Anglická Premier League - preview 20. kola

28.12.2008, 08:55, aktualizováno 30.12.2008, 08:15
Previews
Dvacáté kolo zakončí dva týmy, z jejichž výkonů fanoušci zatím rozhodně nemohou býz zklamání. Domácí Hull, ač nováček, se stále pohybuje v horní polovině tabulky, daleko od sestupu. Aston Villa dokonce vážně ohrožuje nadvládu velké čtyřky.
Newcastle United - Liverpool FC  (neděle 13:00)
První Liverpool čeká v náročném vánočním programu další duel, tentokrát zavítá na St. James Park, kde je doma Newcastle United. Reds budou chtít navázat na poslední výhru nad Boltonem, která utlo sérii remíz. Jen s vítězstvím v kapse budou mít jistotu setrvání na prvním místě.

Newcastle sice leží na 12. místě a mohlo by se zdát, že hraje o klidný střed tabulky, jenomže tomu tak zdaleka není. Magpies, leč jsou šest pozic nad sestupovými pozicemi, totiž mají na prvního aktuálně sestupujícího, tedy Stoke, pouze dvoubodový náskok. Naposledy prohráli ve Wiganu a přišli o delší sérii neporazitelnosti.

Proti Liverpoolu je ale cokoliv napravovat velice těžké, obzvlášť když hrají Reds o první příčku. "Je pěkné být stále první a doufáme, že tak vkročíme i do nového roku," prohlásil asistent manažera Reds Sammy Lee. "Proti Newcastlu to bude složité, velmi složité, ale s naší současnou formou se na zápas těšíme. To, že jsme na první místě, ukazuje naše postupné zlepšení. Být v prosinci první ale nic neznamená."

Leeho kolega a manažer Reds Rafa Benitez již může počítat s Argentincem Javierem Mascheranem, jenž vynechal poslední zápas s Boltonem. Na lavičce náhradníků by se mohl objevit také kanonýr Fernando Torres. Mimo hru je stále Alvaro Arbeloa.

Newcastle bude muset promíchat sestavu. Nejenom že svěřenci Joe Kinneara padli ve Wiganu, ale zároveň přišli hned o čtyři hráče. Jose Enrique se zranil při rozcvičce, Mark Viduka si natáhl sval, Habib Beye má pro změnu podezření na zlomeninu a Sebastien Bassong utkání korunoval červenou kartou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.45 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (neděle 15:00)
Premier League čeká v rychlém sledu další kolo, v němž poslední West Bromwich Albion přivítá na domácím stánku The Hawthorns Tottenham Hotspur. Pro WBA to může být jedna z posledních šancí, jak se odpoutat ode dna tabulky, naopak pro Spurs je to příležitost utéct sestupovým vodám.

West Brom by potřeboval výhru jako sůl. V posledních dvanácti zápasech totiž zaznamenal pouze jediné vítězství a na dně Premier League ztrácí na předposlední Blackburn dva body, na další týmy už pět. Ani Kohoutům z Tottenhamu se v posledních týdnech příliš nedařilo, když tři body získali naposledy před třemi týdny.

Naposledy West Brom utrpěl porážku na hřišti Chelsea, kde toho příliš nepředvedl. Navíc přišel o Abdoulaye Meiteho, jehož bude trenér Tony Mowbray postrádat až šest týdnů. Nahradit by ho měl Leon Barnett. Chybět bude také suspendovaný Paul Robinson.

"Musíme se zaměřit na určitá utkání a když se podíváte na venkovní duel s Chelsea a domácí s Tottenhamem, ve kterém máme více šancí?" položil novinářům řečnickou otázku Mowbray. "V neděli nás čeká rozdílné utkání než to na Stamford Bridge, s jinými hráči a rozestavením. Klíčové možná bude, že jsme proti Blues nechali sedět dva útočníky."

Tottenham bude muset rovněž udělat změnu ve své obranné formaci. Duel s WBA totiž nejspíš vynechá s kolenem laborující Ledley King. Nahradit by ho měl navrátilec Jonathan Woodgate. Nejistý start je také u Toma Huddlestona, jenž odešel z duelu s Fulhamem s poraněným kotníkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Wigan Athletic  (neděle 15:00)
Duel mezi Wiganem a Boltonem nabídne střetnutí dvou tabulkových sousedů, a proto nás čeká zřejmě nejvyrovnanější zápas již prvního kola jarní části soutěže.

Zápasy Boltonu letos jen sporadicky končí remízou a za posledních deset ligových utkání jsme se o tom mohli přesvědčit. Jenže v poslední době začíná výkonnost Wanderers klesat, a to když doplácejí především na svou špatnou defenzívu. Ta se nepředvedla v nejlepším světle ani proti Liverpoolu, který bez nějakých problémů zvítězil v pátek jasně 3:0 a způsobil tak, že se musel Bolton pakovat ze své deváté příčky, kterou si držel. I přesto ale může být kouč Megson spokojený, jelikož jen málokdo počítal s tím, že by se mohl jeho tým pohybovat v horní části tabulky. Na druhou stranu jej však od pásma sestupu dělí pouhopouhé tři body.

Ani Wigan na tom není o moc lépe, má však stále na kontě zápas k dobru, i když s Manchesterem United. Kdyby se s ním setkal v současné době, byl by mu určitě velmi nepříjemným soupeřem, jelikož se mu daří nadmíru dobře. Především na domácím hřišti je téměř k neporažení, což dokazuje také statistika čtyř výher v řadě z JJB Stadium. Venku už je to ale o poznání horší. Latics mimo svůj stadión vyhráli prozatím jen dvakrát a tentokrát se tak se budou ucházet o třetí vítězství.

V boji jim však nepomůže záložník Lee Cattermole, který viděl v posledním zápase s Newcastlem pátou žlutou kartu. Jeho místo by měl zaujmout Michael Brown. Pozitivnější zprávou je alespoň zdravotní stav Ryana Taylora, který se sice necítil zrovna nejlépe, ale měl by být v pořádku.

Podobně jako obvykle, tak také tentokrát je na tom Bolton s absencemi velmi dobře. V základní sestavě by se měl opět objevit tvrdý útočník Kevin Davies, u Garyho Cahilla se o startu teprve rozhodne. Pokud by nenastoupil, doplnil by Joeye O’Briena a Ricarda Vaz Tého, kteří schopní hrát určitě nebudou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Stoke City  (neděle 15:00)
Stoke se po dlouhé době propadli opět až do pásmu sestupu a zcela jistě se budou chtít z této nepříliš pozitivní situace dostat. Stačit jim může tentokrát i remíza. Potters ovšem zajíždí v rámci 20. kola do Londýna, kde na ně čeká zvedající se West Ham United, který se spokojí jedině se třemi body.

A není se ani čemu divit. Kouč Zola sice už vede Hammers nějaký ten pátek, jenže úspěchy v podobně dobrých výsledků se stále nedostavovaly a jeho svěřenci padali tabulkou směrem dolů. Kdyby v minulém kole po dlouhé době opět nevyhráli, propadli by se až mezi poslední tři týmy. Zola však něco podobného nedovolil a West Ham dokázal vyhrát na půdě Portsmouthu, kde sice prohrával, ale nakonec stav utkání čtyřmi brankami otočil. Skvělý výkon podal především Craig Bellamy, na kterého budou i tentokrát fanoušci spoléhat vůbec nejvíce.

Na hřišti se opět neukáže Kieron Dyer, kterého trápily dlouhodobé problémy s nohou a nyní se pomalu dává dohromady. V zápase s Portsmouthem odehráli celých devadesát minut Scott Parker a Valon Behrami, a jelikož se u nich žádná zranění neobnovila, jsou připraveni i pro tentokrát. Stejně jako Mathew Etherington. Chybět ale stále bude útočník Dean Ashton.

Se Stoke to jde opět hodně dolů. Po poslední výhře ze 14. kola nedokázalo již pět zápasů v řadě vyhrát a v posledních třech utkáních nevstřelilo ani branku. A když se podíváme na statistiky svěřence kouče Pulise nyní, rovnalo by se vítězství z Upton Parku téměř zázraku. Navíc Stoke se proti West Hamu nedařilo ani ve druhé lize, kde ze čtyř zápasů hned třikrát prohrálo.

Pro tento zápas k tomu všemu musí zapomenout na služby obránce Andyho Wilkinsona, který je v trestu. Vrací se však po zranění kotníku Liam Lawrence a u Kitsona, Diaa, Griffina a Corta jsou starty opět ohrožené a nejasné.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.35 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Sunderland AFC  (neděle 15:00)
Everton, tým bez skutečných útočníků, i přes nepříjemné absence pravidelně boduje, což bude chtít potvrdit také proti Sunderlandu.

Trenér Davis Moyes nemůže mít stále klidné spaní. V minulém kole na půdě Middlesbrough opět neměl k dispozici ani jednoho čistokrevného útočníka, i přesto ale jeho svěřenci vyhráli 1:0. "Přišli jsme o všechny hráče, kteří stříleli pravidelně gól, ale pokud se vrátí, budeme skutečně silní," varuje všechny své protivníky Moyes. Jeho tým se za současné situace spoléhá především na pečlivou defenzívu, což dokazuje třemi čistými konty z posledních duelů. Především bezgólová remíza s Chelsea má velkou cenu. "Pokud nás budou lidé podporovat jako v zápase s Blues, pomůže nám to k úspěšným výsledkům," dodal Moyes.

Pro Everton je povzbuzují zprávou, že by měl být zpět alespoň nigerijský mladík Victor Anichebe. Saha, Yakubu a Vaughan jsou totiž stále mimo hru. K nim se přidají také Yobo, Osman, Jacobsen a Nuňo Valente.

Sunderland po dlouhé době našel nového trenéra, jímž se stal ten dočasný Ricky Sbragia, a věří na lepší zítřky. "Jsem velmi potěšen, že jsem dostal příležitost řídit tak velký klub, jakým je Sunderland. Mou prioritou je postarat se o to, aby se tým posunul vzhůru v tabulce a zároveň zajistit stabilitu pro budoucnost," prozradil Sbragia. Na start své nové životní éry si ale nemohl přát horšího soupeře. Černé kočky totiž mají na Toffees jenom ty nejhorší vzpomínky. Nejenom, že s nimi z posledních sedmi zápasů hned šestkrát prohrály, ale loni navíc odjížděly z Goodison Parku s vysokým debaklem 1:7.

V posledním utkání na půdě Blackburnu utržili nepříjemné rány záložníci Tainio a Richardson, ovšem i přes drobné zdravotním komplikace by měli pro tento zápas v pořádku. Podobné štěstí však nemají Craig Gordon a George McCartney.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Chelsea FC  (neděle 15:00)
Na Craven Cottage se schyluje k dalšímu londýnskému derby. V neděli se střetne Fulham a Chelsea a půjde o velice zajímavý duel. Zatímco Cottagers vytvořili z domácího stadionu nedobytnou tvrz (prohráli zde jen jednou), Chelsea má pro změnu úchvatnou venkovní bilanci, jen jednou ztratila body.

V nabitém a klíčovém programu si Chelsea nemůže dovolit zaváhat a proti Fulhamu by ráda prodloužila svůj rekord ve venkovní neprůstřelnosti už na osm zápasů. Z historického hlediska by to neměl být zas takový problém, přesněji by neměl být problém vyhrát. Fulham totiž dokázal Blues porazit z 15 setkání pouze jednou. Nedělní zápas je ale otevřený. Chelsea se navíc může dostat ještě pod větší tlak, protože Liverpool hraje svůj zápas dříve a může odskočit až na čtyři body.

Fulham před zápasem zasáhla špatná zpráva ohledně zdravotního stavu tahouna Jimmyho Bullarda, jenž není stoprocentně fit a jeho start je ohrožen. Stoper Brede Hangeland má chřipku a také není jasné, zda nastoupí. Jistými chybějícími jsou Zoltan Gera, Andranik Teymourian a Diomansy Kamara.

"K zápasu přistupujeme stejně jako ke všem ostatním. Určitě nebudeme chtít inkasovat branku, což ale rozhodně neznamená, že budeme bránit v jedenácti lidech a pouze nakopávat míče. Chceme hrát fotbal jak nám jen soupeř dovolí," prohlásil manažer Cottagers Roy Hodgson. "Na domácí půdě k vám chová soupeř více respektu, ale toto nebude ten případ. Chelsea si chce odvést tři body."

Blues mají mimo hru stále dlouhodobě zraněné Michaela Essiena a Ricarda Carvalha a nyní také druhého stopera a kapitána Johna Terryho, jenž pyká za červenou kartu.

"Naše venkovní forma byla doposud velice dobrá a chceme v podobných výkonech pokračovat. Stále to bude ale těžší a těžší," uvědomuje si asistent Luize Felipe Scolari na lavičce Chelsea Ray Wilkins. "Fulham se nevzdá bez boje a nic nám nenechá zadarmo."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.70 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Portsmouth FC  (neděle 15:00)
Titul se začíná Arsenalu povážlivě vzdalovat a pokud chtějí mít stále svěřenci kouče Wengera naději vytouženou trofej získat, nemohou si dovolit žádné bodové ztráty. A to ani proti Portsmouthu, který je čeká v neděli odpoledne.

Již deset bodů. Přesně tolik chybí Arsenalu na vedoucí Liverpool a situace pro londýnský velkoklub začíná být vážná, Arsene Wenger ale zůstává před zápasem s Portsmouthem v klidu. "Musíme si stále věřit, navíc doma nás z týmů jako Aston Villa, Manchester United, Chelsea a Liverpool porazil pouze prvně jmenovaný celek. Doufám, že se po posledních dvou špatných měsících opět zlepšíme," prohlašuje francouzský manažer, jenž se svým týmem čeká na vítězství již celkem tři kola. V tom posledním byl Arsenal výhře skutečně hodně blízko, ale ani dvougólové vedení mu nestačilo, jelikož obránce Aston Villy Zat Knight dokázal v nastaveném čase vyrovnat na konečných 2:2. Díky této trefě zůstal jeho klub stále v tabulce před Gunenrs.

Wengerovi se po jednozápasovém trestu opět vrací útočník Adebayor, který tak vytvoří útočné duo s van Persiem. Opět ale budou chybět kapitán Cesc Fabregas, Tomáš Rosický a také Wallcott. U Songa a Djouroua se o možném startu teprve rozhodne.

Portsmouth se dostal do krize a samotný kouč Tony Adams přiznává, že se dostal pod tlak. "Proti Arsenalu to pro nás bude ohromně složité, a to nehledě na naší současnou situaci. Mají kvalitní kádr, i přesto se ale pokusíme uhrát dobrý výsledek," prohlašuje bojovně Adams. Pompeys mají na kontě z poslední tří zápasů tři prohry a s velkou pravděpodobností tuto sérii i tentokrát prodlouží. Arsenal totiž porazili v první lize naposledy přesně před padesáti lety, kdy tehdy ve Fratton Parku uhráli divoký výsledek 5:4 ve svůj prospěch.

Moc nadějí jim nedávají ani absence. Chybět totiž bude opět obránce Glen Johnson, jehož trápí problémy s kolenem. Také John Utaka a Younes Kaboul stále bojují se zraněními a ani oni nenastoupí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Manchester City  (neděle 17:15)
Manchester je zpět, alespoň v to doufají všichni fanoušci bledě modrého celku. Svou vysokou výhru nad Hullem ale nyní musí svěřenci kouče Hughese potvrdit v zápase s Blackburnem.

Po několika neuspokojivých zápasech to konečně vyšlo. Citizens si s Hullem pohráli jako kočka s myší zaslouženě se dostali z pásma sestupu. Konečný výsledek po pátečním duelu zněl 5:1. O velmi důležité tři body se postarali dvěma góly Robinho a Caicedo. Přesný zásah přidal také záložník Iraland, který si vedl celý zápas velmi dobře. Spokojeností po zápase sršel také manažer Mark Hughes. "Náš výkon byl excelentní. Dopadlo to přesně tak, jak jsem doufal," prohlásil nadšeně.

Nezbývá než věřit, že to od Manchesteru City opět nebyla, podobně jako vítězství nad Arsenalem, jenom výjimka. Jenže nyní hrozí, že se bude muset obejít bez svého nového střelce Felipe Caiceda, který nastoupil za City jen k 78 minutám, i přesto ale letos vstřelil již tři branky. Otazník se vznáší také nad hlavou obránce Richardse a útočníků Sturridge a Vassella. Nedávno se trávníky vrátil po dlouhodobém zranění kanonýr Benjani a po pár zápasech je opět mimo hru. Navíc zřejmě nejen na pár dní, ale spíše týdnů. Rozšířil tak marodku, na které jsou Johnson, Petrov a Božinov.

Blackburn má povětšinu letošního ročníku velké problémy se špatnou defenzívou, která dostává jeden gól za druhým. Po nástupu Sama Allardyce se však vše změnilo, Rovers v posledních dvou zápasech ani jednou neinkasovali a vytěžili celkem čtyři body. I přesto ale zůstávají stále v pásmu sestupu. Po tomto kole ale může být vše jinak.

S největší pravděpodobností však bude proti Manchesteru kouč Allardyce postrádat svého kapitána Ryana Nelsena, který má nad okem tržnou ránu. Problémy s podkolenní šlachou má David Dunn. Hrát zřejmě nebude ani Roque Santa Cruz, jenž by v lednu mohl z Blackburnu odejít. Nenastoupí samozřejmě ani dlouhodobě zraněný Steven Reid.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Middlesbrough FC  (pondělí 21:00)
Jediné pondělní utkání nabídne bitvu Davida s Goliášem, neboli duel rozjetého Manchesteru United a trápícího se Middlesbrough.

Při pohledu do tabulky a kolonky body, vypadá současná situace Manchesteru poměrně hrozivě. Skutečnost ale tak děsivá není. United sice ztrácejí před tímto zápasem na vedoucí Liverpool už celkem deset bodů, mají však k dobru hned tři zápasy a pokud by všechny vyhráli, dostali by se na druhé místo pouhý bod právě za Reds. První krok musí udělat už právě proti Middlesbrough, na které mají poměrně dobré vzpomínky. "S Boro jsme svedli už několik důležitých bitev a některé tyto zápasy nám pomohly například vyhrát tituly," prozradil manažer Ferguson.

Jeho tým dosud doma ztratil body pouze v prvním kole, kdy uhrál remízu 1:1 s Newcastlem, a proto je z pochopitelných důvodů i tentokrát favoritem. Situaci mu ale značně ztěžuje pokračující disciplinární trest obránce Patrice Evry a zranění stopera Rio Ferdinanda. Hrát nemůže ani Wesley Brown a středopolař Owen Hargreaves.

Middlesbrough sice ani po tomto kole neklesne na sestupové příčky, ale to je pro něj jediná útěcha. Na svém kontě má totiž stejně bodů jako osmnácté Stoke. Navíc jeho poslední výsledky moc optimismem fanoušky nenaplňují. Ovečky trenéra Southgatea čekají na plnobodový zisk již sedm zápasů. Boro se navíc s Manchesterem letos už setkalo, a to v Ligovém poháru, kdy prohrálo 1:3. A to za Red Devils hráli skoro samí náhradníci.

Poté, co proti Evertonu začal David Wheater pouze na lavičce náhradníků, by se měl v tomto kole opět ukázat v základní sestavě. Ovšem hrát určitě nebude záložník Didier Digard, který by se měl vrátit až za několik dnů. Podobně je na tom také obránce Justin Hoyte, který se zřejmě vrátí ještě později než Digard, a to zhruba až ke konci ledna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.17 - 5.90 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Aston Villa  (úterý 21:00)
Zřejmě největší překvapení letošní Premier League, nováček ligy Hull, čeká důležitý souboj s Aston Villou, usilující také o pohárovou Evropu. Tygři mají zajímavou statistiku. Zatímco venku již čtyřikrát vyhráli, doma dokázali z devíti zápasu pravý opak. Pokud opravdu chtějí pomýšlet na poháry, nesmí doma dále ztrácet.

To, co předvedl Hull v posledních dvou zápasech, na to rozhodně nemůže být pyšný. Od Sunderlandu dostal doma naloženo čtyřikrát, v pátek na hřišti Manchesteru City dokonce o branku více. "Všechno způsobila první půle. Doufám, že mentálně nijak neochabneme," prohlásil trpce manažer Phil Brown. "Nehráli jsme naši nejlepší hru a byli jsme po právu potrestáni. Někdy se to občas stane," konstatoval.

Do duelu s Aston Villou, která v lize naposledy prohrála na začátku listopadu, může nastoupit již Sam Ricketts, který byl potrestaný. Pravděpodobně by se měl vrátit na svou pozici levého obránce, McShane se přesune napravo a Mendy bude operovat ve středu hřiště. Hosté nemohou počítat stále s norským útočníkem Carewem, na čtyři týdny mimo je i Laursen, kterého na stoperu zastoupí Knight, i Reo-Coke vezme povinnosti na pravém beku za Cuellara.

Lvi mají s Hullem pozitivní bilanci. V lize se s ním zatím ještě nestřetli, v zápase FA Cupu před dvěma lety ale už na jeho půdě zvítězili 1:0. Nyní mají šanci se dostat zpátky na čtvrté místo před Arsenal, se kterým nedávno remizovali 2:2. "Hráči se do Hullu těší, ale jsme po těžkém zápase s Arsenalem, který na nás zanechal stoupu," bojí se manažer Martin O'Neill.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Myhill - McShane, Turner, Zayatte, Ricketts - Geovanni, Boateng, Mendy, Marney - Cousin, King
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel - Reo-Coker, Davies, Knight, L. Young - Sidwell - Milner, Petrov, Barry, A. Young - Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.35 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC19126130:1242
2.Chelsea FC19125238:741
3.Manchester United17105228:1035
4.Aston Villa19105432:2235
5.Arsenal FC1995532:2332
6.Everton FC1985624:2529
7.Hull City1976628:3627
8.Fulham FC1867516:1225
9.Wigan Athletic1874723:2125
10.Bolton Wanderers19721022:2723
11.Portsmouth FC1965821:3223
12.Newcastle United1957725:2722
13.West Ham United1964922:2722
14.Sunderland AFC1964921:2622
15.Manchester City19631036:2821
16.Tottenham Hotspur1955920:2320
17.Middlesbrough FC1955917:2820
18.Stoke City1955917:3120
19.Blackburn Rovers19451020:3417
20.West Bromwich Albion19431214:3515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (231)

Přidat komentář
Fedro

Let´s go Liverpool. Newcastle smetem!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fedro

ano určitě, myslim že 1:5 hovoří za vše. A osotatní posměváčkové jenom dokazujete, co sem do diskuse chodí za splodinu

Jinak Liverpool!!! Výborně

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool takové

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes podle mě Chelsea i Liverpool jenom remíza....

Reagovat
smazaný uživatel

tony adams proti arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

nedal sis ráno lajnu chlapče ????? že chelsea remíza jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, já bych taky spíš vsadil na Fulham....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ropaci ani na remizu dneska nedosahnou... COYW

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrovna s NU ?

Reagovat
Tomanatura

A zítra to stejné...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 2

West Ham 1

Everton 10

Chelsea 2

Arsenal 1

Man.City 02

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, jestli bude Everton favoritem, přece jen doma se mu nedaří, nám oproti loňské sezoně jo. Navíc máme formu. Ale rozhoduje se na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Everton vyhrajee

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Sunderland vyhrajee

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nazledanou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty!! Ale na 86. Tristan si krátký

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? to jsem netipoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale já jo. Na spodu diskuze, hned jak šel Tristan kolem 77. na plac, tak jsem říkal, že dá gól v 86. minutě hlavou. A dal ho v čase 86:32. Akorát ne hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mě podej, měl jsi pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme že Live vyhraje a my porazíme ty Ropáky

Reagovat
smazaný uživatel

Povzbuzeny Man City (vyhrou 5:1 :-)) jasna vyhra na 19. blackburnu :-D Chelsea asi jenom nodik dneska (bohuzel) :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Liverpool (2)

Arsenal - Portsmouth (1)

Fulham - Chelsea (2)

West Ham - Stoke (1)

West Brom - Tottenham (0)

Everton - Sunderland (0)

Bolton - Wigan (2)

Blackburn - Manchester City (1)

Manchester Utd - Middlesbrough (1)

Hull - Aston Villa (2)

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Liverpool 0:2

Arsenal - Portsmouth 3:0

Fulham - CHELSEA 0:2

West Ham - Stoke 3:1

West Brom - Tottenham 1:1

Everton - Sunderland 1:0

Bolton - Wigan 0:1

Blackburn - Manchester City 1:1

Manchester Utd - Middlesbrough 3:1

Hull - Aston Villa 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal-pompey 3:0 ? ty si sa zblaznil,to bude skor 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

*bodik

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, posledni tydny jsem kazdej vikend, vcetne zapasu na Arsenalu, veril tomu, ze Wigan ty tri body vybojuje. Ale dneska vazne pochybuji, Bolton se rozehral k neuveritelnym vykonum, do toho Jaskelainen vs tragicka potence utocniku Wiganu a vidim to na jasnou ztratu:-))... i kdyz pokud se vezme predsezonni ambice a podcenovani Wiganu, tak Wigan nemuze ztratit vicemene v zadnym zapase nic, protoze do vseho jde jako outsider a nejhorsi tym pl:-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan beztak vyhraje. V takových zápasech jako je tento většinou vyhrává ten,od koho se to moc nečeká.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tragicky bych to neviděl, i když na Anfieldu to byl opravdu neuvěřitelný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Snad LFS ponechá sestavu stejnou jako proti WBA. V chalupě musíme vyhrát. Docela zajímavé,že jsme rok 208 začínali i končíme na Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis co tu písete za ze liverpool 2?????? 0 jak prase

Reagovat
-PeCa_08-

Každý má na to svůj názor, tak tvůj jsme už slyšeli, tak stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

tezky zapas,muze skoncit jakkoliv..

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
-PeCa_08-

doufám žes tu 0 dal za litr aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepripadas si ted ani trosku jako idiot?:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Liverpool 0

Arsenal - Portsmouth 1

Fulham - CHELSEA 2

West Ham - Stoke 1

West Brom - Tottenham 0

Everton - Sunderland 1

Bolton - Wigan 1

Blackburn - Manchester City 1

Manchester Utd - Middlesbrough 1

Hull - Aston Villa 2

Reagovat
honziss

Na Bellamyho dneska asi WHU spoléhat nebude, protože stojí za karty. A chybět bude i kapitán Lucas Neill. Jen pro doplnění..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sorry, o trestu Bellamyho ani o zranění Neilla jsem nic nečetl, ale budu ti věřit, přeci jen by ses v tom měl více orientovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bellamy v posledním utkání žádnou kartu nedostal, tak jak si přišel na to, že ted stojí?

Reagovat
honziss

Dostal ji s Aston Villou. Parker dostal žlutou s Pompeys, ale dnes hrát může. Stát bude až v FA s Barnsley. Tak to měl i Bellamy, akorát o zápas dřív.

A jinak mám to z ofic. stránek.

Reagovat
smazaný uživatel

snad portsmouth nabáže na svůj předešlý výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

naváže....

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nám věřim, konečně zas budou tři body

Reagovat
afc

dnes bude handicap

Reagovat
smazaný uživatel

No, doufám že Pompey vyhrají, ale handicap bych na ně nedal asi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovouhle sestavu live snad vidím poprvé co tomu rafovi na tý operaci udělali....

Reagovat
smazaný uživatel

sem si taky řikal

Reagovat
smazaný uživatel

haha, tak tohle je neuvěřitelný, už to vypadá na pořádnou smůlu reds

Reagovat
minoLFC

tak Gven je pán brankár...už sme mohli dať tak 6 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hravě se vejde do trojce nejlepších brankářů Premier League...

Reagovat
minoLFC

konečne stevie dáva angličana

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si jenom zajde pro něco k jídlu a během dvou minut padne gól, klasická smůla stál za to?

Reagovat
-PeCa_08-

Stál..dostal přihrávku pod sebe a asi z penalty, to dal od tycky.. a Hyypia si ho také zasloužil ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
-PeCa_08-

ale su rad že jsme to dali do poločasu, protože těch šancí co se zahodilo..mohlo být tak 5:0 v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

hodně toho vychytal given, ne borce bych to nesváděl ten zákrok nohou na gólový čáře? neuvěřitelný..

Reagovat
-PeCa_08-

tak jestli myslíš toho lucase, tak to stačilo aby se do toho trochu opřel, on to tam jen tak ťukl

Reagovat
smazaný uživatel

tak von byl rád, že to tam vůbec ťukl, ale normálně by to stačilo, nebyl to "každodenní" zákrok..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel dneska mi dnes sotva jede net, tak nevidím přenos ... to hrajem zase tak dobře ?

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, zrovna jsem to napsal a dostali sme gola

Reagovat
minoLFC

hráme fakt parádne, ..praktický sme newcastle rozobrali, newcastle nehrá skoro nič...len vďaka givenovi nevedieme 7:1

Reagovat
smazaný uživatel

zkus tohle, mýmu netu se taky dneska moc nechce ale tohle ujde... http://www.sportonlaptop.com/

Reagovat
smazaný uživatel

pravidelně se mi to seká, ale lepší než nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Fandové Poolu, proč není ani na lavičce maďarský talent století Németh?

Reagovat
smazaný uživatel

protože kdyby tam byl, tak by sis stěžoval zas na to, proč není ani na lavičce ten a tamten světový hráč

Reagovat
herbage

Nn, vy žádný světový hráče krom Torrése a Gerrarda nemáte Ale jeden váš fanda mi tvrdil, že je to větší talent než Džagojev

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem byl já, ale neporovnával jsem je, jen jsem se ohradil proti označení Németha jako noname

Reagovat
herbage

Vždyť je to noname, co sedí někde na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Noname je v liverpoole, u Vás by to bola hviezda prvej veľkosti.

Reagovat
herbage

Pravda, Van Persie, Adebayor, Eduardo, Bendtner a Vela by mu jistě leštili kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

To si píš že je lepší ako to drevo Bendtner...

Reagovat
herbage

Hlavně jsou typově zcela jiní, Bendtnert je zabiják do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné...

Reagovat
Tomanatura

Máš pravdu, zabije každou šanci, kterou Arsenal má. Strašný to hráč...

Reagovat
herbage

No vloni proti Liverpoolu, jak ten míč vykopl z brankové čáry, já myslel že dostanu infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pro tebe možná, pro mě, který o tom má trošku přehled, není

Reagovat
Tomanatura

V porovnání s Dzagojevem je ten maďar dětská parodie na fotbalistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, jak by se jevil, kdyby byla nasazován tak často, jako rusák.

Reagovat
herbage

Hle, antirusák dorazil Jak se prosím jmenovala knížka, jak jsi mi doporučoval do toho Sarterova spolužáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nejsem žádný antirusák, mám je docela rád. Jen tu vládnoucí garnituru moc nemusím. Navíc bych o něm mluvil jako o Dzagojevovi, kdyby Tomanatura nepoužil označení ten maďar. Je to Opium intelektuálů od Raymonda Arona.

Reagovat
herbage

Danke schön. Já právě čtu Hegemonie nebo přežití od Noama Chomského, tak si pak můžem dát vedět, názory z opačných barikád Jinak neviděl jsi dneska na čt1, superdomy: jak se žije v Moskvě? Tam byl jeden Rusák, já z něj uchcával. Vyloučili ho z komunistické strany, že si má byvrat lidi nebo majetek, tak on si vybral majetek. Celý dům pomalu ze zlata, 30 druhů mramoru, měl místo okne takové ty mozaiky a tam měl svůj portrér. Na všech stěnách své portréty a jeho manželky, nechal si přemalovat barokní díla, kde měl obličeje své rodiny. Ty pokoje samé zlato, do toho plasma uhlopříčka metr, děsněj nevkus a pořád se vším chlubil, ani nic nepředstíral, zkrátka dával své bohatsví na světu odiv. A to bylo jeho letní sídlo, kam skoro celej rok nepáchne

Reagovat
smazaný uživatel

Kde že je ten palác....

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to jsem neviděl. Ale do toho baráku bych se klidně nastěhoval i na celý rok. Avšak nechávat si přemalovat barokní obrazy, to je zrůdnost.

Reagovat
herbage

http://www.ceskatelevize.cz/program/10133136451-28.12.2008-12:05-1-milionarske-bydleni-moskva.html

Můžeš si ve 4 ráno přivstat Jinak jsem si pročetl takový referát knížky vapadá to, že to byl rozumný chlapík. Já také nemam rád takové ty pseudointelektuály a na té věcné kritice se oba shodnem. Avšak USA se za těch více než 50 let velmi proměnili, z velké části jsou tam silné socialistické prvky, velký příliv emigrantů. Já se například zhoril, když jsme se dočetl, jak vypadá školní výchova v tom socilálním ráji Švédsku. Zřejmě bychom se na hodně věcech shodli, ale mohl bys taky občas sundat ty růžové brýle, já se pokusím sundat ty černé

Reagovat
smazaný uživatel

No to se mi popravdě moc nechce. Ale jo, na lecčems bychom se určitě shodli. Nemyslím, že mám až zas tak růžové brýle. Dokonce když vidím, kam ten svět spěje, tak propadám čím dál větší skepsi. Třeba teď ta problematika genderu, já se zhrozil, když jsem se dozvěděl o euroúřadu pro pohlavní rovnost.

Reagovat
herbage

Tak v tom jsme na jedné lodi

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tuhle stránku znám, hodně zajímavých článků ani sloveština pro mě není na závadu, vždyť je to bratrský jazyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavným pilierom švédskeho školstva je lamarckisticko-lysenkovská teória prostredia, ktorá tvrdí, že všetky deti sa rodia v podstate rovnako inteligentné a len prostredie v akom sa nachádzajú zapríčiňuje rozdiely v ich výkonnosti vo vzdelávacom procese.

Reagovat
herbage

Taky jsem se občas zhrozil, naše školství je vůči tomu zlaté, ale také jde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda jo, to se pak jeden nediví, že jsou tak dobří v hokeji, když ho mají i ve školství.

Reagovat
herbage

A chlapci vyšívají, to se jim v životě také zajisté hodí

Reagovat
smazaný uživatel

To bych měl bůro jisté.

Reagovat
herbage

Tam nemají do devítky známky, jsi nečetl? Propadnout nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ach, četl, ale reagoval jsem jakožto člověk z našich krajů. Což je dalším důkazem toho, že bych si tam asi těžko zvykal, i když na běžky bych si tam někdy rád zajel.

Reagovat
Tomanatura

Už jenom to, že není ani na poslední minuty nasazován, je zřejmé, kdo je na tom jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kdo má jak nabitý kádr.

Reagovat
Tomanatura

Supertalent by měl mít aspoň minutu za zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale vezmi si takového Assulina z Barcy, ten je tady mnohými označován za supertalent a letos si taky ještě nekopl.

Reagovat
Tomanatura

Barcelona má daleko plnější a kvalitnější kádr než Liverpool. Když si zahraje ten Zhar, nebo Lucas, tak nechápu, proč ne supertalent

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co my víme, třebas supertalent své obdarování promrhává někde v restauračním zařízení.

Reagovat
Tomanatura

Honza Šimák hraje ve Sttutgartu

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby na to v mládí nekašlal, mohl být klidně daleko výš....

Reagovat
Tomanatura

To mi všichni, kdybychom měli vůli jako Pavel Nedvěd Ale Honza, to je prostě kapitola...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, bylo by o tvůrce v repre postaráno. kdyby do toho nešťastník nespadl. Holt každý svého štěstí strůjcem.

Reagovat
herbage

Snad ne v sociálním zařízení. Cesta kolem světa

Reagovat
herbage

Jak již jsme řekl, povíme si za pár let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

My spoliehame na výkony celého mužstva a nie na "svetových hráčov"...

Reagovat
minoLFC

no záprve bol dlhšie zranený a za druhé má Liverpool útočníkov habadej

Reagovat
minoLFC

sakra newcastle jedna "strela" na bránu a gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se mi nas vykon velice libi, hrajeme dobre. Takrka vsichni hraci, prekvapive se mi libi i vykon Lucase. Skoda, ze neprekonal Givena. Ten dnes ale chyta neskutecne, uz asi 7 sanci vychytal, hlavne Gerrarda uz musi poradne stvat Vystridal bych Babel, sice je to muj oblibenec, ale dnes hraje tragicky. Z NUFC se mi libi vykon N'Zogbii a Duffa. Samozrejme i Given, ale vychytal nam nekolik branek, coz mi radost nedela. NUFC dali gol, ktery mel platit, protoze ofsajd to nebyl. Diky bohu, ze pri nas stalo stesti. Bohuzel pred koncem polocasu prvni poradna hlavicka a Edgar snizil. Je to skoda. Jsem rad, ze dnes skvele hraje Hyypia. Jsou to pro nej skvele dny. Jeho vykon je skvely i kdyz nepocitam tu branku. Snad pri kazdem rohu hlavickoval a to velice nebezpecne. Na nasem tymu jde proste videt ta radost ze hry, kazdy hrac se snazi ukazat, ze je v nejuspesnejsim klubu v Anglii pravem. Konecne hraci ukazuji, proc hrajou v LFC. Delaji mi velkou radost. Snad to v druhem polocase rozhodneme a vyhrajeme

Reagovat
minoLFC

tak ten gol dali až keď naši po odmávanom ofsajde nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale sance to byla velka. Pochybuju, ze bychom se stihli vratit. Ale to jsou jen spekulace, ja jsem rad, ze to tak nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny byl před owenem, prapor nahoře a nechal Owena běžet dál. Jinak by byl před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jak hraje Owen?

Reagovat
smazaný uživatel

Z hráčov NU som si všimol len Givena, zvyšok sa tam len tak poflakuje

Reagovat
Tomanatura

No, jdu se na to podívat, Owen vám tam ještě ze 2 nasolí.

Reagovat
-PeCa_08-

To my potom dáme bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi, nechcem to zakríknuť, a možno sa mýlim (že si to nebol ty) ale nevieš kto prognozoval, že na nový rok budú účka na čele?

Reagovat
Tomanatura

To víš, ty dva odložené zápasy mě nějak dostali, zapomněl jsem na ně. Ale je kouzelné, že s takovou formou, co letos předvádíme, jsme - s těmi dvěmi zápasy - o bod za vámi. Třeba to ale nevyhrajeme a bude to vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono skôr by som bol rád aby si mi vysvetlil tú teoriu, podľa ktorej majú učka titul vo vačku. Jak si písal, že ťažké zápasy máte za sebou a teraz príde totálna žatva.

Reagovat
Tomanatura

Ehm, jak říkám, Owen ještě dva nasolí a bude to remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Given znovu ukázal že je jeden z najlepších brankárov Planéty,Lucas -behá si ako srnka,prihrávky- také aby sa nič nepovedalo,nedá gól do prázdnej brány...,škoda Guthrieho ...

Reagovat
-PeCa_08-

Ale hraje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Nič moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě překvapil masch, už mu nědělá problém rozehrávka konečně:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda...

Reagovat
-PeCa_08-

krasa Steve

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas mu to taky skvěle poslal.

Reagovat
F.Torres

jakej sasek tu psal, ze na liverpool 0??

Reagovat
smazaný uživatel

Kuva zapnu to a Steve zrovna dává v naprostém klidu na 1:4. Fakt je to tak jednostranné ten match?

Reagovat
smazaný uživatel

no docela je

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle katastrofa. ako celá sezona tak aj tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Prý černý kůň soutěže, pche.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
minoLFC

tak za toto by som dal taylorovi kľudne červenú

Reagovat
smazaný uživatel

tak vostrý to nebylo.....červená nebyla nutná

Reagovat
-PeCa_08-

To ne, ale mohl se na to vysrat..

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby ten zápas byl plnej takovejhle zákroků, tak už by chtěl rozhodčí zjednat pořádek...Ale do tý doby to bylo v pohodě, tak to nemusel hrotit. Vysrat se na to moh, proto žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

To by ho pak zdrbal trenér, že není důrazný.

Reagovat
minoLFC

o to neide ale bolo vidieť, že taylorovi praskli nervy a sejmul reinu naschval

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor hraje s vervou

Reagovat
-PeCa_08-

Říkám, že bůr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě dneska Newcastle pěkně zklamal. Dostat tolik golu od Liverpoolu....

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat tolik golu od Liverpoolu.... není ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych se styděl!

Reagovat
minoLFC

tak to není žiadna hanba dostať bura od Liverpoolu...vás to ešte čaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

třeba taky dáte aspoň čestný gól

Reagovat
Tomanatura

Můžu ti připomenout, jak to skončilo naposledy na Old Trafford?

Reagovat
minoLFC

neboj tentokrát dostane Mascherano pásku cez hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě rozhodčí píská offsidy, který nejsou aspoň že na obou stranách a ne jenom na jedný i když Ngog by to po přihrávce Lucase dával ro prázdné na 1:6, ale co rozhodčí už nechtějí magpies více ztrapnit a potopit.... jestli to ještě více jde.... škoda dneska no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to trochu nesedlo no...

Reagovat
smazaný uživatel

a ted všici fandit cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
herbage

Chelsea, Deco, Drogba, pome

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Fulham, come on Fulham!!

Reagovat
smazaný uživatel

andy johnson, bullard= 2:0 a chelsea pojede metrem domu.

Reagovat
herbage

Bullard z tribuny to tam jistě zavěsí

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, tak Danny Murphy, bejvalej scouser :)

Reagovat
smazaný uživatel

rusáku

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL FULHAM

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička za 20 liber. Ale ještě není hotovo. Come on Fulham, Come on Fulham!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už vede aj wigan!!!!! Dobře Zaki Ještě dá gól Nijmegen na Alkmaaru a já se asi pos... a nebudu muset zitra do práce

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak se nepos..u Nevadí. Come on Fulham come on Fulham!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sa. Příště to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, krásny to pohľad na tabuľku. MU 10 bodov za lfc. Škoda že majú tri mače k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Mají je sice k dobru, ale ještě ne za sebou, tak třeba se jim jeden vypadek podaří. Musí jinak přeskočí Fulham v domácí tabulce a to se nesmí stát

Reagovat
smazaný uživatel

We are the Latics, yohoo-oo... sice zas jen z penalty, ale neda se proti ni rict ani slovo. Jinak remizovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nekdo sledujete Spurs, za co ma Ekoto redku??

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak první poločas jasně v háji. Everton lepší, my jsme nic nevymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kucííííííííííí Fulhamskýýý supééér

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Baggies !!!

Reagovat
honziss

Tak jestli dneska ty Harry Pottery neporazíme tak mě asi trefí. Pugh by si měl asi trochu sáhnout do svědomí. Jestli takhle ti idioti hodlají zdržovat i v druhém poločasu, tak to potěš pánbůh...

Reagovat
smazaný uživatel

Mate vic ze hry??

Reagovat
honziss

Jo, ale není to moc poznat, Stoke jen odkopává balony pryč od brány, simuluje (Pugh ležel na konci poločasu 3 minuty na zemi po normálním zákroku Behramiho, nechal se ošetřovat, celý stadion hučel a on pak vstal 3 kroky odkulhal a pak se rozběhl a jel dál), prostě vůbec nehrají fotbal. Gól dali z rohu, jinak jsem jejich šanci žádnou neviděl (koukám až od 20. minuty), to není fotbal co hrajou. Paradoxní je že dneska by se asi ten Bellamy hodil.

Btw. Teď zní stadionem I am forever blowing bubbles, běhá mi mráz po zádech.

Reagovat
honziss

A mají to. Gól a Fuller červená.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal? Já sem to zapl až tam byla jakasi potyčka mezi hráčema Stoke?

Reagovat
honziss

Nadával rozhodčímu, on má v hlavě úplně vymaštěno. Nevím na co si ten vůl stěžoval. Ti Pottři jsou naprosto trapní dneska. Stěžujou si rozhodčímu při každém autu, rohu, faulu odpískaném proti nim. Dneska si nezaslouží ani bod, ti si zaslouží ještě nějaké odečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no to se potom nedivím, že na něho byli naštvaní. Takhle zbytečně oslabit mužstvo Každopádně su zvědavý až to tam doufám vybuchne při gólu na 2:1. Su zvědavý co bude dělat Zola

Reagovat
honziss

Doufám že tam spadne, protože to co předvádí Stoke je naprostý výsměch fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boa Morte. To tam musí spadnout. Stoke si nezaslouží nic.

Reagovat
Oxbow

Ja prosim vsechny i tebe honziss at WHU vyhraje primluv se tam i za me

Reagovat
honziss

No já se tady modlím už pěkně dlouho, ale mám takový blbý pocit že to gól nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tristan hlavou 86.

Reagovat
Oxbow

sem s nim a poseru se snad

Reagovat
smazaný uživatel

Zola vyletí z kože. Uvidíš. Ten Stoke jak tak strašně trapný, že to by byla fakt nespravedlnost.

Reagovat
Oxbow

Ja videl jen 1 polocas

Reagovat
honziss

A mi vypadl přenos, do prdele. Hoši, dejte těm sráčům ještě jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
Oxbow

Vole to je zradlo ... orgasmus jako prase to mi ho vykur

Reagovat
honziss

Já řval tak že matka přišla do pokoje se zeptat co se děje jestli se mi něco nestalo.

Reagovat
Oxbow

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
honziss

KURVÁÁÁ (sorry), JE TÁÁÁÁÁÁM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

86:32 Tristan

Reagovat
honziss

Právě proto jsem reagoval právě na ten komentář.

Á Spector po dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Oxbow

cas mas za jedna ... tohle kdyby vypisovali tak to mas s kurzem milion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ne halvou

Reagovat
smazaný uživatel

hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš zdržovačku od 15. minuty? To jsi asi musel hrát za samé silné kluby

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole taková chyba Schwarzera

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas není posvícení...

Reagovat
smazaný uživatel

86:32 Tristan

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER VYHRAJE a ARSENALU,CHELSEA a LIVERPOOLU přeju prohru MAnUtd Fc se musí dostrt do vyší příčky napříkald 1 nebo 2.. Ale mají o 2zápasy míň tak to je lehký..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je komentář, u kterého jsem se zase jednou zasmál

Reagovat
minoLFC

kámo v tomto kole už Arsenal, Chelsea a Liverpool určite neprehrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...jsi trochu mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo neco o tom jak se poparl ten gerrard???????????

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va, my si dáme vlastence dvě minuty před koncem, mě trefí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a břevno nakonec. Grrr.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, tu penaltu jsem vám přál ale byla by hodně mylná no...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele