Anglická Premier League - preview 31. kola

02.04.2011, 09:57, aktualizováno 03.04.2011, 10:09
Previews
Manchester City se díky včerejší remíze Chelsea může vrátit na třetí příčku, potřebuje ale vyhrát nad Sunderlandem. V nedělí hrají také Fulham s Blackpoolem. Oba týmy potřebují body, aby se vzdálily sestupovým pozicím.
Fulham FC - Blackpool FC  (neděle 14:30)
Záchranářský souboj proti sobě svede třináctý Fulham a sedmnáctý Blackpool, oba celky jsou v přímém ohrožení sestupu, rozdíl je pouze dvoubodový. Domácí jsou jasnými favority tohoto duelu, převážně vzhledem k velmi dobrým výsledkům na domácím stadionu Craven Cottage.

Jedná se o teprve druhý souboj těchto dvou týmů, ten první se odehrál ve třetím kole na půdě Blackpoolu a zrodila se remíza 2:2, když o branky se postarali Painstil (vlastní) a Varney, za Fulham se trefili Bobby Zamora a Dickson Etuhu.

Fulham v letošní sezoně sbírá body téměř jen v domácích zápasech, za všechno mluví následující statistika, podle které Cottagers nasbírali pětadvacet z celkového počtu 35 bodů na domovském stánku, venku Fulham zvítězil všehovšudy jednou, na půdě Stoke City.

Blackpool po oslnivém vstupu do Premiér League uvadl a momentálně má nejhorší formu ze všech dvaceti účastníků, sestup je na spadnutí. Naposledy se hosté z výhry radovali před čtyřmi týdny, kdy překvapivě snadno smetli Tottenham, v tomto kalendářním roce však najdeme již pouze jednu další tříbodovou nadílkou to hned zkraje ledna odnesl Liverpool.

Domácímu manažerovi Marcu Hughesovi chybí pouze trojice fotbalistů, mimo hru jsou Aaron Hughes, Phillipe Senderos a Steve Sidwell. To hosté mají větší problémy se složením základní jedenáctky, chybí Chris Basham, DJ Campbell, Billy Clarke, Matt Gilks, Paul Rachubka a Salaheddine Sbai.

Zajímavostí tohoto duelu je velké přátelské pouto mezi manažery - Hughes a Holloway studovali společně trenérskou školu, měli by tedy fígle svého soupeře znát lépe než kdokoliv jiný. Jestli se soupeři něčím překvapí, uvidíme v neděli odpoledne.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Sunderland AFC  (neděle 17:00)
Jedenatřicáté kolo anglické Premiér League uzavře souboj čtvrtého Manchesteru City s jedenáctým Sunderlandem, domácí stále bojují o přímý postup do Ligy mistrů, hosté se nacházejí v klidném středu tabulky a jsou společně se Stoke City a Newcastlem jediným týmem, který může být v klidu jak co se týče příček před ním, tak za ním.

Citizens v minulém kole podlehli v přímém souboji o třetí místo Chelsea 0:2, další nezdar si pak připsali v Evropské lize, kde vypadli s Dynamem Kyjev. A tak se v posledním měsíci slavil jen jeden úspěch, a to postup do semifinále FA Cupu před druholigový Reading, mezi nejlepší čtveřicí se domácí utkají s městským rivalem z United.

Sunderland v poslední době hůře hrát nemůže. Jediným světlým okamžikem je bezgólová remíza s Arsenalem, jinak jdou Black Cats od porážky k porážce. Pokud vezmeme v potaz všech sedm vzájemných duelů v historii PL, které se odehrály na City of Manchester Stadium, zjistíme, že hosté zde vyhráli pouze jedno, a to navíc už v roce 1998, od té doby si domácí připsali všech šest výher.

Domácím chybí pětice hráčů, do utkání stoprocentně nezasáhnou vinou zranění Kolo Touré, Shay Given, Jerome Boateng, Micah Richards a nejlepší střelec týmu, Carlos Tevez. Hosté mají drobné problémy s ideálním složením obranné linie, mimo hru jsou Michael Turner a Nedum Onuoha, který nemůže nastoupit po dohodě s právoplatným zaměstnavatelem, tedy Manchesterem City, Onuoha je v Sunderlandu pouze na hostování. Manažer steve Bruce pak nemůže počítat ani se službami Fraziera Campbella a Davida Meylera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Manchester United  (sobota 13:45)
Manchesteru United opět přituhlo v boji o titul a tak si proti West Hamu na jeho hřišti nemůže dovolit další zaváhání.

West Ham vzhledem ke šrotující se situaci okolo sestupových míst nutně potřebuje tři body a pro útok na ně si dost možná nemohl vybrat lepšího soupeře. Byli to totiž právě svěřenci Avrama Granta, kteří jako první dokázali "neporazitelný" Manchester United porazit, ačkoliv to bylo v Carling Cupu. Přesto je nadále favorit jasný, vždyť tým z Old Trafford opanoval všech pět posledních vzájemných ligových zápasů bez inkasované branky

Velkou radost izraelskému manažerovi udělal Scott Parker. Ten při službě rodné Anglii utrpěl zranění ramene a lýtek, z čehož se ale dokázal rychle vyléčit. Společně s dalším navrátilcem Piquionnem tak bude připraven k utkání, naprosto opačně to je u zraněných Collisona, Kurucze a Stanislase.

Manchester United bude mít svému sobotnímu soupeři co vracet. West Ham jej nejen vyřadil z League Cupu, ale také mu uštědřil největší porážku v sezóně. Aura neporazitelnosti však pořádné trhliny dostává až teď, kdy by prohra v Upton Parku znamenala již třetí porážku v posledních čtyřech utkáních a výrazně by tak byly oslabeny šance Red Devils na 19. ligový titul v jejich historii.

Jestliže se něco United nedá upřít, tak je to jejich síla vyhrávat nejen v momentě, kdy se týmu nedaří, ale i tehdy, kdy má na marodce hodně hráčů. Sir Alex Ferguson by svůj tým mohl v budoucí autobiografii označit jako lazaret, neboť mu v Londýně budou chybět zranění Brown, Ferdinand, Fletcher, Hargreaves, Lindegaard, O’Shea, Rafael, možná i Anderson a disciplinárně potrestaní Scholes s Evansem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.60 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wigan Athletic - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenhamu se v posledních týdnech moc nedařilo a přišel o čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů. S tím se však nehodlá smířit a do závěrečných kol dá skutečně vše. Ukázat to bude chtít také na půdě Wiganu.

Na výhru čekají svěřenci trenéra Redknappa již tři kola v řadě - nejprve podlehli Blackpoolu, následně se rozešli smírně jak s Wolverhamptonem, tak i West Hamem United. Rázem jim tak začíná ujíždět vlak a padají tabulkou směrem dolů. Pokud se tedy Tottenham okamžitě nevzchopí, zřejmě bude moci na účast v Lize mistrů pro příští ročník zapomenout.

Letos ovšem v nejprestižnější evropské soutěži stále čeří vody a již v úterý na něj čeká ve čtvrtfinále souboj s Realem Madrid. Nad tímto zápasem ale na White Hart Lane zatím moc nepřemýšlejí, jelikož si uvědomují, že už duel proti Wiganu je pro ně nesmírně důležitý.

Jenže Tottenham bude mít problémy především se sestavením obranné řady. Mimo hru jsou totiž Ledley King, Gareth Bale, William Gallas, Younes Kaboul, Alan Hutton a také Jonathan Woodgate. K tomu všemu hrozí, že nastoupit nebude moci ani Aaron Lennon a Tom Huddlestone.

To Wigan je na tom, co absentujících hráčů, o poznání lépe. Podle posledních zpráv má totiž kouč Martinez k dispozici kompletní kádr. Po reprezentačních srazech se mu vrátili všichni svěřenci zdravotně v pořádku, a tak jejich služeb bude moci využít.

Wiganu aktuálně patří poslední místo, i přesto ale flintu do žita házet zatím nemusí. Situace v dolní polovině tabulky je totiž tak vyrovnaná, že během pár zápasů může být vše úplně jinak. Vždyť na desáté Stoke ztrácejí Latics pouhých sedm bodů! Vše je tedy otevřené a bude záležet pouze na Wiganu, jak se s tím vypořádá.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Chelsea vyhrála tři poslední ligové zápasy, poradila si s oběma celky z Manchesteru a vrátila se do boje o titul. Pokud však chce na obhajobu nadále pomýšlet, měla by v posledních devíti kolech maximálně bodovat. Každá další ztráta může být osudná. V sobotu jedou Blues na Britannia Stadium, kde Stoke ještě v roce 2011 neprohrál.

Po reprezentační pauze ale může mít Chelsea dobrou náladu. Nejen, že se uzdravila už většina marodů, ale proti Potters mají Blues v Premier League stoprocentní bilanci. Ačkoliv je doma Stoke velice nepříjemným soupeřem, hosté budou jasným favoritem.

Domácí se nicméně nevzdají bez boje. "Hrajeme sice proti Chelsea, ale to neznamená, že se bojíme. Věříme, že na domácí půdě můžeme porazit kohokoliv," prohlásil před zápasem Robert Huth, jenž dříve v Londýně působil. Domácí možná budou mít problém mezi tyčemi, protože jedničku Thomase Sorensena trápí záda. Stejné zranění sužuje i Johna Carewa a rovněž jeho start je ohrožen. Abdoulaye Faye pro změnu laboruje s poraněnou kolenní šlachou.

Chelsea sice aktuálně na vedoucí Manchester United ztrácí devět bodů, jenže má zápas k dobru a ještě druhý vzájemný zápas před sebou. A jelikož United nejsou v bůhvíjak oslnivé formě, může se ještě stát leccos. Velká pozornost bude v sobotu jistě upřena také na Fernanda Torrese, protože ten aktuálně zažívá na klubové a mezinárodní scéně už desetizápasový gólový půst a pokud nedá gól ani do sítě Potters, bude to jeho nejdelší série od roku 2005. Tehdy v dresu Atlétika čekal na gól 17 duelů.

Zatím není jasné, jak bude útok hostů na Britannia Stadium vypadat, nicméně pravděpodobně nenastoupí Salomon Kalou. Ten si z reprezentačního srazu přivezl menší zranění. Po dlouhém zranění se v dresu Izraele na trávníky konečně vrátil Yossi Benayoun, nicméně Chelsea ho asi ještě riskovat nebude. Koleno stále trápí Alexe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.70 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Liverpool osm kol před koncem Premier League stále může v nepovedené sezóně živit svůj sen na čtvrtou příčku zajišťující účast v kvalifikaci Ligy mistrů. Určitě totiž nechce dva roky po sobě hrát pouze Evropskou ligu a letos mu dokonce hrozí, že se do pohárů nepodívá vůbec. Nyní je šestý a ztrácí na čtvrtý Manchester City osm bodů, avšak ještě je dost času vše napravit. Nyní ho čeká těžké střetnutí na půdě W.B.A, které se statečně pere o záchranu.

Celek z Anfield Road je sice favoritem, ovšem domácí mají pouze bod náskoku před osmnáctou sestupovou příčku a na neskutečně našlapaném chvostu tabulky bude důležitý každý korálek. Vždyť rozdíl mezí posledním týmem Premier League Wiganem a třináctým Blackburnem jsou pouhé tři body! Před reprezentační přestávkou ale měli lepší formu borci z Liverpoolu, dvakrát po sobě totiž vyhráli.

Nicméně W.B.A se může pyšnit sérií pěti neproher v řade, i když na druhou stranu se z toho urodily hned čtyři nerozhodné výsledky. Domácí vyhráli pouze na hřišti konkurenčního Birminghamu, předtím remizovali s West Hamem, Wolves i Stoke. Avšak v minulém kole uhráli velmi cenou remízu 2:2 doma s londýnským Arsenalem. Nad kanonýry dokonce vedli 2:0, jenže soupeř dokázal zásluhou Andreje Aršavina a Robina van Persieho ještě srovnat stav.

Liverpool naposledy zvítězil 2:0 v Sunderlandu a předtím zdolal před vlastním publikem Manchester United, zklamáním je tak pouze překvapivé vyřazení v osmifinále Evropské ligy od portugalské Bragy. Oba sobotní soupeři se spolu utkali naposledy na půdě W.B.A před necelými dvěma lety a hosté vyhráli jasně 2:0. Od roku 2003 dominovali ve všech čtyřech vzájemných kláních, v roce 2004 poměrem 5:0 a rok dříve dokonce deklasovali protivníka 6:0!

Domácí celek už může počítat s dvojící Peter Odemwingie - Youssouf Mulumbu, oba již netrápí svalové problémy a jsou k dispozici. Kvůli rodinným důvodům odjel do Kamerunu Somen Tchoyi, poraněný kotník nepustí na hřiště skotského ofenzivního záložníka Andyho Dorranse. Otazník visí nad startem Carlose Vely.

Hosté ještě nevědí, jestli do hry zasáhne hvězdný kapitán Steven Gerrard, který je po operaci třísel. Připraveno by mělo být důležité duo Luis Suarez - Glen Johnson. Do základní jedenáctky se dostane Jonjo Shelvey. Ale kvůli problémům s kolenem jsou mimo hru Fabio Aurelio a Martin Kelly.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Záchranářský souboj proti sobě v rámci jedenatřicátého kola anglické Premiér League postavil Newcastle a Wolverhampton. Domácí se sice nacházejí na slušném jedenáctém místě, náskok na osmnáctý tým tabulky, shodou okolností Wolves, však čítá jen čtyři body.

Oba celky se v historii Premiér League utkaly pouze třikrát, přičemž všechna tři měření sil skončila remízou 1:1. Naposledy se tak stalo již ve třetím kole letošního ročníku, když se o remízu 1:1 svými góly postarali Sylvan Ebanks-Blake a Andy Carroll, ten však v zimě odešel do Liverpoolu.

Hosté z Wolverhamptonu se v poslední době rozjeli k velmi dobrým výkonům a zdatně tak sekundují West Hamu v prchání ze sestupových pozic. Remíza, výhra, remíza, výhra, to je rekapitulace čtyř posledních duelů, vše tedy nasvědčuje tomu, že se dnes budou body opět dělit. Wanderers při stíhací jízdě za záchranou zdolali Aston Villu a Blackpool, tedy dva přímé konkurenty, remízy se pak zrodily v soubojích s Tottenhamem a WBA.

Domácí Newcastle před dvěma týdny odjížděl ze hřiště Stoke City se čtyřbrankovým debaklem, týden předtím se otřásala v základech i pevnost jménem St. James Park, který vyloupil Everton.

"Stojí proti nám silný protivník se skvělým koučem Mickem (McCarthym). Jeho rozhovory o něm řeknou vše, je přímý, trefný a silný a můžete si být jisti, že se jeho tým nikdy nepoloží a bojuje až do konce. Máme 36 bodů, do konce zbývá 8 utkání. V běžné sezoně by se mohlo zdát, že budeme zachráněni, ale ono ne, liga je ohromně vyrovnaná a i my se musíme ohlížet dozadu. Potřebujeme vyhrát a odpíchnout se definitivně za záchranou," pochválil svůj trenérský protějšek a následně zhodnotil očekávání příštího zápasu manažer Strak Alan Pardew.

Domácí mají velmi zaplněnou marodku, svoje disciplinární prohřešky budou muset odpykat Cheick Tioté a Ryan Taylor, zranění jsou José Enrique, Ben Arfa, Best, Gosling, Ireland a Smith.

Manažer Wolves Mick McCarthy s úsměvem na tváři odpovídá. "Jeho slova mě potěšila, je to můj dobrý přítel. Newcastle je silný tým, my jsme však posilněni výbornými zprávami okolo Matta Jarvise." Křídelní hráč Matthew Jarvis totiž ve svých čtyřiadvaceti letech poprvé nakoukl do anglické seniorské reprezentace, když odehrál zhruba půlhodinu přátelského utkání s Ghanou, následně pak navíc podepsal nový, pětiletý kontrakt s Wolves. "Jsme šťastni, prožívá skvělé období a je úžasné, že spojil svou další budoucnost s námi," doplnil McCarthy, který se bude muset obejít bez nějvětší hvězdy týmu Kevina Doylea, který se zranil při reprezentačním srazu Irska. Mimo hru pak jsou i Edwards, Hunt a Zubar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Žádné týmy z Premier League se v minulosti nestřetly spolu tolikrát, jako Toffees s Villans. 192. utkání obou týmů bude okořeněno faktem, že oba týmy potřebují vyhrát, aby splnily své aktuální cíle.

Everton se po rozpačitém vstupu do sezóny rozjel a ještě pokukuje po Evropské lize. K naději na ni mu dopomohla i poslední výhra nad Fulhamem, díky níž se posunul na osmé místo tabulky. Dost možná by ale tuto výhru vyměnil za lepší zdravotní stav Louise Sahy, jenž si v utkání přivodil zranění kotníku a zřejmě tak nebude moci nastoupit do konce sezóny. V tomto zápase si stejně tak nezahrají ani Arteta, Baxter, Fellaini a zřejmě ani Cahill, Coleman a Rodwell.

Mnohem větší tlak v sobotu bude na soupeřovi Karamelek. Aston Villa se nachází jen jeden bod od sestupu a musí začít nutně vyhrávat. Dopomoci by mu k tomu mohla reprezentační legie v čele s Darrenenem Bentem, jehož čeká již dvousté vystoupení v Premier League. Velmi důležité hlavně bude, jak si tým Gérarda Houlliera poradí s ofenzivou soupeře - již dvacet ligových utkání totiž neudržel čisté konto. Hrát nebude Clark, nejistý je start Walkera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Devatenáctý Birmingham na svém hřišti přivítá sedmý Bolton, asi nejpříjemnější překvapení dosavadního průběhu sezony. Zatímco domácí ztrácejí, kde se dá a vypadá to, že se jim sestup nevyhne, hosté jsou dávno zajištěni a dokonce pokukují po příčkách zaručujících evropské poháry.

Kde domácí Brums nejvíce tlačí bota, je nad Slunce jasné. Jedním slovem: útok! Dvacet osm vstřelených branek v devětadvaceti odehraných zápasech, to je ohromně slabý průměr pod jeden gól na zápas a nejhorší statistika celé Premiér League! Birmingham má na svém kontě také, ještě společně s poslední, Wiganem, nejméně výher v této sezoně, pouze šest. A konečně, domácím chybí střelec, vždyť nejlepším kanonýrem je zatím obránce či záložník Craig Gardner s pěti góly! Svěřenci manažera Alexe McLeishe si však spravili chuť v Carling Cupu, kde ve finále porazili Arsenal 2:1.

To Bolton je na tom skvěle, společně s Evertonem je posledním celkem, který má aktivní bilanci skóre. Nejlepším střelcem týmu je švédský zabiják Johan Elmander, autor devíti letošních branek.

Ve dvou posledních vzájemných duelech na půdě Birminghamu se radovali hosté, naposledy se tak stalo před čtrnácti dny v rámci FA Cupu, kdy se radoval Bolton po výhře 3:2. Celkem se v celé historii Premiér League oba celky potkaly dvanáctkrát, když tedy vezmeme v potaz pouze utkání hrané na půdě Brums. Sedmkrát se v nich radovali domácí, dva zápasy skončily remízou a pouze třikrát uspěli hosté.

"Stalo se toho hodně nepříjemného v našem týmu v nedávné minulosti. Od toho tam jsou ale zkušení borci, kteří se nebojí promluvit, jako Stephen Carr (kapitán), Lee Bowyer, Barry Ferguson nebo já. Když někdo udělá chybu, řekneme mu to, o tom to celé je. Máme jeden společný cíl a tím je záchrana," prohlásil parťák Martina Jiránka ze stoperské dvojice Roger Johnson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Blackburn Rovers  (sobota 18:30)
Už jen na domácí Premier League se soustředící Arsenal a zároveň druhý celek tabulky bude snažit až do konce sezóny o získání nějaké té trofeje po dlouhém téměř šestiletém čekání. O prvenství na domácí scéně si to rozdá s Manchesterem United, na který ztrácí pět bodů. V cestě mu nyní stojí Blackburn, který se bojí o setrvání v soutěži.

Gunners sice mají nemalý deficit na první místo, mají ovšem narozdíl od MU zápas k dobru a navíc se s tímto odvěkým rivalem střetnou na domácí půdě na konci dubna. V takových utkání, jakým je to aktuální s Rovers, ale nesmí zaváhat. Jsou to ni, kdo musí dotahovat. A jakákoli ztráta se jim může šeredně vymstít.

Svěřenci trenéra Arséna Wengera jako by však šanci na titul zásadně odmítali. Manchester třeba prohrál dvě z posledních tří ligových klání, Arsenal na to ovšem odpověděl remízami se Sunderlandam a ve West Bromwichi. "Věci se mohou měnit velice rychle. Důležité pro nás je, abychom zase začali vítězit," má jasno domácí lodivod.

V sobotu po poledni se Red Devils představí na půdě West Hamu. Pokud by tam zaváhali, má Rosický a spol jedinečnou šanci dostat soupeře pod tlak. Případnou výhrou by se mu přiblížil na dosah. V opačném případě může mít nedobrý výsledek Arsenalu velký vliv na jeho šance zisku konečného prvního místa.

Hosté jsou sice třináctí, což je na první pohled solidní pozice, jsou však v přímém ohrožení sestupu. Mezi nimi a posledním Wiganem je totiž pouhý tříbodový rozdíl. Blackburnu by se pochopitelně šikla výhra, tu ale na půdě londýnského celku získal naposledy v roce 2002. Od té doby ho skolil jen ve dvou případech ze šestnácti.

Rovers navíc podlehli ve všech pěti posledních venkovních zápasech roku 2011 v rámci Premier League a inkasovali hrozivých šestnáct branek. Domácí vítají zpět Walcotta, Songa, Diabyho i Fábregase, Denílson s Ramseym jsou však zranění. Hosté postrádají potrestaného Giveta a zraněného Grellu, i přes zdravotní problémy by naopak měl nastoupit záložník Dunn.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United30189364:3063
2.Arsenal FC29177559:2958
3.Chelsea FC29166753:2454
4.Manchester City30158745:2753
5.Tottenham Hotspur291310641:3449
6.Liverpool FC301361141:3645
7.Bolton Wanderers3010101042:4140
8.Everton FC30913840:3940
9.Sunderland AFC309111033:3738
10.Stoke City301141536:3837
11.Newcastle United30991244:4536
12.Fulham FC30714933:3335
13.Blackburn Rovers30961539:5133
14.Aston Villa30891337:5133
15.Blackpool FC30961545:6033
16.West Bromwich Albion30891341:5633
17.West Ham United307111236:4932
18.Wolverhampton Wanderers30951635:4932
19.Birmingham City296131028:4131
20.Wigan Athletic306121229:5130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (984)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 pro LFC na 1. místě PL v příší sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním kole jo, ať znáte ten pocit. Ale titul bude znovu patřit Manchesteru United.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Usty

úsměvné..

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty sa usmievas ked United vyhraju titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

cos to zas vyblil..?

Reagovat
smazaný uživatel

smutne...

Reagovat
Usty

nechápu, proč na mě vůbec reaguješ, když ani nevíš, co píšeš.. to je smutné..

Reagovat
vodka

z ustinha si nejde dělat prdel?

Reagovat
Usty

to ano, ale tohle ve mně vyvolalo spíš trapnost..

Reagovat
vodka

normální narážka na to, žes to blbě napsal...

Reagovat
Usty

co jsem blbě napsal?

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

smutne je tvoje spravanie

Reagovat
Usty

radši už mlč

Reagovat
smazaný uživatel

nechcete se přejmenovat na Manchester Haluzited

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme urvat tři body. Nevěřím že Arsenal ztratí a umožní nám ještě víc odskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem to zakriknut ale dnes mam z toho dobry pocit...mame naspat obranu, mame naspat kridla, mame najlepsi utok v lige, hrame na dobrom ihrisku, nehrame proti drevorubacom, to musime uhrat vselijak

Reagovat
tulen

Hammers, dneska musime prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by

Reagovat
Usty

Come On You Chels !

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

tieto repre prestavky ma zabijaju...konecne milovana PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Navic je to i mnohem lepsi podivana

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč

Reagovat
Kaze

ale musíš uznat, že zrovna tentokrát nám to přišlo vhod a obrana je zpět? To už hraje Ferdinand?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Vida, to je nasa obrana

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, teďka ta přestávka přišla přesně kdy měla.

Reagovat
mithro

ale aj Ferda uz zacal trenovat mozno stihne Chelsea a ked nie tak na Fulham uz by mal byt ready, aj ked je pravda ze jeho dokaze slusne nahradit Chris

Reagovat
Kaze

Nezranil se náhodou i van Persie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pouštíte si někdo streamované zápasy na TV? Dnes to chcu zkusit poprvé, je to koukatelné? když vezmu nějaký stream s kvalitou okolo 1200 kbps ?? díky, jinač jsem zvědavý na Arsenal, Blackburn potřebuju body jako sůl a Arsenal naposledy vyhrál před měsícem...

Reagovat
smazaný uživatel

ked nepotrebujes anglictinu tak je ta kvalita na ruskych streamoch vyborna...ale pozeratelne je to uz od tych 600 kbps s dobrym anglickym komentom na FOX, YES alebo ESPN

hlavne si nainstaluj Sopcast a potom na myp2p.eu

Reagovat
Kaze

Výborný je Veetle, ale tam to ty sv*** vždycky blocknou po pár minutách. Nwm, čím to je, ale tam 500kbs vypadá stokrát líp než 500 kbs u sopcastu a jak psal nahoře kiwwi, pokud nevyžaduješ ENG tak je hodně dobrých streamů, třeba ty ruské a pak je tam občas Tunisia HD, což je taky výborná kvalita

Reagovat
Kaze

sakra, reakce na Hanziho

Reagovat
smazaný uživatel

i to rumunský digi přes stream je perfektní.Ale na ruský streamy to nemá

Reagovat
Kaze

WHO - MU 2

WIG - TOT 2

EVE - AST 1

NEW - WOL 2

STO - CHE 0

WBA - LIV 02

BIR - BOL 02

ARS - BLB 1

FUL - BLA 2

SHI - SUN 1

Reagovat
smazaný uživatel

united jedou pro titul

Reagovat
Kaze

Kdy vlastně hrajeme proti Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta situace okolo Benayouna i Alexe mi přijde lehce nepřesně popsaná. Včera naplno oba trénovali

O Salomonovi jsem předevčírem četl, že by měl nastoupit, tato informace je novější? Dík

Jinak doufám v sestavu:

Čech- Cole,Luiz,Terry,Ivanovic - Zhirkov,Lampard,Essien,Ramirez - Drogba,Torres (Nevím, proč by vedle sebe nemohli nastoupit, Nando teď hrál relativně víc vzadu)

Pří střídání bych pak viděl rád na hřišti McEachrana, Alexe a Anelku.

Na statistiku moc nejsem, ale Terry odehraje svůj 500. zápas v Premiere League a docela mne překvapilo, že za posledních 6 zápasů by pomyslnou tabulku vedla bodově Chelsea spolu s Evrtonem a Liverpoolem. A je docela sranda, že Chelsea v posledních zápasech ztratila právě jen s oběma Liverpoolskými kluby

Reagovat
smazaný uživatel

LFC se rozehráli po návratu Kinga Kennyho...doufám že podepíše dlouholetej kontrakt

Reagovat
Swarley

bez tří bodů se nevracejte!!!

Reagovat
Kaze

--------------Sar----------------

Fabio---Smalling---Vidic---Evra

Valencia-Carrick-Gibson-Nani

------Rooney--Berbs------

Reagovat
smazaný uživatel

Přehodil bych Valenciu a Naniho. Ale jinak je to dobré.

Reagovat
Kaze

Co jsem viděl (předtím, než se Vale zranil), tak Valencia hrál nalevo ještě hůř než Nani...a Valencia je velmi jednonohý

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
vodka

co je na tom blbost? Valencia je jednonohý a vlevo mu to moc nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prve je blbost to ze Valencia snad nalavo ani vzivote nehral okrem minuleho zapasu, a ked tam hral tak tam urcite nebol horsi ako Nani

Reagovat
vodka

právěže se tak minulou sezonu při zápasech víckrát prohazovali, ale Valenciovi to tam vůbec nešlo, takže se to nakonec vůbec neujalo...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som Valenciu videl na lavo prvykrat v minulom zapase...pamat nemam najlepsiu ale toto by som si pamatal

Reagovat
vodka

100% se to už zkoušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Boltonu začínali jak máš napsané, ale Nani byl nalevo hodně špatný. Pak se prohodili a Nani se o dost zlepšil a Valencia se až tak nezhoršil.

Reagovat
66pepo66

To ale nemeni nic natom, ze Valencia je naozaj skor jednonohy hrac. Za cely cas co je v United som ho videl vystrelit lavou nohou len raz. A na nejaku prihravku lavackou si velmi nespomeniem.

Reagovat
Swarley

tak nějak...podle mě jsou oba lepší na pravé straně, ale Nani je nalevo tragický...takže jasná volba napravo Nani, na druhé straně Valencia...

Reagovat
Kaze

dobře, uvidíme...ale stále jsem přesvědčený, že Antonio je děsně jednonohý

Reagovat
smazaný uživatel

pri jeho style hry to nie je velka slabina

Reagovat
66pepo66

No to si chcem predstavit ako obchadza na lavej strane hraca tak ako na pravej a potom z prvej centruje lavou nohou. V tomto to ma lepsie Nani, ktory je obojnohy. Ale posledny/e zapas/y treba uznat, ze to nebol taky pruser ked si to vymenili

Reagovat
vodka

jo, ale velice často to průser bývá... nalevo je nani strašidelný ale v poslední době... fakt nevim, koho bych tam poslal, ale nejradši fakt Parka...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Nalevo máme kromě Giggsa a občas dobře hrajícího Parka samé tragédy. Rooney by se tam dal použít, ale toho je na křídle škoda.

Reagovat
Swarley

Wazza je na křídle zabitej a navíc nehraje tam nic moc extra...to co hrál poslední zápasy, to mu šlo asi nejlépe...takže bych ho to nechal hrát i dnes a na hrot Chicharita...ten má neskutečnou formu a dal bych mu šanci...

ty naše křídla jsou stejně pořád takový nemastný neslaný...dvojice Nani-Valencia je v pořádku, ale tam to celý začíná a taky končí...Giggs už toho tolik nedohraje, takže je to spíš takovej záskok...Park je Park...někdy úžasný, jindy bych ho hnal z OT holí...

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky doslova s tím souhlasím. Chtělo by to někoho dobrého nalevo. Ty dva poslední nákupy se mírně řečeno hodně nepovedly.

Reagovat
Swarley

to je hoooooodně mírně řečeno ono by pořád bylo nejlepší, kdyby se podařilo za pořádnej balík střelit Naniho a koupit někoho na levou stranu...

Reagovat
Kaze

A. Johnson?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ideální. Nani po sezóně odejde do Interu, nebo do nějakého takového týmu a přijde Lennon. Bale by byl ideální, ale to je utopie.

Reagovat
Swarley

já ani sám nevím koho si přát...Bale je rozhodně obrovský talent a už od počátku jeho kariéry jsem tak nějak v jeho přestup k nám doufal...ale teď poslední dobou ani nevím...dělá se z něj mnohem víc, než to co zatím dokázal...odehrál jen pár slušných zápasů a už se z něj dělá něco mnohem, mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že je nadhodnocený. Ale nalevo je lepší než Park, Valencia, Nani. To že je nadhodnocený znamená že je zbytečně předražený a Tottenham ho nebude chtět prodat, ale posila by byl určitě skvělá.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za logiku predavat najlepsieho hraca z kadra...len kvoli (ne)sympatiam?

Reagovat
Kaze

1. Napravo máme už Valenciu

2. Dostali bysme prachy

3. Mohli bysme koupit LMF, které nám chybí

4. Až teď nesympatie

Reagovat
smazaný uživatel

niesme odkazany na prachy z prestupu, cize cela tato logika pada

Reagovat
Kaze

Letos už budeme kupovat brankáře, takže každý peníz se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Dva kvalitní záložníky použitelné jenom napravo nepotřebujem. Zvlášť když nalevo nikdo není. Prodat Naniho, koupit někoho výborného nalevo a pak nějaké mladé univerzální křídlo.

Reagovat
Swarley

celkově nevěřím tomu, že Nanimu ta forma vydrží nějak dlouhodoběji...navíc máme opravdu dva kvalitní pravé záložníky a spíš bych si nechal Valenciu, Naniho prodal a přivedl kvalitního levého záložníka...

a nesympatie určitě hrají velkou roli, to se nebudu snažit zakrývat

Reagovat
vodka

no, Nanimu ta forma už drží docela dlouho a dostal se do toho i po zranění, co sem docela hleděl... je prostě výborný teď, přestože je to hrozná mrdka...

Reagovat
Swarley

já určitě nechci zpochybňovat jeho kvality, hraje tuto sezónu naprosto famózně...jen jde o to, že ta levá strana bude tak či tak slabší...a zase je škoda, aby buď Valencia nebo Nani seděl...Nani by to nevydržel a chtěl by odejít a Valencii na lávce by mi bylo sakra líto...

Reagovat
vodka

oba by to vydrželi, Nani seděl dlouho a má obrovský respekt před Fergusonem, podobně valencia, ten není taky problémový...

Reagovat
smazaný uživatel

Nanimu nema co nevydrzat...technicky je proste na inom levely ako 90% hracov PL, je rychly a obojnohy...jediny problem je psychika ale v MUFC pod Fergiem to nie je velmi relevantny problem

Valenciu mam 100x radsej ako Naniho, ale ked sa na to pozeram z hladiska kvality tak ho pred Naniho nemozem zaradit nijak raz

Reagovat
vodka

Valencia právě až na pár chvilek je vlevo taky hrozný... loni ty výměny nefungovaly vůbec...

Reagovat
Swarley

ale pořád ta varianta Nani vpravo - Valencia vlevo zní líp, než prohozeně...

Reagovat
66pepo66

Miesto Gibsona Andersona. Inak mam presne rovnaku predstavu.

Reagovat
smazaný uživatel

manchester, wigan GO

Reagovat
smazaný uživatel

Snad "kladívka" překvapí,ted´ se jim celkem daří. Jedééém West Ham.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
cristiano.K.

Shelvey v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde Man U vyhra tipujem to na nejaky jeblý gool ako vždy odrazí sa to od hráčov alebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by to tak bolo aby vas rozpucilo

Reagovat
smazaný uživatel

viem ze to tak nebude ale ja by som to skusil takto

--------------Sar----------------

Valencia---Smalling---Vidic---Evra

Nani-Carrick-Anderson-Park

------Rooney--Berbs------

Reagovat
niflheim

Anderson začal teprve trénovat, ne? A Park už je v pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

co som cital tak obaja su ready na dnesny zapas

Reagovat
niflheim

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Apr/Team-news-for-West-Ham.aspx - máš pravdu člověče. Ale Darren mě celkem straší. Tuhle sezónu je parádní.

Reagovat
Kaze

tak tohle by byl sakra zajímavej experiment, i když ne tak šílený jako s dvojčatama na křídle

Reagovat
Swarley

ta pravá strana někdy dřív už takhle hrála ne??nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ja osobne si na take nieco nepamatam

jedine ze sa pocas zapasu niekto zranil a dohraval sa tak zapas alebo co, ale nepamatam sa

Reagovat
SunFells

Já bych ještě Naniho strčil do branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

? Valencia je v obraně poctivý, rozdíl mezi ním a Fabiem je minimální a jeho centry a běhání po lajně je na RB ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...otazka by bola uz len pozicna hra v obrane...to by bol asi pruser

Reagovat
SunFells

Ok. Já jsem ani nezaznamenal, že by tam někdy hrál, tak mě to dost překvapilo.

Reagovat
niflheim

3 body z Londýna je povinnost .

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nevěřím, že kladiváři vyhrajou nebo získají alespon bod... Stejně tak Blackburn... Takže je potřeba brát 3 body, aby ostatní neutekli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřící Talkers.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Arsenalu nie je nic nemozne..

Reagovat
vladis271

United dneska nevyhrajú stavím svoj nick na týždeň

Reagovat
niflheim

Pokud dneska nevyhrajem, dám si nějaký nick vychvalující Wengera

Reagovat
niflheim

na týden

Reagovat
minoLFC

tak snad to dodržíš

Reagovat
smazaný uživatel

kto by chcel tvoj nick preboha

Reagovat
vladis271

si chápavý jak andalúzska ťava

Reagovat
smazaný uživatel

to napis sebe

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

njn modráci

Reagovat
smazaný uživatel

Modrá je nejhezčí že?

Reagovat
Usty

nechápu, čemu se divíš, víš, že jseš oblíbenej

Reagovat
Arbiter

chybí ti tam uvozovky

Reagovat
smazaný uživatel

ty nechapes vela veciam

Reagovat
Usty

Tebe se nedá chápat.. svou existenci pobíráš jen ty sám..

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto uz je krc

Reagovat
Usty

to je už od tvého prvního komentáře..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mi luto, ze si uz tolko v krci

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

...dejavu

Reagovat
Usty

ty víš, co to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi ta zacina byt vazne luto...nestrapnuj sa este viac prosim ta

Reagovat
Arbiter

víc jak ty to nejde

Reagovat
Usty

neříkal jsi náhodou, že už na mě nebudeš reagovat?

Reagovat
Usty

tvé mlčení mě naplňuje touhou, že tomu tak skutečně je.. už nikdy, prosím, i s mým 7letým bratrancem je lepší debata..

Reagovat
smazaný uživatel

protože jste myšlenkově zhruba na stejné úrovni :-)

Reagovat
Usty

to vis ze jo, hnedej rypacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Tak jsme dneska vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pomalu nevim komu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

....ti poradím.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho bude ještě ten Hatem mimo?Odhaduje se to už v řádech týdnu?Dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by pro dalsi zapas mel byt pripraven, ale nejspis letos uz hrat nebude. Pardew se tvari, ze ho chce nechat poradne zotavit.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

nato ze sme hrali bez kridel sa drzime celkom dobre

vlci respekt

Reagovat
mithro

tak VDS vraj nechyta to nam to zacina

Reagovat
mithro

United line up; Kuz, Fabio, Smalling, Vidic, Evra, Gibson, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Park

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to bude utrpenie

Reagovat
Tomanatura

Mně se to líbí, aspoň bude sranda.

Reagovat
vodka

kurva, Berba zase sedí?

Reagovat
Tomanatura

To by mě zajímalo, koho z té dvojice Javi - Berba "šetří" na Chelsea. Můj typ je Javi

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by na Chelsea nasadil 2 hroty a Hrášek, že by tam byl proti nám sám?

Reagovat
Tomanatura

Rooney; Hernandez

Reagovat
Swarley

i takhle se dá bojovat s naší špatnou venkovní bilancí třeba to přinese ovoce...

Reagovat
smazaný uživatel

V týdnu je LM? Jedině tak bych to chápal.

Reagovat
smazaný uživatel

a nie je?

Reagovat
mithro

je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že se nám to šetření sil nevymstí.

Reagovat
mithro

aj tak si myslim, ze na Chelski budeme hrat na remizu, skoda ze to dnes Alex neosolil viac ale uvidime, aj pred zapasom s Arsenalom som krivil usta a ako krasne to dopadlo

Reagovat
Arbiter

tak my budeme v plné síle, nejsme žádný Arsenal...

Reagovat
mithro

ale ja sa bavim o WHU, na Chelsea budeme aj my asi v "plnej" sile preto ta zostava dnes vyzera ako vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli někdy může WHU porazit United, tak právě dneska

Reagovat
Tomanatura

Tak letos už nám 4 dali, nepodceňoval bych je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam byla ta vaše sestava ještě slátanější než dneska, navíc šlo "jen" o pohár...V současnosti se ale WHU veze na bodové vlně, zatímco o Úček je to spíš naopak...

Reagovat
mithro

Subs, Anderson, Nani, Owen, Berbatov, Hernandez, Amos, Gil

Reagovat
smazaný uživatel

tak akoze drzat si na lavicke najlepsieho strelca ligy a najlepsieho nahravaca ligy je tazky luxus, to si moze dovolit len Fergie

Reagovat
mithro

a vds sa zrani zrovna pred takymi dolezitymi zapasmi chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli odcházím na fotbal do hospody na 3 zápasy. Takže jestli existuje spravedlnost tak to skončí takto: WHU-MU 2:1, Stoke-CFC 0:1 , AFC-Black 1:1, WBA-LFC 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se vůbec, ale vůbec nezlobil

Reagovat
herbage

Zajímavá představa o spravedlnosti. Já si pod spravedlností spíš představím, že Chelsea FC vyhlásí bankrot, Stamford Bridge lehne popelem, Abramovič chytne úplavici, John Terry dostane kapavku a zbytek kádru vykoná očistnou výpravu, kdy se hráči budou bičovat vzájemně do zad při cestě od pólu k pólu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To chce sprchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by jednoduchý pád klubu do League Two, ale tvůj scénář je taky fajn

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně sem tady "rozvlnil" vášně.

Reagovat
mithro

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tulen

mas talent

Reagovat
homeles8

drogy?

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten WHU vs MU bych souhlasil

Reagovat
Chazy

Tak dneska Wigan zase musí vyhrát. Jediný štěstí, že nehraje ten největší talent světa. By zas dal hattrick jako skoro každej týden.

Hlavně ať Martinez zas nezkouší nesmysly, jako Diame a Rodallega od začátku na lavičce. Ne, že by nebyl Rodallega kopyto, ale on se aspoň umí ukopnout do brány, Santo většinou ani nevystřelí ...

Reagovat
minoLFC

ktorý největší talent světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ?

Reagovat
minoLFC

a jooo ten....

Reagovat
Chazy

Tak tak

Reagovat
mithro

tipnem si, Bale?

Reagovat
vodka

sakra, já sem se lekl, že Cleverley...

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma lepsiu statistiku bod na minutu ako Bale

Reagovat
vladis271

ten napadol aj mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to LFC dneska zvládne, spurs ve wiganu nevyhrajou. Škoda, že to neuvidím.

Reagovat
Usty

"United cannot win nine, because they have to play against us".. Carlo Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

česky!!!!!

Reagovat
Usty

Volně přeloženo, "United nemohou vyhrát všechna svá utkání, jelikož hrají proti nám"

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

dyt´ je to pravda!!!! Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Kuszczak !

Reagovat
smazaný uživatel

Co byste za takovou dvojku dali.

Reagovat
Usty

Nám ale dvojka nechytá.. naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten kluk v Manutd zabil celou kariéru, čistá dvojka by měli být gĺmani až v pokročilejším věku

Reagovat
smazaný uživatel

*gólmani

Reagovat
Swarley

200. pro výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

No nic jdu se alkoholicky nadojit a podívat se na "bohy" z Mandžestru pak na modráky z Čukotky a nejlepšího manažera PL a jeho tvrdé chlapy. At´ žije FOTBAL!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

WHU 0:3 MU, Wigan 1:2 Tottenham, Stoke 1:0 Chelsea, W.B.A. 2:1Liverpool, Newcastle 1:1 Wolwerhampton, Everton 0:2 Aston Villa, Birmingham 1:1 Bolton, Arsenal 3:1 Blackurn...nějak tak bych to viděl...

Reagovat
Kaze

MKP?

Reagovat
C0br

Alex má konečně moderní vybavení.

Reagovat
mithro

Fergie aky slusivy headset

Reagovat
niflheim

Fergie

Reagovat
niflheim

Tom chytá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň Kuszczak ukáže,že má na jedničku Úček a nějakýho de Geu nepotřebujou

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Kuszczak v MU jako jednička by byla dobrá komedie. Měla by okamžitě přijít nějaká plnohodnotná náhrada Sara, Kusczcak může zpátky do týmu jako WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslím si to.A to je nemusím.Ale ty seš PL odborník

Uvidíme-já říkám,že by měl min. plnohodnotnou sezónu šanci dostat.

btw.teď dostal z penalty kusa-je to s*áč

Reagovat
Kaze

Jenže De Gea vydrží ještě spoustu let, Kuszczak tak 3

Reagovat
Chazy

A to proč?

Reagovat
Tomekcz

Na koho toho Berbu setri sakra, V repre uz nehraje, naposled stridal, tak sil ma snad dost.... navic dal gol, co vic chce. Tech 5 zalozniku je stejne k nicemu, kdyz ani jeden nic nevytvori.

Reagovat
niflheim

Christian Slater!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Existuje nějaká stránka (zahraniční) podobně zaměřená jako livesport.cz , která by poskytovala aktuálnější údaje týkající se střel, držení míče atd. ? Děkuji mnohokrát

Pro mé potřeby mi přijde livesport moc pomalý...

Reagovat
fantomas

Pokud ti de jen o PL, tak ScoreCentre na SkySports je na tohle hodně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně o PL, ale samozřejmě, že sleduju i ostatní top ligy. Ale dík moc, už na to koukám

Reagovat
Darren Fletcher

kurva to je zostava

Reagovat
niflheim

Co ti vůbec je?

Reagovat
Darren Fletcher

ale nic. pod fandit nesmiruj tu na forku

Reagovat
Darren Fletcher

penalta!!

btw. mam virus

Reagovat
Tomekcz

jezis

Reagovat
niflheim

What?

Reagovat
niflheim

Evro...tak blbě

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem chtěl říct, že to C. COle zajebal, nakonec to udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Arbiter

Evra

Reagovat
Arbiter

vzdávám to, nechám vás kopnout penaltu

Reagovat
niflheim

Otočíme.

Reagovat
mithro

taka penatla evra

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tohle Evra nemusel. Tu střelu by aji Kuszczak měl.

Reagovat
Usty

JOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hitzelsperger Cole Evra

Reagovat
herbage

Almunia se Squillacim by se museli dnes hodně předvést, aby Evru trumfli

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je nepodceňuj

Reagovat
Arbiter

Právě naopak tohle je spíš z vašeho repertoáru

Reagovat
niflheim

Celkem z ničeho ale...měli jsme převahu na míčí, pár rohů...jen jsem nepochopil Smallinga, když tak jemně vyklusával.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne večer Arsenálik po dvoch týždňoch. Snáď ich Wenger dal do laty, vracia sa Cesc, Alex a Theo, Robin drží zdravý, takže dnes môže hrať najsilnejšia možná zostava a tá dokáže poraziť každého. Dúfam v pracné víťazstvo (napr. 2-0) a dúfam, že sa chlapci ešte pokúsia o ten titul, no.

Reagovat
smazaný uživatel

United by spíš, než se Scholesem a Giggsem měli uvažovat o prodloužení smlouvy s Webbem

Reagovat
niflheim

Tak tohle bylo ze slabšího soudku.

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
mithro

slabsie

Reagovat
smazaný uživatel

Možná slabší, ale pravda :)

Reagovat
mithro

jj hovori fanusik tymu, kt nedavno predlzil kontrakt s Atkinsonom

Reagovat
mithro

nam su tie nase rohy tak na dve veci

Reagovat
C0br

Tam je děr, že my z obratem neměl být problém.

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze ta nase obrana je pevna, takovej nakop jak jim muze propadnout

Reagovat
mithro

veru, ta obrana kladivarom je biedna ale my tam nemame utocnika

Reagovat
niflheim

Darron hlavně moc nestřílej dneska. V obraně mají celkem dost děr, takže střílet ze střední vzdálenosti není třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten BA z Hoffe?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, Demba Ba...

Reagovat
smazaný uživatel

de mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som prekvapený, veľa ľudí si myslelo, že vyhorí jak fakľa, aj ja, ale som ním príjemne prekvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

SAFovi se určitě stýska po Webbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to nezakríknem, ale Západná Šunka Rules! Záchranu ukopú aj s takouto obranou, tomu verím.

Reagovat
Tomekcz

to je demence ustupuje az do vapna a pak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ale hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je frajer za 20 min 2 pecky proti Účkám :-D

Reagovat
C0br

čas zopakovat blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Noble! Druhý Lampard!

Reagovat
vodka

:D to snad neni pravda...

Reagovat
Arbiter

ale nemžete říct ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou..ta druhá pencle nejspíš být neměla

Reagovat
vodka

na tuto penaltu klidně, Vidičova noha byla na hranici, už sem viděl 100 000 přímáků po podobných zákrocích...

Reagovat
vodka

komentátoři momentálně taky potvrdili, že penalta být neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápu rozhodčího, Cole spadl až příliš hluboko do 16ky a rozhodčí v tomhle reagují spíš na finální fázi toho zákroku (plus faktor diváci)...

Reagovat
vodka

jo, šak já s tím problém nemám, ale rozhodně se pískat nemusela, v podobných situacích se nařizují strašně často přímáky...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda slyšel, že byla přísná, ale nic o tom, že být neměla

Reagovat
vodka

u mě říkali, že to bylo "outside the box"

Reagovat
Arbiter

tak ono to stejně bylo ve vzduchu, ne? Myslím noha Vidiće, takže se to dost blbě posuzuje, pokud nemáš kolmý pohled ze shora...

Reagovat
vodka

noha vidiče byla patou na lajně...

Reagovat
Arbiter

tak to potom jo Ale na rozhodčího se zlobit nelze, Vidić to prostě posral

Reagovat
Chazy

Pokud ho ale na lajně fauloval, tak to penalta je, ona je prostě součástí pokutovýho území.

Reagovat
J0EL

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Podle stejné logiky, by se měli uznávat za gol i míče, které skončí pouze na brankové čáře...

Reagovat
Chazy

O tom už nic nevím.

Reagovat
Arbiter

branková čára je součást pokutového území

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, trošku jsem to nedomyslel

Reagovat
Arbiter

pokud se nepletu, rozhodčí stal z levé strany od toho a klidně to tak mohl vidět. Bylo to na hraně, ale vyčítat by se to mohlo rozhodčímu jen kdyby měl opakovačky...

Reagovat
Tomanatura

Jako pardon, ale když Vidič nedokáže uhlídat kličku takového nekopy, jako je Cole, tak už je něco vážně špatně...

Reagovat
Tomekcz

tak tohle uz neotoci

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

nech ide do zadku uz

Reagovat
Arbiter

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
mithro

ta obrana, take dve lacne penalty

Reagovat
niflheim

Otočíme.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Carlton Cole, to je borec!

Reagovat
Swarley

k tomu nemám co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

co taky

Reagovat
M0rb1D4S

Vidím, že dneska Manchester ukazuje, jak se hraje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm no to potěš koště...já dal manutd na 2 tikety

Reagovat
vladis271

dve pencle proti Účkam? To je deň, dneska sa mi asi pošťastí so švédskou trojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

večer dojdú kulturista Marek a kaderník Janko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Tohle nebylo na penaltu, dost přísné, ale jen at Manu tratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tak pade na pade to odpískat či ne. Přísné by byly obě rozhodnutí. Spíš to mohl Cole v pohodě ustát...

Reagovat
Tomekcz

kdy tam da Berbu, zitra na treninku?

Reagovat
Liquid

West Ham 2:0, paráda, takhlec se hraje o záchranu, jen tak dále, a ještě navíc pomůžete Chelsea k titulu !

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to na lajně, ale stejně to spíš na vrub Vidičovi hlouposti...

Reagovat
smazaný uživatel

* jde

Reagovat
Arbiter

bylo to na hraně, ale písknout se v pohodě dala

Reagovat
smazaný uživatel

5 cm za lajnou smerom k bráne to bolo, takže dobré vyhodnotenie situácie zo strany rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co tam u Účiek bojuje a niečo hraje je Park

Reagovat
fantomas

Korejčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja že fandíš Japončíkom

Reagovat
fantomas

Oběma podobně. Na MS spíš Japoncům, na Poháru spíš Korejcům.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme s Valenciou

Reagovat
smazaný uživatel

West Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Ešte jeden!!!!

Reagovat
supervizor

Nooble hattrick.

Reagovat
niflheim

Žlutá pro Hitzlspergera nebyla a teď toto. A to ještě k tomu máme převahu. Co je kurňa špatně v tomhle zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič okrem centrov nemáte

Reagovat
herbage

Jinak jsem rád, že se daří Dembovi Ba i Thomasi Hitzlspergerovi. Ti jsou pro Premier league jako stvoření

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dvě penalty?? tak to SAF vyfasuje po zápase trest tak na dva roky

Reagovat
Liquid

to si piš vole

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

Měli kurňa vůbec nějakou střelu na branku kromě těch penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, mali

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ba?

Reagovat
Ranoth

dalsi debakl od whu pro man utd doufam

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomekcz

konec co vic chce

Reagovat
smazaný uživatel

Green je na klubovej úrovni parádny

Reagovat
mithro

park este viac na stred

Reagovat
smazaný uživatel

vic na střed už to nešlo

Reagovat
vodka

Parku klasika tvoje...

Reagovat
niflheim

Škodááááá...už jsem to tam viděl.

Reagovat
herbage

Green

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

to musi napalit primo do stredu brany, at uz tam da Berbu, ten se aspon umi trefit

Reagovat
herbage

Jinak tomuhle WHU bych i tu záchranu přál. Ještě přivést zpátky Joe Colea na pravou zálohu a budu se na ně dívat častěji

Reagovat
smazaný uživatel

V momentální systému snad pro něj ani nemají místo...Možná místo O'Neila...

Reagovat
vodka

O'Neill je strašně užitečný hráč, toho bych tam nechal... takto té sestavě až na lepší obranu nic moc nechybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když ta obrana mi nepříjde tak špatná, spíš jde o bránění celého mužstva...

Reagovat
Tomanatura

Přesně, takový tým nesmí spadnout, jsou výborní.

Reagovat
Liquid

najednou, ještě nedávno si tu psal, jak je WHU nesympatický a že mu přeješ sestup...

Reagovat
herbage

To bylo ještě když tam hrály ty splašky typu Kováč, McCarthy, Di Michele a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Michele

Reagovat
smazaný uživatel

Franco, Tristán

Reagovat
smazaný uživatel

Owen ne.

Reagovat
afc

teraz to zapne a iba ziram to je fantazia kladivari.Len sa neposrat a vydrzat to.

Reagovat
smazaný uživatel

Super takže už jen 3 body za UTD a bod za Gunners

Reagovat
t0mmy33MCFC

cotoje za počty? :-O

Reagovat
smazaný uživatel

UTD prohraje Gunners vyhrajou nad Rovers prohrajou se Spurs a my porazíme Stoke a Brum.

Reagovat
t0mmy33MCFC

???

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co je s kiwwim? studuje pravidla a stanoviska FIFA aby dokázal, že ty penalty nebyly?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Arbiter

Evra si chránil obličej a Vidić srazil před pokutovým územím

Reagovat
Swarley

tu první jsem neviděl, ale Vidic ho sundal podle mě před vápnem...bylo to sporný, to neříkám, že ne, ale ve vápně to nebylo

Reagovat
Arbiter

píšu to výše, zdálo se mi, že ho Vidić sejmul ve vzduchu, takže jediný prokazatelný záběr by byl kolmo ze shora. Musím se na to pak ještě podívat...

Reagovat
Arbiter

jinak Evra ukázal "vzdávám se" a jednu ruku trefil balón

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně těžko to vyčítat rozhodčímu, tohle jde jednoznačně na vrub Vidiče, který dnes hraje strašně

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

Taky bych řekl, že to bylo mimo vápno, ale hloupost Vidiće

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Nevím, ale že tu není se pozná i tak, že nikdo zatím nereklamoval nastřelenou ruku Upsona

Reagovat
smazaný uživatel

fuha, sice ta nepoznam, ale bral som ta za tych rozumnejsich...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš strašně upjatý, nesneseš ani nevinnou legraci na vlastní účet...relax

Reagovat
niflheim

Arsenal nám ukázal, že ani 4:0 nestačí...takže věřím stále vy výhru

Reagovat
niflheim

*ve

Reagovat
Kovi81

ja jen doufam, ze to manchester nestahne jako s blackpoolem... tehdy uz sem se skoro radoval, ze ztrati body a nakonec to jeste skoro zvratili...

Reagovat
Swarley

jediný pozitivum je, že se kladiváři snaží pořád hrát a nesnaží se to zabetonovat...s tím by se ještě mohlo něco dělat...

Reagovat
herbage

Proč by měli betonovat, když vám mohou přidat třetí hřebík do rakve?

Reagovat
niflheim

Ani 4:0 nestačí

Reagovat
Swarley

nemám strach, tohle otočíme...

Reagovat
Arbiter

pokud bude mít Green den, tak ne Já tipuju spíš remízku...

Reagovat
Swarley

no aspoň tak

Reagovat
herbage

Čičaríto alias kulihrášek hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

350.pre záchranu dabl ju ejč jú

Reagovat
smazaný uživatel

Strýko rozhodca to celkom dobre píska

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to samé šlo říct o tvých komentech...

Reagovat
smazaný uživatel

Daj nejaký, ktorý sa i nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

Já Inter nemám rád, tže se mi líbí skoro všechny tvoje komenty...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy 0:11

Reagovat
niflheim

Jak si troufají dva na dědu

Reagovat
mithro

11 rohov a nic, to krasne ukazuje aky sme nebezpecny pri standartkach

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney osamotený na hrote je absolútne nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Za to měl toho Vidiče vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mithro

jj lebo ta lopta uz nebola skoro v aute, to by urcite stihol a dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Byl poslední ...

Reagovat
mithro

bol tam uz brankar, dokonca aj McManamam co urcite nie je fanda united to hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim ze by se vubec nemohl divit

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná červená!!!!

Reagovat
Maresma

Ten Valencia jakoby vůbec nebyl zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidičovi hrabe?

Reagovat
vodka

Vidič sice fauloval, ale Ba to přihrál jak prase...

Reagovat
Arbiter

přesto byl poslední, ne?

Reagovat
vodka

balon by nestihl ani náhodou, takže je tu žlutou chápu...

Reagovat
Arbiter

Jasně Já proti ni také nikterak vehementně neprotestuju

Reagovat
Arbiter

Tak tohle by si zasloužilo i červenou

Reagovat
niflheim

Nemanja kurva vzpamatuj se...

Reagovat
supervizor

To snad měla být redka ne? jinak je Vidic dneska nejaký divný.

Reagovat
Liquid

škoda že Mason kompenzuje, červená karta pro hajzlíka Vidiče již měla být

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Kiwwi alias Lampardíček ?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Kovi81

Reagovat
Tomekcz

a zlutou neda kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Rooney zapoměl spadnout

Reagovat
vladis271

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs dneska špatný

Reagovat
herbage

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
niflheim

Wazzo...to jsi nemusel.

Reagovat
Tomekcz

Jestli tam neda Berbu a Naniho at at de nekam, tohle je uplne marny, jasny sance nedaj, rohy k nicemu a v obrane hori jak papir. To je zase zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Za tuhle nepovedenou simulaci bych Rooneymu fakt nafackoval, jako fanoušek United, Hammers i coby rozhodčí :-D To je fakt blbec

Reagovat
niflheim

Chicharito hattrick...nic neřeším, tak to dopadne

Reagovat
minoLFC

už vyberáš nick? MonIdolWnger, IamWengerKid...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Hernandeze, ten by z těch centrů a přehršle rohů něco proměnil. Škoda těch penalt, zatím je to zápas na 0:0 a teďka musíme dotahovat dva góly. Ale pořád věřím ve výhru.

Reagovat
mithro

zatial sme mali vacsie "sance" ale holt obrana si dnes vybera svoj den, Vida, Evra, stane sa

Reagovat
afc

Bol niekedy MU vonku pod Fergusonom tragickejsi ako tuto sezonu?

Reagovat
Tomanatura

Když nepočítáš ty jeho první sezony, tak ne, nebyl.

Reagovat
herbage

Podle dnešního výkonu nemá cenu hodnotit, hodně improvizovaná sestava a střed zálohy jim úplně chybí

Reagovat
afc

hodnotim celu sezonu a vonku su proste strasni tuto sezonu.

Reagovat
mithro

musi tam ist utocnik, rooney je proste skor AM a podhrot ako nejaky zakoncovatel, tam nema kto dat gol, berba/chicha a nani na plac

dufam, ze im Fergie da riadne, az bude ten jeho headset lietat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Teď bych chtěl být v té kabině někde skrčený v rohu a jenom poslouchat.

Reagovat
mithro

tzv mucha na stene

Reagovat
mithro

a hlavne nech zacnu trenovat rohy, standartky a hlavicky, 11 rohov a nic z toho to je smutna vizitka

Reagovat
tulen

uz pred zapasom bolo jasne ze cez hlavicky cesta nevedie ... sak stred obrany mame Upson - Da Costa - Matt je pozicne skvely a Manuel ma paradny vyskok ...

Reagovat
tulen

ha ha ha !!! takto sa hra o zachranu !!! dneska po zapase nebude ziadne glory glory, ale budu lietat bublinky !!! COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

být tam H.Webb,tak nepískne ani jednu..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

no to by boli už dve červene pre WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Písknul by nejméně 2 , ale opačně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já být fanoušek United, tka v obrat tolik nevěřím. Kladiváři zase nepředváděj až tak moc haluzovej výkon...

Reagovat
niflheim

Tak to nejsi žádný fanda...fanda věří vždy. Jako například když jsem tenkrát věřil, že to tam proti tomu Bayernu padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda jsem a pořád věřím v titul. Šlo mi o to, jak tu někteří tvrdí, že se daj teď jednoduše 3 góly

Reagovat
mithro

hm miesto Evru?

Reagovat
mithro

ups mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych fandil jinému týmu, tak mu taky nevěřím. Ale dokud se hraje, tak se Man United nedá odepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt no...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to mohli otočit, v zájmu zachování plánu Arsenal bez trofeje a WHU v Champu by to takhle nemělo dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sám nevěříš, že by se Gunners po prohře United nerozklepaly kolena :)

Reagovat
smazaný uživatel

co to MU

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito na plac

Reagovat
Arbiter

Tak Hernandez na place

Reagovat
Kovi81

zajimavy tah, vymenit ho za evru a soupnout na leveho beka giggse

Reagovat
mithro

Giggs LB

Reagovat
smazaný uživatel

dívá se dnes PD?

Reagovat
vodka

kurva, už tam měl byt...

Reagovat
mithro

aaa javier prva sanca, konecne nejaky pohyb na hrote

Reagovat
niflheim

Chicharito

Reagovat
herbage

Ani neuběhla minuta a kulihrášek v první gólovce, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná Btw. Ryan na LB? Evra nehrál zase tak špatně...

Reagovat
Tomekcz

Evra si neco vyslechl Ale toho Berbu fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič dneska nedohraje, to je tutvoka

Reagovat
Kovi81

uz se ti to skoro vyplnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Vidič musí už jít ven tohle byla jasná žlutá.

Reagovat
vodka

Vidič měl byt venku... dneska hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

On tu redku chce dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič dneska opět půjde...je na něm opět vidět, že chce bejt vyloučen

Reagovat
Arbiter

dneska Vidić nedohraje

Reagovat
niflheim

Je pěkné vidět, jak to Javier rozhoupal...konečně pohyb na hrotu. Wayne je útočník víc do strany či jako podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Da Costa dnes výborný

Reagovat
smazaný uživatel

vypadává mi Yes

Reagovat
niflheim

82153

Reagovat
niflheim

Ještě mi ani jednou dneska nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dík,ale dalo se to nějak dohromady(Yes)

Reagovat
Kovi81

koukni na sopcast (ja se divam na 6816)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no právě přes Sopcast

Reagovat
Kovi81

sorry, sorry... tohle sem zacal pouzivat nedavno, dlouho sem hledal streamy pres atdhe, apod, takze se tam nejak neorientuju zatim

Reagovat
smazaný uživatel

v poho

sopcast je v tomhle směru nejlepší-největší nabídka streamů,nej kvalita,nejrůzrodnější škála jazyků( ) a hlavně-okno sopcastu nepadá dolů na lištu při jiné akci na PC

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Reagovat
vodka

zkusil bych Gibson dole za Berbu a Rooneyho ještě stáhnout hlouběji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Achjo, pojďte United.

Reagovat
herbage

Hráči West Hamu to dělají šikovně. Napadají rozehrávku ManU, dokud se míč nedostane k Smallingovi a toho pak nechají vklidu rozehrát do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jdi do prdele, Mason.

Reagovat
mithro

co tam Javierovi odpiskal za faul

Reagovat
vodka

a teď mu jako písknul co?

Reagovat
Tomekcz

ty standartky to je takova marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase dat první gól

Reagovat
smazaný uživatel

nebo třetí

Reagovat
niflheim

Do 70. minuty bysme měli dát gól...pak už budeme trochu v loji.

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď ste v loji.

Reagovat
smazaný uživatel

ten da Costa vypadá jako Eduardo

Reagovat
mithro

uz zacina Mason, zas odpiskal Tonymu cisty suboj

Reagovat
Arbiter

Mason dnes píská dobře

Reagovat
vodka

to teda ne... Vidičovi měl dát červenou, Hernandezovi nesmyslně písknul čistý souboj, po kterém by šel sám na bránu, Valenciovi písknul čistý souboj, Hizslberger nedostal jasnou žlutou za ten zákrok v prvním poločase...

Reagovat
Arbiter

Rooney diver

Reagovat
niflheim

Da Costa dneska dobrý výkon...snad kromě momentu, kdy přišel o míč s Chicharitem.

Reagovat
Kaze

joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se fakt nedalo chytat.

Reagovat
vodka

ronei

Reagovat
niflheim

Góóóóóóóóól

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

ROOOOOOOOOOOOOOOOONEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je na place a začíná se nám dařit.

Reagovat
niflheim

Ještě dva...jedéééééééééééém

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo ovšem hezký, to se musí uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Šrek

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám Pikujon ukáže.

Reagovat
vodka

Berba jak dokáže podržet balon je neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám Pikujon ukáže.

Reagovat
niflheim

To půjde, to půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se to jenom mě nebo ho Rooney na zemi držel?

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
Tomekcz

Proc proste nemohl hrat Berba od zacatku ten svou technikou strci kazdyho do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds 2:0 Yes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

miluju ty kličky

Reagovat
smazaný uživatel

aspon tu remizu

Reagovat
smazaný uživatel

90 minuta 2-2 , 97 minuta 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

This is not Old Trafford

Reagovat
niflheim

co teď řekneš, ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

ze som sa sekol len o par minut..

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej ostrovní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ale kur>a hrajte šunky!!!!!!!!!!Co to je?Nějakej Wazza 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je čas na vyrovnání, ať je konec ještě napínavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dej se na předpovídání.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

YESSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney 2:2

Reagovat
niflheim

Roooooooooooooooooooooooney

Reagovat
smazaný uživatel

NIKDY NEODEPISUJTE MANCHESTER UNITED.

Reagovat
vodka

YEEEEEAH... ROONEY, dneska krásné góly

Reagovat
Kaze

Ou jééééé ty zmrde jeden plešatej

Reagovat
mithro

este jeden este jeden

Reagovat
niflheim

Ještě jeden

Reagovat
Chazy

Valencia nahrál levačkou, tak to už je fakt možný cokoliv ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, Vidič dostane redku nasleduje tretia penalta a skončí to 3:2

Reagovat
Ranoth

to by nebyl man utd s jejich stestim

Reagovat
vodka

kéž by dal eště jeden gól někdo z trojice Berba, Park, Valencia...

Reagovat
niflheim

Berba šel za Parka.

Reagovat
vodka

jo sakra, sem chtěl napsat Hernandeze

Reagovat
Kaze

A co Hernandez?

Reagovat
Kaze

chtělo by to hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus ti hnusní šmejdi vždycky zahaluzujou

Reagovat
terry

Jeste, ze se na MU nekoukam. Bych byl akorat nastvanej, koukam.

U nas v zakladu trio Bosingwa, Anelka, Drogba, tak jsem zvedavej, jestli to posadi Torrese nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já s tím, že by kladívka brala body nepočítal, takže nijak vytočenej nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl,ten neměl vylízat z tý maringotky jako údržbář mu to slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rohy 0:15

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se na mě nezlobte to nebyla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

SAF telefonoval Webbovi, ten to na dialku cez prestávku vybavil

Reagovat
smazaný uživatel

Aji do tohohle se dá zakomponovat Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to s nadhladom

Reagovat
niflheim

Christian Slater...tohle mi nedělej...na tobě teď vzadu spoléháme.

Reagovat
supervizor

Reagovat
vodka

jóoóóóó´Fábio

Reagovat
vodka

ale byla u těla dost... Rooney stejně nedá...

Reagovat
minoLFC

nastrelena ruka

Reagovat
vodka

nastřelená je skoro každá...

Reagovat
minoLFC

ale nemal ju od tela

Reagovat
herbage

Sledovat Manchester United je jak seldovat béčkovej hollywoodskej film. Jen s tím rozdílem, že to vždy špatně dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je SAF vůbec ve stresu, vždyt to je takhle týden co týden...

Reagovat
herbage

Tohle je spíš céčkovej film, ty béčkový končí alespoň v nastavení

Reagovat
vodka

tak on je vždycky musí seřvat, nevim proč je pro jistotu neseřve už před zápasem, protože ten rozdíl prvních a druhých poločasů je neskutečný...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kaze

Fandění MU fakt není pro kardiaky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Jsem říkal, že bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou penaltu snad nemůže myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Na tu branku se teda kopou zvláštní penalty.

Reagovat
niflheim

A máte to kurva...kdo mi nevěřil, že to otočíme?

Reagovat
smazaný uživatel

to si tu ruku měl strčit jako do pr*ele?

Reagovat
Tomanatura

V Calciu má většina obránců před vápnem a ve vápně ruky sepjaté za zádama, aby se toto nemohlo stát.

Reagovat
vodka

jak v Calciu, to mají všude, akorát tady to upson už vůbec nečekal...

Reagovat
Tomanatura

Evra?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neberu,sorry.Když uděláš pohyb jakoby do protipohybu(z pohledu útočníka),tak obránce se ti chtě nechtě taky "roztáhne" v té rychlosti.A tudíž nemůže svoje ruce kontrolovat.

Zní to neohrabaně,ale nechce se mi to rozepisovat proč a jak.Víš jak

Reagovat
mithro

Fabio si tam z nich spravil skolku a penalta krasna

Reagovat
vladis271

A zas tí kecy o tom, že toto dokáže iba jediný tím v Anglicku blablabla

Reagovat
mithro

a nie je to tak?co ste tam vy predviedli? obrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že rozhodčí dostal o poločase notičky :)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně United nemůžou že? tak si vymislíme umyslnou ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku sem príde Kiwwi

Reagovat
mithro

Gibson

Reagovat
vodka

Berba zaprvé nechápu, proč to nehodil Javierovi, zadruhé nechápu, jak tam byl schopný podržet balon

Reagovat
Tomanatura

Přece nebude podporovat kolegu, se kterým soupeří o místo.

Reagovat
mithro

keby skrizili Berbu s Javierom tak mozeme hrat v 10

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

všichni mufani co to budou obhajovat ať dou do pr*ele!!!

Reagovat
niflheim

na ne-penalty 1:1...ale ruka tam byla

Reagovat
Tomekcz

Berba, skoda ze neprihral driv, on mu proste neutece, ale pekne to dal Gibsonovi, aspon tu branu mohl trefit

Reagovat
niflheim

niflheim

02.04.2011 14:11

Otočíme.

Reagovat
C0br

C0br

02.04.2011 14:11

čas zopakovat blackpool

Reagovat
kubys

Who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

Darovaná penalta od rozhodčího a hlavně Vidic měl být dávno venku a v 10 by to neotočili.Njn protekční klub hlavně at brečí ,když jednou za čas je proti nim něco odpískáno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě penalty proti nám a nikdo nebrečel. Jedna penalta pro nás a brečet se začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty zasluzene proti vam.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě myslím sporné situace v minulých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých? Poslední zápasy nám rozhodčí rozhodně nepomáhal. A proti Boltonu sme hráli o deseti a taky sme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba ,když měl být vyloučen Luiz tak jste o tom psali ještě týden potom a už na to prdím nemá cenu nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tady nebrečel?Aha

Reagovat
smazaný uživatel

rooney len o5 potvrdil ze chytil formu a potvrdzuje ze je najlepsim utocnikom v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a West Ham de na rozestavení 3-2-5

Reagovat
vodka

trálalá Hernandez je fakt neskutečný... ta útočná trojak je tak rozdílná a každý je skvělý...

Reagovat
vodka

neměla byt reakce...

Reagovat
mithro

a ked hraju spolu tak je to kolotoc vpredu

Reagovat
kubys

No jo, škoda, ale s touhle hrou nemám vůbec strach, že se WHU zachrání.

Reagovat
Chazy

Zkurvenej Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Leedsu?

Reagovat
Chazy

Ten současnej tým mi přijde mimořádně nesympatickej a nepřipravenej na boj o PL, navíc si prostě zaslouží hnít v nižších ligách za to, jakým způsobem dřív fungovali. A dneska poráží Nottingham, což je snad ze všeho nejhorší. A strašně mě deptá, kolik mají fandů kvůli tomu, jakej měli kádr někdy před 10 rokama ..

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds do tý ligy prostě patří.

Reagovat
Chazy

To můžu říct o dalších 15 týmech, co jí nehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povídej a porovnáme to.

Reagovat
vodka

třeba zrovna Nottingham...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel jako napiš složení PL jak by mělo být.

Reagovat
Chazy

Složení PL je naprosto vyhovující. Jsou tu týmy, co si to vybojovaly. Ale týmů, u kterejch si můžeš říct, že do tý ligy prostě patří, je spousta.

Reagovat
Chazy

Tak ty určitě budeš koukat na to, kolik let strávili v PL v poslední době, takže ti hodím Southampton a Charlton. Ale když se to vezme historicky, což je taky jedinej pohled, jak na to můžeš koukat u Leedsu, tak i Blades, Owls, Nottingham, Ipswich, Portsmouth a třeba i něco jako Wimbledon. A koho to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas a eště Huddersfield Town určitě. Ty by tam měli být v první řadě.

Reagovat
Chazy

No absolutně neměli, vždyt už 3 roky nejsou schopní jít do Champu, i když tam jsou nejlepší ...

Reagovat
kubys

Chudák Smithies.

Reagovat
Chazy

Ten jim asi zdrhne, i když konečně postoupí. Ale budou to mít těžký. První místo je už zabraný a Peterborough tam má 90 gólů v ani ne 40 zápasech, což je fakt neuvěřitelný. Žádnej jinej tým nemá ani 70.

Reagovat
kubys

No měl by, podle mě League One už přerostl minulý rok a pro jeho progres bude daleko lepší, když konečně přestoupí výše. Jinak Peterborough je hodně zábavné, nej útok a druhá nejhorší obrana, to se jen tak nevidí.

Reagovat
fantomas
Reagovat
vodka

Bristol

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ?

Reagovat
kubys

Wonderkid z Terriers.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to fakt tak dobrý golman ? Tak proč si ho už dávo nikdo nevytáhl.

Reagovat
kubys

On chtěl předtím pořád zůstat v Huddersfieldu, sledovalo ho třeba Stoke, ale nakonec z toho sešlo.

Reagovat
fantomas

Jednou se bavíš o historickym kontextu a ted ho záměrně ignoruješ? Je snad jasný, proč ho SuperFrankie zmínil, ne?

Reagovat
Chazy

Tak já jsem přece od začátku proti tomu uvažování. Jen jsem řek, že takovejch týmů je několik a ne jen Leeds. Osobně bych do PL necpal nikoho jen kvůli historii, přijde mi to směšný.

Reagovat
fantomas

Budiž, ale tady ti vážně mohlo dojít, že o Huddersfieldu nemluvil proto, že by válcoval L1, a nezaslouženě nepostupoval...

Reagovat
Chazy

Nj. Ale kdyby tě to zajímalo, tak nějak tak to poslední roky vypadá

Reagovat
fantomas

Jo, já už sem poznal z tvých komentářů výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas má pravdu. Zmínil sem je proto, že jako první tým dokázali v historii vyhrát ENG ligu 4x zasebou stejně tak si nezaslouží 6. ligu Chester Town.

Reagovat
Chazy

Tak tak, tu si zaslouží Wigan, ať hraje co hraje ..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Chazy

Je to směšný uvažování ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Chazy

Ale ok, i Huddersfield si to z pohledu historie "zaslouží"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak k Peterborough a nikdo jiný tam taky neinkasoval 64 branek.

Reagovat
Chazy

Jj, ale aspoň mají ten gólovej rozdíl větší jak Leeds. Fakt si je s jejich současným týmem v PL neumím představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš taky brát, že by ten současný tým překopali nákupama v létě a určitě tam budou lepší než Cardiff, který tam stejně jako Swansea nemá co dělat a měli by kopat Waleskou ligu. Stejně tak Norwich nemá co v PL dělat. QPR ano těm to přeju.

Reagovat
fantomas

Proč zrovna QPR ano a Norwich ne?

Reagovat
smazaný uživatel

QPR má mladý perspektivní tým a tradici, ale na druhou stranu by to byl další tým z Londýna což by už nedělalo dobrotu. Norwich má taky tradici, ale dopadli by jako Derby před několika lety si myslím. Takový účastník do počtu.

Reagovat
fantomas

Bůhvíjakou tradici nemaj. To ji má potom v anglických ligových soutěžích kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale pořád lepší než Wigan atd.

Reagovat
Chazy

Nepřijde ti to jako strašná nuda? 50 týmů má stejnou tradici a historii, Wigan je jediná výjimka v hrozným stereotypu.

Reagovat
smazaný uživatel

Midlesbrough? Nepřijde promin. Přesně z tohodle důvodu si nepřeju v Česku aby spadla Slavia a na druhou stranu v lize nemaj co dělat týmy typu Ústí nebo Příbram když to přirovnám k ČR.

Reagovat
Chazy

Wigan hned v první sezoně hrál finále Carling Cupu a hrál úplně užasnej fotbal, navíc už v PL vychoval spoustu talentovanejch fotbalistů a jednoznačně je přínosem. Koho zajímá nějaká historie, v PL je těch významnejch týmů dost.

Reagovat
Chazy

A s Blades zahrál úžasnej záchranářskej boj, kdepak, s Wiganem je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

To s Kladnem a Příbramí taky. Všechno tohle se dá brát z různých úhlů pohledu. Já je nezatracuju jen si myslím, že do PL prostě nepatří.

Reagovat
Chazy

No já to nechápu, třeba Hull mě bavil

Reagovat
Chazy

Nezapomeň u QPR na pochybný vedení a mizerný fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale bůh ví jak to má Norwich. Ty to víš ? Já ne, ale rád se poučím.

Reagovat
Chazy

No počkej, já za Norwich v PL vůbec nebojuju

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne. Nejlepší by bylo Porstmouth, Leeds, Swansea (na zkoušku ), ale to je utopie.

Reagovat
Chazy

Já bych Swans nebo Cardiff v PL docela přivítal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Chazy

Oživení, ještě to tu nebylo, maj zajímavý týmy a Swans navíc nádhernej stadion. A ta atmosféra tam bude úžasná, přece jen pro ně to bude první účast.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ty cesty do Walesu budou hukot.

Reagovat
Chazy

A že by to přestupama nějak překopali, o tom nepochybuju. Pravděpodobně by je kvůli tomu za dva roky čekal zase krach.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si teď mají nové vedení, které si na tohle dává velký pozor.

Reagovat
kubys

Inkasoval.

Reagovat
fantomas

Jo, on má starý údaje, ale tu nejhorší obranu teď v lize mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Tomekcz

\jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale jestli ta druhá pencle byla přisná, tak tahle byla vycucaná z prstu

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez je skutočne haluzák

Reagovat
niflheim
Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny

Reagovat
niflheim

Chicharitoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ACSMan

Neznám jinej klub kterej by v tomhle otáčení vynikal

Reagovat
mithro

"WHAT??! WHAT? FUCKING WHAT?!"

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju že Hernandéz dal zas do brány z 5 metrů protože on jinak goly nedává

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju že Hernandéz dal zas do brány z 5 metrů protože on jinak goly nedává

Reagovat
herbage

Tohle by dal i Vela Když se zeptám, jestli hráškova první střela na branku, tak asi zbytečná otázka, že?

Reagovat
Tomekcz

Vela by tam ani nestal

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase mozes vidiet rozdiel medzi nami a Manchestrom.Z hovna upletu bic.Kdez to my z bicu upletieme hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by to dal aji Vela, tak ať to někdy dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela dal za tri sezony v Arsenalu min golu nez Chicharito v novackovskej. Nechapu,jak s nim muze nekdo srovnavat toho nekopu Velu...

Reagovat
Tomekcz

West ham taky nemel mit 2. penaltu a co, v druhy puli nic nehrajou, tak at nemysli na body.

Reagovat
smazaný uživatel

už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju že Hernandéz dal zas do brány z 5 metrů protože on jinak goly nedává

Reagovat
CubONE

tipujem, ze si debil, a ani to sem nemusim postnut 3krat!

Reagovat
smazaný uživatel

ale beztak ho tak dal ne?

Reagovat
CubONE

nwm, na 101greatgoals.com este nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální zápas.

Reagovat
Kaze

Na zápas se kouká náse budoucí brankářská jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho?

Reagovat
Chazy

Hernandez je úžasnej, přesně takovej hráč od odchodu Ruuda chyběl. Ten byl sice komplexnější, ale taky vždycky stál, kde měl.

Reagovat
niflheim

Berbova kontrola míče...neuvěřitelný

Reagovat
minoLFC

ManU mozno otocilo zasluzene, ale ruka bola prisna a Vidic mal byt out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ruka to byla tzn penalta.. prisna byla spis ta druha pro whu sice sem to videl jen jednou ale vypadalo to ze ten faul nebyl v 16

Reagovat
minoLFC

to by hráči palili v 16ke vždy do ruk stopera než do brany...rozhodca to má správne posudiť a teraz sklamal

Reagovat
CubONE

cry more, scouser!

Reagovat
minoLFC

plače iba Nani, keď ma bebi

Reagovat
smazaný uživatel

dival sem se na to znova a upson nebo kdo to byl rukou jasne zastavil mic nevim vubec o cem se tady kdo hada jasna penalta..

Reagovat
vodka

ruku měl docela u těla, úmyslná nebyla, pískat se nemusela...

Reagovat
smazaný uživatel

a treba ta evrova umyslna byla? jasny ze nebyla umyslna zadna ruka ve vapne neni umyslna.. ale toto byla jasna penalta..

Reagovat
minoLFC

a urobil nejaký pohyb proti lopte alebo mu ju do nej napalil?

Reagovat
smazaný uživatel

no trefil mu ju a to staci.. ja nevim co resis.. to je jakobych rekl ze trefil aji evrovu ruku... nebo myslis ze ju dal schvalne?

Reagovat
smazaný uživatel

mame 3 skvelych utocnikov :) owen si tak skoro nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Máte hlavně fanoušky s nulovými znalostmi gramatiky, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa neposer za 1 chybu ti biflos, chod sa radsej ucit do skoly nech nedostnes 5 aby si neplakal...

Reagovat
smazaný uživatel

Do školy už dávno nechodím, ale když někdo píše jak mentál. :)

Reagovat
kubys

Nemáš tečku na konci, chyba!

Reagovat
CubONE

ak ti ide o nezahraje a nezahra, tak by som to za velku chybu nebral, zahoraci to tak pisu a hovoria

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim to skloňování, jak u mentálů a reagoval jsem i na Livescore pode mnou...

Reagovat
kubys

Já to seru, jsem tu smůlu asi přivolal. Jsem se po tom Amkaru neměl na ten zápas ani dívat. Viděl jsem góly MU.

Reagovat
kubys

*jen góly MU.

Reagovat
Tomekcz

1. pule 2. pule Rooney sam na hrotu nemel sanci na ty centry dosahnout, ty rohy

Reagovat
smazaný uživatel

To co dokáře ManUTD žádný jiný tým na světě neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že vyhrávat sporné zápasy pomocí rozhodčího umí na světě dost týmů i u nás v Gambrinus lize :)

Reagovat
smazaný uživatel

a najlepsie to aj tak vie chelsea

Reagovat
Kaze

dokáře

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds 4:1 Maaarching on together.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

každopádně, ten zápas měl všechno, až na vyloučení, které nebylo jenom díky přísné penaltě a následné kompenzaci pro Vidiče...

Reagovat
smazaný uživatel

kompenzace

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Berba to je prostě frajer...když ho člověk vidí, jak prostě s tím balónem jde...a jde...to se prostě člověk musí usmívat

Reagovat
Tomekcz

ho ma na provazku

Reagovat
CubONE

ta druha penalta mala byt? mne to prislo hodne tesne, ale skor FK, nie PK

Reagovat
Liquid

neskutečným způsobem rozhodčí pomohl Manchesteru k 3 bodům, Vidičovi nedá jasnou červenou kartu a pak ta stavu 2:2 pískne penaltu, když byla ruka u těla, taková už se nepíská pár let

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejjednodussi to svect na rozhodciho

Reagovat
Tomekcz

2. penalta nebyla, ten nemec taky nedostal v 1. puli zlutou za stejnej faul, tak co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

2. penalta být měla. Čára je součástí pokutového území...

Reagovat
vodka

ale kdoví, jestli to bylo na čáře, Vidič tam měl předtím akorát patu...

Reagovat
minoLFC

nakoniec to nebol ani faul, čo?

Reagovat
vodka

a to sem řekl kde? šetři si žluč na potom...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i celé tělo tak si vyber. Já bych to nepískl, ale už určitě bych nepískl tu penaltu MU.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ale nekteri aji kdyby mel manchester drzeni micu 99:1 vyhral 10:0 a rozhodci jim dal spornou penaltu tak za to mohl prave on

Reagovat
niflheim

Parádní zápas dneska...jak mi to dokázalo rozzářit den

Reagovat
smazaný uživatel

reklama na brambory rozhodla

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité a zasloužené vítězství. Zbytečně sme si to zkomplikovali. West Ham se kromě těch dvou penalt snad ani nedostal do vápna. Rooney zabral když to bylo potřeba, Berbatov je neuvěřitelný - s ním je naše hra o 100% nebezpečnější. Potěšil mě Park, Valencia byl skvělý, na něm ta pauza není vůbec vidět.

Reagovat
Liquid

zabral hlavně sudí Mason za stavu 2:2 takovoudlec darovanou penaltu, že se nestydíte vy hrdinové...

Reagovat
CubONE

a ta druha penalta WHU? to bol FK, ne PK

Reagovat
minoLFC

stále ale viac pomohol rozhodca ManU

Reagovat
vodka

no, nepustil Hernandeze do čisté šance, odpísklal tam nesmyslně pár zákroků opačně, spíš v neprospěch MU... penalta se dala pískat aj ta Upsonova úplně v pohodě...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jasně že jo. Aji kdyby proti nám písknul tři penalty, dohrávali sme o devíti a neuznal nám regulérní góly, tak nám vlastně pomohl. Uričitě by alespoň pro nás otáček fauly a nepískal nám ofsajdy.

Reagovat
CubONE

a ta druha penalta WHU? to bol FK, ne PK

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá pencle WHU byla pade na pade tj. sporná. Pencle MU byla vycucaná z prstu

Reagovat
Liquid

spíš FK, nicméně Vidič za ten faul měl dostat žlutou, a pak by stejně nedohrál, protože za ten faul měl pak jít rovnou ven

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nestydíme. Dvě penalty proti nám, jedna pro nás a vyhrajem 2:4. Kdyby to sudí nepísknul, tak dáme jiný. West Ham byl druhou půlku odevzdaný a čekal na konečný hvizd. Berbatov si tou jejich obranou chodil jako kdyby tam nebyla

Reagovat
pajamu

Přesně tak! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are expected to line up in the following 4-4-2 formation:

1 Petr Cech 18 Jose Bosingwa 4 David Luiz 26 John Terry (c) 3 Ashley Cole 7 Ramires 5 Michael Essien 8 Frank Lampard 15 Florent Malouda 39 Nicolas Anelka 11 Didier Drogba.

Subs: 22 Ross Turnbull, 2 Branislav Ivanovic 19 Paulo Ferreira, 17 Yury Zhirkov, 12 John Mikel Obi, ...21 Salomon Kalou 9 Fernando Torres.

Reagovat
minoLFC

nooWest ham si za to môže sám, ale ta červená pre Vidiča proste mala byť

Reagovat
minoLFC

sopcast na Liveropool please..myp2p padol

Reagovat
smazaný uživatel

channel 101232

Reagovat
smazaný uživatel

fasovi haluzáři

Reagovat
terry

Hm, tohle proste MU umi, co se da delat. Ale je dobry videt, ze jejich forma rozhodne neni idealni. Neverim, ze by je tohle vitezstvi nakoplo takovym zpusobem, ze uz letos nezavahaji. Ted bude dulezity porazit Stoke a pak cekat na dalsi kolo.

Reagovat
cristiano.K.

odkaz pls na LFC,díky

Reagovat
smazaný uživatel

www.livescorehunter.com

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 101232

Reagovat
smazaný uživatel

kua máte niekto stream na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/101232

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Dneska se ocividne ukaze, kdo ten titul chce. MU otocil zapas z 0:2 a dokazal, ze jo. Chelsea ted po deseti minutach taky prohrava a ztratit uz nesmi. Walters to udelal skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Stoke-CFC? Mám jen sopcast v rmunštině

Reagovat
terry

Jedu pres VShare.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 82153

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na tomhle musí Luiz zapracovat

Reagovat
Kaze

poziční hra? Rychlost?

Reagovat
smazaný uživatel

To první..rychlosti má na rozdávání (na stopera)

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ho to naučí :)

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek je strašnej, ale co čekat, když jsou v základu Anelka s Maloudou A před tím gólovym sprintem fakt klobouk dolu

Reagovat
terry

Spis poradne vynadat Luizovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl bych to jenom na něm. Mohli to mít 3 další hráči...

Reagovat
terry

Po ty chybe na pulce uz prakticky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra z tohohle tlaku to tam melo spadnout skoda .

PS : taky nekomu pripada Lampard tak spatnej jako me ?

Reagovat
terry

To uz je dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je tragickej, jakmile nemá prostor ve středu hřiště, tenhle systém mu absolutně nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Me nejvic stve jak ztrati mic tak ani nenapada , zadny nasazeni od nej nevidim .

Reagovat
smazaný uživatel

On potřebuje jinej systém, ne být ten, který by to měl kompletně odmakat...

Reagovat
vitasrp

Nasazení je právě to, čím často zachraňuje svou výkon.. Jemu toho letos můžeš vyčítat fakt hodně, ale absenci důrazu a nasazení fakticky ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se kazdej divame na jinej zapas nebo ja nevim , ztrati mic a pak vyklusava a nenapada . Je fakt ze zas vyhral ve stredu pole nejaky hlavy svym durazem , ale proste nasazeni ma na urovni Maloudy . Ess a Ramirez do toho vlozej energie vic .

Reagovat
vitasrp

Mimochodem teda prvních dvacet minut z jeho strany trága, ovšem pak se zlepšil a občas z jeho kopačky vzešla parádní přihrávka za obranu, konečně byl kreativní ve finální fázi..

Reagovat
Rssa

Co to doprdele je? Už dva obránci out a to není ani 30. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Omfg Agger ... já toho kluka mám rád, je to kvalitní moderní stoper, ale doufám, že v létě odejde a s ním i podobně odolnej Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

spurs away fans

Reagovat
Chazy

Za co je chválíš proboha, dyť by fandy Wiganu překřičeli i ve dvou

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi fakt

Reagovat
Kaze

OT:

Neví někdo, kde bych mohl sehnat manévry z Napoleonovo bitev? Konkrétně Slavkov, Lipsko a Waterloo. Musím do školy připravit prezentaci a rád bych to doprovodil bitvama z Napoleon Total War

Reagovat
smazaný uživatel

http://referaty-seminarky.sk/napoleonova-era-v-dejinach-vojenstva/

A další se dá určitě najít na www.palba.cz a google ti taky určitě vyplivne spoustu zajímavých výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za použití Total War

Reagovat
Kaze

Díkybohu jsem koupil nový 1TB disk, při představě, že budu v kompu stříhat HD videa z Frapsu, se mi třesou kosti

Reagovat
smazaný uživatel

Diky komentatore gol padl vterinu po tom co si dokoncil vetu : Chelsea strikers didn´t score until start of the February .

Reagovat
Counter

Žlutá pro Shoreyho? Nic. Začnu to asi počítat, až postavím proti Bussacovi početný seznam rozhodčích :)

Reagovat
smazaný uživatel

Didierova první střela na branku od Torresova příchodu a gol

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak , ale myslim ze se jedna jen o ligu .

Reagovat
Chazy

Moses je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Bosigwa zatim paradni u ty lajny .

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci LFC mate kvalitní stream? fromsport se všechno seká adthente, to chvíl jde a pak se to seká,už fakt nevím

Reagovat
vladis271

101232

Reagovat
vladis271

Tak to je humus. Tam neni čo pochváliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

najhoršie je, že pri tej nude v kuse puštajú zabery do hľadiska, čo ja úplne neznášam

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

oni to snad urvou, nesmí je to položit...

Reagovat
Counter

Nastoupil Perch, nic není ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

Koukas? Jakej byl nas vykon prvni polocas? Ja ted prijel z kola...

Reagovat
Counter

Promiň, nekoukám, jen si všímám výsledků a střídání na livesport :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Me zmatlo to stridani

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel životní hlavička teď aby si nedal vlastence...

Reagovat
Counter

LFC vede sice trochu nezaslouženě, ale aspoň vytěžili maximum z Andyho krásné střely :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nevi kam driv skocit tohle musime dat .

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš Bosingwa je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem se koukal, ale kvůli čemu se rozčilovali po Nandově akci, malá domu?

Reagovat
REPLIKATOR

Kyrgiakos dement, naprosto zbytečná penalta a takhle si nechat obtočit hráče

Reagovat
Counter

Odemwingie

Reagovat
Counter

No, proti United by se to jistojistě nepísklo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle proměnit penaltu.

Reagovat
Side

Kyrgiakos

Reagovat
cristiano.K.

ten Kyrgiakos je tak pomalej,že nedokáže faulovat ani před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno spatne,chce to aarona na kridlo a tommy misto sandra

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

PETR ČECH=BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Peta ted 2 neskutečné zákroky

Reagovat
mithro

este nech niekto tvrdi ze Cech tuto sezonu modrakov nedrzi nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, co teď předvedl

Reagovat
Kovi81

a ted zas

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad tvrdí jen totální zabedněnci a Liquid

Reagovat
SunFells

Podruhé si toho Liquida psát nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem zdůraznit jeho speciální postavení mezi ignoranty

Reagovat
cristiano.K.

skvěle Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

co se na tom hřišti děje? máme mít tlak, místo toho stoke 4 golovky

Reagovat
Kovi81

muzem dekovat cechovi a skvele postavenemu brevnu

Reagovat
mithro

vsak to je hra Stoke, hadam si necakal ze vas prehraju v drzani mice

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? stoke má držení míče 34%

Reagovat
mithro

nechaj tak, vravim ze stoke asi tazko chelsea prehraje v drzeni mice

Reagovat
smazaný uživatel

aha, promiň, nepochopil jsem správnou pointu tvého komentáře

Reagovat
Kovi81

boze ta obrana hori jako papir

Reagovat
Kenneth

8 zápasů 0 golů. Ten chlapec jede na rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Co predvadi obrana dneska je strasny , hlavne Luiz si proti Jonesovi ani neskrt .

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Tak ještě jeden, ať mám bod do tipovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Niko pojď!

Reagovat
vladis271

Kenny viem, že sa snažíš nenadávať na rozhodcov, ale ak to zvládneš dnes, tak klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip my snad ani nechceme vyhrat treba ich vsetkych prefackat WBA su lepsi nez my

Reagovat
mithro

6 min nastavnie, Carlo's Time

Reagovat
Kenneth

Reagovat
mithro

copak? ci rypat sa moze len do United a Fergieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz dnes hoří jak papír...zdás e že ty výstřiky na jeho adresu byly trochu předčasné

Reagovat
vodka

to bylo jasné, že problémy mít bude... poziční nevyspělost ukázal už víckrát, dneska sem to neviděl, ale ve vzduchu musel mít problémy s Waltersem i Jonesem obrovské...

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspoň chuť vyhrát titul. Krásně blues

Reagovat
Kenneth

To že jste v boji o titul si myslíte snad jen opravdu vy. Budete rádi že zachráníte přímý postup do LM.

Reagovat
REPLIKATOR

Kyrgiakosi jdi do p...

Reagovat
smazaný uživatel

ten utocnik mu podkopl nohy...nevim kam ten dement atkinson v tu chvili cumel

Reagovat
REPLIKATOR

pravda, při první penaltě hrál možná míč, při druhé penaltě byl faulovanej, ale to nemění nic na tom že šel ve vápně do skluzu jak k.... a pak se tam motal úplně dezorientovanej zase jako k....

Reagovat
smazaný uživatel

To byl panecku zapas CFC-Stoke

I kdyz Stoke ma maximalne nesympaticky fanousky skoda to sme meli dat .

Reagovat
vodka

nesymaptické?

Reagovat
smazaný uživatel

jo.

protože i fandit se musí umět... jsou hlasití, to ano. ale to je asi tak všechno.

Reagovat
vodka

já teda nevim, ale vždycky když se dívám na nějaký zápas na BS, tak su s tú atmosférú maximálně spokojený, neustávající hukot, při šancích a ostrých zákrocích se ještě stupňuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo rachot tam byl poradne jenze vetsina jejich fandeni se sklada z piskani a buceni na protivnika . Na druhou stranu lepsi nez ticho na Stamford Bridge ale sli mi tim na nervy .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hodně špatný zápas z naší strany. Už dlouho jsem neviděl spurs tak bezradné. Zaslouženě po bodu. Wigan mohl myslet i na 3 body. Snad jsme pošetřili síly na Úterý. Come on you spurs!

Reagovat
Chazy

Zasloužený to ani náhodou ze strany Spurs nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt pisu ze wigan mohl myslet klidne i na tri body...ok muzem byt radi za bodik

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt pisu ze wigan mohl myslet klidne i na tri body...ok muzem byt radi za bodik

Reagovat
smazaný uživatel

Peta MOM

Reagovat
vitasrp

On je letos jasně náš player of the year, byl bych hodně překvapený, kdyby tuto cenu vyhrál někdo jiný..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Zápas na infarkt, šancí na obou stranách neskutečně, doteď nechápu, jaktože to skončilo jen 1:1 a už vůbec nechápu, jak to mohla bejt plichta, tenhle duel si zasloužil vítěze.. Stoke bylo lepší, my jsme defenzivně byli naprosto tragičtí, což mě před nadcházejícím duelem s Manchesterem hodně, hodně znejistilo.. Předvést vzadu podobný výkon, odneseme si pět kousků..

Reagovat
mithro

900. pre utocne trio United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Kaze

Jak bys postavil 11ku? Ideální by bylo, kdyby hráli všichni 3, to bysme ale museli hrát na 3 obránce nebo jenom na jednoho bránicího záložníka

Reagovat
mithro

proti tymom ako West Ham uplne vpohode, Rooney AM, Berba a na hrote Javier to by bol kolotoc..len koho k tomu, mozno by to Carrick stihol obranit v stredu

Reagovat
Kaze

tak to spíš Fletch, až se dá do kupy

Reagovat
mithro

Fletch by to odbehal ale Carrick brani pozicne lepsie podla mna

Reagovat
Tomanatura

Carrick, Fletcher - Valencia, Rooney, Nani - Hernandez

Reagovat
Kaze

Ale Berba na lávce

Reagovat
vodka

stejně bych je rád vídával ve hře všechny 3, dneska to fungovalo výborně, všichni se doplňovali...

Evra by měl levou stranu, Hernandez hrot, Berba s Rooneym by běhali pod ním s tím, že Rooney by vyplňoval díky jeho fyzickému fondu ty místa v záloze, kde by zrovna někdo chyběl... Fletch totiž pokryje taky spoustu prostoru, Carrick by zůstával jako pojistka vzadu, Valencia vpravo...

Reagovat
vodka

Evra levou lajnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Pokud jsem to správně pochopil, tak:

-------------obrana-----------

----------Fletch/Carrick------

Louis--Berba---Rooney--Evra

-----------Hernandez---------

???

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ked niesi vcerajsi tak musis pochopit ze najlepsie je to vzdy tak ako to posklada Fergie

totalna dovera...stale sa snazim tvarit premudrelo ako to Fergie precouchoval a stale z toho vyjdem ako debil

mozno to ani nie je o zostave, ale prisambohu chcel by som vediet co sa deje v satni pocas takeho priebehu

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley

02.04.2011 14:25

nemám strach, tohle otočíme...

nemal som ziaden iny pocit...som rad ze sme jednotni...we are man united, we do what we want

Reagovat
smazaný uživatel

prospero02.04.2011 14:35

Chce to Hernandeze, ten by z těch centrů a přehršle rohů něco proměnil. Škoda těch penalt, zatím je to zápas na 0:0 a teďka musíme dotahovat dva góly. Ale pořád věřím ve výhru.

prospero02.04.2011 14:52

Kdybych fandil jinému týmu, tak mu taky nevěřím. Ale dokud se hraje, tak se Man United nedá odepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ciboha kedy som ja zas prisiel domov

Reagovat
Swarley

byl jsem přesvědčenej, že to otočíme...

Reagovat
C-M@ster

C-M@ster

02.04.2011 14:32

Sice po poločase prohráváme 2:0, ale mám takový pocit, že to otočíme na 2:4 a hat-trick dá Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Blues Titulný Obrázok

Reagovat
smazaný uživatel

Podme sunderland! Aspon plichtu ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podceňoval som Pacheca? Hmm...

http://www.youtube.com/watch?v=mQ5rjPUvg0c&feature=player_embedded

Pripravil prvé dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co ho vystřídal dal 3 fíky Ale pěkně Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 fíky do týmu oslabenýho o hráče a prohrávajícího 2:0 (3:0?)....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Citizens musí

Reagovat
smazaný uživatel

Odevzdat tři body Mackems.

Reagovat
smazaný uživatel

"How long does it take a Mackem lass to have a sh*t?"

9 months!

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti mám jako zatleskat?

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že ničemu jinýmu dnes zatleskat nedostaneš příležitost

Reagovat
tomasinho
Reagovat
niflheim

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Vladis co ten tvůj nick?

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

se vsázel nebo co se dělo?

Reagovat
niflheim

Však najdi si jeho příspěvky v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

12:01, odvážná sázka. Čekal bych to o dvě hodiny a čtvrt hodiny pozdějš

Reagovat
smazaný uživatel

vladis27102.04.2011 14:12

dve pencle proti Účkam? To je deň, dneska sa mi asi pošťastí so švédskou trojkou.

Dvě penalty proti nám a přesto obrat z 2:0 na 2:4 a prohra Liverpoolu po bídném výkonu a 2 penaltách proti němu. Jestli v tom "skvělém" dňu měl aji trojku, tak jedině že by ho někde na autobusové zastávce vyknedlil Dežo a Laco.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
papos182

Reagovat
tomasinho

Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

City: Hart, Boyata, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Johnson, Silva, Tevez, Balotelli

Reagovat
tomasinho

Umí Boyata zahrát RB? Viděl jsem ho totiž jenom na CB zatím. A bude to spíš 4-4-2, nebo bude ten tupec na křídle a bude to 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako umi, zahraje tam tak nejak normalne, nic extra A to rozestaveni tezko rict, on je v tom vzdycky takovej chaos, ale je jasny, ze Silva se bude stahovat hodne do stredu a Balotelli zase k lajne..

Reagovat
tomasinho

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

A Mackems hrajou 4 stredaky?

Reagovat
SunFells

Sessegnon z křídla.

Reagovat
SunFells

nebo Henderson ....vypadá to divně.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Toure byl skvely kup.

Reagovat
smazaný uživatel

..pro me spis zbytecny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo mnohem víc hráčů... on aspoň hraje parádní fotbal. Byl to muj oblíbenej hráč v Barce.

Reagovat
tomasinho

A vytlačil ho takový jouza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za co teď dostal Mensah žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Mackem, takže preventivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Webb je hroznej sasek..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň toho ťuňťu Cattermola vyloučil, abych si měl na kom vylít zlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nebaví o Tobě, ale je pěkné, že si už na to zvykáš.

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti? o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna o životě.

Reagovat
smazaný uživatel

pocuvaj, chod si svoju frustraciu riesit inde a nevycerpavaj ma s kokotinami

Reagovat
smazaný uživatel

Yes sir!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto já nemám zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozné, ten tým je na sestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele