Anglická Premier League - preview 24. kola

31.01.2009, 09:02, aktualizováno 01.02.2009, 08:51
Previews
Velký šlágr čeká anglickou Premier League, Liverpool a Chelsea si to na Anfield Road rozdají o to, kdo bude největší hrozbou pro vedoucí Manchester United. Druhý nedělní zápas je z kategorie záchranářských, Newcastle v něm hostí Sunderland...
Stoke City - Manchester City  (sobota 13:45)
Toto kolo svede ke vzájemnému zápasu opět dva rozlišné celky. Defenzivně laděné Stoke přivítá gólový Manchester City.

Oba celky toho společného skutečně moc nemají. Zatímco hosté se mohou chlubit konečně vynikají formou, Potters stále zatím jen marně spřádají plány, jak se dostat ze sestupových vod. Do nich spadli poté, co nedokázali již devět kol vyhrát. Přitom to není tak dávno, co ještě v průběhu listopadu okupovali klidný střed tabulky. Jenže následně se dostali do nepříjemné krize a z posledních šesti zápasů vytěžili například pouhý bod za remízu s Liverpoolem. V minulém kole podlehli 1:3 Tottenhamu a patří jim tak předposlední příčka.

To Citizens jdou stále nahoru a už se vyšvihli na slušné deváté místo, kolo od kola se tak vzdalují sestupovým starostem. Z posledních čtyř utkání vytěžili deset bodů a proti Stoke se určitě budou snažit navázat na skvělé výsledky z týdnů minulých. Svěřenci kouče Tonyho Pulise se mají skutečně nač těšit. Vždyť Manchester nastřílel už jednou tolik branek, co oni. Konkrétně čtyřicet jedna. To je druhé nejvyšší číslo z celé soutěže. V prvním vzájemném zápase to na konci října jasně demonstrovali. Stoke nadělili třígólový příděl, když se o všechny branky postaral hvězdný Robinho. Ten bude patřit mezi největší zbraně Marka Hughese samozřejmě i tentokrát, přidat se k němu ale může také Craig Bellamy, jenž se ve středu hned ve svém prvním zápase v dresu City dokázal prosadit.

U hostujících fotbalistů se během týdne žádné zázraky neudály, a tak fanoušci v blankytně modrém dresu určitě neuvidí na hřišti Martina Petrova, Valerije Božinova, Dietera Hamanna a Michaela Johnsona. Zpátky by už ale mohl být kanonýr Benjani. Na straně Stoke nějaké nepříjemné absence řešit nemusí, a tak mohou být poměrně v klidu. Po disciplinárním trestu se vrací útočník Fuller, zpátky je také Liam Lawrence. Hrát tak zřejmě nebude jen Mamady Sidibe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
V Portsmouthu už podléhají fanoušci skepsi. Jejich klub neustále padá dolů a pokud se urychleně něco nezmění, čekají jej velké problémy. Z jejich současné 15. pozice se již dostali na dostřel týmům z těch nejnižších pater tabulky. Tentokrát navíc zajíždějí na půdu domácího specialisty Fulhamu.

Pompeys jsou na tom v současnosti podobně jako například Middlesbrough nebo Stoke. To znamená, že na svou poslední ligovou výhru už si zřejmě vzpomínají jen matně. Pro připomenutí: tři body brali za minulých osm zápasů pouze 30. listopadu v duelu s Blackburnem. Od té doby to jde s nimi hodně z kopce. Kouč Tony Adams byl ale po zápase s Aston Villou, kdy jeho svěřenci po gólu Heskeyho opět prohráli, poměrně spokojený. "Náš výkon mě hodně povzbudil," řekl bývalý skvělý obránce Arsenalu. "Myslím, že jsme v rozestavení 4-4-2 hráli slušně," pokračoval Adams.

Ten musí opět řešit nepříjemné problémy. Zkušený stoper Sol Campbell totiž asi nenastoupí kvůli potížím s kyčlí, které si přivodil v zápase s Villou. Dost možná jej tak zastoupí Francouz Younes Kaboul. Mimo hru stále zůstávají Niko Kranjčar, Richard Hughes, Boupa Diop a Jerome Thomas.

Jako den a noc. Tak nejlépe by se daly srovnat výsledky Fulhamu na svém stadiónu a mimo něj. Zatímco doma Cottagers září a prohráli zatím jen jednou, venku na svou první výhru stále čekají. Také možná proto jim nyní patří jedenáctá příčka. V posledních dvou zápasech sice prohráli, oba však na cizí půdě. Fulhamu se nedaří především střelecky, a právě proto je hned po Middlesbrough druhým nejhůře střílejícím celkem.

Pro tento duel bude Fulham postrádat pouze Diomansyho Kamaru, který je ale po svém dlouhodobém zranění konečně fit a v následujících kolech by se měl opět objevit na hřišti. Kouč Hodgson už nemůže počítat se službami Jimmyho Bullarda, jenž odešel do Hullu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Velmi zajímavou podívanou slibuje sobotní bitva dvou nejhorších obran v lize. Těmi se mohou pochlubit dva nováčci, desátý Hull a poslední West Bromwich. Minule na The Hawthorns domácí padli jasně 0:3, jak to asi dopadne tentokrát.

Jak už jsem uvedl výše, WBA mají co napravovat, je však nad slunce jasné, že to na KC Stadium nebudou mít vůbec lehké. A to i přesto, že vzhledem k posledním sedmi utkáním, kdy Baggies pravidelně pendlovali mezi výhrou a prohrou, je v sobotu na pořadu dne vítězství. Mimo to ovšem mimo svůj stánek bodoval midlandským celek naplno jen jedinkrát, a to už hodně dávno, 27. září v Middlesbrough. Od té doby utržili Throstles osm vesměs krutých porážek, přičemž jen třikrát zvládli skórovat. A když už jsme u těch vstřelených branek, nemůžu nezmínit fakt, že též v obou dosavadních střetnutích s kolegy-nováčky vyšli střelci WBA naprázdno. Přesto nemusí v Bromwichi smutnit, i když jsou zatím poslední. Nejen že ztrácí pouhý bod na první záchrannou příčku, ale také si mohou brát příklad z ročníku 2004/05, kdy měli v této fázi sezony na kontě o osm bodů méně a přesto se nakonec udrželi, byť jen o chlup.

Jakkoliv Hull odstartoval do první prvoligové štace bez okolků, nyní dělá všechno proto, aby si mohl podat ruku se svým příštím sokem. Ani jediný bodík totiž Tygři nevydolovali z posledních šesti ligových střetnutí a nevyhráli hned sedmkrát v řadě. Ve 13 předešlých zápasech se Myhillovi a jeho gardě nepovedlo udržet čisté konto, pročež dostal mezi třemi tyčemi v minulém kole šanci náhradník Duke a i když rozhodně obstál, další bezpečné porážce nezabránil. Alespoň proti nováčkům se tedy Hullu letos daří, když ne nic jiného. Se svými kolegy totiž zatím nikdy neztratil víc jak dva body.

West Brom dlouhodobě chybí Neil Clement, jemuž se na marodce o zábavu stará ještě trio Olsson, Barnett a Meite. Posila Pelé i Ryan Dong patrně opět proloží defenzivní složku mužstva, třebaže po zápase s Manchesterem marodili s třísly.

Daniel Cousin už by se mohl konečně dočkat svého návratu po dlouhém laborování s poraněným kolenem. Jeho šance jsou vyčíslovány zhruba 50 na 50. Jimmy Bullard sice zmeškal poslední trénink, očekává se však, že normálně nastoupí. Duke dost možná bude pokračovat v brance namísto Myhilla.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Sen o mistrovském titulu se Kanonýrům zřejmě definitivně rozplynul, proto před soubojem s londýnským rivalem, West Hamem, upírají své zraky spíše ke čtvrté Aston Ville, tedy poslední příčce zajišťující účast v Lize mistrů, na kterou nyní ztrácí nezanedbatelných pět bodů. Rozjetí Kladiváři jsou osmí.

Oproti středečním předzápasovým prognózám se v táboře Arsenalu na papíře vlastně nic nezměnilo, naopak ještě přikrášlilo. Devět utkání trvající ligová neporazitelnost, vstřelená branka v každém z těchto zápasů (nikomu jinému se takový kousek nepodařil) či sedm čistých kont a s nimi ruku v ruce vždy vítězství, to vše zní moc pěkně. Jenže kdyby byl fotbalový bůh spravedlivý, Gunners by dnes začínali nanovo. S Evertonem totiž správně neměli ani remizovat. Bod pro ně zachraňoval Van Persie až v nastaveném čase, což byla již šestá takto pozdní trefa Londýňanů v tomto ročníku. Navíc toto nebyl jediný duel, v němž Arsenal herně nestíhal.

Hammers hraje v souboji se svým městským rivalem do karet hned několik faktorů. Byli prvním návštěvníkem Emirates Stadium, kdo si odtud odvezl plný počet bodů (1:0; 7. 4. 2007), tudíž s triumfem na této skoro posvátné půdě mají již zkušenost. Co na tom, že od té doby na severu Londýna ani neremizovali, ba ani neskórovali. Nynější forma Kladivářů totiž dává tušit, že pokud mají někdy toto prokletí prolomit, stane se tak právě tuto sobotu. Celých 13 bodů z posledních pěti ligových klání ukořistil West Ham, který je neporažen dohromady ve všech soutěžích po dobu sedmi zápasů. Navíc Hammers v poslední době chytli nebývalou formu rovněž výhradně na venkovních hřištích. Tam nenašli přemožitele od prohry na Old Trafford 29. října, tedy šest střetnutí v řadě.

Mickaela Silvestreho provází po přestupu do Arsenalu vleklé zdravotní potíže a čerstvý neduh s bolavým stehnem ho vyřadí na další tři týdny. Kolo Touré vprostřed týdne zůstal akorát na lavičce, duo Djourou-Gallas se však neprezentovalo zrovna jistým dojmem, proto by se mohl vrátit do zahajovací sestavy. Eduardo asi ještě není způsobilý nastoupit v ligovém utkání.

West Ham po prodeji Bellamyho našel konečně ideální útočnou dvojici. Jak Di Michele, tak Carlton Cole se trefili v minulém kole do sítě Hullu a pravděpodobně opět nepustí do hry novice v mužstvu, Němce Nsereka. Kieron Dyer už si sice odkroutil pár minut na hřišti po rekonvalescenci ze zlomené nohy, teď ho ovšem na kratší chvíli vyřadily pro změnu svalové problémy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.39 - 4.00 - 7.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Middlesbrough FC - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Velmi zajímavou bitvu přinese měření sil mezi Middlesbrough a Blackburnem. Oba celky jsou po krk namočeny v sestupových vodách a v tabulce je od sebe dělí jediný bod.

Domácí tým dokázal v ligové soutěži vyhrát naposledy 9. listopadu loňského roku, od té doby posbíral pouze čtyři remízové body. Slabou útěchou tak mohou být pouze dvě vítězství v FA Cupu z poslední doby, které tým katapultovaly do dalšího kola. Blackburn si svůj pohárový zápas proti Sunderlandu zopakuje, první střetnutí svého vítěze nenašlo a skončilo bez branek. V Premier League se Blackburnu začíná blýskat na lepší časy, tým v posledních pěti ligových zápasech v řadě neprohrál a na své konto si připsal devět bodů. Ale díky hernímu výpadku z podzimu minulého roku se stále potácí kolem sestupového pásma.

Poprvé před domácími fanoušky se objeví nová akvizice v dresu Middlesbrough. Marlon King ukončil své hostování v Hullu a vrátil se do Wiganu. Tam ale dlouho nezůstal a do konce sezóny se rozhodl hostovat právě v Middlesbrough. King do týmu přichází zvýšit střelecký potenciál týmu, Boro totiž v posledních šesti ligových utkáních dokázalo skórovat pouze jednou.

Lodivod domácích Southgate ví, že jeho tým nečeká procházka růžovým sadem, přesto zůstává optimistou: "Na sobotní utkání se nedívám jinak než na jakýkoliv další zápas. Do každého střetnutí nastupujeme s tím, že chceme zvítězit. Víme, kde má soupeř silné, ale i slabé stránky. Je to pouze jeden z 38 zápasů, ve kterém chceme získat tři body," řekl Southgate a pokračoval: "Je hloupost mluvit o nutnosti vyhrát zrovna toto utkání. K čemu nám budou tři body, když v dalších třech zápasech prohrajeme? Se svým týmem jdeme pokaždé na hřiště s cílem vyhrát."

Novou posilu hlásí také kabina Blackburnu, do mužstva dnes přišel ze Sunderlandu El-hadji Diouf. Týmový management ale nestihl vyřídit všechnu potřebnou dokumentaci včas a Diouf vynechá sobotní ligové utkání a nezasáhne ani do středečního opakovaného zápasu FA Cupu právě proti svému bývalému zaměstnavateli. Kouč Blackburnu věří, že Diouf rychle zapomene na nešťastné angažmá v Sunderlandu. "Je to talentovaný hráč a já doufám, že se mi z něho podaří dostat to nejlepší. Věřím, že jeho schopnosti potěší nejednoho fanouška našeho týmu," dodal Allardyce.

Domácí výběr se bude muset obejít bez potrestaných Digarda s O'Neilem, zranění vyřadilo ze hry Taylora, Aliadiereho a Walkera. Hosté postrádají také trojici zraněných hráčů, chybět bude Dunn, Treacy a Reid.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Ještě před čtrnácti dny by přijížděl do Villa Parku jako host. Místo toho však přivítá sedmý tým tabulky Wigan jako domácí. Emile Heskey může sestřelením bývalého klubu poslat Aston Villu na druhé místo.

Šance jsou opravdu veliké. Heskey se prosadil okamžitě po příchodu do Birminghamu. Liverpool a Cheslea, které mají na Aston Villu náskok jediného bodu, sehrají v neděli vzájemné utkání, a navíc se bude po dlouhé době ze střídačky koukat na zápas uzdravený kanonýr John Carew. Na opačné straně se z rychlého uzdravení, po zranění v zápase s Liverpoolem, může radovat brankář Kirkland.

Villans jsou v nebývalé formě, což dokazuje i fakt, že v případě úspěchu vyrovnají více jak deset let starý rekord. Pět vítězství v řadě si totiž momentálně čtvrtý celek ligy zapsal naposledy v roce 1998. I doma hraje Aston Villa velmi dobře, od listopadové prohry s Middlesbrough neodcházela se svěšenou hlavou. To Wigan po čtyřech výhrách už tři zápasy neví, jaké je to slavit vítězství. Prohry na obou hřištích v Manchesteru ovšem doma odčinil remízou s Liverpoolem.

Jestli něco hraje tomuto severozápadnímu celku do karet, pak jsou to vzájemné zápasy. Ze sedmi duelů vyšel třikrát vítězně a dvakrát remízoval. Dvě prohry si navíc připsal na vlastním stadionu, ve Villa Parku ze tří pokusů vyhrál dvakrát, pokaždé skóroval a inkasoval pouhou jedinou branku. Letos však dostal pořádnou facku, když diváci na JJB Stadium viděli čtyři branky ve vlastní síti.

Laursen, Reo-Coker a Marlon Harewood je trojice hráčů, která hlásí u Martin O'Niella zranění. Domácí manažer nemůže počítat ani s distancovaným Ashley Youngem a na soupisce se nejspíše neobjeví ani Bouma, který po dlouhé absenci začal teprve v tomto týdnu naplno trénovat. To Steve Bruce má s marodkou značně menší problémy. Jediným vyřazeným totiž zůstává záložník Valencia. Jeho největším problémem tak může být prodej Emila Heskeyho svému sobotnímu soupeři.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Unikátní jubileum v podobě 3 000. prvoligového utkání v historii odehraje Tottenham na půdě Boltonu. Ten na druhou stranu vyhlíží 4.000 gól v nejvyšší anglické soutěži. Jelikož jde o souboj dvou sousedů v tabulce, kteří si jsou bodově zcela rovni, dá se očekávat skutečně tuhá bitva o každý metr hřiště.

Spurs po dlouhé době konečně ukořistili vítězství, když v týdnu díky dvěma rychlým trefám přemohli Stoke. Do té doby však šestkrát v řadě nevyhráli a patent mají zejména na ztráty s celky z druhé poloviny tabulky. Doteď s nimi Kohouti prohráli hned sedmkrát, naopak když proti komukoliv otevírali skóre, nikdy neodešli poraženi. Pro Tottenham jsou však nyní klíčové hlavně vítězství a těch venku doposud příliš neukořistil. Na svém kontě má zatím jen dvojitý úspěch mimo White Hart Lane ještě z loňského roku, momentálně si užívá černou šňůru bez bodu, když neuspěl na žádném z posledních pěti výjezdů (ve všech soutěžích, v lize to činí jen tři prohry v řadě).

Bolton je na tom podobně bledě, i když on si na rozdíl od Londýňanů v minulém kole chuť zrovna nespravil. Akorát remizoval v Blackburnu, kde přitom vedl o dva góly, pročež v posledních pěti ligových utkáních nepoznal chuť vítězství. Kdyby se navíc počítaly jen domácí vystoupení všech účastníku Premier League, spolu s Hullem by se Trotters váleli na úplném dně tabulky s pouhými jedenácti body. Doposud na Reebok Stadium nepochodil jen Stoke, ManCity a Portsmouth, a to je celkem chabá vizitka.

Kromě rovného počtu bodů toho mají oba sobotní soupeři společného ještě mnohem více. Jako hostitelé byli ke svým návštěvníkům natolik shovívaví, že jim hned dvanáctkrát odmítli vstřelit branku, coby hosté pro změnu v 15 případech galantně inkasovali jako první. V říjnu loňského roku na White Hart Lane však nedrželi zrovna při sobě. Domácí Tottenham zvítězil jasně 2:0 a Bolton navíc přišel o vyloučeného McCanna.

Boltonu se během remízového klání s Blackburnem ani po něm nezranil nikdo nový. Ovšem Johan Elmander, Joey O’Brien, Nicky Hunt a Gavin McCann zůstávají mimo, přičemž náhlý přestup Nolana do Newcastlu rázem nechává Wanderers bez schopného špílmachra.

Brankář Carlo Cudicini by si mohl připsat druhý start ve svém novém působišti poté, co Tottenhamu uprostřed týdne vychytal výhru nad Stoke. Debut pro změnu vyhlíží záložník Wilson Palacios a opakovaná premiéra zřejmě čeká na obránce Chimbondu. Návrat Jenase se blíží, Lennon pravděpodobně stihne svůj neduh vyléčit včas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Everton FC  (sobota 18:30)
Vedoucí Manchester United může na čele tabulky opět zvýšit svůj náskok. Bude jej ale čekat těžký soupeř v podobě Evertonu.

Red Devils překonali v minulém kole na hřišti West Bromwiche rekord v době bez inkasovaného gólu v Premier League. Celkem neinkasovali jedenáct zápasů a konkrétně neuvěřitelných 1032 minut. Brankář Edwin Van der Sar se tak nesmazatelně zapsal do historie a dosáhnout podobného úspěchu bude pro jakéhokoliv gólmana velmi složité. I díky této sérii se Manchester probojoval až na samotné čelo tabulky a navíc si v minulých kolech vypracoval již dvoubodový náskok. K tomu všemu má k dispozici jeden odložený zápas. Navíc Van der Sar má na dosah i další rekord. Pokud udrží střelce Evertonu na uzdě alespoň 73 minut, pak překoná absolutní rekord v neprůstřelnosti v nejvyšší anglické soutěži, který od 70. let drží Steve Death z Readingu.

Everton ovšem nebude určitě pro United žádný jednoduchý soupeř, což si moc dobře uvědomuje také samotný manažer Sir Alex Ferguson, který dokonce vzdal svému protějšku, Davidu Moyesovi, poklonu. "David udělal v Evertonu skutečně neuvěřitelně velký kus práce," prohlásil skotský taktik. Manchester může v tomto kole zapomenout na výpomoc od Wayne Rooneyho, který by se měl vrátit až příští týden. Podobně jako třeba také Evra nebo Nani. Mimo hru je stále Hargreaves, Rafael, Anderson, Welbeck a Evans.

Když se před několika týdny objevily u Toffees velké problémy se složením útočné řady, kde kdo si pomyslel, že to je konec. Everton se ale od té doby ohromě semknul a už sedm zápasů v řadě neprohrál. Stále navíc může uvažovat o pohárové Evropě pro příští ročník, jelikož na páté místo nyní ztrácí jenom pět bodů. Z Old Trafford se však bude pro něj remíza rovnat vítězství, ale svěřenci kouče Moyese už několikrát dokázali, že venku hrají mnohem lépe než doma. "Toto bude pro nás test, jelikož nastoupíme proti klubovým mistrům světa, vítězům Ligy mistrů i Premier League," prohlásil Moyes.

I ten musí samozřejmě řešit problémy s marodkou, a to hodně nepříjemné. Hrozí totiž, že se bude muset obejít bez dvojice Cahill a Fellaini, což by bylo skutečně hodně nepříjemné. Oba si přivodily drobná zranění ve středečním zápase s Arsenalem, který skončil remízou 1:1, když londýnský van Persie vyrovnal až v samotném závěru. Hrát samozřejmě nebude ani Yakubu, Vaughan a Saha. Otazník se vznáší nad Nuňo Valentem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
Newcastle United se dostal do svízelné situace. Už pět kol nevyhrál a tomu také odpovídá jeho postavení v tabulce, kde mu patří po včerejších odehraných zápasech poslední místo zaručují záchranu. Jeho současným nepřítelem se stane Sunderland, jenž na tom také není bůhvíjak dobře.

Černé kočky v minulém kole konečně zabraly a získaly tři body, hodně cenné. Vítězství uhrály nad Fulhamem, když jediný gól zaregistroval dlouhán Kenwynwe Jones. Podobně úspěšné chtějí být také nyní. "Bylo by nádherné vyhrát. Byl jsem hodně rád, když se nám Nerwcastle podařilo porazit na domácí půdě a všichni víme, jak je tento zápas důležitý. Musíme do toho dát vše," nabádá své svěřence manažer Ricky Sbragia. Od jeho nástupu už dokázal Sunderland uhrát v sedmi zápasech jedenáct bodů, podaří se mu toto konto rozšířit také tentokrát?

Silně nevyrovnané výkony, které letos Magpies předvádí, se možná stanou při konečném součtu bodů na konci sezóny pro Newcastle osudové. Klub se stále nedokázal vyhrabat ze svých problémů a naposledy podlehl Manchesteru City. Pro další zápasy si ovšem kouč Kinnear přivedl kvalitní posilu. Z Boltonu do St. James' Parku zamířil anglický záložník Kevin Nolan. "Je to až neuvěřitelné, kolik nadávek jsem slyšel od té doby, co jsem přestoupil," prozradil bývalý kapitán Wanderers.

Duel s Citizens pro Newcastle nedopadl skutečně moc dobře. Kromě toho, že prohrál, tak přišel také o svého kanonýra Michaela Owena, který se opět zranil. Mimo hru jsou i Guthrie, Barton, Cacapa, Viduka, Beye. K utkání zřejmě nenastoupí ani Charles N’Zogbia a Shay Given. To Sunderland bude postrádat záložníka Teemu Tainia, jenž si poranil koleno v duelu s Fulhamem. Zranění jsou Paul McShane a Nyron Nosworthy, fit by ale už měli být George McCartney a Kieran Richradson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Nedělní podvečer nám nabídne jeden z klíčových zápasů letošního ročníku jak pro Liverpool, tak i pro Chelsea. Tyto dva kluby stále patří mezi adepty na titul, v případě prohry by se ale jejich šance mohly značně snížit, a proto si zaručeně nebudou nic darovat.

Ještě nedávno vedl Liverpool tabulku Premier League, jenže se mu, podobně jako loni, v lednu opět moc nevedlo. Sice opět neprohrál ani jeden zápas, ale pomalu se z něj začíná stávat remízový král. Z posledních dvanácti kol jich dovedl do nerozhodného konce hned sedm, ty zbývající vyhrál. Jenže to při současné formě Manchesteru United mohlo jen těžko stačit na udržení vedoucí příčky.

Manažer Benítez ale je i přesto v klidu. "Máme o osm bodů více než v loňské sezóně," našel španělský kouč nějaké pozitivum na současné situaci svého celku. "Jsme na tom nejlépe za posledních deset let. Takže se musíme pokusit skončit na co nejlepším místě," pokračoval. Liverpool doma letos stále ještě neprohrál, a tak věří, že mu tato série vydrží ještě minimálně další kolo. Na Anfield Road je navíc proti Chelsea dlouhodobě úspěšnější, ze šedesáti pěti duelů prohrál pouhých osm.

V posledním zápase Reds, který skončil remízou 1:1 na hřišti Wiganu, mělo volno několik hráčů základní sestavy, ti by ale měli být pro tento zápas v pořádku. Jedná se o Alberta Rieru, Dirka Kuijta a Xabiho Alonsa. V pořádku jsou samozřejmě i dvě největší hvězdy, Steven Gerrard a Fernando Torres, tudíž bude Liverpool schopný nastoupit ve své nejsilnější sestavě.

Chelsea rozhodně nemá na svého soupeře nejlepší vzpomínky. V posledních čtyřech vzájemných zápasech ani jednou nevyhrála, na podzim navíc přišla o domácí neporazitelnost, která trvala dlouhých 86 zápasů. Ani v minulých zápasech se jí nedařilo zrovna podle představ. Zápasy s podprůměrnými týmy ze Stoke a Middlesbrough sice zvládla, ale rozhodně nějak přesvědčivé výkony nepodala.

Pryč je také její oslnivá forma ze hřišť soupeřů. Venku nevyhrála již třikrát v řadě. Podobně neúspěšná je také v zápasech s týmy velké čtyřky. Luiz Felipe Scolari ovšem věří, že právě tento důležitý zápas může nakopnout jeho svěřence. "To je ten zápas, který nám může v případě výhry ukázat směr k titulu," prohlásil Scolari. "Myslím, že nás bude čekat fantastický zápas. Pokud si vytvoříme tři nebo čtyři slušné šance, dáme góly, potom budeme mít slušnou šanci zvítězit," dodal brazilský stratég.

Salomon Kalou v letošní sezóně moc příležitostí nedostával, v utkání s Middlesbrough se ale objevil v základní sestavě hned od začátku a svým výkonem, okořeněným o dva přesné zásahy, si jasně řekl o místo v základní sestavě i pro tentokrát. Mimo hru ale stále zůstává portugalský stoper Ricardo Carvalho, jenž má problémy s kolenem. Neschopni nastoupit jsou samozřejmě také dlouhodobě zranění Joe Cole i Michael Essien.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina, Arbeloa, Carragher, Škrtel, Aurelio, Kuyt, Alonso, Mascherano, Riera, Gerrard, Torres.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech, Bosingwa, Alex, Terry, A Cole, Mikel, Ballack, Lampard, Malouda, Anelka, Kalou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United22155239:1050
2.Chelsea FC23146344:1348
3.Liverpool FC23139137:1548
4.Aston Villa23145438:2447
5.Arsenal FC23126538:2542
6.Everton FC23107631:2737
7.Wigan Athletic2395926:2432
8.West Ham United2395931:3132
9.Manchester City22841041:3128
10.Hull City23761029:4427
11.Fulham FC2168719:1826
12.Sunderland AFC23751124:3226
13.Tottenham Hotspur23661124:2824
14.Bolton Wanderers23731324:3224
15.Portsmouth FC22661022:3524
16.Newcastle United23581029:3923
17.Blackburn Rovers22571027:3822
18.Middlesbrough FC23561218:3521
19.Stoke City23561220:3821
20.West Bromwich Albion23631420:4221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (447)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"kdyby byl fotbalový bůh, tak by arsenal prohrál" to by mě zajímalo, jestli by něco takového napsal autor o liverpoolu, když ten ze začátku sezony, bral body stejně nebo ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl fotbalový bůh, tak ars-nal hraje někde v conferenci

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

a nebyli by ani židi, tudíš tot*enham by vůbec neexistoval..

Reagovat
kubys

Ty jsi dobrá lopata.

Reagovat
fantomas

Tak to bylo slabší.

Reagovat
Kapřík

O dost slabší..

Reagovat
fantomas

Oukej, tak tedy o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

O Liverpoolu by to autor asi nenapsal, neboť Liverpoolu nefandí. Pěkná ukázka nadhledu a objektivního přístupu.

Reagovat
fantomas

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

"zachraňoval Van Persie až v nastaveném čase, což byla již šestá takto pozdní trefa " ...no a? Arsenal ked zapne motory ,tak jedine poslednych 10-15 minut...Keby tak hraju cely zapas,tak sa na to da aj pozerat...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to sa mi na nich najviac hnusi Tak ako hral Everton po cely zapas ,zacal Arsenal hrat az v 2. minute nastaveneho case

Reagovat
kubys

Arsenal ani nezačal hrát, ta akce byla zcela náhodná a 90% útočníků by to nedalo. Bohužel tam byl Van Persie, který to proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo proč není PL možno sledovat na MyP2P.eu?

Reagovat
smazaný uživatel

Because of pending legal proceedings, Myp2p has removed all links in the following competions:

Elitserien - SM-Liga - NHL - Swedish Allsvenskan - Italian Serie A - English Premier

League - Dutch Eredivisie.

Once a judgment has been given, we will notify you of the outcome.

je to na site news, napsany cervene :P

Reagovat
Tomanatura

Dneska 3 vynikající zápasy. Nejlepší z nich bude si AV - Wigan. A West Ham bude taky solidní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU tam ukope bod.

Reagovat
vitasrp

To minimálně..

Reagovat
vitasrp

Jenom je strašná škoda, že WHU hraje ve stejný čas jako Wigan s AV.. Tohle prostě zamrzí, strašně rád bych viděl obě utkání, takhle si holt musím vybrat jen jedno..

Reagovat
Tomanatura

Tak pokud to pofrčí, tak nahodím oba zápasy. Co se dá dělat no...

Reagovat
Kapřík

Bohužel .

Reagovat
smazaný uživatel

Já se určitě budu dívat na West Ham a pak k večeru na Manchester.Jsem zvědavý co Everton předvede...snad nic.

Reagovat
Tomanatura

Proč? Chci, aby Everton předvedl to nejlepší co umí. Stejně to stačit nebude...

Reagovat
kubys

Everton bude hrát svoji hru, nebude betonovat, tím pádem uvidíme podle ěm kvalitní zápas, ale právě to bude cesta k jejich zkáze, Berba to tam nějak dokope

Reagovat
C-M@ster

Kde se da divat na Manchetser - Everton? Na Nove sport je NHL :-/ a na Sport 1 radi branici italove.

Reagovat
Tomanatura

Zkus si do google napsal Manchester-Everton a ono Ti to najde asi milion výsledků, kde se na to můžeš dívat.

Reagovat
C-M@ster

Hmmm, necekal sem, ze by to melo takovej uspech. Dik za tip.

Reagovat
C-M@ster

Tak z tech milion vysledku mi zadnej nejede, nechces mi misto razeni s googlem hodit nejakej funkcni? Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke city : Manchester city = 02

Fullham : Porthmouth = 02

Hull : WBA = 1

Arsenal : West ham = 02

Middlesbroug : Blackburn = 2

Astonvilla : Wigan = oba tymy daji gol

Bolton : Tottenham = 02

MU : Everton = 02

Reagovat
C-M@ster

To ti nevyjde. Manchester vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

stoke-city 2,fullham-portsmoth 1,hull-WBA 2,arsenal-west ham 1, middlesbrough-blackburn 2, aston villa-wigan 2, bolton-tottenham 1, manchester-everton 2...kéž by to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle je jeden z tech ctyr zapasu, kde ani trosku, ale vazne vubec nepocitam s tim, ze by Latics mohli brat jediny bod. Ja bych nebral jako nijak prukazny to, ze Villans vyhrali na JJB 0:4, protoze do ty nesmyslny penalty byl Wigan jasne lepsi a pak se proste neco zlomil, navic v ty dobe byl Wigan celkove uz dost v utlumu. Villa ted sice odehrala dost spatnych zapasu, ale maji ohromnou silu v tymu a umi vyhravat i prohrany zapas a ja silne pochybuju, ze by ten prohrany zapas je mohl cekat dneska:))...

Dneska bych si vzal pouceni z toho, kdo hral dobre proti Scouserum a kdo ne, takze obrana by mela byt Melchiot-Bramble-Scharner-Figueroa... Edman holt asi letos uz moc hrat nebude, ten rok hrani jde asi znat a Figueroa se predvedl. V zaloze bych nic nemenil na stredu Brown-Cattermole - B.Watson si zaslouzi debut v nejakem lehcim domacim zapase, kdyby skocil na Villu, tak by to mohlo dopadnout skutecne zle. A po stranach De Ridder a Koumas, ktery v minulem zapase udelal penaltu, navic tam mel tri, ctyri dobre centry, ten pohyb ma proste skvely atp... Taylor by si mel sednout.

A kdyz jde o utok, tak bych tentokrat posadil jednoho z dvojce Mido-Zaki a asi spis Mida, protoze sice umi skvele sklepavat centry a umi vytvaret pozice jako to delal Heskey, ale proti vysokym obrancum Villy to asi moc produktivni nebude. Navic z jeho herniho stylu a schopnosti nevychazi to, ze by mohl sam o sobe nejakym zpusobem ohrozit branu Friedela, coz Rodallega rozhodne dokaze. I kdyby tam mel 90minut stat a nic nedelat a behem toho paradne kopnout tri, ctyri standartky, tak by hrat mel. A kdyz vezmu v uvahu, ze po jeho vyhranem hlavickovem souboji zacala akce, ze ktere byla penalta, tak asi fakt neni o cem. Takze utok Zaki-Rodallega by byl ideal.

V kazdym pripade divat se na Heskey v dresu Villy se mi fakt libit nebude:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry rozbor. Mimochodom,co je vlastne z Valenciom?

Reagovat
smazaný uživatel

Blize nespecifikovane zraneni kolenni slachy:)))..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Viálla nebude mít den, jakože už to někdy přijít musí, tak můžete zopakovat překvapivě výhru z minulé sezóny, kdy řádil Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hodne zvlastni zapas loni:))

Reagovat
hefy

Ty prostě toho Mida nemáš rád. :-((

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Ja mu nahodou fandim, akorat dneska si myslim, ze se nehodi:))

Reagovat
hefy

Já mysle žes už i na icq si na něj něco měl.. To je jedno. Dneska zápas neuvidim, tak mi to pak budeš vyprávět jo? :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme City

Reagovat
honziss

Delape, Delape.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práce Delapa sem zvědavej co bez něj bude Stoke ty 3 zápasy dělat, když spolíhaj hlavně na jeho auty

Reagovat
fantomas

Jak si přišel na to, že spolíhaj hlavně na jeho auty?

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis to řikal minulej tejden v rozhovoru pro skysports.

Reagovat
fantomas

A určitě se u toho usmíval vid.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvlastni tvrdit, kdyz uz nekolikrat se zastaval ostatnich hracu, ze jsou take vyborni a jejich jedinou a hlavni zbrani nejsou Delapovy auty a ze neni smyslem jejich hry je ziskavat

Reagovat
smazaný uživatel

no to je dobrej kec, když v každym zápase si Delap půl hodiny ten míč otírá ručníkem hlavně v domácích zápase a vlastně tím i zdržujou. třeba proti Liverpoolu tohle dělal furt, třeba i minutu zdržoval a rozhodčí nastavil 3 minuty.. to je dost málo na to kolik tech autů měl.

Reagovat
vodka

Beattie

Reagovat
honziss

Etehrington.

Reagovat
honziss

Pulis udělal velmi dobrý tah, když koupil Etheringtona a Beattieho. Tihle dva by mohli Stoku hodně pomoci k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten gol byla chyba toho beka.. mohl by mít trochu odhad na balon, taky to dost podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, to je tou Chelsea:))

Reagovat
smazaný uživatel

njn Bridge.. mam špatnej obraz, takže sem to nepoznal, nejdřív sem myslel, že to byl Garrido.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí v Anglii sou poslední dobou hodně slabý. Tohle byl taky slušnej úlet, doufám, že i přesto to Stoke dotáhne alespoň k remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Co byl prosimte ulet?? Naprosto jasna cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu nejmin stop na 3 zápasy. Jasnej zkrat Delapa

Reagovat
smazaný uživatel

Co uz, stejne kdyz maji Etheringtona, tak uz jim tolik chybet nebude.

Reagovat
honziss

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená jasná byla, ale nejdřív tam byl jasnej neodpískanej faul Wrighta-Philipse a následně po tom faulu mělo bejt jeho oplácení taky oceněno červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

To prvni faul rozhodne nebyl, prvni byl mic:)))... za to oplaceni ale mela byt karta urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

To že se první trefí míč ještě neznamená, že to neni faul. Dle mýho to faul jednoznačně byl. Ale to neni zas až tak podstatný, zkrátka se buď mělo pokračovat na obou stranách v 11 (v případě odpískání faulu W-P) nebo v 10. Takže hrubá chyba rozhodčího je neoddiskutovatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud sledujes jiny ligy, tak at to faul je, ale kdyby se tohle v PL bralo za faul, tak uz je to hodne spatny:)... To je otazka, reakce a oplaceni SWP byla o necem dost jinym, nez to cele, co predvedl Delap. Nejdriv jasny faul zezadu a pak ho velkou silou kopl do tela, proti tomu je to nekompletni ohnani se nohou od SWP relativne nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To "relativně nic" bylo jednoznačná červená. Rozdíl měl bejt maximálně ve výši trestu, kterej měl Delap dostat určitě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takové oplácení maximálně žlutá. To jsou emoce, je to chlapský sport a žádný chlap si přece nenechá srát na hlavu...přece za každý menší kop nebude každý chodit do sprch. To by už ani nebyl fotbal.

Reagovat
$dolar$

Man C jeste za 75 minut nevystrelili na branu

Reagovat
fantomas

Krásná střela Bellamyho.

Reagovat
$dolar$

Hughes uz by mel vypadnout, to je hruza co predvadi

Reagovat
honziss

Jojo, Hughes je dneska nejhorší na hřišti. Vůbec mu to nejde.

Reagovat
$dolar$

Nedelej ze sebe blba

Reagovat
honziss

Blba ze sebe děláš ty.

Reagovat
$dolar$

Haha, jo dobry, kdyz k tomu nemas co rict tak nic nepis, Diky.

Reagovat
honziss

Ty jsi dneska zase naprosto mimo. Nechápu kde chodíš na tyhle nálady. Měl bysis dát studenou sprchu.

Reagovat
$dolar$

Prestan se ztrapnovat na tyhlety debaty o pi....ach nemam naladu. Nemas k tomu co napsat tak nic nepis.

Reagovat
fantomas

Holka utekla, nebo co se stalo?

Reagovat
$dolar$

HAHA.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem kdysi rikal, jsi hrozne naladovy:)) obcas skvela diskuze, obcas toto..

Reagovat
fantomas

To je fakt, skoro neni vidět. Na balonu sem ho neviděl snad ani jednou. Je náko pasivní dneska.

Reagovat
$dolar$

HAHA.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes je tam to jedno z mala dobreho.

Reagovat
$dolar$

A co je na nem tak dobryho? To ze je Brit? Mozna. Sestavu postavil nesmyslne. Bellamy nema na hrotu sam co delat. Taktika naprosto proti Stoke neucinna. Opravdu nechapu co je uz x mesicu trenuje. Ja chapu ze ma Hughes u vas gloriolu hvezdy, ale nic dobryho pro City zatim neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je proste v tom, ze on nema zadnyho hrota, ktery by mohl od zacatku delat. Jasne, mel nejakyko koupit, ale on neustale jedna o Cruzovi. Takze jiny reseni, nez Bellamy na hrotu nebylo, protoze radsi mit na hrotu jednoho podhrota a pet silnych zalozniku, nez mit na hrotu bud neschopnyho Jo nebo Caiceda. Taktika proti Stoku neucinna. Arsenal tam prohral, Liverpool s nima dvakrat remizoval, MU dalo gol v nastaveni, Aston Villa prohrala. Kdo mel na Stoku dobrou taktiku ?...

Reagovat
smazaný uživatel

* od zacatku hrat

Reagovat
$dolar$

To co udela sam Bellamy na hrotu je uplne stejny jako to co by tam predvedl Benjani. Nemelo smysl kupovat Bellamyho kdyz k nemu nema druhyho hrota. dal bych vyzdvihl jeho naprosto nesmyslny stridani Kdy poslal na hriste Elana , kterej je typove uplne stejnej hrac jako Ireland a navic dneska i Robinho. Ty tri si tam naprosto prekazeli. Jedinej hrac kterej to trochu rozhejbaval byl Bridge. Proste mel postavit Joa nebo Caiceda od zacatku , ikdyz jsou neschopny, protoze by alespon umoznil hrat trochu Bellamymu, takhle vyradil Craiga prakticky ze hry.

K tomu Stoke, jakto ze pokud jsou tak dobry nejsou 1.?

Reagovat
fantomas

Tou poslední větou si se hrozně ztrapnil.

Reagovat
$dolar$

A co mam na to napsat? Ja nejsem trener. Pokud by byl Hughes kvalitni trener tak by vedel co na ne ma hrat. Urcite ne to co dneska predvedli , kdy za celej zapas nevystrelili na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nekvalitni trener je i O'Neill, Wenger, Ferguson a Benitez. Jen proto, ze nedokazali s jeste lepsima tymama na Stoke na jejich hristi vyzrat. Dneska perlis:)))

Reagovat
$dolar$

A jediny kvalitni je Scolari , ktery to dokazal

Sam vis ze to tak nemyslim , pochopil bych kdyby se Man City nepovedl jen tento zapas, jenze oni jsou tragicti ve vsech a pritom tym maji vice nez dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicti jsou jen venku:)) doma hraji paradne, prehrali Arsenal, nekolik tymu fakt zdrtili. Nevim proc to nejde, Sparky mel za Rovers venkovni zapasy o dost lepsi.

Reagovat
$dolar$

Z Rovers vubec odchazet nemel, byl to tym ktery mu idealne sedel a navzajem si neskutecne vyhovovali Je to skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze on ten tym prerostl. Bohuzel byl zvykly na tym, ktery je logicky a kvalitativne vyrovnane poskladany po vsech radach. Ted prevzal neco hroznyho a zatim se mu vubec nedari ten tym pretvorit do podoby Rovers na vyssi urovni.

Reagovat
$dolar$

A podle me se ani nevydal tou spravnou cestou jak ten tym pretvorit.

Reagovat
fantomas

Ani MON, ani Ferguson, ani Wenger, ani Benitez to nezvládli o nic líp. Nezdá se ti na té tvé teorii něco divného?

Reagovat
$dolar$

Viz vyse.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase je každý generál.

Reagovat
$dolar$

Proc po zapase, herni projev Man City se od zacatku sezony nezlepsil. Spis naopak zhorsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...já jsem myslel, že se bavíš o tomto zápase...ale asi neumím číst.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem se bavil o tom, ze by mel Hughes uz odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. Tak by to bylo nejlepší. Aby zas přišel nový manažer, který azs nakoupí nové hráče a bude to neustále dokola...nefandíš ty náhodou Chelski?

Reagovat
$dolar$

Ne nefandim

Reagovat
terry

Najednou.

Reagovat
$dolar$

Jasne ze jim fandim, a vi to i Aaron, takze si nech svy oci doma.

Reagovat
terry

Ty si nech svoje blbý kecy doma. Já tu očima nekroutil první.

Reagovat
$dolar$

A ja je nekroutil na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy byl hodne aktivni a byl jeden z mala utocnych hracu, ktere bych vyzdvihl. Dneska te dolare hodne nestiham. Proc hodnotis jestli bylo dobre nebo nedobre kupovat Bellamyho, kdyz jeste neskoncil prestupni termin? To snad nemuzes myslet vazne Vzdyt jeste je cas, aby prisel hrot a kdyz vezmes v uvahu, ze Allardyce vsude mozne hleda hrota, tak asi ten Cruz prijde. Ze se nehodil Bellamy na Stoku z nej snad nedela spatny prestup ...

Ano a ted mi rekni uprimne, co mel podle tebe udelat, aby to rozhybal? Jo a Caicedo k nicemu nejsou, takze kdyz Caicedo prisel, mel 2 prihravky, z toho jednu uspesnou a nevyhral zadnou hlavicku. Pak tam mas Gelsona, obrance a Elana. Poslal bys neschopny hrot, obrance nebo DMF?... Elano byl logicka varianta, protoze hrali na 5 defenzivnich hracu a musel tam jit nekdo schopny utocit. Mozna jsi si nevsiml, ale prave po kombinacich Elana s Irelandem meli nejvic sanci a Elano tu hru dost silne ozivil.

K tomu Stoke, to od tebe dost nechapu. Fakt mi ta tva poznamka unika.

Reagovat
$dolar$

Ja bych ten tym postavil , ale uplne jinak nez on. Mek hrat od zacatku na dva hroty. Jo a Bellamy. bylo by to neco na co byl Jo zvykly hrat s Vagnerem. Do zalohy mel na jedno kridlo postavit SWP na druhy Robinha, doprostred Irelanda ( popripade Elana) a jako DM Nigela. A hlavne meli hrat jinou taktiku nez si hrat hazenou pred vapnem. Meli jezdit po lajnach a mel chodit jeden centr za druhym.

Ono nejde jen o Stoke, jde o celkovou vykonnost Man City, ktera je cim dal tim horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden centr za druhým proti těm obrům v obraně Stoku? Super plán...

Reagovat
$dolar$

Urcite by to zpusobilo obrane vic problemu nez jen stat ve vapne a divat se jak si hraci Man City nahravaji okolo vapna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl, ze stejne jako Hughese by te prekvapilo, jak zadna taktika proti tomu nechutnymu betonu Stoku nefunguje.

Reagovat
$dolar$

Tak neco na ne fungovat musi, jinak by opravdu nebyli 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nebyli??... Doma nevyhravaji ani neprohravaji, to je snad pomer, ktery je ma dostat do CHL?... Na jejich hristi na ne nic nefunguje a oni nejsou schopni kvuli taktice, na kterou nic nefunguje, nic vymyslet.

Reagovat
$dolar$

No nevim treba proti Lpoolu byli lepsi. A vetsinou si nejakou sanci pripravi.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Díky němu je ještě ManCity trochu normálním klubem.

Reagovat
Tomanatura

Jojo, to by měl každý, který prohraje na Stoke. Ti jsou doma pomalu neporazitelní..

Reagovat
fantomas

Bendtner-Ade na hrotu, to bude zas parádní podívaná. Nejlepšího hráče nechá na lavičce a Wilshere se ani tam nevejde. On se už asi totálně pomát.

Reagovat
$dolar$

To to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie na lavicke ja to nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy vie,ze Bendtner je na cely zapas velmi slaby clanok...Preco Persie neni v zakladu??Este ze hra Kolo...ach jo,dufam ze dneska nam ukaze Arsenal pekny fotbal po dlhom case,na vysledku nezalezi...

Reagovat
fantomas

Pěkný fotbal s těma dvěma na hrotu a Diabym s Denilsonem ve středu? Hodně těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

preto som napisal,len moje zbozne "dufam"..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí van Persie na lávku, Nasri pokud možno taky a hurááá do Evropské ligy

Reagovat
fantomas

Oj pomalý Nasri donutil Neilla k odkopnutí balonu do autu, leč na něj při startu na míč ztrácel dobré čtyři metry.

Reagovat
$dolar$

Nasri zatim hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,zas je lopta horuci zemiak...

Reagovat
fantomas

Tjn, jak kdyby sme si přihrávali tak nějak omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Diabyho hlupe fauly v poslednej dobe su velmi zbytocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je zas hnus,neda sa na to pozerat...tie nase trapne centre pretazene...

Reagovat
smazaný uživatel

denilsonovi ide "karta",to zas je...

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne se A.Johnson zase trefil:))

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Chazy- jak zatim vypada Villa - Wigan?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to spad, ale zatim hodne nepresnou finalni fazi a tak se nevytvareji sance. Wigan to docela otevrel, takze goly by mohly prijit:)) Rozhodne se nehraje na 0:0.

Reagovat
$dolar$

A kdo je lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Bramble prave letel centr proti Wiganu na hranici velkyho vapna, Bramble excelentne vyhral hlavicku, ale bohuzel jaksi na spatnou stranu, takze padala primo pod brevno Kirklanda.. bohudik to vyskrab:)))

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

zeptam se tu par odborniku...na kterej fotbal se mam divat(co je ted zive)?jsem PL lama

Reagovat
$dolar$

Villa- Wigan nebo Bolton - Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

koukam na arsenal

Reagovat
fantomas

No hůř sis vybrat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

no neni to ten arsenal co jsem znal ... jak to??

Reagovat
fantomas

No těch důvodů je nepočítaně. Přepni radši jinam každopádně.

Reagovat
$dolar$

Koukam na to na prime , ale je to vazne hruza az se mi chce z toho smat

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhraji...west ham je marnej

Reagovat
$dolar$

To spis Arsenal je marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hraje jen arsenal a WH se nedostal ani za pulku

Reagovat
$dolar$

To ale nemeni nic na toom ze je Arsenal marnej.

Reagovat
honziss

Záleží co bereš jako marnej. To, že netráví většinu času útočením nebo aspon na půlce Arsenalu neznamená že je marnej. Podle mě je marnej spíš Arsenal, který se zatím marně pokouší dostat se přes precizní obranu WHU.

Reagovat
vitasrp

WHU hraje naopak výborně.. Zvolil excelentní defenzivní taktiku, Arsenal skoro nepustil do šance, rychle k jejich hráčům přistupuje a když se to tak vezme, WHU měl i největší šanci utkání.. Pravda, ofenzivní část hry není nikterak bůhvíjaká, ovšem na ten styl hry, který by na Arsenal platil nám chybí hráči.. Jak říkám, dneska je velká škoda Bellamyho.. Ale marnej West Ham, to určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel

OK uz mlcim :o)

Reagovat
Tomanatura

Arsene knows...

Reagovat
didosh

Man.city to je banda neschopných amatéru

Reagovat
smazaný uživatel

S.Puygrenier... hral uz nekdy??? Nebo dal gol pri debutu???

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Spurs opet vyhravaji

Reagovat
smazaný uživatel

To branenie standardky bolo nieco strasne

Reagovat
fantomas

Už dvakrát střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puygrenier.

Reagovat
$dolar$

On prestoupil nebo hostovani?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování.

Reagovat
$dolar$

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

A nevis jestli tam je opce na prestup??

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam opce na přestup, kterou by Puygrenier rád využil.

Reagovat
r.mrazik

nemate nekdo adresu,kde sledovat villu s wiganem ? myp2p neni a z rojadirecta nic nejde

Reagovat
$dolar$

www.atdhe.net zkus.

Reagovat
r.mrazik

ono mi to nejelo...ale ted koukam ze to naskocilo...kazdopadne dekuju

Reagovat
r.mrazik

a zrovna golova hlavicka Heskeyho...skoda ! jdu pro neco na zub a snad ten wigan dostane na sisku

Reagovat
smazaný uživatel

Az bude hrat proti silnejsimu tymu, tak mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Malem gol do satny:)) krasne Mido..

Reagovat
$dolar$

Figueroa

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jsou si hrozne podobni

Reagovat
$dolar$

Jj jsou tmavsi

Reagovat
smazaný uživatel

A maj stejnej dres:( kdo se v tom ma vyznat

Reagovat
r.mrazik

uff,to bylo jen tak tak...jeste,ze tam je Friedel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to ted bezi vyborne.

Reagovat
$dolar$

Friedel

Reagovat
terry

Friedel.

Reagovat
vitasrp

Behrami je dneska naprosto vynikající Ta jeho defenzivní činnost, kdy dokáže vyhrát jakýkoli souboj, to je prostě pohádka, v ofenzivní činnosti zase je schopný míč podržet, přihrát a nebo obejít protihráče, i když dneska uznávám, není tolik aktivní, přeci jen má na své straně má Nasriho a ted Velu.. Tudíž má daleko více defenzivnějších úkolů než je obvyklé.. Nicméně jeho výkon

Jinak jaký to paradox, Arsenal má zase míč celý poločas, zase buší do zavřených vrat prostředkem a přitom jediné šance, které měl, byly po centrovaných míčích, které WHU neumí bránit.. Takhle to hráli do 20 minuty, kdy to tam jakž takž větral Nasri, pak jsme si na něj dali pozor a Arsenal to znova začal tahat středem, což nemá vůbec žádný účinek..

A ještě něco, WHU se dostalo asi 2x za půlku, jednou to byl kolmý míč za obranu, který C. Cole nestihl, bohužel, tadyhle prostě chyběl Bellamy, typický brejkový hráč.. A ta druhá, to byla ta největší šance zápasu, kdy to Clichy vyhlavičkoval z brankové čáry.. Jak říkám, WHU tam klidně může uhaluzit výhru

Reagovat
honziss

Ještě bych dodal, že bych stáhnul Di Micheleho, dneska tam není moc platný. Zkusil bych postavit toho Savia, je to rychlík, ten by tam mohl něco zatáhnout a..

Reagovat
terry

Rodallega.

Reagovat
smazaný uživatel

Spam.

Reagovat
Tomanatura

Ale krásný...

Reagovat
Tomanatura

Zajímavé je, že první v dorostenecké lize je celek City...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že tam není žádná koncepce

Reagovat
Tomanatura

Tak prý odtud začínají vycházet dobří hráči, takový Sturridge je prý jen první vlaštovka...

Reagovat
smazaný uživatel

njn...ale jak to končí... Pool taky 2x za sebou vyhrál FA Youth Cup, ale k čemu to je, když jim Benitez nedá šanci???

Reagovat
terry

Rodallega zatím vypadá slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa si zatim vytváří hezký tlak, občasné výpadky WIganu nikam stejně nepovedou.. Millner

Reagovat
smazaný uživatel

Mate hrozne nebezpecny standartky a navic vam u nich pomaha Bramble:)))... ja budu nakonec asi rad za remizu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak máte?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, sem si zvyk, ze kazdy fandi Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě strašně zajímala Villa s Heskym. Zda se mi, že hrajou něco typu vše na Heskyho a občas něaká kolmice na Abgonlahora...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv noha, pak druha, pak treba trefim mic..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něak se mi zdá, že se naotm hřišti válí ze všch nejvíc a pokaždé se tváří stejně

Reagovat
fantomas

No hurá, konečně začnem hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

vela budes mat radost Fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ironicky myslene,za to co predviedol a dostal zltu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Abgonlahor, nebo kdo to byl

Reagovat
smazaný uživatel

sry měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U wiganu stojej všichni svatý

Reagovat
r.mrazik

to snad neni mozny !!!

Reagovat
terry

To co dneska Wigan přežije je neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fer:))) kompenzace te penalty na JJB

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze uz Brown nemuze...opira se o Heskeyho a pak jeste spadne...kasparek

Reagovat
smazaný uživatel

ejjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

SPURS

Reagovat
terry

Jasná malá domů..

Reagovat
smazaný uživatel

KDyž to nejde po dobrém, tak to půjde po zlém..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ne, tohle je zkrátka neuvěřitelné.

Reagovat
r.mrazik

to si delaj uz fakt srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny hrac v brane a on ho trefi

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jsme totalne rezignovali na hrani fotbalu....

Reagovat
$dolar$

Darren Bent

Reagovat
$dolar$

A Villa to je smula, ta si zaslouzi vyhru !

Reagovat
terry

Bent.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle bod si wigan vybral na hodně dlouho dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbej vtip, Wigan uz kvuli podobny smule ztratil letos priblizne 7 bodu

Reagovat
Deywid

Reagovat
$dolar$

No prosimte, takovy stesti co mate dneska to jste si vybrali na nekolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

porad to je nic v porovnani se stestim Bora na JJB.

Reagovat
$dolar$

Nj ale Boro je mi jedno, ja chci aby Villam byla ve 4ce

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal snad vyhrava?

Reagovat
$dolar$

To ne , ale cim vice bodu bude Villa mit tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamana ze VIllans musi ztrácet

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase co je moc, to je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým si rozhodně za dnešek palec nahoru nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidim, nevidim vykon. Ale dokazali na takovy rychly srovnani zareagovat dalsim golem a to si zaslouzi.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

K. Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan a WHU stale spolu:))))

Reagovat
$dolar$

Villa Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon Ben Watson si zaslouzi

Reagovat
$dolar$

Nj za tech par minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozehravku ma brilantni:)) skvele do budoucna..

Reagovat
$dolar$

promin chazy.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL....

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

tak dneska mela Villa neskutecnou smulu...mno,a nebo wigan stesti,pokud by se to bralo z fotbaloveho hlediska,tak wigan si ten bod vubec nezaslouzil...mno,snad se villa ve 4 udrzi...wigan dneska totalne zklamal,cekal jsem vic,nez ze budou stat v brane a nechat se nastrelovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AW veri svojim hracom,my nepotrebujeme ziadne posily,mame dostatocne kvalitny tym....vid tie nase "super vykony"... Je to sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jak ja mam rad zhrzeny fanousky Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak by mi vyslo uplny hovno

Reagovat
r.mrazik

sazej na tenis...australian open mi vydelalo 2 litry

Reagovat
$dolar$

( mne 13 )

Reagovat
r.mrazik

hezky...

Reagovat
vitasrp

West Ham United , Gianfranco Zola a nakonec vynikající Behrami, jeden z jeho nejlepších výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

no tak od vas som cakal viac...moc fotbalu ste teda nepredviedli....skoda,ak by ste zahrali nieco,aj by som vam prial 3 body

Reagovat
vitasrp

Ono je těžké hrát fotbal, když nám ta vaše banda v podstatě nepůjčí míč Pravdou je, že několikrát jsme ho zbytečně hned ztratili a pokud se nám podařil jakýsi přechod vpřed, zase se útok málo doplnoval.. Ale Zola tam jel s čistě remízovou taktikou a podařilo se mu ji uhrát, tudíž musí být velice spokojený.. Možná, že kdyby u nás ještě byl Bellamy, hra by vypadala jinak, takhle ale Zola hrál s Di Michellem jako záložníkem a jediným Colem jako útočníkem.. A na ty3 body WHU zase nemá takovou kvalitu, to bych toho chtěl moc

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na sucasny Arsenal ani niejaku extra kvalitu nepotrebujete...Na to aby ste nas porazili ju mate v pohode aj teraz...Neva WHU je jedno z mala sympatickych muzstiev v money league,takze vam drzim palce na co najlepsie umiestnenia,trebars aj pred nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na pozapasovu tlacovku...a na nove vyroky niektoreho z hracov,ze sme stale v boji o titul..My uz nie sme v boji ani o ligu majstrov...ach saskovia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte,kde by se daly sehnat informace o Super Bowlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tež jsem uvažoval, že se poprvé v životě podívám. A na wikipedii je toho dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp by to chtělo sebrat bandu lidí,jít do hospody a dát si andělská křidýlka... Jenže v neděli večer ti nikdo do hospody nepůjde,kor když zápas začíná v půl jedný a já mám zítra zkoušku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn a se vším jak to Amíci dělají,takže ještě ty coly a samé mastňárny :D Jako šel bych, zítra bulnul školu a užít si super bowl Jinak ky sis toho sportu začal všímat? Mi se to začlo líbit jak si v seriálu Krok za krokem kupovali takové ty velké palce na ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Já si toho všiml až v HIMYM,předtím jsem to nějak neregistroval... Bohužel jsem dneska doma a navíc nám z kolejí stejně odjeli Amíci,co tu byli na praxi odjeli domů,takže bych si to v Praze ani neužil...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Ht7mK5dX0es

už je mám naložený a těším se na můj třetí Superbowl , to je nehorázná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nás čeká nejtěžší zápas venku v sezóně. Jestli dokážeme dát dva a více gólů, tak budu šťastný.

Reagovat
Devil

Nejtezsi zapas venku uz projeli 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Na OT se už nám v minulosti několikrát vyhrát podařilo. Beru to takhle.

Reagovat
Devil

Reagovat
Tomanatura

Tak dneska všichni fandíme Liverpoolu, ať ještě něco ve zbytku sezony předvedou. Přecejenom by bylo zajímavější přít se o titul s rivalem, než jít k němu v mírném poklusu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes čistá 2 . FCL-CFC: 1:4.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe sem to čekal A proto taky napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadnout to může jakkoliv.. Pokud se Drogba nebude plazit po hřišti,Deco,Belletti a spol budou na lavičce a na křídle bude Kalou,tak to dopadnout může jakkoliv. Zvlášť,když španěl nasadí Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Máš 100% pravdu dopadnout to může jakkoliv. I třeba 3:0 Ale já prostě VĚŘÍM !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

když Benitez nasadí do zálohy Lucase+Masche....tak si myslím, že je rozhodnuto

Reagovat
Tomanatura

Třeba se Lucas s Rafou v noci pohádal a dnes nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

to nehrozí... ti si užili noc plnou nezávazného sexu

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych... Záloha Deco-Mikel-Lampard-Ballack a před nima Anelka s Drogbou a je to zase obráceně...

Reagovat
smazaný uživatel

ta taky nevypadá špatně ale zase je přeceňuješ, když to Benitez poskládá takhle:Benayoun, Masch,Lucas,Babel-Gerrard-Torres....tak Gerrard s Torresem se budou ploužit vepředu, protože se k nim žádná přihrávka nedostane a aby tam pak Škrtěl s Carrou sami bránili impozantní trojici Ballack, Lampard, Deco

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach aby se nalevo neobjevil Dossena. Jinak záloha je u Reds lepší ... Ballack a Deco neviditelní, Lampard dává náhodňáky. Kuyt - Alonso - Mascherano - Gerrard - Riera a na hrotu jenom Torres, tak je to ok Dneska vyhrajem!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle bych si to taky představoval, ale Benitez je schopný nasadit tam Lucase, Benayouna a Babela...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před půl rokem jste z Babela dělali boha a nechápali jste,proč ho Rafa nedává do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl Scolari idiot a postavil to,s čím Grant loni válcoval ligu,tj zálohu bez Deca,ale s Kalouem,tak to vypadá úplně jinak... Mikel na DM,Ballack takový DCM a před nima Lamps a na křídle Kalou s Anelkou,to by mohlo být něco úplně jiného... Fans CFC se můžou modlit jen za to,aby nastoupil Stoch nebo Sinclair na posledních 10 minut,protože jinak to nepůjde - absolutní nedostatek křídelních hráčů a to nahrazování Decem je úplně tragické,to i ten Anelka tam bude lepší - ten aspon udělá kličku. Malouda je tuším zraněnej,ale vynechat Deca a postavit lonskou úspěšnou jedenáctku,tak by to bylo mnohem silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Že sem blázen? Jo sem

Reagovat
smazaný uživatel

12:30 Given se upíše Manchesteru City

Shay Given ještě dnes přestoupí z Newcastlu do Manchesteru City, irský brankář se v Manchesteru v těchto chvílích podrobuje vstupní lékařské prohlídce.

Magpies... Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Harta pustit na druhou stranu jako část transakce,ten kluk by měl pravidelně chytat

Reagovat
Kapřík

Kdepak, rád bych viděl v bráně Newcastlu Harpera, ten si to už zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Harper si při zranění Givena loni zachytal docela dost. Navíc nevím jestli by se Newcastle zachránil

Reagovat
Kapřík

Harper je výbornej, v brance ani Givenově odchodu Newcastle problém nemá a jestli se nezachráněj, bude to určitě něčím jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel sem to tak že je Harper špatnej golman, ale že když vyrobil Coloccini chybu tak to pořád neznamenalo gol protože tam byl fantastickej Given na kterýho se dalo vždycky spolehnout. Samozřejmě že sestup by byl způsobenej úplně něčím jiným, ale to už je všeoecně známej (a pořád nevyřešenej) problém

Reagovat
Kapřík

Hart by se měl spakovat a okamžitě někam zdrhnout, nebo si zmrví kariéru . Doporučoval bych Middlesbrough.

Reagovat
honziss

Boro dobrého gólmana potřebujou, to je fakt. Pokud jim tam bude chytat pořád Turnbull, tak to letos vidím s nima bledě.

Reagovat
Kapřík

Taky si myslim, Turnbull bohužel na PL nemá, dělá hodně chyb, to už jsem se letos párkrát přesvědčil. Potřebujou tam někoho plus mínus spolehlivýho, asi nejvíc ze všech PL týmů, se mi zdá.

Reagovat
Devil

Tak to me hodne sere.Given k Newcastle patri....

Reagovat
fantomas

Uplně zbytečný, ale uplně. UUPLNĚ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nandal mě prostě sere! Ale je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Roger nemá šanci ani ten 5. set nebude třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

ty prohozy i kdyby měl Federer o půl metru delší ruku, stejně mu to nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Mel v tom finale byt Verdasco:)) Ale jinak ma stesti, ze dneska Federer tak malo chodi na sit a dava tak malo viteznych micu. Strasne mu to ulehcuje obcas

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky sem tam chtěl Verdasca.Byl dobrý. Myslím si,že Fedex už nebude 1. Ted RG-zase ten španělský a pak Wimbledon-no.....nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru tak, ze momentalne je Nadal jednicka, ale jsou dva nejlepsi tenisti sveta, Federer a Nadal a zase se to mezi nima jednou otoci a prvni bude Svycar. A pak je nekolik co jim sekunduji:)) snad se mezi ne Verdasco zacleni, za tenhle turnaj si to zaslouzi.

Reagovat
Tomanatura

Roger je strašný sympaťák. To ten hnusný, škaredý španěl, ten má nesympatie na rozdávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem tu jediný, co fandí Nadalovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ze nejsi. Mne jeho styl hry nesmirne imponuje a ty antipatie na me nepusobi ani z jednoho z dnesnich finalistu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne v tom finale vubec nema byt:))

Reagovat
smazaný uživatel

mi se v pátek taky víc líbil Verdasco.... ale prostě z téhle dvojice je to jasně Nadal

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi si hlidej, co zas vymysli Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5. set To Nadal odehraje za 3 dny 10 hodin zapasu. Ja mam vetsinou dost po dvou, trech hodinach kdyz je to v poradnym nasazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

to já mám vždy už po 1. setu otlačené ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Keane nenastoupí k utkání proti Chelsea, manažer Liverpoolu Rafael Benitez irského útočníka k zápasu nenominoval.

Reagovat
smazaný uživatel

cos čekal od Beniteze.... já jen čekám, až nenominuje k zápasu Gerrarda s Torresem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis cekam co udela v prubehu utkani Doted nemuzu pobrat, proc proti nam v minulem kole stahnul Torrese v polovine polocasu za stavu 0:1 a proc po vyrovnani vystridal za Gerrarda Keana nikdy to nepochopim asi....

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde pochopit

Reagovat
Kapřík

Rafa umí ničit skvělé hráče dokonale, to se musí nechat.

Reagovat
Devil

Mohl by jit pomoct Newcastle.

Reagovat
papos182

treba mu to poradil lucas..

Reagovat
smazaný uživatel

Rafov "boj" s veternými mlynmi pokračuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tipy na zápas FCL-CFC ? At se pobavím. mimochodem včera sem dal Soke-MC-1,Villa-O,a Fed-Nada-3:2 na sety. Uvidíme

.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a nesmirne nudny fotbal.

Reagovat
Devil

No,musim uznat,ze na ukor MU bych to i bral.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 fotbal z říše snů...nebudeš se nudit ani minutu....celý zápas nahoru-dolů.... neuvěřitelné kombinace, nasazení, bojovnost,odhodlání

Reagovat
Tomanatura

Přímo z tebe srší ironie

Reagovat
smazaný uživatel

njn...nikdy jsem neuměl lhát

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zapas zacina ve 14:25, my mluvime o LFC - CFC:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Dossena-Ballack, Deco, Belletti

Reagovat
Tomanatura

Spíš bych ten zápas hodnotil takto:

Chyby v rozestavení, chyby v taktice, chyby v postavení hráčů, chyby ve střídání -

Rafa - Scolari 7:7

Reagovat
smazaný uživatel

já umím počítat jenom do sta----

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chyby v rozestavení... Ono to má smysl,jen to nemá smysl proti týmům,které zahustí střed hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

co ?? Ty Talky? Napiš to znova,nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché,Scolari i Benitez jsou takoví idioti,že to dopadnout může jakkoliv. A vzhledem k tomu,že zkušenosti budou na straně Chelsea(kde očekávám v ofenzivě v základu jediného hráče pod 29let),tak je výsledek logický. Pokud teda nebude hrát Xabi a Mascherano,to by pak bylo zase na 3:2... Spoléhat se můžete na Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

no wsadim 2

Reagovat
smazaný uživatel

jdeme se dívat ke mě do hospy,s kámošema(fan MU) To si zase užiju,všichni hcou taky plichtu. No jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

350. pro Rafu.... a všichni RA-FA RAFAEL, RA-FA RAFAEL.....

Reagovat
$dolar$

Benitez?

Reagovat
smazaný uživatel

i Nadal jestli chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadal? Fuj co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nevíš, kdo to je??? tobě asi tenis nic neříká, že? vždyť to je letošní vítěz Australian Open....

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli máš doma EUROSPORT, tak to tam přepni a uvidíš, o čem mluvím....

Reagovat
$dolar$

Ja koukam na netu, ale furt nevim o cem mluvis

Reagovat
smazaný uživatel

tenis se to jmenuje....

Reagovat
$dolar$

Prestan si hrat na blbyho a uznej ze jeste nic neni rozhodnutyho

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
$dolar$

Taky se tak skrabes v prdeli , ze mu fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co tím myslíš...ale fandím mu VAMOS

Reagovat
$dolar$

Nevis? Tak to mu teda moc nefandis

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se!

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi jo no,sakra! Fedex- Škoda

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to teď Federer ještě otočí, tak si nechám narůst vlasy na lopatky...

Reagovat
$dolar$

Uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě Federer nebo moje vlasy???

Reagovat
$dolar$

V pohode to Federer otoci.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nepovídej.....

Reagovat
smazaný uživatel

a já prodám kšeft

Reagovat
$dolar$

Ale jinak musim rict ze tak prisernej tenis jsem uz dlouho nevidel Dokazal jsem se divat jen na prvni set a ted taky , ale je to na

Reagovat
Devil

Tenis je nuda.

Reagovat
$dolar$

Tenis nuda neni, ale to co dneska predvadi nuda je.

Reagovat
Devil

Me tenis bavi jen hrat,ale u televize u nej dlouho nevydrzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak co, nektery vymeny byly uzasny. Ale na zapas Nadala s Verdascem to fakt nema.

Reagovat
$dolar$

No to bych rekl ze je to jeden z nejhorsich tenisu na AO vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

kamaráde, ty se v tenise asi vůbec nevyznáš.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nadal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ale hlavne pokud dneska vyhraje Nadal tak to bude ostuda protoze si to vubec nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady....

Reagovat
smazaný uživatel

volejte sláva a 3 dny se radujte....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck off Nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Trapny finale, s trapnym koncem a trapnym vitezem Fakt hnus , nechapu co to Federer delal treba ve tretim setu

Reagovat
vitasrp

Hlavně se Roger v posledním setu porazil absolutně sám.. Na výhru měl, jenže výkon který podal v 5 setu, to byla fakt katastrofa.. Nadal nemusel mít snad žádnej vítěznej úder, to Roger všechno vyházel

Reagovat
smazaný uživatel

Tk Federer uz musi mat na Nadala tazke srdce...Nevadi dobre mu tak..Federer je neskutocne namysleny clovek,co som pocul ...Nadal sympatak..a teraz si ma zozerte...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nejsou namysleni ani jeden, ac na to jeden z nich fakt vypada:))) nebo se alespon snazi nevystupovat jako namysleni..

Reagovat
$dolar$

No nevim jak tobe, ale namyslenej mi prijde spis Nadal nez Fedex

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ze jeho jsem myslel tim, co na to spis vypada. Na me tak nepusobi ani jeden.

Reagovat
$dolar$

Taky bych nerekl

Reagovat
Tomanatura

Federer vypadá chováním a elegancí jak Berbatov.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy, presne nad tim jsem dneska premyslel:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je mi ho fakt lito. On proste kazdyho hrace dokaze znicit a ten jeden jedinej mu kazdej turnaj zkazi. Pri tom casto Federer ty ostatni nici lepsim tenisem, nez Nadal, ale jak jsou proti sobe, tak to najednou nejde. Musi doufat, ze mu bude Federa odstranovat Verdasco a podobni:))

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Bebratov plakava po prehratom zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Po prohranem finale, ne zapasel i Terry:)) na tom fakt nic spatnyho nevidim...

Reagovat
$dolar$

Na 5. set vubec nemelo dojit. 3.set mel 6breakballu zasebou , co na to rict? Nadal

Reagovat
Devil

Nic,jdu se divat na valku severanu.

Newcastle!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Sice celkem starý, ale přesto

Reagovat
Devil

jj,znam,

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sem smutný ( Roger ) a doufám,že mi to nedodělá CHELSEA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool do toho!!!

1:0 (Torres)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool od toho.

Reagovat
$dolar$

FEDERER to je opravdovy gentleman a za sve slzy se nemusi stydet

FEDEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ti připadá Nadal tak namyšlený po téhle pokloně směrem k Federerovi??

Reagovat
$dolar$

Zaprve jsem to nikde nenapsal a zadruhe odpoved mas o par radek niz.

Reagovat
smazaný uživatel

Díváte se na Rogera? Škoda! Roger,Roger,Roger

Reagovat
$dolar$

Je mi ho lito a je to hrac na kteryho svet nikdy nezapomene

Reagovat
$dolar$

Nadal

Reagovat
smazaný uživatel

Hodite sem niekto link na zapas Newcastle-Sunderland ?

Reagovat
$dolar$

na www.atdhe.net to neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mi to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy vůbec končí ten přestupní termín ? díky

Reagovat
$dolar$

Zitra.

Reagovat
smazaný uživatel

neska ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Magpies, Wisemu se ten tym vazne povedl. Coloccini je prestup roku.

Reagovat
$dolar$

Cisseeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt bych nechtel byt fanouskem NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako meli by se naucit vyhravat venku, protoze doma je v blizky dobe ceka MU, AFC a CFC a ty dulezity zapasy hrajou predevsim na hristich soupere. Jestli tam brat nebudou, tak je to sestup.

Reagovat
Staenly10

Houby,minimálně remíza to bude

Reagovat
smazaný uživatel

O to vubec nejde, hraji otresne a doma nemaji lehky zapasy. I kdyby dneska brali tri body, tak klidne sestoupi.

Reagovat
$dolar$

No vidim je cim dal vic na sestup No nic jdu do kina. Tak pak mi popises Pool - Chelsea Mej se cau.

Reagovat
Staenly10

Vím,že to neni dobré. Když se nedaří herně,tak se to musí ukopat silou vůle a nasazeností. Myslim si,že z tohoto zápasu nějaký bod bude (nebo spíše věřim). Z těch 3 domácích zápasu by nějaké body být mohli. A když teď budou mít těžší lost,tak pak by zákonitě měl přijít lehčí los...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se tady mějte pěkně,jdu na předzápasovou tisk.konferenci( ) FCL-CFC.A vylechnout si ty kecy od kamarádů,že zase MU bude 1. a,že FCL je marné a my že sme hotoví atd.atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo link na Live vs Chelska? Na atdhe mi to nechce bezet :\

Reagovat
smazaný uživatel

na LFC stránkách je odkazů tucet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gerrard padá jak hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard to je opravdu ubožák.. Že to má zrovna on zapotřebí..

Reagovat
Slejdy

Fernandooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

fernando nejlepsi z messim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele