomasinho

To máte tak pozadu? Já měl šanci Andyho už tak před 5 mniutama.

Reagovat
13

Bellamy kope rohy excelentně

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, najlepšie.. škoda, že jeho kolená nevydržia viac...

Reagovat
Liquid

tehlec zápas by se mohl nazývat i zápasem aktuálně 2 nejhorších manažerů v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, kdo by tomu tak říkal

Reagovat
soukup

to by byla zase jedna liquidovina...

Reagovat
Liquid

Nesouhlasíš ? Možná ještě ten z Wolves by mohl konkurovat...

Reagovat
niflheim

Oba poslední od Wolves.

Reagovat
fenixLFC

tak ten najhorsi uz bol vyhodeny aj s obrovskym odstupnym

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjoooo, toto si mal prihrávať...

Reagovat
tomasinho

Ty vole, Jonesi, co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

To je mrdka ten brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

LFC má haluz

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

to je komedia

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Uf ještě že mu nedal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak to by klidně i mohl dát červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, kto bude chyať proti Toffees?

Reagovat
tomasinho

Jones, kdo asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Jones udělal blbost, ale co bylo tohle za FAUL?

Reagovat
ďuriLFC

bože moj to je pech

Reagovat
mithro

boze, yakubu, tie tvoje penalty to je sila

Reagovat
SunFells

U něj je to 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu poď na Hattrick!

Reagovat
SunFells

Už 3. lehký míč, který Jones nepřilepil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké že se Liverpool po QPR a Wiganu snaží zachránit aji Blackburn, ale na Wolves se vykašlali.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves mám rád, škoda toho blbého vedenia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Boltonu jsme taky pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

kráááásnááá komedieeee yakuuubuuu

Reagovat
niflheim

Rovers fanda?

Reagovat
wild

Liverpool zas grca

Reagovat
vodka

co se to tam děje

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Ztratit takový zápasy dokáže fakt jen Liverpool

Reagovat
SunFells

Právě takový zápas dokáže ztratit každý ...už v 11 Liverpool neměl víc ze, využili dvou zaváhání a pak zasloužená redka 25. minutě, to není takový problém ztratit.

Reagovat
SunFells

víc ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně ta redka tomu dost napomohla...vlastně dvě chyby brankářů no

Reagovat
tomasinho

Jedna, Doni chybu neudělal.

Reagovat
fenixLFC

ziadnu malu domov poprosim

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to ale pro Doniho a Jonese těžký, když celej rok nechytaj a pak mají najednou z ničeho nic chytat. To je tak když by Dalglish postavil Reinu i proti Blšanům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pas n move, pass n move, offside.

Reagovat
papos182

Tak hlavne Carroll se nemel zapojovat a nechat to Maximu, ktery v offsidu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

On za to nemôže, že mu prihral do offsidu.

Reagovat
papos182

Muze za to, ze se zapojil.

Reagovat
tomasinho

Hoilett svého budoucího zaměstnavatele celkem šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pujde na Lane

Reagovat
tomasinho

Nepotřebuje se zakopat. U nás by dostal mnohem víc prostoru.

Reagovat
supervizor

Od Kennyho těžko.

Reagovat
tomasinho

Právěže jo, je to Angličan, ti u něj šanci mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko to vlastne Liverpool utratil dokopy za posily v lete a predtým v januári?

Reagovat
smazaný uživatel

130 milónov - odchody= amíci utratili okolo 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa nedostali do LM minule, tak som to bral ešte ako tak, ale po utratení toľkých prachov a byť na tom ešte horšie, to je fakt smutné.

Reagovat
ďuriLFC

Ale bol to faul na penaltu ?

Reagovat
wild

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubovi se nechtělo běžet za balónem který si ukopl, tak sebou plácl no Ale rozhodčímu nezbylo nic jiného než to fouknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Plus mínus. Ale hlavně to byla debilovina brankáře že po něm šel rukama. Co si představoval? "Já ho jenom tak trochu chytnu a třeba ho tím zastavím a když se mi to podaří tak mi to třeba projde"? Podle mě Yakubu asi padat nemusel.

Reagovat
iamek

Liverpool bavi celou sezonu . Muj boze to je OSTUDA ligy . Tesim se na reci pred sezonou od Kennyho a spol : Letos to vyjde !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bellamy

Reagovat
fenixLFC

ale skocil si pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teďka všeci zkoušíjou. Já kdybych byl rozhodčí tak za simulace dávám žluté, za kecy taky a první tým který by měl tolik vyloučených že by nemohl poslat na hřiště tolik hráčů kolik požadují pravidla by prohrál kontumačně.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Henderson z RB rychlejš ve vápně, než Carroll...

Reagovat
tomasinho

Už by měl přijít Suarez.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hendo je ale fakt hroznej...

Reagovat
tomasinho

Co bys chtěl, když hraje na pozici, kde nikdy nehrál. Naopak se mi dneska líbí, až teďka zaváhal pozičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku mi tak přijde, hrozně ztrát a nepřesností + tomu ale dalo korunu to, co psal pode mnou nifl, za to ale už vlastně Hendo uplně nemůže.

Reagovat
tomasinho

Ale hraje RB! To si uvědom, jak píše dEst maká jako nikdo, hraje na té pozici už pomalu lépe než Johnson. Je jasné, že tam ty mezery budou, jinak ale zaslouží fakt pochvalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že mi to přijde už od začátku zápasu, kdy hrál na ''svý'' pozici... A hlavně nejen z tohohle zápasu. Podle mě prostě dost kazí a téměř nic do svýho přesunu na RB nevymyslel - jak dneska, tak jindy. Za ty chyby na RB samozřejmě nemůže, bojovnost se mu ale fakt upřít nedá, to je zas pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť maká z celýho týmu nejvíc ty vole. Tam lítá jak fredka, co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jak kráva. Praporek dole. Nechápu. Ještě, že to nestihl.

Reagovat
ďuriLFC

Taky ofsajd nekyvne

Reagovat
niflheim

TO vystoupení Hendersona proti Rochinovi bylo tak sladké a naivní

Reagovat
ďuriLFC

Už len traktorov vlastňak by nam chybal

Reagovat
smazaný uživatel

Andy to zkouší na obě, no... Ale zatim jeho nejpovedenější pokus za poslední dobu

Reagovat
niflheim

Carroll

Reagovat
Side

Ještě si tam lupni vlastňáka, když už nic

Reagovat
tomasinho

No ty vole, to je střídání. To už si snad dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll Ten Liverpool fakt baví

Reagovat
wild

Carroll konecne mohol dat gol

Reagovat
SunFells

Tak tohle už by bylo epické, kdyby to Jones nevytáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll, ten se tlačí do zakončení z každé pozice. A vůbec nevadí že je v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jdem jako bránit 2:2 nebo co?

Reagovat
ďuriLFC

a čo by si chcel ? ak to skonči remizou tak to bude ziskany bod pre nas po tom všetkom čo sa udialo

Reagovat
tomasinho

No, to nebude. Ať se stalo, co se stalo, ztratit vedení 2:0 prostě ztráta je.

Reagovat
fenixLFC

nie iba hendo je na bekovi strasny tak pojde na kraj zalohy, kde je sice tiez hrozny ale ved to neva

Reagovat
mithro

jaj caroll a teraz kenny s tymto striedanim, sranda

Reagovat
fenixLFC

krista, dajte dole uz toho kona

Reagovat
tomasinho

Pozdě.

Reagovat
fenixLFC

jaj jasne jones agger jose

Reagovat
13

Nechápu proč tam Kenny poslal Enriqueho, vedení stejně beztak neubráníme a remíza nic neřeší

Reagovat
13

teda my vedení ani nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám už stejně nic neřeší žádný výsledek, ne? Liga je odpískaná, důležitý je FA Cup.

Reagovat
tomasinho

Everton před námi je těžko rozdýchatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to máte s ligou a pohárama podobné jako my, v jednom příšerní, ve druhém suverénní. FA Cup je jiná soutěž.

Reagovat
fenixLFC

tam to uz tiez nevidim realne ked bude chytat jones

Reagovat
fenixLFC

z jonesa teda sala istota a tie reflexy, rychlost....

Reagovat
ďuriLFC

Hendo super dnes

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

ale ti olssoni jsou vtipní, oni i hrají prakticky stejně

Reagovat
tomasinho

Jo, už jsem to psal výše. A navíc oba stejní diveři.

Reagovat
niflheim

Henderson ale pěkně běhá nahorů-dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je dobrý hráč, cena samozřejmě přepísklá za něj, ale za to nemůže. V současnym Poolu je ztracený, ale u Mackems měl výbornou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
niflheim

Ale pěkný rozdíl, když si vzpomeneme na naše fans z minulého zápasu v Ewood Parku

Reagovat
smazaný uživatel

To nepoznáš, třeba jsou dneska jinak seřízené mikrofony.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že uvidíme Sterlinga, Ecclestona, Coadyho, Susa,....

Reagovat
tomasinho

3 z nich jsi mohl vidět dneska v rezervě.

Reagovat
soukup

Ecclestona na co? Aby se ověřilo, že může být hvězda v League one?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Přesně, ten na to absolutně nemá.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Side

Carroll jako proč stojí ve středovým kruhu když Liverpool útočí?

Reagovat
vodka

krásně Carroll

Reagovat
tomasinho

ANDYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

A Danny 2. zápas po zranění, 2. asistence.

Reagovat
ďuriLFC

ááááááá

Reagovat
fenixLFC

coho sa este dockame?

Reagovat
Maresma

Andyyyy

Reagovat
hefy

Andyyyyyyy.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi poser. 50x těžší pozice než z tý golovky a dá to. Traktor.

Reagovat
niflheim

Není možné

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Hero

Reagovat
wild

no to ma poser

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll X Torres = souboj strelcu, kanonyru, zabijaku

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll X Torres = souboj strelcu, kanonyru, zabijaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

konečně konečně konečně konečně konečně konečně konečně konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Rovers dobře podělali...ten Kean je fakt máčo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi to věřit, natož pak napsat, ale ANDY! Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu to viac neprajem.

Reagovat
SunFells

Jones je bůh a tak lacině daruje vyrovnání, nad Carrollem se zase láme hůl a spasí zápas ...Hilarious

Reagovat
CubONE

Ako padol tol?

Reagovat
CubONE

* gol

Reagovat
fenixLFC

standartka, chaos, odkop,lopta sa vratila spet agger hlavou dal asi meter doprava a carroll hlavou pod brvno

Reagovat
smazaný uživatel

517 - Andy Carroll has ended his run of 517 minutes without a goal in the Premier League. Hero.

Reagovat
Side

Skrtel jako ho tam při tom rohu zrychtoval

Reagovat
tomasinho

Ty jo, Skerts takový wrestling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne ma tento zápas pobavil...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Good job

Reagovat
fenixLFC

ja neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hanley to tam dobře podělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že tohle kolo pro týmy bojující o záchranu nic neřeší. Rovers měli asi nejlehčí los, Bolton nejlepší formu a ani jeden nebodovali. Wigan a Wolves by museli předvést zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Wolves. Na to asi nebudu mít ani sílu koukat...

Reagovat
stuff

dlho som sa do Anglicka nepozrel, preco nehra Pedersen?

Reagovat
ďuriLFC

Fu tak to bolo .

Inač ten hlasateľ na Ewood Parku nerobi hlasateľa aj na FIFE ?

Reagovat
vladis271

Hm, ale Jonjo, páni, wau, pohyb bez lopty, ponúkanie sa. Prihrávky, prenášanie ťažiska hry.

Nikto z PL mi v posledných rokoch tak strašne nepripomína Steeveho ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, už dávno, keď som ho prvýkrát videl hrať... keby je apsoň z polovice taký dobrý ako Stevenko, tak som rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Z poloviny tak dobrý je Guthrie, škoda, že docela trpí na zranění

Reagovat
tomasinho

Bude ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ještě zlepšit poziční hru a celkově defenzivu. Jinak ale na míči a při pohybu směrem dopředu bezchybný.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A Caroll mi svou streleckou formou pripomina Torrese

Reagovat
vladis271

práve som sa dozvedel, že MichaDelik je scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pre delika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A víš kdo fandí LFC ještě? Docela mě to překvapilo včera. Karim Frei, ten mlaďoch z Fulhamu.

Reagovat
tomasinho

Super, dva tři roky ve Fulhamu a pak šup k nám.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Kdo to je?

Reagovat
kiwwi

UTFG

Reagovat
tomasinho

Díky no.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
tomasinho

Kdyby se mi to chtělo hledat, tak si najdu sám.

Reagovat
kiwwi

fakt je lahsie napisat namiesto toho 4 komentare?

Reagovat
tomasinho

Jo, když máš poměrně zpomalený PC a nechceš tvírat další okna jenom kvůli takové píčovině.

Reagovat
niflheim

To se máte čím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Hehe, tak Atkinson je ještě větší šoumen, než sem si myslel...on ten šlapák do holeně prej dokonce v pohodě viděl.

Reagovat
j_mrazik

Moment. On to někde prohlásil? V tom případě tomu už asi vůbec nerozumím.

Reagovat
fantomas

Prej jo, Usty to psal do preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by ten náš vlasatý krasavec mohl dát hattrick ať se nemusím nervovat a mám radost aji ze svojí fanty.

Reagovat
j_mrazik

Fabio nebo Rafael?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney přece

Reagovat
j_mrazik

Transplantace se povedla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tie prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo kdyby na to neměl a stejně si to dovolil za prachy jiného, Man City style.

Reagovat
smazaný uživatel

... nechce sa mi tu rozoberat temu transplantovania vlasov, tak iba konstatujem ze vysledok nezodpoveda cene ...ale pri Rooneyho prijme na tom vlastne nezalezi

Reagovat
niflheim

A přihrávky od Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

lol rozmyšlam koho tam vlasatého máte a úplne som zabudol na tých pár vlasových folikulov nsadených na Ronneyho kokose

Reagovat
kiwwi

kurnik, skoda ze sa to prekryva so slagrom bundesligy

Reagovat
afc

Som zvedavy, ako to dnes chcu vymysliet v all stars cafe.Anglicko,Spanielsko,Nemecko,Taliansko

Reagovat
kiwwi

tvl, ono este ide do toho Juve - Lazio a Atletico - Real

na FB maju takto...celkom si veria, ze to zmanazuju

PROGRAM STREDA 11.4.

German 2. Bundesliga - Week 30

17:30 Eintracht Frankfurt – Ingolstadt

French Ligue 1 - Week 30

18:00 Marseille –Montpellier

Dutch Eredivisie - Week 29

19:00 AZ Alkmaar – Twente

21:00 Heerenveen - Ajax

German 1. Bundesliga - Week 30

20:00 Borussia Dortmund – Bayern Munich

Spanish LFP Primera División - Week 33

20:00 Atletico Madrid –Real Madrid

English Premier League - Week 33

20:45 Manchester City –West Bromwich Albion

20:45 Wigan – Manchester United

20:45 Wolves – Arsenal

21:00 Queens Park Rangers – Swansea

Italian Serie A - Week 32

20:45 Juventus –Lazio

20:45 Roma –Udinese

20:45 Napoli – Atalanta

20:45 Fiorentina –Palermo

20:45 Inter –Sienna

20:45 Catania –Lecce

20:45 Parma –Novara

20:45 Genoa –Cesena

Cesko - pohar

16:00 SK Sigma Olomouc - FK Teplice

20:05 AC Sparta Praha - FK Baumit Jablonec

Reagovat
afc

Tiez to mam takto,masaker Idem tam volat, nech mi rezervuju stol na Arsenal a kamosi chcu MU,tak bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten bych se tady rád podíval, aji když jsou mi oba týmy příjemné jako jebák v nose při rýmě.

Reagovat
Pinturicchio

http://1url.cz/zKhM

Tomu už chybí jen piercing v pupíku.

Reagovat
t0mmy33MCFC

fuj to sem se lekl..... ten Shrek je tak skaredej

Reagovat
kiwwi

"If you play well for United you will get straight into the England squad. At other clubs it’s harder. I graft every week but feel I have to try twice as hard to get recognition.”

--

Micah Richards

Reagovat
kiwwi

ti hraci v United sa ale maju...rozhodcovia im pomahaju, do repre idu rovno...radost zit

Reagovat
SunFells

No má pravdu, ale zrovna z Man City ta cesta do repre není o tolik obtížnější.

Reagovat
vodka

kdo? Richards kdykoliv tam byl, tak to kurvil víc jak Johnson z LFC, Barry tam je, Lescott taky, ale ten v repre taky nepodává optimální výkony, Hart je suverénní jednička. Johnson má tu smůlu, že tam pořád sóluje a hraje minimálně, podobně Milner, který se ale do výběru dostává taky pravidelně...

Reagovat
SunFells

Ale já nehájím proč by tam měl být on, ale jeho názor ........

Reagovat
vodka

nemyslím si to, spíš bych to chápal, kdyby řekl z velkých klubů je snadnější se dostat do repre, než z těch menších, ale zrovna rozdíl u MU/City/CFC/LFC/Spurs/AFC není žádný...

Reagovat
vodka

*kdyby řekl, že

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na pomoc od FA, přízeň štěstěny a zákony pravděpodobnosti nakloněné v náš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

...a vždycky jak hrajeme, tak jsou hvězdy v takové pozici, že se vyhrává samo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Fergie si vždycky napíše do horoskopu co potřebuje aby se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

hold fanoušci si proti United vždycky něco najdou

Reagovat
kissak

proto MU fandíš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nechceš zpochybňovat?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Swarley

tak jistě, že je cesta do repre z nejlepšího anglického celku z posledních let jednodušší...bylo by něco hodně špatně, kdyby ne...ale jsou tu i takový hráči, jako třeba Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Carrick by si mohol povedať svoje

Reagovat
papos182

Tak to zase prr, nebudeme prehanet, je jasne, ze tam nevezme kdejakou lamu

Reagovat
j_mrazik

Tak co tam dělá Henderson?

Reagovat
tomasinho

Myslíš Hendersona s 1 startem?

Reagovat
j_mrazik

Ano. Už vůbec to, že byl někdy nominovaný. Určitě se našlo více vhodnějších v tu dobu.

Reagovat
tomasinho

To ano, proč ale mziňuješ Hendersona v téhle souvislosti? Píše, když tam je Henderson. On tam ale není, odehrál jeden zápas proboha.

Reagovat
j_mrazik

Šlo mi o to, že se tam nedostal z ManUtd a při nic moc výkonnosti. To přeci bylo téma, se kterým začal Richards, ne?

Reagovat
tomasinho

Nereagoval jsi na to, ale na příspěvek papose o lamách.

Reagovat
j_mrazik

On mi přijde jako kdejaká lama.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson neni lama, tu sanci si zaslouzil, vzdyt to bylo v pratelaku. Ukazalo se, ze na repre uroven zatim nema, ale jednou mit bude. Teda za predpokladu, ze z nej Liverpool neudela trosku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

kdyby v repre nehrál hovno, tak tam je...

Reagovat
j_mrazik

Navíc když se tam dostane i kdejakej jouza z West Hamu... v tý Anglii to vybírá docela pestře bez ohledu na klub.

Reagovat
vodka

já beru, že třeba povolání Cleva a Jonese bylo v podstatě "za nic" (i když Jones v té době hrál neuvěřitelně), ale dostal se tam i Campbell a další... Richards hraje v repre fakt strašně, tak nevim, co se diví...

Reagovat
smazaný uživatel

je jasné, že keby Welbeck predvádzal také výkony ako teraz napr. v Blackburne, tak sa do repre nedostane (tak skoro), ale že by na tom boli hráči United inak ako hráči City, to by som nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mele? Vzdyt City tam maji pravidelne nejvic hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

minule ste sa bavili, ako sa Sholovi nehodí jeho hlas, Beckhamovi atď., ale Theov hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná normálka

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda vôbec, Theo mi stále pripadá ako decko a zrazu z neho ide taký hrubý hlas.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

1:28 vyhovuje?

Reagovat
smazaný uživatel

to bol falošný výkrik malého decka, ale keď hovorí normálne, tak mi fakt jeho hlas nesedí k nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=0f8qz2Ssr6c Mne úplne sedí Beckhamov hlas, takisto ako aj Theov

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt šílenec. Jak dělá Balotelliho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

1800 pre koho chcete!

Reagovat
smazaný uživatel

dík, to nemuselo byť.

Reagovat
EL Gringo

pre LFC!

Reagovat
Pinturicchio

Neofftopicuj tady s Juve

Reagovat
EL Gringo

Michel Platini sa pohráva s myšlienkou zdvojnásobniť počet klubov v skupinovej fáze Ligy Majstrov a to na 64. Táto myšlienka by sa mohla stať realitou už v roku 2016 avšak Európska liga by tak zanikla. Elitné krajiny ako Španielsko, Nemecko či Anglicko by tak mali nie tri alebo štyri tímy, ale rovno šesť zástupcov na základe umiestnenia v tabuľke.

Reagovat
Pinturicchio

To už by ta CHL byla fakt fraška.

Reagovat
Pinturicchio

( Ale pro současné LFC asi jediná šance, jak se do CHL podívat, takže se tomu palci od tebe nedivím )

Reagovat
Chazy

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

stav se na vhernu

Reagovat
Wat

Pořád full, zlatý TS.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

co se čertíš, konečně reálná šance pro Liverpool se tam dostat

Reagovat
Wat

Hm...

Reagovat
Swarley

tak ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to jako pokus aby se aji slabší týmy dostaly k velkým penězům které se točíjou v LM, ale vůbec se mi tenhle koncept nelíbí. Pokud by zůstali čtyřčlenné skupiny, tak by se zvětšil rozdíl mezi těmi týmy a přibylo by zápasů které musíjou skončit buď očekávaným výsledkem a nebo ostudou favorita. Stávající systém se mi líbí víc, do LM se díky mistrovské a nemistrovské části má šancu dostat i tým z horší ligy a zazářit. Ten koncept je perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

O Dempseyho stojí Arsenal

No nevím, hrajem na jednoho útočníka, na křídlo by ho zas byla škoda...Krýt záda Robinovi je ho zase škoda...

Reagovat
vodka

on ale neni útočník...

Reagovat
fantomas

Ve Fulhamu taky vychází z křídla a pak si hraje "to svoje". Nevidim žádnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne Taký gólový Benayoun na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chcem hrát o tituly, tak prostě musíme mít šíroký a hlavně kvalitní kádr. Na tohle jsme poslední sezony dopláceli

Reagovat
smazaný uživatel

ale Clinta nie, ten nech ostane vo Fulhame. Na krídlo stačí Poldi ( ) a keby chcel Arséne posilniť aj zálohu, kde už budeme mať aj tak dosť hráčov, tak Sess je oveľa lešpou voľbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se mel rozhodovat mezi Clintem a Podolskim tak jsem jednoznacne pro Dempseyho , na to levy kridlo by to pro nas byla obrovska posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak všeobecně, nemusí jit zrovna Clinta

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

My hlavně potřebujeme náhradního hroťáka. Jestli to zvládne Poldi, tak budu jenom rád. Snad se vzpamatuje Gervinho, vypadne Aršavin, zůstane stejně výkonný Rosa, Ramsey na půlrok na hostovačku, uzdraví se Wilshere a já budu happy. Yossi asi nezůstane, což mě trochu mrzí, ale aspoň dostane šanci mládí. Já mu za jeho výkony tleskám.

Reagovat
herbage

na lávku je ho škoda, měl by radši zůstat ve Fulhamu

Reagovat
tomasinho

Tak Liverpool stáhl z Hullu Gulasciho.

Reagovat
goodbay

1850. pro samé 2ky dnes!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1ky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://youtu.be/zeFDg5pkHOY

Už dnes nějaky tipy na vítěze?

Reagovat
Tomekcz

Flyers

Reagovat
tomasinho

Vypadnou v 1. kole no.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ano, Pens proti Kosatkám by bylo bomba finále

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Rangers - St. Louis bych chtěl já...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, ať Phoenix vypadne co nejdřív...nic proti nim, ale chcu Mikea Smithse na MS v kanadské bráně

Reagovat
tomasinho

Hlavně, ať vypadnou Philadelphia, Jersey a Washington.

Reagovat
smazaný uživatel

Já flyers musím přát kvůli kladeňákům, navíc ten tým se strašně za ty roky změnil, už to nejsou sráči jako dřív.

Reagovat
tomasinho

Pro mě je to odmala nejneoblíbenější a dokonce nejvíce nenáviděný klub v soutěži. Navíc Pittsbrugh je moje číslo 2-3. A nezmění na tom nic ani přítomnost Jágra, pořád jim budu přát jen to nejhorší. A zvlášť v derby.

Reagovat
tomasinho

Ani jeden tým jsem nikdy nemusel a myslím, že ani nedojdou daleko. Oba můžou klidně skončit v 1. kole.

Reagovat
ďuriLFC

Halák to vychytá , u Rangers to však može dopadnuť akokoľvek

Reagovat
Rssa

Snad ne, snad půjdou dál!

Reagovat
tomasinho

Zapomeň.

Reagovat
tomasinho

Z východu Pittsburgh a tajný tip Ottawa. Ze západu Vancouver a Chicago/Detroit.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu fandit s Robin Scherbatsky

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale těším se.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

asi nelepší hráč světa...

Reagovat
smazaný uživatel

si špatně reagoval ne? to si chtěl napsat na ten můj odkaz určitě

Reagovat
vodka

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Malkin nebyl takovej idiot...

Reagovat
Swarley

Berbatov na bruslích

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec, Datsyuk je dříč.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Já jsem v tomhletom staromilec a nemám rád různé extravagantnosti a revolty proti daným pravdám, proto volím Jágra!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jára je nej, to je jasný, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jedinej rusák, kterej mi nevadí, spíš naopak. Neskutečnej hráč prostě, co on umí s pukem a co vytváří za věci a jak pomáhá i obraně.. Není to typickej rusák hokejista.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si ho kdysi zamiloval stejně jako celý Detroit..dnes přeju Tampě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Tohle má neuvěřitelnou sílu a emoční podtext.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

OT: http://www.youtube.com/watch?v=0FI4g2sCWQQ&feature=youtu.be

Snad po odchodu z MU zůstane v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výraz po gólu Bayeru

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

neskutečné akce některé, Keane mu to tam dával jak na podnose, podobně Lennon, celkově ten pohyb Spurs v útočné třetině je neskutečný, rychlé náběhy, tah na branku.... Berba byl fakt suverénní zakončovatel, u nás mu to už tolik nejde, ale stejně mě strašně sere, že nehraje...

Reagovat
mithro

proti parkujucim autobusom ako naposledy QPR by si Berba dal hattrick

Reagovat
tomasinho

Jo, fungovalo jim to skvěle, dokonce vypadal i hbitěji než nyní. To mě by taky sralo, kdyby byl v mém týmu a nehrál, i když byl loni vlastně nejlepší střelec soutěže. Proto taky doufám, že zůstane v PL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Co bude vysílat bloodzeed? Na twitteru to nemá.

Reagovat
Side

QPR - Swansea tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dík, já to potřeboval jen pro bráchu. Ptal se, jestli bude vysílat Wigan.

Reagovat
niflheim

Nás bude dávat setanta.

Reagovat
tomasinho

Ok, dík, vyřídím.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves-Arseanal

Hm to budou streamy o hovně a na nějaký sop si můžem nechat zajít chuť

Reagovat
mr.Silver

Na ruském sport1 by měl být Arsenal, a oni mají většinou perfektní streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím, pokud nejede Bloodzeed, tak se dívám na rusáky, ale ti dneska vysílají City

Reagovat
Pinturicchio

1900. pro NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

na 4 místě

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Devil

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Ramsey, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Squillaci, Jenkinson, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Park.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, Yossi v základu zaslouženě, Rosa si dáchne a pokud nám poteče do bot, tak to aspoň může jít oživit i s Chambem.

Reagovat
afc

Wenger musi Aarona neskutocne milovat,inak si to neviem vysvetlit...

Reagovat
niflheim

Gibbs zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nějaká lehká svalová únava, radši je šetřenej.

Reagovat
mr.Silver

S Benyounem by to mohlo fungovat. On je kreativnější než Ox s Gervinhem dohromady

Reagovat
Amos

Omfg, jako dá se to pochopit, Rosa teď hrál furt, ale Aaron a Arteta spolu hrát nemůžou, řikám to pořád, že se mu tam Aaron bude jenom plést a když už by měl hrát, tak namísto Mikela, protože hraje spíš tu jeho pozici CM. Ne jako Rosa AM. Už vidim zase to statický obléhání jejich 16, kdy jedinou kolmici dá Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Laurent se chytře vykartoval na Wolves a Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička není nic moc, když to porovnám s takovýma Manchesterama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Arsenal without 6 probable starters tonight: Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere and Gervinho - plus Coquelin. Ještě Frimpong se tam dá počítat ...ale United má samozřejmě ten širší kádr kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

S našima zraněníma se snad ani nejde počítat s kompletním kádrem

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho - snad

Reagovat
fantomas

Jej, to je strašná sestava, ještěže to neuvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Rosa?

Reagovat
fantomas

Odočívá.

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám teda jasno...

http://bit.ly/I3tO58

Reagovat
kiwwi

United line up; De Gea, Jones, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Young, Rooney, Hernandez

#MUFC Bench: Amos, Smalling, Park, Nani, Welbeck, Cleverley, Pogba

Reagovat
mithro

viac menej ocakavana

Reagovat
wild

hlavne ze Rio nemal hrat a naopak Clev mal byt v zaklade..

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie se s tím nesere.

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Cahill finally on twitter...@OfficialGary23

Reagovat
kiwwi

OT: http://youtu.be/69-9z7cT_iU

nove video od aditya_reds...zboznujem jeho videa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Devil

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Tevez starts a Manchester City game for the first time since 10 September.

Reagovat
niflheim

Člověk ani neví co si o tom myslet už.

Reagovat
mithro

v tom Wigane to vyzera na peknu prietrz mracien, to bude blaticko

Reagovat
Amos

Nějakej sopcast na Arsenal?

Reagovat
Nikikrew

Ludia, kde budete pozerat Arsenal. Na akom streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to bude zase martýrium najít pořádný sopcast. Místo anglického komentáře a HD rozlišení budu rád za indoevropský jazyk a rozlišení tetris.

Reagovat
mr.Silver

To dneska SkySports nic nevysílají? Na Arsenal Sop ani není

Reagovat
ďuriLFC

QPR- Swans visielaju

Reagovat
ďuriLFC

y

Reagovat
niflheim

Setanta poběží - chtělo by to nějak synchronizovat jejich zvuk z flashové streamu s obrazem z ruského.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se mi furt sekajou.

Reagovat
mithro

ak to nemusi byt sopcast - http://www.premier--streams.eu/ zatial tam bezi pre match na MUTV, nie je tam vacsinou skoro ziadne oneskorenie, kvalite sice take webova ale da sa

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, tohle zkusím.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta pro reprezentaci: Ondřej Pavelec nepojede na MS, Winnipeg si jeho účast nepřál

Reagovat
REPLIKATOR

1) je to jenom hokej

2) na MS nehrají ti nejlepší

3) MS je každej rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Odstěhuj se do Tramtárie.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda..takže jednička bude Neuwirth?

Reagovat
smazaný uživatel

kuba štěpánek...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvědavej. na druhou stranu třeba pojede Trvaj :)

Reagovat
tomasinho

Nepojede, nemá tam co dělat.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal na YESu!!! Zatím to není potvrzené, ale byla by to bomba!

Reagovat
Nikikrew

Krasa. Dufam, ze to bude certain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz su tam aj rusi

Reagovat
Amos

doufám, věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Tévez v základe

Reagovat
niflheim

Tak nebudeme ani na Setantě...takže nějaký ruský stream

Reagovat
Nikikrew

YES dava Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide len zvuk a cierna obrazovka

Reagovat
smazaný uživatel

mne fachčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz jede

Reagovat
Amos

sop://broker.sopcast.com:3912/6816 -- YES -> ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

aj ten kokot Henry hrá?

Reagovat
niflheim

Měl bys být rád...tuhle sezónu je úplně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je jedno, zmrzačiť nám polku tímu môže aj úplne bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Swans!

Reagovat
smazaný uživatel

vykopnem tu partu sympaťáků do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak si to taky maluju

Reagovat
smazaný uživatel

aj vy ste mali chvilu yes na tripe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
mithro

to bude zabavy dnes proti tomu Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

santos vobec to nevyzeralo tazkopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

redka

Reagovat
smazaný uživatel

No, hrajem dobře, to nemůžu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

červená? hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Nikikrew

VAN PERSIEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je krááááááľ

Reagovat
smazaný uživatel

chochoooooo robinek náramně

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro postup Readingu do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Posranej van Persie

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenaaaaal!

fanta: Walcott asistence, RvP klídek, nemám tě

Reagovat
REPLIKATOR

Krásně koplá

Reagovat
Tolstobik

Fergie ma nejaky cerveny nos

Reagovat
SunFells

Robin Panenka ....trochu nešťastné pro Wolves dostat redku takhle z kraje. Byla pochopitelná, ale Bassong zas tak moc jiného dělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
Amos

Robiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Robin prej skóroval proti 17tymu PL soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, teraz už z toho spraviť exhibíciu, Theo s Robinom ešte zopár gólov pridať, a potom tam poslať Oxa.

Reagovat
smazaný uživatel

kua já tam nechci ty mufany

Reagovat
smazaný uživatel

wau, tretia penalta v sezone, necakal som..krasna penalticka, wolves bez jedineho schopneho obrancu, dnes si musi zahrat park

Reagovat
SunFells

Theooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Theooo

Reagovat
Nikikrew

THEOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Theeeeeeeeeeo

Reagovat
smazaný uživatel

Theo, Theo, Theo!!!

Reagovat
niflheim

Tak na Molineaux už hotovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Yes to má ošefovaný - dva přenosy v jednom

Reagovat
Amos

Theooooo

Reagovat
smazaný uživatel

krááááása, moja fanta žijééé.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si nemyslel, ze mi HCP na Arsenal vyjde za deset minut

Reagovat
smazaný uživatel

lol ako sme dali druhy? ja som sa tesil z prveho tak, ze mi vypadol net

Reagovat
smazaný uživatel

Theo tam poronaldoval pár hráčov v strede, narazil si s Robinom a henryovkov zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Arsenalu musím přiznat, že Vlků je mi fakt líto ...snad se zvednou od dalšího zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu uz mozna neveri ani TC

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad se rak vrátí do PL

Reagovat
niflheim

Sympatizantů s Vlky je tady hodně (včetně mě), ale i tak je ten sestup celkem neodvratitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

neodvratitelný je i výprodej

Reagovat
niflheim

Je toho škoda...ten kádr je minimálně na střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně vidím kámen úrazu - vyhazov MM

Reagovat
smazaný uživatel

Kamen urazu neni v tom, ze McCarthyho vyhodili, ale jak si pocinali pri shaneni nahrady.

Reagovat
smazaný uživatel

to je věc názoru, jen si myslím, že pod MM by udělali více bodů..toť vše

Reagovat
niflheim

MM není ale vůbec schopný manažer - spíše takový motivátor. Plno zápasů nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vic bodu nez TC by udelal, ale na zachranu by to stejne nestacilo. Meli se snazit sehnat kvalitniho manazera, muzou si za to sami.

Reagovat
niflheim

Více snažit...však i Curbs by tam šel, ale pohnojili si to tou smlouvou do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, vymysleli kokotiny, az se na ne vyprdnul i Brucie

Reagovat
smazaný uživatel

čo by mali zdvihnúť? veď im je to jedno...

Reagovat
SunFells

Ti už jsou ztracení

Reagovat
Tomekcz

Wigan do toho pekne vlitnul, potreba je trosku zpomalit, mozna misto Hernandeze mel hrat jeste jeden zaloznik,on vubec neumi prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sestka

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Robin, Theo aspoň můžu v klidu dokoukat BVB-Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Theo chce ukázat, že to s tím platem 100k myslí vážně

Reagovat
fantomas

Hm, tak nakonec neuvidim debakl, achjo. Ale Theánek.. :--

Reagovat
niflheim

Pochybovač

Reagovat
fantomas

...nedozvíme se, jestli opodstatněnej no.

Reagovat
fantomas

* :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to padlo ?

Reagovat
Counter

Přijdu o deset minut později a přijdu k rozhodnutému zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, vy by ste sa sťažovali asi vždy.

Reagovat
Counter

Reagovat
m.sali

nechápu teď SAFa - pořád staví Hernandéze, přitom formou zrovna neoplývá podobně je na tom v současnej době Giggs ... kdyby radši ještě využil Berbu, než v létě odejde

Reagovat
mithro

welbz tu formu tiez nema nejaku oslnivu, podla toho ako to vyzera, sme prisli hrat na breaky a na to nemas lepsieho hraca ako javier

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan ted bránit nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je fakt geniálny.

Reagovat
supervizor

Kua co to ted YES udělal

Reagovat
smazaný uživatel

3v1

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaa! kokoti na yesu!!!!

Reagovat
Side

Co na tom YESu pořád blbnou s tím točením zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

to si robí srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ať ten YES nešibe s tim přenosem, to je pěkně na píču

Reagovat
smazaný uživatel

to jako hodlaj furt přepínat

Reagovat
Counter

To si na YESu dělají srandu Tak já se k tomu konečně usadím a oni to přepnou na ManCity...

Reagovat
pa3ce

Prečo bučia na Thea ? zapol som to len pred chvílou, myslel som, že hráme o deviatej ..

Reagovat
smazaný uživatel

byl faulovaný a kopala se pencle a byla redka

Reagovat
pa3ce

To len preto ? Ja že mal nejakú provokatívnu oslavu gólu alebo niekoho opľul.

Reagovat
niflheim

Snad Pierce sleduje Carricka

Reagovat
mithro

nadherne nasiel giggsa

Reagovat
niflheim

Pearce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úvodní dvacetiminutovka hájení je pryč a teďka už chcu vidět jak budem Wigan mačkat okolo jeho branky a rozhodeneme do poločasu.

Reagovat
mithro

podla toho ako tam na nich Fergie vyskakuje z lavicky, tiez si to predstavoval inac

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že je v šatně pořádně seřve a Rooneymu oholí hlavu.

Reagovat
mithro

roneiho akurat presunul do zalohy, ktora skoro vobec neexistuje

Reagovat
Tomekcz

taky ho uz stahl do zalohy, nas strasne prehravaj a Hernandez je uplne mimo zase tak doufat ze se mu povede nakej unik

Reagovat
Wat

Piča a zrovna na tenhle zápas mám přehřátel noťas, takže mi nejdou streamy, ach jo. Tak snad už se to v klidu dohraje, tak 0:6.

Reagovat
smazaný uživatel

David je uplne marny

Reagovat
Tomekcz

budicek vubec Wiganu nestihame

Reagovat
smazaný uživatel

stearman má z prdele kliku, že to slepec v černym neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey kua

Reagovat
smazaný uživatel

30 minút a Wigan ešte nedostal/nedaroval gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Latics neprohrají

Reagovat
smazaný uživatel

teda jinak, dostanou výprask v druhém poločase, nejmíň o dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron na AM

Reagovat
Tomekcz

wtf,doufam ze tohle jim staci jako varovani ted nas zas zachranil rozhodci a Wigan nas dal macka

Reagovat
niflheim

To písknul to postavení Caldwella? Každopádně klika jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na De Geu?

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
mithro

Reagovat
ďuriLFC

ti rozodcovia to seru kolo od kola viac a viac

Reagovat
smazaný uživatel

za Wolves hrá Lanbury

Reagovat
smazaný uživatel

Kightly?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, kto to bol, ale ukázali ho, a vyzeral úplne ako Henri.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jinej me nenapada, tak doufam, ze Kightly hraje a byl to on

Reagovat
smazaný uživatel

hej, je to Kightly.

Reagovat
mithro

vsetci do jedneho na facku dnes

Reagovat
niflheim

Nani <-> Young

Reagovat
Tomekcz

Welbeck za Hernandeze

Reagovat
smazaný uživatel

to v strede je Rooney, ja to poznám.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

tvle už bysme se měli probrat, nechci ztratit body s Wiganem

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem otřesně. Vidím to na dva góly z hovna a utrápené tři body.

Reagovat
Swarley

to je zase zápas ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Wiganu neuznali gol?

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva zase je?!

Reagovat
Swarley

máte nějakej normálně fungující stream?ať je to klidně v čínštině, ale něco, co nepadá každých 36 vteřin kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/121476

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ještě aj Eredivisie

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tam dá zas holandskú ligu?

Reagovat
mithro

nehra scholesy a zaloha cela nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

wigan si nechava vlastnak na 90. minutu, nech zakoncia to pomahanie united stylovo

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani okatějc tlačit účka snad nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ale paci sa mi ako sa wolves nevzdavaju, len aby nam nezacali kosit hracov

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sú celkom odovzdaní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vela vymysleit nevedia, ale na to ze su 10 nas napadaju ako blazni

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho sa bojím, ten keď sa zapne, tak aj kosačky z Mountfieldu môžu ísť do...

Reagovat
smazaný uživatel

drzi sa na uzde, lebo vie, ze dench by sa nahneval a dal by mu bimbom po hlave

Reagovat
smazaný uživatel

od druhého gólu nehráme nič na to, že Wolves sú úplne odovzdaní. Chápem, že šetria sily, ale predsa len, trochu zabrať môžu, aspoň skóre si vylepšiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

kdyby aspon chvilu podrzeli mic, snad ani minutu v kuse sme ho nemeli

Reagovat
smazaný uživatel

kightley je fakt sikovny, mohol to dotiahnut ovela dalej

Reagovat
niflheim

Zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze je rad za to, ze vubec hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, viem, len to mrzi..pamatam si ho z champu tak spred piatich rokov, v tej lige posobil technicky ako mimozemstan a vravel som si ze si nanho posvietim..odvtedy ho vidim hrat prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

kua takto blbě bych to necentroval ani já

Reagovat
Ligter

Přišel jsem až teď, prosím, jak vypadal necelý poločas?

Reagovat
Ligter

Takže hrůza, díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

doyle to dneska nechce dohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Doyle nedohraje

Reagovat
niflheim

Toto je fakt děs...snad čekáma, že si to tam Wigan dá sám.

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapilo by

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson vrací body. Když je potřeboval, dostal je. Teď je potřebují Latics

Reagovat
Swarley

to je tak jediný, co by ten výkon nějaký zvláštním způsobem omlouvalo...tohle je vyloženě ostuda, co tam předvádíme...

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapilo by

Reagovat
smazaný uživatel

nejak si zasadli na artetu, dufam ze nam ho nezrania

Reagovat
smazaný uživatel

ten Aaron je fakt marný Já nejsem jeho odpůrce, ale prostě na základ nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne nie, s príchodom Jacka to bude mať ešte ťažšie. No, nakoniec to hosťovanie nemusí byť tak zlý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet až se vrátí Jackie...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc, pokud přijde Gotze nebo někdo (ikdyž moc nevěřím), tak to bude mít ještě těžší

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa hrozne dlho pacil aj tuto sezonu, ale teraz to je fakt bieda..musi byt na tom zle psychicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Celou sezónu a možná ještě dýl se tady apeluje, aby se nepřetěžovali hráči základní sestavy. A když se to trochu porotuje, s tím, že se dá šance slabším hráčům proti slabším týmům, je to najednou strašná sestava a hrůza, ostuda a děs běs. A přitom ten zápas kontrolujem s prstem v nose. I když to třeba nevypadá tak, jako bychom nastoupili v plné palbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že to s ním zkusil, ale prostě chlapec na to nemá. Doufám, e tam půjde Chambo.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna dneska nějak hrozně tragický neni. Sice zápasu nevěnuju plnou pozornost, ale hraje poměrně slušně, párkrát pokazil, ale tragický to neni, má vysoký procento přihrávek. Že to neni na koukání, není kvůli jeho výkonu, ale protože neni na hřišti dynamickej podhrot a hrajem s dvěma střeďákama - držákama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Oxe bych tam samozřejmě taky vpustil

Reagovat
smazaný uživatel

zase a zase! ten kluk mne fakt začíná srát

Reagovat
smazaný uživatel

No alespoň ta poslední pětiminutovka vypadá z naší strany tak nějak schopně. Ale zbytek poločasu byl děs běs. Přece nás takhle nemůže přehrávat tým který má ve znaku stromeček.

Reagovat
Tomekcz

1. pule a velky stesti, neco jak na Tottenhamu, ale tam sme dali v nastaveni polocasu z rohu gol. SAF to musi poradne zfenovat a mozna i naka zmena by se hodila, Wigan to neda jen tak.

Reagovat
Nikikrew

Pekny prvy polcas. Len teraz sa bojim, ze to uz bude nudy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ten Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná patička.

Reagovat
djiros

Blbec Robben tam zůstal viset.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten se musí teď cítit fajn...

Reagovat
djiros

Nezávidím mu, ale Subotič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

DORTMUND GOOOOL

Reagovat
djiros

Lewa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zaberme Swans & United.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Od druhého golu strašně profesorský výkon... Kdy Wenger pochopí, že Ramsey nemá na AM co dělat? No my prostě potřebujem po sezoně přivést kreativního ofenzivního záložníka Ve druhém poločase to chce přidat rychlý třetí gol a rozhodnout definitivně zápas. Doufám, že tam Wenger pošle Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

WBA fans singing 'Carlos Tevez, he eats when he wants'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ramsey absolutně k ničemu... Rosa na plac

Reagovat
smazaný uživatel

a na čo, pre pána?

Reagovat
mr.Silver

A´t si dá góla, mu to přeju Jak píšeš, mohl by přijít Park na pár minut a Ox klidně už v 60. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ to kontrolujeme ľahko, bodaj by nie, proti poslednému tímu, ktorý má navyše vylúčeného hráča, ale hra nič moc. Do druhého polčasu by (KONEČNE) si mohol zahrať aj Park, určite by som releasnul Oxa a okolo 75. minúty aj Jenkinsona.

Reagovat
kiwwi

hair dryer please

Reagovat
kiwwi

Swansea to uz mohli vydrzat kurva

Reagovat
smazaný uživatel

ešte k tomu najväčší kokot široko-ďaleko.

Reagovat
Liquid

Joey

Reagovat
Counter

Ramsey je marný i proti deseti Vlkům, neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

ale 30 úspešných prihrávok a 90% úspešnosť je dosť dobrá, aj keď to smrdí denílsonovinou.

Reagovat
SunFells

a nejvíc toho naběhal

Reagovat
fantomas

Protože TO je prostě Ramsey. Counter od něj čeká furt něco nesmyslnýho...

Reagovat
Swarley

bych chtěl vidět tebe proti deseti vlkům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Wat

Reagovat
Mihi

Reagovat
Amos

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Zase taková tutovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley.

Reagovat
Swarley

tak pánové, zapneme dvojku a vyhrajeme to...

Reagovat
kiwwi

Young dole, Clev hore?

Reagovat
Swarley

j

Reagovat
niflheim

Očividně bylo třeba posílit střed a poslat Giggsyho na stranu. Celkem i rozumné, otvírá se tak možnost potom poslat Naniho za Giggsyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci jsou snad jedinej tym v PL kterych je mi lito ze asi sestoupi Pral bych jim nejakej zazrak aby se zachranili

Reagovat
Tomekcz

Clev by potreboval na hrotu Welbecka, si to umi dat poslepu

Reagovat
djiros

Robben se po dnešku zhroutí. Zapomněl se v při BVB golu, pak nedal pencli a teď překopl prázdnou kasu z metru.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos strašne zložito rieši jednoduché situácie, to musí zlepšiť.

Reagovat
ďuriLFC

fuu pekne

Reagovat
kiwwi

Dowd ma uz fakt serie

Reagovat
niflheim

Krásný gól.

Reagovat
Swarley

krásný byl, ale z naší strany opět a tradičně totální laxnost...

Reagovat
niflheim

Tak to šlo vidět krásně...úplně si to tam v pohodě mířil na střed. Jsem tušeil, že to blbě dopadne.

Reagovat
Swarley

já to chápu, že nás může někdo přehrát...že to je Wigan už chápu trošku míň, ale jde o jedinou věc...proč sakra nemakají a nejezdí po tom zasraným hřišti po prdeli?na co se šetří?někteří to pomalu hrají s rukama v kapsách, každý souboj je na 60%...a tohle není první zápas, kdy to tak je, nechápu a neskutečně mě to sere...

Reagovat
niflheim

Mně ten přístup hráčů připadá tuhle sezónu všeobecně slabý...plno zápasů vesměs profesorsky odchodili.

Reagovat
wild

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak idiotům.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

jááj, Aaron, on má fakt nejaký blok.

Reagovat
smazaný uživatel

on je bloklý celý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Jo asi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíte piču, United?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíííš, mu tak strašně všechno trvá!

Reagovat
niflheim

Já si byl vždy jistý, že všechno otočíme...vesměs celou sezónu. Tady to bude těžký a kdo ví jestli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, rychle, zatlačte je a střídat Naniho za Giggsa.

Reagovat
mithro

wigan krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se mu konečně něco povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se z toho opět vyškrábe, já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

aaron krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Je od Mu pěkný, že chce boj o titul ještě zdramatizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

I když tady to bude spíš ta přátelská pomoc mezi Wiganem a MU jak vždycky psal Chazy, takže Mu si to pohlídá stejně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robineee

Reagovat
niflheim

Fergie to ale prokaučovává když nechává Berbu na tribuně. V posledních zápasech by se hodil jak sůl.

Reagovat
mithro

welbz, tak dufam, ze dnes uz konecne skorujes

Reagovat
CubONE

pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je vôbec na ihrisku v druhom polčase?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, no

Reagovat
Side

Doufám, že tam co nejdřív hodí Oxa, Theo by si taky mohl trochu odpočnout.

Reagovat
m.sali

konečně .... Javier už by se moh probrat, letos to vede od desíti k pěti ...

Reagovat
smazaný uživatel

park, ox, camooooon arsene

Reagovat
smazaný uživatel

ok, park radsej nie

Reagovat
Amos

Tevééééééééééééééééz

Reagovat
smazaný uživatel

vermie sa mu mohol ospravedlnit

Reagovat
Counter

Szczesnyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta

Reagovat
SunFells

Wojtaaaaa

Reagovat
Side

Reagovat
pa3ce

WOJTOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta

Reagovat
Nikikrew

WOJTECH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wojciech

Reagovat
smazaný uživatel

Chesneyy

Reagovat
mr.Silver

Szczesny!!!!

Reagovat
Mada

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves v desiatich nás tlačia? to je na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ale hrajeme něco! Arsene, chce to stídat!

Reagovat
smazaný uživatel

dokaze mne nekdo vysvetlit, co to maji nekteri hraci wolves za oranzovou skvrnu na prsach?

Reagovat
smazaný uživatel

přehnali to v pondělí a maminky nestihly vyprat

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero 2+1 a ja som ho predal

Reagovat
smazaný uživatel

2+2 mna jebne

Reagovat
smazaný uživatel

to smrdiiiiiiii remizou

Reagovat
smazaný uživatel

keď dnes nevyhráme, tak si hodím slučku, seriózne.

Reagovat
Tomekcz

pomaly

Reagovat
niflheim

Do 75. minuty to chce gól

Reagovat
smazaný uživatel

wojta som prvu polovicu sezony kritizoval, ale tu druhu si to fakt dava..

Reagovat
hefy

Martinez je ale proste genius. McCarthy, Moses i Maloney skoro půl roku nehráli a připravovali se na ligu, ale jakmile naskočili, tak jsou z nich opory.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie zložito, Santos to všetko rieši brazílsky.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne neskutocne inteligentne

Reagovat
smazaný uživatel

a hovoril si, že je čudný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol som zvyknuty na clichyho..

Reagovat
Swarley

Wazza?

Reagovat
Bayern +

Keďže je dnes BL v hajzli, tak aspoň fanta je fajn a PL tiež snáď sa zápasy skončia tak, ako momentálne vyzerajú (Citizens ešte prípadne môžu navýšiť).

Reagovat
mithro

ronei dole, tak to uz vyzera zaujimavo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tak to im uz fakt pustate

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Rosu a Oxe

Reagovat
kiwwi

fiha...my prehravame u vypadavajuceho timu ked hrame na titul a hrame s jednym utocnikom? nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

čo si myslíš, že Wigan vám tie body doteraz dával bez nároku na protislužbu?

Reagovat
Swarley

SAF asi opravdu vrací body za ty předešlé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

sa usmievate..ale ako realne..toto smrdi..ako cely united

zacinate kazdu sezonu s istotou siestych bodov..a ak to je fakt..tak potom je jasne,ze to nie je vsetko..

Reagovat
smazaný uživatel

/

Reagovat
nani92

Fergie knows

Reagovat
Tomekcz

evans nedohraje uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

ggoooooooooolllllllllllllllllll

Reagovat
niflheim

Co to je do pyči

Reagovat
fantomas

Pamatujete, jak sem řikal, že to Tevézovi s Kunem společně pude? Tady je důkaz..

Reagovat
Amos

Ale tak to bylo vysoce pravděpodobný, že jim to půjde.

Reagovat
SunFells

A kdo říkal, že ne?

Reagovat
fantomas

Kiwwi a další. Že si sou až moc podobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kiwwi.. Ale ta jejich spoluprace vypadala dobre uz na zacatku sezony proti Wiganu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

A ten důkaz je jeden domácí zápas proti odevzdanému WBA?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě je to jeden z důkazů, další přídou příští zápasy, až spolu budou hrát znova.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Yossi a Song další assist

Reagovat
fantomas

Wow, přídu a hned krásná branka.

Reagovat
Nikikrew

YOSIIII

Reagovat
SunFells

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi

Reagovat
Amos

Wolowiiiiiiiiiiiiiitzz!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yosiiiioi

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi si zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossiiii

Reagovat
smazaný uživatel

hráme my tak dobre offside systém alebo sú vlci tak blbí?

Reagovat
niflheim

Ruka!

Reagovat
Tomekcz

jasna penalta

Reagovat
pa3ce

Nemá Song túto sezónu z nášho tímu najviac asistencií ?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či má Theo viac ale horšie ako druhý nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL má nejvíc Robin(9), Song s Walcottem po osmi.

Reagovat
pa3ce

Díky Robina som tipoval až ako tretieho, kedy to popri tom strielaní gólov všetko stíha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on jich má asi hodně z rohů a pak prostě čas od času přidá nějakou asistenci ze hry, jako třeba dneska. A ono se to tak nějak posčítá, že si toho ani moc nevšimneš, vedle tý kopy gólů

Reagovat
pa3ce

Jo, jasné, ale aj tak, keď po sezóne budem spomínať na nejaké asistencie, tak si určite spomeniem na "Songovice" a aj tak mi utkvie v pamäti ako najlepší asistent on

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak to je jasný, jemu se letos povedly úžasný kousky, no

Reagovat
smazaný uživatel

teraz bola ukážka krásy hry Arsenalu; Song na hrote, Ramsey na pravom krídle, Persie na pozícii defenzívneho záložníka, Yossi na podhrote a Arteta ľavé krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

konečně pár náznaků šancí, jedeeeeem

Reagovat
niflheim

Tak to si robí piču...Dowd

Reagovat
Side

Santos vole, on to dával snad ramenenm ne?

Reagovat
Ligter

Pomsta za Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, teďka nám zebrali penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dpc arsene striedaj

Reagovat
fantomas

Omg, Aaron hraje i v týhle sestavě nalevo? Ten Wenger se mi snad zdá jenom..

Reagovat
Amos

Hraje tam až teď a ne pořád. tak 5 minut. Jinak hraje střed a bohužel mu to nejde, jenže to se dalo čekat, když hraje AM. Každopádně ale maká, snaží se, má velkou úspěšnost přihrávek a asi i nejvíc naběháno, ale na AM to nestačí, na CM by byl výbornej, ale tam je teď bezkonkurenční Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak aspoň tak, že furt, i když je podle všeho z formy, dokáže hrát to, co hrát umí...zbytek si už posírá sám Wenger no. Dneska si to naštěstí může dovolit.

Reagovat
Amos

Jako on zase tak z formy nebude, jen prostě hraje všude, kromě postu, kde mu to jde. Pořád si myslim, že až bude hrát Jack, tak záloha Song-Ramsey-Wilshere bude skvělá, kde Ramsey bude hrát CM.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně má psychickej blok, což je dost velkej handicap...

Reagovat
smazaný uživatel

musi sa toho cim skor zbavit a aj preto ho dnes arsene podla mna psotavil

Reagovat
Amos

No já to na něm moc nevidim. On maká, běhá, do kličky se nebojí jít. Podle mě je dost vůči těm narážkám na něj odolnej a silnej. Teď potřebuje dát gól a bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. YungGooner kousek pode mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to najväčší fešák v Arsenale.

Reagovat
Amos

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Amos

Fabregas

Reagovat
fantomas

Ještě dneska s tou žvejkou , já bejt holka, tak ho žeru ještě víc (a to už nevim, co bych dělal).

Reagovat
smazaný uživatel

ja ako baba, musim s tebou suhlasit u mna jednoznacne vedie aaron, 2. theo a 3. henri a z byvalych hracov freddie

Reagovat
fantomas

Jako Lansbury jo? Hm hm...Rosa nic?

Reagovat
smazaný uživatel

jj lansbury, a rosa ako ja nemam rada ten jeho uces, aj ked hovorim ze jemu jedinemu sa hodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne si strašne neverí, to je vidno, keď je v šanci alebo sa do nej môže dostať. Potreboval by gól, a zlomilo by sa to.

Reagovat
fantomas

Nezlomilo. On prostě bude sváteční střelec celou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo by sa zlomilo. Pozri sa teraz, nepremenil šancu na 4-0 a podľa jeho reakcie prehral finále LM. Keby dal gól, nezačal by ich dávať veľa, to máš pravdu, ale začal by si veriť a vychádzalo by mu toho oveľa viac, teraz je v kŕči.

Reagovat
fantomas

Ok, to je dost možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlas. Potřebuje to a chce to ( :-D ), je to vidět.

Reagovat
supervizor

Proč by měl být Arteta bezkonkurenční když ani nevíme jak by tam Ramsey zahrál? Já bych ho vedle Songa a s Rosickým před nima rád viděl.

Reagovat
fantomas

Protože Arteta je poslední dobou duše zálohy. Proto je bezkonkurenční, resp. neposaditelnej. A při Wengerově rotaci tuplem.

Reagovat
Amos

Reagovat
supervizor

Dal nějaké pěkné goly ale jinak hraje Arteta jen takovou udržovačku, nemá prakticky žádné rozhodující momenty a proti silným týmům kde je třeba aby hráč něco přidal se ztrácí uplně.

Reagovat
fantomas

Jj, proto byl proti ManCity bezkonkurenční MotM, to dává smysl.

Reagovat
supervizor

Jeden zápas, navíc ten den se City opravdu nedalo označit jako silný tým.

Reagovat
fantomas

Bylo jich víc samozřejmě. On prostě hraje něco jinýho než v EFC no, z mýho pohledu si na to nějakou dobu zvykal (z Counterovýho třeba ani to), ale teď je hrozně potřeba. Ze záložníků je tam nejplatnější v defenzívě, i víc než Song, udržuje si úspěšnost přihrávek kolem 90%, občas přidá něco navíc - na jeho post prostě dokonalá vizitka no.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale takoví hráči jsou potřeba Arteta je zkrátka držák, taková konstanta v naší hře, od který se všechno odvíjí a ostatní hráči na tom staví nadstavbu. A to Arteta zvládá dokonale a navíc sem tam ten rozhodující moment má.

Reagovat
Amos

Jinak ještě k němu. On je fakt pro naší zálohu nepostradatelnej, je to taková spojka, strašně toho odmaká dozadu a má i parádní střelu. On nikdy nebude náhrada za Cesca, ale podle mě splňuje vše, co od něj Wenger čekal a co jsem asi čekal i já. S odchodem Cesca se musela záloha trochu změnit a ty síly do útoku rozložit mezi více hráčů a pokud tam je Rosa-Mikel a Song nebo později Wilshere-Ramsey-Song, tak to bude klapat a asi i lépe, než s Cescem. Ideál by byl Nasri, ale co naděláme. Podle mě to prostě Wenger dal dohromady dobře a ten náš tým s takovou zálohou (+ Lansbury) může pomýšlet příští sezónu na vyšší příčky. Samozřejmě to záleží na mnoha faktorech, ale pokud kádr zůstane komplet a alespoň trošku se nám vyhnou zranění, tak se o Arsík nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Střídej Arsene, Ox místo Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger zapomněl, že může střídat nebo co?

Reagovat
kiwwi

no fuj, ako nadrziavaju ti rozhodcovia United

Reagovat
niflheim

Mně stačilo, že ta penalta proti QPR se řeší daleko více než oba góly Chelsea z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože proti Chelsea Liverpoolští nebrečíjou.

Reagovat
Ligter

Chelsea je pátá. Takže to není tak „nutné“ to řešit.

Reagovat
Counter

No ofsajd je ofsajd, tam prostě udělal čárový chybu. Ale na OT ji udělal nejen čárový, ale i hlavní odpískáním penalty. To je prostě extrém, aby jednomu týmu zničili vyhlídky na nějaký výsledek dva rozhodčí nezávisle na sobě...

Reagovat
niflheim

Tak jeden offside, ale Chelsea dala oba góly z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

raz vam nieco neodpiskali, a aj to vtedy, ked vraj vyhrat zjavne nechete

Reagovat
smazaný uživatel

"raz"? Tohle počítání miluju. Aji kdyby tyhle zářezy proti Man United byly co pět minut tak to bude vždycky "raz"

Reagovat
smazaný uživatel

jj, myslel som to doslova

Reagovat
kiwwi

ja to tu budem pisat zakazdym, budeme pocitat

Reagovat
Counter

Budeme počítat :-) A začneme čím, Youngovými eskapádami nebo tímhle jedním momentemna Wiganu?

Reagovat
Side

Konečně rva

Reagovat
hefy

Conor Sammon.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá, Ox

Reagovat
niflheim

Do prdele ale vyrovnáme rychle

Reagovat
niflheim

No super, nejdřív nepískne ruku a z následujícího souboje se zraní Jonesy. Super, fakt super.

Reagovat
Swarley

Jones je v prdeli, paráda...

Reagovat
Amos

Nechápu, proč nevystřídá Robina a třeba Mikela.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
niflheim

Jasnější ruka to být nemohla...toto snad není možný.

Reagovat
hefy

ÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
djiros

RONALDO to byl přímáček

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby si tady nepsal včera o Pardubicích

Reagovat
tomasinho

To je ale něco jiného. To je hokej, který rozebírali fanoušci PL. Ty sereš PD pod diskuzi PL, když má svoji.

Reagovat
smazaný uživatel

OK..ale ten byl fakt pěknej

Reagovat
Swarley

3 hráči Wiganu na 6 našich, dvě střely z toho co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Na facku. Ale chápu, domu to mají hráči půl hodinky, Martinez je kámoš a je ošklivo.

Reagovat
smazaný uživatel

kua

Reagovat
smazaný uživatel

nee aaaron

Reagovat
Swarley

Wellbeck a druhá střela na bránu v podání United na Wiganu...

Reagovat
smazaný uživatel

no to mohla byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

pencle, ne?

Reagovat
Amos

Penalta, kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Ramsey chvíli svíjel v bolestech a odnesli ho na nosítkách tak to mohla být penalta

Reagovat
Swarley

jako Jones dostal tu žlutou za co?

Reagovat
pa3ce

Aaron za to rýchle vstanie

Reagovat
fantomas

Ho jen škrábl. Uklouz a sám to věděl, tak rychle vstal.

Reagovat
Riijkark

countere ?

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Koukám na Arsenal, za chvilku založím. V PM očekávej odkaz :-)

Reagovat
Riijkark

aspon do pul druhy, dik

Reagovat
Wat

Co se děje bez mého vědomí?

Reagovat
Counter

Riijk přišel na večerní přátelskou návštěvu, nic víc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, čas ubíhá pořádně rychle a s tímhle výkone to sotva srovnáme, natož abysme ten zápas otočili.

Reagovat
mr.Silver

Djourou je dneska skvělý

Reagovat
Amos

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za co teraz dostal Jones zltu? toto bolo velmi cudne rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

že by jsme kopali 2 penalty...neblázněte

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Přijdu z hospody a United takhle nebojujou o titul

Reagovat
raduinho

Wigan udržet !!!

Reagovat
Ligter

Ach jo, to je křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time

Reagovat
fantomas

Tak teď to Song solidně zadrbal.

Reagovat
SunFells

Alexiii

Reagovat
mithro

to je zaverecny tlak hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Profesorský výkon nevyšel?

Reagovat
CHONG

Krásná práce, City opět ve hře o titul.

Reagovat
Nikikrew

3 body su doma. Skvele

Reagovat
fantomas

Fantazie. Sice mi naprosto uchází, proč musel Van Persie odehrát dalších 90 minut, ale to už nás snad nestihne nijak dramaticky vytrestat.

Reagovat
Counter

Pohodové vítězství, vylepšení skóre a pětibodový náskok na pronásledovatele. Co víc si přát

Reagovat
Amos

Reagovat
herbage

výprask Chelsea na ES a připravit je tak o LM

Reagovat
Counter

To já bych nejradši vyhrál 2:0 po gólu z ofsajdu a neprávem odpískané penaltě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta Djourou Yossi

Reagovat
fantomas

Wigan je hustej. Ale jinak je to na piču no, všechny výsledky krom Arsenalu.

Reagovat
Wat

Hlavně Swansea mě zklamala.

Reagovat
fantomas

Já taky, čekal sem při těch zlepšených venkovních výkonech aspoň bod. Ale co, aspoň vyhraju neformální sázku nad kiwwim.

Reagovat
Wat

Já teda preferuji QPR do Champu místo Boltonu.

Reagovat
fantomas

Nj, však ono to pude i tak. Maj neskutečně složitej los a tohle bylo jedno z těch 2-3 lehčích utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to bola riadna tragédia...Dúfam, že tie body Wiganu pomôžu, sú to sympaťáci a za dnešok si 3 body zaslúžili

Reagovat
mr.Silver

Doufám, že na Chelsea bude Gibbs v pořádku, Santos byl dneska otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nepovedený sklepnutí ramenem nebo co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný výkon. Luxusní náskok je v prdeli, GD je v prdeli, moja dobrá nálada tam zmizela taky. Du se schoulit do sprchy a nechám si na sebe pár hodin téct vodu ať to ze sebe všecko smyju. A těch deset kopyt v rudých dresech ať mi do neděle neleze na oči.

Reagovat
hefy

A přesně proto miluju ten nejnevyzpytatelnější tým na světe.

ROBERTO MARTINEZ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, Wigan zaslouženě. Naši se tam jenom flákali. Podle mě ani nepůjdou do sprchy. Už se těším až na Devilspage zase všichni dostanou 8 a výše. Ale co 3 body Wiganu přeju, jim a Wolves bych daroval každý rok.

Reagovat
Nikikrew

WIGAN

Ja som spokojny, aspon bude boj o ligu zaujimavejsi .

Kazdopadne drzim Uckam . Modrej spine neprajem nic

Reagovat
fantomas

Norwich čtyři body před Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak naoko v boji o titul, SAF asi vsadil uspory v bwine

Reagovat
smazaný uživatel

fergie im to nechal, lebo uz ma dohodnute dalsie body od kamaratov a matematicky isty titul

Reagovat
goodbay

Achjo, snad se nezacchrání tyto 2 týmy...to by byla nejhorší možná varianta.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele