Anglická Premier League - preview 25. kola

11.02.2012, 08:28, aktualizováno 12.02.2012, 09:32
Previews
Manchester City byl včera sesazen z prvního místa tabulky Premier League, dnes ale hraje na půdě Aston Villy a má šanci znovu předskočit konkurenční United. Mezi šestnáctým Wolverhamptonem a patnáctým WBA se už vytvořila pětibodová mezera, Wolves mají šanci tento odstup snížit ve vzájemném duelu...
Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion  (neděle 14:30)
Dnešní Black Country Derby dostane navíc příchuť záchranářskou. Ne snad, že by oba celky byly doslova namočeny v sestupových vodách, to se dá říct pouze o Wolverhamptonu, nicméně i West Bromwich Albion, okupující aktuálně patnáctou příčku, má na spodní trojici náskok "pouze" pětibodový. Stačí dva, tři zpackané zápasy a je o drama postaráno. První z nich by chtěli WBA připravit McCarthyho Wolves, kteří potřebují tři body z domácího prostředí jako sůl.

Před týdnem Vlci dokázali nemožné, když utnuli devítizápasovou sérii bez vítězství a porazili oslabený Queens Park Rangers v Londýně 2:1. Teď musí zlomit další nepříjemnou krizi - tu na Molineux. Zde z posledních pěti duelů uhráli jen jeden bod a inkasovali alarmujících dvanáct branek. S defenzivou na tom Wolves nejsou vůbec dobře ani celkově v letošní sezoně, nejen poslední týdny. Čisté konto nepamatují fanoušci klubu už 21 zápasů - to je nejvyšší číslo od období prosinec 1961 až srpen 1962 - tehdy tomu tak bylo dokonce třiadvacetkrát.

"Pomoci" dosáhnout na rekord se dnes bude snažit West Bromwich, tedy tým, který venku letos válí. Z 26 bodů, jež Baggies v sezoně posbírali, jich hned 18 vybojovali na hřištích soupeře - jen kluby z Manchesteru, Chelsea, Tottenham a Liverpool jsou v tomto směru lepší. WBA to skřípe pouze doma, o čemž svědčí i poslední zápasy. Doma z šesti zápasů brali jeden bod, zatímco zvenku ze stejné porce utkání hned jedenáct.

Jedno z nejstarších derby anglické a tedy i světové kopané dostane díl už s pořadovým číslem 146. Vyrovnanost v historickém měřítku těchto dvou klubů je až nevídaná. West Brom vyhrál 53 zápasů, Wolves triumfovali v 52 případech. Rovná čtyřicítka duelů vítěze neurčila. Dnes by tak bylo i "vhodné", snad aby byly hvězdy nad West Midlands v rovnováze, přiřknout tři body Wolverhamptonu. Hughesovi svěřenci ovšem naopak, co se historie týče, chtějí do dvouzápasového trháku...

K tomu by jim mohl pomoci i kanonýr Shane Long, který sice ještě úplně nezažehnal bolest v oblasti zad a hrudníku, ale vyloučen jeho start také není. Stoprocentně fit není ani Graham Dorrans. Těšit se můžeme na dva debuty, k dispozici je nová dvojice Keith Andrews a Liam Ridgewell. Domácí svou největší zimní posilu Sebastiana Bassonga "zaučili" už před týdnem na Loftus Road, dnes doufají ve start jiných klíčových hráčů. Jamie O’Hara znovu není zdravotně v pořádku a s jeho tříslem to vypadá tak padesát na padesát. Záda nepustí do zápasu Michaela Kightlyho, Karl Henry si odpyká poslední ze třízápasového distance.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Manchester City  (neděle 17:00)
Když uvážíme, že z posledních pěti kol byla hned čtyři pro ManCity úspěšná, tříbodová, těžko bychom mohli předpovídat lídrovo zaváhání na Villa Parku. Jenže jakmile na situaci nahlédneme z druhé strany, narazíme na pouhé dvě výhry z minulých devíti výjezdů v rámci všech soutěží. A to už by McLeishovcům mohlo dávat slušnou šanci bodovat; tím spíš, pokud City z Villa Parku neodjíždělo s vítězným pocitem čtyřikrát v řadě...

Což je jedna věc, a ta druhá potom i samotná domácí bilance skotského manažera proti Manchesteru City. Totiž za dobu, co je v Birminghamu, prožil tři návštěvy Citizens - navíc vždy v čele o poznání méně ambiciózního celku - a ani jednou z trávníku neodcházel se sklopenou hlavou. Dva čerstvější výsledky hovoří v remízovém duchu, ten z března 2008 dokonce ve vítězném. Ryšavý lodivod tak má, zdá se, všechny předpoklady pro to být Mancinimu ošidným sokem. Jako starý známý Alexe Fergusona, s nímž spolupracoval svého času v Aberdeenu, by ostatně i měl chtít být, protože zrovna ManUtd by se případné zaváhání městského rivala výjimečně šiklo...

Na druhou stranu odepsat mužstvo, jež letos nemá v Premier League konkurenci ani po ofenzivní ani po defenzivní stránce (63 vstřelených gólů je tu maximum, stejně jako 19 inkasovaných minimum), jenom na základě těchto strohých hypotéz by bylo nadmíru pošetilé. Pořád se musí brát v úvahu, že se ManCity v uplynulých třech zápasech muselo obejít bez vlivného tandemu Yaya Touré-Balotelli, a přesto doma zlikvidovalo Fulham a obvykle skvěle bránícímu Liverpoolu i na jeho půdě vsítilo dvě branky.

Jak to bez tohohle dua dopadne tentokrát, to vskutku těžko odhadovat. Totiž Villans možná zvládli udržet jediné čisté konto z posledních 13 soutěžních pokusů (na Boxing Day), ovšem zároveň Citizens na minulých čtyřech ligových výjezdech skórovali dohromady jednou jedinkrát.

Naposledy tedy bez bratrského dua Touré, které se možná po neděli vrátí se zlatými medailemi na krku, a Maria Balotelliho, jenž dokončuje svůj čtyřzápasový trest - zato snad již s kapitánem Kompanym, kterého nečekaně brzy opustily bolesti kolene, a Samirem Nasrim, jehož sice pobolívají třísla, on sám ale nejspíš bude chtít nastoupit. Stejně jako James Milner, který by si - příhodně proti svému bývalému zaměstnavateli - odkroutil jubilejní třístý start v kariéře.

Jakkoliv by dvojice Collins-Albrighton měla být pro nedělní klání k dispozici, manažer McLeish se již nechal slyšet, že jejich služeb zatím nevyužije. To by asi naopak nebyl případ Gabbyho Agbonlahora, jehož start je ovšem kvůli bolestem zad i nataženého zadního stehenního svalu mimořádně ohrožen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.75 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Suárez versus Evra. Jako by snad vidina tohohle souboje uklízela něco jako odvěkou rivalitu MU a Liverpoolu na vedlejší kolej; každého dnes zajímá právě premiérová bitva obou kohoutů od útočníkova obvinění z rasismu. To vskutku nepomohlo ani Reds jako celku, který po dvou ošklivých porážkách platí až za sedmý nejlepší v rámci ligy. Naopak United z jízdy za titulem nevypadli ani na chvíli.

Na pohled podobné, a přece dosti odlišné duely sehrála obě mužstva před týdnem. Obě remizovala, obě se soupeřem z elitní čtyřky - obě ale zcela jiným způsobem a po jiném průběhu. Jestliže Liverpool se s Tottenhamem raději zastřeloval a největší pozornost na sebe hladce strhával starý známý Suárez se svým kontroverzním nakopnutím Parkera, mezi Chelsea a Manchesterem United se urodilo hned šest branek, prohospodařilo se tříbrankové vedení a nařídily se dvě rozporuplné penalty. Výsledek byl každopádně stejný - remízový. Zatímco ovšem Red Devils zasekl po třech kolech bez ztráty kytičky, pro Liverpool to byl akorát pátý bod v pátém kole od změny kalendářů.

Pokud každopádně Phil Dowd zvládne udržet nastartované soky na uzdě, máme se snad na co těšit. ManUtd naposledy v pěti utkáních před vlastním publikem nashromáždilo krásných 16 branek, naopak Liverpool se pyšní druhou nejtužší defenzívou hned po lídrovi z modré části Manchesteru. Domácí pak nepochybně jenom nabudí půl měsíce staré vypadnutí z FA Cupu právě na tomto soupeři, kterému dovolili vsítit mimořádně laciné branky. Vypomoci si snad Red Devils budou chtít svou bilancí na Old Trafford proti odvěkému rivalovi; ta je totiž velmi příznivá, když hovoří o sedmi výhrách z osmi posledních pokusů.

Po více než třech měsících strávených letos na marodce s problematickým kotníkem bude Siru Alexi Fergusonovi opět k dispozici talentovaný záložník Cleverley. Na základ, kam se možná okamžitě chystá Smalling, to ovšem ještě nebude. Stejně jako u Jonese, jehož dokonce potíže s kotníkem nepustí ani na lavičku.

Luis Suárez už posledně alespoň střídal, dnes by mu dokonce mohlo patřit místo v zahajovací sestavě - ironicky. Post levého beka by měl opět obhospodařovávat José Enrique poté, co duel s Tottenhamem proseděl se ztuhlými zády.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Zamora, Cissé, Macheda, Taiwo, Onuoha... s jakou slávou tato jména do ambiciózního klubu ze západního Londýna přicházela, s takovým zklamáním musela snést nepovedené výsledky z úvodu svého angažmá. Remíza z hřiště Aston Villy není žádná tragédie, což se však nedá říci o domácí prohře 1:2 s trápícím se Wolverhamptonem...

Největší "zásluhu" na tom měl paradoxně nově příchozí Djibril Cissé. Francouzský kanonýr gólem pomohl Queens Park Rangers právě k bodu ve Villa Parku, jenže o tři dny později červenou kartou potopil svůj celek, jenž se v deseti hráčích nevypořádal s ofenzivou Wolves. Jediný gól QPR v utkání pak vstřelil Bobby Zamora, což na druhou stranu může být příslibem.

Jak QPR, tak Blackburn jsou nyní nepříjemně namočeni v sestupových vodách, ačkoli o něco hůře, přesněji o tři body a tři příčky, jsou na tom Rovers. Ti tak mají doma jedinečnou příležitost poněkud vylepšit své šance na udržení prvoligové příslušnosti i na další sezonu. Povést by se jim to mohlo, na podzim na Loftus Road uhráli bod, doma by rádi brali všechny tři.

Queen's Park Rangers navíc na Ewood Parku v rámci Premier League ještě nevyhráli. Dnes to bude pátá zajížďka do kraje Lancashire, třikrát doposud prohráli, jednou remizovali. K prodloužení této série již může Blackburnu pomoci střelec Yakubu, který si odpykal svůj distanc. Naopak Gael Givet svůj třízápasový trest dnes načíná. Po drtivé porážce 1:7 na Arsenalu tak příliš radosti v táboru Rovers není. Mimo hru je navíc i kapitán Chris Samba.

Jak jsem již zmínil výše, Djibril Cissé viděl v minulém kole červenou kartu za hloupé oplácení Rogeru Johnsonovi, který - a je nutné to zmínit - do Francouze ošklivě zajel na půlící čáře. Další útočníci Helguson a DJ Campbell nebudou hrát kvůli zranění. Naopak Bothroyd, s Gabbidonem a Akos Buzsaky by již mohli být fit. Ne tak Luke Young, jemuž start znemožní obě zraněná stehna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bolton Wanderers - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Poslední šestka se popere mezi sebou. Ve vzájemných zápasech určitě bude každý ze záchranářů toužit po vítězství, i nějaká remíza je nemyslitelná. Tím spíš na Reebok Stadium. Tam totiž osmnáctý čelí poslednímu - a pokud by Latics i tento duel prohráli, sestup už by se jim patrně vyhýbal hodně těžko.

Když jsem v preview minulého klání obou těchto celků psal o něčem jako bezmezné imunitě manažerů, měl jsem jednak pravdu a jednak něco takového, zdá se, platí nadále. Bolton už byl i ve větší kaši než na startu sezony i než teď, přesto se o Coyleově vyhazovu mluvilo jen velmi opatrně; Martinez je pak na tom úplně nejlépe, o jeho osobě se v souvislosti s koncem ve Wiganu nenapsal snad ani řádek. To každopádně nic nemění na tom, že situace obou klubů jsou už vskutku alarmující.

Trotters posléze čekají další dva zápasy s elitními mančafty (Chelsea, ManCity), a přestože právě taková střetnutí pro ně nedávno končila lépe než kterákoliv jiná, o jejich dnešním cíli se nedá pochybovat. Stejně tak ale o tom wiganském: jakkoliv atleti venku prohráli tři z minulých čtyř zápasů, a vždy přitom inkasovali alespoň třikrát, s devítizápasovou černou šňůrou bez vítězství teď zkrátka tohoto soka potřebují přemoci.

Tim Ream už má vyřízené pracovní povolení a v debutu nic nebrání rovněž kmenovému křídelníkovi Arsenalu, Ryovi Miyaichimu - to by přesně mohly být ty vitální faktory, které potáhnou Bolton za záchranou. Tím spíš, pokud své neduhy doléčí i duo pravých beků Steinsson-Riley, které už alespoň může být kryto konečně uzdraveným Mearsem.

Stejný efekt jako starty dvou debutantů za Trotters, by na hru Latics mohl mít návrat Diamého z Afrického poháru národů. Tam sice záložníkův Senegal bojoval zhruba stejně úspěšně jako doteď Wigan v Premier League, pořád ale musí být tak kvalitní hráč posilou k nezaplacení. To by ostatně mohlo platit i o Alcarazovi, jehož návrat značí prázdnou marodku posledního týmu tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Poslední remíza s Manchesterem United byla pro Chelsea už třetí ztrátou bodů v řadě, a tak potřebují svěřenci Andrého Villase-Boase konečně naplno bodovat. Zápas s Man United přitom měli skvěle rozehraný, nedokázali ovšem udržet třígólový náskok a remizovali 3:3. Nyní jedou Blues do Liverpoolu, kde hrají s neoblíbeným soupeřem - Evertonem.

Příliš nepříjemnějších soupeřů by asi v Chelsea hledali pro takovou situaci těžko. Po třech remízách potřebuje klub ze Stamford Bridge tři body, jenže v Goodison Parku to je vždy hodně těžké. Chelsea tu dva poslední ligové duely prohrála, navíc tu ztráceli i jiní favorité.

Blues hrozí, že by v případě další bodové ztráty mohli přijít o čtvrté místo v tabulce, což by byl problém. Nejhůře čtvrtá příčka je totiž v západním Londýně absolutní nutností, bez Ligy mistrů si jistě Roman Abramovič ani neumí představit. Kdyby se příští rok milionářská soutěž neměla hrát, možná by to neustál ani Villas-Boas, který dosud sebevědomě hlásá, jak bude na lavičce Chelsea sedět i v příští sezoně.

Portugalský manažer si nicméně musí uvědomit, že za vlády ruského oligarchy se nikdy neskončilo hůře než na třetím místě. Letos přitom bude těžké se udržet alespoň na tom čtvrtém, které ještě zaručuje předkolo Ligy mistrů.

V Goodison Parku již mohou hosté počítat s Ashleym Colem, který se vrací po trestu, svá zranění již překonali záložníci Frank Lampard a John Obi Mikel. Naopak nadále chybí John Terry a Ramires.

V dresu Evertonu by mohl k prvnímu domácímu zápasu nastoupit útočník Nikica Jelavič, jenž přišel v lednu z Rangers. Z Tottenhamu se také na hostování vrátil Steven Pienaar, kterého Toffees hodně postrádali. Manažer David Moyes tak po létě, kdy neutratil ani penny, tak v zimě alespoň trochu rozjel přestupový kolotoč.

Jelavič by měl v Evertonu vyřešit problém se střílením branek. Ve 24 zápasech jich dali hráči Toffees 24, přičemž nejlepšími střelci jsou se čtyřmi trefami Anichebe a Baines. Poslední tři výhry nicméně byly 1:0 a takovému výsledku by se v Evertonu rozhodně nebránili ani v sobotu, kdy přijede Chelsea.

Proti ní by se mohl představit také Tim Cahill, který zápolil s bolavým chodidlem. Mimo hru zůstávají Jagielka, Osman, Rodwell a Coleman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.10 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Ať už se o víkendu stane cokoli, nadcházející týden bude pro Stoke historický a mimořádný. Na hřiště Potters ve čtvrtek v rámci Evropské ligy přijede španělská Valencie k prvnímu zápasu úvodní části vyřazovací části. Tento duel nepřišel pro provinční klub v ideální dobu.

Svěřenci Tonyho Pulise už tři zápasy v řadě prohrálo, navíc dvakrát doma - to je pro houževnaté mužstvo, jež ještě nedávno prohánělo zezadu špičku tabulky, velice nevídané. Naposledy Hrnčíři padli za oběť rozjetému O’Neillovu Sunderlandu, jemuž sice dovolili jen jednu branku, ale sami vyšli gólově naprázdno.

Mezi dvojzápasem s Valencií čeká Stoke ještě osmifinále FA Cupu, kde budou takřka hráči v červenobílém takřka povinni postoupit do dalšího kola - na rozdíl od evropské "povídky" do níž budou řádky vepisovat spíše z pozice outsidera. V anglickém poháru totiž narazí na čtvrtoligový Crawley.

Taky Fulham mohl v týdnu zažít zápas Evropské ligy. Ze skupiny ovšem po dramatickém posledním zápase s Odense vypadl a k zopakování předloňské jízdy, jež skončila až ve finále proti Atleticu Madrid, nedojde. Mohou se tak soustředit pouze na Premier League a napravit tak očekávanou porážku 0:3 na Etihad Stadium.

Pomoci jim k tomu může i Pavel Pogrebňak, který po přestupu ze Stuttgartu konečně získal pracovní povolení a náhrada za Bobbyho Zamoru tak může plnohodnotně plnit své poslání. Naopak Philippe Senderos má problém s tříslem a hrát nebude. Stoke postrádá distancovaného Hutha, zatímco Etherington s Jeromem by i přes lehké zdravotní trable měli být fit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Když Arsenal na domácí půdě přivítal Blackburn, nenacházel se v ideálním rozpoložení. Tři porážky v řadě, poté bezgólová remíza s Boltonem. Kanonýři ovšem rozprášili Rovers 7:1 a vrátili snad na své kopačky potřebnou pohodu, kterou proti rozjetému Sunderlandu jako když najdou...

Black Cats jsou totiž momentálně nejlepší v lize, žádný tým nezískal v posledních šesti zápasech více bodů a stoupají tabulkou stále výše a výše. Teď už je nad nimi už pouze "top 7", která má přeci jen nad zbytkem Premier League mírný náskok. Jestliže však bude Sunderland pokračovat ve výkonech a hlavně výsledcích posledních týdnů, je otázkou času, kdy výrazně promluví do bojů o pohárovou Evropu.

Vše začalo krátce po nástupu Martina O’Neilla, jenž nahradil dosavadního manažera Steva Bruce před zápasem s Blackburnem. Premiéra severoirskému taktikovi málem nevyšla, jenže v posledních sedmi minutách jeho hráči výsledek otočili na konečných 2:1. Od té doby vyhráli z devíti utkání šestkrát a z pásma blížícího se sestupu zamířili do klidných až pozitivně rozvlněných vod tabulky.

Už na podzim, a to nebyla forma Sunderlandu ani zdaleka tak skvělá jako nyní, se Arsenal s dnešním soupeřem velmi natrápil a Robin van Persie rozhodl gólem až v 83. minutě. Dnes to bude ještě mnohem tlustší krajíc, nehledě na to, že se hraje na Stadium of Light. Tam totiž Gunners nevyhráli tři roky a devět měsíců.

K přerušení špatné bilance konečně Wengerovi může pomoci levý obránce Kieran Gibbs, který poprvé od října je schopen odehrát zápas. Zpátky z Afriky je už taky forvard Marouane Chamakh. Žádná čerstvá zranění na severu Londýna neevidujeme. To Sunderland bude postrádat Nicklase Bendtnera, jenž proti kmenovému celku dle dodatku v hostovací smlouvě nesmí nastoupit. Debuty od úvodní minuty naopak může zažít v červenobílém pruhovaném dresu Bridge a Kyrgiakos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Norwich City  (sobota 16:00)
Oslava nováčků. Kompletní trojice aktuálně sedí mimo sestupovou zónu a duo, které právě půjde hlavami proti sobě, je dokonce v suchu patrně kompletně. Norwich má 12bodový náskok, Swansea deseti - už jen zázrak by dvě příjemná překvapení mohl stáhnout zpět do druholigových vod. Kam i z pohledu celé sezony rozhodně nepatří.

Norwichi ani Swansea není cizí pravidelné sbírání bodů - Canaries poznali jediného přemožitele v šesti minulých kolech, Velšané dokonce v sedmi -, zároveň ale obě postoupivší mužstva patří i k nejatraktivněji působícím stranám v první lize. Pod herní projev Swans se přitom velmi výrazně podepsal Brendan Rodgers, jenž i byl za okamžitý postup mezi smetánku a aktuální desátou příčku odměněn novým kontraktem do roku 2015; za bleskovou proměnu Norwiche z třetiligového mančaftu v elitní potom může Paul Lambert, někdejší výtečný fotbalista a legenda Celtiku, dnes již mimořádně talentovaný kormidelník. Oba tito lodivodové nepochybně budou nejvýraznějšími aspiranty na manažerské překvapení sezony.

Ne-li i něco víc než jen překvapení. Pokud by oba celky, které shodně v minulých pěti kolech posbíraly deset bodů, pokračovaly v nastaveném rytmu, téměř určitě si udrží místo v top10 a jejich vůdci by klidně mohli pomýšlet i na ocenění manažera roku. K tomu je ale potřeba urazit ještě řádný kus cesty; dnešní krok by nicméně mohl být velmi povzbudivý. Na podzim Norwich dvěma góly v úvodní desetiminutovce zaskočil Swansea natolik, že nakonec po nesmírně atraktivním průběhu a výhře 3:1 bral všechny body. Něco takového se mu ovšem na Liberty Stadium nepovedlo už osmkrát v řadě (včetně pohárových klání), přičemž hned šestkrát zde byl za tu dobu poražen.

Brendan Rodgers má k dispozici prakticky plnou sestavu, k rotaci ale dojde jen stěží - s největší pravděpodobností Swansea nastoupí ve stejném složení jako do vítězného střetnutí s WBA. Za to může i opětovné zranění Bodeho a pokračující problémy Orlandiho se zadním stehenním svalem.

Minulé kolo možná Canaries přineslo cenné tři body, ty však byly vykoupeny odstavením kompletní stoperské dvojice. V ní teď určitě bude chybět Ayala, přičemž start Whitbreada je z důvodu nataženého hamstringu vážně ohrožen. Elliott Ward je tak poměrně blízko svému letošnímu debutu v rámci ligové soutěže.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (sobota 18:30)
Sobotní program Premier League je pořádně vydatný, kromě velkého North West derby a šesti zápasů od čtyř hodin středoevropského času se ještě fanoušci ostrovní kopané mohou těšit na tradiční večerní klání. To tentokrát obstarají dva týmy, které prožívají parádní sezonu. Tottenham vládne Londýnu a kráčí pro přímý postup do Ligy mistrů pro příští sezonu, Newcastle je letošní senzací, když i před Liverpoolem a Arsenalem drží pohárovou pátou příčku.

Forma obou týmů je znamenitá. Tottenham z posledních deseti ligových zápasů prohrál jen jednou a to navíc na hřišti doma neporazitelného Manchesteru City smolně 2:3. Naposledy uhráli Kohouti cennou remízu z Anfield Road 0:0, přesto k radost příliš důvodů nebylo - v závěru totiž postupoval Gareth Bale úplně sám na Reinu, ale střílel bídně.

Newcastle se zase honosí nejlepším bodovým ziskem z posledních pěti utkání v celé Premier League. Jen živou vodou pokropený Sunderland a Manchester City získal z maxima (15 bodů) dvanáct bodů - stejně jako Magpies. Minulé kolo muselo srdce zaplesat všem příznivcům týmu ze severu Anglie. Návrat z Afriky se senegalskému duu Papiss Cissé - Demba Ba povedl fantasticky, oba skórovali a zajistili pro svůj tým výhru 2:1 nad Aston Villou, jíž nezachránil ani třetím gólem ve třetím zápase v základní sestavě Robbie Keane.

Od dubna 2006 do března 2008 měly zápasy mezi Tottenhamem a Newcastlem stále stejný průběh. Ať už na White Hart Lane nebo v St. James Parku, vždy se z výhry radovaly Straky. Od té doby už ovšem z šesti duelů zvítězily jen jednou, poslední dvě utkání na severu Londýna pak prohráli a nevstřelili ani branku.

Spurs se uzdravilo ofenzivní duo Jermain Defoe, Aaron Lennon, zatímco start Van der Vaarta je vyloučen. Ledleyho Kinga a Kaboula se Sandrem uvidí fanoušci fotbalu až podle posledního zdravotního stavu. Newcastle se bude muset obejít bez Ryana Taylora, který se zranil v minulém zápase s Villans. Stejně tak Leon Best. Yohan Cabaye si odpyká poslední část z třízápasového trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.10 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City24183363:1957
2.Manchester United24174359:2455
3.Tottenham Hotspur24155444:2550
4.Chelsea FC24127544:2943
5.Newcastle United24126636:3142
6.Arsenal FC24124846:3440
7.Liverpool FC24109528:2139
8.Sunderland AFC2496933:2433
9.Norwich City2488834:3932
10.Swansea City2479826:2930
11.Everton FC24861024:2730
12.Stoke City24861023:3630
13.Aston Villa24610829:3328
14.Fulham FC2469929:3527
15.West Bromwich Albion24751224:3426
16.Queen's Park Rangers24561325:4121
17.Wolverhampton Wanderers24561327:4421
18.Bolton Wanderers24621628:4920
19.Blackburn Rovers24461434:5418
20.Wigan Athletic24371421:4916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2358)

Přidat komentář
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Janek9

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jollae

Reagovat
C0br

Reagovat
Amos

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To má tolik lidí rádo Newcastle, nebo jim vadí Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych ,že oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
Ligter

+ .

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo je perfektní program. Man United s Liverpoolem, pak Everton s Chelsea a večer Tottenham - Newcastle než odejdu do té mrazivé Přerovské sibiře. A zítra Black Country derby

Reagovat
smazaný uživatel

jj dneska týmy z první sedmičky poztrácí hodbě bodů. Jsem zvedavý na zmeny v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

uplně na hovno, pokud se má člověk učit

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zaujímavé zápasy, škoda, že z nich uvidím nanajvýš AFC.

Reagovat
Wat

Taky tak.

Reagovat
tomasinho

Dneska skvělým program, akorát škoda, že je od 16:00 tolik zajímavých zápasů. Mohl být nějaký alespoň zítra místo Villy se City, to bude fakt ultra nezážívný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU

Tak tohle je druhá nejdebilnější reportáž co sem kdy na Nově viděl. Jasně vede ta letní výprava na Valašsko kde si jakýsi strýc otevřel desítky let starou zavařovačku s okurkama a začal je tam před kamerou jest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som napriklad vazne cakal kakao, takze pre mna je to poucne

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem čekal že jim to někdo vylije a nasype do toho sníh.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie je, ze da zmrazit vodu a este jej za to aj zaplatia..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by byl benzin, kdyby z toho byl

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, to by USA začalo otravovat sympatické země jako je Kanada, Švédsko, Norsko a Finsko, místo toho aby se roztahovali po Středním východě. Akorát pro Rusko by se nic nezměnilo, to bylo za vodou tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Novu, Primu, Markizu, Joj som uz nevidel ani nepamatam

Reagovat
rufus

Tyhle kanály nemá smysl sledovat.

Reagovat
Arbiter

tomu se říká zlepšení ranní nálady o několik stupňů

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

omg

ale jak neznasam u nas Joj, tak toto sa mi pacilo...tu picu by som tak nechal, ci by isla

http://digs.by/z2Vrqt

Reagovat
smazaný uživatel

pobavila ked povedala ze voda zamrzla, a bude este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

*zamrza

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem si taky říkal. Nejspíš Nova vymyslela další skupenství hmoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Už jsem to zahlídl i na 9gagu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Hrozně mě sere, že dneska neuvidim nováčky... asi stáhnu no.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude těžký proti sunderlandu, ale tipuju 1:2 (2x RVP). COME ON YOU GUNNERS!!

Reagovat
niflheim

Tak snad to bude dneska skvělý zápas s vítězným koncem. Nezáleží na tom, že potřebuje tři body...vyhrát musíme tak i tak.

Reagovat
EL Gringo

dufam ze to zvladneme!! YNWA!

Reagovat
Erdovec

Pro sázkaře, co myslíte? můj dnešní výběr Blackburn - QPR 2 DNB @ 2,5, Norwich vstřelí gol @ 1,48 a Everton - Chelsea under 2,5 @ 1,7

Reagovat
smazaný uživatel

Swans doma moc golu nedostavaji, na to pozor Ja zkusil DNB na Sunderland.

Reagovat
j_mrazik

Ono se dá vsadit i co za styl hudby budou hrát o přestávce?

Reagovat
smazaný uživatel

To se muze stat leda na Anfieldu

Reagovat
j_mrazik

Náhodou tenhle styl hudby by močky pořádně vystrašit.

Reagovat
j_mrazik

* Ježíš.... kočky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cechoslovencina

Reagovat
kiwwi

nemusis sa opravovat...na Anfielde su same mocky

Reagovat
Erdovec

kurz?

Reagovat
kiwwi

to ako solo?

Reagovat
Erdovec

solo QPR

Reagovat
kiwwi

ja mam zatial vybraty len jeden zapas...Blackburn na drzanie lopty over

Reagovat
Erdovec

kde ty "blbosti sázíš", já mám účet jen u bet365?

Reagovat
Erdovec

v úvozovkách mělo být jen blbosti

Reagovat
kiwwi

expekt.com

dostanes tam aj 500Kc zadarmo na prvy tip

Reagovat
kiwwi

ale inac mam ucty v Betfair - to je zaklad, expekt a pinnacle...nic viac netreba

Reagovat
Erdovec

jasně no, já ale zatím nejsem zletilý, takže ještě chvíli počkám a založím si to pak na sebe do té doby vystačím s bet365

Reagovat
kiwwi

ale nieco este vyberiem...skoda premarnit taku krasnu sobotu tym ze nic nevyhram...chcel som podat na United cistu 1, ale podavam spolu s kamosom a na stavkach sa obaja musime zhodnut (osvedcilo sa nam to ) a on je fanusik Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Preview MUFC - LFC je velic vtipné. Cituji "Luis Suárez už posledně alespoň střídal, dnes by mu dokonce mohlo patřit místo v zahajovací sestavě - ironicky. Post levého beka by měl opět obhospodařovávat Uruguaycův jmenovec Enrique poté, co Tottenham proseděl se ztuhlými zády." Copak Enrique se jmenuje Luis? Není to José? A je poznat, že toto preview psal fanoušek United a nikoliv nestranný redaktor... Tak snad příště

Reagovat
fantomas

Jj, velkej fanoušek. Chyba to samozřejmě je, napravim, ale příště bys ji moh hlásit tam, kam máš, a ne do diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Brečet máte až po zápase, ne před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
ďuriLFC

Veď je to uplne jedno

Reagovat
Manik...

Liverpool to pude!!!

Reagovat
j_mrazik

Ty hrací časy nejsou místní, ale v kolik to bude k zhlédnutí u nás, že jo?

Já jenom abych si naplánoval den.

Reagovat
tomasinho

Časy jsou ok, 13:45, 16:00 a 18:30, jako vždycky.

Reagovat
Arbiter

on se jen ptá, jestli ty časy, které jsou tu napsané, jsou britské nebo české

Reagovat
fantomas

A Tom odpovídá "jako vždycky"...

Reagovat
Arbiter
Reagovat
tomasinho

No neříkej, to jsem fakt nepochopil.

Reagovat
Arbiter

no přišlo mi že ne whatever...

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tady jsou dobře. "Blbě" jsou akorát na facebooku kde se píše rozpis v Greenwichském čas a je tam o hodinu míň.

Reagovat
j_mrazik

Díky hoši, tak to stihnu 2. poločas Arsenalu a celej Tottenham.

Reagovat
ďuriLFC

Veľký zápas pred nami. Dnes očakavam zostavu na brejky,čiže aj Luis, Craig či Hendo

Reagovat
tomasinho

Určitě Hendo místo Adama, určitě ne Kuyt, ale Downing a snad Craig. Suarez asi taky bude hrát, ale já bych radši viděl Carrolla.

Reagovat
ďuriLFC

Downing taktiež základ samozrejme. Ja by som tiež videl radšej Andyho ale mám pocit že budeme viacmenej pod tlakom takže tam by mohol byť prospešnejši Suárez. V Každom pripade nechcem vidieť Dirka v základe

Reagovat
tomasinho

Jojo, taky očekávám uprosteřd trojku Spearo, Hendo, Gerrard, na krajích Downing a Bellamy a na hrotu Suarez. Ale nechme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro výhru LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

United a LFC jako předkrm večerního duelu Spurs s NUFC. Jo, to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas Spurs s NUFC je špuntíček po hlavním chodu

Reagovat
tomasinho

Koukejte vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsse

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to bohužel na dost jednostranný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuselo by byt, budou hrat bez Vaarta a nejspis i Kinga s Kaboulem, takze staci, aby tam Dembikum neco spadlo a Tottenham to bude jen tezko otacet, kdyz nema v utoku zadnyho zakoncovatele, kterymu by to strilelo Ja teda taky ocekavam prohru, ale NUFC bude temer v plne sile a to na remizu muze stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím :-) Třeba vyhrajem, proti kvalitním týmům vždy hrajeme líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to neviděl tak pesimisticky, nebude to vůbec jednoduchý, ale tři body klidně můžem přivést z WHL. Navíc poslední dva zápasy skončili remízou, tak bych se přikláněl, že to skončí remízou, ale stát se může vpodstatě cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne z toho vychazi 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je dobre, ze sousedni tymy v tabulce maji taky tezky soupere, takze LFC, CFC ani AFC pravdepodobne nebudou naplno bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, žes mi vlil trochu optimismu do žil Takže 0-3 hattrick Demby

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a Simpson vymaze Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ten se vymaže zase sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, ste posrani z Newcastlu, to je krasnej pocit

Reagovat
tomasinho

Bohužel.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool prekvapi, vyhraje na OT 3:0. Citizens by mali zostat v cele , pre dobro Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pro dobro premier league?

Reagovat
smazaný uživatel

Silence

Reagovat
niflheim

Prostě nevím, jak by ropáci s titulem znamenali výhru pro PL

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John
Reagovat
smazaný uživatel

a teraz ako mu to ide bez brankara

http://youtu.be/Ox_58D853DE

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ta klička byla ale skvělá

Reagovat
kiwwi

scouser nescouseri...dnes musime vyhrat...a navyse rozjebeme scouserov...dnes to pojde, citim to v guliach

Reagovat
Erdovec

takový nářez bych v gulách cítit nechtěl

Reagovat
niflheim

Výhra proti scouserům je důležitá, aspoň zase sklapnou...tři body a vedení je třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se to sešlo. Všechny zápasy mají toto kolo něco do sebe

Reagovat
r.mrazik

bohuzel derby nestiham...kde by se ten zapas dal stahnout? je na to nejaky server?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne, jsem zapomněl, že mám zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Robinson has the worst saves to shots ratio of any goalkeeper, saving just 51% of shots on target faced.

Reagovat
smazaný uživatel

vím že se to nehodí ,ale nevíte někdo co se děje s Nottinghamem? loni útok na postup a letos jsou na padáka, díkec

Reagovat
smazaný uživatel

Udelali chybu, ze vyhodili Daviese jen proto, ze dvakrat nedokazal projit pres play-off, pritom se porad mluvilo o tom, ze s postupem do PL pospichat nebudou, protoze maji mlady tym, ktery potrebuje jeste dozravat a pripadny postup do PL by jim tu filozofii narusil, protoze by museli hodne posilit. McClaren selhal a angazovani Cotterilla je krok uplne vedle, ten clovek nikdy jako manazer nic nedokazal a cim dyl bude na City Ground, tim horsi to bude.

Druhej velkej problem je, ze jim chybi zakoncovatel, coz se ted snazi zachranit Derbyshirem. Oni sice zakoncovatele nemeli nikdy, ale aspon se o goly rozdelili vsichni hraci, jenze spolehat se v tom na zalozniky je blbost. Az se divim, jak moc jim uskodil odchod Earnshawa, ktery sice neni kdovijak uzasny hrac, ale ty goly mu tam proste padaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak to majou s tou stavbou nového stadionu? Bude a nebo se jenom plánuje a tím že MS bude v Rusku se odložil na neurčito? Jako dostavba Elland Road.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem nasel:

The New Nottingham Forest Stadium was a proposed football stadium which would have been built in Nottingham. Several locations were discussed, with the hope that the ground would host matches at the 2018 World Cup had England's bid been successful. The stadium would also have been home of Nottingham Forest football club, who currently play at the City Ground. It was announced in the Autumn of 2008 that the club's proposed new stadium would only be built if England's bid to host the 2018 World Cup was successful. With England's bid unsuccessful, the plan changed to instead rebuild the Main Stand at the current City Ground and raise the capacity to around 40,000.

A jsem za to rad, protoze se mi City Ground moc libi

Reagovat
smazaný uživatel

Těmhle přestavbám fandím víc. Škoda že spousta anglických stadionů je obklopená zástavbou a rozšiřujou se jenom těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Luc-Luc

dneska to vidim na plichtu YNWA!

Reagovat
goodbay

Come on Rovers and Trotters!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych si prosil plichtu na OT, rupnutí čukotky na Goodisonu a výhru domácích 3:2 po parádním útočném fotbalu z obou stran na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

ta přestřelkana WHL jo, ale s opačnáým výsledkem 2:3 pro hosty , ne tak hlavně když bude pěknej fotbal a když udržíme 5. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to dopadne špatně zase

Reagovat
kiwwi

a na obrazku najkrajsi stadion na svete

Reagovat
Luc-Luc

onanujes nad jeho fotkami ?

Reagovat
kiwwi

kazdy den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Arbiter

ale vždyť to není Stamford Bridge

Reagovat
vodka

šak se baví o nejpěknějším stadionu...

Reagovat
Arbiter

no šak...

Reagovat
j_mrazik

Bitch, please.

Reagovat
kiwwi

Stand for Bitch?

Reagovat
smazaný uživatel

Old Trafford má sice svoje kouzlo, ale nejkrásnější nejspíš ne. Chybí mu dostavit hlavní tribuna. A aji tak se mi víc líbí San Siro, Amsterodam Arena, nebo Fritz Walter Stadion. Ale na Ostrovech mu z velkých stadionů může konkurovat snad jenom Celtic Park.

Reagovat
vodka

san siro teda nic moc...

Reagovat
kiwwi

ked ho uvidis na zivo, tak si ho zamilujes tak, ze ti uz nic krajsie nemoze prist

Reagovat
niflheim

Mně se líbí hodně stadión, na kterém se letos hrál SB - Lucas Oil Stadium...hodně pěkně postavené

Reagovat
smazaný uživatel

Takové arény mám nejradši. A aji zvenku vypadá zajímavě.

Reagovat
terry

Zrovna dneska mám náladu na nějaký to překvapení v sestavě. Bohužel nečekám byť jen jediný,

Reagovat
Arbiter

Malouda v základu? Nebo Bos na RB?

Reagovat
terry

Malouda v základu nepřekvapí. Bosingwa hrál v posledních zápasech dobře, takže by mi tolik nevadil.

Reagovat
Arbiter

A co pak považuješ za překvapení, když to s naší sestavou ani moc nejde? A na RB musí hrát Braňo...

Reagovat
terry

Nevim. Třeba hrát Lukakua místo Torrese, Bertranda nalevo, nechat sedět Ashleyho.

Reagovat
Arbiter

aha, hmm, tak to opravdu nehrozí, vzhledem k tomu, že si Bertrand nezahrál ani když byl Cash v trestu..

Reagovat
smazaný uživatel

Go Red Devils

Reagovat
smazaný uživatel

Litrpůl výhra na OT- nic není nemožné!

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam že to bude dneska na OT hlavne o dobrom futbale, že kenny posadi adama, a že si LFC odnesie body.

Reagovat
vladis271

Dnes vyhráme, cítim to.

Reagovat
smazaný uživatel

mam na tikete United, takze dneska asi prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

prohraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, hlavne nech je dobry futbal, casto U nedavam,no ked uz tak vacsinou je z toho vzdy nejaka haluz

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1,91 na Manchester United takhle se vydělávají peníze.

Reagovat
Erdovec

máš arsin secret tips?

Reagovat
vladis271

Naopak, tento zápas môže dopadnúť hocijako, a v tomto prípade je štvorkový kurz na LFC darček. Ale ja aj tak netipujem.

Reagovat
kiwwi

tiez netipujem, ale asi dam X2 kvoli aspon ciastocnemu poteseniu v pripade nevyhry United...minule som tak s radostou prehral 50 eur

Reagovat
vladis271

1,9 na x2 je tiež prestrelené

Reagovat
smazaný uživatel

nn věř mi. Já tomu rozumím fakt dobře. Je to zlatej důl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentní práce mufanů

https://p.twimg.com/AlXoYwZCEAER44v.jpg

Reagovat
kiwwi

vas privitaju a furt nedobre

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nám to dali vlastne menej lístkov na Old Trafforde? Sa báli, že podobne ako v predošlých rokoch ich tam tých pár tisíciek scouserov prekričí tromi pokrikmi ?

Reagovat
kiwwi

jj bali sa

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi dnes bude počúvať počas zápasu stále dookola toto

http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY

akurát na vašom 70+ tisícovom záchode

Reagovat
vladis271

Kašli nato, dnes sa budeme správať slušne a inteligentne,nebudeme sa navážať do našich mufanských priateľov.

Reagovat
kiwwi

presne pre toto si myslim, ze v Anglicku su najlepsi fanusikovia na svete

podarene

Reagovat
niflheim

Copak udělali scouseři před zápasem na Anfieldu, no?

Reagovat
smazaný uživatel

copak udelali mancs po zápase v okolí Anfieldu?

Reagovat
niflheim

Tak tu jde o to, že vyskakuješ, že dali málo lístku...a přitom toto se událo na Anfieldu, kdy vedení LFC uvolnilo méně lístků než normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ve FA cupu jsme vám to vynahradili dost bych řek...

Reagovat
kiwwi

ked sa bude hrat FA Cup na OT tak vam to tiez vynahradime

Reagovat
smazaný uživatel

chceli ušetriť ďalších nevinných ľudí pred krutým vypadnutím z jedinej súťaže a zároveň z poslednej, v ktorej mohli Man Utd túto sezónu vyhrať trofej

Reagovat
kiwwi

takto to vyzeralo na OT po poslednej navsteve scouserov

http://imageshack.us/photo/my-images/687/post1171294619702thumb.jpg/

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi to si odfotil u vás doma nie?

Reagovat
niflheim

Asi nevěděli, jak se to používá.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilové liverpoolští. Ze stejného důvodu už nemá na Sigmě Baník celou jednu tribunu, protože vždycky když přijedou tak ti idioti rozkopou záchodky, to samé Sparťani. Když se neumíjou chovat, tak nezbývá než je zavřít do klece a hlídat je jako zvířata. A ještě se tomu divíjou.

Reagovat
minoLFC

a naco vam to je? aj tak kazdy manure nosi pleny

Reagovat
Rssa

Ale prd. Byl jsem svědkem, jak hajzlíky na Andráku rozkopali domácí fandové. Řádně ožralí a pár určitě i sjetých.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Na Sigmu chodím plus mínus pravidelně přes 6 let a ještě sem tam neviděl že by se na záchodech něco stalo. Ale když přijede Baník tak pokaždé. Sparťani dokonca házeli kusy umyvadel z toho svého výběhu.

Reagovat
Rssa

Na té vysoké tribuně, zápas s Brnem před dvěma lety, hajzlíky o poločase rozkopávané skupinou asi 10 fandů Sigmy.

Reagovat
Rssa

Tím samozřejmě neříkám, že jsou Sigmáci největší hovada, to v žádném případě, ale jen to, že se to děje skoro všude, ne jen s Baníkem či Spartou (i ti jsou největší zvířata...)

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sem nikdy neslyšel. Ale jestli se to stalo, tak bych ty idioty sešvihal ostnatým drátem. Ničit si vlastní stadion je teprv na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Suárez hattrick

Reagovat
vodka

do vlastní sítě

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 a čau

Reagovat
Arbiter

dneska nic moc špičkování mezi scousery a mufánky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to ještě příde

Reagovat
kiwwi

je mi zle po vcerajsku, dnes to bude proste pokludna vyhra 3:0

Reagovat
vladis271

tiež nemám po včerajšku náladu na nejaké hádky

Reagovat
smazaný uživatel

dvaja najlepší stopéry v lige vás zmažú sami, že 3:0, to znie ako dobrý sobotňajší žart

Reagovat
niflheim

Vždyť Nemanja je zraněný...a s Arsenalem taky nehrajete.

Reagovat
niflheim

Nijak prestižní zápas

Reagovat
mithro

De Gea, Rafael, Evans, Rio, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Giggs, Welbeck, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto ideální.

Reagovat
niflheim

Tak na Ria jsem zvědavý...trochu byl slabší v poslední době, navíc scouseři budou počítat hodně s breakama...ale jinak paráda, jenom bych tam šupnul Berbu

Reagovat
vodka

subs?

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Cleverley, Pogba

Reagovat
niflheim

Clev a Pogba

Reagovat
vodka

to je jedno, stejně nastoupí Javi s Parkem a možná Clev...

Reagovat
Ligter

Já budu mít zase nervy z Evanse. Ale snad to bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou je lepší než Rio.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jen s jednim krajnim hracem v zaloze a s hodne zahustenym stredem, to chci videt, jak to bude zvladat ten jejich zakrslik na DM

Reagovat
tomasinho

Gerrard a Henderson jsou v defenzivě hodně schopní a Spearinga podpoří. Spíš se bojím krajů, jak bude Enrique po drobném zranění a co Glen, v pnodělí hrál nalevo dobře, ale jinak už tak 3 měsíce tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze ho podpori ( ), ale na ne zvedavej nejsem.

Reagovat
tomasinho

Na ně ne, ale oni Spearigna podrží, takže jeho výkon nebude tak klíčový, zvládne to.

Reagovat
niflheim

carrick

valencia - scholes - giggs

rooney

welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 4-5-1 a Rooney sám na hrotu...?

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck sam na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tý zálohy to spíš vypadá na Wazzu, Giggs asi z kraje hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak leva strana zustane otevrena pro Evru.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs a Scholes. Doufám že zase po 60. minutách neodpadnem fyzicky. Snad jim dáme brzo dva góly a místo Paula pak přinde Park a uklidní to.

Reagovat
Tomekcz

ja bych tam chtel Berbu misto Welbecka, zas by jim dal 3 goly

Reagovat
tomasinho

Reina, Enrique, Johnson, Agger, Skrtel, Spearing, Gerrard, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez

Zase Dirk

Reagovat
smazaný uživatel

A Suarez

Reagovat
tomasinho

Jojo, ale čekal jsem to, budeme hrát na brejky.

Reagovat
vladis271

aspoň tam neni Adam, normálne mi spadol kameň zo srdca

Reagovat
smazaný uživatel

Proč posadí Carrolla, když hraje asi nejlepší fotbal od přestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Protože se bojí vyhrát. Přes Evanse se Carroll prosadí i napůl vožralej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Tak Kuytovi se proti nám daří, ale posazení Carrolla je celkem nepochopitelné z vašeho pohledu.

Reagovat
vladis271

ideme hrať na brejky, musíme byť pohyblivý. O Andyho nemám strach v nasledujúcom zápase hrá v základe.

Reagovat
Rssa

Výborná sestava, pokud Kuyt bude na hrotu a nebude se srát na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique - Henderson, Spearing, Gerrard - Kuyt, Suarez, Downing

Posazení Adama

Dirk Snad naváže na domácí výhru

Reagovat
tomasinho

Dneska musel hrát Hendo, má lepší pohyb i obranu než Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed by měl hrát v takovýmhle složení furt, ale příští rok už bych tam pomalu protlačoval Coadyho, kterej má na DZ mnohem lepší fyzický proporce než spearo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Suárez je tam jenom proto aby nasral mufany, protože jinak by ho potom co minule za těch 30 minut předvedl v životě Kenny nemohl postavit do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

stále lepšie, ako sklepávanie lôpt v strede ihriska a presne prihrávky na 3 metre.. pritom nulový pohyb okolo 16 a slabé ponúkanie sa v kombinácií, nulové zakončenie.."Andy Carroll"

Reagovat
tomasinho

Podívej se na předešlé 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to, čo som napísal.. svetové vyhrávanie vzdušných súbojov, ale všetko na miestach, kde si môže brankár súpera leštiť bambus.. tragický v rýchlej kombinácií na dotyk, zakončenie smerujúce do útrob štadiónov.. čo to kurva je za forma?

Reagovat
tomasinho

Takže tomu nerozumíš, ok.

Reagovat
tomasinho

Tak čeká se od něj jaksi víc než v pondělí, Kenny chce asi více hrát na brejky, proto on místo Andyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na brejky můžem hrát i s Andym.

Reagovat
vladis271

nesúhlasím

Reagovat
tomasinho

Ale lépe asi se Suarazem. Ale mě to neříkej, já se pokouším tu volbu objasnit, taky bych postavl Andyho.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Liquid

Manchester United - Liverpool 1:2

Blackburn - QPR 0:3

Bolton - Wigan 3:1

Everton - Chelsea 0:1

Fulham - Stoke 0:0

Sunderland - Arsenal 2:1

Swansea - Norwich 2:2

Tottenham - Newcastle 3:1

Wolves - WBA 1:2

Aston Villa - Man City 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

dík vsadím si na přesný vysledek

Reagovat
Liquid

na Africe jsem trefil přesně všechny 3 výsledky Senegalu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm moc ideální.

Reagovat
vladis271

kua ten čas sa vleče

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch ve studiu Jedinej sympatickej hráč současnýho MU. Asi už to s ostatníma nemohl vydržet a tak radši onemocněl.

Reagovat
smazaný uživatel

I když to jsem přehnal... Valencia s Carrickem a Parkem jsou taky sympaťáci

Reagovat
Liquid

ale tím už výčet končí

Reagovat
smazaný uživatel

Berba, Scholesy!!!

Reagovat
Liquid

Berbatov a sympatický ???

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Berba v podstatě nehraje Scholese jsem měl vždy ze zálohy MU nejmíň rád. Giggs si to pokazil tou aférou,.. je jich tam víc, Evanse mam třeba rád :-) Měl jsem prostě napsat, že Fletch je top.

Reagovat
niflheim

Jonny to dobře ownil v kvízu

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten, jak Rooney předváděl Bend it like Beckham? Máš odkaz nějaký? :-)

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý

Reagovat
niflheim

Beba, Scholesy, Silvovic, David de Donnut, Ando...

Reagovat
niflheim

*Berba...legrační je i Bébé - jak si z něho dělali šášulu při oslavách

Reagovat
vodka

Rafael, Fabio, Jones, Smalling, Welbeck, Hernandez, Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez určitě. Vždyť ten ani nemůže být nesympatický, leda tím že dělá svoju prácu až moc dobře a často někoho sestřelí bez toho aniž by se na to pořádně nadřel. Až si budu kupovat dres tak uvažuju o Cleverleym a nebo Welbeckovi, z těch starších nejspíš Fletcher.

Reagovat
mithro

ja teda nemam moc rad dresy s menom hraca vzadu ale teraz dost rozmyslam nad Scholesom #22

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nechtěl jméno na dresu Sigmy protože tam tradičně není. Ale u Man United mě to nevadí. Ta tvoja volba je dost dobrá.

Reagovat
niflheim

Jsem v létě plánoval Sheasyho...z toho nějak sešlo tím přestupem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej urcite ne, i kdybys nemel MUFC rad (jakoze mas), tak musis mit rad Valenciu

Reagovat
vladis271

Liverpool má radšej

Reagovat
tomasinho

Toho mám rád taky. José ho snad ale vymaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule se mu to tusim moc nedarilo

Reagovat
tomasinho

Jo, on měl od Stoke asi 4 zápasy slabší, proti Wolves už byl zas výborný. Uvidíme, co dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

United ja asi najnesympatickejšie mužstvo, aké poznám.

Reagovat
mithro

Fletch a GNev

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ryane, ruku před pusu

Reagovat
kiwwi

300. pre MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem něco napsat k tomu, no to je jedno

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rssa

Dneska to dáme, věřím ve výhru. Blíží se den zamilovaných, takže v nejbližší době má zlo útrum, tudíž se oplatí vsadit na výhru LFC!

Tip: 1:2

Vsadí se nějaký odvážný MUfan se mnou o nick?

Reagovat
smazaný uživatel

já se klidně vsadím

Reagovat
Rssa

Ty jsi baníkovec a ty já nerad trestám svou pravdou

Reagovat
madridcan

liverpool nema sancu...neviem naco sa chces stavit

Reagovat
Rssa

Liverpool dneska vyhraje. Ale s tebou se vsadit nechci, to není zápas pro naše sázky

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Geordie prizvuk

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kolik je rekord v počtu nastřílených golu za sezonu v PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

10. pre LFC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Těsně vedle

Reagovat
mithro

@ravel

my heart will always be @ united but I just wanted to play football and that's what everyone needs to understand

Reagovat
Kaze

Mohl na hostování, mohl mít trpělivost jako Pogba

Reagovat
mithro

presne tak, malo to byt hostovanie

Reagovat
niflheim

Toto slovy nezalátá.

Reagovat
vodka

aspoň něco...

Reagovat
minoLFC

my heart will always be @ united but I just wanted more money and that's what everyone needs to understand

Reagovat
smazaný uživatel

výhra ManU,Evertonu a Arsenalu + ještě remíza na WHL a budu mít pěkný víkend :)

Reagovat
tomasinho

Danny a Skerts Nejlepší stoperská dvojice v sezoně.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hraji vytecne, ale az do zraneni Stevena byla nejlepsi dvojice bez debat Coloccini-Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bloodzeed se hrozně seká :-x máte někdo jinej sopcast pls ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

zkus: sop://broker.sopcast.com:3912/92997 zatim jede dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych zkusil útok Mata - Lukaku (Sturridge) - Torres. Danny se mi poslední dobu nelíbí, kličky se mu nedaří, ztrácí hodně míčů a nemaká!

Reagovat
kiwwi

Morrison on Twitter : Come on United , go on top. my heart will always be @ united but I just wanted to play football and that's what everyone needs to understand

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

ktovie, či to myslí vážne

Reagovat
kiwwi

ti oci som dal na to ze to tu uz je...samozrejme ze to mysli vazne ved je to local boy

Reagovat
Kaze

Nemůžu si pomoct, ale sere mě to strašně, víc než Shawcross

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kaze

Z těch supertalentů zbývá tedy už jen Pogba, Tunnicliffe a možná Fryers? Co Keanovi?

Reagovat
kiwwi

Will je velky talent a Cole s Lingardom su strasne sikovni hraci na kridlo...

http://thebusbyway.com/2012/02/10/welbeck-praises-uniteds-xavi-iniesta/

Reagovat
Rssa

Uniteďáčtí Xavi, Iniesta

Jinak trochu OT: Už jsi viděl zpívajícího křížence Legendy s Mascheranem?

http://www.youtube.com/watch?v=Jk5kYjD9E1I

Hudba nic moc, ale ten zpěvák musí být výsledkem genetických pokusů v La Masii

Reagovat
niflheim

Robbie Brady?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se strašně líbí Larnell Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to škoda. Ale na druhou stranu Welbeck má skoro jisté místo v sestavě, Cleverley až se uzdraví snad taky. A nestává se u špičkových evropských klubů často aby dokázali zapracovat dva mladé odchovance v jeden rok. A tým má kvalitu sám o sobě, spíš mě mrzí že nemáme odchovance který by zaplácl posty které máme obsazené nedostatečně. Levého univerzála bysme určitě upotřebili. Plus možná čistokrevné DM.

Reagovat
Kaze

Není Tunnicliffe DM? Pamatuju si o něm článek, na rezervu se dívám jen občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Možné to je. Já sem rezervu neviděl věčnost, ve skutečnosti sem viděl akorát loňské finále FA Cupu.

Reagovat
mithro

no uvidime ako sa chyti v londyne, a nasledne ci tie reci, ze tam nie je ziadna vykupna klauzula pravdive

Reagovat
CubONE

sopcast na MU?

Reagovat
ďuriLFC

Verim , že sa na tieto ,,evertonske,, dresy bude ešte dlho spominať vďaka vyhre nad mancs

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v bílým.. v těch tuhle sezonu hrajem teprve podruhý ne?

Reagovat
tomasinho

Tuším, že jo. Akorát na Ville jsme v nich hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsou příšerný, ta modrá je tam jak pěst na oko

Reagovat
smazaný uživatel

Patrice

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON LIVERPOOL! YNWA!

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

hh mohli se kousnout hned

Reagovat
Arbiter

?

Reagovat
ďuriLFC

už to začina

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je takovej kreten, to snad ani neni mozny

Reagovat
CubONE

co spravil?

Reagovat
Kaze

Evra si s ním chtěl podat ruku, Suaréz odmítl a Evra ho zpětně chytil za ruku a Suaréz se vytrhl

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je kreten od narozeni

Reagovat
CubONE

Reagovat
Rssa

Zcela pochopitelná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Evra je podobný

Reagovat
tomasinho

Tak jdeme na to, YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ty se prober

Reagovat
fff

Co urobil? Az teraz som to zapol.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať je pěkný fotbal :) a výhra united třeba 6:4

Reagovat
smazaný uživatel

naši dneska plánujou s tím Finskem dostat desítku?

Reagovat
EL Gringo

LIVERPOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

the scouse basterds

Reagovat
smazaný uživatel

SUAREZ SCUM

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko evra.

Reagovat
smazaný uživatel

Fair play je na blití.

Reagovat
niflheim

Tak snad v duchu fair-play tu ruku podat mohl...šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand?

Reagovat
Tomekcz

Suarez hnusnej rasista

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt debil no, ale pod Giggse jsem psal, jaká je to šaškárna tohle podávání rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nepodal Evrovi a na zaklade toho Ferdinand nepodal Suarezovi komedieeeeeeee

Reagovat
vodka

no jo, Suarez je zmrd, Ol!iver si to zase protočí komplet naopak

Reagovat
mithro

njn a gerrard-8 uz hviezdi nizsie, ach

Reagovat
niflheim

Na toho nemá cenu reagovat.

Reagovat
vodka

jj, on, BOFC, Austin jsou asi to největší dno EF...

Reagovat
Nikikrew

Suzrez

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz přeci si nebude černit ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Evra mu tu ruku měl nechat, jen přihazuje dřevo do ohně.. člověk si musí říct, že když se jeden chová jako vůl, tak se nemusí tak chovat druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně FA a Evra to takhle nenechají další stopka?

Reagovat
Arbiter

kdo komu nepodal tu ruku teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Evrovi, ten ho pak za ruku chytil a Suarez jí "odhodil"

Reagovat
Kaze

Evra chtěl, Suaréz odmítl.

Reagovat
vodka

hned bych mu dal dalších 8 zápasů za to, že nepodal ruku černochovi

Reagovat
Arbiter

dobře Suárez na Ria za tu ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

sopcast ma MU ?

Reagovat
smazaný uživatel

fair play se ukaze na hristi, kdyz ho nema rad tak at mu ruku nepodava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

400 pre Manchester United Roz*ebte Liverpool tak, ze na travniku ostanu iba Suarezove zuby a ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter sa nezaprie :)

Reagovat
madridcan

jj vzdy som ,,huntoval" po timoch, ktore sa vy*ebu na ligu majstrov a beru radsej UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohlo pro Ria skončit špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tenhle mač bez červený nebude.

Reagovat
Rssa

Tohle Evra nemusel. Suarez je evidentně na něj pořád nasraný, toto je provokace, žádné usmiřování. Kdybych kvůli někomu stál 8 zápasů a věřil bych, že neprávem, tak bych ruku taky nepodal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
vodka

Suarez si za to može jenom a jenom sám...

Reagovat
Rssa

Co to má společného s tím, že mu Evra svojí ruku vnutí, i když Suarez nechce...? Je jedno, jestli stál Luis zaslouženě nebo ne, ale pokud věří, že neoprávněně, tak je jeho reakce zcela pochopitelná.

Reagovat
vodka

on nemá co věřit, že to byl oneoprávněně, měl si uvědomit, že to přehnal a poučit se z toho. NE se chovat jak kretén pořád... koneckonců za minulý zápas bych ho vykopnul z anglie až na špicberky...

Reagovat
Arbiter

Vidíš to příliš jednoduše...

Reagovat
Rssa

Pořád to nemá nic společného s tím podáváním ruky. Prostě je na něj nasraný, tak odmítl, tak to mělo skončit a ne aby se Evra provokativně vnucoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

evra.

Reagovat
Arbiter

chtělo by to nějaký exces, z obou dvou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Rio se pěkně zapíchl do země

Reagovat
CubONE

Co spravil Rio?

Reagovat
smazaný uživatel

ty Johnsovy centry jsou jako z jiné planety

Reagovat
Rssa

Ten Evra je tak hloupý, že místo našich už sestřeluje vlastní hráče...

Reagovat
vodka

Welbeck zatím skvěle

Reagovat
Arbiter

dyť uběhly 4 minuty

Reagovat
j_mrazik

Řekl zatím.

Reagovat
vodka

a už tam udělal 2x bordel v obraně, kdy se dostal z obklíčení 3 hráčů...

Reagovat
j_mrazik

Na zápas nekoukám, protože nemůžu, ale z něj něco bude.

Reagovat
niflheim

Danny pěkně

Reagovat
Ligter

Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

na Evru se bučí víc než na Suaréze

Reagovat
Erdovec

dive?

Reagovat
Erdovec

tak asi ne

Reagovat
fenixLFC

neberte to rasisticky ale my sa tych ciernych bojime? najskor suraze nepoda ruku zmrdovi a potom nechame dvakrat wellbecka robit si co chce

Reagovat
tomasinho

José

Reagovat
Ligter

Jasná penalta!

Reagovat
Tomekcz

kde je zluta? ho tahal jak blazen a jeste podkopl

Reagovat
niflheim

Enrique stíhá.

Reagovat
Arbiter

jak si skočil do pokuťáku pro pencli

Reagovat
vodka

daleko pochopitelnější než pád Sturridge proti QPR...

Reagovat
Arbiter

co s tím má společného Studgie?

Reagovat
vodka

no že na něho neblils, navíc snaha dostat faul do 16 je naprosto pochopitelná a nic na blití tam nevidím...

Reagovat
Arbiter

no tak se podívej, blil

Reagovat
niflheim

To nebyl pád...Sturridge si tam spontánně lehl.

Reagovat
Arbiter

furt nevím, co s tím má společného...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ty na mě nereaguj laskavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prestan potit takovy sileny kraviny, protoze ses v jenom kuse k smichu

Reagovat
Arbiter

Co je k smíchu, když se mi nějaké chování nelíbí? Se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ne co, ale kdo. Ty ses k smichu.

Reagovat
Arbiter

až po tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim rozdilem, ze ty ses k smichu vsem, ja jen tobe, tim se toho hodne vysvetluje

Reagovat
Arbiter

jojo, jistě, to víš, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

To ses na moc nezmohl, docela typicke

Reagovat
Arbiter

tak když ty nic složitějšího nepochopíš

Reagovat
Rssa

Faul, José sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Glen . To bylo důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný takedown

Reagovat
minoLFC

nemam rad tieto biele dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Bíla liga

Reagovat
smazaný uživatel

Steve je sice neskutečnej, ale co zatím dostává přihrávky od Kuyta a Spearinga... Taky už je hezky oba zjebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je prisny a stoji si za svojim , evra provokacie a plac tak mi to pripada.

Reagovat
vodka

Enrique na Rafaela nic? šak mu zastavil akci...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to měl písknout..

Reagovat
Tomekcz

ty kur.o spanelska, Dowd cur.k

Reagovat
smazaný uživatel

to hrůza,jak to není Webb,co?

Reagovat
niflheim

Kurva faul jak prase

Reagovat
mithro

a toto ako nebol faul dowd

Reagovat
Rssa

José slušně hoří...

Reagovat
smazaný uživatel

Evra taky. Zatím to není zápas levejch beků.

Reagovat
niflheim

Tak Giggsy mu tam taky moc nepomáhá.

Reagovat
Rssa

Stejně jak minule. Giggs má evidentně čím dál horší začátky zápasu.

Reagovat
Erdovec

Glen

Reagovat
tomasinho

Ou, škoda Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa

Reagovat
Arbiter

ooouuu

Reagovat
minoLFC

skoda

Reagovat
Rssa

Konečně někdo píská rovinu a fandové MU to nemůžou vydýchat

Reagovat
Erdovec

jinak Glen tam prošel jak nůž máslem

Reagovat
smazaný uživatel

2100 scouserů > 75 tisíc mufanů

Reagovat
niflheim

Kolikrát jsme se o tom bavili, že ty mikrofóny tam strašně zkreslují.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, tím to určitě bude.

Reagovat
niflheim

Rozmístění a sílu neovlivníš...média si to upravují...sám to znám z návštěvy zápasu a následného záznamu v televizi.

Reagovat
Arbiter

jo, asi mají mikráky jen u scouserů

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt kurva skreslenie

Reagovat
niflheim

Tak tu jde o to, jakým způsobem je to prezentováno médii.

Reagovat
Arbiter

média totiž chtějí, aby scouseři byli slyšet víc než mufani

Reagovat
Rssa

To jsou ale zlá média

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ale ved to kiwwi vysvetloval, ze dobrych maju away fans, domaci stoja za hovno

Reagovat
Alessandro24
Reagovat
CubONE

dobre Rio

Reagovat
vodka

škoda, měl ho do toho ksichtu regulérně kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
niflheim

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

třeba by mu narovnal zuby...

Reagovat
Rssa

Suaréz má zuby rovné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale behaji pul metru pred nim

Reagovat
vodka

dostal do normální pozice, lepší?

Reagovat
Rssa

V normální pozici jsou - v puse . Toto je prostě předkus, to už v takovém stádiu spravit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

to jedině, ale může zkusit i rovnátka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Diver zkurvenej...

Reagovat
tomasinho

Evra pěkně hoří.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kokot mus šel po hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že Suarez šel Evansovi po noze těmi jeho obrovskými zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez song.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl Steve G song, proto jsem to psal předtím, to se rozhlehlo po celým tom jejich stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zač ten Enrique?

Reagovat
tomasinho

Nejlepší LB ligy.

Reagovat
CubONE

dnes to velmi neukazuje

Reagovat
tomasinho

To už asi měsíc.

Reagovat
Ligter

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

500. pro north-west derby

Reagovat
tomasinho

Reagovat
madridcan

500 pre Manchester United

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

krása

Reagovat
Ligter

Danny výborně zachytil.

Reagovat
niflheim

Danny

Reagovat
minoLFC

enrique dnes zas spatny, suarez sa este do hry ani nedostal

Reagovat
vodka

Suarezova klička do autu nebránitelná...

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Za chvilku mu rupne v bedně.

Reagovat
niflheim

Škodááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že na to Danny nedosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je marný

Reagovat
mithro

jaj skoda welbz, trosku to tecovat a je dnu

Reagovat
Rssa

Suarez dneska zavěsí, motivace jak prase! A z těch bučících dobytků si nic dělat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
minoLFC

no ale jedine ak nieco Gerrard vymysli, zatial vsetci bez myslienky

Reagovat
niflheim

Krásný výkop.

Reagovat
CubONE

preco maju cierne pasky? Mnichov?

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka vlevo strašně chybí Nani.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je srajda pajda

Reagovat
niflheim

Bohužel ani na lavičce...možná přijde časem střídání Parka za Giggsyho.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kuyta Carroll a Luis na křídlo!!a místo Downinga Bellamy!

Reagovat
tomasinho

Zalez.

Reagovat
Erdovec

dneska fans MU úžasní, zatím vymysleli bůůůůůůůůůůů a ještě bůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
vodka

se museli přizpůsobit, to je totiž jediné, co někteří hráči LFC dokážou pochopit...

Reagovat
Rssa

Aby si vaší hráči nemysleli, že je to na ně. Přece jen jsou strašně hloupí...

Reagovat
vodka

nedělal bych si obavy...

Reagovat
minoLFC

kreativita jak v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby pískal Webb, tak už si 2 krát zařvali gól no..

Reagovat
vodka

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem nějak špatně? Podle onlajnů to vypadá, že hraje jen MU

Reagovat
Erdovec

dobře nehrajem, ale ani MU ne

Reagovat
fff

Medzi sestnastkami zatial.

Reagovat
Ligter

Giggsy to nemá v noze dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Steve

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

Stevie G rukami rovno do tvare, to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle měl mět Gerrard žlutou.

Reagovat
Counter

A přesně tohle se hráčům jako Gerrard odpustí a cizincům ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si Steve chtěl šáhnout na vlasy, stejně jako Suárez loni.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Ligter

Sakra, padl přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

a přál sis něco?

Reagovat
Ligter

Naštěstí jsem to stihl.

Reagovat
Rssa

Stevie

Ale Rafael je fajn, sympoš.

Reagovat
vodka

kurvááááááá Scholesy nádherná akce a rozebrání obrany

Reagovat
C0br

Scholesyyy

Reagovat
Arbiter

Pepe

Reagovat
Side

Kurva

Reagovat
madridcan

kurva fix

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho to jen trefilo

Reagovat
mithro

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

Škodáááááááá....kurňa to byla krásná akce

Reagovat
penepi

Scholes výborne.

Reagovat
Mihi

Oba tímy majú krásne dresy,

Reagovat
Counter

Krásná akce.

Reagovat
fff

Fu riadne stastie, trafil jedine miesto v brane, kde to nebol gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Saša

Reagovat
vodka

Welbz měl střílet aj z úhlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Tohle měl být gól.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
smazaný uživatel

to bude gif

Reagovat
smazaný uživatel

to měl Welbeck zkusit sám

Reagovat
mike.84

at jde ten ferguson s těma grimasama do hajzlu už

Reagovat
smazaný uživatel

jak se Fergie kroutí

Reagovat
Kyrill

Krásná akce

Reagovat
Rssa

SAF

Reagovat
Arbiter

?

Reagovat
smazaný uživatel

Vařil gulášovku

Reagovat
vodka

nejlepší stejně bylo, jak se vztekal loni, nebo předloni, to bylo strašně komické...

Reagovat
Rssa

Teď se tam vrtěl jak striptérka při lapdance

Reagovat
smazaný uživatel

Reina dobře stál.

Reagovat
madridcan

600 pre skory gol do siete Liverpoolu

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Wazza přeskočí Spearinga a je to faul

Reagovat
mithro

dowd je saso

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme výborně, gól musí brzo přijít

Reagovat
fff

Ale jednu vec by sa nasli mohli naucit od Giggsa ci Valenciu ... naznacim, pockam, odcentrujem a ono to prejde, nie to nase, odcentrujem a do prveho hraca.

Reagovat
supervizor

Carrick si spletl šestnácku.

Reagovat
vodka

škodááá... z takového tlaku musíme dat gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk měl 2 dobrý zápasy. S mu v fa cupu a s vlkama. Nedá se na něj koukat.

Reagovat
Side

Dneska lepší než Suarez

Reagovat
vodka

tak Suarez se úspěšně schovává před Evrou, to mu nemožeš vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

to jste si vybrali jednoho, do koho se furt budete trefovat? se podívej jak hraje zbytek zálohy. Downing s hendersonem tam snad ani nejsou, Spearing to taky nezvládá. Kuyt se aspoň snaží a lítá nahoru dolů..

Reagovat
niflheim

Chce to do poločasu dát gól...musíme

Reagovat
Kyrill

Do poločasu to tam snad spadne. LFC je bídný.

Reagovat
vodka

Giggs by se měl motat víc vlevo, než na středu, moc tam kazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Liverpoolu je sracka s nulovou myslienkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by padnout fík bo zatim nuda.

Reagovat
Erdovec

Luis Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

pro dobro zápasu by měl dát Liverpool gól, jinak je to nic moc...

Reagovat
tomasinho

Nesopcast prosím-

Reagovat
Erdovec
Reagovat
tomasinho

Seká se.

Reagovat
Erdovec

mě ne

Reagovat
Erdovec

+ pro Wellbecka že nespadl jak mají hráči MU ve zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud mě paměť nešálí, týden zpátky si to vybral

Reagovat
niflheim

Hmm a na zápas s Arsenalem ses asi nedíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je bavič jako Balotelli, když je nudný zápas, tihle dva začnou něco tropit

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
niflheim

Danny si tam slušně hraje zatím

Reagovat
Rssa

Wellbeck za to, že konečně nespadl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas prispevky asi jako Arbiter, vsechno komentujes, nicemu nerozumis a ani neumis napsat spravne jmena

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že tvoje příspěvky jsou světový

Reagovat
smazaný uživatel

To ja posuzovat nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

No háčky, čárky ti nic neříkají, podle toho už se dá něco odvodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

"pd sekce"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tihle dva jsou si tak podobni, az je to legracni

Reagovat
Rssa

Vy jste oba dva tak hloupí? Nebo si nevidíte na špičku nosu? To samé můžu napsat já o tobě, protože ty sračky, co tu píšeš, taky nejsou žádné terno. Ale na rozdíl od tebe já vím, že je to hecování. Že to berete jinak, to už není moje vina, ale vina vaší zaslepenosti.

Reagovat
Rssa

Ťal jsem do živého?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney DIVER

Reagovat
CubONE

nejaky funkcny sopcast? toto: sop://broker.sopcast.com:3912/92997 mi stale seka a pada

Reagovat
Side

106723

Reagovat
Side

Downinga sem si všim až teď, Co tam dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít Kenny o půlce koule a provede změny

Reagovat
mithro

ale ronei by sa mohol uz trosku prebrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc zatím. Jen né remízu, dome se berou jen 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je LFC brát bude

Reagovat
niflheim

Hmm...Agger na Dannyho mimo míč a zraky Dowda.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Skerts

Reagovat
tomasinho

Welbeck

Reagovat
C0br

Danny suarezovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Spearing citlivka...

Reagovat
niflheim

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck sa ako sám ukľučkoval a vytancoval

Reagovat
vodka

co se teď pískalo Valenciovi? že tam byl o metr a půl dřív, než Spearing?

a Downing prase

Reagovat
fff

Co prase preboha? Toto ne je basketbal. Preco prasa? Bolo mu jasne, ze je to na zltu, ani sa nestval, nehadal, bolo mu t jasne, ze to bol faul, normalny takticky faul, ktory skratka musel urobit. Ziadna prasacina. Zas netreba pindat na vsetko.

Reagovat
fff

A nehnevaj sa namna, ale VAlenciovi sa piskalo, ze trafil Spearinga kolikmi do stehna. Ludia preboha sa fandime ale preco tak zaslepene

Reagovat
vodka

Valencia ve výskoku určitě koordinuje ideálně svoje nohy, Spearing tam neměl s takovou vervou lozit, když neměl šanci se dostat k balonu...

Reagovat
fff

Whatever, skoda reci :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný co vy tady dneska předvádíte. Takovýho brečení pro nic.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

jj, Downing to nakonec byla pohoda, neviděl sem eště opakovačku, když sem to psal...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Faul, Bože...

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
niflheim

Ten Spearing snad padá při každém prohraném souboji.

Reagovat
Erdovec
Reagovat
tomasinho

Díky, o přestávce vyzkouším.

Reagovat
tomasinho

Celou sezonu volám po Downingovi nalevo, dneska by se měl s Kuytem prohodit, přes Evru to jde snáž než přes Rafaela a Kuyt pomůže Josemu bránit Valenciu.

Reagovat
vodka

Suarez cheating cunt

Reagovat
minoLFC

si slepy?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
vodka

co? tu jeho komicku vložku neviděls? mohl jít sám

Reagovat
minoLFC

mohol vstat, ale ze mu zobral pravu nohu bolo vidiet, keby si siel za faulom, tak to urobi u hraca oredtym, ale vyhol sa mu

Reagovat
vodka

takže u ferdinanda si nešel pro faul

Reagovat
minoLFC

nie teraz to bolo jasne vidiet, nevravim ze Ferdinand nezobral ako prvy loptu, ale ze mu potom zobral aj nohu je jasne...sam dole nesiel

Reagovat
vodka

jo, už to vidím, zebral mu aj nohu ale i tak to udělal strašně komicky, to jeho plácnutí tam sebou bylo strašně nereálné... asi jak ten Carrickův pád po faulu v našem vápně...

Reagovat
Bayern +

Emócie. Ja nepopieram, že je to blbec, ale ja na jeho mieste a po tých aférach hrám na OT divadielka ešte stokrát viac, určite.

Reagovat
niflheim

Dowde to brzo

Reagovat
madridcan

Reagovat
Side

Ukázková kosa

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Čistý zárok Ria. Ale Luis mohol spadnúť pred Evrom, bola by sranda.

Reagovat
Side

To je piča, proč padal kokot

Reagovat
niflheim

Suaréz

Reagovat
Chandy

??? Co třeba opakovačka??

Reagovat
niflheim

Balón.

Reagovat
Chandy

No a ta druhá noha co mu skříp ?! Btw Cahill hral taky minulej tejden balón...

Reagovat
Erdovec

hehe Suarez se jednou dostane pořádně k balonu a už si udělá z té sranda obrany dobrý den

Reagovat
mithro

Rio naaaaaaaaaaaaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepadal jako úplná sračka, tak to Dowd odpíská...

Reagovat
fantomas

Spíš de prostě sám no..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla první myšlenka, teď už nevím, jestli by stihl míč.. každopádně tohle byla přesně ukázka, že Suaréz je žumpa. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Stihol by to...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo. Prostě Suaréz měl šanci se trochu očistit, ale opět zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva jedna liverpoolska

Reagovat
smazaný uživatel

To je hééééračka ten Suaréz

Reagovat
fantomas

No to je blbeček.

Reagovat
Ligter

Čisto. Ferdinand.

Reagovat
smazaný uživatel

čisto na červenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Rio skvěle

Reagovat
Luc-Luc

faul na Suareze...

Reagovat
smazaný uživatel

United jak hned zase pláčou Rooney jak se tam přikutálel

Reagovat
EL Gringo

Ferdinand mal byt vyluceny!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že je Suaréz héééérečka nebo za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první půle celkem nuda,Live dopředu tragickej,Suareze nikdo nepodporuje a on sám taky nehraje nejlepší zápas.United byli lepší,Liverpool přehrávaj,ale nic z toho,jsem zvědavej na druhou půli.

Reagovat
madridcan

700 proti Suarezovi

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Kyrill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To je taková špína, ten Suaréz.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je nejaka sranda v jinak docela nudnym zapase.

Reagovat
Mihi

Prečo Suarez nepokračoval? Veď by šiel sám na brankára

Reagovat
fantomas

Suárez..

Reagovat
smazaný uživatel

ManU už mali byť v desiatich, klasika

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

no čo, kontakt tam bol na suarezovu nohu, keby spadol hned, tak by to bola červena ... len to spravil velmi nešikovne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nedávno fandové C.Ronalda nehorázně plivou na Suareze... Zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem taháš Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

simulant jako simulant

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na Barcelonu tak simuluje každej

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné,ale nárážím na to, že když měli united v týmu 40 gólového simulanta,tak ho opěvovali..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jeste srandy Aspon tohle, kdyz uz fotbal stoji zahovno..

Reagovat
smazaný uživatel

to už je jak el clasico :)

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Suárez :))

Reagovat
smazaný uživatel

nenapravitelný blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

EVRA že ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
tomasinho

Bože, měl vstát a běžet dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nepodal Evrovi ruku při nastupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Suarez to uz nie je mozne ako on je vypatlany

Reagovat
smazaný uživatel

No Mufani přál bych si, abyste nám už nikdy nic neřikali, co vy tady dneska předvádíte je k smíchu.

K zápasu. Fa cup mě bavil, to byla jízda, tohle je nuda, navíc my dopředu existujem jen díky Stevovi a dneska hodně dobrýmu Glenovi.

Suáreze vystřídat, hraje hovno, a koleduje si. S ním by měl jít ven i Dirk. Až na tu šanci Scholese bráníme celkem dobře, ale aby ne, když nás tam stojí 9.

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze Suarez nespadl u Evry, to by tady bylo nablito aspon opravnene...Ferdinand ho pekne sundal

Reagovat
pajamu

Žduchání v tunelu, druhý poločas bude sranda na hřišti.

Reagovat
pajamu

To nemělo být sem.

Reagovat
fantomas

Vodka je dneska hustě nažhavenej.. a Suárez v nejlepší formě, to bude ještě dobrej poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nedal. MU dnes stejně snad nemůžou prohrát, ale zápletka by to byla perfektní.

Reagovat
Rssa

Můžou a taky že prohrají. Suarez tam toho fíka dá, uvidíš

Reagovat
C-M@ster

El Rata měl dostat žlutou teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Hanba futbalu, hanba Uruguaja, pycha Liverpoolu

Reagovat
EL Gringo

chod si pozerat tu sranda ligu a nespamuj tu

Reagovat
madridcan

uz neplač tolko prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ty o Uruguayi a Suarezovi očividně moc nevíš co?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand ted měl být venku o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo a pak si se probudil pochcanej a posranj vid....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvýho komentu se spíš pochcáváš ty děcko

Reagovat
smazaný uživatel

A podle tvýho názor si Iq tykve demente...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty! V pondělí to rekni dětem ve školce jak si mě to nandal a pak ,že sis dal výbornou přesnídávku

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám ty máš menší Iq než mí spolužáci ve školce,to se má čim chlubyt....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to cenu uzavřem to s pocitem,že si tuhle kvalitní dizkuzi vyhrál a získáváš plyšáka v podobě šreka

Reagovat
ElectrickMann

chlubyt iq obhájeno

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak mohl dostat Suaréz žlutou za filmování

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem podobný zákrok a stejné posouzení jako Cahillův zákrok na Welbecka. Taky vzal míč a pak hráče, nepískalo se nic.

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Nějak jsem si nevšiml, že by val míč tam.

Reagovat
smazaný uživatel

No rozdíl je tu ten, že Suaréz to mohl ustát. Welbecka pak Cahill dojel mnohem poctivěji, ale balón brali oba stejně - kdyby nevzali hráče, tak by ho dostihl a pokračoval sám.

Reagovat
niflheim

On tam ten míč ale fakt nezasáhl...tím bokem si ho spíše doťuknul Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill se mice skoro ani nedotkl, navic ho mel Welbeck porad v moci, jsou to dva uplne odlisny zakroky a oba posouzeny spravne.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill se vlastne nepiskal, takze to bylo spatne posouzeny

Reagovat
niflheim

Teď to máš dobře

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Čili oba nebyly fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Suaréz nesimuloval, tak má míč taky pořád v moci, to se na mě nezlob. To prostě vyřešil nejhůř jak mohl, ani kartou pro hráče, ani gólem, ale trapnou simulací. Dowd to vyřešil správně, ale měl dávat žlutou za simulaci.

Reagovat
Bayern +

Keby nespadol, loptu by mal ďaleko skôr, než Ferdinand.

Reagovat
vodka

bylo by to dost zajímavé, protože tam eště vybíhal de Gea. ale nakonec dobře, že to dopadlo tak, jak dopadlo...

Reagovat
Bayern +

Záleží, ako ďaleko Rio odkopol loptu, to som si nevšimol.

Reagovat
smazaný uživatel

I pred nim by to stihl, sel by sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale faul Ria to v zadnym pripade nebyl, kdezto Cahilluv dotek s micem neprokazaly ani opakovacky.

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, že teď ve studiu rozebírali, jestli stihl míč, ale už neukázali to dojetí, protože Suaréz to zjevně ustál a pak teprve skočil - takže posouzený správně, ale faul od Ria to podle mě v původu byl a kdyby padal hned a neustál to... Uvidím, počkám na pořádnou opakovačku, nejspíš až na MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to takhle dopadlo, protoze Suarez se diky sve vypatlane hlave snazil vykartovat Ria, jenze ten mu vypalil rybnik cistym zakrokem, bylo to podobny, jako Riuv "faul" proti NUFC, taky vzal jasne prvni balon a faul to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jediny, kdo mel dostat kartu, byl Suarez za simulovani, protoze tam sebou zase placnul jako idiot

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle jasný souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď z té opakovačky Rio trochu přisedl Suarézovi nohu a vzhledem k tomu, že by asi stihl míč, tak bych to bral jako faul. Kdyby ten míč nestíhal a šlo to za čáru (jako s NUFC), tak to faul není.

Reagovat
smazaný uživatel

To by zase bylo smutny, kdyby se takovy zakrok posuzoval jako faul. Suarezova blbost, ze to nedohral, ale faul to urcite byt nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

No měl vzít míč a dát góla. Doufám, že Papiss by to tak udělal.

Reagovat
Rssa

Tak simulace to nebyla, vzal i jeho, ale pískat se to nemělo a Suarez měl vstát a pokusit se to dostihnout.

Reagovat
fantomas

Simulace to NEBYLA?? Vidiš, to je přesně ta španělská degenerace, o který sem mluvil..

Reagovat
Rssa

Ten kontakt! nebyla simulace, že pak spadl jak hruška, to už je jiná písnička a proto se to nepískalo.

Reagovat
Bayern +

* Tak simulace to byla, ...

Reagovat
vodka

Cahill balon nebral, ten si posunul Welbeck tam...

Reagovat
Kaze

Cahill ale míč nebral

Reagovat
smazaný uživatel

Spickou se ho lehce dotknul , coz je pohledu pravidel nepodstatny , ale urcite tezsi v ty rychlosti na posouzeni.

Reagovat
Kaze

Já teda nic neviděl a to jsem se na to díval ten den dvakrát a ještě na MOTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak úplně stejný akorát ,že mufani se mohli posrat ,že se to nepískalo,nedala se červená a penalta k tomu a ted? Samozřejmě čistý

Reagovat
niflheim

Máme tady dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Cahilla byl ten kontakt s micem min zretelnej nez dneska takze by davalo vetsi smysl kdybyho minule Webb pisknul , ale spatny vylouceni by to bylo jak minule tak dnes , coz treba Mufani nepriznaj , ale je to tak.

Reagovat
niflheim

Cahill tam snad neměl žádný dotek...a hlavně - Danny měl pořád míč pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si nejsem uplne jistej musel bych se podivat znova na opakovacku toho z minula , ale kazdopadne cervenou bych nedaval ani za jeden zakrok(Cahill a dnes Ferdinand).

Reagovat
niflheim

Cahill si tam ale dle mého názoru kartu zasloužil...kontaktní faul na hráče unikající s balónem...tam je to fakt bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni vec, co me napadla, kdyz jsem to videl z opakovacky.

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zakrok ferdinanda. suarez nemusel spadnut.........

Reagovat
smazaný uživatel

No. Ferdinand vzal sice míč, ale zároveň i Suareze. V pohodě to mohl sudí fouknout a tím pádem by musel dát Ferdinandovi červenou kartu. Vůbec ne lehká situace na posouzení...

Reagovat
Kaze

vždyť přímo ukázkově trefil míč. To jako bys chtěl za skluz dávat taky žlutý, když se dotkne balonu? Jen protože sejmul i hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

On ten míč trefil, o tom žádná. Ale trefil ho i se Suarezem, a tohle se dá posoudit jako faul. Netvrdím, že se to pískat mělo, jelikož pro sudího strašně těžké na posouzení, a on ty opakovačky co my nemá.

Písknout to mohl, ale nemusel. Myslím, že z 10ti sudích by to 5 písklo a 5 ne a přitom by si své rozhodnutí i obhájili...mi je to fuk, nefandím ani jednomu z těch týmů, jen jsem napsal svůj názor

Reagovat
C-M@ster

Podobné situace, pokud hráč vezme i míč červenou v 90% nekončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel by sám na bránu a v takovém případě se dá dát červená i za potáhnutí za trenky....

Reagovat
C-M@ster

Ale zahrál míč, nedal mu bago (nebo jak se rika tomu zvednuti za trenky).

Reagovat
Rssa

Těžká situace na posouzení...a asi vyřešeno správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz měl dostat za ten pád žlutou Kdyby nepadal jak hromada sraček, tak mohl jít sám na brankáře

Reagovat
minoLFC

no jo on Suarez levituje a druhu nohu k behu vobec nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si vůbec opakovačku? Ferdinand zasáhl totiž MÍČ

Reagovat
Erdovec

aha, takže Suarez měl nechat Ferdinandovu nohu projít skrz svojí a běžet dál?

Reagovat
smazaný uživatel

žlutou měl dostat Wellbeck a Young minulou neděli bobánku

Reagovat
smazaný uživatel

A Cahill červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a ještě jste měli kopat 6 penalt si zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Měli sme kopat 4

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava, vlastně jen tři

Reagovat
t0mmy33MCFC

Nesnáším Suáreze , ale každej clovek ma pravo se sam rozhodnout komu ruku poda a komu nepoda !!!

Reagovat
Kaze

Říká se tomu slušnost. Taky na ulici neřekneš nějaký ženský, že je hnusná jak 50letá štětka i když žiješ v zemi se svobodným projevem.

Reagovat
t0mmy33MCFC

To jsi ale uvedl blbej priklad... Spis cizi zenskou na ulici nepozdravim, kdyz ji neznam nebo jako v tomhle pripade nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

KING SUAREZ

Reagovat
smazaný uživatel

škoda škoda mohl to tam Luis dotlačit ale snad ve druhé půli..doufám,že střídání přijdou brzo kolem 60minuty..Downing je tam podle mě k ničemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic moc poločas. Liverpool dopředu tragický, prvních deset minut dobře presoval a zahušťoval ale s tím sme si dokázali poradit. Převahu máme ale ve vápně nám to vázne. Škoda že se neuchytil ten Paulův pokus, pak by to bylo o něčem jiném. Fanoušci Liverpoolu můžou být rádi že se na Suareze bučí protože jinak bych si ho nevšiml. Kromě toho konca kde na sebe upozornil způsobem sobě vlastním. Snad se tím nenecháme rozhodit, přemotivovanost a snaha za každou cenu vyhrorit atmosféru mu může akorát uškodit. A taky celému Liverpoolu.

Reagovat
mithro

presne ako zapas u nich, snad to nedopadne podobne

Reagovat
vodka

z toho su nervózní nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda fotbal.

Reagovat
Liquid

Reagovat
13

Reagovat
Liquid

být to na druhé straně, tak si jsem poměrně jistý, že by hráče Liverpoolu vyloučil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
t0mmy33MCFC

a to nemam rad oba rudy tymy stejne..

Reagovat
Kaze

Zase ty konspirační teorie. My ovládáme FA, Henry má kontakty ve Fifě a Barcelona má na výplatní pásce UEFu a proto musela šetřit na inkoustu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak s tou barcelonou je to pravda tutove

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Scouseři nebrečte, máte v útoku hééérečku a kopyťáka

Reagovat
smazaný uživatel

ten welbeck má hubu jak pytel na užovky XD

Reagovat
smazaný uživatel

si tam united dělá pěknou sbírku hezkej fotbalisů xD

Reagovat
smazaný uživatel

tos mě dnes dobře pobavil , ale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Bitka v šatnách

Reagovat
vodka

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco hlásil komentátor, jestli přímo bitka to nevím, víc asi budeme vědět až po zápase

Reagovat
niflheim

Darren vypadá už o něco líp...má zdravější barvu.

Reagovat
fff

Prva pol hodka nuda, snad okrem Glenovej strely, potom tam MU vysli v priebehu 5 minut hadam 2-3 fakt slubne akcia, z jednej z nich sme mali jak stastie pri Scholesovi. Inak zapas nuda, cca to co sa dalo cakat, domaci tlacia a my medzitym dakujeme vyssim silam, ze mame aspon toho Gerrarda, ktory vie nahrat smerom k superovej brane . Bolia z toho vcelku oci no, ale pod Dalglishom som si zvykol ...

Suarez je strasne nerozohraty a je to vidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to zase Evra bude 14 dní brečet, že mu nepodal ruku a ještě si určitě vymyslí nějakou story, že mu řekl něco rasistického

Reagovat
niflheim

Nepřipadáš si blbě, když píšeš takové sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to píšu, aby si tady nepřipadali fans United jako jediný debilové

Reagovat
niflheim

Hmm...to je od tebe pěkný.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Asi komplex Terry

Reagovat
stiflerovamama

Come on Luis

hovorte si co chcete , ale ani Richards ani Walker na Johnsona nemaju , Glen je ovela kompletnejsi

Rooney co stale place rozhodcovi pri uchu ???

Reagovat
ďuriLFC

Slabý polčas. Suarezovi by som to (ne)podanie ruky nevyčital, je presvedčeny o tom že nepravom dostal 8 zapasovy ban , je to pochopitelne. Za zvyšok však pre Luisa. Ferdinadn čisto,mal vstať , dať fika . Lepšiu pomstu nevymisly.

Stieve a Glen fajn,Hendo a Spearo viac menej tiež , slabý Jose a stew. Dirk tradične

Skonsolidovať, dať tam ANdyho a Craiga a snáď tam niečo spadne. Come on Liverpool !! YNWA

Reagovat
Godwinson

Evra

Reagovat
Erdovec

já nevím ale faul to nebyl o to asi žádná ale vy říkáte jak mohl jít sám... kdyby to stihl (což nevím) ale Ferdinand vzal s balonem i jeho takže šel na zem, to vztekání už je něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck chce to nutně gool,ať se to rozjede

Reagovat
kubys

Suarez a Spearing největší komici dosavadního průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand k nim nemá taky moc daleko.

Reagovat
Erdovec

jinak Rooney taky sympaťák, víc času než u míče stojí u rozhodčího a gestikuluje nebo řve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

To mě taky sere

Reagovat
smazaný uživatel

jj Evra má dobrou fantazii

Reagovat
vodka

mimochodem, viděl někdo Downinga za poločas víckrát, než u toho faulu na Rafaela a 4 zpětné přihrávky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se v 38. minute divil, kdyz rekli jeho jmeno

Reagovat
mr.Silver

Bellamy by byl na křídle o hodně platnější

Reagovat
niflheim

Když ho Danny obral o balón před šestnáctkou Liverpoolu...a když kopal roh

Reagovat
Kyrill

celkově ta ofenzivní trojka Kuyt - Suárez - Downing předvedla úplný hovno

Reagovat
vodka

ani ne, Suarez se fakt snaží, ale nedostane ani jeden balon, Kuyt ho dostane, ale zmrví to...

Reagovat
Darren Fletcher

zdravím zo štúdia

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej Garymu oslí uši.

Reagovat
minoLFC

netreba

Reagovat
smazaný uživatel

čau

Reagovat
smazaný uživatel

jamie redknapp neville

Reagovat
Tomekcz

skoda ze Valencia tak malo strili, kdyz tam nejni Nani tak se nikdo neodvazi pred vapnem strilet az na Wazzu a sanci na to mel dost... Welbeck zatim vybornej drzi mic, vytvari sance, jen to zakonceni a skoda ze to Scholes nedal. Nechapu proc jeste Enrique nema zlutou

Reagovat
Kaze

Valencia ale fakt zakončovatel není

Reagovat
Tomekcz

no prave, ale par golu uz dal astrelu nema tak spatnou me prislo, jen proste nestrili

Reagovat
smazaný uživatel

Both #MUFC &#LFC were involved in scuffles in the tunnel when leaving the pitch. Stewards and police involved.

Škrtel jim nakopal prdel beztak všem.

Reagovat
pajamu

Jo, ten určitě.

Reagovat
Liquid

docela by mě zajímalo jak by dopadla situace kdyby Škrtěl přišel k Rooneymu a řekl mu že je "fucking negger", jestli by se to vyšetřovalo podobně jako u Suareze...

Reagovat
Liquid

pusťte do ringu Craiga, ten se tam moc hodí, místo Downinga či Kuyta

Reagovat
minoLFC

nuda polcas, treba zacat hrat po zemi, Bellamy do hry, Downing, Henderson ani vidiet niesu, Kuyt sa mozno snazi ale neide mu, Suarez je tam ako strasak v poli, jediny Gerrard snad....ale fans ako doma

Reagovat
Liquid

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je podle mně celkem dobrej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to by byl nezaplatitelnej pocit kdyby jim tam Suárez dneska šoupnul nějakej ten gól

Reagovat
wild

Emmanuel Eboue on Twitter

Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake my ass next time he sees me.. .

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
FCSL

Reagovat
Godwinson

Ještě by tam opravdu mohl jít Bellamy, to by mohla být ta třešnička :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Craig by na každýho jen řval, prasárny nedělá, ale vyhrotit víc by to mohl.

Reagovat
Kaze

Sice měří jen 173, ale vypadá jak agresivní buldok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

Zatím jsem slabí v zálzoe, ztrácíme hodně balony.

Reagovat
smazaný uživatel

Best combination of songs by man u fans: "u scouse bastards!" Then 5 seconds after "Rooney Rooney"

Reagovat
vodka

Reagovat
Liquid

však ten blbeček hned běžel žalovat k sudímu aby Suarezovi dal kartu po tom zakopnutí po konci poločasu...

Reagovat
nemamvasrad

900. proti Suarezovi.

Reagovat
madridcan

900 pre Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej sopcast, kterej jede dobře? Díky

Reagovat
Ligter

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Erdovec

teď jsem si uvědomil Rooney není kapitán tak proč mu nedá kartu ?

Reagovat
niflheim

Proč ji nedal Enriquemu?

Reagovat
vodka

bohužel, za to kecání se karty většinou nedávají, jenom za nějaké vzteklé reakce, mělo by se to bez milosti trestat...

Reagovat
blaugrana

Ten Suaréz je neskutočné vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se vám co? By zapadl.

Reagovat
Kaze

V opakovačce a zoomu prostě jasně vidím Riovo dotek první.

Reagovat
Mada

Ve studiu bylo krásně vidět jak hrál Rio čistý balon.

Reagovat
vodka

ROOOONEY

Reagovat
vodka

a Glen

Reagovat
Tomekcz

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

Wazzaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEY

Reagovat
mr.Silver

A teď začne sranda

Reagovat
tomasinho

Do piče, v 1. mniutě poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson metr za Rooneym....

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,hnusák se ukopl

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnoooost!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jste uplne jalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Hendův gol, Steve by to měl a hlavičkoval pryč.

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooooooney A z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Růny pohotově.

Reagovat
Godwinson

Ale to je mrzuté :) Otočit!

Reagovat
supervizor

Johnsonuv gol.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Mata to tam dal líp, tohle bych moc nesrovnával

Reagovat
smazaný uživatel

Waaaaaayne ROOOOOONEY!!!!!!!!!!!!

Reagovat
minoLFC

to neznasam, cely zapas ho neni vidiet a potom da gol

Reagovat
Ligter

Sakra, já už nebudu diskuzi obnovovat. Rooney.

Reagovat
mithro

Ryan tie tvoje prihravky obcas ach

Reagovat
Kaze

Giggs

Reagovat
minoLFC

Bellamy miesto Downinga

Reagovat
vodka

YEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Reagovat
vodka

Spearing, až je mi ho líto...

Reagovat
niflheim

No jo, v prvním poločase ho od prohraných soubojů zachráňoval Dowd.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ručník...

Reagovat
C0br

Goooooooooooooooool

Reagovat
Tomekcz

Wazzaaaaaaaaaaa a valencia

Reagovat
mr.Silver

tak to Spearing posral

Reagovat
smazaný uživatel

To Spearing nemohl myslet vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol...to byla symfonie...Reinovi budou hrát ještě týden

Reagovat
Tomekcz

jeste ze sem si ted Rooneyho vyndal z fanty jinak by zas nic nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Spearing to pekne zvlada

Reagovat
Erdovec

ach jo, mezi nohy

Reagovat
Bayern +

Spearing. Ten nemá ani na Rovers.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna tak na Bristol Rovers

Reagovat
fantomas

Waaayyyneee..

Reagovat
smazaný uživatel

Schovavam si pro tebe perlicku:

Grant Holt (56) has committed more fouls than any other player in the Premier League.

Reagovat
vodka

to je jenom tím, že Davies nenastupuje tak často

Reagovat
fantomas

Jj, přesně...první by jinak byl Kevinko.

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Já ho prostě miluju

Reagovat
Luc-Luc

omg...spatny, spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitáááán A poďme je rozbít dokud jsou na dně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spearing

Reagovat
minoLFC

tak to je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Ták.

Reagovat
blade115

2:0???

Reagovat
Tomekcz

jeste Suarez redku

Reagovat
13

Spearo Zlatý Lucas

Reagovat
tomasinho

Spearing a Kuyt dolů - Bellamy a Carroll nahoru.

Reagovat
fantomas

Hendo je taky příšernej.

Reagovat
vocasisko

Gerrard -> Ronney. Dobré pro anglickou repre, třeba to bude fungovat i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl spearing ale nevadí .

Reagovat
smazaný uživatel

No idu na pivo!!! Je po mači! MU za 5 min a hotovo !

Reagovat
smazaný uživatel

jestli kenny hned nevystřídá tak ho fakt nechápu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spearing docela naivně proti Valenciovi

Reagovat
Rssa

Tak ten začátek je příšerný...

Ale tohle udělal Valencia až příliš dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

mít tak Webba, tak bysme to možná ještě otočili..

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán ve fantě

Růůůůůůůůnýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
t0mmy33MCFC

boze tak levne pustit tu rudy tlamy na 1. misto ostuda litrpul

Reagovat
nani92

nestihol sosm ten gol a všetci tu nadávaju na Spearinga..čo urobil?

Reagovat
vodka

jinak ten Evans zatím hraje fakt skvěle s přehledem, pokazil jednu přihrávku, úžasně pozičně odstavuje hráče v náběhu a dneska mu ani balon neodskakuje od nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sem rád, že sem ho vždycky jako jedinej tak hájil...

Reagovat
smazaný uživatel

No jako jedinej asi ne

Reagovat
fantomas

V jedný debatě sem fakt jedinej byl.

Reagovat
vodka

jj, ale v tom jednom období hrál fakt příšerně několik měsíců v řadě... on fakt potřebuje hrát a získat sebedůvěru...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku sezony jsem ho kritizoval, ale od tý doby udělal obrovský progres

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on je kvalitni hrac, dela se z nej nemehlo uplne zbytecne, to ma vliv na jeho psychicky stav a az v dusledku toho obcas pusobi obcas nejiste. Je dobre, ze SAF neni slepy a podrzel ho

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

no, jenom sme ho pochválili, teď to posral, eštěže tam byl Ferdinand...

Reagovat
niflheim

Dokážu si ho i v budoucnu představit, pokud bude dobře pokračovat...s Jonesym na DM, dvojčaty na backu a s Chrisem na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje dobře už pár zápasů ale teďka hraje výborně.

Reagovat
vodka

šak to skoro furt píšu, když hraje dobře, je tendence to totiž přehlížet...

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

A já byl skeptik.

Reagovat
smazaný uživatel

Bitku v šatně zjevně vyhrál Manchester

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že chceme vyhrát. Agger vyváží balon a vepředu jen Suárez a všichni mu čuměj na záda

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, Downing,Spearing... všetko dole a hned

Reagovat
madridcan

1000 pre WAYNA ROOOOOOOOONEYHO!!!!

Reagovat
niflheim

Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska válíš

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

doufam ze suarez jeste dostane cervenou a pak 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať to United doplácají !!!!

Reagovat
fff

Sakra, dojdem v 50. minute a co nevidim . Ako sme dostali goly?

Reagovat
vodka

šlendriánským bráněním Rooneyho od Johnsona u rohu a pak strašnou chybou Spearinga...

Reagovat
fff

Jaaj, no skoda. Ale presne uvodu polcas som sa bal. Ten MU tlak gradoval a dalo sa cakat, ze to nevydrzime s tou nasou pasivitou...U nas to chce zmenu Dalglisha ale to je zas na inu debatu

Reagovat
Ranoth

naprosta tragedie, hra uplne bez myslenky a stejne stridani pocitam, ze driv jak v 65 min nebude

Reagovat
Bayern +

Teraz som zostal v šoku. Downing 20 mega libier a za 24 zápasov ani gól ani asistencia. A potom sa divíme, prečo sú hodnoty hráčov (Silva, Ribéry 60 mega) prestrelené.

Reagovat
tomasinho

Jéé, byl mi smazán komentář.

Reagovat
Godwinson

Downing, ach jo :))

Reagovat
Rssa

To už Downing nemá ani sílu tam dokopnout?

Reagovat
Erdovec

kurva Kenny už střídej

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat nebudeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že máme jen 3 střídání a na střídání je tak 8 lidí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem to trefil neúmyslně. Nechal bych tam jen stopery a Gerrarda.

Reagovat
vodka

eště reina

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney střílí šibenice jen tak po odpískání

Reagovat
niflheim

Dowde ty kreténe

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej!!kčemu je tam Downing a Kuyt?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se Loserpool nedotáhl na CFC

Reagovat
vodka

uááááááá, měl byt hattrick

Reagovat
fantomas

Heh, pěknej hattrick by to byl.

Reagovat
Tomekcz

skoda

Reagovat
C0br

Škodaaa

Reagovat
m.sali

do hajzlu rodiče mě zavolaj, ať jim du pomoct přestěhovat postel a než se vrátim, tak přijdu o 2 fíky rychle, kdo je dal???

Reagovat
Manik...

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si tam z nich zas dělá trhanku. LFC tragický.

Reagovat
Manik...

Škoda, zrovna jsem přišel , koukám, že Live nic moc

Jaký je rozhodčí?

Reagovat
niflheim

Wazzo, škodááááá

Reagovat
minoLFC

to si robia prdel, ti hraci su tam dnes skoro ako fans ManU...iba cumia

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dnes zaútočí na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, tady měl být větší sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkoušel?

Reagovat
mithro

ronei ale toto mal byt gooool

Reagovat
Erdovec

ještěže Dirk zůstane, dneska je jeho výkon velkým přínosem

Reagovat
minoLFC

ale aspon sa snazi, ostatnim to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Steveho to fakt baví, když nemá komu. Uplně jakoby si tím pohledem na střídačku řekl o střídání, ani se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je nejsměšnější hráč na hřišti.

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

No to není teda, a nebyl.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť neudělal jedinou věc dobře. Ok, goly nebyly jeho, ale jinak je tam naprosto, ale naprosto zbytečný. I ten Kuyt projevil víc snahy než on.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

V první půli tak marný nebyl, pomohl v bránění, nekazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mohl zkazit, kdyz byl u balonu asi tak trikrat?

Reagovat
vodka

no jo, ale křídlo musí být vidět i v útoku a tam on vidět vůbec nebyl. těch 10 přihrávek dozadu fakt nepočítám jako dobrý výkon...

Reagovat
fantomas

A teď by mě zajímalo, co udělal dobře Suárez.

Reagovat
vodka

ten se zase nedostal k balonu (kromě toho jednoho), ale aspoň je v pohybu a snaží se nabízet....

Reagovat
fantomas

Nedostal k balonu jo? Já mu jen od přestávky napočítal pět zbytečných ztrát, jednou šel dokonce do kličky jakožto sám voják v poli proti kompletně rozestavený záložní i obranný řadě...

Reagovat
kubys

Reagovat
Bayern +

WHU dnes i na českom Sport1, ak teda máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Odlozeno.

Reagovat
Bayern +

Kurva. A prečo sa odkladá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stejnyho duvodu jako dalsich dvacet zapasu - zmrzle hriste.

Reagovat
Bayern +

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Suareze ted nepocitej

Reagovat
tomasinho

Spearing, Enrique, Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Ty nákupu se Liverpoolu opravdu nepovedly, navíc bylo celkem jasný, že výkony nebudou odpovídat ceně.

Reagovat
Tolstobik

spearing.....marny jako zlomene kopi

Reagovat
Tolstobik

a uzitecny stejne tak

Reagovat
kubys

Valencia je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

no, este Hendo dole, a KD ma vypočul

Reagovat
justcall

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková nečekaná.

Reagovat
niflheim

Rosa

Reagovat
fantomas

Aaronek sestřelí Ácéčko..

Reagovat
supervizor

...

Reagovat
supervizor

Stejná sestava jako při demolici Rovers.

Ještě by to chtělo na lavici Gibbse.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší co tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Fabianski, Gibbs, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Benayoun, Henry.

Reagovat
Minister

Park?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava dobrá,akorát bych klidně dneska oželel Rosu,aby hrál s AC

Reagovat
m.sali

bellamy nejlepší hráč Poolu v posledních zápasech a jde na hřiště v 60. minutě trošku nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Swans: Vorm, Rangel, Williams, Caulker, Taylor, Britton, Sigurdsson, McEachran, Dyer, Sinclair, Graham

McEachran

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa hraje !!! wooohooo

Reagovat
fantomas

Jestli je něco zpomalenej film, tak přechod Liverpoolu do útoku. To je fakt k popukání.

Reagovat
vodka

přitom to neni tak dávno, co sem ten přechod do útoku obdivoval, ale jak jim teď nevycházejí ty dlouhé balony, tak nemají žádnou jinou variantu...

Reagovat
fantomas

No já sem je zkraje pod Dalglishem taky obdivoval, jenže to byla revoluce a takový to novácký nadšení...teď je to jen hodně smutnej obrázek.

Reagovat
vodka

tak v tom období, jak nedávali góly jim přechod fungoval, skvěle, ale zase nikdo nešel do vápna, teď když chodí do vápna, nefunguje přechod ani finální balony, zato stopeři hrají fakt excelentně...

Reagovat
Rssa

Jen počkej, až se nám to sejde v jeden čas

Reagovat
vodka

to se vám sešlo jednou za posledních 20 let...

Reagovat
Rssa

Kdo si počká, ten se dočká

Reagovat
tomasinho

Stopeři super, jediné pozitivum. To nás ale do čtyřky nedostane.

Reagovat
tomasinho

Nejen zkraje, až do listopadu to bylo herně pořád supr až na koncovku.

Reagovat
fantomas

No dobře, budiž..

Reagovat
niflheim

Jsem ale zvědavý, jestli Swans zkusí udržet Gylfi...tedy ho přitáhnout natrvalo.

Reagovat
Tomekcz

Suarez

Reagovat
minoLFC

co mas furt za problem?

Reagovat
Tomekcz

si to nevidel jak chtel napalit Evru?

Reagovat
Kaze

To je toho, že kopne míč do autu proboha jako když v jednom clásicu chtěl Messi zabít fanoušky sedící poblíž hřiště

Reagovat
nemamvasrad

Taky sem měl ten pocit, ale kdo ví.

Reagovat
minoLFC

urobil najlepsie co mohol pred nasim pokutovym uzemim...a ze tam stal Evra? nebud paranoidny

Reagovat
smazaný uživatel

to už je paranoja

Reagovat
niflheim

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to střídat, ztrácí se z toho dynamika. Park na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney taky solidní skok.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

to průměrné ekvádorské křídlo dělá nejlepšímu LB ligy dost problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Cech; Bos, Ivan, D Luiz, Cole; Ess, Meir, Lamps (c); Sturr, Torres, Mata. - subs: Turn, Fer, Bert, Cahill, Mikel, Mal, Lukaku. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Exot

Reagovat
fantomas

Proč tam ten blbeček zase rve Ivanoviće..

Reagovat
smazaný uživatel

Predevsim to musi videt i slepy ze Ivanovic je na RB o 200% lepsi nez na stoperovi , ale ani to nestaci.

Reagovat
fantomas

No však...Ivanović at si hraje, ale když píšu "tam", mám samozřejmě na mysli stopera.

Reagovat
Godwinson

On musí mít v hlavě naděláno, nedokážu si to jinak vysvětlit :)

Reagovat
smazaný uživatel

To už si dělá pr...?? Dyť Cahill hrál dobře...zase ten buzerant Bossingwa

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nejaky zaryty obhajce Boase mi tu chce tvrdit ze nekteri nehrajou jen diky sve narodnosti ?

Jinak Lampard s Meirelesem na hristi dohromady to jeste ani jednou jedinkrat nedopadlo dobre hm..

Reagovat
supervizor

Ivan

Reagovat
Bayern +

Dobre až na Cahilla.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

Bos na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

jak sebou trhnul

Reagovat
CubONE

dam prec minuly tyzden Waynea z fanty, lebo nebol produktivny a on da dvakrat dva goly

Reagovat
niflheim

Valencia je pán.

Reagovat
Tolstobik

kazdopadne ma tento zapas i pres suarezovu neutuchajici demenci mnohem vyssi uroven (i chovani na hristi) nez vetsina el clasik

Reagovat
mithro

Giggsy twelve and Gerrard 0

Reagovat
Erdovec

počet nemanželských dětí?

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kuyt neodehrál špatný zápas zatím.

Reagovat
tomasinho

Posral na co sáhl.

Reagovat
niflheim

Daleko platnější, než Downing...navíc to byl právě on, kdo vyslal Suaréze dopředu ke konci druhého poločasu.

Reagovat
tomasinho

To neznamená, že toho kvantu nepsoral.

Reagovat
tomasinho

No jo, Kuyt si myslí, že někomu dá housle a ještě ho předběhne? Tohle není Eredivisie

Reagovat
Swarley

I saw my mate the other day,

He said to me he saw the white Pele,

So I asked, who is he?

He goes by the name of Wayne Rooney,

Wayne Rooney, Wayne Rooney,

He goes by the name of Wayne Rooney...

Reagovat
Swarley

I saw my mate the other day,

He said to me he saw the white Pele,

So I asked, who is he?

He goes by the name of Wayne Rooney,

Wayne Rooney, Wayne Rooney,

He goes by the name of Wayne Rooney...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kaze

Rooney is the white Pele and Fernando Torres is the white Emiley Heskey

Reagovat
niflheim

Trochu kruté

Reagovat
Kaze
Reagovat
niflheim

Dneska už třetí příspěvek s Torresem na 9gagu

Reagovat
Kaze

Tři? Já viděl jenom tohle, fix tohodle a to je vše.

Reagovat
Kaze

http://9gag.com/gag/2563081 to je ovšem klasa

Reagovat
niflheim

Čtvrtý ...no vesměs ty dva, co si tu dával - bez přeškrtnutí a bez té bitch please reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool je slaboučký jak čajíček...a to sem se bál že by nás mohli ohrožovat v boji o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Budem no.

Reagovat
Tolstobik

a to je tak vse

Reagovat
smazaný uživatel

No radsi bych se moc nesmal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo...CFC je sice slabá...ale Loserpool je tak o 3 levely níže

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je ze se bojim urcite vic Arsenalu nez Liverpoolu , ale o tu LM bude proste boj.

Staci mi videt dnesni sestavu Chelsea a uz jsem si jistej ze to bude boj a jestli uhrajem 3 body tak hodne se stestim.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Arsenal je na 100% větší protivník v tom boji. Dneska musíme urvat 3 body jakýmkoliv způsobem! K té sestavě no comment no. Fakt toho Boase v tomto nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Vy ste snad silní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme tak silní když nás netlačí rozhodčí no

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně zoufalej výkon.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
m.sali

jenom proč maj united černý pásky???

Reagovat
smazaný uživatel

Mnichov 58

Reagovat
smazaný uživatel

Mnichov 1958

Reagovat
niflheim

Pěkná akcička

Reagovat
Luc-Luc

nemame na ne, to je videt od zacatku...

Reagovat
smazaný uživatel

We love United we do, we love United we do oh United we love you. Dlouho jsem to neslyšel na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá Shelveyho aby doplňoval ty 2 vepředu

Reagovat
hefy

Adam je správně nahecovanej.

Reagovat
minoLFC

no je konec, uz na to prdia

Reagovat
Erdovec

mohl se skácet potom co ho trefil ten balon

Reagovat
terry

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Luiz, Cole - Essien, Meireles, Lampard - Sturridge, Torres, Mata.

Chudák Cahill, fakt že jo. Nezahrát si ani v době, kdy je zraněnej Terry, to mu dává slušný vyhlídky do budoucna (samozřejmě s trochou nadsázky). Nicméně tu obranu absolutně nechápu. Dneska mu vážně nesežeru to, že to tak postavil, protože se nám tak v poslední době dařilo, protože to je blbost. Navíc Ivanovič byl napravo minule excelentní, nevim, proč ho cpe do středu, kde je mnohem vhodnější Cahill.

Reagovat
terry

Holt asi portugalská tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik toho vlastne letos odehral Ivanovic na RB tak +/- 5-7 zapasu ? A nevzpominam si ze by jedinkrat hral spatne..nechapu to no..

Reagovat
terry

Na stoperu odehrál deset zápasů, napravo nastoupil v pěti.

Reagovat
smazaný uživatel

to už aj kapitan Costy Concordie ma lepšiu predvidavost a reflexy než Carrol

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Suarez. Faul to byl ale ten jeho výraz... a ted slyším jenom gól.

Reagovat
mr.Silver

To je komedie

Reagovat
vodka

zrovna tento madafaka? a zase ze standartky?

Reagovat
Ranoth

zase ? co ma liverpool s 10 strel 1 gol skoro kazdej zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

PISTOLEEEEEROOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Luis

Reagovat
CubONE

z hovna zasa gol

Reagovat
fantomas

Co to má zas bejt za faul?

Reagovat
niflheim

Ježiši...tak blbě.

Reagovat
vodka

Welbecku

Reagovat
smazaný uživatel

No tak za tohle ten gol stojí. A teď vyrovnat a bude to teprve mazec. Z hovna vyloženě gol.

Reagovat
13

Suaaaaaaaarez

Reagovat
Godwinson

Suárez!

Reagovat
mithro

vymysleny priamy kop a taky gol, tak to je deja vu poslednych zapasov

Reagovat
Rssa

Suareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Já to říkal, snad ho to nakopne nebo uklidní

Reagovat
smazaný uživatel

Game On

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudák David, on má na ty blbé góly chudák takovou smůlu

Reagovat
supervizor

Jak slepý k houslím.

Reagovat
smazaný uživatel

luisi,ukaž to té hromadě hoven!

Reagovat
niflheim

Nějak jsem ani pořádně neviděl, že by tamto byl nějak faul

Reagovat
smazaný uživatel

a ted vyrovnat jedem!!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tohle měl Evans odhlavičkovat.

Reagovat
Luc-Luc

Suarez, konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Ferdinand o poločase http://yfrog.com/mmidlmj

Reagovat
minoLFC

pekne Snopp Dogg nabil

Reagovat
niflheim

Ale je to legrační...celý zápas hovno a potom haluz gól...snad to nevstřelení toho třetího gólu nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno na obouch stranách.

Reagovat
niflheim

Možná v tomhle období, ale většinu druhého poločasu jsme je válcovali.

Reagovat
smazaný uživatel

ani né.Udělali dvě chyby za ně dostali dva goly...

Reagovat
niflheim

Trošku mimo jsi.

Reagovat
mithro

ale prestan a otvor oci vsak sme este dalsie sance pozahadzovali

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 1. To Roonyho nahární/ukopnutí...

Reagovat
tomasinho

Prvních deset minut, pak jste se zatáhli a čekáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal Carrick tu žlutou proboha?

Reagovat
Erdovec

Ferdinand top class defending

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Rio, aspon tak, ked už niesi v šatni

Reagovat
minoLFC

Bellamy ale akosi mimo

Reagovat
celeb

kokos, ten Carroll nieze nepomaha, on dokonca zavadza!

Reagovat
smazaný uživatel

po Torresovi prevezme zezlo Drevo roka carroll

Reagovat
smazaný uživatel

od dreva sa lopty aspon odražaju, Carrol je nejaky specialny druh hmoty, pri ktorej sa lopty stracaju

Reagovat
celeb

preto sa alibisticky schovava za obrancov, nech mu ju radsej nikto nenahra

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako bermudský trojúhelník. Člověk by řekl černá díra, jenže černý není a díra je někde jinde a navíc FA

Reagovat
johan14

ten ho má už predplatené aj na budúcu sezonu

Reagovat
Rssa

Kenny, příště prosím 2 útočníky.

Reagovat
tomasinho

Na co, když nedostanou balon?

Reagovat
Rssa

Pokud bude hrát Luis s Carrollem, tak by se právě Luis mohl trochu vracet, hrát toho staženějšího útočníka. Protože naše doplňování ze zálohy s jedním útočníkem na hrotu zoufale nefunguje, tak se varianta s jedním útočníkem nemůže prosadit. Většinou při této variantě vypomáhají křídla, což Kuyt s Downingem dneska vůbec nezvládli.

Reagovat
celeb

na to treba najskor k Suarezovi nejakeho kupit.

Reagovat
Godwinson

Proč? Útok mají dobrý, chce to spíš hráče pod ně, tam je to slabé.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Že ten Suarez hraje lépe než Carroll

Reagovat
minoLFC

hraje

Reagovat
13

A že toho Andy dneska předvedl.. Zase ho neobhajuj až příliš Tomasinho.

Reagovat
celeb

to "pozeras" ten fotbal na radiu ci co? Carroll je otrasny zapas, co zapas. Je pomaly, netechnicky, nic neustoji (pritom je to chlap jak hora).a potom sa iba rozculuje a rozculuje. Keby mal Dalglish gule, tak ho streli naspat do NUFC (kde by chceli) aj keby na tom prerobili 10-15M, stale je to lepsie nez v lete, ked ho nekupi nikdo ani za 15M.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Johnson sa pyta do repre...dufam ze mu daju sancu

Reagovat
m.sali

kua to bych je nakopal do prdele. vedou 2:0 a pak místo, aby když sou na penaltě stříleli, tak si to chtěj dát až do kuchyně. a teď abysme se zas báli o výsledek.

Reagovat
Erdovec

offside

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už to rozhodčí jistí Offside ani náhodou ale co kdyby z toho padl gól na 2:2...tak to radši písknu

Reagovat
CubONE

uz fakt paranoja

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ofsajd teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Offsajd ani náhodou.

Reagovat
tomasinho

Adam

Reagovat
Erdovec

ty vole celou dobu nakopáváme, když je to potřeba nejsme toho schopni

Reagovat
vodka

proč se nestřídá? Giggs - Park....

Reagovat
mr.Silver

Johnsson

Reagovat
niflheim

Střídej

Reagovat
tomasinho

Gel a De Gea

Reagovat
tomasinho

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

De Diera jako proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
mithro

Fergie ale striedame aspon takticky

Reagovat
tomasinho

To takhle nešlo předtím?

Reagovat
Rssa

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej gólman.

Reagovat
Rssa

Jo, to je, ale má své chyby, které v PL víc vynikají.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tušilo od začátku..:) Ale on si zvykne..

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool´s chemistry = 0

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael prehlavickuje Carrolla Smich.

Reagovat
mithro

a nie poprvy krat

Reagovat
Erdovec

doufám že nám dá ještě jednu akci za to trapné zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

ked este aj carrolla prehlavickuju...

Reagovat
vodka

EVRAAA

Reagovat
vodka

za tu ruku docela dobrá odplata

Reagovat
vodka

ou, ale přímo u Suareze to dělat neměl

Reagovat
mithro

a co ked, oslavoval so svojimi fanusikmi, nie so Suarezom

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zoufalej.

Reagovat
vodka

netrapči, vidět mu tu úlevu a zadostiučenění na tváři, když s tím začal, tak to se měl radost aj za něho. přímo kolemě něho potom šaškovat neměl, ale moc se mu nedivím, rozhodně je to míň ubohé, než nepodání ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

což udělal i Ferdinand..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Co ten čurák dělá? Bože můj, to je zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

pak se EVRA diví že mu nadavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Zjevně to funguje.

Reagovat
Kaze

To nemůže slavit, nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

EVRA slavi jako by vyhral LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak někdy ji oslavit musí, když ji letos nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dalsi haluz vyhra. A Evra jenom ukazuje, jaka to je pica.

Reagovat
niflheim

Joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
madridcan

Evra toto si nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to kapitán. A bylo to derby, takže jsou v něm emoce. Podle mě zápas zvládl zkušeně, odehrál co se po něm chtělo a udržel nervy na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v první půli tam hořel..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sry, ale v první půli si přes naší pravou stranu dělal Glen co chtěl.

Reagovat
fff

Prave ako kapitan by sa presne takehoto spravani mal podla mna zdrzat.

Reagovat
Erdovec

Evra trapáček

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně, tři body jsou doma.

Reagovat
C0br

pro Wazzu za zbytečnej infarktovej závěr , DdG má naštěstí patent na skvělý zákroky v nastavení

Reagovat
m.sali

yeah!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Evra hledal liánu nebo co??

Reagovat
Masi

Reagovat
niflheim

Revenge for Patrice

Reagovat
hefy

Evra je hroznej blbec.

Reagovat
Luc-Luc

negrito

Reagovat
smazaný uživatel

To je chudák ten Evra... Ubožák...

Reagovat
tomasinho

Vítej zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej konec s EF ti nevydrzel o moc dyl nez prvni

Reagovat
niflheim

Vždyť tu byl v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nevsiml. Co psal?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevracím se do týhle žumpy plný ubohých mufanů, neboj...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Hlavně že v pondělí to od tebe nebylo vůbec ubohé, co?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel Evertonian - bylo vám uděleno varování!

Text varování: Založení nicku "nifIheim" nebylo moc vtipný, tak to nemusíš zkoušet znovu...

Napsal jsem asi 3 příspěvky, protože jsem se nudil, žádný nijak sprostý ani proti nikomu... A niflheim začal plakat a bonzovat...

No nic končím zas...

Reagovat
niflheim

No jo, začít psát kraviny, posílat do prdele lidi, se kterými se tady normálně bavím...to můžeš jenom ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ulhanej, typickej mufan... Tys na mě zareagoval jdi do prdele, já to jen dal pod jinej komentář, aby to vypadalo, že ses spletl... Ale chápu, že pro tebe je nesmírně důležitý, za jakýho tě na internetu považujou... Už reagovat nebudu, tak si klidně vymysli další kec... A ty příspěvky byly ode mě přesně 3

Reagovat
niflheim

Aspoň jde vidět, co malomyslného považuješ za zábavu.

Reagovat
kiwwi

dost ubohe

Reagovat
niflheim

Tak pokud ho to zabavilo...na jedné straně povídá, jak nemá čas na EF a že tu nechodí...a na druhou vymýšlí takové kokotiny. Kdyby to bylo s mírou, tak se rád zasměju, dokonce i ze začátku jsem to vzal srandovně (i grammar nazi se zasmál, protože to byl chytrý fake), ale všechno má své meze.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra strašný zoufalec

Reagovat
minoLFC

Evra je krysa

Reagovat
t0mmy33MCFC

tabulka

Reagovat
niflheim

Momentálně krásná...jenom prohodit Arsenal s Chelsea a jsem spokojený.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jeste ze jen momentalne

Reagovat
pajamu

Jj.

Reagovat
fff

Evra este dobehne k Suarezovi a zacne tam okolo neho skakat a burcovat tribunu. Dost ubohost.

Reagovat
vodka

jj, to už ubohost byla, ale těsně po písknutí konce to byla nefalšovaná radost...

Reagovat
fff

To ano to neberiem, ale hento bolo ubohe. Ale realne, mna o ani neprekvapilo. Ale tak stalo sa uz. Ja len dufam, ze uz po tomto zapase cela ta saskaren Evra vs Suareza skonci.

Reagovat
13

Evra tam okolo něj jak kokot fakt lítat nemusel, jasná provokace.. Gratuluju Mufanům k nejnesympatičtějšímu kapitánovi, kterého kdy měli..

Reagovat
Hejnak

Dobrý nesportovní chování

Reagovat
Ligter

Evra.

Reagovat
Godwinson

Co provedl ten hlupák? :)

Reagovat
Luc-Luc

skace tam jak opice

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Dyť je opice...

Reagovat
Erdovec

jen ukázal svojí inteligenci

Reagovat
Kaze

Naprosto normálně slaví výhru v derby

Reagovat
C-M@ster

Raduje se z výhry nad rasistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Evre je tak trapny kokotko, bože ...

Reagovat
C-M@ster

2:1 and thats the fact!

Reagovat
iamek

19 bodu v tabulce taky slusny rozdil

Reagovat
celeb

vasieho kokota ako Evra som uz davno nevidel. Teda ak neratam Pepeho, to je ina kapitola.

Reagovat
iamek

Pohodova vyhra. Doufal jsem, ze nas Liverpool potrapi trosku vice. Mirime nezadrzitelne k titulu Evra

Reagovat
Manik...

no to jo

Reagovat
Swarley

a zpátky na prvním místě, tak to má vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Villa hecne

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Evra se teď choval jako ta opice, kterou ho Suaréz ASI nazval...

Reagovat
smazaný uživatel

Patrice CHampions MU

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Krasne cist jak tady sampion Evra vsem lezi v zaludku. A ted si predstavte jak na konci ligy zvedne trofej nad hlavu. To tady bude nablito k nezaplaceni .

Reagovat
smazaný uživatel

jakou trofej letos MU nic nevyhraje

Reagovat
niflheim

Letos už se jedna vyhrála...další dvě budou následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Ligu Mistrů nebo co?

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo = trofej?

Reagovat
13

Mě pomalu začínáš ležet v žaludku ty

Reagovat
fantomas

Wtf, co to je za kanály, který dávaj papírově nejvyrovnanější zápas od čtyř...?!

Reagovat
C0br

Patricova oslava

Reagovat
iamek

Reagovat
Manik...

Ten Evar to je ještě větší blbeček než jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

EVRA

EVRA

EVRA

Reagovat
CubONE

Evra MU

Reagovat
celeb

na zaciatku pri podavani ruk drzal dlho ruku dole pri Suarezovi, potom to divadielko do kamery a nakoniec dalsia provokacia.

Reagovat
Tolstobik

no dost hlavne ze suarezovo nepodani ruky na zacatku bylo vpohode

Reagovat
vladis271

Gratulácia, dnes sme to posrali. 2. gól nás dal na kolená, škoda.

Reagovat
CubONE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

este ze ten Gerrard Bellamyho skrotil, vyzeralo to ze Everovi za tu opicarnu natiahne

Reagovat
Erdovec

*škoda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Typicke chovani fans liverpool. Nasili a rasismus to je jejich . Patrice ... 19 bodu rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokote,suarez údajně něco řekne a všichni fans jsou rasisti?Běž do prdele a nekomentuj vic, vypadá to,že jsi s IQ někde hodně dole..

Reagovat
smazaný uživatel

měl ho nechat

Reagovat
Minister

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
Manik...

a teď všichni fandíme City aby byli opět tam kde mají být, na špici!!!!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
EL Gringo

EVRA JE KKT

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kaze

1. Jste dementi, jste nikdy nehráli fotbal nebo co, že se divíte, že se raduje? Já osobně se radoval z každé výhry. Evra jako kapitán hraje jedno z největších derby, zápas až na jednu chybu odehrál skvěle, to se jako nemůže radovat? Nikomu se neposmívá, nikomu se nevnucuje, jen slaví.

2. Rooney ke konci skvěle, jak se ho Agger a Enrique snažili obrat o míč

Reagovat
fff

nikomu se neposmiva, nikomu se nevnucuja

Tomuto nemozes verit ani Ty sam. V tom tu evidentnu a detinsku provokaciu musel zbadat kazdy, ci uz fanusik LFC, MUFC ...

Reagovat
Kaze

Aha, takže každý hráč, když třeba vstřelí gól a slaví vlastně provokuje, že oni jsou sračky, že dostali góla, ne?

Reagovat
fff

Ty si vobec videl, co tam predvadzal po odpiskani? Ako tam poskakoval okolo Suareza vo vzdialenosti asi 1-2 metre a burcoval tam divakov, ked Suarez odchadzal do satne? Lebo ak si toto videl a nadalej si stoji za tym, co pises, tak s Tebou asi normalna debata nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to jedno. Scouseři čekali na JAKOUKOLIV záminku. Kdyby tohle neudělal, tak rozebírajou cokoliv jiného. Dopřej jim to.

Reagovat
iamek

Jen at se vyplacou

Reagovat
fff

Ale co davas ? Realne, jaka zamienka co davas. Skratka Evra evidentne provokoval aako kapitan sa podla mna choval uplne nekorektne a niekto to tu uplne popiera. Podla mna popiera nieco uplne zjavne. Akoze uz som to tu pisal viackrat, ale preco sa preboha neda fandit menej zaslepene ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť celý zápas odehrál zkušeně, nenechal se vyprovokovat, soustředil se na sebe. A že by měl příležitost vypěnit. Suarez se snažil rozpoutat bitku když se v poločasu odcházelo do kabin, měli tam spolem jakousi diskuzi. Ale Evra to vydržel, až po koncu zápasu to z něho spadlo. A ty emoce nejspíš musely ven. Fanoušci Liverpoolu to celou dobu chtěli vyhrotit, chtěli Evru zesměšnit, a teďka nadávajou že je to vyhrocené. Pokrytci.

Reagovat
fff

Sorry, ale co zas davas ... Ano LFC fandovia to hrotili, Suarez to hrotil a neviem co.

To je tak tazke skratka povedat, ze sa na konci choval ako primitiv? Zbytocne provokoval a choval sa uplne neadekvatne? To sa naozaj musi vsetko dat osprvedlnit, ked niekomu fandim, lebo sak mu fandim, tak robi vsetko dobre a nikdy nic zle? Toto ja fakt nikdy nepochopim. ANo odohral slusny zapas (okrem hadam prvych 30 minut) ale ako to preboha obhajuje jeho hlupe spravanie na konci?

Obaja si dnes mohli odpustit niektore veci, ale obhajovat toto Evrovo spravanie, to je uz trosku moc na mna.

Ja uz niekedy fakt nechapem niektore postoje fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil přes svéma fanouškama, neutíkal k soupeřovým, hecoval, uvolňoval emoce. Nic špatného na tom nevidím. A chápu že se to Liverpoolským nelíbí, nikdo neprohrává rád. Ale tak to prostě bývá. Kdybyste vyhráli vy, tak slaví Suarez. A každý kdo řekne že ne tak je lhář.

Reagovat
fff

Chlape ale teraz uz naozaj vazne, pozri si to video. Uplne cielene bezal k Suarezovi, este bezal okolo rozhodcu a aj na nom bolo vidiet, ze nechape o co mu ide. Prekrucas to, toto nebola situacia, ze oslavoval pred tribunami a nesiel cielen za Suarezom, lebo opak je pravdou, uplne zjavne siel za nim. Proste si pozri to video prosim Ta, naozaj, lebo hovoris tu nieco co skratka nie je pravda, ze vraj nesiel za suarezom...

Reagovat
smazaný uživatel

On takhle oslavoval u každé tribuny, páč Old Trafford má čtyři tribuny a na každé jsou naši fanoušci. Co jinak chceš, vždyť na Suareza kašlal. Otočil se k tribuně a slavil.

Reagovat
fff

Bral som Ta ako normalneho ale toto uz je moc, nehnevaj sa na mna. Obhajujes neobhajitelne, ale tak je to samozrejme Tvoja volba. Ja uz som povedal myslim vsetko, co som chcel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že na mě takhle radikálně můžeš změnit názor jenom na základě toho JAK píšu, páč já píšu furt stejně. Spíš bych řekl že sem se ti znelíbil protože se ti nelíbí CO píšu. A tím sem asi řekl já všecko co sem chtěl.

Reagovat
vladis271

prosím? scouseri sú na vine, že sa Evra choval po hvizde ako, no musím použiť to slovo, opica?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Evra dobrý hnus no...náš výkon bohužiaľ tiež

Reagovat
Hejnak

O další stupeň dolů u mě klesly. Takto zesměšňovat soupeře

Reagovat
Kaze

Jsem si nevšiml, že by tam někoho nějaké dívky zešměšňovaly

Reagovat
Hejnak

Ne ? Soupeř odchází do kabiny a přiběhne tam Evra a začne tam před nima skákat a radovat se a posléze i ostastní hráči Manchesteru. To je asi úplně normální. Trochu úcty

Reagovat
vladis271

Evra

Ale čo je hloavné, dnes 2100 scouserov opäť prekričalo celý OT, dokonca Fields of Anfield znelo tesne po góle na 2:0..

Reagovat
C0br

Přesně ta nejpodstatnější věc.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jinak doufam, ze snad Liverpool bude v pristi sezone trosku dustojnejsi souper. Prece jen 19 bodu je trosku DEBAKL .

Reagovat
mithro

19 bodov od spicky, 19 od zostopu, NINETEEN

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas doufam že ty dostaneš rozum

Reagovat
iamek

Reagovat
pajamu

Ty vole, jen ty né.

Reagovat
Chandy

Škoda no, ale tim, že budeme hrát posledních 10 minut sme si ten bod asi ani nezasloužili. Škoda nezvládnutejch prvních 5 minut 2. půle. Jinak Downing, Kuyt příště snad na lavičce a základ Bellars-Luis-Andy... Evru radši nekomentovat, sám ukázal co je to za bezcharakterní krysu...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela slušný zápas to nakonec byl. Povinná výhra, protože tým jako je letošní Liverpool nás doma o body obírat nesmí. Čekal sem že víc ovládneme hřiště, ale očividně stačilo vymazat útok soupeře a skórovat. Nic složitého nebylo potřeba vymýšlet. Jenom škoda toho gólu na 2:1, zbytečně zdramatizoval závěr, ale alespoň můžou fanoušci Liverpoolu tvrdit že hlavně o tohle jim šlo a jsou spokojení. Su rád že tohle nebyl zápas o Evra vs Suarez, ale normální utkání, aji když trocha okořeněné. Konečně sme v čele kam patříme, snad to vydrží až do konca ligy.

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Dnes na nas zial stacilo troska trpezlivosti, pretoze ako si sam pisal, nic vymyslat nebolo treba. Skoda, ale tak to su nase sracky tato hra. Zo strany MU pohodovy profesorsky vykon a uplne to stacilo.

Reagovat
Ligter

Reagovat
mr.Silver

Digi Sport a to jejich "studio"...

Reagovat
smazaný uživatel

EVRA

Reagovat
Tomekcz

Evra

Reagovat
Erdovec

tak a teď Citizens

Reagovat
Rssa

Škoda, ten závěr byl už fajn, škoda, že jsme tak nehráli větší část zápasu, nejlépe celý. Počkám do léta, snad z Liverpoolu odejdou hráči, kteří na to už nemají a přivede se kvalitní náhrada. Konkrétně by to chtělo odchod Maxiho, Kuyta nebo Aurelia (i když ten vůbec nehraje, tak nemá šanci prokázat, jak na tom je...ale ty jeho zranění ). Taky by to chtělo větší rotaci ze strany Kennyho. Proč neustále ignoruje výborné či velmi dobré výkony od Kellyho? Proč nedá větší šanci Shelveymu, který by mohl dát hře větší drajv, myšlenku? Co zkusit poupravit systém, začít už od začátku zápasu s dvěma útočníky?

Dnešní zápas jsme si prohráli sami se svojí neaktivitou, nechutí hrát fotbal, až ten závěr byl přijatelný. Luis přemotivovaný jak kráva, ale aspoň se snažil. Downing v první půli neviditelný, Kuyt taktéž. Enrique ze začátku nestíhal a celkově nenašel za celý zápas svůj rytmus. Spearo svůj úkol moc nezvládal, ta chyba byla hrozná...

Ale stejně věřím, že to 4. místo ukopeme.

Gratulace do Manchesteru, příště už nebudeme na vás tak hodní .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro Suareze

Reagovat
iamek

A krasny sedmej flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Arsenal ? ( ne sopcast)

Reagovat
smazaný uživatel

Cože neni Jelavič ani lavičce?

Reagovat
Erdovec

lol ten iamek co to je za zoufalce?

Reagovat
iamek

Vyfnukej se poradne noooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa v základu

Reagovat
Hejnak

Kdo by chtěl koukat pořádný SopCast na Sun - AFC (Channel - 116205)

Reagovat
smazaný uživatel

Na YESu SUN-ARS, myslím že není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Counter

116205 ještě lepší kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloozed...to je lepší jak na plazmě

Reagovat
spider_8

Link?

Reagovat
wild

Emmanuel Eboue on twitter: ''celebrate!!! celebrate!!! it is ur right to celebrate evra...You won the battle against racism.. you on top of the table... celebrate Evra''

Reagovat
smazaný uživatel

ten Eboue je docela mimo

Reagovat
Azza

ani né no

Reagovat
celeb

Nepochopim, preco Dalglish stahoval v 2. polcase zapasu s kohutmi dole najlepsieho hraca Bellamyho - tak ma napadlo, ze ho asi bude chciet setrit na derby. O to vacsie prekvapenie pri zostavach - Bellamy sedi. Okrem striedania a nasadzovania hracom nechapem ani taktiku s Carrollom - ked uz ho tam davam, tak by som ocakaval centry do sestnastky na jeho hlavu - jediny snad, kto tam na nho centroval bol Suarez. Ked stiahol dole Spearsa (kt. az na tu chybu hral dobre), zrazu nemal kto rozohravat hru, musel sa stiahnut Gerrard, zas chybal vpredu... Nastastie si to Kenny uvedomil (po hodnej chvili) a poslal tam Adama (kt. sice moc nemusim) a zacalo to zas trochu fungovat. Kenny - skvely motivator, hrac, mozno aj clovek ale IMHO - mizerny trener.

Reagovat
Counter

To jsou taaaak otřesné dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přenos? Já mám jen i na mě otřesnou kvalitu v prohlížeči.

Reagovat
Counter

Na AFC koukám na sopcast 116205, dává to i YES (6816).

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Arbiter

Zrovna dneska jsme měli nastoupit v bílých dresech

Reagovat
terry

To těžko, když má Everton bílý trenky.

Reagovat
Arbiter

fuck...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by byl garry

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaaaaar!!

Reagovat
Arbiter

Bosingwo, ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně to trefil

Reagovat
Counter

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Hm gol...

Jinak ted komentator rikal ze Cahill nema moc dobry vyhlidky kdyz nehraje ani pri zraneni Terryho a ze muze byt ohrozena jeho ucast na Euro. Ma pravdu , vubec bych se tomu nedivil kdyby to Cahill u nas prosedel a na to Euro fakt nejel , docela chudak.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby někdo nevěděl, tak to opět pos... Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa

Reagovat
niflheim

Sheasy mi chybí

Reagovat
terry

To jsem zvědavej, jak tu obranu bude AVB okecávat dneska. Bosingwa se rozhodl, že bude pomáhat ještě víc než je zvykem, a tak hodí aut jak žák soupeřovi, pak se ještě nevrátí a jeho hráč dá gól. A práce stoperů taky kvalitní. Cahill musí na lavičce trpět.

Reagovat
Arbiter

a co s tím měl jako Ivanović dělat?

Reagovat
terry

Já tu práci stoperů zas tolik nesledoval, ale prošel tam středem relativně hladce.

Reagovat
Arbiter

Obkopli Branislava, na kterém byl pověšený Fellaini, pak tam přiběhl Pienaar...

Reagovat
Rssa

Tak ještě, že nám Chelsea nechce utéct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Chelsea

Reagovat
mike.84

ani bych se nedivil kdyby dneska abramovič po zapase vyhodil boasův projekt do koše

Reagovat
Godwinson

Řekl bych, že tu sezónu dostane celou .. bohužel :)

Reagovat
terry

A očividně si věří i na další.

Reagovat
Godwinson

Něco prohlašoval?

Reagovat
mike.84

jojo

Reagovat
terry

Zcela sebevědomě vyhlašuje, jak tady bude i příští sezonu.

Reagovat
mike.84

Reagovat
mike.84

nejsem zastance brzkych vyhazovů, ale pate místo fakt beru jako neuspěch. čtvrte je samozřejmě taky prušvih ale beru to jako realitu. jsem si jistý že abramovič ted někdy vola hiddinkovi a pta se jak se má atd atd

Reagovat
Godwinson

Já právě taky nejsem, ta vize v souvislosti s Boasem byla lákavá, ale on na to nemá, je neschopný a tu důvěru, co má, absolutně nedokáže využít. Ono páté místo by nebylo dobré, finančně, ale kdyby to někam směřovalo, tak to člověk přijme jako nutné zlo při obměně kádru. Tohle ale nevede vůbec nikam.

Reagovat
mike.84

přesně tak... navíc v letě ta obměna bude/musít být relativně rozsahlá.. chtě nechtě prakticky zhruba všecky posty kromě obrany a gk...a zase boas bude obhajovan protože přestavuje kadr ? nene.. portugalska sranda liga to bylo něco jineho, tady přesně jak je řečeno, neumí využít ochranná křídla abramovičova, neumí to vnutit a není odstatečně autoritativní. jak jsem četl ten jeho popis prace uvnitř klubu a připravu na zapas, tohle asi fakt nikam nevede.. strašně jsem se v něm zklamal. pochybnosti jsem měl už při náastupu ale ne tak velke

Reagovat
Godwinson

Ještě bych k tomu dodal, že ten člověk pro budoucnost, ten trenérský 'talent', mi přijde výrazně větší na pozici asistenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Neco na tom bude , take me napadlo ze kdyby ciste nahodou Boas dostal vyhazovat tak proc shanet nekoho noveho kdyz Di Matteo by to na to mozna i mel , za zkousku by to rozhodne stalo..

Reagovat
terry

Jenže my si nemůžeme dovolit zkoušet. Ačkoliv Di Mattea mám rád, na tohle mu ještě nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz bych si mel trochu zaspekulovat o budoucnosti ad ejme tomu Boas by dostal vyhazov v pulce pristi sezony tak co pak ?

Hiddink je uz starsi , Mourinha tu nechci a kdo vi jestli bude chtit odejit z Realu nebo uz nebude jindy a moc dalsich me nenapada.Podle me zkusit pak Di Mattea by nebylo od veci.

Reagovat
mike.84

a proč ne hiddink nebo mourinho. dyt zrovna oni dva to umí s kadrem okolo terryho nejlip.. oni tam maji svoje jmeno, respekt, vi jak v tom chodí., hiddink stary ? ale kdeže.... kohokoliv z nich bych bral...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to tam pisu , Hiddink je uz starsi a pocitam ze behem par let skonci tak nevim jestli by jeste tedka bral Chelsea(Navic se bavim o budoucnosti vzdalene treba rok ci vice). A Mourinho ted jestli chce odejit v Realu tak pujde v lete a zakotvi nekde jinde a nebo tam zustane a tezko ho pak ziskame..navic s Abramovicem se uplne nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nerikam ze by zakonite musel bejt dobrej , WBA pod nim nebylo nic moc , ale zkusenosti ma vic nez Boas..

Reagovat
Godwinson

WBA se mi pod ním hrozně líbilo, i v těch pár zápasech, co jsem je viděl :) Já bych mu třeba věřil daleko více než Boasovi, ten mou důvěru ztratil. Je ale pravda, že zúčtovat se bude po sezóně a tam se bojím, že v té konkurenci Boas to čtvrté místo zázrakem uhájí a dostane další prostor.

Na druhou stranu, Abramović je nevyzpytatelný, uvidíme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne jsem rad ze pro vsechny pripady mame asistenta jako je on , ktery v nejaky nalehavym pripade ten tym urcite aspon nejak zvladne ridit.Jak se to cely vyvine to si netroufnu odhadovat nejsem vedma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu neverim a hlavne to stoji takovy penize tyhle vymeny manazeru ze se to proste nestane. Pokud neuhraje LM tak po sezone rozhodne nema jisty osud , ale takhle v prubehu prezije vsechno.

Reagovat
mike.84

no ja ti rozumím ale všichni víme že abramovič se s tím nesere. a pokud nedejbože dnes prohrajem, ja bych vyhazov před koncem sezony nebral jako nerealnou věc

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovic se s tim jak pises ty nesral , ale spousta veci ohledne Boase nasvedcuje tomu ze on ma proste duveru mnohem vetsi nez kdo pred nim. Proc to tak je to ti nepovim , ale na jeho vyhazov jeste v prubehu teto sezony bych si nevsadil ani za sebelepsi kurz.

Reagovat
fantomas

Si snad dělá prdel ten Arteta..

Reagovat
Erdovec

je smutné že Chelsea s takovouto hrou je před námi

Reagovat
mike.84

bože když vidim toho meireleše.. mceachran ho už ted strčí do kapsy

Reagovat
rickroll

Tak zatím super den-Chelsea prohrává,QPR prohrává,Fulham vyhrává

Pogrebnyak!!

Reagovat
smazaný uživatel

Idem na ples, takže to neuvidím dokonca, ale môže mi niekto ochotný poslať SMSku s konečným výsledkom a gólmi ? Tel.č. : 0907 115 784

Reagovat
Arbiter

Studgie nespadl

Reagovat
terry

Se ho skoro nedotknul taky.

Reagovat
Arbiter

já vím, ale znáš Studgieho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogrebnyak

Reagovat
niflheim

Gibbs už na lavičce, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vyzera na Sunderlande, dobry futbal?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
niflheim

O poločase přepínám

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
Arbiter

jak vidím Bose centrovat, chce se mi brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bosingwa je vážně sajrajt...

Reagovat
rickroll

Zamorovi trvalo 16 minut,než dal gol při svém debutu,Pogovi 15.Vítěz .

Reagovat
spider_8

Pokaždý musí ten centr pos.at O kom mluvím?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se pokusil vystrelit no na nej i to je uspech , Essien hraje pekne no snad tam neco padne.

Reagovat
pajamu

Torres

Reagovat
SunFells

Dneska je ten YES strašně divný

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Pusť si 116205, parádní kvalita a anglickej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

A já dal 50 na QPR . Jinak CFC zase bída?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné výsledky zatím. Ještě ať dajou góla kočky a můžem pískat konec a jít na večerní zápas.

Reagovat
nemamvasrad

Thieryyy Henryyyy

Reagovat
sintha

Neseká se vám Bloodzeed?

Reagovat
sintha

Neseká se vám Bloodzeed?

Reagovat
sintha

Tak to asi bude netem.

Reagovat
mike.84

grafikou ?

Reagovat
mike.84

sopcast minimum requirements are....

Reagovat
Arbiter

Lampsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo ono to pude ty sance tam nejaky jsou , rozhodne v ofenzive tam je oproti minulym zapasum nejaky posun. Kdyby to Boas nepohnojil s tou obranou tak by to bylo vse v poradku.

Reagovat
Side

Roso proč? Střílej

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham.

Reagovat
Arbiter

hmm, vážně přemýšlím o tom, že se kouknu na Swans a Joshe...

Reagovat
smazaný uživatel

To je to taková bída?

Reagovat
Arbiter

no hlavně je Josh v základu, ale jinak to není nic moc, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel...kvalitní sop na arsenal a jak hrajem?

Reagovat
Lacko_Boh

na tom travniku sa ani moc hrať nedá

Reagovat
fantomas

Ty vole, Merte..

Reagovat
kiwwi

predpovede sa plnia

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Hádám, že Norwich vs Swansea

Reagovat
fantomas

Jj, i tak je to (v poločase) nesmyslná reakce, když já s jejich domácí konkurenceschopností počítal...

Reagovat
Counter

Kiwwi, jak je to s tou nastřelenou rukou, když se míč odrazí od hráče samotného?

Reagovat
Arbiter

pokud není úmyslná, tak se nepíská...

Reagovat
kiwwi

rozhodca musi posudit umysel a prirodzenost polohy ruky

Reagovat
kiwwi

kurva

Reagovat
fantomas

Reagovat
ďuriLFC

Mala sa piskať ? Myslim že keď sa odrazi od zeme po predošlom dotyku hráča tak by sa nemala,čiže spravne nepiskuntá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasná penalta..

Reagovat
Tomekcz

Mertesucker uplne jasna penalta, to byla jen jeho blbost...

Reagovat
Minister

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

když to jde od těla do ruky tak se to jako ruka nepíska, nebo snad jo ?

Reagovat
Mada

nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Meireles je idiot.

Reagovat
mike.84

kreten jeden marnej s dementním učesem kterej vypadá spíš jako odlepený přičesek omg

Reagovat
Arbiter

chjo, co by se dalo udělat, abychom zlepšili hru? Změnit rozestavení? Vyhodit Bosingwu a namísto něj hodit Branislava? Pomohlo by to? V útoku bychom byli jistě nebezpečnější...

Reagovat
mike.84

nemyslím si, chyba je v celej systemu. torres odříznuty, zaloha nekreativní, lampard ..., špatna spoluprace atd atd

Reagovat
Arbiter

však ten systém je rozestavení... hrát stejně jako proti ManU...

Reagovat
smazaný uživatel

Dat Torrese pryc z hrotu je jedno kam jestli na kridlo na podhrot nebo na lavicku, ale on ty goly uz proste nikdy davat nebude a pak je to hra bez utocnika a to se moc golu nedava.

Reagovat
terry

Není třeba za vším hledat Bosingwu.

Reagovat
Arbiter

nehledám za vším Bose, ale zkouším vyřadit jasný špatný článek, nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je vesměs na rozpuštění

Reagovat
supervizor

Ten rozhodčí nám připískává. , příjemná změna.

Reagovat
Counter

Beausejour jede Pro Wigan nový Valencia.

Reagovat
Chazy

Hm, zatím teda nijak zvlášť nevyniká.

Reagovat
niflheim

Gibbo asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

bídný trávník na tom Stadium of Light obě křídla zatím slabota,hlavně Oxlade není skoro vidět. Jinak Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

muzes to prosim trochu rozvest? byly nejake sance? ted jsem prisel,

za travnik, ten jsem videl

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate jsi o nic neprisel zatim Arsenal drzi mic,obcas ma sice naznam sance,ale nic velkeho.. kocky vicemene zalezle a mely kopat penaltu po neohrabanosti Mertesackera,pritom kolem neho nikdo nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

naznak*

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa za ukážkovú bojovnosť, obetavosť a prehľad

Per za ťarbavosť

Song za prihrávky

Reagovat
fantomas

Dyt jich zase hrozně moc pokazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Alex? Ale jediný sa snažil posielať kolmé a často dlhé prihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

co je ťarbaovsť?

Reagovat
smazaný uživatel

drevenosť.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vitasrp

Chjo, mně prostě taky dochází trpělivost.. Tohle je naprostej humus, ta hra nemá žádnou organizaci, řád ani smysl.. Hlavní krédo je přihrávat si, hrát trpělivě a vyčkávat, než se vyskytne okénko v soupeřově obraně.. Bohužel nemáme hráče, kteří by si soupeře byli schopni připravit a následně pak něco vytvořit.. Nejvtipnější je, že na míči jsme paradoxně nebezpečnější sami pro sebe než pro soupeře, protože uprostřed hřiště lacině ztrácíme míče a rozehrávka v podání našich obránců je taky někdy hodně zmatená.. Vážně super..

První věc - proč se vracíme ke 4-3-3, když 4-2-3-1 fungovalo o mnoho lépe? Torres měl hned u sebe Matu, tomu naopak volná pozice ve středu hřiště náramně seděla, k tomu všemu jsme mohli útočit přes oba kraje, jelikož levá nebyl úplně prázdná, jak se stává, když Mata vyrazí doprostřed ve 4-3-3.. Nechápu..

Proč nehraje Cahill taky nejsem schopnej pochopit, Bosingwa hraje hrůzostrašně, tragicky, příšerně, je to největší blb, kterýho CFC má v základu.. Neumí bránit, neumí útočit, všechno má prostě na háku, jak já bych ho hnal..

Útočná hra nemá řád - všechno je to středem, křídla neexistují, protože na jedné straně Mata rád hraje uprostřed hřiště a na straně druhé musí Sturridge hrát hrozně hluboko, což vzhledem k tomu, že je to útočník, dobře vážně není.. Tohle by fungovalo proti týmu, ketrý by s námi chtěl hrát otevřenou partii, jenže takový momentálně v PL není, když je jasné, co na nás platí..

Nemůžu už cejtit ani Torrese, začínám na něj být alergický.. Prakticky jediný, co za poločas udělá je, že se pohádá se sudím, jinak je neviditelný, zkazí, co může a už mu vážně přestávám žrát, že je to tím, jak hrají hráči okolo něj.. Pravdou je, že on je v tragičnosti minimálně na úplně stejný úrovni..

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že mužů být skoro rád, že nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to zní divně

Reagovat
Ligter

Reagovat
terry

Už si na Torrese připravuju kritiku. Bude jednoduchý navázat na otázku Ševčenko 2.0.

Reagovat
Counter

Já bych Nanda hned bral

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si opravdu myslis ze on sam za to nemuze tak si mimo , me se zda ze uplne zapomnel jak ma hrat utocnik a ani se nesnazi neco menit.

Reagovat
Counter

*mně

A ne, nemyslím si to. Zato ale věřím, že by v něm hra AFC zase rozdmýchala jeho dřívější nesporné kvality.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze v nem uz by to nerozdmychalo nic.

Reagovat
terry

Ale jo.

Reagovat
terry

U vás bych mu i celkem věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Můžu poprosit o nějaký souhrn prvního poločasu Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, zlý terén, skoro žiadne šance, rozhodca nám zatiaľ pripískava, byť to niekto iný, SAFC mohli kopať penaltu po ruke Pera alebo po inom závare. Celkovo nikto nemá prevahu, od nás najlepší Rosa, od Black Cats pravdepodobne Sess.

Reagovat
Amos

Takže jsem o nic nepřišel, tak snad druhý poločas bude lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

fakt o nič, ale nemyslím, že druhý bude lepší.

Reagovat
SunFells

To by bylo hodně necitlivé písknout, ale je pravda, že pár rozhodčích by toho byli schopní.

Reagovat
Counter

Mačky betonujou v jedenácti a Arsík to klasicky není schopný prorvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání těžký zápas na šíleném terénu. Merteho ruka pobavila , sudí nám trochu připískává....Mackems po začátku zápasu dost zalezlí, těžko se budeme prosazovat, nejlepší od nás pro změnu Rosa, Ox slabší, Theo se celkem snaží...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to budem o jednom golu no

Reagovat
smazaný uživatel

Sharp šel k Saints? Vůbec jsem to nepostřehl, snad ten postup ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám teď nejde channel 116205 ?

Reagovat
niflheim

Ox naběhal nejvíc

Reagovat
Arbiter

tři hráči Evertonu toho mají naběhaného víc než Lamps...

Reagovat
Arbiter

53 žlutých karet, loni ke konci sezóny 59

Reagovat
Arbiter

54

Reagovat
smazaný uživatel

55

Reagovat
Arbiter

no jo...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

celkom úzkostlivý rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc...300 centrů z toho 299 končí na prvním bránícím hráči a j na druhém...to je fakt k smíchu

Reagovat
Amos

No jako ten terén na Sunderlandu je příšernej, tam musíme nějak dotlačit ušmudlanej gól..

Reagovat
smazaný uživatel

skôr, aby nám ho tam nedotlačili oni.

Reagovat
Erdovec

Pilkington se v té fantě fakt vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vedieť, koľko získaných lôpt má dnes Rosa.

Reagovat
fantomas

Kiwwi...?

Reagovat
kiwwi

ze ja som nedrzal hubu

Reagovat
Godwinson

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwo táhni už!

Reagovat
smazaný uživatel

2 minúty v kuse pred ich šestnástkou s loptou a ani jedna strela.

Reagovat
Arbiter

přišlo mi to čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta.

Reagovat
Side

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Pienar hraje fantasicky.

Reagovat
pa3ce

Sczsc

Reagovat
Arbiter

Střídej Boasi, STŘÍDEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar je skvely

Reagovat
mike.84

wanted: old essien dead or alive

Reagovat
smazaný uživatel

na čo by vám bol dead?

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta zase

Reagovat
miky10

Canaries

Reagovat
Amos

Omfg to je děsnej fotbal..

Reagovat
vodka

Swans doma 3 kousky

Reagovat
niflheim

Ty dresy Arsenalu jsou ale hrozné...proč radši nemají ty žluté

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jediné, čo sa mi páči na nich, sú tie rôzne farby rukávov.

Reagovat
SunFells

Ani ty moc nemusím, není nad sadu z 09/10

Reagovat
miky10

Jak hrajem?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Myslel jsem si.

Reagovat
fantomas

Ok, Norwich stahuju a po APN si spravim chuť asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož sice Kanárkům přeju, ale moja fanta nevypadá nejlíp. Ale je vtipné že se všech týmů co na Swansea hrály sme tam jediní vyhráli, jediný Arsenal vstřelil dva góly a až Norwich tam dal tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry, dnes musíš.

Reagovat
sintha

Donovan je piča.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to bylo stridani.

Reagovat
Tomekcz

MertesUcker

Reagovat
Amos

Vymr*at, fakt mr*ky SUnderland, ho*naaaaa!

Reagovat
Amos

sorry za nadávky, ale tohle je fakt HUMMUS! Snad se brzo Per vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

sunderland gol...

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to v prdeli...ale McClean je skvělý

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

WTF?

Reagovat
fantomas

No...ty vole...

Reagovat
Side

Mertesacker omfg do piče kurva co děláš

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny vole...

Reagovat
Side

Netušil sem, že je to vážný. Myslel sem, že si jenom zakopl o nohu.

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
fantomas

Co asi?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je moc

Reagovat
sintha

Občas se fakt zdá, že to 4. místo nikdo nechce.

Reagovat
Maresma

4. misto nikdo nechce

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Per

Reagovat
supervizor

Aspon běhat by mohl umět.

Reagovat
smazaný uživatel

z takéhoto gólu mať takúto radosť? Chuj.

Reagovat
Tomekcz

to ma za tu penaltu co mela byt

Reagovat
SunFells

tam nějaká byla?

Reagovat
Counter

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jasné, nech dá gól, to by dal každý, ale tak sa tešiť z daroveného gólu? Pff...

Reagovat
Manik...

Proč Malouda? , on tam toho Lukakua nedá

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Nešťastné

Reagovat
smazaný uživatel

O'Neil. Neuvěřitelné jak dokázal kočky probudit.

Reagovat
fantomas

Jj, dneska sou živý ažaž (..ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Já že nebetonují.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom smiešne?

Reagovat
fantomas

Hraje i Chelsea, moulo..

Reagovat
smazaný uživatel

jááj.

Reagovat
Counter

Gol Toffees .-)

Reagovat
terry

Reagovat
miky10

Přišel jsem včas.

Reagovat
pa3ce

Fair Play, píčo.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Per...

Reagovat
Erdovec

fakt to čtvrté místo nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Merte letos dohrál

Reagovat
Manik...

Tohle teda Cole s Čechem pos*ali

Reagovat
smazaný uživatel

Už ta prohra s MU bolí míň.

Reagovat
miky10

Kam zas Čech šel?

Reagovat
Arbiter

vybral holt špatnou stranu, no...

Reagovat
Minister

fair-play...

Reagovat
Counter

Copy Paste Stracqualursi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten míč asi zakopnul no..

Reagovat
smazaný uživatel

někdo tady při zápase psal,že Liverpool je slabej jak čaj a že nemá nato aby předskočil Chelsea(psal to člověk s nickem chelsea)teď se ptám kdo je slabej jak čaj?

Reagovat
sintha

Všechny tři týmy bojující o 4. místo.

Reagovat
niflheim

Chudák Per ale...

Reagovat
Amos

Arshavin za Walcotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padnul ten gol Evertonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem měl dat Man United - Liverpool 1, Everton - Chelsea 1

Reagovat
Amos

Ramseeeeeeeeey

Reagovat
terry

Jediný, co nás může uklidňovat to, že i ostatní týmy jsou v podobnejch sračkách. Nikdo to čtvrtý místo nechce a my máme nejlepší výchozí pozici. Večer snad "přát" Tottenhamu, ačkoliv stejně Newcastle na to čtvrtý místo mít nejspíš nebude.

Reagovat
terry

Hm. Chtěl jsem napsat, ať už to radši skončí, aby Arsenal taky rupnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramboooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
miky10

Ta sestava CFC má fakt tak slabý místa, že je to až smutný...

Reagovat
terry

Tam není jediný silný teď.

Reagovat
miky10

Jj, taky pravda... ale já to myslel spíš obecně, to je hrůza koukat už na tu sestavu...

Reagovat
Rssa

Henry, vole

Reagovat
Rssa

Nepatří sem

Reagovat
miky10

Aaron!

Reagovat
fantomas

AAAAAAROOOOOOOOOOOOON!!!

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Rambooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Reagovat
SunFells

ÁÁÁÁÁNOOOOOO, Rambooo

Reagovat
smazaný uživatel

nikomu to neprajem tak, ako tebe.

Reagovat
Mada

Aaron

Reagovat
supervizor

Jooooo! Já mu vždycky věřil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Ramsey, za gól ho musim pochválit

Reagovat
fantomas

Kurva, jo!

Reagovat
Counter

Úplně jsem viděl, jak to jde ven, ještěže se nás smůla nedržela dlouho. Aaron

Reagovat
Amos

Prosim teď 5 minut to ubránit a ke konci tam šoupnout druhej, fakt si nic víc nepřeju.

Reagovat
miky10

Skromnej.

Reagovat
Amos

Arsene prosim sundej už toho Walcotta a hlavně tam dej Arshavina.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad taky prepad z jedneho najlepsich utocnikov sveta medzi priemer az podpriemer, jaky zrobel Torres som snad ani nevidel..

Reagovat
terry

No nekecej!

Reagovat
terry

Tim druhym střídáním to AVB hned zabil.

Reagovat
Arbiter

aspoň bude prdel 13 minut

Reagovat
Arbiter

Bertrand

Reagovat
Manik...

proč Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co Rosa žloutou? wtf? za co?

Reagovat
Arbiter

Lukaku

Reagovat
miky10

Bertraaaand!

Reagovat
miky10

Mata dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Colback nemôže mať dušu, to je nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jde dolu Mata ? Jinak aspon ze ten Bertrand , ne ze by to bylo nejak rozhodujici , ale aspon se nebude citit uplne odepsanej.

Reagovat
Arbiter

4-4-2 bude prdel, bude prdel, bude prdel

Reagovat
mike.84

boas out capello in

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel; Walker, Dawson, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, a dneska snad poprvé v sezoně mam v piči výsledek.

BTW, Schillo Letos nám ty hostovačky vycházejí, zdecimovaného Jenase nám platí Villa, škoda že to samé není s Bentleym..

BTW2 Graham a Dyer fanta, škoda Vorma

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám dnes takovej pocit. Vůbec se nijak nenervuju, nevim čim to je, těším se se spíš na oba Demby.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand prvni centr a hned šance, ne jak bosingwa

Reagovat
Arbiter

a pak, že Boas nemá koule Bertrand za centr

Reagovat
kiwwi

tak odhady...kolko vydrzi AVB...tyzden? dva?

Reagovat
supervizor

Po vypadnutí z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, to bude zaujimave, lebo Neapol je teraz tiez tagicky..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Minimálně do léta.

Reagovat
Arbiter

celou sezónu...

Reagovat
kiwwi

aj v takom pripade budete zasa na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když sem tu tvrdil ,že Boas je špatnej trenér pro Chelsea tak se do mě všichni pouštěli.

Reagovat
niflheim
Reagovat
blade115
Reagovat
Hejnak

Ten Walcott je bídnej :/

Reagovat
mike.84

celkem se bojím i toho aby se ten kadr nerozhadal a netvořily se skupinky.. boas není velkej táta, spíš stejně starej brácha...

Reagovat
Amos

achjo to fakt Arsene nevidí, jak je dneska Theo mimo prostě?.

Reagovat
SunFells

Moh by tam šupnout Coqa místo Alexe a prohodit s Vermaelenem, ať to tam trochu ožije.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak; Theo za Coqa, Alex späť na DM, Coq na LB, Vermaelen na CB a Rosa na krídlo.

Reagovat
supervizor

Jj a než si každý uvědomí co vlastně hraje je konec.

Reagovat
SunFells

Rosa už to křídlo tak trochu hraje od Titiho příchodu na plac.

Reagovat
Counter

Wenger nebude chtít dělat takové čachry v obraně, akorát by je to všechny rozhodilo.

Reagovat
SunFells

Mně je jasné, že Wenger nebude chtít. Ten jak potřebuje, aby se skórovalo, tak čumí jen do útoku a zálohy ...že by je to rozhodilo?

Reagovat
Counter

Nejsem si teď jistý, proti komu to bylo, ale právě poté, co se takhle přesunulo několik hráčů na jiné posty, tak jim to úplně nesedělo a prohrálo se. Čím méně se do obrany zasahuje během zápasu, tím lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott proti Blackburnu dobrej, ale byl to jen záblesk jak je vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

čo iné má hrať proti takej hre, akú predvádza Sunderland a na takom ihrisku? A áno, proti Rovers to obl záblesk, lebo proti takej obrane asi tak skoro hrať už nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sunderlandu od příchodu O´Neilla neřeknu křivý slovo, fandim jim a doufám, že udělaj poháry

Reagovat
miky10

Na ten Meirelesův věčnej výklus začínám bejt silně alergickej

Reagovat
miky10

Graham

Reagovat
Amos

HEEEEEEEEEEEEENRYYYYYYYYYYYYYYY MILUJU TĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Amos

Jinak Arshavin je prostě génius! Já mu to u nás přeju!

Reagovat
smazaný uživatel

ale jeho čas je asi spočítaný.

Reagovat
smazaný uživatel

HENRYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Tomekcz

Henry

Reagovat
smazaný uživatel

skap na ploché nohy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooo!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
Bayern +

Mackems.

Reagovat
rufus

Thierry.

Reagovat
fantomas

HEEEEENRYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

Reagovat
Counter

Henryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
niflheim

Henryyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

krasa Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Buy him, Arséne!

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Kurva jooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
Mada

Titi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Arsenal Ten si aspon to 4.místo trochu zaslouží

Reagovat
Counter

A Aršavin za přihrávku

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
rickroll

5 minut nastavení....WTF?!Fulham udržme to,nechci opakování Odense....

Reagovat
miky10

Henrymu to přeju.

Reagovat
Rssa

Dárek na rozloučenou

Reagovat
fantomas

Titi.. Miluju tě!

Reagovat
smazaný uživatel

pošlime im tam do USA niekoho iného, Hoytea alebo koho. Veď si to nevšimnú. Henry musí ostať.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo MONovi od Thierryho?

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
Rssa

A Rosa výborný, opět

Reagovat
Counter

Bohužel jen po šestnáctku. Ale dře, míče rozdává a rozhodně dostává čas na hřišti zaslouženě.

Reagovat
Rssa

A navíc elegantně. Po té tragédii, co ho potkala, je obdivuhodné, že se drží tak vysoko.

Reagovat
Amos

Je skvělej, dneska náš nejlepší.

Reagovat
Yanek

Arshavin mu to dal krasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej závěr!Snad nám tahle výhra pomůže!Díky Titi

Reagovat
smazaný uživatel

Capello k Chelsea?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak.

Reagovat
Amos

Ramsey Rosa Szczczc Arshavin Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
fantomas

Ty vole...jak sme chvíli "plánovali" ten výlet do Sunderlandu...ještěže sme nejeli, bych asi umřel na příliš velkej orgasmus nebo tak něco.

Reagovat
Rssa

Na to ještě nikdo nikdy snad nezemřel, klidně si mohl jet.

Reagovat
fantomas

No já bych byl právě první.

Reagovat
kofin
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť asi 2 měsíce zpátky umřela ta lesbička na ten orgasmus ne ?

Reagovat
Rssa

Ok, ok...budu si teď teda v určitých chvílích dávat pozor...

Reagovat
fantomas

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Amos

Reagovat
pa3ce

Reagovat
herbage

Tyhle tři body mají cenu zlata, ale cena této výhry pro morálku týmu je nevyčíslitelná. Vše hrálo proti nám, hnusný trávník, betonující a simulující soupeř, smolný gól, ale nakonec naprosto zasloužené vítězství. Při gólu Henryho jsem vážně radostí vyskočil tak tři metry do vzduchu

Reagovat
kofin

jen skoda ze se zranil dalsi obrance

Reagovat
smazaný uživatel

stopérov máme dosť, aspoň sa Thomas vráti tam, kde má hrať a na LB bude buď Gibbsie alebo Coq.

Reagovat
kofin

zapomel jsem ze se uz vratil Gibbs, ale stejne by bylo lepsi kdyby se nezranil

Reagovat
Rssa

S tvojí výškou obdivuhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mihi

Stoke držanie lopty 65%

Reagovat
Mihi

Tak nie, livesport ma zle statistiky

Reagovat
fantomas

Ale to se počítalo jen v zámezí, ne?

Reagovat
Mihi

Nn, chyba v livesportu. V skutočnosti bolo 53-47 pre Fulham

Reagovat
rickroll

A bylo by mnohem víc,kdyby na konci nebylo klasické desperate defending time....

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Pienaar, is yido!

Úžasné, sestřelil čukotku.

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Mertesuckera jak to jde hned

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
mike.84

straky 3 body dneska a 6. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar! Nejradši bych napsal, že je to yido, jenže on je prostě pořád karamela. Patří na Goodison a i když ho mám rád,tak doufám, že tam i po sezóně zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Mihi

Ježiš, to je škoda pre Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jsem viděl ten první gól a Bosingwu by měli za tohle na místě utratit.

Reagovat
Counter

Má tam livesport chybu nebo fakt šel Černý na hřiště místo stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v LM.

Reagovat
REPLIKATOR

Již ve středu

Reagovat
Godwinson

Když už, mohlo to skončit pro Everton třeba 5:0 :) Třeba by to zavdalo podnět ...

Jinak koukám, že Bertrand se podíval na hřiště ... no toto, třikrát hurá.

Reagovat
terry

Protože se Ashley zranil.

Reagovat
Godwinson

Aha ... a Ferreirovi se asi nechtělo na tu chvíli svlékat :)) Blbý, no.

Reagovat
terry

Ostudný, naprosto ostudný. Už se těším, čím nás bude AVB krmit dneska. Snad se nebude bude vymlouvat na to, že se hrálo v Goodison Parku, protože to by mu bylo podobný. Nebo snad na to, že ve druhý půli jsme se výrazně zlepšili.

Zajímá mě, co bude říkat na obranu. Zajímá mě, co řekne na Torrese. Tohle už snad nemůže nechat bez povšimnutí. Příště prostě musí dostat v základu šanci Lukaku. Jestli už teda nebude ready Drogba, protože ten by si mohl z APN dotáhnout celkem formu.

Dneska to byla bída snad úplně od všech. Hodně špatnej byl i Čech. Několikrát (hodně) špatně vykopl, příliš nepodržel. Bosingwa je kapitola sama pro sebe, stopeři jakž takž, ale Ashley opět nulovej. Nechci mu přát nic zlýho, ale třeba příští týden by ho to dnešní zranění do zápasu ještě pustit nemuselo. Meireles tradiční průměr, Essien pořádně neví, co v tomhle systému hrát, což ostatně ani Lampard.

Tím se dostávám k našemu "systému". Ta hra zcela postrádá jakoukoliv myšlenku, nápad nebo třeba jen organizaci. Hráči si tak nějak pobíhají, kde chtějí a nic z toho. Vždyť my snad dneska neměli jedinou šanci, možná ani pořádnou střelu. Matovo kouzlo už dávno vyprchalo, to Sturridgovo jakbysmet. Já si vážně neumím představit, co nás z toho všeho může vytrhnout. Předevšim je ale třeba, aby jako první prozřel AVB!

Reagovat
Bayern +

Prianie si zranenia Cashleyho sa rovná Bosingwa na LB, neviem čo je lepšie.

Reagovat
Amos

Dneska jsem měl téměř infarkt a pak hned orgasmus a ještě naše LEGENDA, on přece jen dá těch 230

Reagovat
fantomas

Aspoň splaskla ta bublina kolem O'Neillova Sunderlandu, respektive někdo konečně odčaroval ten jeho luck (a příhodně v nastavení)...i hype kolem Oxe utrpěl, to je taky pozitivum, i pro toho kluka samotnýho. Trefili se mi Ramsey, Henry, Pilks, M. Davies, Pienaar...dneska je supr den.

Reagovat
smazaný uživatel

+Holt

Reagovat
fantomas

Toho nemiluju no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale když už ho mám ve fantě, musim ho zmínit

Reagovat
Bayern +

Ovšem za tú ruku Merteho si takýto klinec Mackems určite nezaslúžili. Dnes som dúfal, že sa k vám priblížia na 4 body a nakoniec je z toho za 15 minút 10 bodový rozdiel.

Reagovat
fantomas

Dle pravidel se prej pískat neměla...a i kdyby se pískala, akorát by to přiživilo tu mou teorii o O'Neillově nechutnym lucku.

Reagovat
Counter

Bublina ani okolo jednoho nesplaskla, obojí jsou fakta založená na době delší než jeden zápas.

Reagovat
fantomas

Asi stejnej fakt, jako že Beausejour bude druhej Valencia pro Wigan? Že měl O'Neill minimálně ve třech případech kurevský štěstí a nebejt jeho, nikdy se o něm takle nepíše, právě to je ten tvuj fakt. A Ox? V lize odehrál dva nadprůměrný zápasy, zbytek bylo v nějakých pohárech...a specialista Bozz by ho už pomalu skloňoval v souvislosti s nominací na Euro (leč si sám uvědomuje, že předčasně...i principiálně je to ale hovadina). Teď je to určitě na místě z takovýho křídla uchcávat, i když mně naštěstí nedělá takovej problém se držet zkrátka a vidět, že to prostě neni boží syn, jakýho tu z něj děláte no.

Reagovat
Counter

Mně jde o to, že jedním zápasem nebo jedním výkonem prostě nikdo nezmění svůj názor, budovaný na základě několika týdnů či měsíců.

A Oxovo jméno se s nominací skloňuje napříč celou Anglií, to není jen Bozzův dojem. Že jsi ty jiný a zarputile se proti tomu budeš vymezovat, to už je věc jiná ;-)

Reagovat
fantomas

No budu, protože bych to dělal proti komukoliv jinýmu, i kdyby to měl bejt muj mega oblíbenec...Bozz (a tady fakt nepřekrucuju) je toho názoru, že by se nominace na velkej turnaj jako Euro měla skládat hlavně na základě aktuální formy - což je kravina, kterou (naštěstí) reprezentační trenéři vyvracej co dva roky. Proto tam Ox nemá co dělat, tím spíš po nějakých dvou povedených a zároveň těžších zápasech.

A napříč celou Anglií přesně kde? Je toho názoru nějaká vážená legenda, expert ze studia apod..? Pochybuju, jen zas ty tvý anglický fóra maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo meli byt jet hraci s nejvetsi formou,pokud to neni dulezity hrac z kvalifikace a to Theo neni

Reagovat
fantomas

...a to sou jiní hráči, co by měli před Oxem dostat přednost no.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si udelam po zapase cas a najdu to vlakno,kde jsme se o tom bavili

Reagovat
fantomas

To si klidně udělej, najdeš tam, žes po čase přiznal, že to je jen hypotéza, že by si tenhle standard musel udržet atp. Furts to stáčel akorát na Thea no, aby sis toho Oxe obhájil...

Reagovat
smazaný uživatel

pod jakym clankem to bylo? nj,tvoje klasika si veci pribarvit,aby se ti to hodilo :) ty jsi na to vysazeny,protoze jsem zezacatku zminil Thea

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem nepsal,ze Oxlade by mel urcite za kazdou cenu jet,ale ze by klidne mohl byt nominovany,pokud bude hrat opravdu dobre a zaslouzi si to vykonama,kdyz uz je rec zrovna o nem

Reagovat
Counter

Tak třeba po Blackburnu se o tom bavili v MOTD. A Lineker s Lawrensonem byli pro :-)

Reagovat
fantomas

Heh, nemyslel sem zrovna v euforii po ojedinělý demolici soupeře..

Reagovat
Counter

Heh, tak se lépe nauč specifikovat svůj dotaz...

Reagovat
fantomas

No kdybych se měl držet tý původní specifikace, nepřijde mi studio MOTD jako vyjádření "napříč celou Anglií"...

Reagovat
Counter

Wenger nebo Persie jej tam taky doporučili, média už několik měsíců píší o tom, jak Ox učaroval Capellovi (byť je to už teď pasé), po Blackburnu hromadně vyšlo ve všech denících, že má nominaci na nejbližší přátelák ve Wembley jistou.

Reagovat
fantomas

Jj, takže média, spoluhráč a jeho vlastní manažer...pořád nikdo, jehož názor bych mohl považovat za cennej a směrodatnej. Ale aspoň si už dostál tomu "napříč celou Anglií" no.

Reagovat
Counter

Achjo, vzdávám to. Máš pravdu, Ox na repre nemá, nikdo relevantní o tom nemluví a celou dobu jsme s Bozzem mimo mísu. Promiň, že jsem tady hloupě plkal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

jj, Capello je jen ňouma, který o tom rozhodoval

Reagovat
smazaný uživatel

zase překručuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

překrucuješ*

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět, co bude chtít takhle obrana CFC dělat s trojicí Lavezzi, Cavani, Hamšík. To bude fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

tí hrajú tak zle, ako vy bránite.

Reagovat
Godwinson

Ti jsou taky bez formy, i když nevěřim, že to na Chelsea nebude stačit. :)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ve stredu se dockame stoperske dvojice Koscielny-Vermaelen :) chudak Merte.. nechapu,jak se ten zmrd McClean muze z toho golu radovat,jako kdyby projel pulku hriste. kazdopadne hoodne dulezite tri body pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Bale má o motiváciu postarané. Rozhodoval som sa, či si do fanty dám jeho alebo McCleana. Takže minimum je gól + asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl by Wenger zaplatit Chamakhovi plastickou operacu, aby vypadal jak Titi a poslat ho do NY místo něho?

Reagovat
justcall

Reagovat
Rssa

Kupte Kanoutého, tomu končí smlouva, byl by tedy levný a vypadá jako Henryho dvojče.

Reagovat
Maresma

By mu museli zvetsit hlavu.

Reagovat
vitasrp

OK, tohle je prostě katastrofa, nepamatuju si na žádný zápas, kdy by CFC hrála hůř..

Sice tím asi popřu všechno, co jsem doposud napsal, ale vážně nevím, co si teď mám přát..

Strašně mě sere, že v létě nevyšla spolupráce Hiddink - Van Basten, o který se v médiích hodně spekulovalo.

Strašně mě sere, že jsme naprosto nepochopitelně vyhodili Ancelottiho, kterej nám rok předtím vyhrál double.

A strašně mě štve, že Boas není schopen nic změnit, jede pořád stejnej stereotyp, kterej ale vůbec nefunguje.. Minule 4-2-3-1 poměrně šlapalo, ale proč u něj zůstávat, prd, 4-3-3 zní lépe..

Mám strach, že jestli Boas v následujících týdnech nezačne dělat něco jinak, Roman to s ním nevydrží.. Já ho pořád nechci za práci hodnotit, protože hraje s kádrem, kterej na to evidentně nemá, není jeho a není uzpůsoben jeho fotbalu, nicméně... Je to hodně zlý, není schopnej najít kompromis a neustále ztrácí body, přitom my nutně potřebujeme urvat 4. místo..

Těch pár měsíců do konce sezóny ještě bude zábava, uvidíme, jak se to nakonec vyvine..

Reagovat
niflheim

Wow, útok Saha - Adebyor...jsem na to zvědavý

Reagovat
mr.Silver

Konečně normální kamera na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan

Reagovat
niflheim

Crabman

Reagovat
smazaný uživatel

Juhahaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed ma vazne krasny obraz

Reagovat
EL Gringo

tak Newcastle je na uterák

Reagovat
smazaný uživatel

Sahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

2:0 !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joooooooooooooo

Reagovat
Rssa

No ty vole

Reagovat
Counter

A po pěti minutách zabitý zápas :-)

Reagovat
Mihi

Nedáme radšej hax?

Reagovat
Counter

Nevím, jak budou k dispozici ostatní, já bych zatím nehrál... Ale můžu vám založit roomku.

Reagovat
Tomekcz

Adebayor se zas dobre vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor-Saha moze byt dpst dobre, aby si este RVD este zahral

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kráso!

Reagovat
niflheim

Tak přesně takovým tým Saha potřebuje...s ním nebudou mít Spurs problém na tom třetím fleku zůstat. Eventuálně udržet Adebayora v létě nebo koupit jiného útočníka (schůdné platové podmínky) a budou to nářez

Reagovat
smazaný uživatel

Sahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

To začíná vypadat na DVD :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že Ade - saha by mohla být úderná dvojka

Reagovat
Rssa

Adebayor 3 asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

Už 4

Reagovat
smazaný uživatel

parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

yidos

Reagovat
smazaný uživatel

He's wanted to stay,

He's wanted to stay,

Harry Redknepp,

He's wanted to stay!

Reagovat
vodka

1900. proti Suarezovi!

Reagovat
niflheim

hell yeah

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
mithro

Reagovat
Hejnak

4. asistence ?

Reagovat
niflheim

Debakl

Reagovat
smazaný uživatel

To bude šílenej debakl.

Reagovat
salami

konečně stihnu Newcastle od první minuty a že bych z toho měl radost se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Adebayor 4 asistence a já ho vyndal z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole to je válec!

Reagovat
vicinda07

fantaziaaaaa. Adebayor 4 assist, kranjčar tiež fantasticky, louis to stale vie...proste parada

Reagovat
smazaný uživatel

Saha by mohl jako debutant na WHL napálit první hattrick spurs v PL po dvou letech

Reagovat
EL Gringo

Balotelli : If i was in Suarez boots and got banned for 8 games for something i didn't do,i wouldn't shake evras hand either.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to uz sa musite utesovat balotellim?

Reagovat
niflheim

Směšné a ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbilo co říkal Shearer ve studiu, něco ve smyslu že pro Suareze to byla možnost ukázat že hodil všecko za hlavu a soustředí se na zápas, ale zklamal v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak tak

Reagovat
niflheim

Bale pěkný pass

Reagovat
Erdovec

lol Adebayor 1+4 a já ho nechal ve fantě, ještě jsem ho mohl dát jako kapitána

Reagovat
hefy

No, mohl tam Harry poslat Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyl Harry

Reagovat
mike.84

zgrcaná sezóna jinak se to ani nazvat nedá. AVB musí velmi rychle dělat něco sám se sebou. rozhodně není poznat že prostě neumí bouchnout do stolu a problemy se snaží řešit jako kamoš a ne jako diktator. diktatorka ruka momentalně chybí... fakt budu rád za 3 místo, ktere je hodně daleko a ktere spurs prostě nepustí...

Reagovat
mike.84

*rozhodně JE poznat

Reagovat
smazaný uživatel

rad za 3. misto? to znamena, ze momentalne je pro tebe 4. misto je malo? odvazne

Reagovat
smazaný uživatel

je nějaka možnost, že by Capello mohl převzít v létě Liverpool?

Reagovat
cristiano.K.

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nudné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Black Country Derby bude brutální zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitou futbalu určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej zázrak to asi nebude no, ale nuda by to být nemusela

Reagovat
smazaný uživatel

WBA mám celkovo zafixovaných ako nudný tím, Wolves si pozriem rád, ale nečakám od toho nič moc. Takisto ako od AV.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já jsem měl na WBA asi vždycky štěstí, nikdy mě nějak nenudili

Reagovat
smazaný uživatel

S náma hrajou parádně, vždycky se hecnou a hrajou skvělej fotbal Ty zápasy s něma by mi chyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě WBA vůbec nejsou nudní. Hráči jako Mulumbu, Tchoyi, Scharner a Morrison mě baví. Je pravda, že bez Longa, Brunta, Kightleyho a O Hary ten zápas bude poloviční, ale pořád je to největší derby v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

"největší"

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli jedne ankete bych ho nad NWD neradil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

WBA ale vubec nehraji nudny fotbal, uz to teda neni tak divoky jako pod RdM, ale zrovna derby by mohl byt zajimavej a vyhecovanej zapas. WBA byli nudni naposledy pod Mowbrayem.

Reagovat
smazaný uživatel

To může dopředu vědět akorát herbage. Minulé derby bylo docela zajímavé, poslední zápasy Wolves taky, padá v nich dost gólů. A dneska Vlci musíjou vyhrát takže se dá čekat že jich pár padne aji tentokrát.

Reagovat
tomasinho

Tak Villa-City nuda fakt nuda, Black Country ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád je to vzhledem k oživení Villy a h2h pro ně aspoň trochu šancovní, o to tam pujde

Reagovat
smazaný uživatel

OT: RIP W.Houston

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa are the only team yet to score a Premier League goal from a corner, but have conceded from them a league-high (10).

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem si neuvědomil že je další víkend FA Cup. Ale nevadí, začne GL takže se zabavím, a alespoň se stihne vrátit víc zraněných a ušetříme nějaké síly. A jet na WHL hned za sedm dní potom co tam včera Tottenham provedl by se mě vůbec nechtělo.

Reagovat
Rssa

Zatím se můžeš pokochat tímto videem. Neskutečné, co jste někdy dokázali vyrobit

http://www.youtube.com/watch?v=ifdWLRC5o38&feature=g-vrec&context=G206b920RVAAAAAAAAAQ

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie Ten jeho elán do života sem neměl ani v patnácti, a on ho má aji v sedmdesáti.

Reagovat
Rssa

Ty hrubky brankářů...to je vaše tradice

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc tradice když Schmeichel chytal jako bůh 8 let a Van Der Sar 6 let. Ale to mezidobí byl brankář často naša největší slabina.

Reagovat
Rssa

Chytali, ale hrubky předvedli taktéž oba dva. A u vás je to nejviditelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar chyby nedelal, za celou dobu udelal jednu vetsi chybu a to az v posledni sezone, kdy mu vypadl mic proti WBA.

Reagovat
Rssa

Taky to je výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin chytal jak stroj, chyby sice dělal ale minimálně. Spíš si myslím že se to o nás traduje než aby to byla pravda. Pak se každá brankářská chyba dlouho pamatuje protože si každý řekne že se potvrdilo co je pravda a že to tak je přece pokaždé.

Reagovat
Rssa

Právě proto říkám, že u vás je to nejviditelnější. Zatím každý (u Anderse si nejsem jistý) váš stabilně chytající brankář hrubku, která vede přímo k brance (nepočítám situace typu sražení se se spoluhráčem Szcz a Koscielny(?)..). A právě po excesech typu Taibi nebo Barthez (jakkoliv to byl jinak skvělý brankář) se to o vás traduje, protože si to každý pamatuje.

U těch největších týmů pak stačí jedna taková věc a už se to táhne. Podobné to je třeba s Fowlerem, kdy si většina vybaví jeho "šňupání" brankové lajny a ne kvantum branek.

Reagovat
Rssa

* udělal

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale pak to přece není tradice ale akorát znak který budí iluzi že je častý.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Tak bylo období, kdy se hledala náhrada po Peterovi, ale oba s Edwinem odchytaly několik let, takže zas tak hrozný to není.

Reagovat
niflheim

pěkný...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hrajete nějakýho online manažera? ..... chci nějaký tipy

Reagovat
Rssa

Soccerproject...akorát dneska mě to nasralo, protože nebyl dost dobrý junior

Reagovat
smazaný uživatel

pekná kravina, hrával som sto asi 2 roky, a nikdy som nemal dosť hráčov, raz som mal v tíme len 18 a na zápase nemal kto hrať...

Reagovat
Rssa

Tak si je neměl prodávat, nebo sis je měl nakoupit. Já mám 33 hráčů stabilně, Na každou pozici 3 varianty, bez problémů. Žádný velký žrout času to není.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten problém s počtom hráčov malo dosť ľudí, je to celkom naprd, že nemáš rezervu/béčko/mládežnícke tímy, čokoľvek, odkiaľ by si si ich mohol aspoň požičať, nech by boli akokoľvek slabí. Mňa to moc nechytilo.

Reagovat
Rssa

Nepleteš si to s jiným online fotbalovým manažerem?

Reagovat
Garbicz

supershoot.eu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já mám tři týmy jakou hraješ skupinu? můžem dát někdy přáteláček

Reagovat
Rssa

D.27...ale probíhá zrovna generační výměna, tak si nejsem jistý, jestli tu ligu udržím

Reagovat
cristiano.K.

pěkně já byl zatím nejdál v E....taky se snažím obměnit kádr, máš na konci BZ?

Reagovat
Rssa

Ne, tým je FC Pohunci (složitá historie ). Mám tam vrcholnou generaci (27 - 29 let), pak nastupující (23 - 26) a mladíky (18 - 21). Nakupuju tak, abych na každý post měl 2 kvalitní náhrady, kromě CB, tam mám 5 hráčů. Obměna je těžká, spousta lidí pak sestoupí, ale to já nechci, chci to zvládnout bez sestupu.

No a dneska mi měl přijít nový mladík...a vedení ho nepřeřadilo, protože nebyl prý dost dobrý . Takže zase až za 20 dní.

Reagovat
cristiano.K.

jasný no, já si tipl,ale bylo mi divná ta rumunská národnost u tý barcy to mě vždycky nasere,když vidím,že mladík nebyl dost dobrý jen nechápu,jak to,že ti chodí každých 20 dní,mám hypermoderní centrum mládeže a všechno vytuněný,ale hráč mi chodí novej tak jednou za sezonu a ještě agresivní......tuhle pomůcku znáš asi vid http://www.soccerproject.wz.cz/

Reagovat
Rssa

Někdy mi přišel i po 16 dnech. Máš šéftrenéra mládeže na 100 %?

Znám, ale kvalitu plně vytrénovaného hráče ti to stejně neuhodne, max. jen to, že to nebude úplný šupák.

Reagovat
cristiano.K.

jj vždycky když klesne na 85% tak je posílám na školení. jo jo,ale tak pomůcka to není špatná,vždy když kupuji, tak se juknu, jaký má "proporce" do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

A znova, ale opačně

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tohle je teda týden. Nejdřív zemřel Lukáš Přibyl a dneska zemřela Whitney Houston.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro legendu - Thierryho Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chujovia sú obidvaja. Donedávna bol ten väčší Evra, ale Suárez ho už statočne dorovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

proč to musíte pořád řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele vždyť to začalo tuším v listopadu a oni to furt rozpatlávajou. To je jak s Webbem, ten se řeší snad dodneška.

Reagovat
SunFells

Toto už je fakt kýč.

Reagovat
vodka

a co když mu ju Henderson pustil jinde, než ostatní ty vol,e to vaše stavění se do role ublížených, ochránců pravdy, těch, co vidí aj za roh je fakt už iritující... a aj kdyby ju měl trochu stáhlou, no a co? to je důvod na to mu ji nepodat? a už bych se na to fakt vysral...

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu ji nepodal Ferdinand?Kvůli aféře s Terrym nebo co???Zameťte si před vlastním prahem,to je přece to stejné..

Reagovat
vodka

Ferdinand mu ji nepodal jako reakci na to, že suarez nepodal Evrovi, blbe, to by se dovtípilo aj 4leté děcko, co právě spadlo na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

komu říkáš blbe?Já jsem tě neurážel..Carrick mu ji podal a viděl obojí - není to takový retard, jako ti dva..Vy budete u vašich hráčů tu samou věc omlouvat,co u druhý vidíte jak vrchol nevychovanosti nebo čeho..

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě něco - tady píšeš "už bych se na to fakt vysral " a ještě včera jsi psal koment, že měl regulerně kopnout Suareze do huby...Tomu říkáš "vysrat se na to"?Jsi stejný jak ta vaše hromada červených hoven!

Reagovat
niflheim

Neuvěřitelně trapné už...

Reagovat
kiwwi

z vas sa da uz len smiat

Reagovat
smazaný uživatel

a z tebe blit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš v tomhle stát za Suárezem? Proč teda Evrovi odhazoval ruku? Proč oba kluby vydali prohlášení, že mezi nima bude "handshake"?

Pusť si co včera řekl Alan Hansen a Shearer v motd. Vysral se na Kennyho, vysral se na klub, shodil sám sebe včera. Mohl mu podat ruku, mohl bejt konec týhle dementní aféry, ale ne, nebude to tak.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I teď po prohlášeních Suáreze a Kennyho se mnou nebudeš souhlasit?

Reagovat
cristiano.K.

Luis se zachoval špatně vůči klubu,ale zachoval se správně vůči Evrovi.

Dal bych mu pokuta za neplnění pokynů.

Přitom si myslím,že je to pouze o komunikaci. Stačilo,aby Suarez řekl,že mu ruku nepodá a byl by klid. Všichni by věděli,že se to stane, Evra by trapně po jeho ruce nesahal

Reagovat
Maresma

Reagovat
Wat

Hm, tak včerejšek totálně bez fotbalu. Aspoň, že to MOTD existuje.

Reagovat
madridcan

Legenda Newcastlu Alan Shearer je mimořádně skeptický ohledně šancí Anglie na úspěch na evropském šampionátu. "Zapomeňte", říká jasně.

„To, že je Capello pryč ještě neznamená, že máme po starostech. Upřímně řečeno, Anglie pravděpodobně Euro nevyhraje.“, řekl Shearer v rozhovoru pro BBC.

„Měli bychom raději využít Euro jako odrazový můstek pro nového trenéra. Dát mu možnost dostat do týmu správný náboj a týmový duch a soustředit se na skutečný test – na Mistrovství světa 2014 v Brazílii.“

Reagovat
Wat

Tak s výhrou Anglie snad nepočítal nikdo ani před odchodem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

F*ck the West Brom, we're Wolves! Dneska se sice bojím ale 3 body musí být.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pEMp5YmIaHo&feature=related

Tohle je docela zajímavé video. Je nasbírané na deseti různých stadionech po celé Anglii a je na něm vidět a hlavně slyšet že v televizi může být klidně atmosféra jak na pohřbu, ale na stadioně nelyšíš ani to jak sám řveš.

Reagovat
kiwwi

ja som vcera pozeral futbal na Digi po sto rokoch a som skoro zaspal pri tom...vobec ziadne ruchove mikrofony tam nemaju pustene a dvaja dost nudni komentatori

ale uz sa mi stalo ze som prepinal medzi anglickymi streamami a uplne sa mi zdalo ako keby som prepol na iny zapas, ina atmosfera...neviem jak je to mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše, kdyby v televizi pustili naplno hluk tak ti komentující uspávači hadů nebudou vůbec slyšet. Já sem vždycky říkal že posuzovat atmosféru na stadionu podle televize je podobné jako posuzovat babu jestli je dobrá v posteli podle videa. Obrázek si uděláš, ale dokud to nezažiješ tak nevíš stejnak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

trapný

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fff

Ale fanusikovia LFC to tu neustale vytahuju hej . Jaj kiwwi Ty moj ublubeny vecny pokrytec. A ini fandovia Manchestri Ti to tu opalcuju, lebo aj im vadi, ked to tu zli zli fandovia stale vytahuju...ale tu je to v pohode . Smiech smiech.

Reagovat
niflheim

Bloodzeed bude vysílat Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Najít na ně slušný stream je vždycky umění.

Reagovat
niflheim

Už teď běží studio...Dwight a Coleman ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za upozornění, vypnu Boba Dylana a du na to. WOLVES

Reagovat
Wat

Aspoň se na jejich prohru bude dát koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacíř, upalte ho.

Reagovat
niflheim

WOLVES: Hennessey, Foley, Johnson, Bassong, Ward, Doyle, O'Hara, Edwards, Jarvis, Ebanks-Blake, Fletcher. SUBS: De Vries, Stearman, Berra, Milijaš, Jonsson, Hammill, Hunt.

ALBION: Foster, Olsson, Ridgewell, Morrison, Reid, Thomas, Mulumbu, McAuley, Odemwingie, Fortune, Scharner. SUBS: Tchoyi, Andrews, Long, Fulop, Dorrans, Jones, Cox.

Tak pěkně ofenzivní sestava od Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

gonneri,jak se vam libily vcerejsi dresy? :) pravdepodobne v nich budem hrat i ve stredu. cekal sem ale,ze budem hrat v tehle

http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/507772498/Arsenal-FC-2011-2012-Third-White-Soccer-Jerseys-with-Shorts-Arsenal-Third-Football-Uniform-with-Embroider.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

my máme takéto dresy?

tie včerajšie sú ale hnusné.

Reagovat
wild

ide vam Bloodzeed? mne ho nacita,ale nejde ani obraz ani zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

To se mě ulevilo. Já už sem chtěl prohodit počítač vzteky oknem. Ještě mu dám teda šancu.

Reagovat
wild

nastastie od uvodneho vykopu vsetko slape ako ma

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU

neskutečný přírodní úkaz

Reagovat
Wat

Ach jo.

Reagovat
kiwwi

prospero

11.02.2012 08:55

Reagovat
Swarley

prostějovák

Reagovat
smazaný uživatel

Cože su?

Reagovat
Wat

Hennessey se zase chystá ukázat?

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že je to už skoro klišé, ale Wolves bránia stašne smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka perspektivy. Mě se z toho třeba chce brečet.

Reagovat
wild

toto sa malo piskat ako ruka

Reagovat
wild

WBA zatial jasne lepsi

Reagovat
wild

rozhodca

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Ježiiš, vždyť tam máš toho Fortuneho úplně vlonýho.

Reagovat
fantomas

Hehe..."když tudy proběhneš, pudeš sám na bránu a vystřelíš mi, věř si" bránění Wolves.

Reagovat
fantomas

Už to ten sudí s tim pouštěnim docela přehání..

Reagovat
Wat

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

opak toho včerajšieho, čo pískal Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessy

Reagovat
wild

Hennessey

Reagovat
fantomas

Achjo, toho kluka s takovou hlavou je fakt hrozná škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Bassong, čo stratil? Ten je asi najvtipnejší od Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

No, derby se dá vyhrát všelijak, ale tohle vypadá fakt bídně. Útok vymazaný, záloha nekreativní, obrana nejspíš stávkuje, Hennessey je lepší než všichni jeho spoluhráči dohromady.

Reagovat
Wat

Pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo teda rozehrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra Aston Villy Hattrickem Keana! Ideální pro Spurs i mojí fantu!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
Wat

Góól. Jinak se mi zatím hodně líbí Fortune, parádně jim tu "obranu" zlobí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Teč No ale nic jiného si Vlci nezasloužili, strašně hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ovšem tohle bylo pěkný.

Reagovat
One-Real

Hezky Wolves, pred chvili jsem tam poslal ze dalsi gol daji Vlci.

Reagovat
fantomas

No jo, to je prostě boží hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, za toto by sa ani Barca nehanbila, nádherný gól.

Reagovat
Garbicz

nádherná akce avšak remíza zatím zcela nezasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jasné, Fletcher s výzorom vyslúžilého tridsiatnika.

Reagovat
fantomas

Každopádně je znát, že WBA je minimálně o dva parníky vyspělejší, tohle stejně musí vyhrát..

Reagovat
Wat

V to doufám, mohl by přijít Long a rozhodnout.

Reagovat
fantomas

Jojo...na toho bych si i vsadil.

Reagovat
Wat

Tě to sázení nějak chytlo po té výhře.

Reagovat
fantomas

Hehe, to né..

Reagovat
niflheim

Rozhodne Kevča

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

a Tchoyi :)

Reagovat
wild

Wolves uplietli z hovna bič..

Reagovat
Azza

Fletcher

Reagovat
niflheim

No zatím hrůza...Mick tam sice postavil tři útočníky, ale všichni to jsou klasičtí střeďáci a zbytek hráčů ani neví, co má pořádně dělat...nejlépe někdo z dua SEB-Kevin dolů a nejlépe Hammil či Hunt na plac, aby mohl hrát Edwards s Jamiem ve středu, eventuálně bych časem i stáhl Edwardse a poslal tam třeba Miljaše. Mick musí začít uvažovat, WBA jasně lepší a střed hřiště to zatím rozhoduje...

Reagovat
tomasinho

Liverpool striker Luis Suarez has today issued the following apology:

"I have spoken with the Manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong.

"I've not only let him down, but also the Club and what it stands for and I'm sorry. I made a mistake and I regret what happened.

"I should have shaken Patrice Evra's hand before the game and I want to apologise for my actions.

"I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."

Celkem s křížkem po funuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň že poslouchá manažera když už si to neuvědomil sám.

Reagovat
vladis271

už chcem riešiť len futbal.

Doriti on to v sebe má. Technicky preščí v PL snáď každého, tak nech vypne stupoidmode a začne sa sústrediť na futbal.

Reagovat
fff

Snad sa to uz cele upokoji, fakt uz nic viac nechcem. Nech sa sustredime na pohare, kde mame sancu uspiet a na to potrebujeme aj koncentrovaneho Sureza, ktory by sa mal hlavne koncenrovat a makat, lebo vykony zatial uchvatne nie su.

Reagovat
13

Aspoň že tak.

Reagovat
Side

Teď jenom jestli je to z jeho vlastní iniciativy nebo mu to nakázal klub. Ale věím, že dostal rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Hned se mi dejchá líp, hrozně mě zklamal, ale může mu to jen pomoct. Polepší se.

Reagovat
vodka

díky bohu, aspoň to zavře hubu konspirátorom, že uhnul Evra, čekám omluvu

Reagovat
kiwwi

vsak ste vcera pisali ze zrobil dobre

Reagovat
kiwwi

no ne ty konkretne, ale je to smiesne, lebo som to vcera pisal, ze ja viem, ze si to vsetci myslite ze urobil chujovinu ale niektori to neprekusli a este oznacili za kokota Evru

Reagovat
vladis271

už som to sem dával, ruku mu podať nechce, ale riť by mu vylízal kľudne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no já tady včera vůbec nebyl a celý vlákno až do toho mýho příspěvku jsem neprojížděl, v tom případě pardón...

Jinak máš pravdu no, on bude asi fakt hodně hloupej

Reagovat
vladis271

hrá drsného, pred prestupom k MU fandil LFC, takže musí prezentovať naučenú nenávisť

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jede vám zvuk u bloodzeedu?

Reagovat
wild

ne

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

NE A teďka se pro jistotu vypl úplně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

uz to fici

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč to Vlci dělajou. Už minulý zápas s QPR stál první poločas za prd a do druhého vlétli a úplně soupeře rozebrali. A teďka hrajou taky o 100% líp. Vždyť McCarthy přece není tak super stratég aby dokázal reagovat na soupeřa a naordinovat týmu taktiku kterou ho přehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
fantomas

Zapnu to a JE TAM!

Reagovat
wild

Hennesey chyta skvele,ale dostal dva blbe goly(aj ked za ten prvy nemohol )

Reagovat
smazaný uživatel

Takové blbé góly.

Reagovat
smazaný uživatel

*taková blbá obrana.

Reagovat
Wat

Jooo.

Reagovat
Wat

Úžasně Foster. Ale škoda té šance pak.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě

Reagovat
niflheim

Kurva strč tam druhé křídlo

Reagovat
Wat

Zaslouženě. Tak teď už si to snad pohlídají.

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

No to je katastrofa

Reagovat
wild

strasne branenie Wolves..3hraci WBA mali v 16ke dostatok casu a pristoru na skorovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Já si asi podám přihlášku k Wolves. Další dřevo by té obraně neškodilo, odehrál bych si zápas proti Man United a ještě by tutově vyhráli, splnil bych si sen a šel bych do důchodu.

Reagovat
niflheim

Ono je to taky hrozné ze trany Micka...tam by manažera mohl dělat kdokoliv, kdo je schopný napsat 11 hráčů, co má hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší manažer v PL nejspíš není.

Reagovat
niflheim

Mancini.

Reagovat
niflheim

To jsem možná trochu přebral, ale s Mickem je to fakt hrůza...ten tu záchranu není schopný uhrát - navíc snad už několikátá prohra v řadě na Molineaux, třetinu současných bodů nabral v prvních třech zápasech.

Reagovat
kiwwi

a to plati aj na prospera

Reagovat
Rssa

Paradoxně by s Harrym v tomto případě vyrazili dveře

Reagovat
Wat

Dejte bůra!

Reagovat
Wat

Nádhera.

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Katastrofa

Reagovat
niflheim

Tohle asi fakt chce nový impuls...prostě někoho, kdo bude schopný tomu bordelu dát nějaký smysl a zorganizovat to...pokud tam Mick zůstane, tak šance na záchranu budou minimální.

Reagovat
Wat

Tak snad zůstane.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři body z QPR doslova promrhali. Takhle si prohrát zápas s největším rivalem, a navíc souboj o záchranu.

Reagovat
niflheim

Navíc -4 do goal difference...pád do zóny sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice jo, ale jestli bude o sestupujícím rozhodovat skóre tak už to bude blbé tak jako tak. Vždyť majou tým na to aby se mohl v klidu poflakovat kolem 10-15 místa a tyhle starosti vůbec neřešit.

Reagovat
wild

wow

Reagovat
niflheim

Wayna je mi líto

Reagovat
fantomas

Hehe, Mick je hustej.

Reagovat
diastan

Není možné Adam v základu Tak snad tam aspoň jednoho pošle !!

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Heskey starting

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Nový komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Když už psát anglicky, tak bez chyb, ne?

Reagovat
niflheim

Chyba to není, napsáno to tak může být...když třeba řeknu - bad for Villa with Heskey starting.

Reagovat
niflheim

jen by se tam hodilo mezi to "especially"

Reagovat
niflheim

Jen je pravda, že tam chybí to spojné sloveso...ale jak jsem psal výše, může to stát i ve větě bez toho. A už na to prdím

Reagovat
Nikikrew

Wolves 1:5 WBA to teda cumim. Co preboha robili vlci?

Reagovat
Wat

Právěže nic.

Reagovat
niflheim

Tak doufám, že je Powerhouse sestřelí ...City poslední zápasy venku slabé, tak snad to dneska neotočí

Reagovat
Tomekcz

0:0 idealni

Reagovat
niflheim

Neprohra domácích ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Man City je sice slabé, ale letošní Villu klidně můžou rozstřílet na hadry. Stačí když dajou brzo góla.

Reagovat
fantomas

All-time top scorers v ManCity...Dunne 7 (6 og.)

Reagovat
smazaný uživatel

to je maximum proste

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Byl v tý tabulce asi pátej, šestej...Keane má jen o dva góly víc.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Brutálně na druhou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je kurva za zostavu ta Villa?

Reagovat
fantomas

Njn, Heskey zase na LM...zrzkova specialita.

Reagovat
niflheim

Zatím to vypadá na RM...ale fakt se směju

Reagovat
fantomas

Hm hm, Albrighton přes nohu...to sou potom hned dvě zběsilosti, ne jen jedna.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak Wenger sa rozhodol, že už nemá cenu Henryho ďalej držať až do stredy, odlieta späť do NY už dnes.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409456_304862239567468_193081280745565_771558_934449719_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Letos prvně v těch tmavě modrých dresech...

Reagovat
fantomas

Jj, zrovna proti Ville, to je fakt pokoukání..

Reagovat
smazaný uživatel

daj si cigo

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Uporozňujeme diváky s monochromatickým monitorem že domácí hrají v prvním poločase zleva do prava.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ViIlu už nemám, po jatkách v Black Country jim budu držet palce od 9gagu, porna a vyplnováním přihlášek na vejšky. Takže jedem Villa!

Reagovat
ďuriLFC

Tie dresy mohli byť ešte podobnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ma vrodeny problem rozlisovat tmave farby, tak ako ja, tak dnes je strateny

Reagovat
smazaný uživatel

to akože sa ti zdajú tie dresy také isté?

Reagovat
smazaný uživatel

Znám 2 lidi co to maj, prej je to psycho

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to som nevedel.

Reagovat
vodka

jj, hnědá, zelená a červená prý nejde rozeznat, podobně tmavě oranžová a další takové stejné "odstíny"

Reagovat
smazaný uživatel

no mě sere už jenom to, když třeba sunderland u nás hraje s červenoubílejma dresama a my hrajem s bílýma..pokud má člověk nějakou vadu, tak nevidí tuplem nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens pekné dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa páčia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni nejsou oškliví ,ale lepší by byli ty červeno-černé v tomhle zápase.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa najviac zapačili tie čierne away kity spred 2 rokov

Reagovat
niflheim

Ještě ty s tím pruhem nevypadaly špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak trochu atypické ale pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Loňský třetí dres ..mi přijde asi nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Akorát nechápu, proč si nevzali i ty tmavomodré trencle a hrají se stejnými jak soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to proste taky kit : http://bit.ly/x0pXya

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechci tady poučovat fanouška City, ale ta základní souprava je s těmi tmavěmodrými trenkami...

Reagovat
smazaný uživatel

to bola vlani

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je i letos...

Ty bílý jsou "change short"...

Reagovat
smazaný uživatel

nehadam sa :P, možno mam blbe info

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl sem za to ,že k tomu maj bejt šortky ve stejné barvě.

Reagovat
niflheim

Kurňa to nemají tmavší šortky?

Reagovat
smazaný uživatel

ten adam johnson zatím hroznej

ale jinak jeden z mála sympaťáků ze City

Reagovat
smazaný uživatel

dávam tomu ešte 10 minút. Zatiaľ ešte väčšia nuda, než som čakal.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
niflheim

Jakmile si to Johnson začne dávat do středu, tak je obvykle špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne, tá spolupráca Silvičky s Milnerom je výborná a je asi jediným dôvodom, prečo som to ešte nevypol.

Reagovat
fantomas

Ten Gardner nevypadá zle.

Reagovat
fantomas

Akorát by měl teda co nejrychlejc utéct od McLeishe, než stihne zadupat veškerou jeho šikovnost a vynálezavost do země...

Reagovat
smazaný uživatel

takisto aj Bannan.

Reagovat
fantomas

Jojo. Ale to už je starej známej..

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey je aj kreativny

Reagovat
niflheim

Z Heskeyho bude ještě DM.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně se mi líbí De Jongova živočišnost, ten chlapík dá v průměru za zápas tak 8 skluzů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní nuda.

Reagovat
niflheim

S takovou hrou vyhrál McLeish Carling Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluv mně o CC.

Reagovat
Tomekcz

Villa zatim kvalitni beton ale mice ztraci hrozne lehce a nedokazou si vubec prihrat, ale treba to udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Uplná kopie toho loňského venkovního zápasu s Aston Villou.

Tam akorát dal tyčku DeJong.

Reagovat
fantomas

Á, minuta přestávky a už mě to ničí. Já se TAK těšim na druhej poločas!!! Co nám asi tak nabídne..?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl krásně nudný tak doufám že to oboum týmům vydrží. Hezky se prozívejte k remíze a o nic divokého se nepokoušejte.

Reagovat
Devil

Vydržet!

Reagovat
diastan

Strašná nuda tady rozhodne jeden gól, snad ho dáme my , Villa by si ho za první půlku určitě nezasloužila

Reagovat
smazaný uživatel

To je totalni supersracka. Fakt pokoukanicko, kdyz tretinu polocasu predstavuji nahravky mezi Lescottem a Kompanym. Pohyb hracu je tragicky, diky tomu pak jde vetsina prihravek dozadu, to je uz ale proste klasika. Silva pred vapnem dost kazi, Johnson taky. Jediny k pochvaleni zase jenom Aguero, no vlastne jeste De Jong.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Guidetti další dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

15 zapasov = 16 golov

Reagovat
diastan

Výborný klučina Snad bude na další sezónu v týmu

Reagovat
diastan

Už je tam další

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc zvedavej, kolik budou dostavat tihle mladici prilezitosti. Ocekavam stejnou situaci jako v Chelsea, tj. ze nejlepsi pro ne bude urcite prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans sem fandil, ale co s nima teď. Nehrajou dobrej fotbal. Bent má navíc, Albrighton měl, Agbonlahor formu z podzimu už nenajde. Nechápu proč McLeish poslal na hostování Delpha s Delfounesem.

Reagovat
diastan

Chtělo by to Richardse a Yayu, kteří se nebojí to ,,protankovat,,

Reagovat
smazaný uživatel

Adam-Samir , Pablo-Micah

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie zvolenú farbu dresov som videl, hádam, len v zápase Sparta - Lazio.

Reagovat
fantomas

Albrighton je tam zase táák k ničemu...schválně, jestli ten zápas odehraje celej, vůbec bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa hraje fotbal jak já karambol, stylem "někam bílou hodně silně napal a doufej že si ty ostatní najde sama"

Reagovat
Bayern +

Džouleon!

Reagovat
supervizor

Reagovat
diastan

Reagovat
Rssa

Sice jsem to spíše přál Kuničce, ale aspoň že tak...

Reagovat
fantomas

Tak, a je hotovo, McLeish se může jít klouzat..

Reagovat
niflheim

Ale nééé....ale bylo to jasné, že to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň at udrží clean sheet do fanty, hlavně aby to neskončilo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Yess.

Reagovat
diastan

Škoda mohlo byt rozhodnuto

Reagovat
Tomekcz

z rohu, to je skoda

Reagovat
fantomas

Albrighton je fakt nejvtipnější "talent" na Ostrovech..

Reagovat
smazaný uživatel

Z nej se snad zadnej talent nikdy nedelal, spis bylo prekvapeni, ze v minule sezone jako no-name hrac najednou vletel do PL a Villu minimalne ozivil svou slusnou rychlosti a dynamikou, ale ze by se z nej ve 22 letech delal nejakej talent, toho jsem si vazne nikde nevsiml.

Reagovat
fantomas

I jen to, že se z něj dělal zázrak (jedno v kolika letech, jedno proč, prostě dělal..), hrál na Euru do 21 let... je hrozně směšný. I Walcott je oproti němu génius par excellence. A co předváděl dneska: vzal míč, okamžitě šel do kličky, jenže tu on nemá, takže ho hned ztratil, plácl s sebou na zem a takhle asi 12krát za zápas, hlavně aby se McLeishovci mohli neustále bránit. Skoro mi až přišlo, že ho tam zrzek nastrčil schválně, aby jeho tým náhodou nemohl bejt schopnej směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za minulou sezonu si ale Euro U21 urcite zaslouzil

Reagovat
fantomas

Podle mě ne no, mě neuchvátil ani na vteřinu a Villu taky oživil možná tak v pěti, šesti kolech...určitě to nebylo tak, že by "zářil" celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Anglie tam nikoho lepsiho nemela a Albrighton hru Villy ozivil, takze si to urcite zaslouzil, i kdyz to samozrejme neni zadny velky zazrak.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Oživil ji tím nejprostšim způsobem no...sem si jistej, že kdybych se aspon trochu vyznal v Champu, našel bych ti aspoň tři vhodnější kandidáty.

Reagovat
13

Jedno se jim ale musí nechat. Blue Moon je super chant.

Reagovat
niflheim

Tohle se ale fanouškům Villy nemůže líbit...přeci jen hraju sakra doma, ne?

Reagovat
ďuriLFC

Oliver opäť raz s prehľadom

Reagovat
diastan

Jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

nepísknul jí správě měl ji dost u těla...

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupit s Heskeym na kridle, to aj mohli cakat, ze vobec nieco dopredu budu hrat?

Reagovat
fantomas

Ne. A on to snad někdo čekal?

Reagovat
niflheim

Stejně jako zápas s náma...AV brání 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta .

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši kriste, ta Villa je tak neschopná že by neohrozila ani vlastní branku.

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

otras veru

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt nuda k posrání. villa brání 0:1 a city hrajou jak na tréningu

Reagovat
diastan

no ufff

Reagovat
diastan

Fakt skvěle Hart celý zápas kopra a taký reflex

Reagovat
smazaný uživatel

JOE.

Reagovat
fantomas

Velkej golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi

Reagovat
Rssa

Neskutečný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Joe

Reagovat
mithro

Hart je holt top

Reagovat
wild

neskutocne kolko krat uz Hart podrzal CIty..to je najvacsi rozdiel medzi United a City

Reagovat
smazaný uživatel

Největší rozdíl je že my máme zraněné 4 klíčové hráče Man City akorát psychicky nemocného Teveze.

Reagovat
fenixLFC

to s tym nesuvisi, on hovori iba o brankarovi a hart je uplne kdesi inde ako lindegaard nehovoriac o de geovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Richardse, ptž on tam sedí celou dobu a čumí do země, Clichy se tam rozvičuje celej poločas jak kkt. Debilní špagetošrout Mancini. Man City kurví fantu jak nikdo.

Reagovat
fantomas

Hh, minuta do konce, nepříznivej stav 0:1, McLeishovi se zraní obránce...a McLeish ho nahradí obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hraje na nulu vpředu, když mu to nevyšlo s nulou vzadu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřené tři body.Jinak to byla bída s snouzí na obouch stranách.

Reagovat
Rssa

Hartův výraz poté, co navnadil Keana ztrátou míče

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Fart sa zas vyzdvihol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je fakt neskutecnej. Nema jedinou slabinu, nedela chyby a vzdycky podrzi, kdyz je potreba. Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky obcas chybku udela, tomu se snad ani neda vyvarovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, ale hrubka zatim letos ani jedna. Snad mu to zustane do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos nevim, vase zapasy vubec nebavi, za strasne moc penez hodne malo muziky, i u vasich sestrihu v MOTD se nudim

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti nedivim. Ja se priznam, ze me to taky moc nebavi, posledni dobou to je fakt priserne profesorskej fotbal. Kdyz to zjednodusim, tak je pro me koukatelny akorat diky asi 6 hracum, jinak to stoji zahovno. Vesmes to je o tom, ze DM si s obrancema stokrat nahrava nez si pro balon dojde Silva, kterej ho nejak dotlaci do utoku a tam pak s Kunem neco vymysli. A todle porad dokolecka jak pres kopirak. Proste typickej Mancini, lepsi to nebude...

Reagovat
Bayern +

Taliansky manazer, to mas tak... Ine uz snad ani nemusime ocakavat.

Reagovat
fantomas

Uject mu to na konci o chloupek dál, zajímalo by mě, co bys místo tohohle psal...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo naschval, jenom si trosku pohral s Keanem..

Reagovat
cristiano.K.

má styl, i v tomhle počasí ty vyhrnutý rukávy jsou styl a hlavně mi vychytá další sázku nad kiwwim,co se týče golmanu, v tom sem mistr

Reagovat
smazaný uživatel

To je co za sazku?

Reagovat
cristiano.K.

který golman bude v sestavě sezony. Já mám Harta a kiwwi, no zkus uhodnout.....

Reagovat
smazaný uživatel

To ste mohli uzavrit a rovnou vyhodnotit.

Reagovat
cristiano.K.

tak znáš kiwwiho

Reagovat
kiwwi

nebude tam ani jeden, zadne vratka si furt necham

Reagovat
tomasinho

A nebude tam ani jedem

Reagovat
cristiano.K.

tak konkurenci má jen snad ve Friedlovi,Krulovi a Vorm po těch nadílkách by mohl být ze hry venku

Reagovat
fantomas

Pokud Spurs budou v top3, o Friedelovi snad nebude pochyb. Jinak bych už i tomu Hartovi věřil..

Reagovat
cristiano.K.

uvidíme.....já bych řekl,že je to 50:50 momemtálně.

Reagovat
kiwwi

tak ta stavka bola robena za takych podmienok, nehraj tu teraz zo mna debila

Reagovat
cristiano.K.

já z tebe nic nedělám omg

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Tobě by fakt tohohle podělanýho smajla měli normálně zakázat...

Reagovat
cristiano.K.

normální sázka na začátku sezony, Hrubasovi je jasný,že jsme se nevsadili ted, fakt nechápu co ted řešíš......

Reagovat
kiwwi

proste tak jak si to napisal, to vyznieva tak, ako keby som si mal moznost vybrat a vybral som si De Geu

Reagovat
cristiano.K.

to je přeci uplně jedno,sázku si uzavřell,protože si jí věřil né(teda asi jako jediný)? tvrdil si,že bude v sestavě sezony a já at si vyberu golmana, ty sis v podstatě vybíral teda první a já už potom nemohl volit Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si byl ve velke nevyhode, mel by sis stezovat

Reagovat
cristiano.K.

nejradši bych tu sázku zrušil,ale co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja na nem mam hlavne rad to, jak se pri zapasech dokaze zasmat a brat konkretni situace s klidem a vpohode.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele