Anglická Premier League - preview 32. kola

06.04.2012, 08:47, aktualizováno 08.04.2012, 08:59
Previews
Dnes se v anglické nejvyšší soutěži představí oba kluby z Manchesteru, které zároveň okupují první dvě příčky v tabulce. Zatímco United hodlají potvrdit roli favorita proti QPR, Citizens čeká mnohem těžší oříšek - zápas na Emirates Stadium proti Arsenalu...
Manchester United - Queen's Park Rangers  (neděle 14:30)
Pro Marka Hughese to bude další návrat na Old Trafford z pozice manažera soupeře. Coby legenda United je v "Divadle snů" vždy vítán, ovšem sám nejlépe ví, že s Red Devils je neradno pouštět do křížku v období, kdy je na dohled ligový titul. Vidina osmibodového náskoku na Manchester City je lákavá a vede k ní jediná cesta - porazit Queens Park Rangers.

Pozor si bývalý kanonýr Man Utd bude muset dávat především na svého nástupce Wayna Rooneyho, který skóroval v minulých deseti zápasech hned jedenáctkrát. Skvělou formou oplývá i Luis Antonio Valencia a David De Gea. Španělský brankář konečně dostál své slávy získané v Atleticu Madrid a drží svůj tým výrazně nad vodou. Udržel už čtyři čistá konta v řadě a řekl si o přízeň Alexe Fergusonovu i fanoušků.

Papírově jde o jasnou záležitost. Manchester United vyhrál sedm zápasů v řadě, QPR z posledních sedmi jen dva a hned čtyři prohráli. Navíc v soubojích s Rudými ďábly v novodobé Premier League ještě nikdy nevyhráli, k sedmi porážkám přidali jen dvě remízy. Velmi záporně hovoří také venkovní bilance Rangers - ti už devětkrát v řadě nevyhráli mimo Loftus Road.

Boj o udržení vrcholí, v tomto kole prohráli jak Wolves, Wigan, tak i Blackburn a Bolton. Je tak velmi pravděpodobné, že ani jeden z poslední pětky nezíská ve dvaatřicátém kole byť jediný bodík. Manchester United je jasným favoritem i přesto, že se Jezdcům z Londýna podařilo v posledních týdnech doma porazit jak Liverpool, tak dokonce i Arsenal.

Kapitán United Patrice Evra se dnes dočká dvoustého zápasu v Premier League v dresu Man United, Adel Taarabt pak může dovršit stovku ligových startů v celé kariéře. Hrát ale nebudou na jedné straně Anderson s Owenem, vrací se naopak Nani. Na druhé straně se z marodky do nominaci přesouvají útočníci Helguson s DJ Campbellem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Těžko lze jen slovy vyjádřit důležitost tohoto utkání. Pro oba týmy. Zatímco Arsenal neuspěl ve snaze prodloužit svou vítěznou sérii až k osmi kolům, prohrál v malém londýnském derby a nechal se dotáhnout Tottenhamem, Manchester City podruhé za sebou remizoval a ztratil další klíčové dva body v boji o titul. Jeden vydolovaný korálek nyní bude pro obě strany nedostačující.

Gunners nejspíš budou mít mírnou psychickou výhodu. V sobotu totiž mohli jít spát s vědomím, že Tottenham netriumfoval v Sunderlandu, takže jim pro udržení třetí příčky teoreticky stačí uhrát bod (na druhou stranu Chelsea s Newcastlem se dotáhly). Také ManCity bude vykopávat až po svém rivalovi, to však těsně vzápětí; United hostí QPR od 14:30 SEČ, přičemž se navíc dá snadno očekávat jejich vítězství. Potom by na Citizens padlo veškeré závaží a faktická povinnost na Emirates Stadium naplno bodovat - jinak by se dubnové manchesterské derby mohlo hladce stát pouhou formalitou, ne-li rovnou korunovací.

Přitom modří na půdě londýnského giganta obvykle zažívají nejkrušnější chvíle sezony; vždyť na severu hlavního města nevyhráli již 26krát v řadě, aby se zde za takhle dlouhou dobu radovali z gólu všehovšudy devětkrát (minule se tu dvakrát hrálo 0:0)! A venkovní střelecká bída není čistě záležitostí Emirates Stadium, respektive Highbury, konkrétně v nedávné době to v cizím prostředí Agüerovi a spol. rovněž nestřílí. Třicet jedna z posledních 36 zásahů Blues vidělo domácí publikum.

Právě vstřelená branka je však zároveň něco, co poslední dobou ne a ne oslavit letos všemi opěvovaný Robin Van Persie. Třikrát po sobě nyní mlčí prvně v sezoně, přičemž právě Citizens jsou jedním ze třech souborů, které v tomto ročníku nizozemského střelce byly s to ubránit. Dalšími jsou Fulham a Wolverhampton, jemuž 26gólový útočník patrně bude čelit ještě jednou. Kromě Van Persieho bude dále upřena značná pozornost i na duo Clichy-Nasri, které do Manchesteru přesídlilo právě ze severní části Londýna.

Zato exkanonýr Patrick Vieira už s aktivní kariérou skončil, nyní ovšem působí ve vedení City a právě jeho opakované peprné výroky na adresu Rudých ďáblů dosud působily jako vhodná motivace. Na jejich pozadí ManUtd v nedávných dnech trhlo na svého rivala sedm bodů, takže na něj momentálně živí pětibodový náskok.

Každý nezasvěcený fanoušek by si před takovým šlágrem nepochybně přál vyprázdněnou marodku na obou stranách, což se do jisté míry plní. Arsene Wenger sice stále postrádá Mertesackera, Wilsherea, Diabyho i Coquelina (poslední trojlístek se už pomalu blíží konci rekonvalescence), alespoň ale jeho ansámbl nezasáhl žádný čerstvý neduh.

V Manchesteru jsou naproti tomu povzbuzeni dvěma dobrými zprávami. Po dvou vynechaných kolech bude připraven Kun Agüero, takže se na hřišti možná bude moci po delší době potkat s krajanem Tévezem, a bolavý bok už doléčil Joleon Lescott.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.50 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
Kolotoč Premier League se od pátku rozjel a zastaví se až ve středu - sobotní program je jako již tradičně nejnabitější a jeho součástí je i jeden z taháků 32. kola Sunderland - Tottenham. Po páteční výhře Newcastlu ve Swansea musí dnes Spurs uhrát body, aby si udržel jakýs takýs odstup a náskok zaručující účast v Lize mistrů na nadcházející sezonu. Magpies už ztrácí jen dva body, navíc zezadu ještě dýchá Chelsea, která hraje takřka nutně tříbodový domácí mač s Wiganem.

Tottenham se minulý víkend konečně dostal z výsledkové krize a porazil 3:1 Swansea. Po hrozivé pětizápasové sérii bez výhry, během níž se z luxusního náskoku na Arsenal stala ztráta, tak snad konečně najeli zpět na vítěznou vlnu. Další ztráty by se totiž při formě Newcastlu a Chelsea mohly stát osudnými.

To Sunderland už zřejmě definitivně přišel o fazonu, jíž získal s příchodem Martina O’Neilla, ono po čtyřech měsících se ani není čemu divit. Ale ani tak se nedá mluvit o nějakých propadácích, Mackems sice v minulých sedmi kláních dotáhli do vítězného konce pouhé dva. Každopádně z Black Cats se stal celek, který může zatopit každému, což se ostatně potvrdilo před týdnem na Etihad Stadium. Doma do té doby fenomenální Citizens měli co dělat, aby si odnesli alespoň bod.

Dnes bude severoirský stratég za kormidlem Sunderlandu dost možná moci využít služeb kapitána Lee Cattermola, který sice není zcela fit, avšak jeho bolavý kotník by nemusel být tak velkou překážkou, aby říznému středopolaři zabránil nastoupit. Otazník stále visí nad křidelníkem hostů Aaronem Lennonem, jenž pořád nedoléčil stehenní sval. Sám Harry Redknapp ostatně prohlásil, že jej využije jen v jednom ze dvou utkání Velikonoc.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Jako by Muambova zázračná hospitalizace stínovala ozdravný proces samotného klubu. Bolton pod vedením čerstvého manažera měsíce Owena Coylea v březnu nemohl pro záchranu udělat více; přesto pořád není ani z větší části hotovo. Trotters se zápasem k dobru živí jen bodový náskok na sestupové příčky, takže pro ně úspěch v domácí bitvě s Fulhamem stále představuje tíživou povinnost.

Povinnost to může být příjemná i složitá, to u Cottagers v poslední době nikdo s jistotou neví. Totiž sekvenci tří výher po sobě s jediným inkasovaným gólem vystřídala v březnu šňůra tří proher bez vstřelené branky, přičemž posledně se Jolovi svěřenci zase vzepjali Norwichi. Teď je tedy velkou neznámou, kam se budou kroky londýnského mužstva ubírat dále. Jistotou by každopádně dál mělo být, že jakmile se Fulhamu povede na Reebok Stadium otevřít skóre, už tu zkrátka nemůže padnout. Tyhle spojené nádoby neprotékaly už 11krát v této sezoně (osm výher, tři remízy).

Otázkou nicméně zůstává, zda na tom něco nemůže změnit svěží prostředí boltonského stánku; ten v úvodních devíti letošních zápasech hned osmkrát hostil porážku domácích, teď je však vyloupen pouze jedinkrát ze šesti pokusů.

Navíc je stále potřeba mít na paměti, že pokud Cottagers mají co vylepšovat, je to zejména venkovní forma. Žádný tým v cizích prostředích neposbíral méně bodů (11) ani výher (2), přičemž dokonce i tak ofenzivně založený tým na cestách zvládl nastřádat všehovšudy osm zářezů. V tichosti tak Martin Jol navázal na venkovní trápení svých předchůdců Hodgsona a Hughese. Nyní lze totiž zkonstatovat, že si zvenčí londýnský klub přivezl ubohých pět tříbodových ranců za dvě a tři čtvrtě sezony (52 utkání).

A popravdě Reebok Stadium nebývá prostředím, kde by Cottagers hravě překonávali soupeřův defenzivní val. Tři z posledních čtyř vzájemných střetnutí tu ústily v bezbrankovou remízu, dohromady pak 0:0 skončila rovná polovina zdejších zápasů Boltonu a Fulhamu v rámci Premier League.

Jen krátkého trvání byl nucený odpočinek dvojice Steinsson-Pratley, která vynechala měření sil s Blackburnem z důvodu problémů s kolenem, respektive rozseknuté nohy. Fulhamu by se také mohl okamžitě vrátit Pavel Pogrebňak, jenž nedávno laboroval s vyvrknutým kotníkem, a po delší době se na trávník může vrátit také jiný útočník Sá. Naopak kolegu Johnsona nepustí do hry bolavé stehno.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Roberto Di Matteo dělá s Chelsea divy. Devět zápasů pod jeho taktovkou, sedm vítězství a jen jediná porážka - a to ještě na hřišti donedávna ještě doma stoprocentního Manchesteru City. Italský "caretaker" dovedl rozložený tým do semifinále FA Cupu a dokonce i do semifinále Ligy mistrů přes takřka neřešitelnou situaci s Neapolí a nebezpečnou Benficu. Teď před ním stojí hlavní úkol - dotáhnout modrý koráb na nejhůře čtvrté místo v Premier League, aby zajistil milionářskou soutěž i napřesrok.

Cíl je to však velice obtížný, ne snad proto, že by na to Blues neměli, přestože poslední výkon na půdě Champions League nesnesl vysoká měřítka. Jenže konkurence v boji o Ligu mistrů je obrovská, výbornou výchozí pozici má Arsenal i Tottenham, do hry potom mluví ještě Newcastle. Je tak dokonce možné, že Chelsea skončí až šestá a do pohárové Evropy se vůbec nepodívá. To se teda dějí věci, pane Abramovič...

Ruský oligarcha nicméně musí být spokojen s mnohými kritizovaným tahem odvolání André Villas-Boase z postu manažera a dosazení na jeho místo právě švýcarského Itala s hráčkou minulostí v Chelsea. Co však s Di Matteem bude po sezóně není vůbec jisté.

Wigan naopak prožívá nervy na opačném pólu tabulky. Stejně jako loni se zuby nehty snaží o zachování prvoligové příležitosti a v posledních zápasech sbírá nesmírně důležité body, jež by mohly v konečném účtování hovořit právě ve prospěch Latics a konečnému setrvání v Premier League. Plusovými body se především ukazuje výhra z Anfield Road, která tým Roberta Martineze obrovsky nabudila a Wigan potvrdil zlepšenou formu domácím triumfem se Stoke. Nyní mohou napodobit nevídaný počin z Liverpoolu i na Stamford Bridge, ačkoli Chelsea je ještě o poznání složitější oříšek na rozlousknutí.

Optimismus do žil fanoušků klubu z nepříliš fotbalově zaměřeného města nevlévá ani pohled na poslední vzájemné zápasy. Minulých 11 zápasů přineslo jen jednu výhru Latics, devětkrát se radovali hráči Chelsea - v roce 2010 pak drtivě - 8:0 v památném "korunovačním" duelu v posledním kole, 6:0 ve druhém kole následující sezony. Jednou se pak remizovalo, byl to zároveň poslední zisk Wiganu na hřišti Západolondýňanů - svěřenci José Mourinha tehdy ztratili velice klíčové dva body v bitvě o titul s Manchesterem United.

Dnes z pohledu příznivců Blues nic takového nehrozí. V první řadě proto, že Chelsea má k titulu daleko asi jako KLDR k demokracii, ale také proto, že domácí ztrátu si hráči okolo Johna Terryho jednoduše nemohou dovolit. Právě kapitán týmu ale svým ovečkám nepomůže, zlomená žebra tentokrát stopera do hry nepustí. Hrát nebude ani Ashley Cole, jehož trápí kotník.

Dá se očekávat mnoho změn oproti utkání s Benficou, program Chelsea je nabitý a Roberto Di Matteo se mnohokrát nechal slyšet, že rotace je více než nutná. Odpočívat by měli i Lampard, Ramires, Mikel, možná Torres. Wigan se musí obejít bez útočníka Hugo Rodallegy, který stále laboruje s kolenem. Naopak se vrací do zápasového rytmu Mohamed Diame. Ten konečně vyléčil tříslo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Může Liverpool klesnout ještě níže? K této výjimečné příležitosti bych si dovolil užít hlášky ze seriálu Přátelé. "Myslela jsem, že jsem na dně. Ale došla jsem k názoru, že je dno, pětimetrová vrstva bahna a pak teprve já." Sedm zápasů, šest porážek, to opravdu není bilance hodná týmu formátu Liverpoolu, ať už se nachází v jakékoli bídě. Napravit to mohou dnes doma proti Aston Ville, ale už jsme byli svědky toho, jak podobné "zaručené" pokusy o návrat do dobrých časů dopadly...

Když se vrátíme na počátek té hrozivé bilance, je nutno podotknout, že prohrát na Old Trafford, na Stadium of Light ani s rozjetým Arsenalem není zas taková ostuda. Ta pravá polízanice přišla až v posledních třech kolech, kdy Reds neskutečným způsobem ztratili skvěle rozjetý duel s Queens Park Rangers , a korunu všemu dodali domácí porážkou s předposledním Wiganem. Proti Villans, kteří rovněž neoplývají právě oslnivou formou, tak budou bojovat alespoň o přízeň fanoušků - naděje na Ligu mistrů už jsou nenávratně pryč.

Aston Villa stále nemůže najít svou tvář, její hra postrádá švih či jakousi nadstavbu a ani to, čím se McLeishovy týmy vždy pyšnily - tedy defenziva - se v posledních týdnech nedá považovat zrovna za devízu. Dva zápasy s londýnskými soupeři o Ligu mistrů a sedm branek v Givenově síti. Zvláště ten poslední s Chelsea, v němž Villans inkasovali čtyřikrát, ukázal velké slabiny v bránění standardních příležitostí.

Birminghamskému klubu se na Anfield Road příliš nedaří, z posledních devíti zápasů tam zvítězili jen jednou jedinkrát - v sezoně 2009/10 vyplenili Liverpool 3:1. Shodou okolností se ani jeden ze střelců tehdejšího překvapivého klání nezúčastní dnešního utkání. Ashley Young hraje za Manchester United, Curtis Davies odešel v lednu k rivalovi z Birminghamu City, Lucas, který si vstřelil vlastní branku je pak s kolenem promarodí zbytek sezony. Jediný střelec Liverpoolu Fernando Torres nyní hledá ztracenou formu v Chelsea...

Kromě zmíněného Lucase se v zápase určitě neukáže ani Pepe Reina. Španělský gólman si odsedí tři zápasy za "hlavičku" stoperovi Newcastlu Perchovi. Příležitosti se tak zřejmě dočká bývalý brankář AS Řím Doni. Comebacku se může dočkat stoper Agger. Hosté pak nebudou moci využít služeb Andrease Weimanna, nejistý je start trojice Cuellar, N’Zogbia, Hutton, nicméně dva posledně jmenovaní by se s největší pravděpodobností měli objevit minimálně na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Everton FC  (sobota 16:00)
Nováčkovi definitivně dochází dech. S jistotou záchrany v kapse už Kanárkům jaksi nezbývají síly na boj o elitní desítku, jakkoliv už by se tamější umístění rovnalo kompletnímu zázraku. Jedna výhra ze šesti kol (při čtyřech prohrách) je nicméně tak jako tak zklamáním, což by bylo záhodno odčinit třeba nyní proti Evertonu.

A základ je slušný: do sestavy se zase vrací talismanický Grant Holt, bez něhož Norwich prohrál všechna čtyři letošní klání. Druhý nejproduktivnější Angličan soutěže již nastřílel 12 branek a neomylně míří za třetí korunkou nejlepšího klubového střelce po sobě i za hattrickem ocenění hráče sezony. Byl to ostatně právě on, kdo na podzim vystřelil Canaries vedení na Goodison Parku, jež outsiderovi vzal až pozdní zásah Osmana.

Jenže to šlo ještě o pravidelně selhávající Everton, to jarní karamelové zpívánky bývají o poznání veselejší. Jiná písnička to byla i v posledních dvou kolech, kdy Toffees jednak neinkasovali, jednak si vedle povinné výhry nad WBA připsali na konto i mimořádně cenný skalp velšského Swansea, doma takřka neporazitelného.

Také pro Norwich je přitom vlastní Carrow Road oporou, minimálně v nedávné době. Oba bodové zisky z minulých šesti kol vzešly odtud, nicméně jeden z nich - pouhá remíza se záchranáři z Wiganu - stejně nepotěšil. Lambertova parta se zkrátka musí pochlapit, vždyť příště bude čelit složitým soupeřům, Tottenhamu a ManCity, a Everton venku pořád není nejjistější. Senzačnímu vyloupení Liberty Stadium předcházelo pět nevýherních výjezdů. Navíc Canaries mají tomuto soupeři co vracet. Když se jim nepovedlo dotáhnout podzimní klání do vítězného konce, prodloužili svou neschopnost přemoci Toffees již na sedm ligových či pohárových duelů a nyní téměř na den přesně 18 let.

Vedle dobrých zpráv o Holtově návratu po jednozápasovém trestu je tu i jedna další: Pilkington je podle všeho zdráv po zranění hamstringu. Jinak ale Canaries z tohoto pohledu neprodělali ideální týden; ve snaze dostat se v béčkovém zápase zpět do kondice, přišli opět k úrazu Ayala i Tierney.

Royston Drenthe zmeškal dva minulé zápasy kvůli problematické situaci v rodině, kvůli které byl manažerem Moyesem dočasně uvolněn z klubových povinností; teď už je nicméně zpátky. Naproti tomu Rodwell s Colemanem mohou ještě na návrat zapomenout.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Midlands, Keanův to zaslíbený kraj. Nejenže tady, právě na The Hawthorns, předloni v prosinci uhrál své vůbec první vítězství manažerské kariéry, ale také kousek vedle na Molineux, stadionu Wolverhamptonu, loni výhrou zachránil nejvyšší soutěž. Rovněž v tomto měření sil půjde o jednostranné zachraňování se.

Albion má jediné štěstí. Kdyby se mu v půlce února na chvíli neprobral Odemwingie a nepřišla by série tří zápasů bez ztráty kytičky, nejspíš by se také on nyní bál o prvoligovou identitu. Dnes se totiž opět veze na nebodované vlně, přičemž hned tři z minulých čtyř střetnutí prohrál. Navíc se zase Baggies svezli do střelecké mizérie, když za celou tu obří březnovou porci pěti zápasů zatížili soupeřova konta jen třemi zásahy. O žádný z nich se již nigerijský šutér nepostaral, pouze jeden si vzal pod patronát Shane Long. Právě příspěvky této dvojice nicméně budou velmi potřeba k vylepšení mizerné domácí bilance (o osm posbíraných bodů než venku).

Rovers měli nedávno báječně našlápnuto k záchraně. Užuž to vypadalo, že to z jejich pohledu zase jednou nebude tak dramatické, teď však po prohrách s Boltonem (!) a ManUtd opět trčí v sestupové zóně a zrovna příznivé vzpomínky na tento region přijdou k duhu. Blackburn stále vlastní druhou nejpropustnější obranu a třikrát v řadě může nebodovat již potřetí v sezoně.

Start proti svého času vlastnímu manažerovi naopak Rovers příliš znepokojovat nemusí; Hodgson má totiž se svým někdejším zaměstnavatelem naprosto vyrovnanou bilancí tří proher, tří výher a jedné remízy. V prosinci nicméně jeho Throstles - z tohoto pohledu prestižní - zápas zvládli a nyní stíhají první "double" nad tímto soupeřem od ročníku 1990/91.

Ve West Bromwichi si nedávno připomněli, že fotbalisté jsou stále normálními lidskými bytostmi a trpí tak "obyčejnými" chorobami: Chris Brunt se tudíž stále vzpamatovává ze zánětu krčních mandlí a patrně nebude schopen odehrát celých 90 minut. Nepříliš tradiční překážka - avšak v tomto případě ryze příjemná - potom stojí v cestě i obránci Tamasovi, jehož manželka má právě v době zápasu termín porodu, takže za ní nejspíš 28letý stoper odletí do Rumunska.

Zatímco Hodgsonovi mimo to bude jistojistě scházet také vlivný Jerome Thomas, Steve Kean má k dispozici zcela zdravý kádr, což letos nebývalo zvykem. Po návratu Giveta z marodky tomu tak nicméně je a blackburnský manažer již předeslal, že nejspíš bude točit sestavou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Wolverhampton má jednu z posledních možností, jak se ještě v nejvyšší soutěži může zachránit. Čas se mu neúprosně krátí, a pokud nepřeruší příšernou bilanci z několika předchozích kol, bude se s největší pravděpodobností s Premier League loučit. Proti Stoke ale není úplně bez šance. Jemu totiž budou chybět tři klíčoví hráči.

Andy Wilkinson kvůli tříslům, Matthew Etherington společně s Jermainem Pennantem kvůli poraněným kotníkům. Bez těchto hráčů se zkrátka manažer Tony Pulis bude muset proti Wanderes obejít. Stoke by přitom výhru nad posledním celkem tabulky potřeboval. Pro klid. I když nepatří do skupiny přímo ohrožených, matematicky se ho možnost sestupu stále týká.

Na sestupové pásmo mají domácí náskok deseti bodů. Takže případná ztráta s Vlky by pořád nebyla ničím zdrcujícím. Hosté na rozdíl od nich musí usilovat o vítězství. S nejhorší obranou v lize a s druhým nejhorším útokem se nachází na samotném dně. A bohužel pro ně není nesestupová sedmnáctá příčka nijak blízko. Přesněji je manko na šesti bodech.

Wolverhampton je na tom opravdu dost bídně. Pokud se tak chce ještě poprat o záchranu, musí zabrat. A proti Stoke, který je oslabený a ze středu tabulky mu zas tak o tolik nejde, je ta pravá chvíle. Ze sedmi zápasů získali Wolves pouhý jeden bod. Naposledy navíc podlehli doma přímému konkurentovi o přežití Boltonu 2:3.

Terryho Connora a jeho družinu navíc nečeká ve zbývajících sedmi kolech příznivý los. Z horní poloviny tabulky se střetne s Arsenalem, Sunderlandem, Manchesterem City a Evertonem. I to je další důvod, proč je zápas se Stoke City možná tou poslední nadějí. Venku je bohužel nejhorším v Premier League, z patnácti zápasů na půdách soupeřů vyhrál jen dvakrát.

Domácí mají s tímto celkem z poslední doby pozitivní bilanci. Porazili ho jak na jaře na jeho hřišti 2:1, tak v předchozích dvou případech včetně loňského střetnutí v FA Cupu. I Stoke čeká na vítězství poměrně dlouho - rovné čtyři zápasy. Střetl se ovšem třikrát se samotným čelem tabulky, naposledy přenechal všechny body Wiganu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Newcastle United  (pátek 17:30)
Pro Premier League netradiční až exotický den, fanoušci ve Walesu budou svědky utkání nejvyšší anglické soutěže v páteční odpoledne. Do Swansea přijede Newcastle, který má shodou okolností na svědomí ten poslední páteční "střet" - loni 30. prosince podlehl Liverpoolu 3:1. Jedna libůstka se pojí i se samotnou cestou Magpies na jih Walesu - pro příznivce Strak půjde o vůbec nejdelší zájezd v historii novodobé Premier League - tam i zpět téměř 1150 kilometrů.

Když sezona začínala a někdo by si troufl tvrdit, že po jednatřiceti kolech budou oba kluby na svých současných pozicích, asi by si fanoušci anglického fotbalu zaklepali na čelo. Swansea byla od prvního kola řazena k největším outsiderům, proto je její dosavadní působení v premiérové sezoně pro zlé jazyky zjevením. Utkání s Arsenalem (3:2) nebo s Chelsea (1:1, kdy o vedení přišli v nastaveném čase vlastním gólem) však jasně ukázala, že jsou Labutě na jedenácté příčce po právu.

To Newcastle sice nepatřil ke kandidátům na návrat do Championship, nicméně po odchodu nejzkušenějších tahounů Kevina Nolana, Joeyho Bartona a José Enriqueho se s nimi v opravdu nepočítalo na pohárové příčky. Jenže svěřencům Alana Pardewa se povedly přestupy, Demba Ba nasázel na podzim neskutečných 15 gólů, zimní posila Papiss Cissé pak i po sedmi vystoupeních hájí průměr jedné vstřelené branky na utkání. Navíc hraje skvěle i Cabaye a konečně i Ben Arfa, který se zbavil zranění a teď nejvíce táhne svůj tým společně se Cissém za vidinou Ligy mistrů.

K té chybí momentálně šestému Newcastlu "jen" pět bodů. Třetí Arsenal a čtvrtý Tottenham mají shodně po 58, Chelsea a černobílí pak třiapadesát. Sedm zápasů ke stažení tohoto náskoku sice není mnoho, ale Premier League ukázala, že v jejím závěru se mohou dít neskutečné věci. Magpies navíc nabírají zpátky ztracenou formu, po sérii čtyř zápasů bez vítězství teď naopak už třikrát za sebou vyhráli a brousí si zuby i na Swansea. Ta prožívá poslední týdny o 180 stupňů opačně - po třech triumfech v řadě se dvakrát musela smířit s porážkou.

Mírným favoritem by tedy měl být Newcastle, přestože kursy sázkových kanceláří hovoří opak. Hostům se konečně začíná sehrávat stoperská dvojice Williamson - Perch, což je při absenci skvělých obránců Colocciniho se Stevenem Taylorem Achillova pata sestavy. Šanci by mohl dostat i James Tavernier, rovněž defenzivní hráč, kterého si Pardew stáhl z hostování z MK Dons. Šéf Swansea Brendan Rodgers může opět počítat s Dyerem a Caulkerem, kteří proti Tottenhamu nenastoupili.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31244376:2776
2.Manchester City31225475:2571
3.Arsenal FC31184962:4158
4.Tottenham Hotspur31177756:3658
5.Chelsea FC31158853:3653
6.Newcastle United31158846:4253
7.Everton FC311271232:3243
8.Liverpool FC311191136:3342
9.Sunderland AFC311181242:3741
10.Fulham FC311091239:4239
11.Swansea City311091235:3939
12.Norwich City311091242:4939
13.Stoke City311081329:4338
14.West Bromwich Albion311061536:4336
15.Aston Villa307121133:4233
16.Bolton Wanderers30921936:6029
17.Queen's Park Rangers31771735:5428
18.Blackburn Rovers31771743:6428
19.Wigan Athletic316101529:5528
20.Wolverhampton Wanderers31571933:6822

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2905)

Přidat komentář
niflheim

Jupí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
madridcan

Reagovat
Pinturicchio

Souboj dvou nejsympatičtějších týmů v PL .

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

dnes nehra LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, koukat na tu bídu a jak zase dostanou na prd.el, ne díky.

Reagovat
raduinho

No LFC je hrozně sympatické

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...s takovým čtením myšlenek jsem se ještě nsetkal

Reagovat
Side

Swansea by mohlo vyhrát o 8 gólů a jít před Liverpool

Reagovat
Manik...

před ním už dávno jsou, nejspíš máš na mysli Chelseu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si fakt manik

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomá práca. A na tenhle zápas sem se těšil.

Reagovat
j_mrazik

Teď doufej, že tě nezaměstnaní neroztrhají.

Reagovat
blade115

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec si nepamatuju, kdy se naposledy mimo Vanoce hrala PL v patek, ale je dobre, ze v soucasnym nabitym programu hraje NUFC jako prvni a bude mit o den vic na odpocinek nez Bolton.

Kdyz se hralo prvni utkani (0:0) na SJP, Swans se vubec nedostali ke strele na branu, ale na Liberty to bude samozrejme o necem jinym, tam uz dokazali porazit i daleko vetsi tymy, na druhou stranu si odtud v nedavne dobe odvezl vsechny body Everton i Norwich. Zajimavy je, ze kdyz srovnam dnesni sestavy s tema, ktery se potkaly predloni v Champu, za NUFC nastoupi z tehdejsi hracu, kteri zasahli do boje, jen Danny Simpson, u Swans budou ti hraci ctyri + manazer

Pikantni souboj to bude i pro manazery, protoze Rodgers pracoval u mladeze pod Pardewem v Readingu a jsou to pry dobri kamaradi.

Doufam, ze Perch s Willem zase predvedou vykon nad svoje moznosti, i kdyz 2x po sobe by to byl zazrak. Pry se bude hrat vic na brejky, coz by mohla byt vyhoda pro Hatema a sance urat nejaky body, snad se to podari. Howay the Lads!

Reagovat
kissak

dneska to bude sakra těžký match, doufám že Pards pustí Perchovi s Williamsonem video ze zápasu s Reds, aby viděli jakými výkony se prezentovali a podali stejný výkon i proti Labutím

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne bude chybet jeste Guthrie, to je dalsi oslabeni defenzivy

Reagovat
kissak

a už je to jasný? Colo je taky v háji viď? Na dnešní zápas se moc těším, ale myslím si že budeme rádi alespoň za remízku. Swans jsou doma hodně težkým a nepříjemným soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mel by chybet urcite. Byl bych rad, kdyby ho nahradil Gos, ale spis cekam Jonasuv navrat do zalohy a Ryana na LB.

Reagovat
kissak

nemám vůbec info o tom jak vypadá Tavernier mohl by se také postavit do základu a nebo by to bylo moc o hubu? Možná, že by jako střídající se mohl dostat do hry nějaký mladík jako Fergie, Haris nebo zase Dan. Pak jsem se chtěl zeptat jak to vypadá s mladým Ameobim?

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy je zranenej do konce sezony, mozna se stihne vratit do treninku, ale k zapasum uz ne. Tavernier je RB, ten byl povolan zpatky spis z nouze, kdyby se nahodou jeste nekomu z obrany neco stalo, mel by byt dnes na lavicce. V poharech uz nastoupil i na stoperovi, ja ho parkrat videl a musim rict, ze na me udelal dojem. Ale musi dostavat minuty, minimalne nekde v Champu.

Vuckic ma nejaky drobny zraneni, ten dnes nebude, mozna dostane par minut sanci Mehdi. Ale Goslinga uz bych rad videl, v NUFC jeste poradnej prostor nedostal, pritom v EFC byl pred zranenim suprovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Četls vyjádření Danova agenta? Prý se Gosling snaží Pardewa zaujmout jako defenzivní hráč, ale jeho přednosti jsou v ofenzivě a to mu taky poradil, aby se snažil být alternativa do útoku a ne do obrany.

Něco na tom je, Gosling mi přišel podobný Nolanovi v tom citu pro odraz balonu a trefování branky. Je to tip hráče, kerého v týmu nemáme, proto má hodně těžký se do týmu dostat, ale neměl by se snažit být někdo, kdo není, jen aby dostal prostor. Věřim, že když bude hrát to svoje, tak šance přijde.

Reagovat
kissak

jasně, ale bude záležet jak dlouho vydrží čekat a zahřívat lavičku náhradníků, aby nám nezdrhnul někam jinam. U Tofeess se mi moc líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

má smllouvu do 2016..

Reagovat
kissak

myslel jsem psychicky, aby vydržel čekat. Je dobře, že jej máme krytého až do 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, necetl. To je podobny pripad jako Vuckic, taky spis ofenzivni hrac, ktery musi hrat spis defenzivne. Jenze pro hrace typu Nolana ted moc prostoru neni, to bude mit Dan tezky. Ja ho mam rad, nechci, aby odesel bez toho, ze by dostal poradnou prilezitost se ukazat. Navic mel moznost nastupovat na prave zaloze a tvrdil, ze tam mu to nesvedci, ze si vic veri na postu DM.

Reagovat
kissak

kdepak na netu sháníte takovéto info o hráčích. Já jelikož neumím anglicky, tak mi musí stačit sledování zápasů :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No prave vsude v anglictine, v jinym jazyce sezenes tak mozna vyjadreni Tioteho o utoku na LM

Reagovat
kissak

takže budu muset biflovat a nebo zapojit google překladač :-)

Reagovat
smazaný uživatel

stačí sledovat interní EF lexhrubasův zpravodaj

Reagovat
kissak

no tak ten sleduju moc rád, protože jsou to týpci co mají v srdci stejný klub jako já. Ikdyž Hrubásek asi méně, ale i to se počítá.

Reagovat
kissak

avšak jeho přehled si nikdy nenechám ujít

Reagovat
vodka

název hrublex zní líp

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak nejakej ruskej vyrobce pracich prasku

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil se mnohem víc do předchozího systému a taky si to zkonil tou redkou :( Radši bych jeho než Vuckice, nemám rád neběhavé hráče.

A koukám, že má Dan podepsáno jen do 2014.. Pokud by nastal ten šílený scénář a v létě odešli Tioté i Guthrie, tak by šancí asi dostal víc než by se nám oběma líbilo

Reagovat
kissak

no jo na Abeida jsem úplně zapomněl a s Danem máš pravdu, potřeboval by už herní prostor

Reagovat
smazaný uživatel

muj vlastnorucne vytvoreny PLpredictor1.1 dnes hlasi 2:2, takze neni duvod na to nevsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Swans doma nesmijou inkasovat vzhledem k mojí fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně to musí dopadnout 0:0.

Reagovat
fantomas

Tomu nevěřim ani z 20%.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam mám ještě Sinclaira, takže kdyby dal gól, zlobit se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdybyste to nemeli jedno, jestli skoncite v nejake lize 20. nebo 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem vynechal první dvě kola takže nějaké super umístění z toho být nemůže, ale je to docela sranda. Lepší než manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

môžem sa spýtať čo je to tá fanta?

lebo znie to ako hra, a ja by som sa rád hral tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole budeme zpět na 3. fleku.

Reagovat
doNny

S velkým štěstím možná po sobotě o jeden bod, po tomto kole zpátky na 4.

Reagovat
blade115

Se Sunderlandem ztratíte. A Arsenal zrovna tak, tohle je vůbec jedno z nejdůležitějších kol v bojích o čtvrté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ze sunderlandu mám ještě horí pocit než ze swans, vidím to na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, s výhrou moc nepočítám, ale tady si musim zahrát na sebevědomého fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Arsenal prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

No to je klidně možné. Ale plichtě by se dalo taky věřit...

Reagovat
herbage

vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Věřte herbageovi, ten chlapec ví o čem mluví.

Reagovat
herbage

nevím, musí to ještě potvrdit fifa

Reagovat
havrys99

Hodně branek, hezký fotbal a nakonec remíza Snad se to dneska vyplní.

Btw., Fabrice má dnes 24

Reagovat
fajdax

2:2 a zítra Sunderland-Spurs 3:1 a následně v neděli arsenal-city 0:3

Reagovat
Kaze

Pro hlavicz: FormatFactory

Reagovat
fantomas

http://www1.skysports.com/football/news/11661/7653190/

Frajer. Pořád s přehledem v top5 golmanů, tak proč by, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hura, Krul muze zustat jeste rok

Reagovat
kissak

Reagovat
nani92

OT: Všetko najlepšie Muamba

Reagovat
kissak

tak Magpies, dneska zkuste urvat výhru na Liberty a pak jen čekat na zaváhání Čukotky, Gunerů či Slepic

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENE WENGER is lining up a shock summer move for Swansea goal ace Gylfi Sigurdsson.

the sun

Reagovat
herbage

neeeee

Reagovat
fantomas

To by se herb posral mít v týmu takovýho nekopu.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, k tomu este ten miyachi

Reagovat
fantomas

Jj, taky...toho zas jen natáhnout a pustit po lajně.

Reagovat
herbage

jistě, to jsou ty pravé posily na boj o titul

Reagovat
fantomas

Jo tak my dem zase jednou bojovat o titul.

Reagovat
herbage

jasná věc Sorry, ale Ryo i Gylfi nejsou hráči, kteří by nás posunuli výše, alespoň ne hend příští rok. Gylfi ke Swans nastálo, Ryo na hostovačku nebo sbírat minutky v CC a občas v PL a všichni budeme šťastní...

Reagovat
fantomas

Tak na titul zaprvý nejdem a zadruhý nám po odchodu Aršavina a Benayouna + dalšim promaroděnym roku Diabyho bude scházet i kvalitní lavička, která je stejně tak základem úspěchu.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě by to správně měla bejt "lavička", kdyby Wenger nebyl ochotnej sezonu odehrát s 15 hráči, kdyby to šlo.

Reagovat
blade115

Benayoun vám dost možná zůstane nastálo... V Chelsea by ho stejně všichni vypískali.

Reagovat
fantomas

No nevim.

Reagovat
blade115

Co nevíš? Stejně ho budou chtít někam střelit alespoň za minimální poplatek. Proč by Arsene neměl mít zájem, vždyť by ho stál maximálně 5 mega...

Reagovat
fantomas

5 mega. To je pálka jak idiot. Jeho cena je teď max. dva miliony, když uvážim věk, zdraví výkony u nás i výkony za poslední dobu.

Reagovat
blade115

Však říkám maximálně.

Reagovat
fantomas

No prostě se to nevyplatí. Musel by hrát nějak božsky, což nehraje ani omylem. Nevim, co by mělo Wengera vést k tomu, aby za něj zaplatil nějaký peníze.

Reagovat
blade115

Nevím, jak hraje, ani jestli vůbec hraje... Cenu jsem odhadl jen vzhledem k tomu, za kolik přišel. Dost možná ho taky necháme odejít zadarmo. Nevím, je mi to ale docela jedno. Tohle jen potvrzuje, že nákupy z Liverpoolu se moc nevyplácí. Minimálně v poměru cena/výkony.

Reagovat
fantomas

Podle mě to tak dopadne no, že se rozváže smlouva.

Reagovat
blade115

To jediný mě ohledně něj sere, stejně jako se to udělalo s Anelkou... Přitom i minimální příspěvek je taky příspěvek. A za Nica se dalo utržit ještě víc než za Žida.

Reagovat
herbage

5 mega vám nikdo nedá, nebuďte blázni Za rok mu končí smlouva, je mi přes 30 a měl nedávno vážné zranění, navíc v Arsenalu prakticky nehrál. Yossi sám prohlásil, že chce odejít někam, kde bude nastupovat pravidelně, takže to vidím na nějaký menší klub, těžko říci kde

Reagovat
kiwwi

ako zalezi Benayounova cena na tom, ze tebe je cez 30?

Reagovat
blade115

Jakoby ses nikdy nepřeklepl...

Reagovat
kiwwi

jaj to bol preklep?

Reagovat
blade115

No tak se podívej, kde leží "U" a "I".

Reagovat
kiwwi

uz prestan

Reagovat
blade115

Nebral jsem v potaz, že by to někomu mohlo přijít vtipný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

mne sa pacia preklepy, ktore davaju gramaticky stale zmysel ale zmenia vyznam

Reagovat
miky10

Reagovat
blade115

Já se s podobnými překlepy potkávám den co den, tak už mi přijdou vtipné jen ty opravdu povedené. Nějaké, že je mu/mi třicet už se mnou nehne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

odejde jak z Arsenalu, tak z Chelsea

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Miyaichi > Benayoun

Reagovat
herbage

Když to vezmu i s létem, tak odešeli/odejdou Cesc, Nasri, Aršavin, Benayoun

přišli Gervinho s Chamberlainem a Artetou, takže bude scházet jeden hráč a na ten post příjde nejspíše Podolski. A pak na posílení lavičky bude třeba jeden ofenzivní univerzál, kam by pasoval i Gylfi, ale přijde tam někdo z těch hráčů, které jsem níže jmenoval

Reagovat
smazaný uživatel

ak zostane robin a jackie sa vylieci, o titul podla mna budeme bojovat, aj ked len pride podolski..alebo sa vrati nick

Reagovat
fantomas

Tomu vůbec nevěřim. Oproti Manchesterům sme prostě pořád o několik kroků pozadu.

Reagovat
herbage

než Mancity jsme lepší a myslím, že je porazíme a hlavně přehrajeme

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
kiwwi

neviem ci sa smejes prvej casti, alebo celemu komentu, ale ta druha cast je myslim si celkom realna

Reagovat
fantomas

První části.

Reagovat
herbage

tak oni měli v průběhu celého roku prázdnou marodku, my tam měli naše klíčové hráče. Bez Silvy by se asi také pohybovali v tabulce někde jinde

Reagovat
fantomas

Já to fakt nemínim rozebírat hele, lepší zkrátka nejsme. Vždyť tys byl schopnej nás srovnávat i s MU a dospěl si snad k tomu, že máme mnohem silnější lavičku či co, ty si holt žiješ ve svym světě.

Reagovat
herbage

dříve rozhodně, dneska už ne

Reagovat
fantomas

Ok, tak já se teda těšim na tu jízdu za titulem.

Reagovat
herbage

to se uvidí až podle konce sezóny až léta, ale šanci máme. Rozhodně máme tým, co může prohnat oba Mnachstery

Reagovat
fantomas

Jasnačka.

Reagovat
herbage

řikám, že uvidíme, ne, že jej vyhrajeme

Reagovat
fantomas

Však mně stačí i to slovo "prohnat".

Reagovat
herbage

tak víš jak to myslím, stejně jako sezóny 07/08, 09/10 a 10/11

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Když Wenger neprospí přestupové období a sedne vám to tak určitě jo. Respektive z těch dalších 18 týmů v lize k tomu potřebuje nejmíň změn v kádru a žádnou změnu trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla mna by sme minimalne do urcitej fazy bojovali aj tuto sezonu, keby sme ju zacali v plnej sile a zohrati..v podstate sme body masovo postracali v dvoch fazach, na zaciatku kvoli tomuto, a v zime kvoli dlhodobym zraneniam piatich bekov-fakt smola...do toho len dve odpiskane penalty za celu sezonu(a mali sme strasne vela penaltovych apelov v dobe, kedy sme tie body stracali), ale tato vec sa do dalsej sezony asi velmi nezmeni ..........ale kvalitativne sme podla mna neboli az tak daleko ani tuto sezonu

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

a koho bys chtěl? to věříš, že přijde Hazard?

Reagovat
herbage

Ideálně Götze - nereálný, klidně Kagawa - také spíš nereálné, Hazard - uvidíme, Corgnet - zájem je, Belhanda - velká šance a pak máme skupinu hráčů, kteří by na to měli, ale nejspíš nepřijdou (Diego, Gourcuff, Isco, Honda, Dzagojev, Marin)

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tak naivní

Reagovat
herbage

nekopa to není, ale hráč do základu také ne a my potřebujeme tvůrce hry, ne jen exekutora standardek

Reagovat
fantomas

To je pěkný, ale proč mi to povídáš v souvislosti s Gylfim?

Reagovat
herbage

protože to není tvůrce hry. Je to horší hráč než Ramsey, který evidetně na základ nemá, tak proč kupovat Gylfiho. Stejně je to jen Sun, Wenger jasně řekl, že se přes léto zaměří na kvalitu, takže jsem klidný

Reagovat
vodka

mohl by přijít, taková náhrada za Yossiho na lavičce...

Reagovat
suldik

teda prečo vlastne hrajú už dnes?...ale som rád že nemusím v piatok o 17:30 pozerať tú biedu našej "ligy" ako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye:

“I told my friend Mathieu Debuchy he should come here. He said he would love to come to England and Newcastle. He would like to come here!”

Reagovat
herbage

máte to marný, zájem má Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

To pro nás není soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ipswich Town Football Kit 2012/13 - Promo

http://youtu.be/QdYHe8dP6cw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jen jestli nedělaj chybu, že si nechaj Jewella.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy z Old Farm Derby majou perfektní prezentace. Ale loňskéA little bit of Italy in Norwich se mi líbilo trocha víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamani Nevyuzit Bullarda minimalne pro roli farmarky je velka chyba

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1:00

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

headshot

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by teda ztuhl úsměv -

Juventus hledá posily do zálohy. Podle listu Tuttosport je jedním z přestupových cílů Staré dámy Raul Meireles z Chelsea.

Reagovat
miky10

Reagovat
blade115

Reagovat
miky10

Ale Tuttosport je bulvár, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že dokonce snad přebírají od goal.com

Reagovat
kiwwi

to je uz to najspodnejsie dno

Reagovat
fantomas

Už mu ztuhl pod Patem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Přijde Asamoah z Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru NUFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
kissak

Reagovat
kiwwi

toto je zapas ze ani neviem kto by som chcel aby vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že fanoušci Arsenalu a Chelsea ti dávají palec dolů, ale já ti dám palec nahoru. No jo, strach dělá své, my prostě máme to 3. místo v kapse a ví to i fans AFC a CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o strach, ale o fantu

Reagovat
blade115

John Terry: "Moje děti mají barcelonský dres s Messiho jménem. Milují ho."

Takhle zanedbaná výchova...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude doma malá válka, až ho tatínek zrakví

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Zatím jsem v klidu, Terry sám taky v dětství fandil United, ale časem vyzrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že James Rodriguez do MU nepůjde.

Reagovat
herbage

ne, oni koupí Gaitána

Reagovat
kiwwi

to ani neviem kto je...takze je to mozne

Reagovat
Chazy

Wow, tak na toho sem úplně zapomněl. FM talent před x lety

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen FM talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihoamerický Cristiano Ronaldo? Radši bych bral Anglického Ryana Giggse a nového Paula Scholese.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

17.1.2012 - 11:48 Cissé možná odejde už v zimě. Zamíří do Sunderlandu?

17.1.2012 - 22:48 Cissé nakonec přestoupil z Freiburgu do Newcastlu

Cukají mi koutky a to tak že hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=qAd-tJKdMtk

Sholův hlas

Přirovnal bych to k šoku, když jsem poprvé slyšel promluvit Beckse.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba : "but super Shola came in and dit it again"

(a je mi fuk, že to tu nikoho nezajímá)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm divného?

Reagovat
smazaný uživatel

viz kiwwi

Reagovat
kissak

když já jsem ještě kiwwiho neslyšel promluvit. Teď teda nevím zdali jsem o něco přišel

Reagovat
miky10

nepochopil

Reagovat
kissak

tak to víš v práci sedím už hodně dlouho a zatím jsem se nezvedl, tak to může být jedna z příčin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ten hlas sa k nemu vobec nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

podle mě hodí...

Reagovat
kissak

a jakej si myslel, že bude mít hlas? Nebo že by se dorozumíval posunky???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že jsem to sem dával při přestupu.

Reagovat
cristiano.K.

debilní čas, neuvidím

Reagovat
CubONE

lexxes, bude hrat Ryan Taylor? Kvoli fante...

Reagovat
kiwwi

neviem sice kto to je, ale keby ti odpovedal lexess, tak urob presny opak toho co ti poradi...otestovane, funguje to

Reagovat
CubONE

rano po tazsej noci...

Reagovat
kissak

kdo ví na co myslel

Reagovat
CubONE

*lexess samozrejme

Reagovat
kissak

podle hrubase by asi měl Raylor nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, znalci

Reagovat
Pinturicchio

200. pro NUFC v CHL

Reagovat
kissak

byl by to sen, ale stačila by i EL

Reagovat
smazaný uživatel

na úkor Spurs a Chelsea.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby to znamenalo odchod Garetha, tak klidně, ... CFC samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

... slepičky jsou před Velikonocema nějaké nervozní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

To je rozpětí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Taaaaakhle nám zítra udělám 3 body".

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Barnsley - West Ham United, dnes 18:15 Sport1 naživo.

Reagovat
smazaný uživatel

Útok na poháry měl by někdo zájem o video s random goly Newcastlu v posledních 2 sezonách? ( vybral jsem jedny z těch nejlepších je jich cca 6)

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej sestřih nejlepších kliček, zpracování a gólů Ameobiho. Na to bych se moc rád podíval. Sice je to tak 3% z jeho času stráveného na hřišti, ale on ve formě je nezastavitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je materiál... nevím kde bych to sehnal. Všichni dělaj 6 hodinový střihy s Torresem, Messim a dalšími, ale aby bylo takové video i o hráči Newcastlu, to je nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

No chce to sledovat pravidelně, stáhnout po každém zápasu záznam v HD a pak to sestříhat, ale na to musí být člověk opravdu zapálenej a mít čas i chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemám jsem rád, když si chytnu nesekavej steam a můžu se podívat na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

http://ulozto.cz/xEyNvyX/randomnewcastlegoals-wmv Tady jsou ty goly, kdybys měl zájem a chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho byste dali kapitánem na tohle kolo ve Fantasy? Rooneyho, Valenciu nebo někoho jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Walcotta

Reagovat
Lacko_Boh

pochybujem že sa presadí v zápase so city Arsenal pôjde do plných si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Wazzu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám Sturridgea a zástupcu Gylfiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby: "There's always worse situations in life than me, in football when you look at what happened to Muamba or Abidal. Me, it's nothing."

Reagovat
fantomas

http://p1r.es/HsfK6p - to fakt de si nějak nadiktovat podobu tinyurl?

Reagovat
smazaný uživatel

tieto skratky som videl už viac krát a vždy to bol link na arse-blog, tak či to nemajú oni nejak zajednané...

Reagovat
fantomas

Jj. Na druhou stranu je fakt, že já u nich viděl snad jen toho Pirése.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to smrdět Readingem v PL...

Reagovat
fantomas

Což nezní vůbec špatně. Byl bych na toho McDermotta zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak jim přeju jen kvůli Afobemu, ale jinak jsem měl tři jiny koně na postup...

Reagovat
Chazy

Díkybohu za to před těma rokama to byl jeden z nejúžasnějších nováčků a teď je ten tým jen o trochu slabší.

Reagovat
Chazy

Tehdy měli 106 bodů, to fakt nemá obdoby

Reagovat
vodka

Reagovat
Liquid

bohužel, taky je tam nechci, vůbec mě tehdy v PL nezaujali

Reagovat
Chazy

Ty si fakt jinej.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

vonet*

Reagovat
mr.Silver

Swansea City (4-3-3): Michel Vorm; Angel Rangel, Ashley Williams (c), Steven Caulker, Neil Taylor, Leon Britton, Joe Allen, Gylfi Sigurdsson; Nathan Dyer, Luke Moore, Wayne Routledge

Substitutes: Gerhard Tremmel, Alan Tate, Garry Monk, Josh McEachran, Mark Gower, Scott Sinclair, Danny Graham

Newcastle United (4-3-3): Tim Krul; Danny Simpson, James Perch, Mike Williamson, Davide Santon; Yohan Cabaye, Cheick Tiote, Jonas Gutierrez (c); Hatem Ben Arfa, Papiss Cisse, Demba Ba

Substitutes: Rob Elliot, James Tavernier, Shane Ferguson, Ryan Taylor, Mehdi Abeid, Dan Gosling, Shola Ameobi

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge

Reagovat
13

Scott jenom na lávce, to mě řeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Graham. Hmm.

Reagovat
fantomas

No to bude k popukání. Dva individualisti budou hrát na Moorea. Dneska to na Gylfim a Allenovi bude stát víc než obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

poďme Swans a Magpies. Chcem vidiet 4-4; 4x Gylfi - 4x Demba.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembu jsem vyměnil za Cisseho, takže je dost možné, že se zase rozstřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

to by som poprosil už konečne.

Reagovat
Liquid

nějak jsem livesportu nechtěl věřit, že se dnes hraje Premier League... no a tak si jdu rychle změnit tým na fantasy a ty svině mě tam mají update a nepustí mě tam

Reagovat
miky10

Jn, asi proto, že už se hraje.

Reagovat
miky10

Teda nehraje, ale uzávěrka byla v 17.

Reagovat
Liquid

v 16:50 jsem to zkoušel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čekám ostudu , ale snad né moc velkou A aspoń trochu magie od Hatema bych prosil.

Reagovat
smazaný uživatel

koupil jsem ho do fanty, tak od něj nic nečekej

Reagovat
Kaze

Má někdo video na druhý náš gól? V sestřizích je ten gól jen od té přihrávky Valencii a rád bych se koukl na celých 38 přihrávek vedoucí k tomu gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ďábel.

Reagovat
niflheim

Papiss

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hovnech!

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ho vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Papiss... vedľa seba si mal voľného Dembu, prečo si mu to nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda.. Dembovi hrozně přeju trefu už.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

He scores when he wants, he score when he waaaaaants

Reagovat
miky10

Torres, Torres!

Reagovat
niflheim

To jako celou dobu nechtěl?

Reagovat
miky10

Jasně, byla by nuda pořád jen dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten musí byť veľmi lenivý.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej link/Sop na NU pls?

Reagovat
niflheim

6816

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Error

nebo sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

5 z 8 gólů dával Cissé v prvních 20 minutách zápasu.

Reagovat
kiwwi

mal by vobec niekto z tria Barton, Nolan a Carroll sancu dostat sa do zakladu v momentalnom Newcastli?

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný ... před rokem a půl nejlepší hráči ... odejdou a kde je Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.

Ale stejně byl ten tým, který postoupil z Champu sympatický. 7-8 angličanů hrálo základ. Teď má jistotu akorát Taylor a Simpson.

Reagovat
smazaný uživatel

když by se vrátil Andy a Nolan tak by byli zase obávaní Nu umí na Andyho hrát LFC ne

Reagovat
kiwwi

toto je uz uplne iny NU, ti by uz asi na trakora hrat nevedeli

Reagovat
smazaný uživatel

Never more pls

Reagovat
niflheim

Carroll by už vůbec nezapadl do stylu.

Reagovat
vodka

ale jo, do tohoto dnešního úplně v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye asistoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jo.

Reagovat
Side

heh, to držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies zatiaľ kokot hrajú ale vyhrávajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si, že hrajeme se Swansea...

Reagovat
smazaný uživatel

veď mne je to jasné, ale aj na to, že ste sa im prispôsobili taktikou hráte celkom nič. Okrem toho gólu Papissa úplné nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea měla jednu šanci. Pardew před zápasem prohlásil, že to bude vypadat jakoby NUFC nic nehrál. Tak je nastavená taktika a zatím se vyplácí.

Reagovat
fantomas

No ani mně v tej ulitě nepřídete bůhvíjak jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic něměli. Oproti zápasům s Wolves, WBA, Norwichy je dnes vzadu klídek.

Reagovat
fantomas

Páč se to vždycky zadrbe ve finální fázi, ale už třikrát ste měli krutě na krajíčku. Jestli "oproti", to je možný, navíc furt hraje nejlegračnější stoperská dvojice v lize, ale...kdybyste snad vyhráli, bude to hroznej zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nepřijde, NUFC pod Pardewem téměř vždy vypadá, že tahá za kratší konec, ale výsledek ukazuje jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti neviem. Na to, že hráte betón, tá obrana moc isto nevyzerá a za 31 minút ste mali 3 brejky... nebyť Cissého, tak Swansea majú výhru istú teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem to horší, tak asi proto jsem zatím příjemně překvapen.

Reagovat
niflheim

Jak píše sexa - hrajou se Swansea a navíc venku...jakpak tam hrál Arsenal?

Reagovat
kiwwi

to je take krasne, ked jedna obycajna narazacka vyradi styroch braniacich hracov...milujem to

Reagovat
Pinturicchio

NUFC

Reagovat
Pinturicchio

300. pro NUFC v CHL

Reagovat
kiwwi

pome Barca...vyrovnat

Reagovat
niflheim

Máš vsazeno?

Reagovat
kiwwi

ee

Reagovat
niflheim

Tak to potom nechápu...sice Swans bych přál, ale radši uvidím NUFC před Čukutkou

Reagovat
fantomas

Tady je všechno podřízeno souboji s fantomasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hrá vlastne teraz Cisse za post ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se 4-3-3. Vpředu Ba-Cissé-Arfa a Cissé s Dembou se točí.

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Gylfi, poď

Reagovat
fantomas

Jestli z tohohle NUFC vzejde vítězně...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

LFC ti to posere

Reagovat
vodka

hlavně proti betonářům z villy, ale kéž by ne, Villa by mohla sestoupit

Reagovat
miky10

A kdybys to dal jako Experta, máš výhru o několik (desítek) tisíc vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš někomu, kdo 2 roky nesázel já to neumim napsat ani do skupin. Mě to takhle stačí

Reagovat
Mihi

Toto ti nemôže vyjsť.

Reagovat
Side

Prej nový domácí dresy Arsenalu na sezonu 2012/13

http://img576.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=13323840750k.jpg

Strašnej fekál, proč tam jakou serou tu černou to neví snad ani oni

Reagovat
smazaný uživatel

to je kravina...

Reagovat
Side

Modlím se za to

Reagovat
kiwwi

velmi pekne

Reagovat
vodka

jak náš venkovní, akorát hlavní barva je červená a u nás bílá...

Reagovat
niflheim

Hráli jsme vůbec tuhle sezónu v bílých?

Reagovat
vodka

z lonska

Reagovat
niflheim

Tak nemáme ale ten bílý jako třetí kit?

Reagovat
niflheim

Jsem zvědavý na to, jak budou vypadat na hráči. Ale zatím pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

límeček bych snesl, ale ty rukávy sou strašný, znak co maj letos na dresech je luxusní, doufám, že zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz tu bylo davno... a cerne stuplny k tomu

Reagovat
vladis271

nejaká družba s MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi, boha, to je hráč.

Reagovat
fantomas

U nás by to byl o parník nejlepší střelec ze střední vzdálenosti no.

Reagovat
niflheim

Tak není Gylfi schopný lepit všechny ofenzivní činnosti včetně útočníka?

Reagovat
fantomas

Je, proto by to byl báječnej hráč na lavičku, do rotace. Ale toho prej nepotřebujem, mi bylo opáčeno...

Reagovat
smazaný uživatel

kto povedal? herbage?

Reagovat
fantomas

Jojo. Psal něco o tom, že oproti loňský sezoně se toho nakonec početně moc nezmění atp...

Reagovat
Mihi

Podľa herba idete v ďalšej sezóne na titul

Reagovat
fantomas

No jo, těch vtipných vět tam padlo víc..

Reagovat
Mihi

lepší ako City...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Uvidí se podle posil a podepsání RvP. Šanci jim dávám docela velkou.

Reagovat
kiwwi

kurva dnes bola hranica na Swansea 57.5% a nejak som im proti Newcastlu neveril...Sky centre hlasi momentalne 76%

Reagovat
smazaný uživatel

měl ses zeptat, poradil bych ti

Reagovat
I am Mancunian

to sme zavahali kiwwi, tiez som nad tym rozmyslal

Reagovat
smazaný uživatel

Demba se trápí

Reagovat
kiwwi

ten Dyer sa do ich stylu vobec nehodi...uz postracal kvantum lopt a nic nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

za to proti Arsenalu bol ich najnebezpečnejším hráčom...

Reagovat
fantomas

Já to řikám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba zatiaľ marný...

Reagovat
Tomekcz

Newcastle vubec netusi

Reagovat
smazaný uživatel

Britton - Allen - to bolo doslova barcelonské.

Reagovat
fantomas

Sou boží.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Dneska taky koukáš? Už je to o poznání lepší.

Reagovat
Rssa

Koukám, nalákal jsi mě laciným přirovnáním k Barce a já se chytil

Reagovat
fantomas

Fakt? Já myslel, že ste si to tak přebrali vy.

Reagovat
Rssa

Já technický fotbal rád v každém podání

Reagovat
fantomas

Webbe, výhodááá..

Reagovat
smazaný uživatel

71 % : 29 % Ach jo.

Reagovat
kiwwi

sky sports hlasi 79:21

Reagovat
smazaný uživatel

On nám vlastně kapitánuje Jonas. Spidermaaan

Reagovat
fantomas

Ok, nákej češtinářskej talent, co by mi popsal gólovou akci?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye na Cissého, Vorm si sáhl, ale nevytěsnil

Reagovat
fantomas

...nákej větší talent?

Reagovat
niflheim

Bum, bum, prásk a gól.

Reagovat
fantomas

Achjo, zatracenej YES, snad to ještě zopákne.

Reagovat
smazaný uživatel

slovenčinársky

Cabaye z hĺbky na Cissého, spracoval, potiahol o pár metrov a sebecky ignoroval Dembu a mňa kričiaceho "daj to Dembovi, ty chuj!", pozrel na Vorma, ten cukol, čakal prihrávku podľa mojich pokynov, no Papiss zavrel oči a krížne mu vymietol dolný rôžtek, aj keď červík si loptu chytil.

Reagovat
niflheim

Good guy Mihi.

Reagovat
smazaný uživatel

Peclive studuje hru nejvetsiho rivala Cukotky v boji o EL

Reagovat
Mihi

Za seba sa nikdy nepozerám.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 45 minut budete mit na EFC dostatecnej naskok, to mas pravdu

Reagovat
Mihi

Neudržíte to

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tam bude Routledge, Moore a Dyer, tak strach nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta uvodni kombinace byla jako od Ameobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes jsem sem házel video, kde ho Demba označil jako SuperShola.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim, jak prijde napadat tu rozehravku.

Reagovat
smazaný uživatel

You put your left leg in, your left leg out, in-out in-out, shake it all about.

You do the Ameobi and you turn around, that's what it's all about!

Reagovat
smazaný uživatel

V posledni dobe uz to moc casto neni na SJP slyset

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš dobře

Reagovat
fantomas

Grazie.

Reagovat
smazaný uživatel

neni mozne,ze ta stoperska dvojka Williamson-Perch nedostane ani ve druhem zapase gol

Reagovat
kiwwi

to len opisujes to co ti to podsuva lexess s hrubasom, alebo ich aj sledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze tady pisu pravidelne kazdy vikend,takze ano --> sleduju pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

To, co Pardew dokazal s obranou, je neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, o co sem zatim prisel? Bezi to na Yesu? Mne tam zpiva nejaka retro krava.

Reagovat
fantomas

Jj, před chvílí to bylo horší, byl tam Timberlake.

Reagovat
kiwwi

vy s lexessom ste uz videli vobec nejaky cely zapas tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vetsinu

Reagovat
Chazy

http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=20391003&c_id=mlb

Hustý tohle, na nějakejch 40 metrů z otočky hodit takovou ránu přesně, Votto taky pěkný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všechny. Zápasy, ke kterým přijdu později si dávám ze záznamu.

Reagovat
Rssa

To je Katrina Leskanich z Katrina and the Waves

Reagovat
smazaný uživatel

To znam, predtim tam byly nejaky sracky.

Reagovat
Rssa

Tak to jsem nějak prošvihl.

Reagovat
stas87

kto je lepsi vonku?hull alebo blackpool?mam v zapase millwall-hull 2

Reagovat
smazaný uživatel

Hull, ale uz jim dochazi dech, ja mam na ten zapas 1

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, at neremizuji. Ja bych si pral vyhru Tigers

Reagovat
stas87

jj,nebude mi vadit ak ti hull pomoze k vyhre blackpool vyhrava 0-2 verim ze sa hull chyti a vyhra

Reagovat
Mihi

Dyer

Reagovat
smazaný uživatel

on je taký lajbavý občas, ale často mu to vychádza, takisto ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední žijící Umpa-lumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole já myslel, že to padá do brány

Reagovat
smazaný uživatel

takisto.

Reagovat
Mihi

presne

Reagovat
fantomas

Uh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
fantomas

Btw. tyhle teče prostě nikdy nepochopim. Za to bych bejt golman řezal hráče do krve.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans to už stupňujú. Poďme!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, že nám v takovémhle zápasu musí chybět Colo i Tioté

Reagovat
Chazy

Hm, tak dneska už asi Hammers šokovat nebudou, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer mi silno pripomína Gervaisa.

Reagovat
Chazy

Mně Sinclaira no, je sranda, že má nějakej tým oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Scottyho? Ten je lepší na lopte, a nie je tak vytrasený, má lepšiu strelu... Dyer, to je menší Gervinho.

Reagovat
niflheim

S takovou to tam padne brzo. I když i my jsme si vylámali zuby proti Magpies, ale to taky ten mančaft vypadal jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovy stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poslední minuty to fakt vypadá hrůzostrašně. První poločas byl klid, teď je to jeden závar za druhym.

Reagovat
daewa

Jak to vubec vypada s Marveauxem? Zahral si tuhle sezonu vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 7-8 zápasů.

Reagovat
daewa

To se divim. Koukam pravidelne na MOTM a jeste jsem si ho nevsiml. Myslis, ze ma sanci se prosadit, popripade co s nim na pristi sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál v srpnu a někdy začátkem září se zranil (někdy tak). Měl by být k dispozici pro letní přípravu.

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Moore.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to otočenie bolo skvelé, potom to pekne dodrbal ukážkovo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa tam dostalo to "pekne"?

Reagovat
fantomas

Jj, takle se dneska otočil už podruhý. Bohužel to sou jeho highlighty zároveň.

Reagovat
niflheim

Ten Tioté měl nějaký zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring

Reagovat
niflheim

No sakra...snad se dá dokupy, hlavně v této části sezóny, která je rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie

Reagovat
fantomas

Lukas Podolski has mustered just four shots with his right foot this season. He has scored 16 left-footed goals and one header.

Druhej Robin, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo? Podolski možno dal len 4 strely pravou, ale Robin dal 4 góly minimálne pravou nohou.

Reagovat
Mihi

Tak a teraz to otočte.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ti nikdy nepřihraju v haxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji doma a prvniho utocnika poslou na hriste v 67. minute

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, Scotty.

Reagovat
EL Gringo

Newcastle z hovna gol zasa ale aj tak

Reagovat
miky10

Pappis.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hrace proboha

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
Tomekcz

newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráávo !

Reagovat
Mihi

Nádherne to urobil

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíš piču!

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, to zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cissé mě přestává bavit

Reagovat
Error

To snad...

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fantomas

Magor.

Reagovat
mr.Silver

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye zpět ve formě, on je Cisééééééééééééééééé

Reagovat
Chazy

Boha... Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

to isté ma napadlo.

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že to nenapadne Wengera.

Reagovat
herbage

my máme van Persieho

Reagovat
Pinturicchio

Ten vám beztak zdrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

pff, my si zoberieme pravého a jediného Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu a hned padne gól

Reagovat
Rssa

Cissensational !

Reagovat
smazaný uživatel

Henry revival

Reagovat
herbage

To si dělá prdel, ne? Demba (Pappiss)

Reagovat
Rssa

Ale ten nasraný Ba na lavičce při opakovačce radovačky Pardewa...?

Reagovat
smazaný uživatel

došiel sirup.

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl nasrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl. Zrovna jsem skákal ke stropu

Reagovat
kiwwi

skor taky nezaujaty

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky tak prisel.

Reagovat
Rssa

Ruce v kříž, nepřítomný výraz, ani známka radosti...takové trucovité naštvání, nejspíš ze střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dával pravou.... vzpomeňte na jeho první gól z NUFC - zakončení proti Ville levačkou z voleje do šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jsem ho jeste nevidel udelat nic zbrkle, ani kdyz je na malym vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej hráč, neskutečnej....

Ale dnes je opět suprovej Cabaye. Nahrával na oba góly a je všude.

Reagovat
herbage

jsem vám říkal, že tohle je trefa do černého Jen s tím jak přišel, tak Demba se prakticky zaseknul

Reagovat
smazaný uživatel

He scores everytime, he scores everytiiiiiiime

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Cissé

Reagovat
kiwwi

kurva, tak ja posadim Krula a Simpsona (6+7) a postavim Taylora a Vorma (1+1)

aspon ze som Dembu vychangoval za Cisseho

Reagovat
Infi

OT: Může mi někdo doporučit nějakou dobrou komedii/fantasy/animák? Především na odreagování.

Reagovat
I am Mancunian

despicable me

Reagovat
Pinturicchio

http://www.csfd.cz/film/3310-zlodeji-casu/

Byl na tom v kině i Sheldon, kvalitka.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes dávali na prima cool tú časť, si asi pozeral, či?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Infi

Dík

Reagovat
niflheim

Up, Intouchables.

Reagovat
Mihi

Intouchables mám už 2 týždne stiahnutý v kompe ale akosi sa mi do toho nechce.

Reagovat
niflheim

To já mám takhle snad už čtyři roky Body of Lies

Reagovat
kiwwi

aj jeden aj druhy si tie filmy pozrite

Reagovat
Infi

Viděl obojí

Reagovat
niflheim

Já se včera konečně díval na Thora...už jsi asi viděl, co?

Reagovat
Infi

Thor? Ne, akorát jsem o něm uvažoval, je to dobré?

Reagovat
niflheim

No z té várky za poslední dobu (Captain America, Green Lantern, Iron Man 2) se mi to líbilo asi nejvíce. Taky příprava na Avengers

Reagovat
Infi

Ok, tak se na to asi přecejen mrknu

Reagovat
Rssa

Jo, lepší než Captain America, Iron Man 2 nebo Hulk.

Reagovat
niflheim

Hulk hlavně nemá pořádně stabilního herce, což je i fest škoda.

Reagovat
Rssa

Teď má Ruffala, což by mohla být trefa....

Reagovat
fantomas

Z animáků ti doporučim Monstra vs. Vetřelci. Zní to fakt hrozně, ale je to krásně "odkazovej" animák navíc s postavičkou, kterou sem si vedle těch z Toy Story oblíbil vůbec nejvíc.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Co je?

Reagovat
miky10

Nic, sorry, splet sem si to s tím, co píše hrubas.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infi

To jsem viděl, výborný animák

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

A jestli chceš pořádný animák a nevadí ti japonské anime, tak cokoliv od Miyazakiho nebo Satoshi Kona.

Reagovat
Infi

super dík

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není zrovna odpočinkové. Každopádné super filmy. Howlův hrad jsem vydejchával dva dny.

Reagovat
Pinturicchio

Odpočinkové ne, ale já mám po těch Miyazakiho filmech vždycky strašně dobrou náladu, tak to snad splní účel i tak.

Reagovat
Infi

Cestu do fantazie i Mononoke jsem viděl a především Mononoke opravdu vynikající Ty další 3 už mám v záložkách, určitě bych se k nim měl dostat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mega Shark vs. Giant Octopus

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

nebo ta superpirana, celkove, universal channel dava same chutovky...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/12170-zacalo-to-jedne-zhave-noci/

Je to hodně černý humor, ale líbilo se mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si myslíš o Ted movie? vyzerá to celkom zaujímavo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bezvadíkyprosímještě, nebo myslíš něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.imdb.com/title/tt1637725/

dnes som videl trailer a mám rád také bláznivé kraviny, a toto vyzerá byť taká vec. Navyše, hrá tam Mila.

Reagovat
Rssa

Velké plus je Seth "Peter, Brian a dalších 100 postav" MacFarlane, velké mínus Marky Mark...

Podobný nápad je už v seriálu Wilfred, to bych ti doporučil, hodně funny věc

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

"Oživlý" plyšový medvěd byla jediná dobrá věc v AI.

Reagovat
Rssa

A.I. Umělá inteligence? To jsem neviděl, to je jeden z těch filmů, které mě od Spielberga nelákají (stejně tak ET apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

No, od tohohle filmu sem přestal brát Spielberga jako top režiséra který točí jenom skvělé věci. Ale ten medvěd je tam fakt perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Poslední dobrý film byl Mnichov, pak už jen dobrý Tintin...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec sem o tom neslyšel. Ale asi se tomu budu vyhýbat jako čert křížu, na Wahlberga mám alergii od té doby co sem viděl Happening

Reagovat
Infi

černý mi nevadí, právě naopak, dík

Reagovat
Rssa

http://www.csfd.cz/film/43171-sindibad-legenda-sedmi-mori/

pokud chceš klasickou disneyovku v nejlepší formě

nebo

http://www.csfd.cz/film/150988-ratatouille/

pokud chceš nejlepší pixarovku

Reagovat
niflheim

pixar > disney

Reagovat
fantomas

I DreamWorks.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To záleží na tom, jaký film budeš srovnávat. Každému je něco po chuti. Pixar má technicky dokonalé snímky, ale dost z nich je bez atmosféry, duše, kouzla (Auta, Wall-e atd.), zato Disneyovky (klasické) spoléhali na příběh, dokonalou hudbu a poctivou kresbu, která nebyla generována jako ty konzumní produkty dneška.

Kdysi stvořit animák trvalo cca 2-3 roky, teď je to otázka pár měsíců.

Reagovat
fantomas

Jj, Disney položilo základy, už dlouhý léta ale prostě nestačí no. Navíc mě nebavěj ani ty klasický disneyovky...když si pouštim animák, chci se bavit a ne zase polykat dávky romantických motivů, akorát v jinym balení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to jednou, dvakrát za rok není špatné. Třeba Na vlásku se mi hodně líbilo. Připadá mi že se Disney furt zaměřuje na ty malé děti, maximálně do deseti let. A s ironickéma narážkama a inteligentním humorem hodně šetří.

Reagovat
Rssa

Tak taky nekoukám na srdceryvné slaďáky...ale třeba Na vlásku a právě Sindibád jsou jedny z kousků, co stojí opravdu za to a je v nich cítit ten starý přístup.

Teď je animáků plná prdel, že ani nevíš, který shlédnout dříve.

Hodně mám rád ještě plasteliňáky od Aardmanů, to je výborná společnost, která stvořila Wallace a Gromita, Slepičí úlet a další bomby.

Reagovat
fantomas

Plastelíňáky sou taky fajn.

Já si právě animáky pečlivě vybírám a prakticky na ně nekoukám, jen když mě něco jó zaujme. A slaďáky, nevim...kdo by ve Lvim králi tušil slaďák? A je toho samozřejmě víc, vesměs všechny ty starý, klasický, provařený disneyovky, který sem viděl. Opravdu v dobrym vzpomínám jen na Knihu džunglí (tyhle dva, co jmenuješ, sem neviděl).

Reagovat
Infi

Sindibada jsem tuším viděl, o Ratatouillovi jsem už párkrát uvažoval, ale nikdy jsem to nestáhl dík

Reagovat
vodka

jinak Big Fish je super, sice to neni přímo na odreagování, ale osobně sem z toho měl super náladu...

Reagovat
Infi

zařadil jsem do záložek, dík

Reagovat
Pinturicchio

Od Burtona? Krásný film.

Reagovat
herbage

pěkný trávník

Reagovat
Mihi

Cisse 8 zápasov / 9 gólov. To je štart

Reagovat
smazaný uživatel

a za 8 milionů

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
niflheim

+ Demba za pakatel...Cabaye taky nestál moc. Pěkný nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ben Arfa... Liverpool za to nemá ani traktor.

Reagovat
niflheim

Tak to i Tioté přišel za pakatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno, co dnes bylo na hristi, by se zaplatilo z Carrolla a jeste by zbylo

Reagovat
kiwwi

pffff...Torres 40 startov / 80 asistencii

Reagovat
fantomas

Už ste s tim docela trapný hele.

Reagovat
Pinturicchio

Nando ♥

Reagovat
kiwwi

my?

Reagovat
fantomas

No ty, hrubas a nevim kdo ještě to furt opakuje. Ty seš tim ale obzvlášť posedlej no, pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ja ze vymenujes mena ako arbiter, talkers a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No mně samozřejmě šlo o ty narážky na jejich omluvy Torresových statistik.

Reagovat
Mihi

Párada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Lepší jak Pogrebňak

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem si připisuje dalšího hráče, který se před ním posadil na zadek.

Reagovat
miky10

V létě do Chelsea za Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

za 100 mega klidně.

Reagovat
niflheim

Na co? NUFC posílí obranou řadu a možná ještě trochu zálohu -> útok na LM v příští sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze utok na LM je uz letos

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střely 12:4, pěkná produktivita Magpies

Reagovat
herbage

Gylfi hraje zatím velmi dobře, prakticky nekazí

Reagovat
smazaný uživatel

Allen takisto.

Reagovat
fantomas

Williams ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew výborná sestava dnes. Santon je mých očích po Cissém a Cabayem dnes nejlepší hráč.

Reagovat
niflheim

Ashley Williams...fakt dobré jméno

Reagovat
fantomas

Mick Quinn (six) is the only player in Premier League history to reach nine goals in fewer games than Papiss Cisse (eight).

Reagovat
smazaný uživatel

Papiss Demba Cisse > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

EEEI EEEI EEEEI O

Reagovat
smazaný uživatel

jak tomu Jonas zas pridava

Reagovat
smazaný uživatel

Perchinho

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, EF deformace. Na CSFD mám 199 nových příspěvků v diskusi a přemýšlím nad tím, čemu tu 200 věnuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Mně

Reagovat
Pinturicchio

No tak tedaa OK, no

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí to za to tam vůbec něco psát? Mně to připadá že si tam akorát všeci nadávajou a projevujou se tam zastydle pubertálně.

Reagovat
Pinturicchio

Já dřív do diskusí chodil ( ne k filmům, ale do "Diskuse" ) ale ted už ne, diskuse k filmům jsou úplné bahno.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dojem sem měl taky. Škoda. Díky za názor.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

"We're in the top five Jose Enrique we're in the top five" chant #nufc fans ¨

Reagovat
Mihi

Tak dlho tam nebudete.

Reagovat
fenixLFC

radsej oni ako chelsea

Reagovat
fenixLFC

btw, povazujete carrolla nolana bartona a enriqueho za zradcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Nolana ne.

Reagovat
fenixLFC

o enriquem som cosi pocul ale ten zvysok neviem ako odisli...ale carrolla? ved ten ani odist moc nechcel

Reagovat
niflheim

Odhaduji, že jenom Enriqueho. Carrolla bych opěvoval jako boha klubového hospodářství.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ale Enrique si mohl odpustit ty blby kecy

Reagovat
fenixLFC

on pindal na vedenie nie na trenera ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to je jedno, na koho pindal. Proste nemel vubec pindat, vsak mu klub nikdy nic neudelal, mel slusny plat a rozjel si tam slusnou karieru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

úžasný chant..snaď si Enrique bude po sezóne spievať : I have carling cup, you have nothing, I have Fa cup, you have nothing

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mu myslím dost jedno, když odcházel hrát do Liverpoolu o základ ve španělský repre a LM. Ani jedno z toho mít nebude.

Reagovat
minoLFC

no ale to by nemal ani v Newcastli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale minimalne by byl soucasti fungujiciho tymu s fungujici defenzivou, takze by mel k obojimu bliz

Reagovat
herbage

Jak dával Pappiss první? Taky pěkný?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye z první prostrkával ulici a Cissé pálil křižmo před golmana. Pěkný, ale nic extra. Ten druhý byl exkluzivní. Ale gólem roku pro mě zůstává Demba proti MU/ Cabaye proti MU.

Reagovat
herbage

gólem roku mohl být Demba proti Liverpoolu, ale o kousek mu to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

krajší ako Persie vs. Everton som v tejto sezóne nevidel.

Reagovat
fenixLFC

coates vs QPR

Reagovat
Pinturicchio

Jak vlastně hraje Coates?

Reagovat
fenixLFC

hlavne hrava malo spravi sem-tam chybu, ale tak 1 za zapas a hlavne lebo je nerozohraty(stoke) ale inac sa mi paci, daval by som mu viac sanci na ukor carru

Reagovat
Pinturicchio

Já ho tady právě, tuším Oliverovi, hodně chválil, tak jestli jsem moc nekecal. . On bude parádní, potřebuje se vykopat. Agger - Coates

Reagovat
smazaný uživatel

kde si nechal najlepšieho stopéra PL?

Reagovat
Pinturicchio

Tak Agger je stejně pořád zraněný, tak Skrtel, noo

Reagovat
Maresma

No, Skrtel sel se zranenim Aggera hodne dolu.

Reagovat
Pinturicchio

Tak nechme toho Danyho a Coatese.

Reagovat
Maresma

Reagovat
vodka

těžko, Skrtel hraje letos fakt suverenne, ted kdyz je v prdeli cely tym je sice trosku slabsi, ale porad nejlepsi obrance, posral jenom zapas proti QPR....

Reagovat
Pinturicchio

Tak už se ale dohodněte.

Reagovat
vodka

je lepší než Agger, asi tak...

Reagovat
13

Je jiný než Agger, ale ne lepší

Reagovat
vodka

tuto sezonu je lepší.

Reagovat
13

Kdyby Agger neměl neustále problémy se zdravím, tak je pro mě lepší on.

Reagovat
vodka

když hráli oba, byl Skrtel dominantnejsi a jistejsi, nez Agger...

Reagovat
tomasinho

A penaltu proti Wiganu a gól Newcastlu. Ale pořád je to náš nejlepší hráč sezony.

Reagovat
fenixLFC

nekecal, mne sa jeho vykony celkom pacia, ako trojka je zatial ideal, iba potrebuje hrat...tuto sezonu hral tusim az po semifinale(to si nie som isty) CC s carrom a hral dobre, sice po jeho chybe padol gol stoke ale potom si to vynahradil a ten zapas odohral na vybornu rovnako ako zvysok

Reagovat
Pinturicchio

Sympaták, snad mu to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

keď sme u tých stopérskych dvojíc.

http://vimeo.com/39784468

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maresma

Kdyz hraje, tak slusne.

Reagovat
cristiano.K.

vlastně nic nového se tam nedočteš, všechno tu bylo řečeno

Reagovat
Maresma

Tam pises ty i Ol!ver?

Reagovat
cristiano.K.

já napsal za celou dobu tak pět blogů,ale Oliver píše hodnocení hráčů po každém odehraném duelu

Reagovat
Maresma

Aha, diky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

jj, četl jsem

Reagovat
niflheim

Ash proti Arsenalu

Reagovat
herbage

škoda toho Persieho břevna po té parádní otočce, to by byl jasný gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tu na nej byl odkaz, najdi si Mihiho

Reagovat
herbage

ok, díky

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Nanda v Juventusu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

*pro Meirelese

Reagovat
Pinturicchio

Ale fuj.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ich správny gunner Nicklas vyklepe na kuracie rezne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíte Liverpool dnes tady tipujou 2 já myslím že 02 by nemusel být tak špatny tip

Reagovat
tomasinho

No ty vole, prohrát doma s Villou? Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

muj predictor dnes v tom ma jasno:

Bolton 1 v 1 Fulham

Chelsea 3 v 1 Wigan

Liverpool 1 v 1 Aston Villa

Norwich 2 v 1 Everton

Stoke 2 v 1 Wolves

Sunderland 2 v 1 Tottenham

West Brom1 v 1 Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé kolo. NLD týmy si rozebraly dvojici ze zápasu Man City - Sunderland, Manchesterské týmy zase dvojici ze zápasu QPR - Arsenal. A nakonec těžko říct kdo dopadl líp protože obě utkání skončily opravdu překvapivě. Ale nejspíš máme toho nejlehčího soupeře, jít na Sunderland bych teďka zrovna nechtěl, a Arsenal je hrozba téměř vždycky. Takže není co řešit, aji po tomhle kolo to musí být minimálně o pět, ideální by bylo kdybysme utekli na osm bodů.

Reagovat
blade115

Sunderland Chelsea Bolton A.Villa

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na ty jeho úpravy v létě teda..

Reagovat
13

Já taky, doufám že jsou to jenom řeči..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už to pod souhrn házel Ribéry, ale reportér má dobrej nápad každopádně..

Reagovat
smazaný uživatel

jako myslíš, že to nebyl přeřek ale úmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu, že řekl pak že to je jedno

Reagovat
fantomas

Úmysl. Spíš dobře zaimprovizoval..

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že to byl úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi jo no, nicméně to nic nemění na faktu, že mě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

to není přeřek, to se normálně říká :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi: "Raději bychom hráli s Arsenalem, Manchesterem United nebo s kýmkoliv jiným, než být na hřišti s Chelsea. Jsou zde hráči, kteří nesnáší Chelsea víc než Real Madrid. Nikdy jsem nemyslel, že to sebe uslyším říct."

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

zdroj?

Reagovat
herbage

fakt to řekl Prý taková nenávist není ani mezi hráči River Plate a Bocy No, ani se mu nedivím

Reagovat
blade115

Aby bylo jasno, taky z toho nejsem nadšenej.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že stejně to funguje i obráceně....

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Velka Barcelona sa boji

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu říct že bych s ním nesouhlasil, ale překvapilo mě že to vidí stejně jako já.

Reagovat
herbage

no, pořád to řekl hodně diplomaticky: "Jsou zde hráči, kteří nesnáší Chelsea víc než Real Madrid. Nikdy jsem nemyslel, že to sebe uslyším říct."

Reagovat
Arbiter

ta jejích nenávist ale vychází z něčeho jiného...

Reagovat
herbage

potřebuji radu http://www.youtube.com/watch?v=1U_551oTTcg

Nevíš, co je to za hudbu? Zní to jak Čajkovskij, ale nenašel jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ne, vážně nechci tančit balet, ale když najdu originál, najdu ten remix ke konci

Reagovat
Arbiter

dyť to je jasné Labutí jezero

Reagovat
herbage

ok, ale to je celá opera Navíc když jsem to nikdy neslyšel. Buď rád, že jsem vůbec poznal Čajkovského, i když jen díky Muse, no

Reagovat
Arbiter

to není žádná OPERA

Reagovat
herbage

ok, no

Reagovat
Arbiter

jinak to musím napsat- KULTURNÍ BARBARE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

proč?

Reagovat
Arbiter

protože se chlubíš tím, že jsi nikdy neslyšel Labutí jezero

Reagovat
Arbiter

navíc to nazveš operou

Reagovat
smazaný uživatel

Že ho neslyšel bych mu nevyčítal, ale nazvat ho operou je fakt vrchol barbarství.

Reagovat
herbage

Se tím nechlubím, ale ani to není nic, za co bych se měl stydět Já jsem naopak byl rád, že jsem poznal Čajkovského jen na základě podobné kompozice, což na barbara není špatný výkon

Reagovat
Arbiter

Za to, že jsi neslyšel Labutí jezero, klasiku mezi klasikami, za to by ses stydět vážně měl. To je jako kdybys řekl, žes nikdy neslyšel 9. symfonii od Beethovena...

Reagovat
herbage

tu jsem také neslyšel nikdy celou, ale poznal bych ji Já nevidím důvod, proč bych to musel znát, vždy si k tomu najdu cestu sám. Spousta lidí tu hubu třeba slyšela, ale nepochopila ji. Já poslouchám jen to, co si dokáži i vychutnat

Reagovat
Side

Tak až najdeš ten remix tak ho sem můžeš hodit

Reagovat
herbage

nenašel jsem, ale pokusím se vytvořit

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Side

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Swan Lake?

Reagovat
herbage

to se ptáš nebo odpovídáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj aj

Reagovat
herbage

tak je to Dance of the Little Swans

Reagovat
smazaný uživatel

to sou slečinky. Citroen konečně znova vymyslel auto které vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Nápodobně Lioneli, nápodobně

Reagovat
vitasrp

Už se vyloženě těším, až tu zase bude pláč od hráčů Barcelony, kterak proti nim Chelsea nehrála fotbal, jen je okopávala a bránila..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude vysílat bloodzeed Sunderland - Tottenham?

Reagovat
niflheim

Sunderland v Tottenham

Man Utd v QPR

Arsenal v Man City

Podle toho, co má napsáno na fóru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Si to hodím na TV

Reagovat
13

jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hdmi kábel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ja prepojim notebook s TV cez HDMI a ide to krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nerad,ale

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

rozmyslam ci sa na ihrisku stretol Berba s Welbeckom

Reagovat
vladis271

700. pre skákanie na švihadle

Reagovat
smazaný uživatel

Leda když to dělá nějaká kozatice...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Parker, Modric, Sandro; Van der Vaart, Adebayor, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm dobrá, vlastně totožná jak se Swans, že? Tak snad to bude podobný průběh, do 60 minuty 1:1 a pak rozhodnou JD a Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Bez těch 1:1 do 60. minuty. Stačí když do 60. minuty JD a Azza rozhodnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tottenham musi vyhrat 1-2.....ale sunderlend bude tazky oriesok....zostava je v pohode....

Reagovat
scholes18

Chelsea má k titulu daleko asi jako KLDR k demokracii

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini pripustil, že jeho budúcnosť v Manchestri je neistá. "Verím, že šéf klubu Khaldoon al-Mubarak uzná, aký pokrok urobilo mužstvo pod mojím vedením. Pridobre však poznám dianie vo futbale, a preto viem, že stať sa môže čokoľvek. V milánskom Interi som skončil napriek tomu, že som s klubom získal sedem trofejí za štyri roky," uviedol RM. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurs na Liverpool To je výsměch

Reagovat
Honza Matoušek

kurS

Reagovat
smazaný uživatel

From the director of "Finding Tevez"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Od najlepsieho utocnika sveta dnes ocakavam hetrik a 3 body pre Sunderland

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 2 : 2

Bolton Wanderers - Fulham FC 1 : 1

Chelsea FC - Wigan Athletic 3 : 1

Liverpool FC - Aston Villa 1 : 1

Norwich City - Everton FC 0 : 2

West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 1 : 0

Stoke City - Wolverhampton Wanderers 2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

ááá na Stadium of light Elvis a falling in love with you

Reagovat
niflheim

Gardner

Reagovat
kiwwi

BAE

Reagovat
smazaný uživatel

to byla rána

Reagovat
EL Gringo

Bale hrozny simulant

Reagovat
niflheim

Bale to ale nějak přehání v poslední době

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto

Reagovat
smazaný uživatel

bale je *íča

Reagovat
Darren Fletcher

jaaaaj futbal ide

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta, bez diskusí. Kurva.

Reagovat
kiwwi

v jakej minute si preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal na opakovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Nevíte někdo jakou přezdívku má Huddersfield Town? Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

terriers

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
fantomas

Přezdívky maj kluby vždycky na wikipedii.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nuda a viac faulov než dobrých prihrávok...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, skvělá bitva Chudák Sandro to schytal

Reagovat
Side

Cattermole se začíná zahřívat

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole dobré prasca.

Reagovat
Arbiter

ti si ho podali

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sis nespletl tlačítka?

Reagovat
Arbiter

no já si myslel, že to neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

z té opakovačky jsem Sandra hrát balón rozhodně neviděl

Reagovat
Arbiter

dotkl se ho

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtneeeer. škoda.

Reagovat
fantomas

Hraje 100. zápas v PL.

Reagovat
niflheim

Sandro ten míč taktak škrtnul.

Reagovat
Arbiter

Sandro dostává pořádně na prdel

Reagovat
niflheim

No zajímalo by mě, jestli toho nelitují, že pustili Pienaara na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto

Reagovat
Side

BAE, zajímavě zahraný

Reagovat
niflheim

Ekotto

Reagovat
smazaný uživatel

no nic zase raz spurs vypinam a idem kukat (snad) destrukciu Pompey by Saints.

na ten nas futbal sa v poslednej dobe vobec neda pozerat normalne ma z toho bolia oci je to ako sledovat barcelonu, akurat tam nie je Messi. Ak hraci nezacnu makat ocakavam prehru nic ine si za takyto vykon ani nezasluzime

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousek Tottenhamu nebo fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem celkom otazke... asi aj aj

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud jsi fotbal vypnul (neznam aktualni vysledek, ale predpokladam, ze ze strany Spurs herne asi bida podle tveho prispevku) a jsi fanouskem THFC pak podle me fanouskem nejsi. Protoze fandit se ma v dobrem i ve zlem. Pokud jsi jen fanda fotbalu tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozri samozrejme ze chcem aby vyhrali ale som uz frustrovany z toho herneho stylu co sa tam nastolil... spurs som zacal fandit kvoli hracom a futbalu, nie kvoli vysledkom a radsej som to sledoval ked sme boli v spodnej polovici tabulky a hrali super futbal. sice aj zaciatok tejto sezony bol dobry, ale potom sa to nejako zlomilo, nepacia sa mi harryho tahy zo zostavou, baleove maniere, vsetko to ide totalne do prdele a serie ma to. proste sa na to nevydrzim pozerat radsej si pozrem champ kde sa hra ovela lepsi futbal ako v PL a potom si kuknem iba vysledok.

podla mna nie je prave fanusikovstvo tryznit sa otrasnou hrou svojho tymu ktory zacina prevracat svoju povodnu filozofiu ktora mi bola predtym sympaticka a za kazdu cenu sledovat kazdy zapas aj ked sa pri tom skor naseries ako potesis

Aspon ze buducu sezonu uz budem mat v PL (dufam) aj Saints. Budem si moct vyberat

Reagovat
niflheim

Kolik chybí Friedelovi do 300?

Reagovat
I am Mancunian

260

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jako let? To moc nebude.

Reagovat
niflheim

Tak on by snad každým kolem měl mít 300 zápasů v kuse v PL.

Reagovat
Arbiter

300 čeho? Čistých kont?

Reagovat
fantomas

Počítám, že zápasů v řadě bez vynechání. Sem si neuvědomil, že furt ještě asi nepřerušil.

Reagovat
niflheim

Toto je možná 299. zápas - ale nejsem si jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jestli po téhle sezoně Sunderland udrží Sesse

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje zase výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mela byt ta prvni ruka vetsi penalta nez ta Parkerova?

kdyz uz tak obe nebo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nudnej zápas až na jednu 5minutovku kdy bylo aspoň nasazení a souboje. Nejvíc pobavila Ekottova 80-metrová malá domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes ztrata dva body na yidy a zitra tak stejne na kanonek doufam

Reagovat
Arbiter

Neříkej hop Navíc pokud to zůstane tak, jako doteď, tak to budou 3 body a ne 2

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen prani, doufam, ze se Bendtner nebo kdokoliv jiny ukopne a kocky vyhrajou 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To samý Torres, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a doufam, ze bude na konci sezony pata o skore, kdy bude rozhodovat jeden vstreleny gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Early Rumours, #LFC Team: Doni, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Henderson, Gerrard, Shelvey, Kuyt, Downing, Suarez.

Reagovat
Honza Matoušek

Jestli budete mít pětičlenou zálohu, tak je to výborně poskládaný.

Jestli budete hrát 4-4-2 s Hendersonem na kraji, tak je to katastrofa.

Coates měl hrát místo Carraghera.

Reagovat
Maresma

Celkem fajn sestava, snad bude Raheem na lavicce.

Reagovat
Maresma

Nuda, nuda, nuda... Premyslim, ze se nebudu divat na LFC, protoze to taky bude nejspis hrozna nuda. Ale co misto toho? Karamelky?

Reagovat
fantomas

Já du bez debat do Boltonu. To by moh bejt fajn fotbal.

Reagovat
fantomas

Ale to ostatně i ty Karamelky, taky schvaluju.

Reagovat
Maresma

Jojo, o tom sem taky premyslel, jinak me uz nic moc nelaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Tottenham ještě zabere, je potřeba dodat Arsenalu další motivaci.

Reagovat
niflheim

Přitom toto je takový vyloženě remízový zápas

Reagovat
herbage

aby ne, když oba hrotové útočníky dodal Arsenal

Reagovat
fantomas

Ty jo, Spurs dneska pučoval dresy Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co za transparent měla ta modrá skupinka na protější tribuně? Dole skoro u čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

ten McLean než aby kopnul pravou

Reagovat
tomasinho

Doni, Flanagan, Carra, Skrtel, Enrique, Henderson, Shelvey, Gerrard, Downing, Suarez, Kuyt.

Subs: Jones, Bellamy, Carroll, Maxi, Spearing, Agger, Coates.

Hm, takež zase bez Raheema. Aspoň hraje ale Shelvey.

Reagovat
Maresma

Ale Agger uz na stridacce

Reagovat
tomasinho

Jojo, to je nejpozitivnější zpráva.

Reagovat
vladis271

ale prečo na striedačke zaberá miesto Maxi, ke

Reagovat
niflheim

Tolik nepřesnosti za sebou

Reagovat
Arbiter

Cech; Ivan, D Luiz, Cahill, Bert; Ess, Meir; Sturr, Mata, Mal; Drog (c). - subs: Turn, Bos, Fer, Rom, Mik, Kal, Torres

Luiz 50. zápas za Chelsea

Reagovat
Usty

Sestava do puntíku podle mých předpokladů

Reagovat
Arbiter

možná měl Branislav odpočívat, ale asi si to vybere proti Fulhamu

Reagovat
Arbiter

A Mata zase v základu, to je drsné

Reagovat
blade115

Je to suverénně náš nejlepší hráč a asistent. A nejlepší playmaker v Anglii (alespoň podle počtu vytvořených šancí). Já se tomu ani nedivím.

Reagovat
Arbiter

já docela jo, když vezmu v úvahu, kolik zápasů v letošní sezóně odehrál a kolik ho ještě (včetně Eura) čeká. Nemusel by to zvládnout fyzicky...

Reagovat
blade115

On sám spolu s manažerem a dalším realizačním týmem musí dobře vědět, kde jsou jeho hranice. Navíc mi je úplně jasné, že ho někde v 60. minutě vystřídá.

Reagovat
Arbiter

každopádně je to po Čechovi náš nejvyužívanější hráč

Reagovat
blade115

Tak samozřejmě, ale to už jsme zas u toho, že tomu odpovídá jeho platnost pro tým. Já se o tohle prostě nebojím.

Reagovat
fantomas

Přehlídka ukázkově odevzdaných balonů na tři způsoby.

Reagovat
herbage

na čtyři

Reagovat
fantomas

Jo? Já viděl jen ukopnutí, lajdáctví, zaškobrtnutí. Ten čtvrtej?

Reagovat
herbage

už nevím, ale byl to Vaart nebo Modrić a chyběla té přihrávce razance

Reagovat
fantomas

Takže lajdáctví jako u Parkera.

Reagovat
smazaný uživatel

All time record

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nic Neměla být reakce

Reagovat
herbage

a další dva způsoby vzápětí. Přenechat míč soupeři, který tě překvapí zezadu a patička za sebe soupeřovi do běhu

Reagovat
herbage

4 triviální ztráty míče během jedné minuty, dvě na obou stranách. To jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jako kdyby oba týmy postihla chvilková dresová slepota.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM jasnej Ekotto, po hodině hry už 3 ekottovky.

Reagovat
fantomas

Ježiši, co sou ekottovky? Střely z kilometrový vzdálenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Gibsonovky, ale míříjou o dvacet metrů níž.

Reagovat
smazaný uživatel

1. u vlastního vápna tam pomalu půl minut motá soupeře místo aby to prostě zakopl. 2. 80 metrová malá domů. 3. na vlastní polovině, kolem něho 15 metrů nikdo, ale on ten míč prostě musí nakopnout 30metrů vysoko a přímo nad sebe, aby si zamachroval.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Diagonalne prihravky v obrannej polovici presne na nohu superovi?

Reagovat
terry

Čech - Ivanovič, Luiz, Cahill, Bertrand - Essien, Meireles - Sturridge, Mata, Malouda - Drogba

Turnbull, Bosingwa, Ferreira, Romeu, Mikel, Kalou, Torres

Snad uvidíme Romeua.

Reagovat
niflheim

Já snad usnu.

Reagovat
fantomas

Uff

Reagovat
Arbiter

třetí ručka v zápase?

Reagovat
Arbiter

každopádně dobře nepisknutelná

Reagovat
smazaný uživatel

RvdV take dobre vycpely

Reagovat
fantomas

No do McCleana bych teda řek, že bude odolnější/úspěšnější v soubojích jeden na jednoho.

Reagovat
blade115

No táák, Nicklas... Už je čas!

Reagovat
smazaný uživatel

Du si udělat další kafe abych neusnul. Až se vrátím tak chcu vidět na skóre 0:1. Je mi jedno jak, prostě to udělejte.

Reagovat
Usty

proč ?

Reagovat
fantomas

Abysme prej měli větší motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chcu aby Tottenham skončil před Arsenalem, a protož doufám že budou Kanonýři tohle kolo bodovat, tak musíjou Kohouti bodovat víc.

Reagovat
Kaze

Ale herba už jsme slyšeli zpívat, takže bych chtěl slyšet Yida

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zpíval jenom o těch plastových vlaječkách Chelsea. Teďka by určitě zpíval něco krásného o Tottenhamu.

Reagovat
Kaze

Nn, zpívají Feeling good

Reagovat
Usty

Tak jo. Ale zamítá se

Reagovat
blade115

A teď Larsson !!

Reagovat
fantomas

Wow, Foy.

Reagovat
Usty

Dive a Ekotto už to zas namrdával kilometr dopředu

Reagovat
blade115

Bale...

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Pobavilo mě, jak se po tom skluzu podíval a pak si uvědomil, že ho bolí koleno.

Reagovat
Usty

To mi přijde docela normální, bolest si neuvědomíš hned po zásahu, on letěl, dopadl blbě na koleno, koukl, jestli míč není někde v dosahu, kdyby náhodou, a potom už ten adrenalin opadl a propukla bolest..

Reagovat
blade115

Tak je fakt, že lepší než Drogba s Busquetsem, ti si nejdřív uvědomí, že je něco bolí, a až pak se koukají.

Reagovat
minoLFC

lol

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl bomba skluz

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový skluz šel Kompany ven. Eh

Reagovat
herbage

nn, tohle bylo čistý

Reagovat
miky10

Sunderland! Ale škoda, že nebude hrát Torres.

Reagovat
Arbiter

odpočine si

Reagovat
miky10

Já vím, já vím, ale dneska neměl odpočívat, když mu dám Céčko ve fantě.

Reagovat
Usty

dneska Drogba hattrick

Reagovat
miky10

Jednoho tam šoupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr výsledek

Reagovat
niflheim

Wow, nastavený čas a Parker radši přihrává brankáři dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejočekávanější výsledek. Nebo snad někdo čekal něco jinýho?

Reagovat
13

já čekal že nějaký branky dáte, tak jsem nechal Mignoleta na lávce!

Reagovat
herbage

já čekal, že vás Bendtner potopí A teď nečekám nic jiného, než výhru nad Mancity

Reagovat
Arbiter

no tak to jsem teda zvědav, jak je porazíte

Reagovat
herbage

normálně, dáme více gólů než oni

Reagovat
sintha

Parker je sympaťák, ale ten účes...

Reagovat
smazaný uživatel

moooc dobrej výsledek, po tymhle kole teda Arsenal náskok 2 body

Reagovat
Godwinson

Krásná obrana Chelsea, už nikdy jinak! :)

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

To vůbec, Terry hrát musí

Reagovat
terry

Jenže nefunguje ještě tak, jak je pěkná na papíře.

Reagovat
Godwinson

To chce jen čas.

A ano, je to pravda, takže bez Luize :)

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Luiz musí hrát taky

Reagovat
Godwinson

Myslíš, že ho tam někdy někdo odzkouší na DM?

Reagovat
Arbiter

Nemyslím si Snad by to zkusil Carlo Ale já jsem pro jeho setrvání na stoperovi

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje ještě doma s Newcastlem a jede na Arsenal a Liverpool.

Arsenal má doma Citizens a Chelsea.

Newcastle doma Chelsea, venku Citizens a Everton.

Spurs už žádný vysoko postavený tým nemají.

Takže souboj s Arsenalem a Chelsea o 4-5 flek. Máme nejhorší goal diferrence, ale taky nejmenší očekávání. Bude výživný konec PL letos.

Reagovat
Arbiter

tak výživný konec je snad každým rokem, navíc v tom byl i souboj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přetahování Chelsea - United fakt nebaví Pár let zpátky to alespoň rozvířil Liverpool, ale poslední tři roky nudaaa a letos to s formou ManCity vypadá, že je taky jasno.

Reagovat
blade115

Spurs ale ještě klidně můžou ztratit na Loftusu a ve Villa Parku by taky mohli něco nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zápasy s Boltonem nebo Norwichem jsou pro TH stejně těžké, jako zápasy s Arsenalem pro Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otázka, jak budou zvládat zápasy s těma slabšíma, kteří pořád hrajou o záchranu - mají QPR,AV,Bolton venku a všem dost možná půjde o něco. Nehledě na to, že mají nejhorší formu ze všech týmů, které o to 4. místo bojujou...

Podle mě skončí Spurs 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to píšu hlavně vzhledem k vzájemným soubojům. Chelsea to má asi nejvíc ve vlastních rukou, pokud porazí Arsenal i NUFC,. .

Reagovat
smazaný uživatel

na Spurs jde videt, ze jim je skoro jedno jestli skonci 3. nebo 4., dokud jeste byli ve hre o titul, tak bylo videt na nich nasazeni, ted je to bida

Reagovat
herbage

takhle to nejde brát. Třeba Mancity a Chelsea doma porazíme a pak ztratíme se Stoke. Taky jsem dali Liverpool, Newcastle, Everton, Tottenham a pak přišlo QPR a body v loji

Reagovat
smazaný uživatel

viz odpověď Talkersovi

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na bolton asi nebude ze?

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej kvalitní sop na Bolton Fulham je?

Reagovat
fantomas

1 - Fernando Torres needs one more assist to record a new personal best in a single PL season (he currently has four). Provider.

A ať se kiwwi třeba posere...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
kiwwi

worth every penny

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a kolko ich to vlastne ma?

Reagovat
smazaný uživatel

(he currently has four)

Reagovat
fantomas

No prostě hromadu!

Reagovat
kiwwi

tych sezon

Reagovat
kiwwi

ba nie, uz ich ma 5

takze ma 4 asistencie?

Reagovat
fantomas

Přišel někdy 2007, ne?

Reagovat
Mihi

Reagovat
herbage

Di Santo dneska Chelsea potopí

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra se fandí Citizens.

Reagovat
blade115

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak udiveně?

Reagovat
Usty

že s tebou souhlasím...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

přecházíš na temnou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi stačit, když vás porazí a my budem po tomhle kole třetí. Nic víc za tim nehledejte. Překvapuje mě, že se tomu někdo diví.

Reagovat
herbage

já ne, fandil bych jim ve vaší situaci také

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Mihi

Reagovat
tomasinho

Stejně ten titul nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi upřímně jedno, jestli City nebo United. Zejtra jim ani nefandim z důvodu, aby se dotáhli na United.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo môže byť viac nesympatické...Sliepka, ktorá si praje víťazstvo šejkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooo aspon ze tak, ciastocna satisfakcia za dosrany dnesok

Reagovat
fantomas

...je co?

Reagovat
kiwwi

si sa dobre vysral?

Reagovat
kiwwi

alebo remiza Saints?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to mozem zaprdeny hnusny pompey to snad uz neni pravda. jebem na futbal idem do fitka. krista boha

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Šetříme dost hráčů, takže lehký zápas nás určitě nečeká, ovšem na chyby už není prostor - musíme vyhrát za každou cenu. Právě tohle velikonoční období může definitivně rozhodnout naši sezónu - pokud z těchto dvou zápasů uděláme 6 bodů, pak naše šance na 4. flek budou zase o dost reálnější, jenže pokud zaváháme, dost pravděpodobně jsme skončili.. Tottenham navíc zase zaváhal, což musí představovat extra motivaci! Musíme makat, makat a makat, abychom se na ten 4. flek 3 kola před koncem skutečně dostali.

Mimochodem FA je fakt marná, pro mě je naprosto nepochopitelný, proč semifinále FA Cupu musíme hrát za a) v neděli, ale když už to musí být, proč až za b) od 7 hodin (6 anglického času) večer.. Na regeneraci před zápasem s Barcelonou tak prostě budeme mít méně než 3 dny, což je určitě problém, vážně netuším, co by byl za problém, kdybychom měli hrát už třeba od dvou..

Reagovat
Arbiter

FA jde na ruku televizím...

Reagovat
tomasinho

Snad Emilovi se Stephenem návrat zhořkne, i když oba mám rád a přeju jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton: Bogdan; Ricketts, Wheater, Ream, Alonso; Miyaichi, Mark Davies, Reo-Coker, Pratley, Petrov; Ngog. Subs: Jaaskelainen, Steinsson, Eagles, Knight, Kevin Davies, Klasnic, Sordell.

Fulham: Schwarzer; Kelly, Hughes, Hangeland, John Arne Riise; Duff, Dembele, Kacaniklic, Diarra, Ruiz; Dempsey. Subs: Stockdale, Baird, Senderos, Etuhu, Frei, Simon Davies, Trotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacaniklic ale nechápem prečo OC nedá prednosť Klasničovi pred Ngogom.

Reagovat
fantomas

Do toho jednočlennýho útoku se N'Gog hodí o mnoho víc.

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Povinností jsou 3 body, do toho Reds!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Máte někdo něco na Bolton.

Reagovat
fantomas

*?

Reagovat
fantomas

No paráda, už se jakž takž rozjelo atdhe.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej sopcast na CFC?? díky...

Reagovat
tomasinho

Jonjo CM a Gerrard AM? Já bych je teda radši prohodil.

Reagovat
Rssa

V naší sestavě mi zásadně chybí Coates, ten tam měl být. Stejně tak Sterling aspoň na lavičce.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Zvlast, kdyz v lize uz o nic nehrajem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický sopctast na LFC neni?

Reagovat
tomasinho

Downing A Kuyt měl radši dát pod sebe na Suareze.

Reagovat
Side

Něco s ucházející kvalitou na Norwich - Everton?

Reagovat
fantomas

Ten Alonso bude dobrej.

Reagovat
Wat

Přes tři hráče, pokračuj Stewarte.

Reagovat
tomasinho

McLeish je ale šílenec, postavit Warnocka na LM chce kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Lfc

Reagovat
Wat

Omg.

Reagovat
Wat

Doni jaký roztahovák předvedl.

Reagovat
fantomas

Hehe, Villa...

Reagovat
tomasinho

Hm, tak u nás vede už i Villa, to je špaténka.

Reagovat
Tomekcz

Loserpool jede

Reagovat
Kaze

Který zápas vypadá atraktivně teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo jede na červenou dnes.

Reagovat
Arbiter

přemotivovaný

Reagovat
herbage

vypadá to, jako kdyby si šňupnul koks

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaaaans

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaaa

Reagovat
niflheim

Villa? ...jak to padlo?

Reagovat
Wat

Centr zleva proletěl vápnem, tam ho chytnul, tuším nevím kdo, a dal pod sebe na neobsazeného Herda... Ten jí napálil, jak se sluší a patří.

Reagovat
13

Doni se nedotkl toho centru?

Reagovat
miky10

tuším nevím kdo

Reagovat
tomasinho

Bannan nahrával. Nechápu, kde ale byla dvojka Shelvey-Henderson, když tam byl Herd úplně sám.

Reagovat
13

centr, Doni vyboxoval k vápnu a střela z velkýho vápna zakroucená do šibenice.

Reagovat
niflheim

Díky oboum

Reagovat
13

Pěkný gól

Reagovat
fantomas

Bannan áčko. Pěkný?

Reagovat
Rssa

Reagovat
mithro

villa gol?

Reagovat
herbage

škoda, chyběly centimetry, aby trefil ten praporek

Reagovat
Arbiter

Malouda?

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
kiwwi

kurva kde co pozerate? ja neviem najst ziaden normalny stream ani na jeden futbal

Reagovat
tomasinho
Reagovat
kiwwi

to si mi pomohol ked tam uz pol hodiny hladam

Reagovat
Tomekcz

tak me z toho de skoro vsechno aspon na to co sem klikal

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 50970

Liverpool. Sice čínsky ale dá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 129119

Španělsky a ještě lepší kvalita.

Reagovat
Wat
Reagovat
kiwwi

ten Liverpool to uz nemysli vazne vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

už od zápasu s Arsenalem je jasný,že na to kašlou..v FAC to bude úplně o něčem jiným..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mi tomu nechce věřit, když je vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nejhorší sezona od roku 1955, tak ať to prej stojí za to...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ten FAC ale

Reagovat
miky10

Gary.

Reagovat
13

konečně náš brankář vybíhá při rohu po míči

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně konečně si druhej golman zachytá. Pepe měl až moc jistý místo, a z toho taky pramenilo to, že není tak dobrej jako býval.

Reagovat
13

Ale jo, trochu mi to připomíná situaci před časem v nároďáku..

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt hlavně,že Suso a Sterling nejsou ani na lavičce..nechápu jak Kenny nemůže vidět,že nehraje útočník?vápno je věčně bez hráče a Suaréz prostě neni klasickej hroťák..

Reagovat
miky10

Jelavic. Výbornej kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej pas od Henda

Reagovat
fantomas

Dempsey pičo!

Reagovat
tomasinho

Co?

Reagovat
fantomas

Z přímáku vymet šíbu.

Reagovat
tomasinho

Paráda. Zapomněl jsem na fantu a mám sestavu z minula. Zhrozil jsem se, že je Dempsey kapitán, když venku nedává góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses lucker, to neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou žumpu zase hrajeme...na toho Drogbu už začínám být pomalu, ale jistě alergický

Reagovat
tomasinho

Jonjo ale zase poměrně s přehledem. Samozřejmě co se týče ofenzivy a rozehrávky. Dozadu s Henderson celkem propadávají.

Reagovat
smazaný uživatel

spanlsky komentator na boltonu kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Hendo bude hrát ve středu pole tak se ten kup Liverpoolu dost vyplatí neni chyba v Hendovi,ale v Kennym..

Reagovat
Rssa

herbage, AS dostává 4 fíky v Lecce

Reagovat
herbage

každý den není posvícení, no Venku jsou bohužel tragičtí

Reagovat
Wat

Hm, Lecce je doma druhý nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja kkt som dal 2ku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem jak stará garda.

Reagovat
smazaný uživatel

proč jak?

Reagovat
fantomas

Protože "hrajem stará garda" by nedávalo smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Předběhl jsi mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že LFC stará garda je

Reagovat
fantomas

Já vim, jaks to myslel no..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vola si ze mě udělat musel, viď

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
Kaze

To by bylo stará gardo

Reagovat
smazaný uživatel

Falan 19,Hendo 21,Jonjo 20,Luis 25,Downing 27

hrozná stará garda tvl

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že LFC má víc hráčů než 5

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že LFC má víc hráčů než 5

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

tywe buď kvalitní sop s ang komentářem a lagama nebo španělskej/rumunskej, navíc shit kvalita...

Reagovat
Wat

Drinkwater, miluju jeho příjmení!

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprve Whitbread!

Reagovat
smazaný uživatel

Old Shatterhand

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Mata, Drogba

Reagovat
fantomas

Norwich.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Doni se mi líbí ale, není připosranej jako Pepe.

Reagovat
Wat

Taky, měl by dostat více šanci, už jenom proto, aby se Pepe vzpamatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nemá co ztratit.

Reagovat
tomasinho

Cardiff

Reagovat
Rssa

To je chuj, ten Suarez

Reagovat
Wat

Mm, na chatu vedle mého streamu si přejí zpět Baroše.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Mihi

Reagovat
C0br

coolsportz?

Reagovat
Wat

Reagovat
terry

Nakonec pořádně stihnu až druhou půli. Asi to ale zase bude klasický wiganský trápení, co?

Reagovat
terry

Al Habsi

Reagovat
Wat

Reagovat
hefy

Kuuuyt, to snad neni pravda.

Reagovat
fantomas

A Dempsey další. Bolton je šílenej zase jednou. Já už na něj nesmim koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej příští zápas, prosím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

po sestnactku to jde, pak ale nevymysli nic na obranu, a Fulham jim dava lekci z produktivity

Reagovat
fantomas

No bylo tam pár slušných centrů a jeden pěknej průnik Rya, jinak nic. Naopak každej druhej útok FFC smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to, prosim te sledujes? nejaky sopcast?

Reagovat
fantomas

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/118/v-391988.html

Šílená kvalita, navíc španělsky, ale nic jinýho sem prostě nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt To snad ne.

Reagovat
tomasinho

Kuyt

Reagovat
Wat

Dirku, vole, co chceš víc?

Reagovat
niflheim

Co to?

Reagovat
Wat

Asi z 50 dm nad bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

al habsi

Reagovat
Side

Kuyt

Reagovat
Mihi

Dempsey je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt, slovy Karocha "chichichichichichi"

Reagovat
Rssa

Kuaaa

Kuyt, tak tohle je miss desetiletí, tohle by dal i Peter Falk, a to už je pod drnem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Kdyby Kuyt jenom nastavil nohu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt když si vemu,že dal klidně mohl stát Sterling a dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tohle bylo ještě horší než když o kelymu prolítlo mezi nohama

Reagovat
Maresma

Co udelal Kuyt? Ted jsem to nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil tu ne zrovna malou bránu z 2 metrů.

Reagovat
tomasinho

Žádný pohyb, žádné extra chtění. Vyzdvihl bych akorát Downingův průnik a s přehledem hrajícího Shelveyho. Hraje s klidem, má sebevědomí, přesně rozuehrává, nezkazil snad jediný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě hraje dobře i Hendo ty jeho pasy jsou dost dobrý kdyby nehrál furt na křídle mohl být už někde jinde co se týče kvalit

Reagovat
tomasinho

Oba ale nuloví dozadu, propadají a kde byl alespoň jeden z nich, když střílel Herd, to je fakt záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

při tom gólu je to 60%chyba Flana a 40% chyba Jonja,ale taky si stim mohli v obraně poradit líp..

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

Zajímavé, že Wigan lepší ve statistikách držení míče, střel na bránu i mimo bránu a rohových kopů, ale dneska šanci na body nemají. Když Chelsea chce, stačí 2-3 narážečky a můžou to cpát rovnou do kuchyně. Navíc Wigan je v útoku zcela neškodný. Di Matteo zvolil dobrou taktiku, protože jim bude na tři body stačit tohle plážové tempo, protože stačí nechat Wigan hrát a dát tam jeden do rozhozené obrany. Už to málem několikrát vyšlo. Jinak škoda, že neopakují ofsajdové situace, protože si myslím, že v 43. minutě ukradnul pomezní Wiganu gólovku

Reagovat
Arbiter

nám zase nejspíš upřel pencli a pak upřel faul na Ryana, takže je to vlastně tak nějak rovina, no...

Reagovat
herbage

tohle pencle dle mého nebyla, celý zápas se tam drží navzájem. Tedy šla by písknout, ale byla by přísná. Stejně tak mohl písknout za ruka Cahilla, ale to se zkrátka nepíská. Dle mého drží stejný metr na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Si rovnou mohl napsat, že Chelsea hraje jako Stoke, akorát s tím rozdílem, že narážečky probíhaj po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale co nedal Mata?? Měl to spíš dávat Drogbovi...nebo pak Drogba místo hlavy pálit nohoou nebo přistrčit Dannymu...mohlo být po zápase

Reagovat
herbage

jinak nejlepší z Chelsea Mata s Drogbou, naopak tragédní výkony Maloudy se Sturridgem. Z Wiganu se mi nejvíce líbí Moses, ten klučina hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu mu to je, kdyz by misto toho mohl byt trikrat platnejsi pro tym

Reagovat
herbage

co dělá špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na sebe, nekdy az nepochopitelne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

jenže nemá komu a když ano, tak se snaží přihrát

Reagovat
smazaný uživatel

No tady bude opet problem v tom, ze ty ho hodnotis na zaklade dnesnich 45 minut, ja ho mam na ocich uz treti sezonu. Kdybys ho znal, nikdy bys nenapsal takovou kokotinu.

Reagovat
herbage

tak já celou dobu hodnotil jen jeho dnešní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

A ja jeho platnost pro tym

Reagovat
terry

Kuyt vážně parádně.

A Doni se u toho gólu hezky proletěl.

Reagovat
Wat

Tyhle skoky žeru, škoda, že to neměl.

Reagovat
terry

Tady to bylo ale vážně úsměvný plachtění.

Reagovat
vicinda07

Dempsey pod na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

https://p.twimg.com/Ap4vknkCMAAsi7b.jpg

On LFC opustit chce.. jinak by tohle dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nebo Ramires by možná dali břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Brums

Ok, projít Champ s NUFC nebylo moc těžké, hrát s ním tak, jak hrál v PL dejme tomu také ne, ale držet oslabený bankrotující Birmingham na 4 fleku Champu ? Chris

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud postoupi, budou potrebovat hodne posilit, jinak budou mit velky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale moc rád bych viděl jeho návrat na St. James'. Tuším, že by dostal bouřlivý přivítání.

Reagovat
vitasrp

Není to dobrý, nečekal jsem žádný úchvatný překvapení, ale něco víc přece jen ano. Naše hra je hrozně pomalá, nemá tempo a nejsme tak schopni Wigan více zmáčknout. Opět nám dělá problém jejich rozestavení 3-4-3, kdy máme velký problém s napadáním vysoko, protože nevíme, kteří hráči mají proti kterým vystupovat. Wigan tak nemá s rozehráním akcí velký problém, oproti tomu my se docela trápíme, spousta přihrávek jde dozadu, spousta je nepřesných, a tak většinou hrajeme jen dlouhé míče na Drogbu..

Určitě to chce přidat, přeřadit na vyšší rychlostní stupeň a jakkoli vyhrát. Ten výkon mi na konci může být úplně ukradený, pokud budou tři body.. Není důležitý hrát pěkně, ale porážet týmy jako Wigan prostě musíme!!

Reagovat
terry

Nepomohl by dneska Romeu? Já první půli skoro neviděl, ale v posledních zápasech nás většinou trápí rozehrávka, tak počítám, že to je i dnešní problém.

Reagovat
vitasrp

Řekl bych, že jeho přihrávky by naší přechodové fázi mohly pomoct, to jo..

Reagovat
herbage

řekl bych, že ne. Ona by stačila i tahle sestava, jen kdyby někteří vaši hráči hráli s větší chutí. Nejvíc vás trápí kraje zálohy, ale tam zrovna nemáte moc jiných možností

Reagovat
terry

Mně je jasný, jak to vypadá, ale chtělo by to, aby Romeu Di Matteovi ukázal, že ještě může být do konce sezony prospěšný. Další hráč do rotace se ještě bude hodit.

Reagovat
herbage

oni brání dost komicky, i s touhle bídou jste měli tři jasné gólovky, takže vyhrát vyhrajete

Reagovat
niflheim

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

to mi hlava nebere..

Reagovat
smazaný uživatel

to Kenny nevidí nebo nechce vidět,že hrajeme bez útočníka?že Kuyt a Carra už na to nemají?...

Reagovat
fantomas

Ty jo, Coyle do toho praštil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen presel na 4-4-2

Reagovat
fantomas

Dvěma střídáníma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je to u nej tak vyjimecny...

Reagovat
fantomas

No tak Pratley s Miyaichim byli zrovna ti z aktivnějších...

Reagovat
terry

To je stejně neuvěřitelný, to chování fanoušků vůči Torresovi.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Honza Matoušek

To je prostě daný tim, že tak strašně chtěj, aby byl zase takovej, jako byl u červenejch Odpustěj mu snad všechno a jakmile se mu něco povede, tak je hned za boha. Má se docela dobře

Reagovat
terry

Však jo a Torres má v tomhle obrovský štěstí, že to je takovej sympaťák a fanoušci nejdou proti němu. I když to někdy až nechápu.

Reagovat
herbage

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Jak fanoušci Chelsea oslavujou Torresa. Připomíná mi to ty chvíle kdy sme my chválili Obertana když se mu náhodou povedl centr a nebo dokázal uběhnout půl délky hřiště aniž by se mu zamotaly nohy.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ono co nám zbývá, že?

Ale taky mě dostává, jak dokáže zvednout celej stadion jen tím, když vstane z lavičky.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Arbiter

ten rozhodčí je vážně výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kuyt mě tak sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. A Given.. čaroděj.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Nááádhera Stevie, Luis to samé, to je škody! A Given samozřejmě skvěle, no.

Reagovat
tomasinho

Nějaký anglický nescopcast na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat Kuyta. Hned!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zase krásně pokračujeme už dvě tyčky

Reagovat
hefy

Kuyt by zasloužil nakopat do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kenny za to, že ho neustále staví, i když se mu v celý sezoně povedli 2 zápasy.

Reagovat
Wat

Ti zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikátá tohle byla tyč?

Reagovat
smazaný uživatel

24. alebo 25.

Reagovat
smazaný uživatel

25.

Reagovat
Wat

Dirk dolů, dneska to není jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dneska?

Reagovat
Wat

Nejen...

Reagovat
smazaný uživatel

celá sezona neni jeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
Arbiter

skvělé střídání

Reagovat
terry

Nebylo zas tak těžký ho udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
fantomas

Bogdán.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres Drogba vedle sebe...tak snad ten jeden aspoň dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrad hrá výborne, Shlevey celkom dobre, ale v def. len tieňuje a Kuyt, nemám slov a Suárez to ej už smola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic Ja myslel, ze da tak tri goly za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen ten počátek, aby se předvedl, příští sezonu bude stát za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si proste myslel, ze bude stat za hovno od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Závisť. Už teraz má viac gólov ako Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, je to super hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát teda simulant bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Super hrace si porad predstavuju trochu jinak, ale aspon mu to tam pada, zatim je to takovy Beckford

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nebyl ten aplaus pro Torrese kontraproduktivní

Reagovat
Wat

Doni brazilec.

Reagovat
fantomas

Hm, Bolton má víc ze hry a přitom to klidně mohlo bejt 4:0.

Reagovat
fantomas

*5:0

Reagovat
fantomas

BOGDÁÁÁN!

Reagovat
terry

Ofsajd. No a co.

Reagovat
Arbiter

Branislav je ten největší a nejmilovanější!!! Ale ofsajd, no

Reagovat
herbage

zářez

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje Mcleish už nařídil beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nás rozhodčí podržel

Reagovat
miky10

Braňo!

Reagovat
niflheim

Offside jak kráva do prdele

Reagovat
terry

Jako kdybychom vás mohli nějak ohrozit.

Reagovat
Arbiter

Jak kráva ne, tak půlmetrový, možná ani to ne

Reagovat
terry

Tak on půlmetrovej ofsajd může bejt jak kráva.

Reagovat
herbage

to fakt ne, spíš dva metry. Hlavně úplně jasný

Reagovat
Arbiter

ty dva metry jsi vzal kde?

Reagovat
herbage

tak překlop hráče na zem

Reagovat
niflheim

Však jsem nebyl specifický - ta kráva může stát na délku i na šířku. Či všeobecně orotovaná.

Reagovat
terry

Všeobecně orotovaná

Reagovat
I am Mancunian

priprav sa na debatu s Arbitrom o sirke kravy

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsaaaaaaaaaajd

Reagovat
nani92

Ivanovič to ťahá na najlepšieho strelca Chelsea nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Si snáď robia prdel rozhodcovia. Až mi je ľúto Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd kurvy zas maj z prdele kliku čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Flana na hrotě

Reagovat
smazaný uživatel

*Flanno, a náhodou hezky podpořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo dá gol a potom hned chytne střelu do prázdný

Reagovat
Liquid

Reagovat
niflheim

Latics je mi fakt líto...

Reagovat
terry

Al Habsi dneska čaruje. Dneska by záleželo asi stejně jen na něm, jestli by tu remízu ukopali.

Reagovat
niflheim

Tak všeobecně bych přál Latics bod k záchraně a taky bych na čtrvtém-pátem fleku viděl radši straky

Reagovat
Liquid

Jelavić

Reagovat
smazaný uživatel

Downing off

Reagovat
smazaný uživatel

A Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

A kuyta tam nechá.

Reagovat
JIMMY-PO

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

No co, tip před zápasem byl 1-1, takže někdy modráci dát gól museli...

Reagovat
tomasinho

A zase. Přijde Carroll a odejde hráč s nejlepším centrem Downing. A odejde i nejlepšáí hráč Shelvey. Já to fakt můžu mrdat už.

Reagovat
Wat

Já fakt nechápu, jak může pořád tak blbě střídat. A to neni jednou, dvakrát, to je po několikátý nepochopitelný střídání...

Reagovat
tomasinho

Pokaždé skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm asi tak metrovy ofsajd neodpiskany proti Chelsea. Navic to ani nebyla nejak super rychla akce tohle by se pomeznimu nemelo stavat na takovy urovni.

Reagovat
Wat

Kenny?

Reagovat
smazaný uživatel

downing a jonjo dole

Reagovat
vicinda07

zasrany rozhodca

Reagovat
blade115

Ten Jones to fakt nezvládá... Ofsajd jako kráva. Ale ne že bych si stěžoval...

Reagovat
Rssa

Kenny, toto už je prostě výsměch. Takové střídání si strč někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bomba, jak Dalglish vzdycky Carrollem nahradi hrace, ktery ma centrovat na Carrolla

Reagovat
tomasinho

Jojo, to je prostě neuvěřitelná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný no

Reagovat
smazaný uživatel

on na to fakt nemá..měl by vypadnout

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Bellars má dobrý center, ale mal ísť dole Kuyt a nie Stewart.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vis, jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dopĺňam.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

než odešel Shelvey a Downing tak se villa pomalu nedostala z vápna a ted už vystrkujou růžky

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Wat

Prostě Kenny neni správnej kouč pro LFC, už by si toho měl všimnout někdo výše postavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Doni do pole, místo Kuyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

WBA.

Reagovat
Maresma

Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá Torres prdel, potřetí uklouzne, když jde sám na golmana

Reagovat
Arbiter

Podruhé na tom samém místě

Reagovat
Arbiter

a v té samé situaci

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam Torres klouže

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada, ze ani jeden z posledni petky neziska ani bod. Bojovnici

Reagovat
fantomas

YES, Kanárci!

Reagovat
Wat

Andy místo míče nakouří hráče, bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to máš kolem sebe rozmazaný, tak se blbě něco trefuje, navíc nohou.

Reagovat
Wat

Asi byl včera s Kuytem na flámu, no.

Reagovat
sintha

Fernando dneska špatně obul.

Reagovat
smazaný uživatel

teď penalta

Reagovat
Arbiter

jasná ruka...

Reagovat
Mihi

Ruka

Reagovat
spider_8

Ti rozhodčí dneska válí. Skoro každý důležitý rozhodnutí je blbě

Reagovat
terry

Já se vážně těšim, s čim vyrukujeme na Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ja fakt nechápu ty rozhodčí v PL.. dnes se dívám na druhý match a měly se pískat 4 penalty za ruku ve vápně a ani jednou se rozhodčí nenechali vzrušit..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Další úžasný střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt sranda s Kennym už..

Reagovat
Wat

Já se teda nesměju.

Reagovat
13

Já sem rád že ho aspoň vidim..

Reagovat
13

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pro vas takovy maly kviz, zkuste premyslet a hned negooglit, ja vam to pak reknu:

Ktery hrac dokazal jako jediny vstrelit hat-trick v Premier League, Championshipu, League One, League Two, Ligovym poharu, FA Cupu a za svou reprezentaci?

Prvni napoveda - porad je aktivnim hracem

Reagovat
niflheim

Heskey?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
niflheim

Nebude to Kuqi?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Skoro.

Reagovat
terry

No, třeba hattrick v PL, FA Cupu a CHL dal jen Benayoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemejšlím, ale netuším.

Reagovat
JIMMY-PO

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

to bude Afričan.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude Škót alebo Ír.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt zvědavý kdo to je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Druha napoveda - neni to Anglican

Reagovat
smazaný uživatel

Severní ir?

Reagovat
fantomas

Healy?

Reagovat
smazaný uživatel

No napadl mě jedinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Škót, však?

Reagovat
fantomas

To je těžkýý..

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, ja tomu sam neveril

Reagovat
smazaný uživatel

Adam?

Reagovat
smazaný uživatel

Fowler ?

Reagovat
fantomas

Ten mě taky napadl, ale fakt hrál tak nízko?

Reagovat
smazaný uživatel

bellars

Reagovat
smazaný uživatel

Treti napoveda - momentalne hraje v Championship a jde uz o jeho druhy angazma v klubu, ve kterym prave pusobi

Reagovat
Wat

Vaz Te!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hezky, kdyby hral za Portugalsko

Reagovat
Wat

Lua Lua!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A Ostrovan to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
hefy

Earnshaw?

Reagovat
smazaný uživatel

bingo

Reagovat
hefy

To byla ode mě dost střela, nečekal jsem, že dal vážně hattrick i v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Me prekvapilo, ze vubec dal tolik hat-tricku i v tech ostatnich soutezich

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Hm hm.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
hefy

Jason Roberts?

Reagovat
niflheim

Bent to asi taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny to neni možné, to jak Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Rafa..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan ešte vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Aspoň už je zpět Danny!

Reagovat
JIMMY-PO

Sammon vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

další tyč, v tom míči musí bejt magnet nebo já už fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

+ břevno

Reagovat
fantomas

Tak to je konec, i Diarra si dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíče

Reagovat
terry

Ta naše bohorovnost!

Reagovat
afc

Wigaaaaan,udrzat

Reagovat
fantomas

Momooo.

Reagovat
herbage

Diamééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde celá Chelsea do píče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikam porad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra už bude nick BalotelliMario45? alebo SilvaDavid21?

Reagovat
smazaný uživatel

nejde nesouhlasit

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

aj tak už asi 4 roky mešká

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

LATICS!!!!!

Reagovat
Wat

Góól.

Reagovat
Wat

A Latics!!

Reagovat
Mihi

Klasika. Vypadne mi stream a dostaneme gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dal gol, to si musim stáhnout motd. Tak ještě jeden, aby Villa byla furt ohrožena sestupem.

Reagovat
miky10

Omg.

Reagovat
tomasinho

Danny je prostě bourák, sotva přijde, pěkně vystřelí a zařídí gól.

Reagovat
niflheim

Diamééééééééééééé

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

aj 3x!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná střela

Reagovat
smazaný uživatel

lexess07.04.2012 17:24

No co, tip před zápasem byl 1-1, takže někdy modráci dát gól museli...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

to vám patří modrá lůzo

Reagovat
smazaný uživatel

to neni možný my dali góol

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu, uz to mohlo byt 1:2 wigan

Reagovat
smazaný uživatel

2x to tečuje a on nedá roh.Bože

Reagovat
smazaný uživatel

KENNY TAK AGGER SKVELÉ STRIEDANIE

Reagovat
smazaný uživatel

dneska čtyři konstrukce branky nevíte někdo kolik jich máme a kolik je rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

zkusim to někde dohledat

Reagovat
Wat

Já si myslim, že nikdo není tak zoufalej, aby to počítal...

Reagovat
terry

Kalouuuuu

Reagovat
miky10

Ježiši, Kalou.

Reagovat
Mihi

Verím, že ho dáme

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas Bellars centruje fakt dobre.

Reagovat
Wat

?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ja s tim?

Reagovat
fantomas

Tys to fakt nepochopil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s AV, pojdme pánové, dokažte, že LM máme mít my

Reagovat
afc

Za vykony v tejto sezone si zasluzite pekny 6 flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool Tu máte vy čůráčci, co jste se smáli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mihi

TORRRRRRRRRRRES A MATAAAAAAAAAAAAAA milujem vááááááááááááááás

Reagovat
miky10

Torreeeeeeeeeeees - Mataaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Godwinson

To je legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, ja uz se tesil, ze vyhodi Di Mattea

Reagovat
Wat

Reagovat
terry

Vždyť bys mu to ani ty nepřál.

Reagovat
hefy

Blackburn.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

To snad ne.

Reagovat
Nikikrew

Hnusna Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

TO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

To už nejsme ani haluzáci...to jsme haluzáci na entou

Reagovat
smazaný uživatel

LampardFrank8

07.04.2012 17:41

Ať jde celá Chelsea do píče

Můc ty pseudofanousku.

Reagovat
blade115

Ty radši někam zalez, hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez do díry a už nikdy nelez ven, to si říkáš fanoušek, když svůj tým posíláš do piče po jednom inkasovaným gólů?

Reagovat
Liquid

GOOOOOOOL !!! CHELSEA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Norwich před Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

takovej luck ty čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se.

Reagovat
Arbiter

PIČO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Nádhernej gól, škoda, že tam nepadnul už ten volej Nanda.

Reagovat
Kovi81

ted to mohl pojistit.

Reagovat
JIMMY-PO

shit

Reagovat
herbage

Reagovat
Wat

Piča Reds, vy jste šmatláci.

Reagovat
niflheim

Toto si Latics fakt nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

modrá lůza samozřejmě dá v nastavení gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Kura JOOOO!!!!!!!!!!!!

In your faces haters !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty kluci maj fakt touhu vyhrát, ani nevím kdy naposled jsem tu u LFC viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

kuyt

Reagovat
herbage

to není mžoný, ale Wigan sympatický výkon, snad se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan sa zachrani, Martinez tam okrem vybornej prace s takmer nemoznym materialom dava aj akysi punc stastia. Verim im. Chazyho by som tu nechcel vidiet komentovat Championship.

Reagovat
Liquid

on jí preventivně komentuje už několikátou sezónu dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a furt mu to nevychadza.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan sa zachrani, Martinez tam okrem vybornej prace s takmer nemoznym materialom dava aj akysi punc stastia. Verim im. Chazyho by som tu nechcel vidiet komentovat Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

kua prace

Reagovat
miky10

On je gloryhunter, v Champu by na ně zanevřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nechtel?

Reagovat
smazaný uživatel

No ono by mi ho bolo luto , ale v podstate sa na to uz roky tesi , takze by mi to prislo divne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Chelsea takhle, tak na SB neprohrajeme.

Reagovat
Wat

Stačí si pohlídat poslední minuty.

Reagovat
Arbiter

Bertrand MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Guneři, ManU fans a podobní sráči - naserte si INTO YOUR FACE!! Nádherné zadostiučinění

Reagovat
smazaný uživatel

stejně budete leštit brka v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jako MU,Spurs a spol letos?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujeme vam k vitezstvi nad Wiganem, pro Chelsea je to jiste nejvetsi vysledek v teto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejdůležitějších.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic doma Onemel jsem uzasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak se třeba poser, vzhledem k průběhu jsou to veledůležitý 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej, kdo se nejspis posral, je Talkers

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi doprdele hrubásku :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1) Jde o ty komentáře, když si představím, jak musí být půlka lidí tady zklamaná a jak se těšili, tak je to nádherná satisfakce

2) Stáhli jsme Spurs na 3 body a Arsenal na 2 body - to je celkem důležité proti tomu, kdybychom získali 1 bod

3) teď je každej zápas prostě finále, ať už v lize, kdy musíme stahovat náskok, tak i v pohárech. Prostě každej zápas odjezdit na 100%, každej gol, každej zákrok golmana, každý skluz je životně důležitej.

Arsenalu to je možná šumák zatím, ale pokud to projedete s Citizens, tak je rozdíl 2 body

Reagovat
Nikikrew

Zajtra vykepe Sity a doma si s Vami lahko poradime a potom mozte ist rak bojovat max o EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, me to vubec nezajima, jen mi prisly ubohy ty tvoje emocni vylevy.

Reagovat
smazaný uživatel

stejné jako to vaše bezduché jásání po golu Diameho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mihi

Guneri takto vyhrali 3 zápasy po sebe, takže by mali byť ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Sunderland,Liverpool,Newcastle to boli troska ini superi...

Reagovat
smazaný uživatel

a nezasložené to bylo jen proti Poolu

Reagovat
herbage

Je rozdíl mezi tím, když Newcastle přijde betonovat, my máme deset tutovek a dáme zasloužený gól v nastavení a je rozdíl, když Wigan v nastavení chce ještě rozhodnout a smolně inkasuje do rozhozené obrany

Reagovat
smazaný uživatel

a wigan nehrál celej zápas kromě závěru beton? Chelsea určitě aktivnější

Reagovat
herbage

Beton? Tohle byl pro tebe beton? Vždyť měli dokonce více míč na kopačkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kolikrát se dostali do soustavnýho útoku mi řekni?

Reagovat
herbage

od 70. minuty do vstřelení gólu téměř pořád byli na půlce Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to se hrálo nahorů dolů pokud dobře vim

Reagovat
Mihi

Tak Newcastle áno,ale Liverpool a Sunderland tiež nebetónovali a chceli rozhodnúť zápas.

Reagovat
herbage

tyhle dva zápasy ano, ale to bylo venku. Doma nechat hrát soupeře, to je na pováženou

Reagovat
miky10

Reagovat
hefy

A co my Wiganeři?

Reagovat
blade115

Vám gratuluji za pěkný gól z ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi z niceho nez z ofsajdu

Reagovat
miky10

=

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Sem nečekal, že to vezmete vážně.

Reagovat
hefy

Alespon byl regulérní.

Reagovat
blade115

Ježiši... Však nám rozhodčí zas nepískl pencli, já myslím, že to je v rovnováze.

Reagovat
niflheim

Gratuluji, vyhrál si cenu pro blbečka dne

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, přebrat jí po tobě je fakt zážitek, zvlášť, když jí držíš posledního půl roku spolu s kiwwim

Reagovat
niflheim

Jsem hvězda, jo?

Reagovat
Wat

S čistým štítem!

Reagovat
miky10

Ale stejně není v tabulce.

Reagovat
Wat

Na něj jsou nějaký tabulky krátký.

Reagovat
Mihi

Neskutočné, že po všetkých tých stratách je na nás kurz proti termitom 1.70 a na nich niečo cez 4.

Reagovat
Nikikrew

Pozri sa na tvoj ubohy klub. Shit club, no history!!!

Reagovat
herbage

Zadostiučinění za co? Že vám rozhodčí pomohl k výhře, že jste měli z prdele kliku? Že jste hráli hovno a máte za to tři body? Že jste se natrápili doma proti jednomu z nejhorších celků ligy? Že váš tým nemá duši, působil naprosto odevzdaně a nikdo nezavelel k obratu? Máte poslední měsíc neuvěřitelné štěstí a ono se vám to ještě spočte

Reagovat
Amos

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak celkově to byly zasloužené 3 body a ten gól z offsidu vymazala neodpískaná penalta. Pravda není nějaký extra důvod jásat, ale ta euforie udělá své

Reagovat
smazaný uživatel

Neberte nám náš Man Utd Luck

Reagovat
smazaný uživatel

Mě strašně baví, jak si všichni přáli, abychom ztratili, všichni jsou nasraní a já můžu být vytlemenej Fakt to dokáže zlepšit náladu

Reagovat
blade115

Reagovat
herbage

Já s vaší ztrátou rozhodně nepočítal, dokonce jsem věřil, že si to sami uhrajete a druhou půli je roznesete na kopytech, ale za to jak jste hráli a jak se Wigan popral s nepřízní osudu, tak jsem vám přát nemohl. Je rozdíl uhaluzit výhru v závěru, když máte drtivý tlak a soupeř vám chytí nemožné a rozdíl, když je vám vyrovnaným soupeřem a smolně přijde o zaslouženou remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo tam tak 5 golovek, které tam prostě golman vychytal, byla tam ruka v pokutovém území, Torres tam 2x smolně podklouzl na stejném místě, když šel sám na golmana, hráli jsme bez 2 nejdůležitějších hráčů, co se týká psychiky a hecování - to je jako kdybyste přišli o RvP a ještě jednoho důležitého hráče.

Já čekal, že to bude těžkej zápas a bál jsem se ho, proto si ted užívám 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to víceméně jedno. Chelsea neberu jako soupeře od prosinca a myslím že na LM se stejně nedostanete, ať už ste porazili Wigan a nebo ne. Dokonce ani jim nutně nepřeju záchranu a prohra se mi hodí páč další kolo hrajou u nás a když by byli v laufu tak by byli nebezpečnější soupeř.

Reagovat
vitasrp

Není už tady třeba trestný se radovat z výhry v 90+ minutě, která je prostě za každých okolností nejkrásnější, alespoň vyvolá největší vlnu emocí? Všichni víme, kde máme problémy, všichni víme, že těch problémů je spousta, že nehrajeme nikterak dobře, že máme v týmu hráče, kteří tam už nemají, co dělat.. Ale však tahle sezóna byla tak zkurvená, ten tým tak neměl šťávu, tak neměl chuť se rvát, že to, co se děje poslední dobou pod Di Matteem - minulý závěr s AV a ten dnešní - je pro každýho fanouška Chelsea nádherný..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
blade115

Samozřejmě, že je to trestný. Všechno je trestný, když fandíš Chelsea...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
herbage

hele, já to chápu a nejvýše v sezóně řadím výhru nad Newcastlem. Celý zápas jsme je tlačili, Krul vychytal nemožné, pak přišel vydřený gól a celý stadion explodoval. Jenže vy jste posledních 20 minut hráli zcela odevzdaně, nedařily se jednoduché přihrávky, chyběla tomu duše. Kdybyste po takovém výkonu vyhráli, tak bych byl sice smutný, ale řekl bych si - bylo to zasloužené. Takhle vám to vůbec nepřeji

Reagovat
vitasrp

My jednoduše potřebujeme vyhrávat zápasy, ve kterých jsme i horší - jestliže se to bude dařit, sebevědomí týmu půjde nahoru, výkony půjdou nahoru a můžeme se zase o něco zvednout. Štěstí jsme samozřejmě měli, ale Chelsea dřív právě tyhle zápasy uměla vyhrávat a strašně mi to v poslední době chybělo..

Reagovat
herbage

za tohle vás a MU nemám rád, my máme takových výher naprosté minimum Doufám, že vám Barcelona srazí hřebínek a na Emirates vás rozneseme

Reagovat
nemamvasrad

No já nevím, fanoušci Chelsea na konci tohohle zápasu možná viděli týmového ducha, odhodlání vyhrát, nebo tak něco. Já teda ne. Žádný tlak, který by proti týmu, který je na sestup, být prostě měl. Zvlášť doma. Větší chuť jsem viděl u Wiganu, což ho nakonec stálo bod, protože to naprosto posrali. Radovat se ano, ale s tím losem, co vás čeká, bych počkal do konce sezóny, než bych někomu vmetl něco do ksichtu, jako se snažil Talkers.

Reagovat
smazaný uživatel

niflheim a další blbečkové se nám tu vysmívali 10 minut před koncem zápasu a radovali se, že jsme ztratili body Nechápu, proč bych jim to nemohl vmést do ksichtu o chvíli potom

Reagovat
nemamvasrad

Já teda viděl jenom radost z gólu soupeře Chelsea, nic, co by tu nebylo každý zápas.

Reagovat
niflheim

Cože? V6dyť jediný můj příspěvěk byl ve stylu Diaméééééééééééééééééé

Reagovat
spider_8

Někdo tam nahoře nám tu LM přeje, protože tohle už fakt není možný S takovýma výkonama už jsme dávno neměli mít šanci.

Reagovat
fantomas

Jsi to ty?

Reagovat
blade115

Čemu se divíš jako? Je v euforii, všichni zde tu jenom ustavičně kydaj hnůj na jeho oblíbený tým a takovýhle gól vyvolá vlnu nadšení, kdy člověk prostě vybuchne a cítí se skvěle, obzvlášť, když už se tady většina lidí radovala, jak ta "lůza" prohrála.

Reagovat
fantomas

No divim se tomu, že to takle neunesl, čemu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neunesl? Prostě poslední dobou nemám být moc důvodů štastnej, tak aspon tohle mi dává důvod uvolnit emoce a užít si něco.

Navíc tím naseru půlku lidí tady, což dodá ten punc jedinečnosti

Reagovat
kiwwi

fakt si myslis ze si niekoho nasral? maximalne si sa sa tak strapnil, to je vsetko

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi mám jedno pravidlo - s tebou se nebavím Na můj vkus jsi až moc geniální, proto se skláním před tvou inteligencí a prosím tě, abys na mě taky nereagoval a staral se o někoho jiného.

Děkuji ti

Reagovat
miky10

Ty to fakt moc neunášíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to užívám, teď jdu ven Jak říkám, poslední dobou málo důvodů k radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Naštveš? Já bych řekl, že se akorát sám shodíš a ostatní se ti jen vysmějou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to já a užívám si to kámo..

Jak tu všichni jásali nad golem Diameho, tak proč bych nejásal já

Reagovat
kiwwi

on je takto mimo dost casto

Reagovat
fantomas

Já nevim, nevyžívám se ve čtení modráckých diskuzí jako někdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Takové škody, tohle měl Wigan uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

já už z těch jejich haluzí fakt nemůžu

Reagovat
herbage

Smutné je, že nejít Wigan v nastavení tak bezhlavě do útoku, kdy Caldwell mohl dokonat obrat, tak by tu remízu v poklidu uhráli

Reagovat
Amos

Modrá špína

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt smoliar zápasu, ale z výkonu mám konečene dobrý pocit, jazdili po prdeli, a u Henda som tušim prvýkrát v sezóne videl sklz.

Reagovat
Wat

Pěkně se vrátil a vzal mu míč zpět, to mému oku lahodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Z posledních 10-20 minut jo. Jinak to byla zase tragédie bez pohybu. A super tragické střádín. Teda až na Dannyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragické striedanie to neboli určite, všetci oživili hru... a trgédia to nebola, vypracovali sme si čisté šance, kt. sme nedali. Villa jedna šanca jeden gól.

Reagovat
tomasinho

Na to, s kým jsme doma hráli, to bylo málo. 1. polčoas otřesný, až do cca 70. minuty i druhý poločas. A hru oživilo až nasazení Aggera, který ukázal, jak moc chce. A začalo se jim pořádně chtít až po gólu. Zase to bylo nehorázně málo.

Reagovat
Mihi

Je vidieť, že s príchodom Di Matea sme viac odolný a máme väčšiu chuť vyhrať. S AVB by sme ten gól nedali. U Fernanda je vidieť, že má chuť hrať a hrá naozaj dobre, tie jeho crossy sú fakt lahôdkové, škoda, že spaluje veľké šance ako napríklad tú na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vykopnite toho Dalglisha, je evidentne mimo. Iba s bojovnostou sa do Europy nikdy nedostanu. A Kenny na to viditelne nema uz od prvej chvile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Chelsea zaslouženě 3 bodíky, už ta střela Torrese se mohla odrazit do branky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Já se divim. Vy si tady ty třetí, čtvrtý a pátý místa můžete vykopat ve vzájemných soubojích a chcete, abychom ztráceli s Wiganem? No tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne - my jen vám přejeme, abyste spadli do hoodně velké kupy sraček!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už mám definitivně ve škatulce klubů, co hrajou střed tabulky.

Reagovat
Wat

Fajn vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

začni si to psát, za tejden sem hodim další moudro

Reagovat
Wat

Ne, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Carlos Vela

Reagovat
Wat

Ať zůstane tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: aky internetovy prehliadac pouzivate? Ja Chrome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a na mobile Dolphin.

Reagovat
Wat

Mozilla, Chrome jedině na hax.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mihi

Opera

Reagovat
niflheim

Opera.

Reagovat
hefy

Mozilla.

Reagovat
nani92

Explorer

Reagovat
smazaný uživatel

Chrome a na porno Mozillu....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

podobne

Reagovat
sintha

Stejně. :)

Reagovat
fantomas

V čem je jako lepší?

Reagovat
miky10

Asi aby to nikdo nenašel v historii...

Reagovat
Eric_The_King

Stačí dát v Chrome anonymní mód

Reagovat
blade115

Chrome.

Reagovat
mithro

a vpraci IE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No já bych se mu ani toli nesmál...co se týče různých nastavení - tak právě IE je údajně do firmy asi ta nejlepší volba. Tedy to platilo ještě před pár měsíci, co jsem o tom měl diskuzi s jedním doktorem u nás

Reagovat
kiwwi

opera everywhere

Reagovat
vitasrp

Byl to nářez, ale tahle CFC pod Di Matteem mě prostě hrozně baví. V tý hře je pořád takový množství negativ, takový množství výkonů, které s CFC nemají nic společnýho, že třeba nějakej souboj s Barcelonou vážně nemá smysl řešit.. ALE.. Ten tým konečně dokáže vyhrávat i v závěrech, dokáže se o porvat a má samozřejmě i nějaký to štěstí.. Se situací pod Boasem naprosto nesrovnatelný.. Nebudu zastírat, tenhle výkon byl strašnej, dovolím si tvrdit, že nás Wigan přehrál i takticky (stejně jako v prvním zápase), protože jsme se nebyli schopni srovnat s jeho rozestavením a v defenzivní činnosti tak měli ohromné problémy.. Soupeř hrál výborně, bod si zasloužil, na Chelsea má strašný pech, protože těch gólů, co dostali v nastavení.. To snad ani není možný.. Ale líto mi jich být nemůže, body jsme potřebovali jako sůl a díky bohu, že je máme..

Snad se tu na mě nebude nadávat, že mám z výhry v nastavení radost, ale pořád žijeme! A v pondělí vzhůru na Fulham - Come on Chelsea!!!

Reagovat
herbage

Tohle na Di Mattea svádět nemůžeš, hráli jste ke konci otřesně. Tohle byla čistá haluz, nic víc. A právě ten závěr Wigan takticky nezvládnul, když šel útočit asi v 6 lidech. Hlavně Caldwell při tom gólu chyběl vzadu

Reagovat
vitasrp

Hráli jsme celý zápas otřesně, však jsem mu také vyčetl, že takticky na mě mužstvo působilo dost dezorientovaně.. Nicméně na tom pokroku, co se udál ohledně atmosféry a přístupu hráčů, má právě on dost velký podíl. Pod Boasem bychom takhle v životě nevyhráli, pod Di Matteem už ano, což je příjemný pokrok. Samozřejmě bych byl radši, kdyby v 60. minutě bylo hotovo, ale bohužel to se současným kádrem evidentně nejde..

Reagovat
nemamvasrad

A já si zase myslím, že konec tohohle zápasu by dopadl stejně, nehledě na trenéra. Pochybuju, že by Boas nařídil bránit remízu, a zbytek už udělal Wigan sám.

Reagovat
vitasrp

Pod Boasem bychom prohráli, však pod ním jsme nebyli schopni porazit ani druholigový celek ke konci..

Reagovat
nemamvasrad

Ostatní zápasy určitě, ale já viděl mluvím jen o konci dnešního, protože jsem víc neviděl. Vůbec nepřipomínal ty ostatní zápasy RDM (nasazení, chuť vyhrát), ale v nastevení jste měli z prdele kliku, která podle mě nemá s trenérem nic společného.

Reagovat
herbage

tak tak Neapol či AV ano, ale dneska to byla jen a jen klika

Reagovat
vitasrp

Podle mě to má souvislost s atmosférou v týmu, protože když hráči jdou proti tobě a nefungují jako mančaft, tak to štěstí na hřišti mít nebudeš, ani kdyby ses posral.. A tu atmosféru právě výrazně zlepšil Di Matteo, čímž položil základ toho, abychom vůbec někdy mohli vyhrát v závěru. Že to dneska byla hlavně klika a neuvěřitelná, o tom asi není sporu..

Reagovat
Arbiter

On by to nenařídil, jenže hráči by nejeli naplno, zadrbali by to. Možná by se dostali do chvíle, ve které byl Nando, ale nakonec by to zadrbali, dokonce by možná i prohráli. To je ten rozdíl. Pod AVB bychom při vyrovnání nevyhráli s Villou, pod AVB bychom nepřešli přes Neapol. Je tam prostě rozdíl.

Reagovat
Arbiter

Přesto ta snaha je na hráčích vidět. Tohle všechno je o psychice, přepnout na jiný level, dřít a plivat krev. Navíc on nepíše, že to bylo díky Robbiemu, on píše, že ho baví ta Chelsea pod ním, je v tom rozdíl

Reagovat
herbage

vždyť jste posledních 5 mintu vůbec nevěděli, která bije a o nějakém plivání krve dneska už vůbec mluvit nejde. Tohle byste uhráli i pod Boasem

Reagovat
Arbiter

Ne, herbe, neuhráli. A víš proč? Protože jsme se pod AVB do takových situací dostali několikrát a kolikrát jsme to otočili v posledních minutách? Mě nenapadá jediný zápas. Dobře, neplivali krev, jenže snažili se, tlačili ten balón, ve chvíli, kdy vyslal Torres tu střelu, tak u brány byli tři hráči, z toho jeden bek!

Reagovat
herbage

vždyť jste mohli úplně klidně prohrát, kdyby to Caldwell proměnil. A to je stoper, který by vám dal gól z hry. Že jste šli dopředu všichni, to bylo jasné, protože se tam stáhlo celé hřiště. Jak sprintující hráči Wiganu, kteří se zoufale snažili vrátit zpět, tak vaši hráči, ale to je na trenérovi nezávislé, protože v nastavení už se hráči neřídí nějakými pokyny, ale jednají víceméně impulsivně

Reagovat
Arbiter

Chjo, herbe, s tebou je to těžké. Kde píšu, že to bylo na popud Robbieho? Kde píšu, že by je AVB krotil? Tohle všechno je o psychice, o sebedůvěře, klidně to nazývej týmový duch. To, co vytvořil Robbie, je právě ten týmový duch, který chyběl pod AVB. Tohle rozděluje manažérské působení na úspěšné a neúspěšné...

Reagovat
herbage

a já ti řikám, že dneska jsem u váš žádný bojovný duch neviděl, ani žádnou sebedůvěru a dnesak vám pomohlo jen štěstí v závěru. Ten gól Wiganu vás naopak zlomil, místo aby vás vyhecoval bojovat. Pod žádný tlak jste je prakticky nedostali a tohle byla od 83. minuty vaše jediná šance, která vznikla jen díky tomu, že jinak dobře organizovaná defenzíva Wiganu byla najednou rozhozená, protoře přes půl jejich týmu se vám snažilo dát gól

Reagovat
vitasrp

Po tom vyrovnávacím gólu jsme měli dvě tutovky - jednu, kterou naprosto neuvěřitelným způsobem zazdil Kalou, a druhou, která skončila brankou. Za 10 minut hry mi to nepřijde jako zoufalá bilance..

Reagovat
herbage

ještě Kalou vlastně. No, ale ten byl z velkého úhlu, navíc to vyřešil blbě

Reagovat
Arbiter

no jde o to, že to vyřešil blbě, kdyby to řešil dobře, tak přijde ten gól, on neměl střílet vůbec

Reagovat
herbage

spíš mi šlo o to, že to nebyl výsledek nějakého soustavného tlaku, ale spíše ojedinělé šance

Reagovat
Arbiter

Nepsal jsem, že jsme měli neustálý tlak Ale snažili jsme se balón dopravit do brány. Problém byl v tom, že ta hra byla kouskovaná, takže za takového stavu je těžké ten soustavný tlak vytvořit...

Reagovat
herbage

jinak pod Boasem jste podobně vyhráli mnohem těžší utkání s Wolves, ty týmovej duchu

Reagovat
smazaný uživatel

jede z x případů pod Boasem, ten jedinej dokázali hráči dotáhnout k vítězství, u RdM už je to Neapol, Villa a teď wigan, ta bojovnoct tam je cítit dalko větší. S Boasem bysme prostě tu Neapol neukopali, ikdyž sem si nepřál jeho vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres made more assists this season than Liverpool in their last 15 matches

Reagovat
smazaný uživatel

znova už nieeee.

Reagovat
fantomas

Dneska je ten streamovej servis zatraceně mizernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ivanovič, to je hráč první třídy, ať už v obraně, nebo v útočné fázi. Vzávěru bylo vidět jak moc chce ještě vstřelit gól a vyhrát.

Reagovat
Arbiter

Ivanović je prostě klasik, naprostý bouchač.

Reagovat
herbage

no, ihned po gólu Diameho málem přidal další Sammon, kdžy Moses utekl po vaší pravé straně, kde Ivanović se zapomněl kdesi vepředu

Reagovat
Arbiter

Jediná chybička, jinak je to jeden z nejlepších pravých obránců PL.

Reagovat
fantomas

Huth uplně nebráněnej, no jo, klasika.

Reagovat
C0br

1600. pro MU

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád Vám Lucas nechybí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že bych čekal, že chybí, ale třeba někdo překvapí...

Reagovat
tomasinho

Kdy už tam tvoje debilní palice pochopí, že v tomhle zápase by nechyběl, ani kdyby hrál jako bůh? Doma s tak trapným soupeřem jeho hra třeba prostě není. Že tohle vytáhneš vždycky po domácí ztrátě s outsiderem.

Reagovat
smazaný uživatel

S Lucasem jsme nasbírali dva a půlkrát více bodů než bez něj. Ale ty si určitě najdeš způsob jak tohle zpochybnit. A krom toho myslím, že s ním bysme tento zápas vyhráli protože ten první gól by s ním na hřišti pravděpodobně nepadl. Ale nechápu proč Ti tohle vysvětluju, když už jsem nad tebou dávno zlomil hůl.

Reagovat
tomasinho

Ty lámeš hůl nade mnou, to je fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves bojujte jako lvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda vlci.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vykastrovaní mopsíci....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Jinak Branislav 4 góly z posledních 6 zápasů

Reagovat
blade115

Tihle hráči jsou úplně nejlepší. Ti, co se jen tvrdou dřinou vypracují až na vrchol. Vedle něj se může v mých očích Sturridge, Balotelli nebo Neymar zahrabat.

Reagovat
Chazy

Boha, to je zas nablito. Fandit CFC musí bejt vážně za trest (a ne proto, jaká je CFC, ale že fanoušci ostatních klubů jsou v postoji k nim fakt vesměs verbež)...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Abramovič Zolla... jen to Y mi tam nějak hapruje.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zola.

Reagovat
Chazy

Yves Ma-Kalambay

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
Eric_The_King

Mě Chelsea zas tak moc nevadí. Ale taky mi nevadí, když nehrajou o titul, tam daleko radši vidím kromě nás Arsenal nebo i ten Liverpool. A taky mi přijde směšné, že si fans Chelsea myslí, že s náma mají nějakou rivalitu nebo tak

Reagovat
kiwwi

oni to skusaju na hocikoho...a nikto s nimi nechce byt rival

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kiwwi

no dobre, Millwall

Reagovat
Chazy

Ježiši, to chceš rozbíhat stejnou diskuzi asi popadesátý? Nikdy nikomu jsem to zatím za celej život nenapsal, protože to je věc, kterou mám za strašnou podpásovku, ale fakt, jen na základě toho, jak tady disktuješ - ty musíš mít fakt nejnudnější život ze všech lidí, co sem kdy poznal. Tohle je prostě k pláči.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Njn, ale dá se na to zvyknout. Nás alespoň nesnáší převážně jen fans anglických klubů, horší to mají fandové Barcelony, tu nesnáší snad celý fotbalový svět.

Reagovat
kiwwi

lenze ich nenavidia zo zavisti, to je ten prijemnejsi pocit pre fanuskov...vas nenavidia vsetci lebo ste smejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ty máš zase den... No dobře, je to tak. Vždyť víš přece všechno, hvězdo...

Reagovat
kiwwi

vsetko neviem, ale toto viem urcite

Reagovat
blade115

Fanda Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho ignoruj Ať se s ním hádají třeba fantík z Arsenalu a ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si to užívat a že ostatním lezu na nervy, no a co Ten pocit za to stojí

Reagovat
kiwwi

tvl teba to este furt nepreslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi, kamaráde... Nereaguj na mě, já tě budu taky ignorovat. Děkuji

Reagovat
kiwwi

preco ignorujes kamaratov

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ....United

Reagovat
fantomas

Btw. kdo neviděl MOTD, stáhněte si. Lawro tam měl jeden krásnej arogantní moment, když na otázku, jestli by měl bejt Holt povolanej do repre, odpověděl jenom stroze "no" (pak to myslim ještě jednou zopakoval) a nejevil zájem to vysvětlit. Mám na Twitteru pár norwichských fanoušků a ti z toho byli uplně vycákaný, i Simeon Jackson psal, že "co má jako udělat víc, než bejt druhej nejproduktivnější střelec země?"...fakt dobrý.

Jinak já bych pro něj asi taky uplně nebyl, repre by se musela uplně od začátku učit, jak na někoho takovýho hrát. Ale ten způsob... :))

Reagovat
Bayern +

Tak link, prosím.

Reagovat
niflheim
Reagovat
Bayern +

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

torrent

Reagovat
Rssa

Sakra, komu přát víc..Arsenal body potřebuje, musí do LM, ale zase City musí udržet kontakt se Zlem, které dnes najisto vyhraje...?

Reagovat
niflheim

Jak nám někdo může říkat zlo a zároveň se příklánět k CIty...nikdy nepochopím.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo po tobě to chápání nechce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Proč by ne? Pro někoho je Zlo Chelsea, pro mě MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Divné. Pro mě je zlo vladis, ten ichtyl jehož jediná vášeň je shazování Man United. Liverpool je rival ale nic špatného na něm nevidím. Možná nějaké drobnosti, ale nic zásadního. Ale Man City je úplně jiný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

vladia, a ten ichtyl... To bych mu zase křivdil, vladis se alespoň o Liverpool zajímá.

Reagovat
vladis271

kto je kurwa ichtyl, a ak je pre teba zlko moja osoba, tak taký kiwwi musí byť satan, pretožev poslednom období ho oveľa viac zaujímame my, ako vy.

Navyše sám máš maslo na hlave, pretože o LFC máš príspevky aj ty.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis A ten ichtyl. dzarda se tuším jmenuje. Ten nedělá nic jiného než že ryje do Man United. Vlastně to že fandí Liverpoolu akorát odhaduju páč nedělá nic jiného než že si léčí komplexy k Red Devils a k Liverpoolu píše minimálně. Ale k ostatním vůbec, tak to padlo na vás.

Reagovat
vladis271

ja som tipoval smiešneho mufana

Reagovat
kiwwi

to je nejaky tyzdnovy nick

sice u vas az tak nevybocuje zo standardu, ale neverim mu, ze to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to taky, ale toho beru jako provokaci kterou snad ani nemůže myslet vážně.

Reagovat
kiwwi

vau, nevedel som, ze komentovat ine timy je trestne...scouserska policia nas odhalila

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to A tam není správně

Reagovat
kiwwi

to je take "na silu"

Reagovat
Rssa

Ani ne, řadíte se do Osy zla spolu s dvojicí dalších klubů.

Reagovat
Ligter

Já taky ne, ale pojem zlo je subjektivní. Teda alespoň ve fotbale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ked už nechapeš, že diabli su zlo, tak je to s tebou zlé

Reagovat
afc

Majster uz je jasny,takze je jasne,komu treba dnes fandit.

Reagovat
herbage

MU je středně velké zlo, Mancity velké. Chelsea je rovněž velké. Arsenal je dobro, tudíž porazit velké zlo, aby dobrou mohlo skončit před jiným velkým zlem, je správná odpověď na tvojí otázku, byť to otevře cestu za titulem středně velkému zlu. A ta rovnice platí i v případě, kdy MU považuješ za velké zlo

Reagovat
smazaný uživatel

už to neber

Reagovat
Rssa

City je takové všeobecně uznávané Zlo jako je Satan, mnohem horší je pak MU, které bych přirovnal k Saddámovi s velkým umělým vibrátorem prznícího Satana...

Reagovat
herbage

nj, ale buďme exaktní. Když do té rovnice dosadíme koeficienty zla pro všechny zainteresované kluby, tak furt díky vysokému koeficientu dobra Arsenalu převažuje výsledek, že dnes musíme vyhrát

Reagovat
Rssa

Tady pro toto Zlo neexistují vhodné rovnice....

Reagovat
Tolstobik

tebe by mel zprznit saddam velkym umelym vibratorem...

Reagovat
Rssa

Hm, z některých důvodů to bude asi nemožné...

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA ARSENAL ! ! !

Reagovat
herbage

Reagovat
afc

City na ES este v PL neskorovalo,takze pocitam,ze dnes to konecne zlomia,takze musime dat minimalne dva goly.Zostava je viac menej jasna a pevne verim,ze aj s pomocou fans ich dnes porazime a vytvorime si dobru vychodziu pozicu pre 3 flek.

Reagovat
niflheim

Ty zimní příchody útočníků jsou ale zajímavé:

Papiss - 8z/9g

Jelavić - 10z/5g

Saha - 9z/4g

Pogrebnyak - 7z/5g

Zamora - 8z/2g

Cissé - 5z/3g+2čk

Macheda - 4z/0g

Reagovat
niflheim

U Kika je to samozřejmě jenom jako zajímavost, většinou jenom střídal na poslední chvilky, navíc je zraněný momentálně.

Reagovat
fantomas

A navíc je to oproti ostatnim dvojnásobný pako.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Di už do prdele, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak si oznacuj za paka vasich hracov

Reagovat
fantomas

To možná potom, co se k cizim týmum/hráčum přestane vyjadřovat i vrchní kecal kiwwinek...

Reagovat
kiwwi

ano, ja to proste robim

Reagovat
fantomas

No a ne snad?

Reagovat
kiwwi

rozlisuj trochu...ja ti nezakazujem kritizovat, ale nadavat/zosmiesnovat bezdovodne hracov, na to ste tu fakt experti

Reagovat
fantomas

Bezdůvodně? Dobře, tak já to rozvedu...je línej, nemá techniku, "proslavil" se dvěma kurevskýma haluzema, aby od tý doby nepředved ani to nejmenší možný kulový, za který by ho šlo pochválit. Potom už jedinej jeho úspěch bylo to, že ho Hattrick pár dní po těch hrdinských trefách vyhlásil největšim talentem světa.

Reagovat
kiwwi

a preto je pako hej? neuveritelne

Reagovat
fantomas

Ano, já "pakem" nazývám kopyťáky nebo prostě netalentovaný hráče, což on bez debat je. Nevim, jakej význam tomu slovu dáváte u vás na Slovensku nebo v rodině, ale to mi je koneckonců docela jedno. Hlavní je, že teď, když sem to rozved, rázem neprotestuješ.

Reagovat
kiwwi

pako je proste blbec...a nechapem co si chcel povedat tou poslednou vetou

Reagovat
fantomas

Že se zas akorát chytáš pojebanýho slovíčkaření namísto toho, aby ses chytil zřejmých argumentů, konečně usadil ty svý okularie pevně do důlků a začal debatovat jako normální člověk. Seš fakt zralej na diskutérskej blázinec....

Reagovat
smazaný uživatel

"diskuterskej blazinec"

Reagovat
kiwwi

zrejmych argumentov...aha

Reagovat
Chazy

Nepochopil..

Reagovat
kiwwi

hmm

Reagovat
Chazy

Neříká tím, že jsou pravdivý a správný, ale že tam jsou. A abys reagoval na ně a odpustil si tu svojí typickou tragédii (fabulace, kecání o věcech mimo, , slovíčkaření)..

Reagovat
kiwwi

sorry ale argument typu "videl som ho raz a vobec sa nesnazil" na tvrdenie ze je pako, mi pride dost smiesny a nedostacujuci...som cudny?

Reagovat
kiwwi

resp., este lepsi argument je ten, ze Kiko moze zato, ze sa okolo neho vytvoril hype...kuzelne fakt

Reagovat
hefy

Jo, ten hattrick mam ještě doma. Velká sranda.

Reagovat
Chazy

Koukal si včera? Já tu nebyl. Už sem tu měl nějaký hodnocení zápasu, ale to bylo takový všeobecný, mě by zajímalo něco víc k jednotlivým hráčům, systému hry.

Reagovat
hefy

Bohužel ne, strašně se mi sekal přenos, tak jsem koukal na Liverpool v televizi, ale zdá se, že to byl pro Wigan klasicky smolnej zápas na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je. Ten jeho výraz "až jednou začnu na sobě pracovat tak mi všichni budete líbat nohy, ale mám ještě čas" mě štve vždycky když ho vidím.

Reagovat
kiwwi

to si ako toto vsetko vycital z jeho vyrazu hej? hotova psychologia

Reagovat
fantomas

I kdyby měl výraz jak svatoušek, pako to prostě je (dvojnásobný sem musel napsat jen kvůli Cissému, protože to je taky pako, jinak bych to tak nedramatizoval )...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Zčásti. Napovědělo mi i jeho líné ploužení po hřišťu a minimální snaha. A to že ani po všech těch zápasech v rezervě není sehraný s týmem a pořád nedokáže číst hru.

Reagovat
kiwwi

a preto je pako

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč který má očividně talent ale ani po všech těch šancích co mu Fergie dal ho nemá zájem rozvinout je pro mě pako. Jeho přínos pro tým je většinou nula. To je lepší Owen který maká a dře, góly dává, a jeho potenciál do budoucna je mizivý díky tomu že je mu už přes třicet, a ne proto že mu v životě stačilo dostat se do velkoklubu a držet se tam zuby nehty s co možná nejmenší snahou, jako to stačí Machedovi.

Reagovat
smazaný uživatel

a preto je pako VŽDYT JE TO VÁŠ HRÁČ

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsu kiwwi.

Reagovat
kiwwi

ty vole tak na to mozno nema (ale mozno ste vacsi experti ako SAF, ktori tvrdi ze na to ma), ale ako si z toho vycital jeho snahu, to fakt nechapem

ja Kika velmi v oblube nemam, nemusim podobne typy hracov, ale bezdovodne ho odsudzovat nebudem na zaklade nejakych domienok alebo co

Reagovat
fantomas

Jakých domněnek? To mi chceš říct, že snahu nevyčteš z několika jeho výkonů? Vždyť u něj je to všechno jak přes kopírák, progres nevykázal snad žádnej. Jasně no, je to zas o tom, že SAF je největší expert pod sluncem atp., každopádně nasazení se fakt dá odkoukat uplně v pohodě.

Reagovat
kiwwi

to je teda pako

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já věřím SAF že na to třeba má. Ale z toho co předvádí na hřišťu se mi zdá že je mu to jedno jestli na to má a nebo ne, je spokojený s tím co dosáhl a o víc se nesnaží. Vždyť naskakoval za áčko kolik? Tři roky, nebo čtyři? A to měl pověst zabijáka z lavičky který nám přiblížil titul. A stejně se nedokázal prosadit. Kdo z našich mladých dostal tolik šancí a promrhal je? Jo, dost se jich do áčka nikdy nedostalo, ale ti co zůstali tak dlouho si dokázali nalézt pozici ve které byli pro tým důležití. Radši mám hráče typu Gibson kteří budou pro tým odvádět maximim možného, aji když to maximum je sotva na úrovni potřebné pro Man United, a čekat na to až budou moc být prospěšní, než hráče jako Macheda kteří pojedou na volnoběh a občas ukážou záblesk toho proč jim Fergie vlastně ještě pořád věří.

Reagovat
kiwwi

ale vsak s tymto absolutne suhlasim...ale ty o Kikovi absolutne nic nevies...nevies ci sa snazi maximalne ako moze, nevidis ho na treningoch, fakt netusis...preco by mal byt pako, to fakt nechapem

Reagovat
fantomas

No tak jestli se snaží, jak nejvíc může, pak je to největší antitalent pod sluncem.

Reagovat
kiwwi

vsak ty si ho videl na ihrisku maximalne 2x v zivote.,..aj to som asi prehnal

Reagovat
kiwwi

fakt milujem, ked sa tu naberie nejaka vsobecna mienka na zaklade komentarov niekoho a potom sa to uz berie ako fakt

Reagovat
fantomas

Jistě. Pak bych ti určitě měl pogratulovat, žes ho možná párkrát viděl za rezervu, kde si to hrozně dával (těžko)...

Reagovat
kiwwi

to co ma byt toto za komentar

Reagovat
fantomas

Ironickej komentář, páč už fakt nevim jak. Nesnášim tenhle chazy styl argumentace, že sem někoho viděl tolikrát a kolikrát. Včera sem například sám koukal na večerní zápas (očividně), o cizí týmy se zajímám jen o něco míň než o svuj, prostě když můžu koukám, a i to MU minimálně 25krát do sezony vidim s přehledem. Takže zase...jen se trapně chytáš stébla a zrovna na mě aplikuješ tu šablonu přejímače názorů. Jako bych snad vždycky šel s davem či co. Fakt k nevíře...

Reagovat
kiwwi

no fakt povedz, kolko krat si ho videl, ze ho ides takto odsudzovat...chcem vediet na zaklade coho kurva...vsak si ho fakt nevidel hrat viac jak 2x a aj vtedy zahral dobre

Reagovat
Chazy

Jak víš, kolikrát ho viděl hrát?

Reagovat
kiwwi

vsak sa ho pytam

Reagovat
kiwwi

s trochou podpichnutia, aby mi to fakt povedal

Reagovat
smazaný uživatel

A ty snad máš tak velký přehled o všech hráčích o kterých si vyjádřil svůj názor? Všecky sleduješ na tréninku a pečlivě ho sleduješ měsíce a teprve potom prohlásíš že na svůj klub nemá? A nebo je vidíš v pár zápasech a uděláš si obrázek z toho jak fungují v kooperaci s týmem, jak jsou prospěšní pro jeho hru a na jaké úrovni jsou jeho schopnosti? Machedu sem viděl doskrát abych mohl prohlásit že je to líný lempl beze snahy. Jestli se snaží akorát na tréninku tak to je sice hezké, ale pak nechápu proč to nechce prodat na hřišťu. Aji na takovém Evansovi který byl často ve hře mimořádně špatný bylo vidět že snahu má, ale sráží ho psychika. Tomu se dalo přát aby se dal dohromady a klidně sem souhlasil se SAF aby dostával šancu za šancou a zlomil to. Ale Macheda na to fakt regulérně sere. Žádná snaha, žádný progres, nic. Připadá mi že si představuje kariéru vrcholového hráča fotbalu jako moja bývalá "šak oni nic nedělajou, jenom jednou týdně hodinu hrajou a za to berou prachy, takový život bych chtěla taky"

Reagovat
kiwwi

ja viem o tych veciach ktore som popisal take velke hovno ako ty...tak preto si nedovolim hraca nazvat pakom

Reagovat
smazaný uživatel

Na konkrétním slovu nezáleží. Pointa je že hráče charakterizuješ podle zápasů které jsi viděl, stejně jako všichni ostatní tady. Čím víc zápasů, tím větší je naděje že ho odhadneš správně, a tipuju že ty si viděl všechny ve kterých za Man United nastoupil. Plus navíc hraje v tvojim oblíbeném klubu jehož hru bys měl mít nasledovanou, takže víš jestli jí prospívá a nebo ne. Fakt nevidím důvod proč ho bránit, to že je to hráč Red Devils pro mě znamená že na něho mám ještě větší nároky než na ostatní a nelibě nesu že to tak fláká. Kdyby to byl hráč Man City a zápas co zápas se jim líně plazil po hřišťu tak si na jeho podporu nakreslím transparent. Ale v Man United ho s tímhle přístupem nechcu.

Reagovat
kiwwi

"ja Kika velmi v oblube nemam, nemusim podobne typy hracov"

ja sa nezastavam jeho vykonov alebo co...povedat o nom ale ze je blbec na zaklade nicoho je podla mna blbost a nech sa uz jedna o akehokovlek hraca...a teraz budem ja za blbca lebo slovickarim, uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je furt dokola. Na fórum Máme miminko bude blbec člověk který před novorozencem stáhne krabku tvrdých Máček a netuší že dělá něco blbě, na csfd bude blbec herec který tvrdí že všecky černobílé filmy jsou bez výjimky odpad protože v nich není barva a tím nejsou realistické. A na fotbalovém fóru bude blbec hráč který mrhá talentem a zabírá tím místo v týmu jiným nadšený a pracovitým hráčům. Tak to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl koukat na treninky, rezervu ba dokonce zápasy? Vždyt stačí, že to řekne SAF, tak je to prostě pravda A to, že vy nevěříte SAFovi musíte vyvrátit minimálně tím, že jste hráče viděli častěji než právě SAF

Reagovat
smazaný uživatel

Nezesměšňuj manažera který je tak super že má na EF dokonca aji svůj vlastní smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je moc

Reagovat
fenixLFC

hej lebo ty robis cosi uuuuplne ine.....zhadzujes tu vsetkych hraco nech hraju akokolvek mas ich za dreva a blabla..ale ked si niekto dovoli povedat na ten tvoj hviezdny tym kriveho slova tak uz sa hned hadas aky je to skvely hrac a zato ze SAF povie to a to tak to musi byt pravda..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Rssa

Pěkně! Ale překvapuje mě, že hráči z defenzivně uvolněnější Bundesligy dokážou PL docela válcovat.

Reagovat
Rssa

Což může těšit Arsenal v případě Poldiho, který je z těchto hráčů nejlepší.

Reagovat
fantomas

Plus Gylfi.

Reagovat
herbage

psal útočníků, ale jinak máš pravdu

Reagovat
fantomas

Já vim, proto tam je to "plus" jako nadstavba.

Reagovat
herbage

ok Já bych přidal ještě Henryho

Reagovat
herbage

a Keana

Reagovat
Bayern +

Do riadku Macheda si kludne mohol napisat i moje meno: 0 zapasov 0 golov, to je jedno uplne.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
herbage

OT: včerejší Velovy dva góly http://www.footytube.com/video/Espanyol-vs-Real-Sociedad-de-F%C3%BAtbol-112706?ref=lchan_results

ta scéna po tom druhém gólu je fakt úsměvná. A pak že fotbal není sport pro pravé chlapy

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, v nom to fakt je..skoda ze poriadnu sancu nedostal, skoda ze poriadnu sancu uz ani nedostane..este dopadne ako rossi

Reagovat
fantomas

Zaplaťpánbůh, že nedostal. Ať si září v PD...

Reagovat
herbage

tak s tím Rossim je to poměrně přesné, ale stejně jako Rossi neměl na MU a nechytl se ani v Newcastlu, tak Velovi nesedl ani Arsenal, ani WBA, takže já budu jen rád, když se mu bude dařit v PD v nějakém menším klubu

Reagovat
smazaný uživatel

obidvom: ono to nemusi byt len ligou, ale prave tym ze tu sancu poriadne nedostal..wba mu fakt nesadlo, ale za nas mal aj skvele zapasy, akurat nedostaval pravidelnu porciu...

ak z neho bude top hrac, jednocnazne mozme lutovat,..

a mne to bude luto navyse aj preto, ze bol svojho casu kym este nemal povolenie moja najoblubenejsia mlada puska a hltal som kazde jeho raritne videjko a clanocek , akurat som potom pozornost obratil na nicka a na velu zanevrel. lebo bol potom chvilu prilis mainstream

Reagovat
smazaný uživatel

hipsters gonna hip

Reagovat
smazaný uživatel

i hated hipsters before it was cool

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bez nervů Arsenal jednoznačně 3:1...

Reagovat
kiwwi

jo tak Chelsea nedala len jeden gol z ofsajdu, ona ich dala hned dva a z riadnych metrovych...ale Chelsea sa skodi a United sa pomaha

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to nezvádl na obě strany, třeba úplně evidentní ruka Caldwella tak tu přestaň brečet

Reagovat
kiwwi

to v MOTD nedavali

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukni na zápas

Reagovat
kiwwi

no nemam si stiahnut zapas Chelsea a pozriet si ho?

Reagovat
Arbiter

na to, abys mohl objektivně hodnotit rozhodčí, tak by to bylo asi nejvhodnější...

Reagovat
kiwwi

big decisions su rozoberane v MOTD, to mi ako tak staci

Reagovat
Arbiter

Na objektivní zhodnocení? Don't think so...

Reagovat
kiwwi

vsak tu drviva vacsina diskutujucich ani nerozumie pravidlam futbalu a idu tu hodnotit kazdu kokotinu co rozhodca odpiska...v 95% malych rozhodnuti maju rozhodcovia pravdu a nemusim na to detailne odpozerat kazdy jeden zapas, aby som to mohol tvrdit

Reagovat
Arbiter

No jenže to, co platí obecně nemusí platit pro konkrétní zápas. A na základě nějakého obecného předpokladu přece nemůžeš vytvořit objektivní tvrzení na konkrétní situaci. Včera byl prostě rozhodčí na obě strany strašně špatný a je jedno, zdá v MOTD vybrali na rozebrání situace, ve kterých padly góly nebo ne...

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

ale o to mi fakt neslo

Reagovat
Arbiter

Přesto tvé tvrzení je v duchu výrokové logiky pravdivé a není na něm nic směšného

Reagovat
kiwwi

ty vole

Reagovat
Arbiter

víš, co je výroková logika?

Reagovat
kiwwi

mal som original predmet na logiku, povedal by som ze viem

ty ale trollujes ako vzdy

Reagovat
Arbiter

trolling není vyřčení pravdivého tvrzení, takže netrolluju, to rád děláš ty Já si jen vybírám pravdu, která se mi hodí A teď jsem si vybral tu výrokovou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Caldwell je jeden z nejchytřejších fotbalistů planety, on má pravidla nastudovaný křížem krážem, rukou hraje furt, ale úmyslně a vždycky tak, aby to byle pravidel čisté ...

Reagovat
Chazy

* bylo podle

Reagovat
Arbiter

no právě, že to včera podle pravidel čisté vážně nebylo Za podobnou ruku, i když ne tolik na očích, odpískali pencli ManCity (Essienová ruka)

Reagovat
Chazy

Ale prosímtě, Gary je vždycky v právu

Reagovat
kiwwi

dost ho vyzdvihovali v MOTD

Reagovat
Arbiter

A pak ho za tu poslední akci docela sepsuli

Reagovat
kiwwi

ani nie len poznamenali ze tam bol trochu neskoro, ale skor zvozili ostatnych obrancov, ze bez Caldwella su v zadu v pici neoragnizovani

Reagovat
Chazy

Letos konečně zaznamenal nějakej progres, pravda. Naopak bohužel Gohouri šel úplně doprdele. Prostě Wiganu se ta kompletní obrana v nějaký formě nesejde, ale co už.

Dobrý je, že on by po sestupu asi neměl kam jít. Osobně pochybuju, že by byl zájem.

Reagovat
terry

Hehe.

Reagovat
Arbiter

O co ti jde? Rozhodčí ten zápas hrubě nezvládli, tak nevím, o co se tu snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to nebylo poprvé letos, kdy se rozhodovalo ve prospěch Chelsea. Nikdy nepochopím nevyloučení Luize v zápase u nás.

Reagovat
Arbiter

Jenže taky nás letos hodně řezal. Největší zářez byl třeba proti QPR, prostě celkově na začátku sezóny se s námi rozhodčí nemazlili... Ale to je jedno, on reaguje na včerejší výkon rozhodčích, který byl absolutně tristní a špatný na obě strany. Třeba jak nám ke konci zápasu po faulu Wiganu zakopl balón do dža...

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase, kde dá tým dva góly a oba z ofsajdu, se prostě bude stěžovat na jeho výkon. Nevidím v tom nic neobvyklého.

Reagovat
kiwwi

ale tak take obrovske chyby robia rozhodcovia malo kedy, a nie to este dva v jednom zapase a v prospech jedneho timu

Reagovat
Arbiter

špatné rozhodnutí bylo i ve prospěch Wiganu, pak tam byly sporné situace (faul na Drogbu ve vápně, faul na Ryana, který byl v podstatě sám na křídle, to byl dokonce faul zezadu), takže že by to byla vyložená tlačenka Chelsea, to se vážně říct nedá...

Reagovat
kiwwi

to som tym komentom ani nechcel povedat

Reagovat
niflheim

QPR zase zařízli proti vám v FA Cupu.

Reagovat
Arbiter

hehe, zařízli To víš že jo. Odpískal faul na Stugieho, ten sice simuloval, ale mluvit o zářezu? Prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpískali "FAUL" ... který "SIMULOVAL",

Reagovat
Arbiter

odpískal faul na Sturridge, ale ten simuloval, nebo divoval, to je fuk. Co je na tom nepochopitelného?

Reagovat
terry

Tak byly samozřejmě i případy, kdy se rozhodovalo v náš neprospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tenhle případ byl největší bota rozhodčího letošní sezonu a nás to stálo dva obránce, prohru atd. ten zápas byl děsně zlomový.

Reagovat
terry

No, s tím už nic neuděláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že rozhodčí prostě dělají boty na obě strany tak nějak přiměřeně u všech týmů stejně. Řeším to většinou v den zápasu, možná pár dní po, ale dál ne. Případ Luiz je vyjímka z toho výše zmíněnýho důvodu. Tam rozhodčí prostě dostal strach a udělal neskutečnou botu.

Reagovat
kiwwi

"Mně přijde, že rozhodčí prostě dělají boty na obě strany tak nějak přiměřeně u všech týmů stejně."

Reagovat
Arbiter

tak jestli ses nedíval na highlighty zápasu Chelsea proti QPR, tak tam se odpískala penalta za nefaul Luize, pak se poslal nesmyslně do sprch Bosingwa. To byl zářez jako prase

Reagovat
terry

No já právě nevim, co se tu zase rozjíždí za diskuzi, když je evidentní, že rozhodčí chybují všude a na všechny strany.

Reagovat
kiwwi

no to si precitaj diskusiu pod clankom

"Vieira: Rozhodčí pomáhají United. City si stěžuje"

Reagovat
vitasrp

Tak zrovna letos bylo stejně víc situací posouzeno v náš neprospěch, ale hrabat se v tom nechci..

Reagovat
kiwwi

takychto velkych rozhodnuti? pochybujem

Reagovat
vitasrp

Nevím, co je velké rozhodnutí.. Ovšem poměr špatně řešených situací, které ovlivnily výsledek zápasu (penalty, ofsajdy, fauly při gólech atp.), je v náš neprospěch..

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal, ze to bude velmi blizko tomu "fifty fifty" a tak to proste je viacmenej u vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, že si toho nevšiml jedinej fanda Wiganu během zápasu a že jich tady bylo - ani v opakovaném záběru taky nebylo přímo nic vidět tuším.

Reagovat
afc

„Na světě není jediný velký hráč, o kterého by Arsenal neměl zájem,“ reagoval Arsene Wenger na dotaz, zda touží po příchodu Oliviera Girouda, nejlepšího střelce letošního ročníku Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

To je podezřele podobný tomu co řekl před časem Mancini, to snad ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Come on City.

Reagovat
kiwwi

Lineker: Best amercian player (Dempsey) we've seen in premier league?

Lawrenson: By a mile!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

1800. pro výhru výhru domácích.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

může být

Reagovat
Wat

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

už to tu je

herbage07.04.2012 13:38

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale teď by měli trénovat na City, ne na Real :-)

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

"Joleon Lescott a Sergio Aguero byli zranění poslední dva zápasy"

Reagovat
smazaný uživatel

To je lazaret!! Fakt masakr.

Reagovat
Pinturicchio

"Možná potřebujeme ještě čas, ale i tak už patříme mezi nejlepší v Evropě." Ještě lepší joke. Ať je ten Arsenal dneska rozjebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase tvrdit, ze nepatria medzi najlepsich v Europe snad nebudes..

Reagovat
kiwwi

to rozhodne nepatria

Reagovat
Honza Matoušek

Oni vás 6:1 na OT běžně dávají i týmy mimo špičku Evropy viď

Reagovat
Pinturicchio

Jeden zápas svědčí o velikosti týmu.

Reagovat
Honza Matoušek

Panebože to netvrdim, ale City s tim kádrem co maj rozhodně patří mezi nejlepší v Evropě. Nejsem žádnej jejich zastánce, jejich politika se mi nelíbí stejně jako vám, ale tvrdit, že tam nepatří, to je prostě moc..

Reagovat
Arbiter

tak měl říct, že hráči týmu patří k nejlepším

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale jak se tak dívám, tak City letos dopadli uplně stejně jako United... V LM skupina a to jí měli těžší, FA cup brzo, CC taky vypadli podobně, akorát v lize mají United náskok 8 bodů... Chceš mi teda říct, že už ani United nepatří k tomu nejlepšímu v Evropě?

Reagovat
Pinturicchio

LololoL

Reagovat
Arbiter

já nehodnotím na základě jedné sezóny, ale na základě delšího úseku...

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že budu. Velký tým nedělá to, že zkoupí pár money-bitchies a naditá peněženka majitelů.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

My jsme se k velkému týmu propracovali a už nějaký ten rok mezi velké týmy patříme Mancini s Citizens toho zatím nic moc nedosáhl a nevybojoval

Reagovat
Pinturicchio

Ale ta cesta byla v podstatě stejná jako u City. Ale tak jak píše mino, alespon jste hráli tu CHL, no.

Reagovat
Arbiter

byla podobná, ale ne stejná Hlavně jsme měli štěstí, že přišel José a dokázal vytvořit týmového ducha, což se Mancinimu rozhodně nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale drží vás tam akorát peněženka majitele a neustálé investice z jeho peněz. Man City do podobného stavu jako vy asi dospěje taky, pokud se neprosadí FFP. Jak říkal Chazy, "Man City je to samé jako Chelsea, akorát v bleděmodrém"

Reagovat
Arbiter

co Chazy říká, je mi jedno Co se týče FFP, tak děláme vše pro to, abychom je splnili a snažíme se to dělat průhledně (ne jako ManCity a jejích Etihad stadium ), zatímco u ManCity to na nějaké šetření moc nevypadá. A další věc- ne všechny velké týmy jsou finančně soběstačné. My prostě tuhle fázi, ve které je ManCity, překlenuli dost rychle a o Chelsea se jako o velkém evropském týmu či klubu prostě mluví a dá se říct, že tím velkým klubem je (počtem fandů, ekonomickou hodnotou, čímž nemyslím finanční hodnotu hráčů, atd.).

Reagovat
Arbiter

navíc jsme měli trošku jiné postavení při příchodu Romana než ManCity

Reagovat
minoLFC

no hrali ste LM, oni nie

Reagovat
Arbiter

Nejen to, delší dobu před příchodem Romana jsme byli na špici, měli jsme i špičkové hráče, jen jsme neuměli hospodařit s penězi Ta výchozí pozice byla prostě o několik levelů lepší a ten velký tým jsme hlavně díky Mouovi mohli vytvořit docela rychle

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš dneska v plánu se na ten zápas dívat?

Reagovat
Pinturicchio

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc komik? Rozumis tomu snad vic?

Reagovat
Arbiter

to je prohlášení ala: "Potřebujeme další záložníky"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne doufam, ze po sezone bude potrebovat tak maximalne novy angazma.

Reagovat
Arbiter

Já teda doufám, že zůstane I když je spíš pravděpodobné, že se bude pakovat

Reagovat
mithro

MUFC team to face #QPR: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Welbeck

Reagovat
mithro

Subs. Amos. Jones. Giggs. Park. Hernandez. Cleverley. Pogba

Reagovat
niflheim

Pogba Berba

Reagovat
kiwwi

De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Welbeck

to najsilnejsie co mame...dneska to musit byt pohodove vitazstvo, uz nechcem dalsi infarkt

Reagovat
Arbiter

chce to nějaký pořádný zářez

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle vyhrajem aji bez pomoci rozhodčího.

Reagovat
niflheim

Ať může pozornost přejít jinam, jo?

Reagovat
Eric_The_King

Nani ani na lávce, to zase Sir mlžil

Reagovat
nani92

skončí to 1-0 s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jestli dneska vyhraje i Woolwich, tak to bude hodně na hovno kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have the best pass completion rate in the division since Paul Scholes returned in January, they were only sixth best before that.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo nominaci Citizens na dnešní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jim ani Chuck Norris nepomůže.

Reagovat
Masi

Proč Nani tolik nehrává? Měl sem ho za nejlepšího hráče MU před sezonou (i za celou minulou)

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění.

Reagovat
Kaze

Zraněný myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění.

Reagovat
mithro

setri ho na wigan

Reagovat
niflheim

Byl zraněný, do tréninku se zapojil teprve tento týden.

Reagovat
Masi

okej díky moc, Valencia má formu dobrou myslel sem že je to tím ale bylo mi divný že sedí takový eso jako Nani zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Nani zdravý tak hraje vlevo místo Younga.

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam vybuchoval ten nábytek a lidi skákající do vody.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Trefný

Reagovat
sintha

Michael Bay.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Oni jsou skvělí. Projed si jejich video z LOTRa nebo Harryho Pottera.

Reagovat
havrys99

Koho kapitána do fanty na zítřek?

Reagovat
Arbiter

Nemá Rooney plešku?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Arbiter

to je kouzelné, jak se balón odrazí od praporku

Reagovat
Kaze

Zdá se mi to, nebo je Bloodzeed dneska méně kvalitní?

Reagovat
niflheim

92-8 držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste slyšeli bezmocný řev tak to nic, to su jenom já a vztekám se že se mi internet zpomalil na rychlostní standard roku 1994.

Reagovat
vitasrp

Tohle bez karty, to ten sudí nemyslel vážně...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

První jeho faul navíc šel po balónu...mohla i být, ale obhájí si to.

Reagovat
niflheim

Co to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je absolutní výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

a máme tu konec zápasu

Reagovat
mithro

to si robi srandu?

Reagovat
Eric_The_King

Rooney má skoro už máničku ne?

Každopádně tohle asi na redku nebylo, to zas bude nablito

Reagovat
r.mrazik

ale stejne ma vzadu kolecka...

Reagovat
mithro

v lete spravi dalsi implantat

Reagovat
Eric_The_King

No to jo, toho Zidana tam trochu má .

Ale s tak dlouhýma vlasama jsem ho neviděl ještě, asi mu to nastřelení prospělo

Reagovat
Arbiter

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na červenou?

Reagovat
Side

eště k tomu offside

Reagovat
r.mrazik

offside a faul takovy nijaky...achjo...jak kdyby to bylo zapotrebi...

Reagovat
Kaze

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsaaaaaaaaaaajd

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Darren Fletcher

nefandit united tak by ma teraz ieblo... a este z ofsajdovej situacie.. fu

Reagovat
C0br

Rofl to zas bude keců i přes to, že by to bylo pohodové vítězství.

Reagovat
Arbiter

ofsajd, navíc to vypadalo na dive a červená

Reagovat
Swarley

no tak tohle byl dobrej úlet, ten Young je fakt komediant...

Reagovat
smazaný uživatel

takovej velikonoční dárek od rozhodčího

Reagovat
niflheim

Tak Arbitere, říkal sis o to

Reagovat
wild

LOL..teraz nam rozhodcovia kvalitne pomohli..offside jasny a cervena podla mna vobec..ja by som dokonca nepiskal ani penaltu

Reagovat
niflheim

Já bych možná i Ashovi dal kartu...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
wild

po zhliadnuti viacerych zaznamov,som tak usudil aj ja..

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus velebnosti, a vraj United nenadrziavaju viac nez zbytku ligy. Toto uz o nadrziavani nebolo, to bol flusanec nestrannym fanusikom futbalu.

Reagovat
r.mrazik

rikam porad,ze ti rozhodci v PL nejsou vubec kvalitni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v PD su este horsi

Reagovat
Kaze

Se divím, že Derry neprotestoval, jasný offside a faul to ani nebyl, to bylo spíš šáhnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba asistenta, pokial nechal pustenu hru, tak si hlavny kartu obhaji..

Reagovat
Arbiter

neobhájí, páč to byl dive

Reagovat
Darren Fletcher

mali by uz konecne zrusit tieto dvojnasobne tresty penalta + redka.... urcite nie za zakroky, ktore by mimo 16tky ledva pytali zltu.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec je mi to fuk, United přeju titul víc, jak shittům a Wazzu mám na fantě kapitánem, takže

Reagovat
Eric_The_King

Ale fakt to ti rozhodčí v téhle sezoně nějak serou. Zdá se mi, že těch chyb je nějak víc a často ty co rozhoduou zápas.

Reagovat
wild

ach jaj.. Ashley Ashley..to mala byt zlta za dive

Reagovat
smazaný uživatel

gooool zcela zaslouženě

Reagovat
Swarley

ale co si budeme stěžovat, soupeř v deseti, vedeme 1:0...vzhůru za důležitými třemi body

Reagovat
niflheim

+ vylepšit GD

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej zápas co se zrovna hraje a takle poblitej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zářez co Arbiter vzýval přišel. Vůbec sem to neviděl, može mi někdo popsat co se tam stalo?

Reagovat
wild

prihravka Ashleymu do offsajdu ,kt. sa pri decentnom kontakte slahol o zem.cervena+penalta.podla mna mala byt zlta za dive

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba rozhodčího a nebo to bylo chytře udělané? Co se dívám tak to moc nezvládá, Rafaelovi otočil fauly.

Reagovat
Arbiter

chyba rozhodčího při posouzení penalty...

Reagovat
Kaze

Jasná chyba jak sudího, tak asistenta

Reagovat
wild

chyba rozhodcov

Reagovat
niflheim

Ash dostal přihrávku za obranu, kdy vybíhal z offsidu...No a potom prostě poyoungovatěl

Reagovat
Eric_The_King

Příhra na Younga, který byl v offsidu, Derry ho trochu popostrčil (nebyl detailní záběr), načež Young se natáhl jako sestřelený. Pencle a redka.

Reagovat
Kaze

Ulička od Rooneyho, Young v metrovém offsidu a nabíhal na míč, Derry přiběhl a šáhl mu lehce na bok a Young odletěl.

Reagovat
mithro

ani to nechci vidiet

Reagovat
Arbiter

ale je to proti QPR, takže whatever

Reagovat
blade115

Jé, a to tady kiwwi ráno něco kecal o nadržování rozhodčích...

Reagovat
smazaný uživatel

toto zase bol faul na rafaela a nepiskal ho :D to je rozhodca

Reagovat
niflheim

Úplně stejné zákroky a Rafaelovi pískne faul

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí vám právě věnuje celej zápas a vy budete stejně fňukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom protože udělá jednu chybu tak snad nemusí dělat další. A nebo má celý zápas pískat kraviny a teďka už je všecko jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

rafael žlutá . jak rozmazlený děcko

Reagovat
Swarley

s tímhle mě neskutečně sere, proliskat ho za tyhle kreace...

Reagovat
smazaný uživatel

v kontrastu s Derrym to teď obzvlášť vyniklo

Reagovat
Swarley

to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Takto mancs kráčajú k titulom. Tlieskam sudi... divadlo ako sa patrí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aha, tu bude nablito

hned ako bude odkaz na sitáciu postni mi to niekto pls.

Reagovat
13

Nejhorší je, že oni tu pomoc ani nepotřebujou... To už se jim připísokává jen tak ze zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

proč se tohle nestane někdy LFC

Reagovat
Swarley

no protože poslední dobou máte problém se vůbec dostat k soupeřové šestnátce, to je pak těžký

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a tu hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že se to stává. Pamatuju si třeba Merseyside kde Everton dostal od rozhodčího pořádný výprask.

Reagovat
13

Myslíš jak dostal Rodwell tu červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

jedna chyba asistenta a vy se tady můžete zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Takové offsidy si ale rozhodčí mají pohlídat...podobná věc nás připravila o titul předminilou sezónu. Včera dva Chelsea, dneska toto...ta kvalita na čarách je celkem hrozná.

Reagovat
Arbiter

ale i kdyby ten ofsajd neodmával, tak za tohle se nedá písknout penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu penaltu si v pohodě obhájí

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

klidně se směj ale je to tak

Reagovat
Arbiter

no to teda není, obhájil by si to maximálně u nějaké slepé komise...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Arbiter

dobře, u slepé komise v čele s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

já tě v tom nechám aby ses v tom zaslepeně rochnil dál, ale prostě nemáš pravdu a to ti říkám jako rozhodčí s několikaletou praxí, takže vím že tyhle situace si u jakékoliv komise rozhodčí obhájí v pohodě i kdyby to stokrát byla jeho chyba.

Reagovat
Side

To by mě vážně zajímalo jak si to jako může obhájit, když to byl za prvé offside tak o půl metru a za druhé dive jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

za offside hlavní ovšem nemůže

Reagovat
vladis271

kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

mindrák?

Reagovat
smazaný uživatel

ano offside to byl a byla to příšerná chyba to je samozřejmě fakt

Reagovat
Kaze

Nedivím se. Kdyby jenom penalta, ale i vyloučení kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, dyť jsou to jenom lidi

Reagovat
blaugrana

Tak to bola riadna komédia, ale nevadí.

Reagovat
vladis271

Inak všimli ste si aj vy, že Oliver sa "bojí" pískať penalty? Alebo sa to zdá len mne?

Zatoto má umňa veľké plus. A teším sa keď mu dajú nejaký veľký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Balíček 3v1 - Old Trafford. Neodpískaný ofsajd, červená pro soupeře + penalta za dive. Zařizuje Sir Alex Ferguson na přání. Památková žvýkačka jako bonus v akci jen tento týden.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

za tu křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Tož lepší než balíček 3v1, simulace Suareze za žlutou, neodpískaná penalta v závěru pro Villu a překopnutí odkryté branky z metra a půl.

Reagovat
Arbiter

hehe, pokud se nepletu, tak ta žlutá za simulaci pro Suareze byla nesmyslná

Reagovat
smazaný uživatel

Byla no, ale vtipný na tom je, že to bylo poprvý kdy Suárez dostal v PL žlutou za simulaci a zrovna to dive nebyl.

Reagovat
Arbiter

to vím, no, takové paradoxy

Reagovat
niflheim

Všeobecně už ho ale začala dohánět jeho pověst. A dobře mu tak.

Reagovat
Arbiter

tak dEst aspoň vymyslel pravdivý balíček

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ta pointa, že se jim ty jejich balíčky nevyplácíjou. Akorát teda ta neodpískaná penalta pro Villu. Já vždycky říkám že simulovaná penalta se týmu vymstí v budoucnu, na Younga rozhodčí v dalších zápasech pár jasných nepísknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota.

Reagovat
minoLFC

no pokial viem tak Suarez, ked dostal zltu tak bol paradoxne jasne faulovany+ nam neodpsikal penaltu

Reagovat
vladis271

slabé pri tej žltej Luis nesimuloval, a ak by odpískal Ville penaltu, tak nám by musel v priebehu zápasu fúknuť dve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu aj tak najväcsi komediant

Reagovat
vladis271

ako myslíš Palike.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi moc nechápeš princip kdy se používá smajlík na pláč, co? Věř že mně teda do pláče rozhodně není.

Reagovat
Swarley

jinak docela by mě zajímala na konci sezóny statistika, kolik toho stihl u nás Young "vyskákat"

Reagovat
niflheim

Za sezónu si pamatuji snad jenom 3 situace včetně tohoto.

Reagovat
Swarley

jako penaltový?

Reagovat
niflheim

Jen situace, kdy si divnul...skok proti LFC -> přímák, poskočení s MCFC doma - karta pro Milnera (nejsem si jistý) a teď toto. Penalta proti WBA po zákrok na něj byla.

Reagovat
Swarley

no člověk by snad i řekl, že toho bylo víc...

Reagovat
niflheim

To je vesměs to, co si pamatuju. Ale sicher tam bude něco no.

Reagovat
minoLFC

clovek ano, manure nie

Reagovat
madridcan

2000 pre Manchester United a proti dnesnemu zarezu.

Manchester by s nimi zamietol tak ci tak a teraz sa bude riesit hlavne toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

dajte niekto tomu Rafaelovi preplesk, tie jeho gesta

Reagovat
Kaze

Jakou mají dvojčata šanci hrát MS?

Reagovat
Swarley

co se tam s tím tak sere Rafael na vlastním vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd - Disaster of English Football

Reagovat
Kaze

Reagovat
wild

Rafael dole..cim skor tym lepsie

Reagovat
Swarley

v žádným případě, jen ať se do toho pomalu dostane...před zraněním hrál už parádně, teď potřebuje chvilku čas...

Reagovat
niflheim

Ta diskuze s fans QPR o rozhodčích a spol. je zajímavá...oh wait.

Reagovat
Arbiter

ti tu mají jen jednoho fandu

Reagovat
niflheim

Jsou tu dva...Loftus Road a ještě jeden chlápek, ale nick si nepamatuju

Reagovat
I am Mancunian

A uz je to tu sami scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Divadlo snov...prisambohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaze

To se objevuješ tady jen když můžeš blít, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
alcantara

Michael Phelps neskace tak do vody

Reagovat
Ligter

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí udělá chybu a lůza bude kňučet pořád a pořád

Reagovat
Arbiter

rozhodčí na takové úrovní si nemůže dovolit udělat takovou chybu. Pokud udělá, měl by za to pykat...

Reagovat
smazaný uživatel

jistě asistent bude určitě potrestán

Reagovat
Arbiter

Stejně tak by měl být potrestán i rozhodčí za písknutí nesmyslné penalty a udělení červené karty.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to raději vymlouvat nebudu ano byl to dive ale to odstrčení bránícího hráče bylo zcela jasné a zřetelné, zachoval se jako hlupák.

Reagovat
vladis271

načo s ním debatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se o to staráš proč?

Reagovat
Arbiter

mám takové nutkání, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

zabité

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde dobře, dá se na to dívat, jen škoda, že jsme nepřidali druhý kousek. Příležitosti k tomu byly... Teď si jen dávat pozor na nějaký náhodný brejk či Taarabtovo ustřelení se a nebál bych se o vítězství

Reagovat
niflheim

Tak velká škoda toho failu Masona a čárového...každopádně už držení míče do té doby 90:10 celkem hovoří za své a QPR bysme zmastili tak i tak.

Reagovat
Arbiter

Nevsázel bych na to. To držení jste měli po nějakých sedmi minutách, což není nikterak rozhodující...

Reagovat
niflheim

Tak minimálně přes 80 to bylo určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Nicméně to že zadarmo vedem 1:0 nás asi ukolébalo a může se nám to vymstít. Ten zápas vyhraný není a SAF to hráčům musí říct. Po poločase musíme tlačit a dát tam ještě alespoň jeden gól a až pak můžem šetřit síly na středu.

Reagovat
vladis271

tieto obhajovačky pred vlastným svedomím fungujú? Ako sorry, ale nikto nemôže vedieť akoby zápas skončil. Frázy typu, vyhrali by sme aj tak som nikdy nechápal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že fungujou. Svědomí můžeš nakecat cokoliv. Stejně jako to děláš ty když si proti nám přeješ odpískání neregulérní penalty z důvodu že ti to připadá vnitřně správné.

Reagovat
Arbiter

přesto jsou takové fráze nesmyslné... Kór po deseti minutách hry

Reagovat
smazaný uživatel

Po deseti minutách jo, ale ten poločas vypadal furt stejně, žádná změna v důsledku vyloučení nenastala. Nasadili sme to nejsilnější, Rangers majou mizernou venkovní sérii, ty sám si říkal že k tomu aby QPR něco uhrálo bude potřeba zářez. Ta penalta nám pomohla, to vyloučení už byl bonus navíc protože bysme je tlačili asi aji tak.

Reagovat
Arbiter

Ten poločas vypadal furt stejně, ale na to klidně mohlo mít vliv to vyloučení. Prostě takové tvrzení je ze své podstaty docela nesmyslné...

Reagovat
vladis271

dokonca je to proti logike a princípu postupnosti udalostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mohlo, a taky nemuselo. A protože QPR se do útoku osmělilo až po přestávce očividně na pokyny trenéra tak si myslím že ani moc nemělo.

Reagovat
Arbiter

nemuselo, ale tam jde právě o tu možnost, že MOHLO

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mohlo, ale to že vyhodíš do vzduchu sto mincí a všecky ti spadnou na hranu by se tak stát MOHLO. A nikdo si nedělá naděje že se to někdy stane. Ergo, nemyslím si že je to pravděpodobné a že by nás QPR začlo přehrávat.

Reagovat
Arbiter

nešlo o přehrávání, ani to s těmi mincemi a hranou se neblíží tomu, co mohlo následovat bez té penalty. Remíza je taky výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějakého náhoďáka mohli dát aji o desíti. To už je jedno, na to nepotřebuješ tlak na hřišťu a oslabení tvoje šance na povedený brejk moc až tak neovlivní.

Reagovat
vladis271

vnútorne správne? ja sa teším z gólu do vaašej siete, ostatné mi je u riti. Rovnako ako to robí každý fanúšik proti tímu ktorý nemá rád. Aj ty. Netvár sa, že poznáš moju myseľ.

A pointa bola niekde inde, a to, že "vyhrali by sme aj taj" je z princípu sprostosť.

Reagovat
niflheim

To mi nějak připomíná vyloučení Rodwella, kdy tady snad někdo psal, že to LFC stejně kontrolovalo.

Reagovat
vladis271

no ja som to nebol. A nechce sa mi tomu veriť, lebo EFC bol dovtedy dokonca o niečo lepší.

Reagovat
niflheim

Vy jste v tomhle experti, tak bys to měl vědět, ne?

Reagovat
I am Mancunian

urcite by sme este automaticky nevyhrali, ale pisete ako keby tu penaltu odpiskal v 90. minute, ked uz nam nezostaval cas to rozhodnut

Reagovat
vladis271

konečne mufan, ktorý sa snaži argumentovať, a nedáva do osobnej roviny.

Ide aj o to, že takáto diskusia by tu bola rovnako ak by tú penaltu odpískal v prospech Chelsea alebo LFC.

To je už taký EF zvyk.

Reagovat
I am Mancunian

ved mne je to jasne, ze toto sa diskutuje vzdy, ale, samozrejme prisli tu scouseri s vyjadreniami typu Takto sa kraca za titulom a podobne.Tieto reci by som fakt cakal skorej, keby nastala taka situcia aku som pisal, ze by to odpiskal v 90. minute a nie v 10., kde by sme mali este dost casu strelit gol, hlavne proti QPR, ktore sme zatial prehravali celkom vyrazne...kazdopadne, rozhodca spravil velku chybu a ten zapas cely skazil, mne sa to tiez nepaci, ale s tym uz nic nespravim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nezkazil, byla spousta času s tím něco udělat. Pořád má ještě QPR naděju že se jim povede brejk, rozhodčí jim pískne penaltu a nebo cokoliv.

Reagovat
Eric_The_King

Ale jo, zkazil to, takhle fakt nemají šanci. Vždyť se před bránu dostali od té doby jednou.

Reagovat
hefy

Rooneyho vlasy.

Reagovat
CHONG

To je fakt lumpárna, černoprdelníci ten Webbchester Penalted k tomu titulu prostě dotlačí za každou cenu a Young má asi hodně nakoukanou Barcelonu....

Reagovat
smazaný uživatel

ano dotlačí a tady se od tupých haterů prolejou potoky slz a o to si tento titul více užiji

Reagovat
CHONG

Však pokud vám stačí ke štěstí to, že získáte titul nepoctivě s vědomím, že je to pouze za velkého přispění černoprdelníků, tak v tom případě přeji hodně štěstí, ale já bych se za takové vítězství styděl.

Reagovat
niflheim

Rozhodnutí pro nás x proti nám jsou celkem vyrovnané, dokonce bych i zářezů viděl více. Potatoes gonna potate.

Reagovat
CHONG

City tuhle sezónu něco tak okatého nepřipískli snad ani jednou, zatímco u účkařů je to každou chvilku: dneska, oba zápasy proti Chelsea, FA Cup proti City (červená pro Kompanyho), kauza Suárez atd.

Reagovat
niflheim

Ta červená pro Kompanyho byla ale jasná...kdy se přes to konečně přenesete?

Reagovat
CHONG

Co je v tom případě toto, že by zase dvojí metr?

http://www.youtube.com/watch?v=gZJn4UgpjY4

Reagovat
niflheim

Starší by nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

je jen dobře že se konečně tyto zákroky posuzují červenou a nejsou tak tolerovány jako v minulosti. V současnosti je nastolen přísnější trend.

Reagovat
r.mrazik

Webbchester Penalted,tlaci rozhodci a young nakoukanou barcelonu...to je neskutecnej trol...

Reagovat
CHONG

Spíš čirá pravda.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

červená pro Kompanyho byla udělena v souladu s pravidly

Reagovat
CHONG

Už vidím, jak by ji za stejný zákrok dostal někdo z účkařů.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsou ale jen tvoje ničím nepodložené spekulace že.

Reagovat
Kaze

Suaréz? Chelsea??

Reagovat
CHONG

Vždyť za ty dva zápasy proti Chelsea dali čtyři neregulérní góly, první zápas dva z offsidu a druhý zápas dva po nafilmovaných penaltách, co se týče Suáreze, vážně si myslíš, že by dostal takový flastr, kdyby to co údajně řekl Evrovi, tak kdyby řekl třeba někomu z Wolverhamptonu?

Reagovat
nemamvasrad

A co získalo MU kauzou Suarez? To by mně teda zajímalo

Reagovat
nemamvasrad

*mě

Reagovat
niflheim

Je to strašný troll, já bych ho už nekrmil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano jen fňukej a plkej dál

Reagovat
smazaný uživatel

v lete prestupuje .... hodi sa do koncepcie

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

Chong: tvuj nick mluvi za vse....bez radsi sledovat tu asijskou masters..

Reagovat
Kaze

Ty jsi pako

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne

Reagovat
CubONE

pre toto nemam rad Younga, fail rozhodcu jak svina...snad este dame goly, lebo taketo 1-0 vitazstvo by bolo na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky link na vcerajsi MOTD?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Diky obom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gary pěkně ve studiu

Reagovat
niflheim

Tak má pravdu v otm, že ho Derry tou rukou vytočil...každopádně skvělá diskuze ve studiu Sky.

Reagovat
r.mrazik

z toho younga bych stejne blil...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

thepiratebay.se

Reagovat
smazaný uživatel

to desperado

Reagovat
niflheim

Tak hlavně tam přidat jeden-dva góly ať si může kopnout Pogba s Clevem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to mohl pustit. Pro moju fantu by to bylo perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny.

Reagovat
Kaze

Tak teď Welbeck vystřelil jako já

Reagovat
hefy

Chazy, viděls, co ten blbeček Di Santo včera spáli?

Reagovat
Arbiter

Ta střela, kterou vyslal do prázdné bych ale za spálení nepovažoval, on to Branislav docela dobře vychytal

Reagovat
hefy

Měl tam před sebou prýzdnou bránu. To prostě měl být gol.

Reagovat
hefy

A jak tam koukam, tak ten druhej gol byla taky ofsajd. Achjo, to je teda neskutečně smolnej zápas...

Reagovat
Tomekcz

wtf Rafael

Reagovat
Tomekcz

a ted Welbeck, tohle neni zakoneni utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení útočníka ukázal Cissé proti Swans. Tohle byla šmudla hráče bez sebedůvěry.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Danny je křídlo.

Reagovat
nemamvasrad

Nemůžu si pomoct, ale Jones z profilu je úplný Terry. Stejná čelist, stejné držení těla, trocha vidláctví.

Reagovat
nemamvasrad

Neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl gól

Reagovat
wild

ako mohol toto Rafael zadrbat?

Reagovat
mithro

scholes dnes to je radost pozerat

Reagovat
Usty

What the Theatre !

Reagovat
Kaze

Tů jou spík Inglis?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa to nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

United nebo QPR goly k čertu !

Reagovat
wild

Welbeck to zase zadrbava pravidelne..

Reagovat
13

Scholes super přihrávka, ale rafael

Reagovat
13

Kenny chytá skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Rafael necumel na mic jak tydyt, tak by videl golmana a dal by to v pohode po zemi na predni tyc...

Reagovat
madridcan

Brankar si pred nim lahne a on ho trafi..

Reagovat
mithro

Fergie toho dnes uz ma dost ale ani sa mu necudujem

Reagovat
niflheim

Toto by si Berba stáhl a vyslal Wazzu

Reagovat
Tomekcz

dalsi zapas kde by si dal Berba 3 kusy

Reagovat
hefy

Nááááádhera.

Reagovat
Tomekcz

jak z kanonu, Scholes

Reagovat
Kaze

Proč Welbeck nepřihrával rovnou Rooneymu

Reagovat
niflheim

Scholesy

Reagovat
Tomekcz

ted tam dej Cleva a Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Paul

Reagovat
mithro

scholes ano ano aaaaaaaaaaaaaano

Reagovat
Swarley

nádhera dědku

Reagovat
mithro

najlepsi hrac na ihrisku by a mile

Reagovat
wild

Scholeeees

Reagovat
madridcan

Presne taketo goly sa mi s nim spajaju

Reagovat
Eric_The_King

Zrovna před pár minutama jsem si říkal, že by Scholesy mohl někdy zkusit vystřelit... Asi mě slyšel!

Reagovat
blaugrana

Paaaaaul.

Reagovat
niflheim

Ten Taarabtův odkop byl ale priceless

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle dostane rozhodčí od Fergieho snad i prémii..

Reagovat
Swarley

no zase tak dobrý to nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

dal žlutou rafaelovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Taarabt vypada stejne jak Kyle Walker z Tottenhamu

Reagovat
niflheim

Tak a teď Pogbu/Cleva do hry!

Reagovat
niflheim

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

To dostal žlutou za uklouznutí?

Reagovat
13

a za tohle žlutou?

Reagovat
mithro

ten mason to dnes piska

Reagovat
Tomekcz

Carrick to je skoda

Reagovat
niflheim

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, druhá tyč.

Reagovat
madridcan

Jeden palec doprava a gol sezony

Reagovat
blaugrana

Čo ti jebe. Iná pumelica. To by bol gól sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchovo a Coatesovo góly určitě lepší..

Reagovat
niflheim

U mě je to spíše Youngster proti Arsenalu nebo hlavně Crouchie

Reagovat
Honza Matoušek

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Reagovat
Honza Matoušek

Substitutes: Fabianski, Djourou, Santos, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Chamakh.

Reagovat
smazaný uživatel

nahovno Benayoun , nevim proc tam neda žerveho nebo oxe

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tak udělal proti poolu, byl to dobrej tah...určitě lepší, jak sledovat na křídle Ramba...

Reagovat
smazaný uživatel

teda proti spurs

Reagovat
fantomas

Gervais asi zraněnej, neni ani na lávce.

Reagovat
mr.Silver

jako proti Slípkám

Reagovat
herbage

wau, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná

Reagovat
Honza Matoušek

#MCFC team to face @Arsenal: Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Yaya Toure, Barry, Milner, Nasri, Aguero, Balotelli

Reagovat
Arbiter

Johnson nemá na základ?

Reagovat
Honza Matoušek

Když sedí i Silva ..

Reagovat
Arbiter

kdy naposledy byl v základu a kolikrát se v základu za ManCity vůbec objevil tuto sezónu?

Reagovat
Honza Matoušek

Johnson je prostě přehlíženej. Měl by přestoupit, těžko říct kam... V Liverpool pravý křídlo potřebujou jako sůl, ale pochybuju, že tam odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Nasri dočka pekla

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
nemamvasrad

Snad zase proti nám bude hrát hovno.

Reagovat
herbage

Reagovat
13

Reagovat
13

Nananananana Samir you´re a cunt

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

co je so Silvom?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že je unavený. Uź minule tak pôsobil a jeho výkony išli dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál vůbec letos Hargreaves v lize a nebo ho Man City koupilo jenom na těch deset minut proti nám v FA Cupu?

Reagovat
wild

dnes sme mali dat minimalne 4goly..potrebovali by sme to

Reagovat
hefy

Každopádně ten zápas je šílená nuda.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
madridcan

2200 pre Scholesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
blaugrana

Arsik dnes snáď vyhrá rozdielom triedy a definitívne tak rozhodne o tom, že rafinéria zostane bez titulu aj túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jones se konečně zbail těch nechutných melírů, ale ted je otázka, jestli to je lepší, když vypadá jak Terryho dvojče.

Reagovat
nemamvasrad

Takže nejsem sám, komu ti dva přijdou stejní.

Reagovat
blaugrana

Chcel by si vyzerať ako niekto, kto trtká kolegom v repre manželky?

Reagovat
smazaný uživatel

Rio a Wayne zase

Reagovat
smazaný uživatel

Checked on David Silva absence with #mcfc. Knock on knee, nothing serious, should be fine for Wednesday.

Reagovat
Swarley

důležité body...teď držet palce Arsenalu

Reagovat
Devil

Reagovat
m.sali

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens vás už stejně nedoženou a Arsenal musí ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

No, penalta nám pomohla ke snadnému vedení a aji když sme drželi míč tak nám mizerná produktivita zabránila zápas rozhodnout dřív. Zdálo se mi že tým šetří síly na Wigan. Nebyl bych proti ale chtělo to dát druhý gól už do poločasu. Důležité tři body.

Reagovat
m.sali

tak jsem zvědavej na dnešní výkon rosy... kdyby dneska zazářil, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Gunners tri body musia byť. Toľko dôvodov nakopať im prdel. Dopomôžme vyhrať titul tímu, ktorý si to zaslúži. COYG !

Reagovat
iamek

Reagovat
herbage
Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem si že to bylo stejné místo a stejný zákrok.

Reagovat
fantomas

No tak super, místo Ramseyho Benayoun. To by mohlo bejt dobrý.

Reagovat
herbage

Fifa řiká 1:1, ale mohli jsme vyhrát

Reagovat
wild

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Go City!

Letos jsme je už dvakrát porazili , tak to na potřetí snad zvládneme

Reagovat
herbage

tou haluzáckou výhrou v CC s vaším áčkem proti našemu béčku bych se moc nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

zase takové Ačko to nebylo no... každopádně nám ta výhra byla prd platná

Reagovat
herbage

no dobře, ale Agüero pak hrál

Reagovat
smazaný uživatel

od 60 minuty myslím Nebo střídal Kolarova ? To je jedno .. alespoň se ukázal v hezkém světle Pantillimon

Reagovat
smazaný uživatel

*jedno l.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tomu Youngovi by som dal ban na 1 zápas aspoň a tak by to malo byť aj u každého.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN na zápas za nasimulovaný faul. Dva zápasy když je z něho penalta a nebo červená.

Reagovat
smazaný uživatel

sčítalo by se to ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by si Suarez moc nezahrál. Stačily by ty dva zápasy za nasimulovanou penaltu, možná po opakovaném provinění zápas navíc.

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Zpětné trestání simulací by fotbalu prospělo víc než nějaké kamery.

Reagovat
havrys99

Arsenal Starting XI: £45.55m.

Man City Substitutes: £113.5m.

Reagovat
smazaný uživatel

"7 - Since the start of 2010-11, Ashley Young has won more PL penalties than any other player (Luis Suárez is second with 5). Involved."

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Young bilanci za dva roky a Suarez jenom jeden rok?

Reagovat
Honza Matoušek

Suarez nehrál celou 10/11, ale jen půlku, takže má za rok a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Starting XI: £45.55m. Man City Substitutes: £113.5m

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

zostava pekná, našťastie na krídle nestraší Ramsey. Radšej by som namiesto Yossiho Gervinha, ale som rád aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal asi nejsilnější možná sestave ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je diskutabilné, nevieme, v akej forme je Yossi.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavná je osa momentálneho tímu: Ver - Kos, Sagna, Walcott, Rosa, Alex, Robin... kto hrá s nimi je celkom jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

+ celkově Wilshere. Ale to že je celkem jedno kdo hraje s nima akorát ukazuje na to, že nikdo další není v AFC rozdílovej hráč, což neni uplně nejlepší.

Reagovat
fantomas

Možná spíš Ox bude teď víc rozehranej, ale jinak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, přemýšlel jsem o Yossim, jestli by tam neměl být Gervais nebo Ox a potom o Wilsherovi, ale ta záloha hraje takhle supr, takže nevím, místo koho bych ho cpal do základu. A teď už GL! (Sice si přeju zaváhání Arsenalu, ale tak .. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pusinka mezi Songem a Nasrim

Reagovat
13

Hlavně ať je to dobrej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhrá Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal sem že Lockout bude dystopická sci-fi a ono to vypadá spíš jako Útěk z New Yorku ve vesmíru.

Reagovat
One-Real

Ze bych se poprvy podival na celej zapas PL tenhle rok? Asi to zkusim.

Reagovat
fantomas

No normálně bych ti náš zápas s nima na ES nedoporučil ani omylem, ale dneska by to mohlo/mělo bejt jiný.

Reagovat
fantomas

Ježiš né, on to píská tenhle zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je super hráč, ale děsně nesympatickej.. prostě tu mentalitu Barcelony posledních let nezapře

Reagovat
Amos

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělej hráč,to jo.Co na něm vidíš nesympatickýho v souvislosti s Barcelonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec neváhá zahrát prasácky v obraně. je to chytrá hra, ale mě tyhle taktický fauly prostě vytáčejí. Mnohem víc než nějaký tvrdý zákrok.

Reagovat
spider_8

Už je dokonce v mé Top 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart hezky.

Reagovat
Amos

Už za to, jak nesympatickej je ten tým City musíme vyhrát!

Reagovat
nemamvasrad

Přitom sympaťáků tam mají dost, jenom ten tým je prostě mor.

Reagovat
Amos

Jo, ten tým zkazí každýho.

Reagovat
kiwwi

pekby start Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ si ani neprdli, tak to nepokazme nejakou prijebanou chybou.

Reagovat
niflheim

Touré

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled herec, na druhý to vypadalo jako dost bolestivé. Koleno na koleno

Reagovat
nemamvasrad

Nasri zatím nedává fanouškům vůbec žádnou příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na žlutou co by chtěl ten Somrák italskej?!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom ES je ale fantastickej trávník To musí být radost,hrát na něčem takovym.

Reagovat
Amos

Rosa je zatim úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

práveže, zatiaľ sa mi páči menej ako inokedy, dosť kazí.

Reagovat
fantomas

Protože to hraje dost na risk. Což neni na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrá vždy, ale väčšinou kazí menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces brejle?

Reagovat
fantomas

To všichni. Kluci sou v pohodě, což je absolutní základ.

Reagovat
fantomas

Hm...

Reagovat
13

Ta se ale dala písknout

Reagovat
miky10

Come on Gunners.

Reagovat
blaugrana

Penalta.

Reagovat
Amos

kurváááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně víc penalta než na OT. Citizens se připískává

Reagovat
Ligter

Byli City za půlkou už?

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, poprosím SopCast na AFC, s ENG kom. Díky.

Reagovat
Side

106723

Reagovat
Ligter

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Trand

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Pinturicchio

Díky všem.

Reagovat
kiwwi

potom daj vediet, ktory je najlepsi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

NÉÉÉ!

Reagovat
smazaný uživatel

to neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

what a save by Vermaelen !

Reagovat
Honza Matoušek

To je golman!

Reagovat
Trand

Achjo..

Reagovat
kiwwi

off the line by vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

To musí ten Vlám bránit úplně všecko?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda, vermalen...

Reagovat
mike.84

ale prosímtě chyba to nebyla... prostě shoda nahod

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty zenska, ze ctes neco co nepisu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Člověk by řekl, že jeden Bendtner zákrok by stačil aspoň na desetiletí dopředu

Reagovat
mike.84

a pozor hvězda ktera rozšířila kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Vermalen je bad luck Brian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoo jsem na Pizzara zvědavej

Reagovat
kiwwi

kazdopadne, CIty vobec nevie

Reagovat
smazaný uživatel

to väčšinou, keď hrá s nami a predsa vyhráva. Takisto to platí aj u vás.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechápem, prečo krútiš očami. Každú sezónu vás doma prvých pár minút drtíme, že ani neviete, kde máte zadky a potom nám dá z protiútoku gól Park alebo Rooney alebo hocikto iný.

Reagovat
kiwwi

jasne, proti Arsenalu tradicne neviem kde nam hlava stoji

Reagovat
smazaný uživatel

prvých 10 minút určite...

Reagovat
smazaný uživatel

*20

Reagovat
Usty

Jenže když to udělá ManUtd, tak je to umění, když to udělá zbytek světa, je to haluz, nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, je to ich taktika, a je platná, ja sa nesťažujem, len na to poukazujem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je obránce

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej link prosím

Reagovat
Usty

Van Persie: I score when I want!

Vermaelen:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

c'mon gunners!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jako karta nic ?

Reagovat
Amos

Baloteli červenou ten kretén !!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeden zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt pica, to uz neni mozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Mario jasná karta ....

Reagovat
smazaný uživatel

to je hajzl

Reagovat
Side

co to je za čuráka

Reagovat
fantomas

Ty seš takovej kretén, Atkinsone. Jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená.. jasná.

Reagovat
m.sali

Reagovat
Usty

Oranžová minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo hnusné, Mario.

Reagovat
Ligter

To je vůl.

Reagovat
Trand

Mario.

Reagovat
Counter

Ale no tak, Atkinsone, kam se to díváš?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevidel ani jeden z rozhodcov? Mario

Reagovat
nemamvasrad

Tak snad aspoň bude potrestaný dodatečně. Rozhodčí ten zákrok nijak neposoudil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

redka mohla byt...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas pica ten rozhodci, a ctvrtej tam dela co, stal u toho!

Reagovat
kiwwi

ty vole, redka cista jak vino...hovado hovadske

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí měli před víkendem školení ve Španělsku ?

Reagovat
Amos

Měl by mu někdo už rozkopat držku.

Reagovat
diastan

Pokračujme tak dál a je po tomto kole rozhodnutu Jestli nám má někdo dnes definitivně sebrat naději na titul tak doufám, že to bude jedině Rosa hraje skvěle poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze za to ten mamlas dostane nejaky dodatecny trest

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neodpískaná penalta, neudělená červená. Schválně co přijde dál.

Reagovat
Amos

náhodnej gol City z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta se pískat neměla .. Robin tam spadnul jak uschlej list.

Reagovat
niflheim

Co udělal Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

Prošlápl zepředu koleno Songovi. Kolíky napřed.

Reagovat
niflheim

Díky, jsem tady nebyl...a ještě penalta? Tomu fakt už jenom chybí vedoucí gól City z offsidu. Jinak dneska hrajeme základ, tak žhav potom kuličku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Side

Šlapák na koleno Songovi

Reagovat
nemamvasrad

Song byl před ním dřív u balónu, tak naschvál zvednul nohu, aby ho trefil do kolena. Nevypadalo to, že by tam byl pozdě, spíš docela promyšleně z frustrace.

Reagovat
kiwwi

slapak na holen tesne pod kolenom....strasne hovadsky zakrok

Reagovat
fantomas

Ne na koleno, to snad byla ještě holeň, prostě do zlomeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

narodil se

Reagovat
kiwwi

that sums it all up

Reagovat
niflheim

Díky všem

Reagovat
m.sali

Song ... to je hráč!!n

Reagovat
smazaný uživatel

hej, zatiaľ najhorší hráč z Arsenalu.

Reagovat
Amos

Je Walcott.

Reagovat
One-Real

Song, Balotelli, Sagna a Lescott u sebe, jeden lepsi uces nez druhy.

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Sakra, úplně mi vypadlo, že se teď hraje

Reagovat
Trand

Jako herbage.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Theo je z Clichyho nešťastnej.

Reagovat
Amos

Jj je. To je jediný, co Clichy má, rychlost.. Měl by na něj hrát Ox.

Reagovat
fantomas

No tak Theo taky nemá jen rychlost. Spíš mu dneska nic nevychází, den blbec. Každou přihrávku spoluhráč čeká do druhýho směru, jemu samotnýmu se do ideálních prostor taky nevracej.

Reagovat
Amos

No ale Ox je techničtější, s takovejma hráčema má Clichy problémy.. Viz. Nani, kterej siz něj pravidelně dělá trhací kalendář.

Reagovat
smazaný uživatel

City viditelne chyba kvalita, cez leto by mal Mancini priviest aspon troch-styroch hotovych hracov..

Reagovat
kiwwi

Arsenal fans: he plays when he wants, Carlos Tevez, he plays when he wants

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si toho banneru Old Trafford v patře?

Reagovat
Kaze

Manchester United is my heaven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na Emirates je v patře žlutý banner "Old Trafford"

Reagovat
Side

Co blbne Wojta

Reagovat
Lacko_Boh

ale rozhodca je k smiechu

Reagovat
nemamvasrad

Taky je to Atkinson.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Taky je dlouhodobě tragickej.

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

ale uz to fakt začni rešit ty kašpare s píštalkou

Reagovat
Kaze

Proč se Lescott neoholí? Horší než to jeho čelo teď to být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej šlapák.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Barryho

Reagovat
Pinturicchio

To je katastrofa, ta hra City. Bez jakéhokoliv systému, hráči tam pobíhají jak pitomci a spolehají na individuální schopnosti spoluhráčů.

Reagovat
diastan

Mancini

Reagovat
Pinturicchio

Ale zajímalo by mě, co by s tím kádrem dokázal trenér, který není naprostá nula a navíc nevypadá jako poručík Columbo po 5 letech strávených na ulici.

Reagovat
diastan

Věřím, že se to příští sezónu dozvíme

Reagovat
fantomas

Měl by se koukat Jajinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne v LM to bylo hrozne znat. On sam s City neudelal za tu dobu nic, to jen posily a sehranost, fakt smutny.

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml si někdo, co má Balotelli zase za nápis pod dresem? Doufám že to ani dnes neukáže...

Reagovat
Counter

Arteta to dneska kope dobře.

Reagovat
fantomas

Jj. Ale zároveň mi přijde, že se City v bránění vůbec nechytá. Zachraňuje to tam jen Hart.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojciech

Reagovat
fantomas

Wojta.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

blbec hnusnej

Reagovat
wild

cervena jak vino

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Pískalo se to vůbec? Nemohl by za to dostat dodatečně trest?

Reagovat
smazaný uživatel

pískalo sa, takže asi nič.

Reagovat
Mada

Nepískalo, doufám že dostane pořádnou stopku, zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

nepískalo? ja som myslel, že hej.

Reagovat
Mada

Určitě nepískalo, City potom vracelo míč.

Reagovat
One-Real

ja v tu chvili zrovna nekoukal, ale pry se to snad ani nepisklo a az pak se prerusila hra, podle me by mel dostat aspon 2 zapasy dodatecne

Reagovat
Mihi

Nepískalo sa.

Reagovat
miky10

Nepískalo, jen to Sagna zakopl a byl normálně aut...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je brutál kokot tne Atkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možná už potřetí

Reagovat
Amos

ať jde už ten magor dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

už mal byť vonku, ty chuj sprostý.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně, čurák jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

na to že měl být už venku je jedna žlutá docela málo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo střídej Maria dřív než dostane červenou ...stejnak tam už nemá co dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hart by bol v Stoke najfutbalovejší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
Counter

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Hart Já myslel, že to umí přece jenom Alcantara

Reagovat
Honza Matoušek

Barcas masturbujou nad Thiagem a Iniestou, v City to zvládá golman

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Co vlastně udělal?

Reagovat
Kaze

Alcantara hadr, Joe Hart

Reagovat
fantomas

Nasri je tam z nich do ofenzívy nejschopnější.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to jste měli říct hned, že to píská Atkinson, už se nedivím, že nedostal ani kartu.

Reagovat
kiwwi

vsak to nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mám vědět, když nekoukam? Navíc nechápu jak tohle nemohl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to mi chces povedat ze to videl a neodpiskal ani faul? nesranduj...

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se tomu, že omlouváš rozhodčího tím, že něco neviděl. To je snad jeho práce. Navíc tenhle zákrok vidět musel. On a nebo pomezní. Jestli ne, tak je to ještě větší chyba jak odpískání penalty dnes na OT.

Reagovat
kiwwi

neospravedlnujem ho, ale ten destov komentar ma iny podton

Reagovat
niflheim

Takže Atkinson jako obvykle.

Reagovat
Kaze

Sakra, já toho Harta tak žeru, to jeho sebevědomí, rychlost a technika

Reagovat
kiwwi

povedzte mi jednu fakt len jednu vec, co vidite na tom Balotellim z ktorej usudzujete, ze by mohol byt jeden z najlepsich futbalistov na svete

Reagovat
smazaný uživatel

zakončenie, sebavedomie, súboje (vzdušné, 1 na 1), technika.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej, to prohlasuje jen on :)

Reagovat
kiwwi

no prekvapuje ma, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je... corgon liga s plnymi tribunami ?

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson a Webb jsou považování za nejlepší sudí anglie ale ve skutečnosti dělají jednu minelu za druhou. Kdyby pískali GL tak je Damková vyhodí.

Reagovat
Kaze

Za nejlepší sudí je snad považovaný Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je kterej, takovej ten mladej typek?

Reagovat
Kaze

jo, někdo dokonce psal, že když Giggsy vyhrál první trofej, tak mu bylo 8

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten nás pískal tuším z Fulhamam. Pamatuju se že se z něho Liverpoolští mohlo posrat a Ol!ver se omlouval že se jmenuje podobně.

Reagovat
Usty

mně se líbí Clattenburg a Dowd..

Reagovat
blaugrana

Ak dnes Blbotelli dohrá zápas, tak to bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak je že už nedohrál

Reagovat
Kaze

Kompany, jak odhodila Walcotta, jako by nic nevážil

Reagovat
blaugrana

To je čistý kokot. Už mal byť von.

Reagovat
Pinturicchio

Arteta nebe a dudy oproti tomu, co jsem ho viděl naposled, ... Balotelli je dement, který měl být dávno venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na tym trávníku umře

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto ake su platy rozhodcov?

Reagovat
kiwwi

male...postranni robia dokonca na polovicne uvazky za nejakych 150 libier na tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi moc nezdá, ved to uz v corgon lige su lepšie platení

Reagovat
smazaný uživatel

Aji v PL? Teda. Alespoň tam by měli přikročit k profesionalizaci sudích.

Reagovat
kiwwi

ano...minule to kritizoval Ferguson...hlavni si zarobia 50-60 tisic libier rocne, ale postranni su plateni naozaj smiesne nato, ako je ta liga prepchana peniazmi a nemozu sa plnohodnotne sustredit na svoju robotu...pride po celom tyzdni v praci vycerpany a ma sa spickovo plnohodnotne sustredit na zapas ktory sleduju stovky milionov ludi...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás hlavný 12€ a postranní 8€ za zápas.

Reagovat
Mihi

U nás majú rozhodcovia 25 a 17.

Reagovat
smazaný uživatel

(III. dorastenecká liga)

Reagovat
smazaný uživatel

70 000 ročne

Reagovat
Amos

Jestli dneska nevyhrajem, budu hodně nasranej. City prostě neví a nebýt Vermaelena, tak už vedem. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tákže Hart naše obrana Nasri to je asi všechno. Maria už na druhej poločs nepustit z šatny .

Reagovat
Counter

Jak může být Balotelli pořád na hřišti?

Jinak nic moc, z počátečního tlaku se měl dát gól, škoda že to Vermaelen zbendtnerovatěl. Překvapuje mě, že se vůbec nedaří Theovi, který byl v poslední době náš nejlepší hráč.

Reagovat
fantomas

Evidentně ho má Clichy přečtenýho.

Reagovat
j_mrazik

Mě nepřekvapuje, že se moc nedostává Theo do hry. Má proti sobě vcelku rychlíka. Ten opičák s 45 už dávno neměl být na hřišti. V 55. minutě bych dal místo Yossiho Oxe, ať se to víc rozhýbe. Jinak Pizzarro hraje docela dobře. Já myslel, že bude mít po 5 minutách z nohou Vánočku.

Reagovat
fantomas

Rychlíka. Svedli spolu asi dva rychlostní souboje a oba Theo vyhrál. Daleko podstatnější je, že toho proti sobě museli hrozně moc odehrát v tréninku a Clichy prostě zná jeho pohyb, všechno. Navíc si Theo ani nerozumí se spoluhráčema, prostě divnej den pro něj.

Reagovat
fantomas

Nakonec z toho je jen taková sterilní převaha no. Úvodní minuty byly svěží, to se pak vytratilo. Navíc Lescott s Kompanym hrajou velkej zápas a z tý naší kopy centrů si dělaj vysloveně legraci. Hlavní asi je, že vypadáme hodně jistě vzadu - budu rád, když aspoň to vydrží. Jinak Song "excellent" rozhodně nebyl, páni komentátoři. Vedle kurevsky nedobře vyspalýho Thea náš nejhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo sa Walcott neprehodil s Yossim. Theo by Zabalatu ubehal a Clichymu zas robia problémy technickí hráči.

Reagovat
SunFells

Já bych teda řekl, že mu dělají problémy spíše rychlostní typy. Proti hráčům jako Varela, SWP atd hoříval nejvíc.

Reagovat
fantomas

Ostatně pokud de o rychlost, furt si ho Theo i dneska dává. To je o něčem jinym, jak píšu výš mrazíkovi.

Reagovat
SunFells

Jojo.

Reagovat
Trand

Jo ty ztráty na vlastní půlce jsou nebezpečný. A čím dál tím víc jich přibývá. Bohužel ale neztrácí tam jenom Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Song sa asi strašne vyžíva v držaní lopty. On ju proste niekedy môže dať ale proste si počká dokedy k nemu prídu 3 hráči chráni si ju telom a pritom spoluhráči stoja a pozerajú na neho a čakajú kedy to prihrá. A to robí vždy

Reagovat
Lacko_Boh

skôr sa snaží vždy spraviť niečo genialne miesto toho aby normalne posunul loptu čo robil pred dvoma rokmi keď bol čistý DM...dneska čo stratil za lopty na vlastnej polke...brr

Reagovat
herbage

Song hraje dobře, ale po tom otřesném šlapáku je nějaký otřesený a několikrát když byl míč mimo dění, tak lehce kulhal. Ale hraje s přehledem a neztrácí, což je hlavní

Reagovat
nemamvasrad

Ale ztrácí. A když ne, tak dělá co může, aby ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

ztrácí a to hodně.

Reagovat
fantomas

Neztrácí?

Reagovat
herbage

vzadu právě moc jistí nejsme. Měli jeden roh a málem gól. Spíš nás zatím neprověřili. A ty míče za obranu taky smrdí gólem, naštěstí to Wojta dobře přečetl

Reagovat
fantomas

No myslel sem jistí hlavně v tom středu hřiště, kde zas skvěle pracuje Arteta a občas i Song. Protože dál se ManCity nedostalo (a to i právě našim přičiněnim).

Reagovat
Trand

Sakra Mario. Tímhle přístupem nad tebou zlomí hůl i ta hrstka lidí, co tě celkem uznává..

Reagovat
fantomas

Reagovat
nemamvasrad

Stejně ho uznává spousta lidí jenom kvůli těm vymyšleným blbostem, co měl údajně udělat.

Reagovat
Trand

Já ho teda uznávám kvůli jiným věcem, no.

Reagovat
kiwwi

nemyl si sucit s uznanim

Reagovat
Trand

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že ten ocas Balotelli už není dávno venku Chce to Chamberlaina místo plonkového Benayouna a ono to půjde...

Reagovat
niflheim

Dobře to říká Jamie - absolute disgrace, leg-breaker.

Reagovat
herbage

K tomu Balotellimu nemám slušných slov, raději nebudu komentovat Škoda toho úvodního tlaku, to jsme měli využít. Klasický Mancity luck, kdy vloni na Emirates 3 tyčky a gól nic, dneska břevno a hlavně smolné vytěsnění míče z brány vlastním hráčem. Citizens pak zvedl Pizarro, který je tam dnes nejlepší hráč, spolu se stopersko dvojicí a Hartem. Jsem děsně rád, že naše hra má jasný řád a pořád jsme lepší tým, než oni, ale mrzí mě, že to nedokážeme zužitkvovat. Druhou půli hlavně nepolevit v tlaku, jako uprsotřed první půle a dotáhnout slušně načatý match do vítězného konce

Reagovat
mike.84

klidně si zaklej

Reagovat
smazaný uživatel

Až teďka sem to viděl a sakra, za to měl letět hned.

Reagovat
r.mrazik

ten hrac je neskutecna spina...vypatlanej debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani náhodou

Reagovat
herbage

Chelsea pískli horší

Reagovat
miky10

Kdy?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Mario proti Sagnovi ?

Reagovat
niflheim

Ten Touch se Sutherlandem - sledujete to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Taková převaha - nepřevaha, kopa centrů do vápna, ale houby z toho, aby to ještě nedopadlo jako v CC...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho Mancini nesunda, tak hrajem minimalne pulhodinu o deseti. Dal bych tam hned Teveze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on ho nesundal

Reagovat
iamek

Doufam, ze FA bude vysetrovat rozhodciho. Nedat jasnou redku Mariovi je skandal !

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť bude nevím na co si hraješ ..stejně jako dostal trest dodatečně za šlápnutí na Parkra ...

Reagovat
niflheim

Dodatečně...ale to Spurs nijak nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než nic ..stejné je to s trestáním sudích po zápasech tak to tomu danému týmu nepomůže..

Reagovat
smazaný uživatel

*poškozenému.

Reagovat
Wat

Zrovna jsem došel, tak snad přinesu štěstí! COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

keďže fandíš aj Poolu, tak sa bojím.

Reagovat
mike.84

ty vole že se někdo z manc obětžuje na toho cypa mluvit, něco si vyjasnit. dyt on je ma uplně na parku ty spoluhráče, to je hnus ta jeho povaha

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nehraje Tevez..

Jinak nevíte někdo,jak se jmenuje ten komentátor ve studiu,který je uplně nalevo? Vypadlo mi jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville.

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Gary to komentuje s velkym nadsenim

Reagovat
niflheim

Jestli myslíš o přestávce, tak teď tam byl Jamie Redknapp.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,toho jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Chamberlin, Nial Quinn, Gary a Redknapp.

Reagovat
mike.84

jamei redknapp

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je ještě kdosi? Já sem myslel že jsou tam jenom tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos by si mohol zaaspomínať na SB dnes. Fakt to potrebujeme.

Reagovat
Trand

Pokud nedáme góla, tak bych tam tak v 60. poslal Aarona to rozhýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak dojebat

Reagovat
fantomas

Kdybys nebyl zabedněnej nebo debilní, věděl bys, že pokaždý, když přišel do hry během zápasu, mělo to na naši hru pozitivní vliv.

Reagovat
Trand

Nereaguj na mě laskavě. Díky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Manik...

Co to je zase za sestavu v City???

Proč hraje zabatela a né Micah? Proč nehraje Tevéz, neříkejte mi, že nemá už na celý zápas.. Nehraje Yaya, Silva atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Co to je zase za sestavu v City???

Proč hraje zabatela a né Micah? Proč nehraje Tevéz, neříkejte mi, že nemá už na celý zápas.. Nehraje Yaya, Silva atd. a hraje ten dřevák s 8

Reagovat
Usty

co by tam dělal Silva, prosimtě?

Reagovat
Manik...

co to je za blbou otázku... hrál ne? Nejlepší tvořič hry v PL a asi leštil kopašky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

posledny mesiac to neplati

Reagovat
Manik...

ale vždyt podle fanty není zraněný. To má pokles formy nebo co?

Reagovat
nemamvasrad

Hraje fakt špatně.

Reagovat
Manik...

aha

Tak díks

Reagovat
Usty

Minimálně poslední měsíc, ne-li dva patří k tomu horšímu, co za City nastupuje..

A nejlepší tvůrce hry v PL je momentálně Mata.. i Rosický hraje líp než Silva

Reagovat
Manik...

Matu posoudit nemohu na Chelseu moc nekoukám ale s Benfikou nevim nevim... Rosa hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

veď Song hrá.

Reagovat
Usty

a Yaya hrál, ty troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Yayu zranili

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
mike.84

silva hraje doma plajstejšn

Reagovat
Wat

Čemu se divíš, ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

no dej mu ji

Reagovat
fantomas

Gibbsy.

Reagovat
Wat

Yossi. Takhle se měl včera vracet Jonjo/Hendy při tom gólu.

Reagovat
miky10

Teď teda nevim, na co jako Zabaleta čekal.

Reagovat
Masi

Řekl by mi někdo objektivní proč ještě City nevedou?

Reagovat
miky10

Protože jsou horší.

Reagovat
Masi

A Arsenal je bez šancí nebo proč je stav nerozhodné když je City horší?

Reagovat
Amos

Protože hrajou hovno. Naopak můžou bejt rádi, že neprohrávaj a hrajouu v 11.

Reagovat
Pinturicchio

Pfff, Aguero levý jak šavla.

Reagovat
smazaný uživatel

mno chtěl bych vidět tebe

Reagovat
Pinturicchio

Já bych to líp nezvládl, ale do míče nemusím umět kopnout, abych poznal, že je to lemroš.

Reagovat
mike.84

ten jouda přemotivovaný jim to ještě posere

Reagovat
wild

Gunners chce to gol

Reagovat
Tomekcz

tyc

Reagovat
wild

dajte tam Oxa miesto Yossiho

Reagovat
Wat

Škodaaaaaaa. Ale Alex!!

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Oxe!

Reagovat
Amos

Nééééé Robine. Tak teď jsme si spečetili to, že gol nedáme...

Reagovat
SunFells

Sakráááááááá

Reagovat
miky10

Aaaaaaaaa...Nádherně sehráno, nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

a znova bol tvorcom Song.

Reagovat
niflheim

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

UUUUFFF

Reagovat
smazaný uživatel

TYČ

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

To je rok co rok stejné

Reagovat
fantomas

Ježiši. To je typickej zápas, kterej prohráváme.

Reagovat
Pinturicchio

Pome Arsenal, trochu Turínské zarputilosti a bojovnosti to chce !

Reagovat
smazaný uživatel

Libí se mi jak hraje Yossi, ale taky bych bral na hristi Oxe :)

Reagovat
Lacko_Boh

aj Theo môže ísť dole

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo byt reseni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je marnej. On když nedá gól, tak je mužstvu fakt k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli by hrál Balotelli pod Van Gaalem, ten by ho roztrhal.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo byt reseni :)

Reagovat
smazaný uživatel

ayyy, Kos out na 2 zápasy. Aspoň, že sú to ľahké zápasy.

Reagovat
niflheim

vs wolves a wigan...to je ještě dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej pass od Songa,Tevez i Ox už se rozcvičují.Už jen doufat,že dolů půjde Balotelli,hned vzápětí dá Robin a Ox gól a v závěru na 2-1 sníží Carlos

Reagovat
Counter

Koscielny teď dva zápasy vynechá, to je nepříjemné.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves a Wigan, to nie je zas tak zlé.

Reagovat
fantomas

No, moc mu nechybělo.

Reagovat
Tomekcz

ach jo aby na to Arsenal nedojel

Reagovat
Wat

Ale tohle si musíš pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaňte kombinovat a střílejte. Vždyť ten Hart by tam mohl být skoro namalovaný a bylo by to jedno, vůbec ho nezaměstnávajou.

Reagovat
SunFells

škoda

Reagovat
niflheim

Klidně mohl nechat

Reagovat
miky10

Zakopnutí míče po odpískání, vyloučit.

Reagovat
fantomas

Hm, tohle si prostě do prdele musíš pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, že mu ten kokot Atkinson nedal červenú, jak na Nou Campe.

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaa! když si vzpomenu, jyaké včera pustil modrákům, tak bych murozbil tlamu!

Reagovat
Manik...

Mně přijde, že oba týmy hrajou jako kdyby jim o nic nešlo

Reagovat
Amos

Tyvole už vypadni.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle telo na telo offsajdy vidi a ty vcerejsi s chealse ne? Nechapu nic.

Reagovat
Counter

Jó, na Chelsea se tohle pouští....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dá dva góly z metrových ofsajdů, MU dostane penaltu z ofsajdu, Arsenalu je nejtěsnější z těch 4 odmáván.. smolaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám dneska sebrali luxusní gól z ještě menšího ofsajdu.

Reagovat
Wat

Rosa se Songem to rozdávají fakt fantasticky.

Reagovat
Amos

To je takovej ču*ak ten rozhodčí.

Reagovat
Tomekcz

wtf jasnej faul od toho hnupa cernyho

Reagovat
smazaný uživatel

taký tlak

Reagovat
niflheim

Střílejte do pytla...a teď Atkinson zase nechal Balotelliho

Reagovat
miky10

Rosa.

Atkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejhorší výkon rozhodčího, co jsem letos na jaře v PL viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini má takovou lavičku a nestřídá

Reagovat
Manik...

je to d*bil...

Kdyby mělo City pořádnýho trenéra je někde jinde

Reagovat
Amos

typííííííííííííííííííííííííčoooooooooo

Reagovat
Tomekcz

WTF neeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fantomas

Střídat!

Reagovat
smazaný uživatel

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíš piču?

Reagovat
SunFells

TYYYY PIČOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

omfg!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HAAA

Reagovat
niflheim

To si děláte prdel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
wild

to si robite picu!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mihi

Reagovat
mike.84

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a divte se že nemáte trofeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu.

Reagovat
Manik...

a nemá pravdu?

Reagovat
mike.84

Reagovat
mike.84

nevylívej si zlost. je to pravda. s takovým řešením těchle specifických mikrookamžiků muže jit arsenal kdekoliv jen ne do boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

pretože máme smolu, to predsa vieme.

Reagovat
smazaný uživatel

píča!!!!!

Reagovat
Counter

Jděte do hajzlu s tímhle

Reagovat
smazaný uživatel

.......

Reagovat
Wat

OMG, to si děláte už prdel... Sice tam Hart skočil parádně, ale tak to dám, kurva, vedle něj!!

Reagovat
Manik...

To jsou zabijáci v tom Arsenalu . Kdyby nebyl Persie to by dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

jako za tohle by Arsenal zasloužil dostat tak 2 a nebo radši 4, ať si to zapamatují... tohle není možný

Reagovat
Tomekcz

neuveritelny co nedaj Balotelli se na pray strane vubec nevraci a Arsenal to tlaci brutalne

Reagovat
Counter

Vermaelen už dneska zabil dva góly, neskutečné.

Reagovat
Amos

Nasri si to vyžral, krysa.

Reagovat
Manik...

se podívej na sebe, aspon a ten Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo ale nie na krídlo

Reagovat
fenixLFC

co sa stalo? podla reakcii som to videl na vlastnak yossiho

Reagovat
smazaný uživatel

ani se neptej! větší tutovka ani nemůže být a oni to posrali!

Reagovat
wild

3zadrbane tutovky arsenalu za 5sek

Reagovat
fenixLFC

kokos, to si budem musiet pozriet

Reagovat
wild

preco tam neda Oxa..

Reagovat
fantomas

Yossi nezklamal, pěknej výkon.

Reagovat
Wat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Trand

Skvěle Arséne. Ještě Oxe..

Reagovat
smazaný uživatel

Milner,nasri,aguero ,balotelli ....uplne totalne mimo ... načo ten skurv*syn taliansky čaká

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní Arsenal mi připomíná celo sezóní Liverpool

Reagovat
Kaze

Arsenal dal jen jednu tyčku.

Reagovat
nemamvasrad

+ břevno

Reagovat
Wat

Minimálně v druhém poločase dal dvě...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty ses asi nedíval ty vole, ne?

Reagovat
Kaze

Ajo, zapomněl jsem na RvP

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že Arsenal neprohrává

Reagovat
miky10

Koscielny je výbornej.

Reagovat
Trand

Celou sezonu.

Reagovat
miky10

Jojo, já to myslel tak nějak celkově, nejen za dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak hrat s posledním v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Balotelli je fakt píča!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mancini na co čeká nechá tam toho černouška..

Reagovat
smazaný uživatel

Kua! André !!! proč raději nepálil?

Reagovat
SunFells

Aspoň by Rambo mohl hrát víc ze středu a Santos brousit křídlo, co tohle je ...

Reagovat
Manik...

To je de*il ten mancini pošle Tevéze na 8 minut, když to není rychlostní typ.. De*il prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

koho tam mal poslať? Lamborghini Diablo?

Reagovat
Manik...

Džeka ale aspon na 15-20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez ma peknou pneumaticku :D

Reagovat
Amos

ARTETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Listrokryton.

Reagovat
Tomekcz

jooooooooooooooooooooooo, konecne strilej

Reagovat
Wat

Arteta!

Reagovat
blade115

KURVA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Hejnak

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Co to má Tevez za trvalou?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
Mihi

nee

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
niflheim

Artetáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

pičáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Tomekcz

je to Arteta

Reagovat
miky10

Artetááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdy jsem měl naposledy takovou radost, když dal Arsenal goóla Teď už to MU musí ukopat

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!

Reagovat
Trand

Arteeeeeeettaaaaaaa!! Kurva joooooooo

Reagovat
13

ARTETAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, MOTD!

Reagovat
fantomas

Man of the Day?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, bylo mi jasný, že to někdo vytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD - Match of the day

MOTM - Man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

Náááádhernáááááááááááááá

Reagovat
Mada

Mikellllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, škoda Pár minutek a mohl být ten boj o 3. místo ještě zajímavější

Reagovat
Ligter

Arteta!

Reagovat
Tomekcz

dobre jim tak celej zapas jen brani a to musej vyhrat aby se udrzeli v kontaktu Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

vždy, keď vystrelí, je gól. Škoda, že to robí len raz za 5 zápasov.

Reagovat
diastan

Čas udělat Mancinimu pápá

Reagovat
13

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Artetáááááá

Reagovat
fantomas

Já to věděl, já to věděl, už když natahoval (a ten fanoušek )

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

pekne...arsenal si to zaslužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hahha arsenal fans :D

Reagovat
Amos

Konečně ten zmrd červenáááááááá

Reagovat
wild

dakujem Gunners 8points clear

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je venku

Reagovat
mike.84

ted muže začít pravá tymová spolupráce a to semknutí o kterém mluvil barry milner tevez a spol na začatku sezony.. jsou sou všichni skvělý tým

Reagovat
smazaný uživatel

jooo

Reagovat
smazaný uživatel

haha, Nasri môže ísť handry fajčiť, dobre, že sme ho predali. Artetka.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli konečne.

Reagovat
blaugrana

Spravodlivosti bolo učinené za dosť.

Reagovat
miky10

Za ten nejmenší faul ho vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

YES! Spravedlnosti kompletně učiněno za dost, to je fantazie.

Reagovat
wild

konecne redka pre sasa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Blbotelli nezklamal

Reagovat
Manik...

Moc pěkný gól Artety za to , fandím City, ale Arsnenalu jsem to moc přál, protože titul už stejně získá United

Reagovat
smazaný uživatel

opět zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

oni prhravaji a on odchazí uplne v klidečku to je prostě

Reagovat
diastan

Reagovat
Trand

1-0 to the Arsenal! A Gary Mariovi dobře dává.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Aarone, ty vole...

Reagovat
blade115

Tak tohle fakt dojebali... Teď už nezbývá než fandit každému, kdo bude hrát proti Tottenhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nemají žádný supertěžký zápas před sebou, kdežto Arsenal hraje ještě s náma... Takže fandit proti oběma

Reagovat
REPLIKATOR

Blbotelli

Reagovat
Wat

VEN!

Reagovat
mike.84

i přesto všechno jak jsou oba strašně vtipní ,chci aby z PL vypadli...

Reagovat
Manik...

Balotelli je fakt neuvěřitelnej kr*én!!

Reagovat
m.sali

it´s just idiotic => pěkně to gary vystih

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tolstobik

Spravedlnosti bylo ucineno zadost gj Arsenal, celych 90 minut sli za vyhrou

Reagovat
DreamTeam

prej

Why did he do it ???

a ten druhej

He´s just idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, kdo ze City to zadrbal proti Artetovi?

Reagovat
smazaný uživatel

u toho gólu? barry

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem Tevéze. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner myslím dal dlouho příhrávku Pizzarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry daval na Pizarra, bylo to ale delsi a Pizarro to nestih zpracovat..

Reagovat
iamek

Champione, champione, ole ole ole !!! 20 !!!

Reagovat
fantomas

Wenger na Boase.

Reagovat
Amos

Ramsey

Reagovat
niflheim

A teď bacha...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa Kolarova.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak,po sezóně snad Balotelli a Mancini vypadnou ze City,tam nemajou absolutně co dělat

Reagovat
Tomekcz

to sou kanonyri ale maj 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

To je hraaac,ten Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to je kokot.

Reagovat
niflheim

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey. To je kopyťák

Reagovat
smazaný uživatel

to je píča!

Reagovat
Ligter

Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

Ramsey teraz pre zmenu zabil niekoho v hladisku

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey pff nemam ho rad a nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je fakt total traged :D

Reagovat
smazaný uživatel

Remsey to si děláte prdel..já snad zase začnu hrát fotbal..tohle sem proměňoval na potkání..

Reagovat
mike.84

to je kokot to není možne fakt jak je nacítěný tak je kokot... kdyby to bylo 0-0 tak bych rád sylšel ty ohlasy jaky to je princ walesu.. sice je to jeden zkrat ale tohle si na tomhle levelu nemuže dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Ramsey tak za tohle di fakt do piče

Reagovat
smazaný uživatel

ice cold Ramsey bez slitování

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey nemá ani na 3. ligu. Nevím co se divíte.

Reagovat
Lacko_Boh

wtf?tak netrafil,v minulem zapase Robin nedal tutovku AAron je borec prenášanie hry má dobré,osobné súboje a zapalenie s ktorým hrá,on len potrebuje ukludniť

Reagovat
smazaný uživatel

ty si znalec

Reagovat
Mada

Aaron nechtěl aby někdo další umřel.

Reagovat
REPLIKATOR

Jakto? Vždyť možná někoho zabil v hledišti

Reagovat
Mada

Takhle je to jenom možná, kdyby ho dal tak určitě.

Reagovat
Manik...

Ramsey

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo. Díky Kanonýři. Arsenal vyhrál zaslouženě, největší problém neměl se soupeřem ale sám se sebou. 8 bodů je luxusní náskok a beru to tak že o titul nás může připravit jenom totální kolaps.

Reagovat
smazaný uživatel

Tkže a) Ciao Mario a Bobíku a titule.

b)Doufám ,že v těch zbývajícíh zápasech dostane šance mládež ,ty alespoň budou chtít hrát.Jelikož o LM nepřijdeme tak je to už jedno.

Reagovat
blaugrana

Rafinérka prehrala, Arsenal do LM, titul pre United a Blbotelli dostal svojej povesti. Čo viac si priať.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr. City ze hry o titul, to bychom je mohli doma roznést

Reagovat
Ligter

Reagovat
mike.84

straky s nima ještě hrajou?, to teda bude match !

Reagovat
smazaný uživatel

předposlední kolo je máme doma

Reagovat
Amos

Budem vám držet palce. Bylo by super, kdyby do LM šel Arsenal a Newcastle..

Reagovat
raduinho

to by byla fakt pecka no

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene Aspon jsem se zasmal u tech dvou libovek, kazdopadne doufam, ze Mubarak pozorne sledoval tuhle sracku a tak ze odchodu toho saska nebude nic branit.

Reagovat
Amos

Proud to be gunner.

Reagovat
blaugrana

Tak Gooner alebo Gunner? Vysvetlite mi pls, ako to je.

Reagovat
nemamvasrad

gooner - fanda

gunner - hráč

Reagovat
Kaze

Hart na to, že je brankář, je docela namakanej

Reagovat
smazaný uživatel

Keď dal Arteta gól hneď sa ma zmocnil pocit, že vidím Cesca, ktorý dokáže urobiť rozdiel v zápase.

Reagovat
herbage

člověk je fakt z opice, protože dneska jsem musel připomínat nadrženého šimpanze v kleci. Od 60. minuty jsem sledoval zápas ve stoje, od 80. minuty hopkaje a od 90. tancuje

Reagovat
Kaze

Tu znalost přechodníků ti závidím

Reagovat
mr.Silver

taky

Reagovat
Kaze

Není to náhodou tanče?

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem prisel, nez bude souhrn a nez budou linky na stazeni, muze nekdo popsat jak to vypadalo diky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tuhle tutovku nedal Ramsey za stavu 0:0 tak mu prijedu osobne nakopat prdel do Colney.......

Reagovat
smazaný uživatel

To by sis musel stoupnout do fronty.

Reagovat
herbage

Sice jsem si vyvolávačku šetřil až na Chelsea, ale dnešní zápas byl takovou satisfakcí, že udělám dneska, takže Wojciech ........

Reagovat
blaugrana

Wojciech Difficult to Spell.

Reagovat
herbage

Bacaryyyy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Konééééé

Reagovat
herbage

Laureeeent

Reagovat
Amos

Lauraaant*

Reagovat
smazaný uživatel

Wolf

Reagovat
herbage

Thomaaaas ....

Reagovat
smazaný uživatel

Edisooooon

Reagovat
herbage

Kieran ...

Reagovat
smazaný uživatel

trošku Jiři-Fcb style...

Reagovat
herbage

dneska zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí, tak nám to přej

Reagovat
smazaný uživatel

Richardson

Reagovat
herbage

Alexandré Dimitri ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na toto fakt nedokážem vymyslieť nič.

Reagovat
smazaný uživatel

AKTUÁLNE: Balotelli a Mancini sa v šatni pobili. Balotelli dal facku Mancinimu!

Reagovat
Amos

Sice je to fake, ale nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím obou, aby co nejdýl vydrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas z Facebooku, co...

Reagovat
smazaný uživatel

c-c-c-combo breaker

Reagovat
herbage

Mikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel .....

Reagovat
smazaný uživatel

! SUPER ! Artetaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi

Reagovat
herbage

Tomááááš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Daníčeeeeek

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Theoooooooooo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooseveeeeelt

Reagovat
herbage

Robiiiiiiin ...

Reagovat
smazaný uživatel

Williaaaaaams

Reagovat
herbage

Yossiiii ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ghinsberg

Reagovat
smazaný uživatel

herbaaaaaaaage.....

Reagovat
herbage

André ...

Alex ...

a "the killer" ...

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Wengeeeeer

Reagovat
miky10

Hrubasi, Oosthuizen...

Reagovat
smazaný uživatel

Timhle prece nevyhraje Major

Reagovat
miky10

Bude to drama, Kuchar se rozjel, Bubba s Mickelsonem taky tlačej...

Reagovat
miky10

Evropani dneska hráli skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

At uz to Oosthuizen nekde utopi

Reagovat
miky10

Bubba!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn

Reagovat
fantomas

Ok, takže musim já...

Aaaarooooooon...

Reagovat
miky10

Killeeeeeeeer.

Reagovat
fantomas

Soustřeď se na Mástry.

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

Ramseeeeeeeey

Reagovat
fenixLFC

YungGooner-

Reagovat
fenixLFC

YungGooner-

Reagovat
justcall

YungGooner-

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal pěkně...je vidět, že moje nesledování zápasu zase pomohlo ..už se těším na záznam

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypadá hra united bez rooneyho?

Reagovat
Maresma

Skvelej nick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele