Anglická Premier League - preview 3. kola

28.08.2010, 08:43, aktualizováno 29.08.2010, 10:10
Previews
V neděli je jako první v Anglii na programu duel Boltonu s Birminghamem, kteří mají po dvou kolech stejně bodů a čeká se vyrovnaná bitva. Dále se představí na půdě Sunderlandu favorizovaný Manchester City, Liverpool chce první výhru ze zápasu s WBA. A jako poslední hostí Aston Villa Everton, který také na první tříbodový zisk čeká.
Bolton Wanderers - Birmingham City  (neděle 14:30)
Jak Bolton, tak Birmingham jsou zatím v lize neporaženi, dokonce před výkopem třetího kola seděly na pohárových příčkách a ke všemu jim nedávno vyšly i první zápasy Carling Cupu. Fandové obou táborů si tak nemohou vstup do sezony vynachválit. Jak asi dopadne vzájemná konfrontace těchto dvou zatím jen malých hvězdiček?

Oproti Birminghamu, který se loni na podobných pozicích potuloval de facto celý podzim, jde pro Bolton o zcela novou zkušenost. Nyní může zažít nejlepší start do nového ročníku za posledních devět let. A zlepšení je patrné i na předváděné hře. Špatně se nejeví nová posila jménem Martin Petrov, po dlouhém zranění se chytnul také Holden, a přestože loni za celou sezonu nastřílel jen tři branky, teď si Elmander odbyl hned dvě třetiny takové porce již ve druhém kole, kdy sestřelil West Ham. Že se uvnitř týmu něco mění k lepšímu, uznal i Coyleův předchůdce Gary Megson, i když záhy vlnu kritiky, která se proti němu s úspěchy opět začíná zvedat, označil za "poněkud tupou". Přesto je ale stále na čem pracovat, bizarní je třeba statistika, podle níž v posledních 13 zápasech Bolton buď vyjde střelecky úplně naprázdno, nebo vsítí minimálně dvakrát. Takováto nevyrovnanost ještě nikdy nikomu nesvědčila.

V Birminghamu se také můžou radovat z nové akvizice, Ben Foster totiž zatím dává umně zapomenout na loni skvělého Joea Harta. Navíc je podle všeho na cestě z Wiganu do kraje Midlands křídelník N’Zogbia. S takovou pak obhajoba deváté nováčkovské příčky nevypadá úplně nereálně, ačkoliv McLeish dříve přiznal, že bude rád i za kostrbatou záchranu v podobě umístění na 17. příčce. Při tomto prohlášení patrně počítal s neprotržením venkovní šestizápasové šňůry bez vítězství. Z toho pět utkání pak dokonce Brums přineslo porážku. Birmingham se navíc před tímto střetnutím nemůže opřít ještě o jinou statistiku - minulá tři vzájemná měření sil s Boltonem totiž nezvládl, loni dvakrát shodným poměrem 1:2.

Oba celky mají na svých seznamech marodů zapsána pouze dvě jména, přičemž jedno z nich má status "nejistý". U Boltonu jde o Ivana Klasniče, který odstupoval z pohárového zápasu proti Saints s pohmožděným stehnem a čekají ho ještě pozdní fyzické testy. Podobný případ je i McFadden, ten byl pro změnu střídán v poločase duelu s Rochdale vinou natažených třísel. S jistotou naopak do utkání nezasáhne Davis z Boltonu a birminghamský Phillips.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (neděle 16:00)
Manchester City by se na Sunderlandu neměl bát prohry. Vždyť Black Cats Citizens porazily naposledy před deseti lety, kdy na hřišti ještě stál současný ředitel Sunderlandu Niall Quinn a na druhé straně Shaun Goater nebo Paul Dickov.

Ze současného kádru Manchesteru ten zápas pamatuje pouze Shaun Wright-Phillips. Tým se jinak totálně obměnil a v současné chvíli je dost možná nejsilnější v celé Evropě, minimálně na papíře.

Roberto Mancini zatím se svými svěřenci nedokázal zcela přesvědčit publikum o tom, zda Citizens mají na nejvyšší příčky, ale v posledním duelu s Liverpoolem, který City vyhráli 3:0, naznačil, že jde správnou cestou. V onom zápase nejvíce řádila a zářila křídla James Milner, Adam Johnson, kteří doplňovali na hrotu Carlose Teveze, jenž vstřelil dva góly. Pro Maria Balotelliho tak bude hodně těžké dostat se do základní sestavy, o Emmanuelovi Adebayorovi ani nemluvě.

Zatímco Citizens mají širokou základnu ofenzivních es, Sunderland spoléhá pouze na jedno, na Darrena Benta. Vždyť Black Cats bez něj nejsou ani schopny vyhrát. Už je to více než rok, co Sunderland naposledy vyhrál v lize bez Bentovy gólové pomoci.

Domácí mohou po trestech znovu počítat s dvojicí Lee Cattermole, Michael Turner. Zraněný je však Mensah a nastoupit nemůže ani Nedum Onuoha, který je tu na hostování právě z Manchesteru City. Do základu by se tak mohl podívat Anton Ferdinand.

Hostům zas bude chybět trojice Boateng, Bridge, Kolarov. Nastoupit by pro změnu mohl Mario Balotelli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
Nynější manažer West Bromwiche Di Matteo ani jeho dva asistenti ještě nebyli na světě, když West Bromwich naposledy vyloupil Anfield. Naposledy se tak totiž stalo roku 1967, tedy přesně 23 zápasů zpátky. Jenže kdy jindy Reds porazit než právě teď, když se ještě pod novým manažerem očividně hledá?

Roy Hodgson stále ještě čeká na své první ligové vítězství v čele věhlasného klubu, který se pro letošek po dlouhé době účastnil rozlosování své evropské skupiny až v pátek, a ne již ve čtvrtek jako všichni jeho kolegové z Big Four. Zatímco se však nad remízou s Arsenalem ještě dali přimhouřit oči, prohra 0:3 se Citizens se už Hodgsonovi nemohla skousávat tak "lehce". Nikoho asi v tu chvíli nezajímalo, že los pro první dvě kola nachystal červeným patrně nejtěžší soupeře ze všech účastníků Premier League. Na povrch totiž vypluly jiné starosti. Pouhých devět střel na branku za celých 180 minut, k tomu pět z nich vyprodukoval N’Gog. Fernando Torres se potácí v evidentním srabu a ani dva elitní tvůrci šancí nejsou v ideální kondici. Joe Cole se nachází v trestu, zatímco Steven Gerrard se potýká s problémovými zády. Ani dodržení statistiky, která praví, že proti nováčkům Liverpool takřka vždy udrží čisté konto (z 20 posledních pokusů jich má na kontě 17), by tedy nemusela vést k plnému bodovému zisku.

Moc se neví, co čekat od West Bromwiche. Podobně jako Blackpool totiž v jednom zápase vyhrál (minule 1:0 nad Sunderlandem), přičemž ten další zápas absolutně nezvládl (0:6 s Chelsea). Coby nováček se nicméně do první ligy vrací s jistými resty. Na cestách totiž v rámci Premier League naplno nebodoval dlouhých sedmnáct utkání, přičemž jedno jeho vítězství pak stavíme jako ojedinělý ostrůvek radosti mezi dalších 27 maximálně zremizovaných klání. Jiným restem pak také může být skutečnost, že za ony čtyři sezony, které doteď Baggies v PL strávili, ještě ani jednou neskončili výše než na sedmnácté příčce, což už by rovněž chtělo změnit. Půjde to ale jen horko těžko, pokud si Throstles nadále budou počínat tak neproduktivně jako prozatím letos. Přece jen čtyři střely na branku za dva zápasy, to je dělené minimum nejvyšší soutěže.

Naděje ohledně startu Stevena Gerrarda vzrostla poté, co mu měla prospět pauza pro zvládnuté klání Evropské ligy. Spolu s ním odpočíval i Fernando Torres, který se však svého neduhu zdárně zbavil již dříve. Joe Cole si postojí ještě teď proti WBA a pak si nezahraje ani v Birminghamu. Na druhé straně se dozvěděl nepříjemnou diagnózu Marek Čech, jehož zlomená zánártní kůstka vyřadí na tři týdny. Kvůli zranění pak na Anfield pocestují jen jako fanoušci také další příslušníci všech tří řad do pole - obránce Mattock, záložník Thomas a útočník Miller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Everton FC  (neděle 17:00)
Aston Villa prožila hodně krutý týden a před dočasným trenérem Kevinem MacDonaldem čeká zápas o přežití. Villans hrají s Evertonem a potřebují tři body. To samé ale mohou říct i Toffees, kterým se rovněž vstup do sezóny nevydařil.

Vraťme se ale k domácím. Ty nejprve šesti góly vypráskal Newcastle a následně i v předkole Evropské ligy Rapid Vídeň, už druhý rok za sebou. Proto potřebuje parta vedená Kevinem MacDonaldem bodovat, aby si zvedla sebevědomí a vrátila na vítěznou vlnu. Výsledek ze zápasu s Evertonem zároveň může rozhodnout o pokračování nebo konci MacDonalda.

Ten by měl mít k dispozici útočníka Gabriela Agbonlahora, který v pohárovém duelu střídal kvůli zraněnému lýtku. K prvním ligovým zápasům sezóny nejspíše nastoupí Carlos Cuellar a James Collins.

Ani Everton nezačal zrovna slavně. Ze dvou zápasů má jediný bod a musí vyhrát, aby nevytvořil černý rekord. Hůř na tom byl při startu více než před deseti lety. Manažer David Moyes možná bude postrádat kapitána Phila Nevilla, který má poraněné chodidlo, nejistá situace je i u dalších hráčů, Josepha Yoba a Yakubua.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Úvodním kolem se Blackburn přiblížil na jeden krok k jedné velmi významné metě - právě teď bude stíhat jubilejní tisící vítězství na prvoligové scéně. Poté co ale před týdnem neuspěl proti Birminghamu, jej teď čeká ještě těžší oříšek. Arsenal, který sice na venkovní výhru čeká déle než pět měsíců, zato v minulém kole doma zdrtil nováčka z Blackpoolu.

I navzdory loňskému skalpu téhož soupeře na Ewood Parku musejí mít domácí ze slovutného soupeře velký respekt. Přeci jen ono vítězství z konce minulého ročníku bylo teprve prvním takovým, které Rovers zvládli zaznamenat z osmi pokusů. Na druhou stranu je fakt, že to Allardyceovi svěřenci z dlouhodobějšího hlediska na favority umí. Loni na vlastní hřišti neprohráli krom Arsenalu také s ostatními třemi členy Big Four. Zajímavé přitom je, že právě Gunners byli však jediným z této společnosti, kdo byl Blackburnem na Ewood Parku rovnou poražen. Může za to patrně notně fyzický styl hry Blackburnu pod Samem Allardycem, který Wengerovým ovečkám nikdy nevyhovoval.

Z posledních čtyř venkovních utkání v loňské sezoně si Arsenal odnesl pouhopouhý bod. To bylo dozajista zklamání a právě tyhle neúspěchy vně Emirates Stadium zapříčinily, že se nakonec Kanonýři museli nepatrně strachovat i o své třetí místo. Letos Gunners navázali v podobném duchu - na Anfieldu onu remízu vybojovali doslova s vypětím všech sil. Těžko tedy odhadovat, co od nich můžeme čekat nyní. Klíčem k úspěchu by mohl být start Van Persieho v základní sestavě, neboť tohoto holandského střelce můžeme klidně označit za specialistu na Rovers. V pohárových či ligových kláních tomuto protivníkovi nasázel dohromady deset gólů a drží si tak proti němu průměr mírně převyšující jednu branku na zápas.

Blackburn je před nadcházejícím utkáním zvláštně posilněn o návrat dost možná největší hvězdy týmu, Davida Dunna, kterého přestaly svírat bolesti třísel. Stejný problém však pro změnu v sobotu vystaví stopku jinému záložníkovi Andrewsovi, přičemž kmenový hráč MU Mame Diouf doufá v ligový debut v modrobílém dresu poté, co hattrickem sestřelil Norwich v rámci Carling Cupu.

Nejen proto, že se vrací z trestu Laurent Koscielny, ještě v sobotu neuvidíme v akci novou posilu londýnského velkoklubu Sébastiena Squillaciho. Ve skutečnosti jej totiž nemůžeme očekávat ani na lavičce vinou příliš krátké aklimatizace. Krom Koscielnyho "obnovy" může Wengera těšit i zlepšený zdravotní stav Denilsona a možnost počítat do základu jak s Fabregasem, tak Van Persiem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.75 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Tottenham čeká ve třetím kole Wigan, který bude útočit hned na několik premiér v nové sezóně. Rád by vstřelil první branku, ale především uhrál první bod. A ten by asi byl z White Hart Lane zlatý.

Vždyť Wigan má po dvou odehraných kolech v kolonce inkasovaných branek desítku, což mě naposledy před skoro 50 lety Manchester City, od té doby v nejvyšší soutěži nikdo jiný. Zlepšení bilance po zápase s Tottenhamem však příliš věcí nenasvědčuje. Loni totiž Latics dostali od Spurs ve dvou zápasech celkem 12 gólů, což je hodně slušný příděl.

Na manažera Roberta Martineze se tak stále zvyšuje tlak, navíc možná přijde o klíčového Charlese N'Zogbiu, po kterém touží Brums. Wigan si sice alespoň částečně spravil chuť v FA Cupu, kde porazil 3:0 Hartlepool, ale přesto to nestačí, bodovat se musí i v lize. Hostům bude chybět Victor Moses, má poraněný kotník. Mimo je také Gary Caldwell.

Tottenham si v týdnu zajistil po výhře nad Young Boys Bern postup do základních skupin Ligy mistrů, čímž zároveň prodloužil domácí neporazitelnost už na 17 zápasů. V milionářské soutěži je ale nečeká nic lehkého, do skupiny jim byl nalosován obhájce Inter, Werder Brémy a Twente.

Zapomínat se ale nesmí ani na ligu, kde má Tottenham po dvou zápasech čtyři body. Proti Latics se do brány postaví Carlo Cudicini, který zaskočí za zraněného Gomese. Nastoupit by již mohl útočník Jermaine Defoe, ale u něj podobně jako u Dos Santose nebo Keana není situace jasná. Mimo bude rozhodně Modrič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (sobota 16:00)
Letošní nováček s loňským aneb Wolves versus Newcastle. To na fanoušky čeká v rámci třetího kola Premier League na Molineux Stadium, kde půjdou oba týmy za vítězstvím, aby navázaly na vítězství v FA Cupu.

Zatímco Wolves si poradili po prodloužení se Southendem, Newcastle přešel Accrington. Magpies navíc budou chtít navázat na poslední úžasné ligové vystoupení s Aston Villou, kterou smetli šesti góly, na nichž se hattrickem podílel Andy Carroll. Tím Newcastle zažehnal všechny negativní reakce po úvodní prohře 3:0 s Manchesterem United.

Zápas s Wanderers ale určitě nebude jednoduchý, protože Toons na Molineux nevyhráli už pětkrát v řadě. Venkovní zápasy navíc byly největším problémem Newcastlu v předloňské sezóně, kdy musel opustit Premier League a nyní na tom chce zapracovat. Začal pohárovou výhrou v Acrringtonu.

Naproti tomu stojí Wolverhampton, který byl loni naopak jedním z nejhorších celků ligy na domácí půdě. Za ním zůstal jen poslední Portsmouth, Wolves si připsali primát alespoň v počtu vstřelených branek na vlastním hřišti, bylo jich pouhých 13.

Rovnou do základní sestavy by měl naskočit Michael Mancienne, který přichází už na třetí hostování z Chelsea. Fit by již měli být také Steven Fletcher a Karl Henry.

Manažer Newcastlu Chris Hughton nechal v pohárovém duelu odpočívat několik hráčů základní sestavy, ale proti Wolves by již měla nastoupit klasická sestava. V nominaci do základu však bude doufat trojice Ryan Taylor, Shola Ameobi a Peter Lovenkrands, kteří v FA Cupu zaujali.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Hráčům Stoke City se musí před třetím kole klepat kolena. Vždyť Potters jedou na Stamford Bridge, kde je doma Chelsea a ta na začátku nové sezóny své soupeře rozhodně nešetří. West Brom i Wigan vyprovodila šesti góly a podobně si bude chtít vychutnat i Stoke.

Doma je Chelsea extrémně silná, v posledních pěti ligových duelech před vlastním publikem nastřílel neuvěřitelných 29 branek. Další na řadě je Stoke, který si ze západního Londýna naposledy odvezl sedmigólový příděl. V tom zápase se třikrát trefil Salomon Kalou, který chytá slušnou formu, ale pravděpodobně mu ani dva góly v síti Wiganu nepomohou do základní sestavy, kde dostane přednost trojice Malouda, Anelka, Drogba.

Debutu by se mohl dočkat Brazilec Ramires, jenž přišel za 17 milionů liber z Benfiky. Naopak není jasné, zda kvůli bolavým zádům nastoupí Branislav Ivanovič.

Potters se budou snažit udělat všechno pro to, aby potřetí za sebou v novém ročníku neprohráli. Jenže je to proti Chelsea vůbec možné? Naposledy na Stamford Bridge Stoke vyhrál v roce 1974. Chybět navíc možná bude útočník Kenwyne Jones, který má poraněný kotník. Nejistý je také start Liama Lawrence. Ještě dlouhá pauza čeká na Mamady Sidibeho.

Zápas v Londýně startuje v 16 hodin hvizdem sudího Martina Atkinsona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackpool FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Blackpoolu los docela nahrál. Novou sezonu rozjížděl dvěma venkovními zápasy, takže byl dostatek času připravit stánek Bloomfield po necelých 40 letech zase na prvoligovou kopanou. Jako první v letošním ročníku zakusí atmosféru starobylého stadionu pro pouhých 16 tisíc diváků fotbalisté a fanoušci Fulhamu.

Opravdu na poslední chvíli funkcionáři klubu testovali způsobilost východní tribuny čelit tlaku příznivců klubů z Premier League. Přesunutím utkání Lancashire Senior Cup již na středu se pak Bloomfield dočkal definitivního zátěžového testu a řekněme, že obstál. Snad to ale nebude dále vypadat ve stylu blackpoolských výkonů v úvodu sezony. Po úspěšné generálce bychom se totiž záhy dost možná dočkali totálního rozpadu více než sto let starého hřiště. To proto, že na Tangerines po senzační výhře nad Wiganem čekala krutá lekce od loni třetího Arsenalu, který nováčkovi nadělil potupnou šestku. Na druhou stranu návrat do domácího prostředí může Blackpoolu jenom prospět. Ačkoliv teď totiž budeme uvažovat pouze zápasy druhé ligy, pořád tu zůstává devět zápasů v řadě neporažen.

Fulham oproti Tangerines odstartoval poněkud konzervativně. Remízu s Boltonem totiž následovala další plichta, tentokrát s věhlasnějším Manchesterem United. Tak jako tak ale Cottagers v posledním kole zaznamenali solidní úspěch, takže mají na čem stavět. Tím spíš, že pak v rámci Ligového poháru nelítostně zbořili Port Vale 6:0. Ovšem další ligové remíze teď nasvědčuje více faktorů než obnovenému debaklu. Jednak je Hughes nekorunovaným remízovým králem mezi manažery Premier League (v poslední době se jeho tým rozešel se soupeřem smírně hned desetkrát - ze třinácti pokusů), jednak i sám Fulham na cestách netriumfoval dlouhých devatenáct utkání po sobě.

Ian Ewatt si karetní trest ze zápasu s Arsenalem odpykal již během pohárového klání s MK Dons (Tangerines nečekaně vypadly po prodloužení!), takže by teď v základu neměl scházet. Na druhou stranu zraněný kvintet, obsahující třeba i jméno brankářské jedničky Rachubky nebo veterána Euella, přetrvává i nadále.

Na opačné straně barikády stojí nejmladší hráč, který kdy naskočil do zápasu Premier League, Matthew Briggs. Muž, který podal uprostřed týdne uspokojivý výkon a možná vnukl Marku Hughesovi nečekané řešení otázky, co s levým okrajem obrany. Pokud se Briggs chytne i v sobotu (pakliže dostane šanci), vyjednávání ohledně Salcidově příchodu by se mohla zadrhnout. Proti Port Vale se krom Briggse parádně uvedla i nová akvizice do útoku, Moussa Dembele, čili by také on mohl nastoupit. V bráně pak bude pokračovat jistý Stockdale, zřejmě nejen proto, že bolavá záda Schwarzera trápí i nadále.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - West Ham United  (sobota 18:30)
Dvojitá ztráta vedení, neproměněná penalta a inkasovaný gól v poslední minutě, to jsou faktory, které musejí Sira Fergusona trápit po zbytečné remíze s Fulhamem. Na jiné myšlenky ho má přivést návrat domů a souboj s poměrně oblíbeným soupeřem. West Ham v posledních pěti utkáních proti MU ani jednou nebodoval, a to jsou slušné vyhlídky.

I když by samozřejmě bylo předčasné ztrácet teď hlavu, skotský veterán musí mít na paměti třeba loňský finiš, kdy rozhodoval doslova jediný bod. A United momentálně na loni mistrovskou Chelsea ztrácejí body rovnou dva. Nicméně všem dnům není konec ani náhodou a Red Devils to chtějí všem ukázat právě teď na Old Trafford, kde v rámci Premier League zatím proti WHU nebodovali jen dvakrát, naposledy před třemi roky. Na druhou stranu pouhá remíza by znamenala další hloupou ztrátu, s níž MU na cestě za znovudobytím piedestalu rozhodně nepočítá. Ferguson ale nemohl počítat s více věcmi. Třeba nebývalým střeleckým trápením Wayna Rooneyho, který se z gólu nemohl radovat ve 13 klubových či reprezentačních střetnutích.

Stejně jako jeho londýnský soused z Craven Cottage, také Hammers jsou na vlastním stánku přímo existenčně závislí. Mimo něj totiž bodují zřídka a už vůbec tam nevyhrávají. Přesně 19 zápasů čekají na venkovní vítězství, což znamená, že se naposled "cestovní" výhry dočkali v úvodním kole loňského ročníku. A nová sezona na nastaveném rytmu určitě zatím nic nehodlá měnit. Pro začátek totiž Kladiváři vyhořeli na Villa Parku, kde prohráli jasně 0:3. A na sebevědomí jim záhy nepřidala ani podivná porážka od Boltonu a jen těsná, utrápená pohárová výhra nad Oxfordem, klubem ze čtvrté nejvyšší soutěže. Na stěží dobyvatelný Old Trafford tak v sobotu podle všeho dorazí docela dobře zdecimované mužstvo.

Sir Alex Ferguson se údajně chystá šetřit síly Darrena Fletchera a veterána Paula Scholese, jenž za první dvě kola rozdal ze všech hráčů PL nejvíce přihrávek, a vsadit by mohl na duo Carrick - Giggs. Wayne Rooney, kterého před utkáním s Fulhamem rozbolelo břicho, bude v sobotu zase moci pokračovat ve snaze přetrhnout onu střeleckou mizérii.

Avram Grant patrně vsadí na pětičlennou záložní řadu, což by mohlo přinést start českému záložníkovi Kováčovi na úkor takového Piquionneho. Třebaže Oxford West Hamu gól nevsítil, Manchester United bude asi jiná káva, čili kvalita v osobě Matta Upsona těžko zůstane po uzdravení obličeje jen na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 7.50 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC220012:06
2.Arsenal FC21107:14
3.Manchester United21105:24
4.Manchester City21103:04
5.Bolton Wanderers21103:14
6.Birmingham City21104:34
7.Wolverhampton Wanderers21103:24
8.Tottenham Hotspur21102:14
9.Newcastle United21016:33
10.Blackburn Rovers21012:23
11.Blackpool FC21014:63
12.Aston Villa21013:63
13.West Bromwich Albion21011:63
14.Fulham FC20202:22
15.Sunderland AFC20112:31
16.Everton FC20111:21
17.Liverpool FC20111:41
18.Stoke City20022:40
19.West Ham United20021:60
20.Wigan Athletic20020:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1193)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea zase jednoznacky vitezství.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude zase 6:0 neboť už by to bylo kapku moc

Reagovat
smazaný uživatel

Me by to ani tak moc zase nevadilo :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Protože nevíš co je to Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

*Jendoznacny

Reagovat
C-M@ster

2x si to slovo napsal spatne, treba je to znameni, ze o nic jednoznacnyho nepujde. Doufam.

Reagovat
Devil

MU dnes 3 body-Wigan a West Ham zatim nejslabsi vykony v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli ste ty kurzy na vítězství Stoke a West Hamu? 20 a 18,50. Jo, pro oba týmy by byla haluz tyhle zápasy vyhrát, ale až taková nemožnost to snad není.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím...

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Kolikrat Stoke porazilo Chelsea? Jaky ma skore Chelsea a jaky Stoke? Kurz 1,1 na Chelski a 1:20 na Stoke podle me odpovida a vystihuje situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

20:1...

Reagovat
C-M@ster

1:20 ...

Reagovat
C-M@ster

20:1 kurz, 1:20 pravdepodobnost, abych byl exaktni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je PL, tady se muze stat cokoliv :)

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

I always wear sun glasses because the sun never sets on the British Empire

Reagovat
smazaný uživatel

ManU scum

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych dal Stoke ? Kurz hodně lákavej..

Reagovat
smazaný uživatel

dej to za 10 000.-

Reagovat
minoLFC

tip pre fandov PL a pre Mourinha

http://www.csfd.cz/film/256680-proklety-klub/

Reagovat
smazaný uživatel

To je výborný film. Ale nějak sem se nedokázal ztotožnit s Derby, a fandil sem Leedsu.

Reagovat
minoLFC

veď trener Derby ani nebol nejaký kladný, v podstate taký prvý Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale ti hráči Leedsu, to byli strašní prasata. Simulovali, hráli zákeřně a ještě se urazili když jim to někdo řekl.

Reagovat
vodka

nesmíš věřit úplně filmu...

Reagovat
hefy

Keegan by ti to o Bremnerovi a dalších nejspíš potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem to nedávno viděl, dobrý film

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mých nejoblíbenějších filmů.

Reagovat
hefy

Mourinho je proti Cloughovi šašek.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

V aroganci se si vyrovnaji, ale Clough mel lepsiho asistenta.

Reagovat
hefy

Clough byl lepší snad ve všem. Titul s Derby byl neskutečnej, pochybuju, že to nekdy ještě nekdo zopakuje. O úspěších s Forest snad ani mluvit nemusim. Navíc to byl i skvelej fotbalista, reprezentant a jeho střelecká bilance je fantastická. Mourinho vyhrál LM s Portem, to beru, to je velkej uspech, ale pak už jen těšil z práce minulejch manažerů, jak v Chelsea, tak v Interu.

Reagovat
hefy

Ani v aroganci.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one."

Reagovat
Mindas

Reagovat
minoLFC

hmm kurz na West ham...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si další kanonádu Ale budu rád i za výhru 1:0 Hlavně aby 3 body zůstaly na Stamfort Bridge a Big Pete měl další čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nejvíc vadí,že se na PL nemá kde dívat.Na netu je to hnus,co si budem vykládat.Stále věřím a doufám ,že Digi Sport zkrachuje a práva převezme Nova Sport.Ach jo.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Music Box, tam to davaj. Ne, neni to fake. Fakt jo!:D

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu si najdeš dobrej stream na PL docela snadno...

Reagovat
Kaze

Kromě Veetlu jsou většiny streamů docela hnus. Hlavně týmy mimo ex-BIG4

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys chtěl zadarmo - 3D video přenos a 5.1 audio? ty streamy mají kvalitu, aby se na ně dalo koukat, plus anglický komentář je několikanásobně kvalitnější než český

celý loňský rok jsem sledoval svuj tým v championshipu a tam byl problém najít stream a stejně se občas našel.. na PL to neni ŽÁDNÝ problém

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, pět let sem sledoval PL na Galaxii a o streamech sem si myslel že jsou to pohybující kostečky s tureckým komentářem co fungujou deset vteřin a konec. Ale za první dvě letošní kola jsem zjistil, že není problém najít stream s vcelku dobrou kvalitou, anglickým komentářem a dokonca aji přestávkovým programem co se neseká a funguje celý zápas. Dokonca aji ty sopcasty už sem rozchodil.

Reagovat
smazaný uživatel

.. u nás doma běží akorát 12 programů a žádný sportovní kanál, takže jsem vždy sledoval na netu, loni jsem si občas pustil primu cool, ale stejně jsem si pak radši pustil nějaký stream, páč na coolu běželi většinou Citizens nebo Chelsea...a koho to zajímá žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem uvažoval o té Digi TV, ale vzhledem k tomu, že bydlím na privátě, tak by to byl docela problém zavést. Majitel je nedůvěřivý ke všemu a su rád že je tady vůbec net. Vypadá to, že celý tenhle rok odsleduju na streamech a sopcastech a budu si přát ať Digi TV a Ota Černý shoří v pekle a práva na PL spadnou do klína ČT.

Reagovat
Error

Ještě si pamatuju, jak čt dávala v pátek večer bundesligu, takže příjemně strávený večer i pro lidi, kteří neobrážejí bary Ale od té doby, co vysílají "český sport", už to stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestti můžeš sledovat stream, tak je to lepší než jakýkoli česká televize to kdy dokáže udělat. Právě ty poločasový programy jsou často zábavnější než celý zápas každopádně tohle bylo nejlepší, když jsem byl pár týdnů v Anglii v rodině, přepínal jsem programy na tv a od 200-300 byl fotbal celý dny, plážovej, opakování minulých kol, různý přátelský zápasy o poháry (emirates cup apod.), pak jsem našel nějakou exhibici kde hrál Ray Parlour sálovej fotbal...

Reagovat
vodka

ray parlour s jeho odchodem pro mě skončil arsenal jako relativně sympatický klub...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.atdhe.net/ ,při registraci lepší kvalita ,kdo chce má i česky komentář,je jen potřeba kvalitní net

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím že se tam dá registrovat. Já sem našel tenhle a není to špatné.

http://www.fromsport.com/

Reagovat
C-M@ster

Kdyz spustim kterejkoliv prenos na te strance, mam tam akorat duhovy barvy...

Reagovat
Kaze

Samozřejmě beru, jen ,,dobrý" to prostě není. Koukatelný, přijatelný atd, to jo. Ale dobrý streamy má většinou jen veetle a trochu i bet365

Reagovat
smazaný uživatel

je to celkem risk ale tak nechám toho defoa na fantě v základu

Reagovat
smazaný uživatel

me bude upllneee bohate stacit kdyz se proberou hraci LIverpoolu...a zacnou neco hrat:D

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem tohle:

http://www.ifortuna.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik?

Reagovat
kiwwi

z 5 zapasov vytrieskat kurz 2.45

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zo je?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to prijdes sam pri pohledu na ten odkaz.

Reagovat
kiwwi

jaj to su len najcastejsie tipovane zapasy a nie jeho tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

som po nocnej a bolia ma zuby

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak nevim jak vam to mam ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to chce prodat dres Sparty, kartu fanouška Baníku a vstupenky na Žilinu a Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že za Hammers už nehráva Anton, vždy som mal rád ako ich zarezal...

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers - Arsenal FC 1:3

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 3:0

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:2

Chelsea FC - Stoke City 2:0

Blackpool FC - Fulham FC 2:3

Manchester United - West Ham United 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Takže...dnes to bude pravdepodobne ochutnávka Arsenalu, Spurs-Wigan/Blackpool-Fulham a samozrejme MU. Ktorý z tých dvoch by ste brali?

Reagovat
vodka

oba... asi to vyřeším tak, že budu mět zaplý stream a TV zároveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá DigiShit, takže Sop a stream naraz? Nie som priaznivec takého sledovania, to si veľa neužiješ

Reagovat
vodka

tak jasné, ani mě to moc neštymuje, já sleduju dycky jeden mač a na druhý se podívám, když komentátor upozorní zvýšeným hlasem na nějakú akci... z toho jednoho mám vpodstatě také rozšířené highlighty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to maximálne zvyknem i ja, ale to sa ti tam beztak kafre zvuk z dvoch prenosov...

Reagovat
kiwwi

pri jednom ten zvuk samozrejme vypnes nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No ako asi bude počuť ten zvýšený komentátorov hlas keď bude mať vypnutý zvuk, to je mi záhada.

Reagovat
kiwwi

jaj tak, ja som jeho prispevok ani necital cely

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bolo hneď jasné, ale jazyk šturic mušel

Reagovat
kiwwi

Surs - Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

9:1 to už ale nebude...

Reagovat
kiwwi

you never know

pri wigane je vsetko mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko možno, ale švédsky ex-Yido tam už nie je, aby im otváral vrátka s pozvánkou a prípitkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves-Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Kdeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Atraktivni to asi nebude, ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz me docela mrzi, ze neuvidim remizu Potters na Stand for Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Dva sympatické týmy

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Meireles prý míří do Liverpoolu

Liverpool by měl očekávaný odchod Javiera Mascherana do Barcelony zacelit nákupem z FC Porto, podle anglických médií má k přestupu do anglického týmu blízko Raúl Meireles. Portugalský reprezentační záložník má Reds stát částku kolem deseti milionů liber.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila, neHodgsonovská.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovoríš ? Dokáže hrať so Steviem ? Ja si ho predstavujem ako o triedu slabšieho(Lucas je o 3) Xabiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že on je taký typ, čo si proste sadne s každým. Steve môže byť nakoniec rád, veď mu prišiel Cole a Meireles, to sú hneď dvaja ďalší hráči, s ktorými si môže naraziť. Ten stred síce bude na môj vkus trochu ofenzívny ale to by mal Gerrard zvládnuť. Efekt by mohol stáť zato.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, no aj mne sa taký zdá, ofenzívy sa tiež trochu bojím, ale zvládnuť sa to asi dá. Torres by bol tiež nadšený z takých spoluhráčov, vyzerá to tak, že si bude rozumieť aj s Jovanovićom/ Coleom/Pachecom, keby mu pribudne ešte jeden hráč, bola by základná 11 LFC dosť silná na lopte a Nando by si tiež krásne narážal... Výkony Gerrarda by išli o 180 stupňov hore. Znovu spomínam Nemecko, takže sa to dá, nehral tam žiadny DM...

Inak M.Diarra z Realu by stále len 3€, zmluva mu vyprší za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka ale je, či vôbec tú silu na lopte dokáže zúžitkovať coach ako Hodgson. Super cena za Diarru, do toho by som šiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já jsem dokonce četl, že by byl Real ochotný ho pustit zadarmo. Ty 3 miliony by byl plat tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
tomasinho

Tak nechal bych si to líbiti, Masch za nějakých 17 mega pryč a za něj Diarra a Meireles, proč ne. Taky jsem dneska četl, že Hodgson dostane všechny prachy z Mascheranova prodeje na přestupy, takže aspoň něco. Teď mě tak napadlo, nehrál náhodou Meireles už za Porto EL letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si to čítal ?

Reagovat
tomasinho

liverpoolecho

Reagovat
smazaný uživatel

pekný hispánsky názov v podstate.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Pozri sa na Cottagers. Kto tam nebol silný na lopte ? Okrem Etuhuho...

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey, Duff, Murphy priemer, Johnson ale ten bol pravidelne out...Gera?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey, Duff, Murphy, Davies nadpriemer podľa mňa. Na tím zo stredu tabuľky. V Lfc chce mať podobných hráčov,len proste kvalitnejších...Gera(Kuyt)...

Reagovat
tomasinho

Murphy je pořád s míčem u nohy výborný. Připočítal bych tam třeba taky Daviese.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem dal na tiket:

Tottenham- Wigan- Handicap 0:1- 1

Chelsea- Stoke-+ 3.5 branek

ManU- West Ham- Handicap 0:1- 1

AS Roma- Casena- Handicap- 0:1- 1

Cean- Brest- 1

Wolfsburg- Mainz- 1

Reagovat
kiwwi

celkovy kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovy kurz je 21.79

Reagovat
Kovi81

ze ja mam tiket skoro stejny

Reagovat
smazaný uživatel

jo? a co tam mas za zapasy?

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea

Reagovat
kiwwi

OT: Manažer Wiganu Roberto Martínez našel důvod, který vysvětluje hrozivou formu jeho týmu na hřištích soupeře v minulé sezóně. „Důvodem jsou naše oranžové dresy pro zápasy venku. Nikdy jsme v nich nic nevyhráli,“ uvedl Martínez. (Daily Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

To nepovedal, neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že v domácich dresoch hrajú fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že konečně nastoupí Cesc a Robin v základu, pak o výhře nepochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý: Almunia - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Song, Fabregas, Diaby - Walcott, van Persie, Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate ideál, až na Aluminium

Reagovat
kiwwi

hmm to vyzera na vitaznu zostavu...lebo som rozmyslal ze dam 1X (2 kurz) ale asi seriem na to

Reagovat
Didier Drogba

Rosa do základu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, naše nejsilnější sestava.

Reagovat
kiwwi

a ja som si stale myslel podla komentarov fans Arsenalu ze v najsilnejsej zostave nesmie chyba Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to postavili: Song,Fabre,Diaby - Rosa - Walcott, Persie, tak by to najsilnejšia fakt bola

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel hrať ale Rosa naľavo.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, viac sa mi páči ako dirigent stredu pola...Ale naľavo zahrá tiež dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď to je trequarista v tom čo píšem, tak aké naľavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, ale kto by sa pohyboval na ľavej strane ? Diaby ?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže netrénuješ Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, ty na italov moc nie si no...

Reagovat
smazaný uživatel

No, podobný kvazisestavy vážně nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Pro venkovní utkání určitě. Na domácí zápasy bych tam ale rád viděl Rosu místo Diabyho

Reagovat
fantomas

Rosa měl dneska hrát místo Aršavina.

Reagovat
fantomas

V žádným případě, neni tam Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Proč probůh nehraje Rosa?

Reagovat
afc

silna zostavicka

Reagovat
SunFells

Silná sestava, ale zdá se mi, že Wenger současnou top formu Rosy naprosto ignoruje.

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea doma=góly Drogby

Reagovat
C-M@ster

Chelsea venku = góly Drogby

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za OT: Hrané TMNT v roku 2012 Snáď to bude dobré, bola by pekná nostalgia.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude provar

Reagovat
smazaný uživatel

Réžisér Iron-man. Film storočia to nebude, ale slušný blocbuster áno a viac ten žáner v podstate ani nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležitý bude najmä scenár a casting, réžii viacmenej dôverujem.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, tak námětů je dost a dost, příběhů TMNT je mrtě moc, mi se třeba líbilo, když za nima přicestovali jejích budoucí já třeba...Každopádně uvidíme, kdo ví, zdá se to za dva roky natočí. Takové Sin City II. už mělo být tak dva roky v kině a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá čas, točil Machete

Reagovat
smazaný uživatel

*k

Reagovat
Devil

Straky dnes alespon bod!!!

Reagovat
cubinho

Proč nehraje Rosa????!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Co to má Song sakra na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak kdyby právě přežil písečnou bouři...

Reagovat
SunFells

Reagovat
-Kopy-

Dvakrát za sebou nejlepší na place a nehraje, to mě poser

Reagovat
Losinho

Co má Rosa ještě udělat, aby hrál ?!?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaobstarať si francúzsky pas?

Reagovat
Losinho

No, to by mu možná pomohlo

Reagovat
Pipo123

Song ani by som ho nezpoznal

Reagovat
vodka

tak ale vypadá to trochu líp než ten Sagna s tím jeho melírem, to je totálně na grc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte prosím někdo link na arsenal ?

Reagovat
SunFells

Zlomte Pedersenovi prst.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Achjo, zase ten vymaštěnec. A zase ty rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, to je docela hezká hra, no

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se docela líbí, jak se s tim Rovers nemažou.

Reagovat
vodka

AFC bude mět s těma standartkama problém... a v podání blackburnu je standartka kdekoliv... kdyby dokázali házat auty z vlastní půlky do vápna, tak to tam budu solit...

Diouf a Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

co to je??? proti komu to sakra hrajeme??

Reagovat
Minister

Každý jeden aut či roh je obrovské nebezpečenstvo

Reagovat
C-M@ster

Diouf to neuveritelne provahal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
fantomas

Wengerovi začíná bejt vedro. Nedivim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je vedro už od první standardky...

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers zatiaľ omnoho lepší. Ale ten Fabregasov cit v nohe nikdy neprestanem obdivovať.

Reagovat
fantomas

Mně je ted nákej jeho cit u zadku, ta obrana je totiž JAK Z PŘEBORU!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers jedou tyjo... Nemažou se s ničim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spočítala bych sekundy za to utírání míčů a pak bych je přidala do nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

To se chceš strachovat o remízu ještě nastavení

Reagovat
Losinho

Theo goooooooool !!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

THEOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooooooooooo !!! ano... !!!

Reagovat
C-M@ster

Ze by jeho sezona? 3. gol.

Reagovat
C-M@ster

4. *

Reagovat
fantomas

THEEEEOOOO! Zakončení, všímáte si?!

Reagovat
SunFells

Lépe už to umístit nemohl ....a v jaké rychlosti, uh

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že to konečne bude ako u Saints. Post i forma, konečne.

Reagovat
Losinho

Neskutečně ho zlepšil

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky zlepšil. On ho měl v sobě furt. Jen měl na křídel za úkol góly připravovat, což nikdy nebylo jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Losinho

No, co si pamatuju některý ty jeho zakončení...

Reagovat
fantomas

Tak to bylo všechno způsobený, že ho ta jeho nová role ubíjela, ubírala mu sebevědomí. On byl zvyklej akce zakončovat, ne centrovat někde od lajny. Pak to došlo do takovýho stádia, že se střílet pomalu bál a "vymejšlel" lepší varianty. Ty byly k smíchu daleko, daleko spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Theooooo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan

Reagovat
Minister

Kraaaaaasa

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím? Útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Už len Babela upratať a je to...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som nepodceňoval Walcotta a viem prečo, konečne sa mu našla pozícia.

Reagovat
smazaný uživatel

What the holy shit fuck Theooo Walcotttt

Reagovat
SunFells

Wengerovi už takové horko koukám není

Reagovat
SunFells

Ale nervozita je na něm hodně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam ako si papká...

Reagovat
smazaný uživatel

Znáte méně sympatický tým než tu bandu bezmozků a lidoopů v bílo-modrém?

Reagovat
Losinho

Proč sem taháš Man City?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky jednoduché myšlení...

Reagovat
Tomekcz

ano treba decka z arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tech bilych prvku na drese moc nema

Reagovat
smazaný uživatel

třeba loňský kádr pompey?

Reagovat
Deywid

Arsenal

Reagovat
vodka

bandu frantíků v červeném?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jednoznacne Chelsea

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Losinho

Arshavin to zase zazdil

Reagovat
vodka

Mame Biram

Reagovat
vodka

vlastně oba Dioufové

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dal? Zase nejaka hlavicka?

Reagovat
vodka

nn, el hadji udělal debila z koscielneho a před prázdnou dal mememu, který si našel místo mezi vermaelenem a clichym

Reagovat
vodka

mamemu

Reagovat
smazaný uživatel

Zabúdaš na Sambu! Ten tam spravil najviac práce!

Reagovat
vodka

Samba je nejsympatičtější hráč Rovers po Robinsonovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

GOOOOOL DIOUF

Reagovat
hefy

Krásnej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
vodka

a koscielny za šaška...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádna akcia, hlavne Samba

Reagovat
REPLIKATOR

Samba

Reagovat
Tomekcz

Mame jede na dalsi hattrick

Reagovat
Side

Bože to je obrana

Reagovat
REPLIKATOR

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól

Reagovat
kiwwi

once a red, alays a red

Reagovat
kiwwi

always

Reagovat
fantomas

Geniální. Fakt hráč do základu, tahle panenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teďka propadl, no

Reagovat
fantomas

A Vermaelen mimochodem taky věděl o hráči za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho bych dneska nenadával, v začátku zápasu nás podržel ze všech nejvíc a snad 10 hlaviček odvrátil

Reagovat
fantomas

Hodnotim jedinou situaci, jestli sis nevšim, ne celej dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ta obrana

Reagovat
vodka

no jo, hráč do základu koscielny to ted vyřešil s přehledem klidem a čistě

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomenulo mi to Carru, ten tie súboje hrá presne rovnako

Reagovat
fantomas

Ale ten tomu hráči aspon dá loket, když nestíhá.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers neskutečný tempo, co nasadili.

Reagovat
Losinho

Koscielny

Reagovat
Tomekcz

Robin se vam zas rozpada?

Reagovat
smazaný uživatel

A Persie skončil?

Reagovat
kiwwi

Fabregas da slapak a zrani sa

Reagovat
kiwwi

*RvP

Reagovat
smazaný uživatel

same old shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalinic - Mame

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny by mal zacat navstevovat posilku..

Reagovat
vodka

jinak ale Blackburn teď jede, AFC nestíhá, přesto si myslím, že pokud dojde rosický, tak s přehledem vyhrají...

Reagovat
fantomas

S přehledem můžem vyhrát max. 7:5 s touhle defenzívou.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase zápas, budu starší o sto let, až to skončí

Reagovat
Tomekcz

Blackburn je uplne nici tou hrou do tela

Reagovat
vodka

Song jediný se zatím hře přizpůsobil... a Rovers doma moc bodů neztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger a 4. rozhodčí = neverending story.

Reagovat
REPLIKATOR

Co to tam běhá za černýho blonďáka?

Reagovat
Losinho

Song

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rosy prohrajou..

Reagovat
vodka

ale s Chamakhem to bude lepší než s van Persiem, ten by mohl fungovat napadáním na pomalého Nelsena... zase na druhou stranu Nelsen se s tím nesere a v problémech odkopává z první do řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam být místo Fabregase, rozhodně teď má Rosa lepší formu než Cesc.. Chamakh se do šancí možná dostane, ale bude záležet kolik jich bude mít, aby alespoň jednu branku dal

Reagovat
Losinho

A Persie asi končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo5

28.08.2010 14:14

A Persie skončil?

Už to tak vyzeralo hneď.

Reagovat
kiwwi

to su uplne bezne suboje, ja to nechapem co to ma za stavbu

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickú...a pritom je to taký hráč...ach

Reagovat
Losinho

Na plac de Chamakh, takže Rosu jen tak neuvidíme

Reagovat
Godwinson

Koscielny

Reagovat
vodka

hrozně hoří, s každým soubojem do těla má problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Už horí aj bez súboja

Reagovat
Godwinson

To ty začátky, on se rozjede

Reagovat
Losinho

Je hroznej

Reagovat
fantomas

Nafackovat všechny hlupáky, co se tu smějou ve stylu "zase se vám ten Robin rozpadá, co?"...

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je fakt hráč do fanty..

Reagovat
kiwwi

ja som ho tam mal ale vymenil som ho za Carrolla lebo som presne vedel ze polku sezony bude zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

toho si po minulym kole vzalo tisice lidí... ja veril trojce Carroll, Rooney, Persie, ted premyslim koho misto Persana... mozna nejakyho nesympataka z chelsea nebo city.

Reagovat
kiwwi

ja Carroll, Zamora, Doyle

Reagovat
kiwwi

vsadil som radsej na silnu obranu a zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Bral jsem tym podle sympatií, i když samozřejmě některý ústupky dělam

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to presne rovnako.

Reagovat
Minister

A RvP zase na polroka...

Reagovat
SunFells

Song si snad na ten melír zašel místo předzápasového rozběhu, má to i na dresu.

Reagovat
fantomas

Tak potí se (snad) - nejspíš to nebude barva na půl roku.

Reagovat
SunFells

To doufám, že to nebude mít na palici ještě půl roku

Reagovat
kiwwi

hlavne by mu niekto zo spoluhracov mal povedat ze vyzera jak postihnuty s tym melirom

Reagovat
vodka

pokud to neřekli do teď Sagnovi... Song vypadá ale eště docela slušně

Reagovat
kiwwi

ja to nechapem jak sa ti cernosi vedia zhovadit tymi ucesmi...Sagna, Song, Adebayor a to ani nehovorim o borcoch ako Abel Xavier alebo Taribo West

Reagovat
fantomas

Mně se to celkem líbí.

Reagovat
kiwwi

nemyslis vazne

Reagovat
fantomas

Myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by nemyslel. Narozdiel od Sagnu nevyzerá tak hrozne.

Reagovat
kiwwi

no neviem podla mna je to nenormalne otrasne...vyzera jak totalny chuj

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie. Nevyzerá to ako na Cissém či Hondovi, ale už som videl aj horšie, o dosť. Ten kontras je fajn, pripomína mi kávu s mliekom

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

capuccino

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
vodka

škoda, že nemáme v MU žádného útočníka, který hraje takovým způsobem do těla...

Reagovat
kiwwi

Rooney ked chce tak vie zahrat pekne do tela

Reagovat
vodka

ale je malý...

Reagovat
Tomekcz

to kdyz ma ty svoje blikance a dostava za to cerveny karticky

Reagovat
vodka

právěže nedostává...

Reagovat
Tomekcz

no ted uz ne ale driv to bylo horsi, ted se aspon snazi kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
kiwwi

Berba si vie telom akurat pekne prykryt loptu ale aby v subojoch 1v1 vyuzival telo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ses spatne vyspal nebo co? Nejak ti to dnes nepali

Reagovat
kiwwi

uz som pisal vyssie pod ten tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny zatim

Reagovat
Tomekcz

jestli tam posle Rosu tak ho tam rozdupou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom ale má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám chvíli a arsenal zatím slušně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to v Anglii za novou módu s těma autama?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, zakázal bych to. Jednak to zdržuje, jednak to hru kouskuje a ještě místo aby se hrálo pozemi se balón furt poletuje vzduchem

Reagovat
vodka

"zakázal bych to" odkdy e fotbal má hrát po zemi? ale zdržovat to zržuje, to je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si ten balón klidně utře, ale dal bych na to nějaký časový limit, třeba 5 vteřin. takhle je z toho pomalu hokej, už chybí jen komerční přestávky

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pár minut hry se tím jistě ztratilo, 2-3 určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Viď vodka, ani nie, keď sa nad tým zamyslíš.

Reagovat
fantomas

Stejně ty auty prameněj z našich chyb, takže si za to de facto můžeme akorát sami.

Reagovat
vodka

tak on by stejně čekal než Samba s Nelsenem naklušou do vápna...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
SunFells

Je to takové nefotbalové, ale zakazovat to je blbost. Zakázal bych ty haranty s ručníky ...Mě hlavně sere, že Pedersen si mezi tím utíráním přejde někdy i 7 metrů blíž k praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je dávání gólů fotbalově out.

Reagovat
smazaný uživatel

Norové je umí

Reagovat
Side

Arshavin mě začíná pěkně sr*t

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Salgado cez jeho stranu neprešlo nič.

Reagovat
vodka

ale bude to marným aršavinem... každopádně tackling má špičkový ale rychlostní deficit hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď presne tak som to myslel. Beztak ale prekvapko, som nečakal.

Reagovat
fantomas

Je to jenom Aršavinem, Salgado jinak často stojí úplně mimo. Ale Šava je tak obyčejnej dneska, že Salgado pak nemá problém ho ubránit.

Reagovat
vodka

salgado si ale fakt docela zvykl... rychlost nemá, ale 1 na 1 je fakt dobrý...

Reagovat
hefy

Taky jsem si řikal, že je dnes nejaký dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin...

Reagovat
smazaný uživatel

Samba to je ledoborec Jinak Koscielny celkem tragický, společně s Clichym nesou hlavní odpovědnost za inkasovaný gol

Reagovat
SunFells

Je Squillaci na lavičce? Wenger by ho tam mohl poslat teď, dokud má přestupové okno ještě otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se na to pls díváte?

Reagovat
Al Capone

rojadirecta.com

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

A kterej odkaz mám dát mě žádnej nejede....

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny dneska tragédie, ale on si časem zvykne. Tenhle zápas je extrém i na mě, hlavně ten úvod, ale posledních 20 minut se to vrátilo do normálu a hra trošku připomíná fotbal. Sagna zprava a Vermaelen zleva ho musí držet za ručičku, protože po tom gólu je psychicky dole a v obraně spíš zmatkuje, než že by něco dělal. Časem bude ale skvělý a všichni posměváčci zalezou zpátky do děr

Reagovat
Losinho

Ten Arshavin je otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá neviděl sem 1. pol., ale asi nic moc jak to čtu ??!

Reagovat
Shevchenko

Proč nehraje Rosa ?!

Reagovat
fantomas

Přesně takovýhle zápasy my tradičně umíme prohrávat, takže se dneska nebudu divit ničemu. Každopádně pár privilegií, kterými se Arsenal může pyšnit, jsem našel:

1) Máme nejúžasněji multifunkčního beka na světě. Clichymu, pánové, nedělá žádnej problém zkušeně vést a pak taky zazdít protiútok, svou rozehrávkou perfektně založit útočnou akci (soupeře) a ještě je tak dokonale benevolentní, že přes něj vystřelí de facto každý pako. No ták...nekupte to!

2) Žádnému týmu Big Four se nepovedlo tak kvalitně oslabit obrannou řadu. Výměna Koscielny-Gallas by klidně mohla vejít do dějin, protože ten kluk se zatim vůbec nechytá a vzhledem ke specifiku těch jeho nynějších nedostatků bych se nedivil, kdyby se na tom tak další dva roky nic nezměnilo.

3) Taky máme v kádru patrně nejzbytečnější křídlo EPL. Salgado může bejt sebetragičtější a může sebevíc nevědět, kde má vlastně stát, ale Aršavin je přesto natolik shovívavej, že do něj radši bezhlavě vystřelí, než aby cokoliv vymejšlel. Obrannou čtyřku takle hrozně nahuštěnou na střed sem ještě neviděl (dělá to právě hlavně Salgado, že často hraje pomalu třetího stopera) -> Šava je ale jistota, stejně pak vždycky běží s míčem do středu zase zpátky ke svému strážci.

Rosa na plac, co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Najmä 3.ka.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak už to vím

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem se ptal jak to vypada po 1. pol. ze sem ho nevidel

Reagovat
fantomas

Jo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že budeš mít pravdu. Ale tohle je dlouhodobý problém, s týmy jako Liverpool Arsenal problémy nemívá, ale Stoke, Fulham, Blackburn, Birmingham a Sunderland, to jsou venku vždy ty největší boje. Možná by to chtělo nakoupit Delapa, C.Colea a hrát jako oni

Reagovat
Losinho

Jednoznačný souhlas, se vším

Reagovat
vodka

aršavin musí byt ze salgada zoufalý, protože když mu zkusil kličku, tak mu to vždycky ukopl... Celkově aj loni už ke konci PL hrál dobře...

Reagovat
fantomas

Aršavin předevšim nemá vůbec chodit do kličky, od toho se vše odvíjí. Ale on jak to jednou zkusí, tak už je to celej zápas.

Reagovat
SunFells

Mně se právě stalo něco neuvěřitelného. Když jsem viděl ty Shavovi neustále stejné pokusy o rychlí pohyb do středu hřiště, zazáviděl jsem trochu mufanům Naniho.

Minulý zápas mi dal trochu naději, že to už není ten sobecký hovno hrající Arshavin ...bohužel, je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

3. kolo Carlingu se hraje North London Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

ou... no, my budeme hrát s děckama, takže nejspíš dostaneme naloženo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea-Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostanou po prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim, nebudou hrat s mladikama, protoze zadny nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Theo - trhač sítí

Reagovat
Losinho

Wenger je nějak nervózní...

Reagovat
SunFells

Už od 2. minuty no

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa musí místo Fabregase... nerozehranost je na něm vidět hrozně.

Reagovat
vodka

krysák gól... Givet propadl úplně a Salgado po pochvale taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

To je lucker.

Reagovat
kiwwi

Sagna

Reagovat
SunFells

Už jsem to viděl 3 metry nad břevnem, tak jak to Shava umí.

Reagovat
smazaný uživatel

sagna jednou zaútočí a je z toho gol

Reagovat
fantomas

Dobrej sprint a náběh ale.

Reagovat
fantomas

No aspoň že tohle pořád umí.

Reagovat
Losinho

Celou dobu hraje hovno a nakonec dá gol...Ted má na 3 zápasy základ jistej

Reagovat
SunFells

Cesc se ani nepodíval a takovou přihrávku.

Reagovat
fantomas

Aršavin bráněn Salgadem = 16letej spratek bráněnej 50letym dědou.

Reagovat
smazaný uživatel

AA23 tahne na 30 ty inteligente...

Reagovat
smazaný uživatel

Dunn in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ta obrana hori...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu obranu je radost pohledět

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado mi v bránení pripomína Lucasa, tieňové bránenie ako sa patrí...

Reagovat
smazaný uživatel

Az se kolem Koscielnyho probehne takovy Drogba nebo Rooney, tak se rozpadne

Reagovat
kiwwi

dufam ze Blackburn vyrovna v 90+ aby uz Arsenal nemohol odpovedat

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sakra ten Arsenal nevystřelí z dálky???

Reagovat
kiwwi

odpoved mas v otazke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý bod dneska, konečne.

Reagovat
SunFells

myslíš proč Diaby nevystřelí z dálky, ne?

Reagovat
fantomas

Tak co, Wengere? Necháme Aršavina ukličkovat k smrti, nebo ho stáhneme ještě předtim?

Reagovat
Losinho

Arshavin dal gola, takže má ted místo na hřišti na nějakou dobu pronajmutý

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant, ale šikovný hráč, Olsson pomôže

Reagovat
vodka

2. poločas nuda, nemá to to nasazení a tempo...

Reagovat
kiwwi

Blackburn odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Já dám Rosu do Fantasy, že hrál minule skvěle a on mi ho tam pošle až v 66 minutě

Reagovat
Losinho

Rosa jde na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia kapitan, to je komedie

Reagovat
Side

Rosa

Reagovat
SunFells

Uh ..vidím Rosu jít na plac a běžet někam Vermaelena, už to se mnou málem seklo

Reagovat
fantomas

Já padám z toho, že Rosa nestřídal Šavu. Místo Cesca mohl jít do středu Jack.

Reagovat
SunFells

Jacka bych tam teda neposílal, Shavu bych sundal místo Ebouého a Rosu nechal ve středu.

Reagovat
fantomas

Eboué doleva? To bude ještě horší než doteď. To spíš Eboué může jít vyztužit střed a zabetonujem to.

Reagovat
SunFells

Horší než teď to být nemůže, on je schopný tam aspoň podržet míč.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Capello fakt jezdí jenom na zápasy big4

Reagovat
hefy

Capello měl skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ved je to dnes este len prvy zapas...odtial to ma len kusok do Blackpoolu

Reagovat
fantomas

Jo, a tam má jako jakýho adepta reprezentace?

Reagovat
kiwwi

Zamora?

Reagovat
fantomas

Jeden hráč a ještě jen ze širšího kádru.

Reagovat
kiwwi

no a dnes tu okrem Walcotta ma koho? Whiserea max. ktory asi ani nenastupi

Reagovat
kiwwi

*Wilsherea

Reagovat
kiwwi

tak na 7 minut

Reagovat
fantomas

Robinsona a Dunna.

Reagovat
smazaný uživatel

dunn býval společně s duffem když byl ještě u rovers nejlepším hráčem ligy

Reagovat
fantomas

Tse, v tu dobu válel Titi s Bergkampem.

Reagovat
kiwwi

Rovers vyrovnat

Reagovat
kiwwi

nemala byt reakcia

Reagovat
fantomas

Třeba se jel podívat jen na Robinsona.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

Dnes krásná ukázka toho, že kdyby Wenger nebyl starý tvrdohlavec a nestál si pořád jen za těmi sympaťáky z Ligue 1, tak dnes má ve stoperské dvojici pořádného beka, který se nerozpadne hned po prvním střetu, jako Koscielny. Samba!

Reagovat
Mindas

*neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

uf Ben Arfa .... ještě, že dnes poslední zápas se sympatickým kádrem

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa není sympatický ? Navíc sakra dobrá posila pro vás.

Reagovat
SunFells

sympaťák jak sviňa, ti povím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je to sympaťák.. V jeho podání je fotbal nádherný.

Reagovat
smazaný uživatel

,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam pochopil, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák to snad není? já už fakt nevím podle čeho posuzujete sympatičnost..

Reagovat
fantomas

Pěkně Theo.

Reagovat
10

jak může Míchel pořád hrát beka v PL, když nestíhal už před lety v Realu?

Reagovat
SunFells

Nestíhat se dá ve všech ligách, v tom se nezměnil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ved hra celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Real nebránil

Reagovat
vodka

to si ten Allardyce dělá prdel ne? co to je za střídání?

Reagovat
vodka

ale Samba je perfektní target man

Reagovat
fantomas

To je zase nedůraz. Ještěže Dunnovi nesedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere?? v téhle situaci??

Reagovat
Side

Taky si říkám

Reagovat
fantomas

Johoo, Wenger mě vyslyšel!

Reagovat
Losinho

Ale docela pozdě

Reagovat
Mindas

Dnes krásná ukázka toho, že kdyby Wenger nebyl starý tvrdohlavec a nestál si pořád jen za těmi sympaťáky z Ligue 1, tak dnes má ve stoperské dvojici pořádného beka, který se nerozpadne hned po prvním střetu, jako Koscielny. Samba!

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Samba ? Neviem či by stíhal, ale rýchlostne, ten hráč sa hodí akurát tak do Stoke...Arsenal mal vždy rýchlych stopérov...

Reagovat
fantomas

Samba na to možná nevypadá, ale rychlostně je na tom hodně dobře. Něco jako Campbell. Taky působí neohrabaně, ale na svou vejšku dokáze pořádně zasprintovat.

Reagovat
Mindas

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Samba dokáže aj s loptou na svoju výšku a váhu výborné veci, ešte narozdiel od Sola.

Reagovat
fantomas

No pozor, Sol možná neni dvakrát konstruktivní a míč v běhu málokdy vede, ale na jeho rozehrávku sem si nikdy nestěžoval. Jednoduchá, precizní, efektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takú loptu ako Samba ale nepošle a s držaním lopty je tiež kamarát menší.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máte pravdu...

Reagovat
Side

Wilshere se toho nebojí

Reagovat
SunFells

Rosa je dneska špatný ...Nevěřil jsem, že Wilshere bude platný, ale ukazuje se jako lepší tah.

Reagovat
kiwwi

Rovers vyrovnat

Reagovat
SunFells

Na co kurva Chamakh čekal?

Reagovat
$dolar$

Vzdyt to udelal dobre, nebyt Jack takovy kopyto...

Reagovat
kiwwi

urobil to dobre...toto bola cista golovka pre wilsherea

Reagovat
SunFells

Dobře se to vyvrbilo, ale nemuselo ...Kdyby to Jackovi poslal hned za linii, tak tam bude s Theem proti jednomu.

Reagovat
kiwwi

to by bolo do rizika....urobil to na istotu a urobil to dobre...co este by si viac chcel ako hrac s loptou sam proti brankarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Urobil to dobre.

Reagovat
$dolar$

2 penalty ted mel Blackburn kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tři

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický Veľmi slabé...a koľko ste od neho čakali. Nebráni pozične, v súbojoch mäkký, kolmica žiadna, lopty nerozdáva, roztiaol hru raz a teraz nádejnú šancu nadrbal na tribúnu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál opět výborně.

Reagovat
fantomas

Výborně opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Svoje si uhrál, navíc ten pas přes celou půlku hřiště na Clichyho všechno špatný smáznul

Reagovat
smazaný uživatel

"roztiaol hru raz". Vtedy si pustil do gatí od rozkoše a stačilo ti? Marty nesranduj.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to jen asi posledních 15 minut a rozhodně se mi to nezdálo jako nějaký špatný výkon, naopak.. Tu hru roztáhnul skvěle, znovu měnil tempo hry, pozičně hrál dobře, protože právě díky jeho pozičnímu bránění zahrál Blackburn asi 3krát dozadu, protože volné hráče Rosa vystínoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trd, 2x zrýchlil pri protiútoku, to sa ale ćaká. Inak mal mať 4 čisto vypichnuté lopty a ustáť aspoň dva súboje, neurobil ani jedno. Hovorím, raz pekne tú hru roztiahol, to bolo všetko. V hre príliš nebol, ako hovorí herbage, ale keď bol, nebol vôbec prospešný v 8/10 prípadoch dajme tomu. To mi na kritiku staćí aj keby ho pred zápasom nik nevyťahoval ako spasenie.

Reagovat
$dolar$

Navic naprosto zbytecne ztratil balon za vlastnim vapnem a mohla z toho byt sance pro Blackburn...

Reagovat
smazaný uživatel

On potřebuje hrát od začátku.. Ti kdo vědí jak Rosa hrává, když přijde do utkání později musí být za dnešek spokojení..

Reagovat
smazaný uživatel

..to už je možno iné, ale je zbytočné sa na to vyhovárať...nehral dobre.

Reagovat
$dolar$

Hral hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážne, to je fakt kŕč.

Reagovat
Losinho

Bohužel. Ale stejně doufám, že ho dá Wenger příště do základu, klidně místo Arshavina

Reagovat
fantomas

On neni hráč pro střídání, ten skvělej výkon se od něj nedal čekat, ale že by nějak propadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepadli iný, ale bolo to slabé, fakt slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

*iní

Reagovat
Losinho

Přesně tak, měl by příště hrát v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechápu, proč z něj všichni najednou dělaj spasitele, ale dnes se snažil. To že se moc do hry nedostal mělo příčiny jinde

Reagovat
kiwwi

Robinson

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle body mají cenu zlata

Reagovat
Lorcan

Reagovat
$dolar$

Nechapu jak muze nekdo prat Blackburnu sestup? Vzdyt hrajou hrozne sympaticky

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes áno.

Reagovat
fantomas

Druhej poločas zas hráli klasicky Allardyceovsky. Na náhodu, všecko ukopat, spolíhat se na standardky, ani už pořádně neběhali jako v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som skôr až poslednýh 25-30 minút...

Reagovat
fantomas

= druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

V tom začátku sem neviděl podstatnej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě byli sympatičtí dřív, ale v poslední době bych jim ten sestup přál taky. Nehrajou nic extra fotbal, chodí na ně málo lidí a když si mám vybrat mezi Rovers a týmama co hrajou o patro níž, jako je Leeds, Nottihgham, Sheffield Utd, Derby a nebo Norwich, tak beru určitě někoho z té druhé skupiny.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuf.

ale tři body jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem říkal, jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Rosa dneska nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Theo měl střílet a nedávat to na Jacka.

Jinak Rosa dneska špatnej,bohužel.

Reagovat
afc

Zostarol som o 100rokov ale tri body su doma a este mozu mat cenu zlata.Na Blackuburne je to kuresky tazke a vsetci sa tam zapotia,nie je nahoda,ze Rovers minuly rok neprehrali s nikym z BIG4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ale z Balckburnu budu mít černé můry ještě dlouho

Reagovat
Al Capone

škoda Blackburn, na remízu měl

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl trošku ospalý, ale jinak dobrý výkon, který by chtělo udržet

Reagovat
kiwwi

no nic, idem dat na Spurs handicap lebo Wigan bude hrat v oranzovych dresoch

Reagovat
fantomas

Ve druhym poločase aspoň poctivě udělaná, vydřená výhra. Naštěstí Blackburn odpadl a vepředu už fakt čas od času zahrozil jen díky těm standardkám. Důležité tři body. Clichy s Koscielnym největší slabiny základu. Pro dnešek vše, co mám k Arsenalu, jde se koncentrovat na Bolton.

Reagovat
SunFells

Vždyť dneska nehrajou

Reagovat
fantomas

No a co? To je dlouhej proces.

Reagovat
Devil

Zapasu by klidne slusela Remiza,Arsenal nebyl o moc lepsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu napsat, napadaj mě jen slova zmaru a bídy. Dnešní výkon omlouvá snad jen to, že je začátek ročníku a ne všichni hráči jsou v ideální formě, ale na to se nejde vymlouvat věčně. Nyní přijde reprezentační pauza, což je další strašák, ale snad se dá Robin mezitím dopořádku, protože dnes byla opět vidět jeho genialita (tu deístku na zádech má oprávněně). Bohužel, pár podobných představení a Arsenal je ze hry o titul. Je to ta stará známá písnička, které už se na hřištích soupeřů opakuje. Tedy ony jsou vlastně dvě. Arsenal je lepší, vede, inkasuje a do konce utkání se strachuje o výsledek a pak je ještě druhá, kdy inkasuje jako první v nastavení vyrovná nebo štastně zvítězí. Dnes jsme měli možnost vidět tu první a ten scénář byl po druhém gólu úplně jasný. Wenger to chtěl ubránit a udežit z breaků, proto nechal rychlá křídla Aršavina s Walcottem a na střed dal Rosického. Jenže nefungovalo to, Arsenal nedokázal udržet míč na svých kopačkách a nějaké šance z breakl si taky nevytovřil, pokud nepočítáme tu z nastavení, kdy všichni hráči Blackburnu se nacpali před bránu Arsenalu. Obrana hořela a nebýt Vermealena, tak dostala pětku a to Vermealen tam měl taky pár slabích chvilek. Clichy se Sagnou střídali lepší a horší momenty, hlavně Sagna ty lepší, ale suverénně nejhorší byl Kosicelyn, přes kterého to hráči Blackburnu celou druhou půli úmyslně cpali. Já mu tedy stále věřím, ale dnes to nebyl jeho den. Dobře bránil Song a v záloze se zvedl jeho výkon oproti minulému utkání o desítky procent. Diaby zase chytil svojí starou nemoc a vodil si tam míč jak na pouti. Fabregas z formy, snad se brzy do ní dostane. Robin nehrál špatně, ale brzy se zranil, Aršavin na pěst, Walcott snaživý výkon, podpořený gólem a Chamakh taky dobře napadal a vyhrával hlavičkové souboje. A mile překvapil Almunia, abych nezapomněl. Takže známky: Almunia 7 - Sagna 6, Koscielny 4, Vermaelen 7, Clichy 6 - Song 6, Diaby 5, Cesc 5 - Walcott 7, Robin 6, Aršavin 4 - Chamakh 6, Rosický 5, Wilshere nehodnocen

Reagovat
fantomas

Clichy nejvíc pět. Vermaelenovi taky spíš šest, i když to dneska nebylo špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem tu dnes chválil přenosy na netu a teď nemůžu žádný najít... nemáte někdo? na wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spurs zase štěstí jako hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

zase?

Reagovat
fantomas

Proti Stoke ho snad neměli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas som nevidel. Narážal som na zápas proti City kde im práve štastie chýbalo

Reagovat
kiwwi

Ekotto je na uterak

Reagovat
fantomas

Ty jeho kličky teď. On je na ručník zralej od začátku svýho působení na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej zakrok Trabelsi

Reagovat
kiwwi

na WHL dnes jak v hrobke

pocujem hracov ako sa rozpravaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm a ja mam sorensena na lavce.. se fakt na tu fantu muzu vykaslat...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil zas pentli?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo// a stream jsem nasel, ale je to takova kvalita, ze je to spis utrpeni sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Komu? Lampsovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Teda pry, ja to nesleduju, ale nekdo psal ze Lampard zase nedal a Sorensen dostal body

Reagovat
kiwwi

jj Lampsovi...kopol to dost biedne...Sorensen to chytil do ruk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopol to síce lepšie ako Evra v pohári (do smrti bude môj negatívny príklad na penaltu) ale aj tak bola mizerná. Konečne sa ukazuje, že s tými penaltami som mal pravdu, Lampard je labilný šupák čo to častokrát kope ako salámista. Kde sa hrabe na Ballacka, Persieho, či Alexandra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teraz som videl v prestávkovom štúdiu. Inak Cashley nastrelil brvno a Terry pekná ulička na Maloudu, ktorý sám pred Thomasom nezaváhal.

Reagovat
kiwwi

ja Zamoru

Reagovat
mithro

ja ho mam ON, dufamy e nedostanu kotol

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som nakupovať, tak čo zatiaľ vyzerá najlepšie?

Reagovat
kiwwi

Spurs biiiida

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a Fulham?

Reagovat
Azza

Link na Wolves ?

Reagovat
smazaný uživatel

da se najit

Reagovat
smazaný uživatel

OShea zatím dost kazí Nevíte proč nehraje Valencia?

Reagovat
Swarley

doufám že to Wazzu nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nani Já se ho snad naučím mět rád.

Reagovat
Swarley

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Devil

Nej byl stejne Giggs.....

Reagovat
homeles8

600. pro Cukrouška

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ani jsem to nemusel otevírat a hned jsem věděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
Shevchenko

Tahle diskuse mě fakt zabíjí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jděte s tými videami pod príslušnú sekciu Ale predtým ešte sem hoďte niečo podobné

Reagovat
kiwwi

aj tak je najlepsi Jimmy Bullard:

http://www.youtube.com/watch?v=ukn0D5DLYxg

1:02

2:00

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

To je fakt krize, on už Elmander kope i standardky.

Reagovat
Godwinson

Tottenham je údajně velmi blízko k dotažení příchodu Scotta Parkera. Vedení Spurs by podle listu Daily Mail za něj mělo do West Hamu poslat 8 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

= sestup Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by im to pomohlo, môj oblúbený klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Kadr na to, aby hrali stred Championshipu, uz maji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale choď, najlepšie by bolo keby napodbnia Magpies, prečistia to a vráti sa silnejší a hrdý West Ham - Academy of Football...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

sakra musi pockat na Millwall

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Lions uz cekaji na ne

Reagovat
kiwwi

mne by to nevadilo...tento rok tipujem boj o udrzanie West Ham, WBA, Wigan, Blackpool, Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton nee, a Wigan taky nema tym, kterej by mel spadnout.

Reagovat
fantomas

Bolton nebude hrát o záchranu.

Reagovat
Godwinson

Což by bylo výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Roger

Reagovat
fantomas

Cahill. Skvělá technika na stopera.

Reagovat
Tomekcz

Jaaskilainen

Reagovat
fantomas

Tak to je v hajzlu. Ten Johnson je hroznej, každopádně tohle si holt Jussi nesmí dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
fantomas

Johnson do Jaaskiho zbytečně naběhl, pak ho ještě trochu postrčil a on mu vlepil facana no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Taková klukovina...

Reagovat
smazaný uživatel

City:

Hart - Richards, Kolo, Kompany, Lescott - Yaya, De Jong, Barry - Milner, Adam - Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Manciniho asi nejlepsi mozna

Reagovat
kiwwi

aj pre Silvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez obáv, Silva si zahraje. Na tréningu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si pocka na Carling, tam snad bude stihat obcas i nahrat aspon dozadu predtim, nez prijde o mic

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

keďže je Kolarov out tak určite áno hlavne krídla

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott je na LB vybornej, nebude mit problem predcit Kolarova.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo fakt najlepšie. Viac priestoru pre Jeroma, ktorého údajne začne Mancini pomaly zapracovávať vedľa Kompanyho. (samozrejme nie teraz, keď sú stopéri bezchybní...)

Reagovat
smazaný uživatel

A ja furt premyslim, co ma Cameron Jerome spolecnyho s obranou City

Reagovat
fantomas

Třeba to, že ji za boha ani pořádně neprověří?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi No zvykl jsem si, ze nekdo porad cpe Owena do stredu zalohy MU, tohle bylo horsi

Reagovat
fantomas

Jako koho? Hargreavese nebo Michaela?

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng

Reagovat
Mindas

Reagovat
terry

Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Mancini si v novinách přečetl něco o pravidlu 6+5, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo... Ale keď si to tak vezmeš, koľko popredných mužstiev v Anglicku postaví základ na 6 Angličanoch, ešte k tomu to najlepšie, čo má ? Za toto Bob a City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde mi to chvalyhodne.

Reagovat
fantomas

MU!

Reagovat
Mindas

Tak, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ryana a Fletcha som nerátal, no...

Reagovat
smazaný uživatel

U nas je to spis o Britech nez ciste o Anglicanech

Reagovat
fantomas

To zas až tak nerozlišuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Máme to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne pre to som napísal 6 Angličanov, kým dnes v zostave ich je naozaj 6, a v MU ich bez Ryana a Fletche 6 v základe neni (samozrejme, keby boli naraz v základe Gary, Hargreawes, Owen a Rio tak jo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z jeho pozitív ako trénera zo zahraničia, že sa snaží stavať čo najviac angličanov.

Reagovat
Mindas

Tak on sice řekl, že potřebuje v týmu anglickou mentalitu s cílem vítězit, ale až se hráči uzdraví, tak si to postaví zase pěkně kašpárkovsky, i když je tato sestava optimální a nejsilnější možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestava stejná jak proti Poolu. Sice šest Angličanů , nadruhou stranu podle mě až moc defenzivní na Sunderland. Mohl zkusit Silvu na AM.

Reagovat
kiwwi

Petrov tam dobre nakladal...4. rozhodcovi povedat fuck off , to by tiez mohlo byt na cervenu

Reagovat
fantomas

Nebreč, Johnson řek na zemi Jaaskimu úplně to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sudímu? to je predsa rozdiel!

Reagovat
fantomas

Nadávat by se nemělo komukoliv. Za to, co tam Johnson celou dobu předváděl by si tu červenou zasloužil úplně stejně jako Petrov.

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, jak obhájíš jeden zbytečnej náběh a postrčení ještě ve vzduchu, pak další šťouchanec už na nohou, mezitim nadávky a ještě pro jistotu hádku s rozhodčim kvůli žluté kartě kterou dostal - to bylo ze všeho nejvíc směšný, nevim, čemu se divil.

Reagovat
kiwwi

na zltu kartu, ktoru aj dostal

Reagovat
fantomas

Jo, a Petrov měl červenou dostat za jednu blbou nadávku. Se fakt prober. Hierarchie, jak mohli dostat redku, je prostě jasná: 1. Jaaski, 2. Johnson, až 3. Petrov.

Reagovat
kiwwi

ja som nikde nepisal ze Petrov mal dostat cervenu ale ze to mohlo byt na cervenu...Johnson urco na cervenu nie...nechapem co tu riesis

Reagovat
fantomas

Johnson spíš na červenou než Petrov, to tu řešim.

Reagovat
kiwwi

ani nahodou

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Snad nesouhlasíš s tím, že by se nemělo níkomu nadávat? A že měl dostat Johnson taky červenou, když ji dostal Jaask, tak o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel, prisel bych o body

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

dostal spravne zltu, dalej nie je co riesit...s nadavanim samozrejme jasna vec ale za to sa karty nedavaju pokial to nie je na rozhodcu

drzme sa trochu pravidiel

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že v té hromadné hádce po Johnsonově žluté, kdy se na sudího sesypalo asi šest hráčů v modrym, žádná nadávka nepadla. Zas buď trochu realista, za chvíli by s timhle měřítkem na ploše nikdo nezůstal. Když to neni opakovaný a ulítne jen jedno "fuck off", nikdy se nevylučuje, nikdy!

Reagovat
kiwwi

to su len tvoje domienky a dohady

ja som videl Petrova ked stiredal tak picoval, siel k nemu 4. rozhodca a on mu do ksichtu nalozil fuck off

Reagovat
fantomas

Žádný dohady, to sou zkušenosti. Jestli si viděl, že by někdo za jedno "fuck off" uviděl červenou, tak sem s tim příkladem.

Reagovat
kiwwi

trochu rozdiel povedat to hracovi a rozhodcovi

Reagovat
kiwwi

Jaaskelainen vo fante -2

gratulujem vsetkym co ho maju

Reagovat
fantomas

Hm. Debilní zápas od samýho začátku. Nikdo neni schopnej odcentroval, alá Coyle se vůbec nehraje, žádná narážečka, nic, na nic si netroufnou. Jediný, co stojí za pochvalu, sou Holdenovy rohy, ty by mohly bejt špičkový, kdyby hráči ve vápně zvládali reagovat ve více lidech než jen v jednom na té přední tyči. Dobrej výkon taky Davies, ostatní by se měli stydět. Teď už je to docela dobře prohraný, i když z toho zatim přesilovka cítit nebyla. Bez jednoho hráče v ofenzívě to bude ještě bezzubější - i bez dásně to bude, žádnej chrup, úplně to vidim. Jen křeč.

Reagovat
fantomas

Jo, Davies a Cahill - ten má pro útočnou činnost pomalu větší přínos než Elmander.

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Reina, Johnson, Agger, Carragher, Skrtel, Poulsen, Lucas, Gerrard, Kuyt, Jovanovic, Torres. Subs: Jones, Pacheco, Babel, Spearing, Kyrgiakos, Maxi, Kelly.

Zas ta otřesná obrana. Lucas Těším se na Meirelese jak na boží slitování.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je LB ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

OT: Loic Rémy, 24 March: "Arsenal are the club I want to join. I won't deny it. I love to watch them play. It is the ideal place for me. I've been an Arsenal fan since I was little."

12 July: "When a club like West Ham is on the cards, it's always exciting. I dream of playing in England."

15 July: "I would like to sign for a prestige club like Liverpool. I want to go to England."

9 August: "Stoke is not a move that I want. But a move to Tottenham is very interesting. I just want to go to England."

20 August: Joins Marseille

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

normálne. Ani jedno tvrdenie nevylučuje druhé.

Reagovat
fantomas

Je to ukázkové "kam vítr, tam plášť", prosim tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná je tá jeho zúfalosť, ale ak si vśimnete, nikde netvrdí len o kluboch. Všade hovorí ako chce ísť do PL, pri vyjadrení o Tottenhame je dokonca desperation "just". Je to trápne, ale srandovné sú vyjadrenia ako "odmalička fandím Realu" a "Prestupujem do Atlética, klubu môjho srdca". Prosím tebe, prosím vás.

Reagovat
fantomas

Tak hlavně že si zase věděl, čemu se my přesně smějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže čomu sa presne smejete?

Reagovat
fantomas

Třeba právě tý jeho zoufalosti, ne? Která i tobě přijde vtipná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt nie je tak smiešne, vži sa do jeho kože. Nie je to hráč formátu Henryho aby si on vyberal, nie zatiaľ.

Reagovat
fantomas

Áááárgh. Všimni si mých smajlíků, takhle já "výsměch" nikdy nekvitoval. Takže jde prostě o to, že vtipně ten celej souhrn zní - pro někoho možná ne, ale to mi je momentálně někde. Samozřejmě že je to pochopitelné, když se vžiju do jeho kůže.

Dneska tu zatim diskutuju jen o samých pí*ovinách, a už mě to fakt přestává bavit.

Reagovat
fantomas

* "výsměch" nikdy neznačil

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už ťa nechám. Ja len, že mi to neprišlo fér a videl som už skutočne vtipné veci narozdiel od tohto.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

líbí se mu arsenal a chtěl do anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nie irónia, lebo to je fakt vyústenie toho všetkého.

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

To si asi dělá srandu. Jasnej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Minimálně 20 čísel stál za poslednim obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander byl ted ve vetsim ofsajdu nez Jerome, ae ja sem pro aby se tkaovy hranicni situaci pousteli ve prospech fotbalu.

Reagovat
fantomas

Elmander mě nezajímá. A hraniční situaci si teda představuju docela jinak.

Reagovat
terry

Mindasi, na čem budeš dneska koukat? Sopcast?

Reagovat
Mindas

Na židli u PC. No ale pravděpodobně Sopcast.

Reagovat
terry

Že tam nevidím žádnej kvalitní přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty a angličtina?

Reagovat
terry

Nechápu, proč bych měl na fotbal koukat v jazyce, kterýmu nerozumim.. to mě to potom fakt baví

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, to si ty...väčšine populácie to, verím, žiaden problém nerobí

Reagovat
terry

No, to zrovna nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, tak minimálne tým, ktorým ide v prvom rade o FUTBAL, nie o KOMENTÁR. Ale budiš...

Reagovat
fantomas

Tak i já si neanglický streamy schovávám až na stav úplný zoufalosti, jako únikovky.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale problém ti to nerobí, aby si pozeral iný zápas len preto, že nemáš komentár, to mi fakt príde vtipné.

Reagovat
fantomas

Vidiš, a tohle zase nepřijde vůbec vtipné mně!

Reagovat
terry

Doufám, že tím nenarážíš na mě..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglickej komentar byva vzdycky skvelej, nechapu, proc by se mel divat na nejaky Italy nebo Japonce, me osobne by to bez angl. komentare vubec nebavilo.

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Další legrace, Elmander má křeče a Bolton na lávce nemá žádnýho čistokrevnýho útočníka.

Reagovat
Pipo123

fuj to je hnusný futbal

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

nejaky kvalitnejsi stream na City by sa nenasiel?

najlepsie v anglictine

Reagovat
terry

Hm, aha Getzo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, budem za debila, ale ste neprispôsobiví

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rozumieš komentáru? Je v tvojom jazyku?

Reagovat
kiwwi

We're sorry,

Our services are temporarily disconnected due to server error. We regret the inconvenience caused and we would be back at your service at the earliest.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to ide, tak nvm.

Reagovat
kiwwi

boha tak na bolton je 640 kbps stream a na city taketo sracky...asi pojdem pozerat Liverpool na YES

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto je celkom ok. Navyše, je to fakt LIVE bez zbytočného komentára, akoby si bol tam a počuješ aj hráčov.

Reagovat
fantomas

Kdybys přemejšlel, třeba by tě napadlo, že je to způsobené časem těch zápasů.

Reagovat
kiwwi

jasne a preto aj na Liverpool su dobre streamy

Reagovat
fantomas

Uričtě nebudou o tolik lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. "no comment" stream.

Reagovat
smazaný uživatel

už jede

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
kiwwi

kua ale ja tam nevidim nic kvalitnejsie ani bez anglictiny

Reagovat
vodka

to neni žádný stream aspoň v 500 kb/s?

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
fantomas

Wohou, kompenzace.

Reagovat
fantomas

100. ligový gól pro Kevina.

Reagovat
supervizor

A jeho nahranou penaltu

Reagovat
fantomas

Nebyla no, ale to mi neva. Je to zasloužená kompenzace.

Reagovat
Tomekcz

simulanti to nebyla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

DeJong

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Krásně kopnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny primák. Ale Foster...

Reagovat
fantomas

Neměl by to tak jako tak. Parádní šíba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná, ale keby nestál ako čakajúci na hnačku a pri tyči, ktorej mal, mal by aj šancu.

Reagovat
fantomas

Spíš zeď si měl postavit nák líp, aby to odpovídalo jeho postavení. Přece jen Blake je chytrej hráč a tohle všechno on zvládá vyhodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. zase moja typická vlastnosť, kde prídem a zapnem, tam gól

Reagovat
SunFells

Taky se mi v poslední době stává, ku prospěchu však.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, čo si myslel? Yaya parádne, parádne, škoda, mohol zakončiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéééééééééééééééééééz

Reagovat
kiwwi

hahahahahaha

hlupy Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
supervizor

Neuvěřitelné

Reagovat
terry

Tevez?!

Ale Yaya hodně pěkně.

Reagovat
Losinho

Co udělal Tévez???

Reagovat
kiwwi

onedlho uvidis na youtube v nejakej kompilacii worst misses in football

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Tevez by mal za toto dostat -3 body do fanty

Reagovat
Mindas

100000000000000000000000000000% šance

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa snáď ani nedalo zahodiť, šak mu ju uśúľal pred prázdnu kasu, ušúľal! To by dalo aj 10x väčšie kopyto než ktokoľvek na tomto fóre, neskutočné...

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl závest až do brány..Ale co už, to se stává..

Reagovat
Losinho

Co udělal? Já to pustil a jen sem ho viděl jak se drží za hlavu...

Reagovat
kiwwi

no Yaya mu to posulal a on z 4-5 metrov prekopol prazdnu branu

Reagovat
Losinho

Díky.

Reagovat
kiwwi

tak bolo to z nejakych 10 metrov

Reagovat
fantomas

Ufff, už sem ho tam viděl.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Nakonec to bylo hodně vedle no.

Reagovat
SunFells

už jsem ho tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo tak tomuhle se culíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tévez Trošku podcenil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Yaya Měl to nechat Adamovi..

Reagovat
terry

Ty jo, ale Yaya když se rozeběhne, tak je to slušnej tank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

on tieto prieniky ma vyborne...v Barcelone sa nemohol medzi tymi hadzanarmi prezentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré tempo, dobrý futbal Podľa očakávania.

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Pět minut? Ale no tak, za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Fuck off

Reagovat
fantomas

Se nastavuje i za první půli?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prd, koľko nadstavuje sudí, 4tý si za to ukáže koľko chce

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Bogdan.

Reagovat
kiwwi

Sunderland ma ten stred pola paradne vykryty...City nevedia kadial

Reagovat
SunFells

Remízka dobrá, za co byl Jaask vyloučen?

Reagovat
kiwwi

za preplesk

Reagovat
SunFells

Přeplesk? ...Jakože plesknul někomu jinému než chtěl?

Reagovat
kiwwi

neee, plekol to tomu spravnemu ...u nas sa to povie preplesk

Reagovat
kiwwi

*pleskol

Reagovat
SunFells

Aha, díky ...Ale musím se podívát na highlight, abych měl představu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Škrtel je takovej idiot. Divím se, že to stáhnutí nebyla penalta. Držení je tam normální už, ale on ho vyloženě stáhnul viditelně. Škoda, že nehraje Kyrgi zase.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě si z něj dělá prdel FOrtune, jednou mu utek a ted se nechal odstrčit.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgi-Škrtel by nemusela byť zlá stopérska dvojica.....

Reagovat
Mindas

Ale prd. Škrtěl tam nemá co dělat.

Reagovat
tomasinho

Kyrgi-Agger(Carra).

Reagovat
smazaný uživatel

O Aggerovi už tiež dosť pochybujem, dosť sa zhoršil v hlavičkových súbojoch...Máme slabých stopérov...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho lepšieho by si postavil ?

Reagovat
Mindas

Tak ono je to těžký, když jediného schopného stopera máte v tuto dobu jenom Kyrgiho. K němu každopádně ale Carra nebo Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozri ako hráva Martin keď funguje záloha(Arsenal). Všetku vinu by som nehádzal naňho, ale to nič nemení na dnešnom zlom výkone...On na to má...

Reagovat
Mindas

Už mu nevěřím, že na to má. Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Never.

Reagovat
Losinho

Agger

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

škrtel mi připomíná řepku. taky de do každýho souboje, snaží se ale dycky když někoho brání v pokutovým území tak mi naskakuje husí kůže

Reagovat
13

škrtel mi připomíná řepku. taky de do každýho souboje, snaží se ale dycky když někoho brání v pokutovým území tak mi naskakuje husí kůže

Reagovat
Losinho

Tévez měl nahrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To měl. Tohle je na něm nejhorší, po přestupu k nám si někdy až moc hraje na hvězdu a hraje na sebe. Yaya mohl jít sám, nahrál. Tévez místo toho, aby nahrál do tutovky Micovi radši jde sáma posere to..

Reagovat
Losinho

Tak tak, Carlos to chce skoro vždycky rozhodnout sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda..

Reagovat
Losinho

Je. Loni mu to zakončení často vyšlo, spoustu golu dal se štěstím. Letos zatim nic...

Reagovat
Losinho

*nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že letos zatím nic se říct nedá. Hraje zas dobře. Dal dva góly (podle mě jeden). To že přestřelil se stane, stalo se i to Cristiankovi a pod., ale když může (má) a nenahraje, tak mě to nehorázně sere.

Reagovat
Losinho

To jo, hraje dobře, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak všichni hráči z City, kromě Adeho, Balotelliho a Téveze by nahráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeýis to je idiot ten Tévez. Proč mu nenahrál OMG?

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu to vyzerá na prehru či remízu. Škoda, že Roy nemá gule robiť väčšie zmeny v kádri.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektíve zmeny v ZS...

Reagovat
terry

Já nestačím zírat na Yayu, hraje parádně

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze nejedneho barcelonskeho fanusika tato strata velmi mrzi......pan hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný překvapení.

Reagovat
Shevchenko

To víš, nejlépe placený fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sunderland co sem zatim viděl úplně marnej, jakej to rozdíl oproti včerejšímu Blackburnu...

Reagovat
kiwwi

no teraz siel Lescot do toho jak curak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Remíza z dneška maximum. Vzhledem k tomu, že se slušně hrálo po celý zápas jen v pár záblescích, jinak to byla docela bída. Mimochodem už počtrnáctý v řadě Bolton v zápase buď vyšel střelecky naprázdno, nebo vstřelil minimálně dva góly.

Reagovat
fantomas

Everton: Howard - Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Rodwell, Fellaini - Pienaar, Arteta, Cahill - Beckford.

Reagovat
smazaný uživatel

Poondený časový rozvrh...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Já to mám dneska krásný. Tenhle víkend uvidim Arsenal, Bolton i Everton, to je sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Coleman si v přípravě základ teda nevybojoval ....Co je s Heitingou, Philem a Sahou?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ma neskutočne sere!

Reagovat
smazaný uživatel

To už ho Moyes mohol nechať u Tangerines.

Reagovat
fantomas

Ale dyt si zahraje, prosim tě, je teprv začátek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, som nedočkavý

Reagovat
fantomas

Všichni důležití až na Nevilla sou na lavičce. Ten měl něco s chodidlem, a i když se mu dávala nějaká šance, tak nakonec ani mezi náhradníky neni. Ale Saha bude střídat, stejně tak je tam i Osman nebo Bilja.

Reagovat
SunFells

super

Reagovat
kiwwi

velmi sympaticka zostava

Reagovat
Losinho

Jinak na ČT4 už nejde ani ten "Magazín Premier League"?

Reagovat
fantomas

To už dlouho, ne?

Reagovat
Losinho

Tak minulou sezonu sem se na to díval, myslim že v pondělí ve 21:05 to vždycky šlo.

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že ani loni to už nebylo.

Reagovat
Losinho

No, původně to byl "Magazín Premier League a Bundesligy", tu Bundesligu přestali dávat už před minulou sezonou a ted už to neni asi vůbec

Reagovat
fantomas

Aha aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Frazier končí, tipujem. Daň za bojovnosť

Reagovat
kiwwi

hehe Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co ještě chcou?

Reagovat
terry

Yaya by si ho zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

no tak 1. poločas, byli tam náznaky v útočný fázi chvílema slušnej tlak, ale chybí mi tam víc centrů ze stran, tlačíme to středem moc. , 2x blok obránců wba, při střelách nanda.,Obranná fáze dobrá až na Škrtela, kterej má zase den a Fortune jakmile dostane balon, tak je Škrtel v řiti, protože mu nestíhá rychlostně ani silově.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Já na konci četl "slovně". jako že by na něj aspoň povykoval, když už nic jinýho.

Ale vážně - schválně, kdy Hodgsona napadne, že Škrtel v základu v tomhle rozpoložení nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nikdy. Videl si ty niekedy Hangelanda v "rozpoložení" za Cottagers? Ak áno, tak chápeš, prečo to vôbec prísť nemusí.

Reagovat
fantomas

No tak náhrada kvalitativně adekvátní jako Kyrgi asi ve Fulhamu neni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgi ale nie je náhrada, ale základ, pomyselne no... a náhrady ako nedôrazný Agger či Carra by sa našli.

Reagovat
fantomas

Vzal si to zase z blbý strany - Live náhradu právěže má, kdežto Fulham ne. Proto je to jiný.

Reagovat
tomasinho

Zase mě někdo musel předběhnout

Reagovat
tomasinho

U Cottagers ho neměl kým nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby u vás mal rovno jackpot.

Reagovat
tomasinho

Bída, bída, bída. Škrtel zase hovno, už to mohlo být 0:1, je strašně neobratný v těch soubojjích, jak blb si nedává pozor. Má hrát Kyrgi. do druhé půle Lucas dolů, Pacheco nahoru a hned to půjde. Takhle hraje Gerrard sice AM, ale musí se vracet pro míče, když hrají Lucas a Poulsen. Jinač na tribuně už Konchesky i Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ako budú hrať stopéri, keď bude fungovať záloha. Torres si chodí pre lopty, je tam znovu sám utopený. Poulsen je ako Masch snažil sa tvoriť hru, ale nešlo to . Lucas hrá hovno ako vždy. Škrtel veľmi slabý, Carra jednooký medzi slepými. Som ti hovoril, že keď nefunguje stred zálohy nefunguje nič.

Reagovat
13

vypadá to že Meireles bude třeba jako sůl.. a fakt nechápu proč staví namísto kyrgiakose neustále škrtela, nebo by mohl přesunout aggera na stopera a na levo dát aurelia..

Reagovat
smazaný uživatel

jen ne aurelia...

Reagovat
smazaný uživatel

..a Aggera stopéra...

Reagovat
tomasinho

Horší než momentální Škrtel být nemůže. Pokud by měl vedle jistotu a ne Carru, může tam být opět top.

Reagovat
smazaný uživatel

To isté Škrtel. Proste obrana je začarovaný kruh. Nemôžeš povedať, že Škrtel na to nemá, len za to, že ho nemáš rád...

Reagovat
tomasinho

Nemám, ale to nemá co dělat s tím, že je špatný jak zubatá s kosou.

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel na to má, ale ted ne, protože je z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

To isté aj Agger a Carra. Proste obrana(celý Liverpool) je začarovaný kruh. Najhoršie je, že Roy si nemohol vyskúšať to, čo by mu malo fungovať(obrana, stred ,to je jedno). Mali sme strašne málo času na prípravu, čo bolo zapríčinené týmito faktormi: trošku neskoro sme vyhodili Rafu, trošku neskoro prišiel Roy, ale hlavným faktorom je MS a dovolenky hráčov. Potrebuje to ešte čas, kým sa Roy dozvie, čo je pre Liverpool najlepšie. Prišli neskoro posily + tupí majitelia... Preto Roy sádza hlavne na Rafove zostavy...Treba ešte čas a potom si môže kľudne povedať, kto na to nemá a má.

Reagovat
13

nevim já ho letos ještě v lize neviděl, třeba se od předloňska zlepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vlastne však on je ešte v období rastu, naša chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zkurvený YES Poprvé na ně musím nadávat. Přepli mi LFC na EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Yes, výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

on přepne zpátky doufám to tam přepínal furt

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa, ale Toffees by som si pozrel.

Reagovat
kiwwi

6816

Reagovat
tomasinho

mám

Reagovat
vodka

welbeck dá 2 kusy

Reagovat
vodka

zatím nejlepší 2. poločase

Reagovat
Pipo123

nádhera Leve 3:6 Gladbach

Reagovat
Pipo123

sorry toto neni Bundesliga

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pipo123

no čo klikol som vedla omylom

Reagovat
Losinho

BAN!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Baines by taky mohl někdy vystřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdá sa to len mne, alebo je Stadium of light najveternejší štadión v Anglicku? Kedykoľvek Black Cats sledujem, stále tam niečo poletuje

Reagovat
Losinho

Ty prázdná místa

Reagovat
Losinho

*Ta

Reagovat
supervizor

zas tak hrozné to není, jistě away sektor

Reagovat
Losinho

Ne, skoro po celym stadionu jsou volná místa

Reagovat
SunFells

Kde se tam vzal L. Young?

Reagovat
fantomas

Tak z pravýho beka to tam zas tak daleko neměl.

Reagovat
fantomas

Fellaini si dal před zápasem asi frťana na kuráž, a ne jen jednoho, jinak nevim. To nebylo poprvý, co se takle divně ukopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Steed

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie Pacheco ? Prečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo už nie ste španielsky satelit, teraz si zvykaj opačne

Reagovat
tomasinho

A místo něho jde argentinec no

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nejde o národnosť. Roy nikdy nebol taký. 2) A preto tam dal Argentínčana, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Skrtel

skoro jak v reklame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aa Martin, chýbalo málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems pěkně tlači...

Reagovat
vodka

ale mám pocit, že v posledních 5 minutách safc dostane gól...

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli nevytěží aspoň jeden teď z tlaku, tak nejspíš prohrajou...

Reagovat
fantomas

Tak to měl bejt gol ale!

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
tomasinho

YEEEEEEEEEEES! Fernando!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Krásně to trefil co?

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš dostaneš trefil to luxusně no, carson bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Dirk zaslúžená asistencia. To má za to, že jezdí po prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

NAAAAAAAANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
13

GOOOOOOL TORRES!!!

Reagovat
kiwwi

Dannyyyyyyyyyyy skoda

Reagovat
vodka

Welbeck by měl hrát základ, je o třídu lepší než Campbell a momentálně aj než Bent...

Reagovat
kiwwi

neviem s kym som sa tu minule hadal ze Wellbeck je lepsi ako Cambell a nepochybujem o tom ze sa namiesto neho presadi do zakladu

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Kuyt se dneska nalevo hodně zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako v národnom tíme...

Reagovat
tomasinho

Tam se mi právě nalevo nelíbil, spíš napravo, kvůli Rpbbena byl zazděný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale práve preto že dokáže hrať tam, kde tréner chce, preto je taký cenený...Vždy bojuje a jemu sa to aj vráti...

Reagovat
tomasinho

Však jasně, to nikde nepopírám, jen jsem psal, že na MS vlevo nebyl dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa páčil.

Reagovat
vladis271

Aký dal Nando gól? Som to akurát zapal.

Reagovat
kiwwi

kuyt nahraval a nando z voleja trafil z hranice sestnastky presne k zrdi...pekna akcia

Reagovat
13

z protiutoku, reina čapl míč a za 19 sekund byl v síti. nando ho dal úžasnou střelou z hranice pokutovýho území po přihrávce zpět od dirka

Reagovat
smazaný uživatel

Máme šťastie, že máme na niektorých postoch kvalitu, mohlo to byť už kľudne 0:1/2...

Reagovat
tomasinho

Koledujem si

Reagovat
tomasinho

Brunt je dneska zabitý nalevo, už si zvykl vpravo a vlevo mu to nejde.

Reagovat
tomasinho

Musíme přidat ještě jeden, bo vyrovnají

Reagovat
smazaný uživatel

Vidí někdo Sunderland? Udržíjou to, nebo sou pod tlakem?

Reagovat
vodka

tlačí Sunderland... man city se probralo až teď trošku díky 2 rohům... druhý poločas je v režii SAFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to doufám že to dneska Kočky urvou.

Reagovat
terry

Spíš je to otevřenej fotbal, hraje se nahoru dolů.. Větší šanci měli City.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja máte pravdu.

Reagovat
vodka

mimo ale 2 šancí neměli v druhém poločase vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veľké, tutové.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak márneho Tevéza som naposledy videl pred dvoma rokmi proti Boltonu.

Reagovat
vodka

mě hlavně dostává ta jeho páska kapitánská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kolo něco provedl?

Reagovat
fantomas

Tak když hned zkraje nedáš takovou tutovku, to se s tebou pak veze celej zápas no...

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nedobre vyzeral už odkedy vykročil na trávnik.

Reagovat
fantomas

Tak já nevěděl, že mám co dočinění s psychologem.

Reagovat
kiwwi

tak mu treba, je to pica

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
vodka

fotbalově sice ne, ale jinak jo..

Reagovat
kiwwi

tak som to aj myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak s kym.. mě dneska potrestal za neproměněnou šanci bůh smůly.

Reagovat
tomasinho

Doufám že se zranil.

Reagovat
tomasinho

Tu ruku by viděl slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nám to vrátilo. 1vs1 na neodpískané penalty...

Reagovat
tomasinho

To je hnus, co to je za matláka s tou píšťalkou.

Reagovat
tomasinho

Konečně, okopávali ho celý zápas.

Reagovat
tomasinho

Doufám, že Nandovi nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
tomasinho

Dneska si palec nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, prečo práve na Nanda ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Morrison dobrej magor.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

silva byl vůbec u balonu? jinak Touré je nákup zatím dobrý, Silva zatím nejhorší ze všech... a ten egypťan hraje docela slušně, eště umět centrovat a je z něho výborné křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

však práve...nacentroval dobre vôbec raz?

Reagovat
vodka

ale jo, 2x, jednoiu jak tam Welbeck zbořil Richardse a podruhé to letělo nebezpečně, ale Bent se nedostal za toho obránce...

Reagovat
terry

On Silva střídal, jo? Jinak Yaya hraje fakt skvěle.

Reagovat
tomasinho

Skvěle Fernando, ještě, že tě máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježis ten Adebayor je fakt posila jak kráva.

Reagovat
vodka

uáááá DANNY kurva...

Reagovat
kiwwi

juhuuuuuuuuuuuu penalty

Reagovat
tomasinho

Ten Odemwingie bude pro Baggies slušná posdila ale, takový úotčník jim chybí, mají jen řezníky Fortuneho, Bednáře a Millera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje. Penalta pro Sunderland

Reagovat
Mindas

Co to meleš za hovna?!

Reagovat
smazaný uživatel

Normalni slova a vety.

Reagovat
vodka

PENALTA! doufám, že to nebude kopat Bent... ten dneska nedá nic...

Reagovat
vodka

HELL YEAH!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Wellbeck

Reagovat
kiwwi

Reagovat
supervizor

Celkem jasná

Reagovat
SunFells

penalta

Reagovat
SunFells

..To by bylo, aby měl Hart po třech kolech tři čistá konta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

juchuuu. LFC Sunderland

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
supervizor

Holt je třeba investovat ještě aspon 200M eček

Reagovat
mithro

minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Mindas

Slabší.

Reagovat
fantomas

Sunderland.

Reagovat
vodka

hrál výborně druhý poločas... sympaticky, útočně... nevim co ste všichni nakažení chazym a hefym...

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

sympaťáků je tam dost... oba gólmani, Richardson, Turner, Cattermole, Malbranque, Campbell, Welbeck, Henderson, líbí se mě aj ten egypťan, Bardsley je taky snaživý bek... oproti wiganu nebe a dudy.... oproti jiným týmům je na tom pořád hodně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky trpíš tím fenoménem brit = sympaťák?

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

to jako myslíš vážně???

Reagovat
vodka

ne, ale fandím MU, bývalým hráčům MU přeju a Malbranque s Turnerem jsou mi sympatičtí... nemám rád Benta a Ferdinanda, takže tvoje reakce je totálně mimo....

Reagovat
vodka

a Cattermole je něco jako dřív býval Keane..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč shazuješ oblíbence?

Reagovat
vodka

koho kurva zhazuju? Cattermole hraje prostě podobným stylem jako Roy, mě se ten styl líbí, tak o co go?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Keana měli vždycky rádi asi jen fanoušcí ManUtd, a to ne všichni. Je snad jasný koho tím shazuješ. Navíc Keane byl narozdíl od Cattermola docela dobrej i fotbalově.

Reagovat
vodka

nikde nikoho neshazuju, jenom sem napsal, že mají podobný styl, podobnou zarputilost, nikde nesrovnávám jejich kvality, nauč se číst...

Reagovat
smazaný uživatel

Začal jsi tím, že je jako býval Keane a ani pak jsi nějak neujasnil, že by byl slabší. Jinak myslím že podobnejch brutálně hrajících hráčů najdeš spoustu.

Reagovat
vodka

něco jako dřív býval Keane... kde tam prostimtě vidíš jejich kvalitativní srovnání? to, že sis to vyložil po svém absolutně neni můj problém... ty tady prostě trapně útočíš, ale přitom si totálně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že nekonkrétní vyjádření je chyba toho, kdo ho napsal, že si to lidi vyloží po svém je naprosto pochopitelné. To si pak stěžuješ zbytečně když se neumíš vyjádřit.

Reagovat
vodka

je taky ale chyba si vzít z nekonkrétního vyjádření jenom to svoje a brát to jako jediný možný výklad...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nebral jako jediný možný, když jsi zmínil, že jsi to myslel jinak, tak jsem akorát vysvětlil proč jsem si to tak vyložil a dál se za to nehádal. Nejsem jediný kdo by měl zapracovat na čtení.

Reagovat
vodka

mimoto, celé to začalo tvojím komentářem, který je úplně od věci... to byla hovadina, jednom kdyby sis ten můj příspěvek pořádně přečetl, tak tu kravinu napsat nemožeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Z 11 sympaťáků je 8 z ostrovů, to je fakt hrozně mimo.

Reagovat
vodka

to je logické, vzhledem ke struktuře kádru Sunderlandu... všimni si, že navíc největší hvězdu Benta nemám rád vůbec, podobně jako ty paka Bramblea a Ferdinanda...

Reagovat
vodka

a zapomněl sem eště zmínit Tainia a Andyho Reida (pro mě je rovnice Ir = sympaťák, Andy je navíc nejtvořivější hráč v SAFC)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal Keane rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ah tak, takže stačí aby tam nehráli Richardson, Welbeck, Bardsley a Campbell a budeš na ten tým koukat objektivně, tak to je pak v pořádku.

Reagovat
vodka

ty vůbec nevíš, o čem točíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš bývalým hráčům MU, ty jsou v SAFC čtyři, pak tam máš oblíbence jen dva, je tam ještě Bruce. Když by tam nebyli hráči MU, tak jim nefandíš, vím dobře o čem mluvím. Není to prostě nic co by měnilo fakt, že jsou nesympatickej tým, pro tebe akorát hraje roli to, že tam jsou nějací sráči z OT.

Reagovat
vodka

já jim ale nefandím... akorát odmítám ty kecy o nesympatičnosti... a fakt se nauč číst, nebo počítat... stylem hry na mě sympaticky působí jak ten egypťan, tak oba gólmani, Turner i Malbranque, to jsou hráči, kterým přeju, ať se jim daří... to je dalších 5 hráčů, co s MU nemají nic společné

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítej si co chceš, ale když uvážíš jak moc lidí je považuje za nesympatický, tak to asi nejde brát na lehkou váhu. Jinak ty to máš s těma sympatiema asi hodně jednoduchý, když jsi tu zmínil i toho Egypťana, kterýho si moh videt hrát max jednou. Přišel s pověstí simulanta a unfair hráče. To pak chápu že ti může být i SAFC sympatický.

Reagovat
vodka

viděl sem sestřihy a tento zápas.... pověst může mít jakou chce, já se řídím podle toho, co vidím... podobně je to s těma sympatiema, řídím se podle sebe a je mě ukradené, co si myslí kdo druhý...

každopádně nic nefér sem zatím nevdiděl, hraje jednoduše, přímočaře, já mám takové křídla rád...

Reagovat
smazaný uživatel

No je otázka, jestli je horší zakládat svůj názor na jediným zápasu a dvou sestřizích, nebo na cizím názoru, ale vážně nejde brát ani jedno.

Každopádně tahle diskuze nikam nevede, tak zas někdy jindy.

Reagovat
fantomas

Tak ty si tam sympaťáků měj, kolik chceš. Já tam fandim leda tak Malbranqueovi a Fülöpovi...navíc nevim, co mi tu cpeš, že zas někoho kopíruju. Na vás taky můžu vytáhnout Bolton, proti kterýmu se tu zvedá pro mě nepochopitelná vlna nevole skoro od všech. Taky to nepovažuju za náký hromadný spiknutí, tak se, prosim tě, vzpamatuj.

Reagovat
vodka

fulop už tam navíc dávno neni

Reagovat
fantomas

No tak vidiš, už tam mám jen jednoho sympaťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup roku v Championship. S ním mají nejlepšího golmana.

Reagovat
vodka

netvrdím opak, ale ten belgičan Mignolet se uvedl taky výborně...

Reagovat
kiwwi

ty si dnes nejaky natvrdly

Reagovat
fantomas

Co je proboha natvrdlýho na tom, že mám na něco jinej pohled než vy? Papalášové...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
tomasinho

Vždyť to je tragický tým s magorem na lavičce. Postavit Kierana na LB a Antona na RB může jen Bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto ho mám rád, je s ním zábava

Reagovat
Losinho

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticky hráli nesympatičtí hráči. Když je v PL Newcastle, tak už netřeba Sunderland ani Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

Podpis

Reagovat
vodka

jasně, zase se bude hrát derby a místo derby by sme si radši přáli nějaký tým z jihu...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou hrát derby v Championship s Borem. Jinak Derby bych viděl radši než Sunderland.

Reagovat
vodka

to je tvůj problém, já uvidím derby NUFC - SAFC v PL velice rád...

Reagovat
Losinho

Reagovat
tomasinho

Nakonec jsme tu urvali no, ael bída, bída a ještě jednou bída.

Reagovat
terry

Ač jsem přál Citizens, tak musím říct, že ve druhé půli to Sunderland sehrál výborně.

Reagovat
afc

City tragedia,je uplne jedno ci ich trenuje Hughes alebo Mancini.Vonku je to stale ta ista trgedia a ak sa nemylim uz dobre 3 sezony su vonku uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

A hovno. Kdyby tam padl z těch šancí aspoň jeden gól, mohlo být po problémech.

Reagovat
afc

Skoda,ze na kdyby sa nehraje.

Reagovat
fantomas

Tak teď, když ste se všichni zaradovali nad výhrou těch nesympaťáků, pojďte laskavě fandit Evertonu! Dost to potřebuje..

Reagovat
bakasa

a city jsou sympaťáci?

Reagovat
fantomas

Větší sou no...

Reagovat
bakasa

neřekl bych,ale každej to má jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Azza

Reagovat
Losinho

Rozhodně větší sympaťáci to jsou...

Reagovat
mithro

tento rok dost sklamanie myslel som ze nadviazu na minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bruce je stejně blázen.. s tímhle týmem vyhrát nad city je umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucker

Reagovat
kiwwi

dufam ze tych blaznov bude co najviac...City nesmie skoncit lepsie ako 4.

Reagovat
Losinho

Sunderland Man City

Reagovat
smazaný uživatel

obrana city

Reagovat
Mindas

Výborná. Co měli mačky až na tu penaltu? Střely vedle z vápna a max. nějaký ten centr. Jinak?

Reagovat
Darren Fletcher

l´pool skoda, ale city potesilo

Reagovat
Mindas

Zbytečné. Když se nedávají góly z takových šanci a vymýšlí se kokotiny, tak ten trest musí přijít. Dnes úplně vygumovaná naše křídla. Jinak Barry lepší krajní bek o třídu, než Lescott.

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott je hotový už dlho, Barry vo ville zahral na beku vždy aspoň dôstojne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak Liverpool vážně nic moc, zatím se na jeho hru nedá koukat, především záloha není schopná nic pořádného vymyslet a v mezihře to děsně skřípe.. Dneska můžou být za výhru docela rádi, WBA je na jejich půdě přestřílel a ještě měl smůlu, že se rozhodčí neodvážil odpískat ani jednu penaltu v jejich prospěch, protože toho držení při standardkách bylo od hráčů LFC vážně moc.. Upachtěné tři body..

Reagovat
smazaný uživatel

dyť wba bylo dopředu absolutně neschopný něco vymyslet. a penalta měla bejt i pro LFC. Jasně nebyl to dobrý výkon, ale tři body jsou tři body a nějaký šance jsme měli.

Reagovat
vitasrp

Vždyť jo, tutovky neměli, kombinovat se jim dařilo jen po vápno, protože v něm jim jakákoli útočná síla chyběla.. Nicméně střeleckých pokusů vyslali více(vím, že to hovno znamená, protože většina z nich sotva doletěla k bráně, ale překvapilo mne to, nepamatuju se, kdy naposledy nováček LFC přestřílel, proto jsem to zmínil).. Jinak souhlasím s tím, že pentli měl kopat i Liverpool, ale faktem zůstává, že kdyby se WBA díky penaltě dostalo do vedení 1:0, byl by to jiný zápas.. Ale to jsou samozřejmě kdyby a nemá cenu to nějak dál řešit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co k tomu říct. Kdyby Tévez, Yaya nebo Adebayor dali aspoň jeden gól z těch šancí, mohlo být po všem. Bohužel. Sunderland byl sice v druhým poločase lepší, ale výhra to je nezasloužená. Vlastně si nevytvořili ani jednu šanci. A to co kočky hráli, bylo hrozný, jenom odkop, odkop a odkop, nic jinýho. Jinak Mancini si těma střídáníma dost přitížil, nasadit do takovýhleho zápasu SIlvu a Adebayora nebylo zrovna nejlepší. A vlastně to proměnění penalty jen dokumentuje to štěstí, s jakým Sunderland dnes vyhrál. BTW: Tenhle zápas, resp. konec zápasu mi připomělo loňskej zápas s Burnley nebo Hullem.

Reagovat
Mindas

Prohra zasloužená. Sice krom penalty neměli skoro nic, ale co předvádělo City druhou půli, tak za to bych jim dal pětikorunu a nebo pětikorunou, jako Drogba. Zase přišla ta profesorská hra bez nápadu a jen tlačení se do 2-3 hráčů. V tom byl opět jedinečný Tevéz a vlastně i obě křídla a Yaya. Místo vymýšlení kravin to chtělo zjednodušit a zrychlit.

Reagovat
vodka

prohra nezasloužená, jednoznačně remízový zápas... city doplatilo na svoje neproměňování šancí a trapný druhý poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Však proto to říkám/píšu. Za ten druhý poločas si prostě nic jiného nezasloužili. A to jsem chtěl říct po prvním poločase, že se dá na to koukat. Ale přišlo rychlé vystřízlivění a vrácení se k profesorské hře, kde bylo problém si nahrát i na pár metrů. Není to zkátka ještě sehraný, spousta hráčů to bere na sebe a jde bezhlavě do více hráčů, než aby si raději narazili. Tím dnes byli absolutně jalová naše křídla, která se raději sbíhala více na střed.

Reagovat
vodka

podle mě by tomu prostě slušela remíza, podobně jako ta naše s Fulhamem... to byl hodně podobný zápas, akorát Bent přifilmoval pád (na druhou stranu ten obránce tam šel jak pako)..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsme dali gól, naše hra by vypadal úplně jinak. No ale prostě jsme ho nebyli schopni dát a vznikalo z toho přesně, co říkáš. Jen nesouhlasím s tím, že to byla zasloužená prohra. Za druhej poločas jsme si sice zasloužili prohrát, ale když vezmeš v potaz naše šance a fakt, že Sunderland žádný neměl a to ani nějaký náznaky, zasloužený by byla remíza.

Reagovat
Mindas

No jo, kdyby. Mluvím o druhém poločase. První byl v naší režii.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Ale škoda, tenhle zápas jsme prostě mohli a měli zvládnout líp. Nevím, jestli to dnes bylo v sehranosti nebo z frustrace, že jsme ten gól prostě dnes nedáme a tak to všichni hráli na sebe. Prostě máme problémy se zápasama venku, hlavně z týmama, co umí bránit.

Reagovat
mithro

danny je pan

Reagovat
smazaný uživatel

City sa trápili, Sunderland neukázal tiež nič, na nič zápas. Tá vymyslená odpískaná penalta na konci však bola smiešna.

Reagovat
fantomas

Sahaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo! Len aby dal

Reagovat
smazaný uživatel

Everton bráni hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voel Saha-Friedel obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell...sakra, už to tam musí padnúť!

Reagovat
smazaný uživatel

Jagz? To snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dnes hrál Rodwell, viděl jsem jen pár minut..

Reagovat
kiwwi

celkom dobre....moze ist k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell :-(

Reagovat
fantomas

Coleman na DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno 4-5-1 s Artetom a Fellainim v strede?

Reagovat
fantomas

Tak tak to bylo doteď, to rozestavení. Holt Arteta bude hrát víc zezadu, Cahill de do středu místo něj a pravá strana bude Coleman-Hibbert ( )..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale na pravou stranu nejlepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hibbert je moula, závěrečnýmu tlaku moc nepomůže z kraje zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude ale predsa Coleman...btw, už, Coleman

Reagovat
fantomas

Hibbert se mu tam bude motat, už se taky motal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nič lepšie ale nestvoríš, koho by si tam pred Colemana poslal, Osmana? A načo? Takto má väčšiu voľnosť a nemusí zbiehať až odzadu.

Reagovat
fantomas

Tak teď už stejně žádný "zezadu" moc neexistuje. A jo, Osmana třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hibbert zůstal na beku, Coleman je v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To čo teraz pískol Sahovi? Vysoký skok?

Reagovat
kiwwi

to ako ked Rooneymu odpiskali zakaz predchadzania

Reagovat
kiwwi

btw. Saha - Song

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu bol to len Albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá obrana je...no slabá.

Reagovat
kiwwi

co je dnes za den...take zahodenia to nie je mozne

Reagovat
kiwwi

kurnik Everton tam ten jeden musi supnut

Reagovat
smazaný uživatel

Ak niečo AV parádne ovláda, tak sú to bloky, v tých boli pod MONom neskutočne efektívni. Treba to prelomiť kombinačne, Coleman-Saha/Fellaini musí raz výjsť!

Reagovat
fantomas

Konečně Hibbert dole.

Reagovat
smazaný uživatel

YES Počujem kričať Friedela Fellaini a Pienaar. Dobrý stream

Reagovat
fantomas

Jj, to Fellaini hlavně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Žádná střelba, to je fakt tlak.

Reagovat
Side

Tam nejsou fanoušci nebo proč je tam takový hrobový ticho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že je Young lepší 1 na 1..

Reagovat
fantomas

Nene, má jenom přešlapovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, už to tak bude..

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz si tam poľahajte všetci postupne. Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Saha

Reagovat
kiwwi

kokos to su tlakyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, taky zasloužená výhra

Reagovat
kiwwi

Everton si minimalne ten bod zasluzil za ten celopolcasovy tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pienaar s Bainesem nejlepší Karamelky. Jako jediní snesli přísnější měřítka už v prvnim poločase, kdy byl naopak vyloženě napřesdržku Fellaini. Naopak dost dobře pohořela stoperská dvojice, nevýrazný byl Arteta a v základu pro příště rozhodně nemá co dělat Beckford. Saha toho za těch pár minut předvedl pětkrát víc jak on.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát na konci, keď toho mal zdanlivo už aj Baines tak dosť, mali to ťahať cez odpočinutého a už aj z prvých dotykov efektívneho Colemana a pravú stranu, stále cez ľavú bola chyba. Čo robil Beckford ma až prekvapuje pri tom ako vidím Sahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Saha taky nemá bůhvíjakou formu, v lize nedal gól od února, což je vzhledem k tomu, že nebyl zraněnej, docela trapárna... Ale bohužel, Beckford na základ nemá (zatím) a s Yakem kdoví co bude, takže ta situace s útočníkama je hodně na pováženou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal, ale šance má, to je len o šťastí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye se v priprave uvedl vyborne ne? Ale on potrebuje hrat v utoku ve dvojici mi prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tomuhle panečku říkám efektivní hra. Top4, třes se...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele