Anglická Premier League - preview 20. kola

28.12.2010, 08:48, aktualizováno 29.12.2010, 08:41
Previews
V čele anglické ligy mohou být po dnešku tři týmy na osmatřiceti bodech, stane se tak, pokud Arsenal vyhraje na půdě Wiganu. Chelsea se pokusí vymanit z krize doma proti Boltonu, bodovat potřebuje i Liverpool, který hostí Wolverhampton.
Wigan Athletic - Arsenal FC  (středa 20:45)
Pokud třeba nemáte zdání, jak letos dopadnete na Silvestra, jedním si jisti být můžete - na Emirates Stadium je teď veselo. Po delší době Gunners zase jednou přemohli sousední Chelsea a na vedoucí ManUtd momentálně ztrácí pouhé dva body. O tom, že se s nimi do bojů o titul rozhodně musí počítat, se teď Wengerova parta všechny pokusí znovu přesvědčit proti Wiganu.

Na DW Stadium jí však dost možná čeká opět peklo. V posledních třech zápasech tu Arsenal vystřídal všechny tři možné podoby výsledky, ale pokaždé, opravdu pokaždé se trápil. Nejhůře pak dopadl zrovna loni, kdy absolutně odpadl v závěru utkání, a přestože dlouho vedl, nakonec houževnatému protivníkovi dokonce podlehl. Teď si však podobné problémy nepřipouští. Vždyť už atlety letos jednou porazil, a to před měsícem celkem jednoznačně v rámci Carling Cupu.

Navíc momentálně jsou Kanonýři jednoznačně na vzestupu a obecně se jim (možná trochu výjimečně) daří především proti celkům z nižších pater tabulky, respektive z druhé desítky. Takových zápasů zatím Arsenal sehrál devět, přičemž hned osm jich strhl na svou stranu. A nezaostává ani ve statistice beroucí v úvahu jen venkovní zápasy - na cizích hřištích pro změnu posbíral úctyhodných 17 bodů rovněž za devět zápasů (lépe je na tom v tomhle směru jen Manchester City).

Na to, kdo bude jasným favoritem, zřetelně ukazuje i forma Wiganu. Ta je totiž zaprvé nevyzpytatelná a zadruhé se stáčí spíše tím horším směrem. Tedy poslední zápas sice Latics zvládli, když konečně po čtyřech kolech vyhráli na půdě Wolverhamptonu, ovšem celkově to není nic moc, o čemž svědčí i pouhý bodový náskok na 18. (již sestupující) Birmingham. Moc nadějí na zopakování loňského kousku pak atletům nedává ani jejich domácí vizitka, která obnáší jen dvě vítězství, a stejně tak bilance s Big Four nevěstí příliš dobrého. Totiž z celkových 43 takových střetnutí se Wiganu povedlo vyhrát pouhé tři.

Cesc Fabregas se proti Chelsea jakožto kapitán doslova vyšťavil. Dal vítězný gól a přitom se vykartoval pro příští zápas, uviděl totiž již svou pátou žlutou kartu v sezoně. Wenger by však stejně podle všeho rotoval. Do základu se tak nejspíš vrátí Aršavin, Chamakh i Squillaci.

Roberto Martinez s radostí vítá zpět honduraské duo Thomas-Figueroa, které se jakoby náhodou vykartovalo zrovna ve stejnou chvíli akorát po klání o Boxing Day. Ve středu budou nicméně svému kouči k dispozici, což však stále nelze říct o Di Santovi s Boycem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Bolton Wanderers  (středa 20:45)
Krize Chelsea pomalu začíná dosahovat obrovských rozměrů. Obhájce titulu se topí ve výsledkové mizérii a doslova tragické zakončení letošního roku může mít na svědomí ztrátu možnosti bojovat o titul. Už je takové ohrané klišé, že se zápas s Boltonem musí vyhrát. V táboře Blues je toho špatně asi mnohem víc.

Pondělní zápas s Arsenalem byl pro obě strany klíčový, možná rozhodující souboj v boji o titul, kde prohraný celek pomalu odkráčí ze scény. Gunners nedali svému soupeři sebemenší šanci a jasně vyhráli 3:1. Carlo Ancelotti po zápase prohlásil, že se musí jeho tým okamžitě probudit, vždyť už šest zápasů nedokázal vyhrát. To se na anglického mistra skutečně nesluší.

"Musíme se probudit, až doteď spíme. Možná se musím jako první probudit já. Samozřejmě, že už mám jisté obavy, protože jsme šest zápasů nedokázali vyhrát," těžko hledal po prohře na Emirates Stadium slova manažer Carlo Ancelotti. Pokud se ve středu na Stamford Bridge stane něco naprosto nemyslitelného, klesne Chelsea na šestou pozici, protože jí předskočí právě Bolton a do nového roku by šla z nejnižší pozice od sezóny 2001/2002. Co k tomu víc dodávat?

Snad jen to, že Ancelotti je jedním ze dvou manažerů, kteří dokázali pod Romanem Abramovičem přečkat kompletní sezónu. Od roku 2003 se jinak trenéři střídali jako na kolotoči. Těžko říct, zda v Italovy schopnosti bohatý Rus bezmezně věří, anebo s ním po dalších neúspěších udělá krátký proces.

Ve zcela opačné pozici je Owen Coyle. Jeho Bolton překvapuje a do nového roku vstoupí nejhůře na šesté pozici, což je skvělý počin. Obzvlášť když Trotters trápí rozsáhlá marodka, v pondělí při duelu s WBA dokonce měli problém zaplnit lavičku náhradníků. Bolton v posledních zápasech střídal výhru s porážkou a na Stamford Bridge nemá co ztratit, navíc když Chelsea nedokázal od roku 2003 porazit.

Špatná forma Chelsea ale dává hostům jisté naděje. Domácí budou pravděpodobně opět bez Nicolase Anelky, který kvůli problémům s kolenem vynechal i duel s Arsenalem. Nadále chybí trojice Alex, Žirkov, Benayoun. Hosté jedou do Londýna bez zraněného Gretara Steinssona a Chung-Yonga Leeho, který si plní reprezentační povinnosti. Nastoupit by tak měli Sam Ricketts a Martin Petrov. Tamir Cohen nebude k dispozici kvůli úmrtí svého otce, který zahynul na následky bouračky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 21:00)
Skvělou příležitost napravit porážku s Newcastlem má ve středu večer Liverpool, který na domácí půdě přivítá poslední Wolverhampton. Už uplynulo téměř 27 let od chvíle, kdy Wolves nad Liverpoolem naposledy vyhráli a Reds doufají, že se na Anfield Road něco podobného nebude opakovat.

Pro Wolves by to však bylo obrovská zpruha. Wanderers totiž v neděli doma padli v důležitém klání s Wiganem a "upevnili" si svojí pozici na chvostu tabulky. Manažer Mick McCarthy jen těžko hledal po prohraném zápase slova obhajoby, přesto ale ještě neztrácí naději.

"Zbývá nám jen jediná cesta, a to je stoupat nahoru. Do konce je ještě dostatek zápasů a kdo říká, že nemůžeme vyhrát v Liverpoolu?" uvedl McCarthy, ačkoliv to není příliš reálné. Naposledy výhru Wolves nad Liverpoolem vystřelil v roce 1984 neznámý Steve Mardenborough.

Liverpool v neděli nehrál, zápas s Blackpoolem mu byl odložen a ačkoliv by se to mohlo zdát při nabitém vánočním programu jako dobrá zpráva, rozhodně tomu tak není. Pro Reds to totiž nebyl první neodehraný duel a Roy Hodgson se nyní může se svými ovečkami těšit na osm zápasů během 29 dní, v horším případě na devět.

Hodgsonovi se pomalu v Liverpoolu daří nastolovat to, co zdobilo dříve jeho Fulham, totiž domácí bilance. Doma vyhrál Liverpool už čtyřikrát v řadě a jen jednou inkasoval. Na tomhle se pro druhou polovinu sezóny dá rozhodně stavět.

Ve středu po šesti týdnech v základní sestavě přivítá kapitána Stevena Gerrarda, k dispozici už je také Daniel Agger a nastoupit by měl rovněž Fernando Torres. Hosté žádné nové hráče na marodce nemají, poraněná kolena do hry nepustí Michaela Mancienneho a Karla Henryho, problémy mají rovněž Kevin Doyle a Jody Craddock.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (úterý 16:00)
Newcastle nezvládl zápas s Manchesterem City a vánoční program se bude snažit zachránit na White Hart Lane. Tottenham si z Boxing Day přivezl výhru ze zápasu s Aston Villou a bude chtít atakovat pozice zajišťující Ligu mistrů.

Magpies sice v posledních sedmi zápasech vyhráli jen jednou, ale do Londýna se těší. V hlavním městě totiž letos už dvakrát vyhráli a proti Spurs budou chtít dokonat hattrick. Proti Tottenhamu se navíc Newcastlu daří, v Premier League Spurs svému úternímu soupeři podlehli hned šestkrát ze sedmi případů.

Doma s Newcastlem letos prohrál Arsenal i West Ham a v obou případech dával vítězný gól Andy Carroll, hlavní tahoun nováčka ligy. 21letý útočník dal doposud už 11 branek a právě Spurs by o něj prý měli zájem. Carroll však nikam odcházet nechce.

"Andy rozumí, že se ještě má hodně co učit a nejdůležitější je to, že chce hrát za Newcastle, to jsou pro nás skvělé zprávy," pochvaloval si Alan Pardew, který musí základní sestavu složit bez kapitána Kevina Nolana, jenž si v zápase proti Citizens vykoledoval už pátou žlutou kartu. Mezi třemi tyčemi by měl zůstat Tim Krul. Skvělou zprávou je pro Newcastle také prodloužení smlouvy se Stevenem Taylorem.

Narozdíl od hostů, domácímu Tottenhamu bude ofenzivní tahoun chybět. Jermain Defoe inkasoval v posledním zápase červenou kartu a tři zápasy bude chybět. V základní sestavě se tak nejspíš objeví Roman Pavljučenko nebo Peter Crouch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.10 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - Blackburn Rovers  (úterý 16:00)
S rokem 2010 se budou v úterý loučit také dva dokonale sladění soupeři. Jejich posledním výsledkem byla prohra 0:2, na kontě mají shodně 22 bodů a také jejich rozdíl skóre hovoří stejnou řečí. Rozdíl by mohl být snad jen v tom, že zatímco West Brom svými dosavadními výkony spíše překvapuje, Rovers si zatím jedou takový svůj standard.

Baggies budou určitě rádi, že se mohou s kalendářním rokem rozloučit před vlastním publikem. Jejich poslední výjezd jim totiž vůbec nevyšel. Teď se tedy vracejí na důvěrně známou půdu, kde naposledy přemohli Newcastle, aby se po dvou domácích prohrách zase dobře naladili. Pozitivně by ovšem Di Matteova skvadra nejspíš smýšlela i bez toho - na úžasný rok v Championshipu navázala například venkovními skalpy Evertonu či Arsenalu, což se letos povedlo málokomu.

Navíc i historie vzájemných zápasů s Blackburnem na The Hawthorns hovoří pro Bromwich přívětivou řečí. Rovers tu nevyhráli od roku 2002. A koneckonců dobře si venku nevedou tak nějak celkově, když vezmeme v úvahu letošní ročník. Třikrát v řadě na cestách prohráli, přičemž inkasovali hned 13krát. Přesto i jejich bilancování se nese v poměrně optimistickém duchu - loni na tom byl Blackburn touto dobou o dva body hůře.

Do posledního letošního klání nezasáhne v dresu Throstles Chris Brunt, který již posbíral pět žlutých karet. Přemáhat bolest dost možná bude Odemwingie a stále ještě mírně nemocný se zdá být i Thomas. Na druhé straně bude Kean řešit, zda do základu zařadí problémového ex-kapitána Sambu, který už je v pořádku, a také El-Hadji Dioufa, jenž minule rovněž nehrál.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.55 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Fulham FC  (úterý 16:00)
Fulham se propadá ligovou tabulkou a svůj pád bude chtít zastavit na hřišti osmého Stoke City. To si v letošní Premiere league nevede vůbec špatně a Fulham, který ještě venku nezvítězil, to bude mít na Britannia Stadium hodně složité.

The Potters, jak zní přezdívka Stoke, se aktuálně nacházejí na osmém místě tabulky, a to je určitě nad očekávání dobrý výsledek. Manažer Tony Pulis odvádí dobrou práci, jeho tým sice není v domácích zápasech vyloženým suverénem, ovšem dokáže přivézt body i zvenčí, a to je právě klíčový faktor toho, proč je Stoke v první polovině tabulky. Letos už dokázal z cizích hřišť přivézt plný počet bodů hned třikrát!

Po loňské veleúspěšné sezoně, kdy Fulham dokráčel až do finále Evropské ligy, zažívají fanoušci the Cottagers zlé časy. Týmu se vůbec nedaří a výsledkem je až osmnáctá pozice, a tedy boj o holé přežití v anglické nejvyšší soutěži. Manažer Mark Hughes zatím u kormidla zůstává, ale na jak dlouho?

Fulham poslední ligové vystoupení vůbec nezvládl, a před domácím publikem podlehl West Hamu 3:1. Hostům nezbývá nic jiné, než se pokusit získat veledůležité tři body na Britannia stadium, ale bude to obtížné, zvláště když jim budou scházet Bobby Zamora a Moussa Dembele.

Na klidu Fulhamu nepřidá ani vzájemná bilance s Potters, v tomto roce už to bude čtvrté vzájemné klání, tři předchozí vyhrálo Stoke.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begovič - Wilkinson, Huth, Shawcross, Collins - Pennant, Delap, Whitehead, Etherington - Fuller, Jones
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Pantsil, Hughes, Hangeland, Salcido - Davies, Murphy, Etuhu, Duff - Dempsey - A Johnson
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Blackpool FC  (úterý 16:00)
Fotbalisté Sunderlandu přivítají na domácím stánku Stadium of Light doposud jedenáctý Blackpool. Nováček soutěže si zatím drží od sestupových pozic odstup, a to už tři zápasy kvůli počasí nehrál!

Před dvěma dny museli "Black Cats" přijmout porážku 2:0 od Manchesteru United. Svěřenci manažera Steva Bruce byli jasně horší, Rudí ďáblové jim nedali vůbec žádnou šanci a v pohodě vyhráli. Sunderland si musel být vědom, že z Old Trafford si body nepřiveze, a to se také potvrdilo. Domácí ale nemusejí nikterak truchlit, v tabulce jim stále patří velice solidní sedmá příčka s minimální ztrátou na evropské poháry.

Sunderland teď bude mít možnost se vysněným pohárům ještě více přiblížit, čekají ho totiž domácí zápasy s Blackpoolem a Blackburnem, a pokud to černé kočky zvládnou, mohou se těšit na velice zajímavé jarní boje o vstupenky do Evropské ligy. Ovšem nepředbíhejme.

Hned první soupeř, totiž Blackpool, na tom není vůbec špatně. S dvaadvaceti body mu patří jedenáctá pozice, a co více, už tři zápasy mu byly odloženy. Blackpool má tedy k dobru tři zápasy, ve kterých může získat devět bodů, pokud by se to podařilo, byl by nováček soutěže na ještě lepším umístění, než jeho soupeř ze Sunderlandu. Blackpool ale ještě čeká dlouhá cesta, ta bude započata na Stadium of Light.

Do sestavy Sunderlandu se vrací kapitán Lee Cattermole, k dispozici už je i Danny Welbeck. Nicméně John Mensah, Michael Turner a Fraizer Campbell do hry nezasáhnou. Manažer Blackpoolu Ian Holloway bude muset oželit start kapitána Charlieho Adamse.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Gordon - El Mohamady, Onuoha, A.Ferdinand, Bardsley - Henderson, Riveros, Zenden - Gyan, Bent, Welbeck
Blackpool FC - pravděpodobná sestava:
Kingson - Crainey, Evatt, Cathcart, Eardley - Adam, Vaughan, Grandin - Varney, Cambell, Taylor-Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.85 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Aston Villa  (úterý 16:00)
Pokud na letošní sezonu chceme koukat jako na ročník paradoxů, pak Aston Villa je jedním velkým paradoxem. Vždyť loni, když osm dní před koncem sezony posledně čelila ManCity, byla v tabulce před ním a celkem přirozeně pošilhávala po Lize mistrů. Dnes je však ve zcela odlišné situaci - po prohře s Tottenhamem má na kontě pouhých 20 bodů a je na tom tedy hůř než třeba všichni tři nováčci.

Naproti tomu hvězda Manchesteru City pomalu stoupá vzhůru a mistrovské ambice opět nevypadají tak směšně v porovnání s realitou. Přeci jen Citizens vstoupí do nového kalendářního roku těsně propojeni s vedoucími United, na které momentálně ztrácí jen dva body. Navíc jejich aktuální forma budí slušný respekt, když si vezmeme, že Manciniho svěřenci prohráli jen jediný zápas z minulých devíti. Poprvé od srpna 2007 se tedy City minimálně načas mohou v úterý vyhoupnout do čela ligové tabulky.

To Villa bude naopak myslet na to, aby se nechtěně nepřiblížila sestupové propasti, od níž by ji v případě porážky mohl klidně dělit jenom bod. Nečekaná manažerská rošáda tak na první pohled nezabírá a navázání na tři po sobě jdoucí umístění uvnitř elitní šestky se už zdá být pouhou utopií. Houllier z 12 zápasů neposbíral ani stejný počet bodů - jenom deset, k čemuž mu tedy, pravda, výrazně dopomohla občas nesnesitelně napěchovaná marodka. Venku by nicméně Villa podávala katastrofální výsledky snad i s vždy kompletní sestavou. Pouze čtyři body urvané na cizích hřištích za celý dosavadní průběh sezony tomu jsou důkazem.

Prestižní zápas čeká Jamese Milnera s Garethem Barrym. Oba strávili v Birminghamu úspěšné roky, druhý jmenovaný si tu dokonce odkroutil více než 400 zápasů. To Kolo Touré nemá s Villou nic společného, ovšem jeho návrat do sestavy bude pro Manciniho velkou výhodou. Lescott už takhle nebude muset zaskakovat na postu stopera.

Jestliže se marodka Villans poslední dobou příjemně tenčila, dnes ta situace okolo ní znovu začíná nepěkně zapáchat. Totiž Emile Heskey se necítí úplně v pohodě a do úterního klání podle všeho nezasáhnou ani jmenovci Youngovi. Výměnou za to by mohl prvně po dvou měsících startovat Petrov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.30 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Everton FC  (úterý 18:30)
West Ham United přivítá na svém Upton Parku Everton. Oba celky se překvapivě nacházejí ve druhé polovině tabulky, přesněji hrají o záchranu a i z tohoto hlediska jde o nesmírně důležité klání.

Kladiváři si dva dny po Štědrém dnu vyšlápli na Fulham a výsledkem 3:1 vykradli Craven Cottage. Pro londýnský celek vedený izraelským manažerem Avramem Grantem to bylo velké zadostiučinění, a především důležitý krok vstříc konečné záchraně.

Po tomto kole se může West Ham vymanit ze sestupových vod, potřebuje však k tomu zdolat Everton. Manažer Avram Grant věří, že vítězství na Fulhamem jeho tým nabudí a posilní, doma se totiž Kladivářům moc nedaří, vyhráli tu jen dvě utkání. Everton před vánoci porazil Manchester City 2:1 a všichni už očekávali, že se tento tým zvedne. Zápas s Birminghamem to ale nepotvrdil, a to nikoliv, že by svěřenci manažera Davida Moeyese prohráli, ale proto, že kvůli nepřízni počasí byl duel odložen. Everton se tak bude moct ukázat až teď, kdy změří síly s Hammers.

Toffees ale mají proti londýnským Kladivářům úchvatnou bilanci, za devět let vyhráli v Upton Parku hned šestkrát a i tentokrát se tu chce Everton představit v plné parádě.

West Ham bude bez Manuela Da Costy, Marka Nobleho, Jacka Collisona a Thomase Hitzlspergera. Na druhé straně se Davidu Moyesovi vrací do základní sestavy Mikel Arteta, ovšem nejistý start zůstává u Phila Jagielky a Johna Heitingy. Nenastoupí rovněž Steven Pienaar, Victor Anichebe či Leon Osman.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Green - Ben-Haim, Tomkins, Upson, Gabbidon - Sears, Kováč, Parker, Stanislas - Cole, Piquionne
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Neville, Hibbert, Distin, Baines - Coleman, Arteta, Rodwell, Fellaini - Cahill - Saha
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.35 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Birmingham City - Manchester United  (úterý 21:00)
Souboj skotských manažerů Alexe McLeishe a Sira Alexe Fergusona bude k vidění ve druhém největším městě Anglie - v Birminghamu. Domácí City totiž přivítají favorita favoritů Manchester United, který doposud neokusil hořkost porážky.

Birmingham sice vstupuje do utkání s Manchesterem United jako outsider, nicméně rozhodně není bez šance. Klub vyznávající modrou barvu už letos potrápil všechny zbývající celky "velké čtyřky", nad Chelsea dokonce vyhrál 1:0, jedinou branku v zápase zaznamenal Lee Bowyer. Navíc svěřenci Alexe McLeishe si doma vedou poměrně dobře, na domácím stadionu St. Andrew prohráli jen v jednom případě.

Blues by měli být na Manchester odpočati, poslední ligová utkání s Newcastlem a Evertonem byla odložena. Mluvíme-li o porážkách, tak to se vůbec netýká Manchesteru United. Red devils odehráli už sedmnáct kol, ale ani jednou neodešli poražení, pouze sedmkrát remizovali. A právě kvůli neporazitelnosti se Manchester vyhřívá na vedoucí pozici, navíc před svými pronásledovateli, konkurenčními Citizens, má dva zápasy k dobru.

Manchester je pochopitelně proti domácímu výběru velkým favoritem, v novodobé historii ho Birmingham neporazil. Jediné co tak může Alexe Fergusona trápit je střelecký půst Wayna Rooneyho, jenže pokud bude vedoucí celek Premiere league nadále pokračovat ve skvělých výkonech, vůbec to nebude vadit.

Na domácí straně budou scházet Alexander Hleb a James McFadden, Manchester zase nemůže spoléhat na služby Owena Hargreavese, Johna O'Shea, Paula Scholese a Antonia Valencii.
Birmingham City - pravděpodobná sestava:
Foster - Carr, Johnson, Dann, Ridgewell - Larsson, Bowyer, Ferguson, Gardner, Fahey - Jerome
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Van der Sar - Rafael, Vidič, Smalling, Fabio - Nani, Anderson, Fletcher, Giggs - Rooney, Berbatov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United17107038:1637
2.Arsenal FC18112537:2035
3.Manchester City19105428:1635
4.Chelsea FC1894532:1531
5.Tottenham Hotspur1886427:2330
6.Bolton Wanderers1978432:2529
7.Sunderland AFC1969421:2027
8.Stoke City1873823:2224
9.Newcastle United1864828:2922
10.Liverpool FC1764721:2222
11.Blackpool FC1664624:2922
12.West Bromwich Albion1864824:3122
13.Blackburn Rovers1964923:3022
14.Everton FC1849520:2121
15.Aston Villa1855820:3020
16.Wigan Athletic1847715:2919
17.Birmingham City1739517:2018
18.Fulham FC18210617:2316
19.West Ham United1937919:3216
20.Wolverhampton Wanderers18431119:3215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1304)

Přidat komentář
smazaný uživatel

po tomhle kole chelsea bude nejlíp 5tá

Reagovat
tulen

COYI !

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham 3 1 Newkastle

W.brom 2 1 Blackburn

Stoke 0 1 Fulham

Sunderland 4 2 Blackpool

Man.citi 1 1 A.Villa

W.ham 1 1 Everton

Birmingham 1 3 Man.utd

Wigan 0 3 Arsenal

Chelsea 2 1 Bolton

Liverpool 2 1 Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

taky by se mě hodily newkastle... nejlíp litrpůlů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham musí aspoň remizovať Villa by tiež mohli zabrať, dobrý zápas čakám od WHU-Everton

Reagovat
j_mrazik

Arsenal s Wiganem už zítra... Aspoň si Rosa zahraje.

Birmingham by mi mohl za ty útrapy naopak udělal tentokrát radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Man Utd zopakuje výkon proti Sunderlandu, tak se o tři body snad nebudu muset bát. Arsenal tohle kolo neztratí, City je schopné čehokoliv a Chelsea by prohrála aji se svým vlastním béčkem. Povně doufám, že první místo se po tomhle kole měnit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC ! ! ! . Dneska by to mohl být s Tottenhamem super zápas.

Reagovat
j_mrazik

Já jsem v práci, pr.ele.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu koukat i za Tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl, jen v body moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Což je pěkně na pytel, protože dneska se akorát podívam někde na teletextu na výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo ma svou prevracenou kopii uz 22. ledna, a na SJP to bude se Spurs urcite vyrovnanejsi A tyden pred tim uz je zase derby!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit se musí v každém zápase . Dneska uhrajou alespoň bod.

Reagovat
afc

Manchester je pochopitelně proti domácímu výběru velkým favoritem, v novodobé historii neuhrál Birmingham s Rudými ďábli ani bod.

V minulej sezone bolo 1:1 a aj dnes Brums predvedu kvalitny beton + mali viac oddychu,takze dnes v pohode mozu ukopat minimalne remizu a forma MU vonku je tragicka.

Reagovat
Tomanatura

Tak to už se nějak o výhru v Birminghamu nebojím, protože vždycky když předvídáš letošní MU, tak ti to dopadne přesně naopak

Reagovat
afc

to mas celkom pravdu

Reagovat
Rssa

Tottenham - Newcastle, komu přát víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim to po herbageovsku: v utkání Zlo - Dobro je to snad jasný

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zavedl ja

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to tipoval spíš na herbage, martyho a podobný idealisty

Reagovat
smazaný uživatel

I to je mozny, ja to pouzival, kdyz se o CFC-MUFC mluvilo jako o derby

Reagovat
Rssa

Spurs se můžou dostat před Chelsea a vám o moc zas tak nejde tak dneska to budou asi Pipiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No a samozřejmě díky tomu zítra Liverpool před Newcastle!

Reagovat
smazaný uživatel

O důvod víc, proč fandit NUFC . Byť LFC mám o dost radši, co vypadl Benitez.

Reagovat
Rssa

. Až vypadne i Roy tak to bude ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No bůhví jak mu to zatím nejde, ale když už nic, tak je to sympaták

Reagovat
Rssa

Sympaťák to může být jak chce, ale když tam pořád strká své koně a nemá koule na něco nového, tak z toho nikdy nemůže vzniknout nic dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na něco nového - je mu 63 let, hraje určitým stylem a tahle stará garda už se těžko učí něco nového ( byť by určitě měla, ale jsem přesvědčený, že generace Guardioly, např., "nezkostnatí" nikdy ... už jen díky tomu, že je to další generace a doba je jinde ).

Jinak pokud myslíš hráče, tak LFC nesleduju, takže těžko říct, jestli by tam šla udělat nějaká hráčská rošáda, s tím, co má k dispozici, která by tomu pomohla.

Reagovat
Rssa

stačil by vyndat tragický Konchesky, zkusit Johnsona na křídle a místo něho spolehlivý pravý bek (př. Kelly) a hned je to o něčem jiném.

Jinak Sir AF je ještě starší a neboí se dávat šanci mladým. Roy je nasadí jen do Evropské ligy a to všechny najednou (nebo ty starší co nehrají), takže se nemůžou opřít o své zkušené a vyhrané kolegy a na hře je to znát, načež Roy se ještě více zasekne a nenasadí je do ostrého zápasu. Navíc když je nasadí, tak je nenasadí na svoji pozici a pak se diví, že nehrajou žádný zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, o tom Konce jsem četl, stejně tak o nenasazování hráčů na "jejich" pozici. Na druhou stranu, SAF má v MUTD trochu jinou pozici.

Jinak tím "zkostnatěním" jsem myslel spíš nereagování na vývoj fotbalu jako takového - něco podobného se, zdá se mi, stalo třeba Lippimu, minimálně na MS + ta jeho nominace a už to bylo.

Reagovat
Rssa

Když on třeba soustavně strká Pacheca na pravou zálohu, když je to jasný podhrot (případně hrot), Meirelese ze začátku dával taky doprava (a hned jak se přesunul do středu, začal hrát více než solidně), velký talent Shelveye taky doprava, Maxi stabilně hraje zleva...

Na vývoj nereaguje moc, pravda, ale celkově se mi ta jeho hra zdá přizdisráčská, nudná, předvídatelná. Kádr je bídný, pravda, uvidíme jestli bude moct přivést někoho v lednu, ale moc už mu nevěřím, že by se Liverpool dokázal posunout někam výš. Hodgson byl ideální pro Fulham, ale pro Liverpool zdá se že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že jo. Je mi docela líto, když vidím takový tradiční klub v takové situaci.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas,mohol by mi tu niekto hodit tabulku najlepsich strelcov v celej historii anglickej ligy?Odkaz alebo daco,lebo to neviem najst na Wiki...

Reagovat
smazaný uživatel

Tim myslis od vzniku PL 1992 nebo uplne celou historii?

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nerobilo problem tak celu,ked robilo tak staci od vzniku

Reagovat
smazaný uživatel

oboje je na wikipedii.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, melo by byt

Reagovat
smazaný uživatel

ja napisem,ze to tam neviem najst a ty mi das uzitocnu radu,ze to tam je.Tak dakujem pekne za prinosnu radu

Reagovat
smazaný uživatel

PL mas prehledne tady: http://www.sporcle.com/games/peanut4/200_premier_goals

Kdyz si spustis kviz, tak se ti nad bezicim casem objevi Give up, na to kliknes a zobrazi se ti cely poradi. Tu dlouhodobou zkusim najit.

Reagovat
smazaný uživatel

moment asi som sa blbo vyjadril.Myslim tak,ze napriklad Anelka vyhral s tusim 19timi golmi pred dvoma rokmi a tak.Myslim tuto tabulku Ze kto bol najlepsi strelec v rocniku.Bez toho,aby sa tam zarataval FA,CC,CHL a tak.Cisto len PL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja som daval golden foot Anglictina na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Btw. jak tak koukám, tak Fabregas v all-time nahrávačích od založení PL na 4. příčce. To je hustý. Před ním Lampard, Gerrard a Giggsy - pokud zůstane tak dvě tři sezony ještě, bude na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi mi pomoz najit tu First Division ty Fabregasu

Reagovat
fantomas

To budeš muset jednotlivě po sezonách, se obávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Fouls

1 Kevin Davies 821

2 George Boateng 594

3 Gareth Barry 549

4 Emile Heskey 538

Malej naskok

Reagovat
fantomas

Já ho žeru.

Reagovat
j_mrazik

Kolik má odehraných zápasů? Zajímal by mne průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

393

Reagovat
j_mrazik

On má 2 fouly na zápas? To je slabý.

Reagovat
C0br

Taky jsem na to koukal, je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

top červených karet .... 4. místo Vinnie Jones....

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm po 14letech vyhraje zase hráč Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Táto sezona patrí Elmanderovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tu starší bych ti naskenoval, ale musíš počkat asi 2 hodiny, mám to v knize

Reagovat
C0br

Dneska cítím pohodovnou výhru. 0:3, Rooney už by to mohl protrhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi to vycítíl. rooney me opet potesil svým plonk výkonem a nakonec jeste 1.1 v 90min. to byla taky radost jak se patří pekná nula a tiket v cajku díky UTD

Reagovat
niflheim

Proti Birminghamu to budeme mít těžké. Od nich se 3 body moc často nevozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hoven smradlavých! Tak jsem se na ten match těšil a jedu na svk za rodinou...chjo,tak snad to spurs zvládnou i bez mého tvrdého fandění...btw:nevíte jestli se dají někde na netu sledovat clé záznamy utkání? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Do hoven smradlavých!

Reagovat
Riijkark

rojadirecta.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidím to na seřízenou útočnou mašinérii a výhru o dva góly! Camon U Spurs!

Reagovat
Bayern +

Škoda, že na Digisport dnes není West Ham - Everton.

Reagovat
iamek

Birmingham bude tezky zapas, ale my jsme United a ne Cechova Chelsea ... Btw proc uz nedaji pohar United ted ? Ta dominance je neuveritelna ... A kdyby se zbytecne neztracelo na zacatku sezony body tak alex mohl stavet dorost

Reagovat
smazaný uživatel

"iamek - pan komplex"

Reagovat
iamek

Ehm jaky komplex ? Jojo vim Chelsea ma more poharu uz

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je v tomhle případě CFC srdečně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval ses na ty první zápasy sezóny? Zbytečné ztráty proti Fulhamu, Evertonu, WBA, zmrtvýchvstání s Villou? Kdyby Red Devils hráli celou sezónu jako poslední dva zápasy, tak bych si vyskakoval a plánoval oslavu titulu. Takhle su rád že su rád a opatrně v něho věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenomže i ty ztráty se nakonec ukázaly jako důležité. Zatímco ManUtd ztrácelo a přesto bodovalo, Chelskí začala ztrácet a být bez bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neukázaly. Remízama se dá vyhrát GL ale ne PL. Manchester Utd je nahoře díky tomu, že aji když sezónu začal krizí, tak toho nikdo nedokázal využít. Respektive Arsenal tradičně ztrácel kde nemusel a Chelsea nedokázala pokračovat v tom co hrála první čtvrtinu soutěže. Jestli Ďáblům ta forma vydrží a vybudujou si tak sedum bodů náskoku, tak bych věříil že se titul dá vyhrát. Takhle jsou "jenom" momentálně největší favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi to asi špatně pochopil. Ty remízy se ukázaly jako důležité i právě kvůli těm ztrátám ostatních týmů. Nebo bys ty zápasy, ve kterých se ztratilo, raději prohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak. Remíza je k ničemu když hlavní konkurent vyhraje. Kdyby Man Utd pokračoval v sérii bez prohry a zbytečně remizoval se slabéma týmama a Chelsea si dál jela tu svoju spanilou jízdu ze ze září, tak vede ligu a Man Utd se na koncu sezóny pyšnit třetím místem a sezónou bez porážky. Man Utd se dostal do čela díky tomu, že ty zbytečné remízy přestaly a hlavně že dokázal vyhrát venkovní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jinak. Vzhledem k tomu, že ostatní konkurenti v boji o titul začali ztrácet, remízy se ukázaly jako velmi důležité.

Reagovat
Kaze

Ne. Je úplně jedno, jestli ostatní ztráceli body. My jsme měli vyhrávat. Teď bychom měli dost slušný náskok. Remíza moc neřeší. Výhru beru

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno? V tom případě hrajete svou vlastní ligu a opravdu to jedno je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na Upton Park čekám 3 body, po výhře nad Arabama, by bylo škoda ztratit zrovna s West Hamem... Snad nakonec nastoupí Jags i Pienaar, Arteta se vrátí i s formou a uděláme další krok k lepším zítřkům v přední polovině tabulky

Reagovat
kiwwi

Fletcher je este stale chory nie? a Giggs 2 zapasy za 2 dni? to asi nie...Evra by to mal zvladnut, Rio netusim ale cakam zostavu Rafael, Vidic, Rio (Smalling), Evra - Park (Obertan), Andy, Carrick, Nani - Rooney, Berbs

Reagovat
C0br

Park je už pryč ne? Podle mě bude hrát Giggsy, nestahoval v neděli ze hry pro nic za nic.

Reagovat
kiwwi

jaj na toho Parka som zabudol

tak asi tam pojde ten Giggsy alebo Obertan

Reagovat
C0br

Jestli bude hrát Obertan, tak se radši nebudu dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Bebe?

Reagovat
C0br

To hrát radši v deseti.

Reagovat
Tomekcz

Hlavni je aby SAF postavil opet dvojici Berba-Rooney a do zalohy Andyho, to byl motor proti Sunderlandu Ale uz se parkrat stalo ze Berba zahral paradne a pak jen na lavicce a hrali sme na jednoho utocnika

Reagovat
kiwwi

proti Brums snad nie, 4-5-1 sa hra na tazsich superov, aj ked neviem preco to tak SAF postavil proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

na titul máme pořád, máme nejlepší tým, nejlepšího útočníka planety a záložníka, chce to jen začít něco hrát...a titul bude náš

chelsea 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter zas prohral nejakou sazku?

Reagovat
smazaný uživatel

A na konci dal palec nahoru i sám sobě

Reagovat
Counter

Reagovat
Kaze

Nejlepší útočník je Ibra, nejlepší záložník (pokud jsi teda myslel středového) je Xavi.

Reagovat
Counter

Dva Lampardi, kteří hrajou jako jeden muž, trumfnou i Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

nej záložník je essien a útočník drogba

Reagovat
smazaný uživatel

YungGooner

Reagovat
kubys

Ty pravděpodobné sestavy jsou čím dál tím víc vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze Grantovy sestavy se daji prejit s vaznou tvari Navic takhle muzete klidne nekdy hrat

Reagovat
kubys

Tak ta obrana je jasná, ta takhle hraje, ale stejně se tomu musím vždy smát. Jenže mě furt zaráží Kováč, když se ve středu pole opravdu osvědčil Spector a hlavně - Barrera se taky musí probudit, to, že nebude hrát pravidelně, mu moc nepomůže.

Reagovat
Bayern +

"Never change your winning team"

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens urobia ďalší krok k ceste za titulom.

Reagovat
C0br

Jakým jazykem ty mluvit?

Reagovat
kiwwi

tak City este nie su ani na tej ceste

Reagovat
smazaný uživatel

To gloryhunters nikdy nepochopia.

Reagovat
C0br

Tuhle reakci bych od fanouška City nikdy nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

100. pro Spurs

Reagovat
Godwinson

Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Paddy?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

Ten si to taky zbytečně posral.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď zabírá místo Čerňasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

aspoň chytá Simonsen..

Reagovat
SunFells

Cesc má zítra stopku

Reagovat
smazaný uživatel

snad to bez něho zvládnem, ale bylo jasné, že tu kartu dostane, moc se mě včera nelíbil Clattenburg

Reagovat
SunFells

Ale pomezní zase mával pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Krul - Simpson, Coloccini, Steven Taylor, Perch - Routledge, Tiote, Barton, Smith, Gutierrez - Carroll

Reagovat
SunFells

Stýská se ti po Ameobim?

Reagovat
Counter

Perch Ještěže mám Vaarta jako kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že hraje Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Smith ... toho jsem viděl hrát naposled za United, kdy si v tom utkání tak vážně poranil kontík / nohu. Jinak Hatem se má vracet kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem se vrati do plnyho treninku zacatkem unora.

Reagovat
smazaný uživatel

SUNDERLAND: Gordon, Elmohamady, Bardsley, Ferdinand, Onuoha, Cattermole (C), Meyler, Henderson, Welbeck, Bent, Gyan. SUBS: Mignolet, Zenden, Malbranque, Bramble, Richardson, Riveros, Angeleri.

BLACKPOOL: Kingson, Crainey, Eardley, Evatt, Sylvestre, Vaughan (C), Taylor-Fletcher, Cathcart, Grandin, Varney, Campbell. SUBS: Halstead, Southern, Ormerod, Baptiste, Phillips, Edwards, Carney.

Reagovat
vodka

Kingson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

cierne macky na tri utocniky? mozna prehodnotim vyber

Reagovat
Tomanatura

Dneska hrají ale jenom na 2

Reagovat
Tomanatura

Beru zpět, já tam toho Gyana vážně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

On je většinou takový neviditelný a pak dá dva góly.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na dva dá se říct.

Reagovat
Bayern +

Meyler.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza.

Reagovat
Bayern +

vážně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ho nahradil Richardson, tak je to jedno.

Reagovat
Bayern +

Tak to je. Ale zachvíli asi přijde Kucka, když Brucie má tenhle postoj ku všem CM kromě Cattermolea.

Reagovat
minoLFC

super den 3X futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Poradte na kterej zápas kouknout od16:00 a nebude to nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - Blackpool

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Pro mne zápas, který bych vyhledával nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
j_mrazik

A ty mu ho doporučíš, i když to bude nuda. Chápu, že jim fandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý, že to bude nuda?

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi to jako Boleslav vs Blšany s lepší kulisou... i když Sunderland jsem asi rok neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se vše vysvětluje.

Reagovat
minoLFC

Qatar vs.Iran

Reagovat
smazaný uživatel

TH-NU

Reagovat
j_mrazik

Tipuju, že Newcastle dostane minimálně trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

on nechal sedet Teveze?? tak to di do pr .... kdo me udela body

Reagovat
smazaný uživatel

chlast

Reagovat
minoLFC

dnes posledný zápas Carrolla za Newcastle pred odchodom do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

tezky vyber...ale asi to padne na kohouty se strakama...takovy kokodá derby

Reagovat
minoLFC

kokokraaááá

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to jednoduchý zápas, Newcastle klidně může vyhrát když to zamkne a nebude dělat blbosti jako s ropákama

Reagovat
r.mrazik

tak klidne at tam vyhrajou...ja jen doufam,ze se bude hrat pekny fotbal...od urcite doby je mi celkem jedno,kdo jak skonci...hlavne at se na to da koukat a titul do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Villa i Newcastle odvezou aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne. Kaboul má přednost před Bassem

Reagovat
minoLFC

hmm kto umrel? a aká je zostava?

Reagovat
Tomekcz

Fulham uz musi konecne vyhrat venku

Reagovat
Bayern +

To co zase Mancini namíchal ? Je hezké, že dává šanci jiným, ale Balotelliho prostě před Tevezem nejde upřednostnit a Milner (dle Manciniho nejlepší hráč na St. James Park) také sedí, o Barrym nemluvě.

A teď pencle, Mario jedeš !

Reagovat
Tomanatura

A ty si jako myslíš, že kdyby Mancini mohl, tak Teveze nepostaví? Carlitos prostě odehrát 2 zápasy ve 3 dnech nedokáže, s jeho stylem hry to nejde. Ještě teďka se pořádně nezregeneroval z St. James Park.

Reagovat
Tomekcz

simulant

Reagovat
Minister

ide vam YES?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, 94912 Eng komentář

Reagovat
Minister

uz to mam, dik

Reagovat
Bayern +

Joleon Lescott. no nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens na titul Skvele Mario i Julien

Reagovat
smazaný uživatel

*Joleon

Reagovat
smazaný uživatel

No když už konečně začnou ztrácet ti haluzáci z OT tak by si to o ten titul monli dát s AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by to po rokoch príjemná zmena a PL potrebuje zmenu.

Reagovat
r.mrazik

sam jsi haluzak...

Reagovat
Rssa

Carroll bude mít Dawsona na zádech ještě ve sprše...

Reagovat
smazaný uživatel

Planeta Krul

Reagovat
Tomekcz

Barton si zas udal kamarady

Reagovat
smazaný uživatel

udavač

Reagovat
smazaný uživatel

Pavove prieniky do šestnástky

Reagovat
Rssa

Palacios...jak může takový nekopa a ultimátní nesympaťák hrát v základu?

Reagovat
SunFells

Huddle je out.

Reagovat
Rssa

to radši Jenase, než Palaciose. Na ten jeho ksicht a simulování jsem už pomalu alergický

Reagovat
SunFells

Na DM bych teda raději volil toho Palaciose.

Reagovat
Rssa

to já radši i Sandra než tohoto Wilíka

Reagovat
smazaný uživatel

Simulování

Reagovat
Rssa

jo a má i poznávací znamení - plácá rychle ruko u o zem, aby zvýšil dramatičnost, za 1 mnutu už pak běhá jak laňka

Reagovat
Chazy

Willy je sympaťák už by se moh vrátit, tak za 2 mega to vidím

Reagovat
Rssa

Kucka je lepší a dostupnější

Reagovat
Chazy

Kucka bude hodně dobrej, o tom žádná. Ale Palacios je furt daleko výš a když už jednou nezvlád působení po odchodu z Wiganu, třeba by zůstal na dýl.

Reagovat
Rssa

dodatek k původnímu příspěvku - myšleno v nadsázce

A k vám se hodí, máte tam pěkný mix národností. Do Tottenhamu nějaký Angličan a budou zase o trošku sympatičtější

Reagovat
Chazy

Ale nemuselo být, Kucka bude výbornej :))

Reagovat
smazaný uživatel

Márióóóóóóóóóó

Reagovat
SunFells

Úžasný, jeden z penalty a druhý při odrazu od brankáře před prázdnou kasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérny gól jeden aj druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pri penalte se skoro zastavil, a druhej dal z ofsajdu

Reagovat
Minister

a take neplatia?

Reagovat
SunFells

.....Jen bych při oslavě tohoto hráče, kterému Rooney, Fabregas a Aguero koukají na záda, čekal něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Golden Boy

Reagovat
Rssa

a nesmíme zapomenout na Pata!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Patolizač je taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

je velkohubej somrák

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč lámo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný otrapa a lehce nadprůměrný fotbalista, zatím.

Reagovat
SunFells

Taky si myslím, že u toho fotbalu dlouho nevydrží

Reagovat
Rssa

brzo očekávám první rapové album s názvem "Golden Boy" a 22 letech oznámení, že ho už fotbal nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah, nigga

Reagovat
Rssa

Hey, check it,

I´m Mario Balotelli a you are nothing

Jack Wilshere? I canˇt stop laughing

Come On, bitches

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To je tak na úrovni jeho vyjadřovacích schopností, ochotně mu tento rým i copyright na něj přenechám

Reagovat
Rssa

mělo tam být "and"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, neměla být reakce.

Reagovat
Rssa

Krul a obě tyče

Reagovat
kiwwi

lol tycka tycka

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle luck

Reagovat
Tomekcz

Krul to vytahl krute

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas trápení.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sladké tápeníííí"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad nováčka dáte, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí na dva vagóny, snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Jones? To je moj Solomon Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Jones hraje, ale ve Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je v Stoke, chjo mea culpa, ale strašne sa mi páčil u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som mal šťastie na zápasy, ktoré som sledoval. Neskutečná muskulatura a vo vzduchu ťažko brániteľný.

Reagovat
Chazy

Jj, hlavně s Cissem mu to pár kol šlo, ale nakonec zrovna ta sezona byla naprostá tragédie. A jak nadějně vypadali, když porazili THFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohaca Spurs rozbime ich

Reagovat
herbage

Aston Villa v dosavadním průběhu soutěže vybojovala na hřištích soupeře "zázračné" 4 body, což ji řadí na předposlední místo v tabulce venkovních zápasů a místní rádobyfanoušci citizens se tu ukájí, když se jejich milovaný tým zařadí do společnosti týmů jako Stoke, Blackburn či Sunderland, na jejichž hřišti Aston Villa rovněž prohrála. Ale chápu, že hráči jako Eric Lichaj či Barry Bannan jim nahání hrůzu

Reagovat
Bayern +

Už se bojíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Bannana a Lichaje? Ne

Reagovat
Bayern +

Ne, City. Protože pokud budou hrát takto, jak první půlhodinu dnes - vyhrají. Jen klasicky "nezastat". Protože včerejší Chelsea je jako dnešní Villa s něco lepšími stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sranda, oba týmy prohrály na Stadium of Light, jeden gólem z penalty a druhý vlastním gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, kdo umí, ten umí.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo neumi ten cumi

Reagovat
smazaný uživatel

Včíl ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že dokážeš vidět relativní slabost venkovní Aston Villy a proto si správně usoudil, že podle výhry Man City se nedá usuzovat o jejich síle a schopnosti získat titul. Tak proč tenhle postřeh nedokážeš aplikovat na včerejší zápas na Emirates Stadium?

Reagovat
herbage

No nedá, protože Aston Villa není měřítko. Výhra nad tímto týmem doma je pro většinu klubů povinností. Jejich síla se ukáže až ve střetu se silnějším celkem

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle se s tebou nepřu. Já říkám, že stejně tak není pro Arsenal měřítko, že porazí venku tragickou Chelsea, která mimo SB nevyhrála už kolik? Dva měsíce?

Reagovat
smazaný uživatel

spis vypis ty kecalisto o koho jde: "místní rádobyfanoušci citizens se tu ukájí"

Reagovat
Tomanatura

Co by za tuto povinnost dal MU...

Reagovat
Godwinson

Ach jo, Balotellimu hraje všechno takhle do karet, smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

V správném čase na správnem místě, žádné karty

Reagovat
Godwinson

To je fajn, jen je trochu škoda, že na tom správném místě nemá mozek. :(

Reagovat
smazaný uživatel

To mnohí futbalisti. Hlavne že bavia

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teda poser prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli, pri penaltach neni to plynulej pohyb, ale prehled tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se musím smát, nebo nevím. Ale Benty kdykoliv když dnes dostane balon, tak jde automaticky pryč od branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
JIMMY-PO

AARON, je tam super

Reagovat
smazaný uživatel

Richardson IN, to jsem se teda uklidnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí ten Dawson i něco jiného, než naskočit někomu na záda?

Reagovat
JIMMY-PO

kým to funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Umí. Dobrý vůdce, vynikající hlavičkář, dává si pozor na karty. Jen trochu neobratný, občas něco špatně načasuje. Ale obsazování fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas jo, v těch soubojích je včas a přehled má taky dobrý. Možná je ta naskakovačka jen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto prostě Kaboula nemám rád. Bass je chladná hlava.

Reagovat
Chazy

No a to stál dohromady tak 12 mega

Reagovat
Tomekcz

Tiote uz by mel byt taky davno venku

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není pravda!!!! to je zkurvenej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ta červená je v pořádku. Nevypadalo to tak možná proto, že Tiote k tomu nepřidal to obvyklé divadélko. ( Ale ten už mohl být taky dávno venku )

Reagovat
smazaný uživatel

jestli měl dostat Kaboul za tohle červenou tak Tiote taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote za to měl dostat druhou žlutou, možná, ale od něj tam žádný pohyb hlavou vůči Kaboulovi nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak

Reagovat
Rssa

Tioté dneska nedohraje, je nějaký přemotivovaný. Už teď měl dostat žlutou za tu "potyčku"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celé nějaké nervozni ... ale Tiote vede, ten by mohl dnes vraždit pohledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že vede Joey...je to šoumen

Reagovat
Rssa

náhodou Joyeho jsem dneska viděl říct "fuck off" jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je takový nad věcí, ale Tiote mi přijde vyloženě nas*aný

Reagovat
supervizor

Další redka pro Spurs to jsou rebelové

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge na efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak v pohodě, zasloužená redka pro Kaboula. A přišli jsme tím pádem o Pava, takže o nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky tomu jsme přišli i o VdV

Reagovat
JIMMY-PO

ach jaj 2 zápasy, 2 krát z fleku červená

Reagovat
Tomekcz

kalinic taky red

Reagovat
Virtuos

ale zaslúženú

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sakraaa, dyť tam byl faul na Carrolla, před tím brejkem

Reagovat
salami

to teda, byl od toho 2 metry a pustí a v podstatě tim po... zbytek zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

ted jsem přišel, absolutně mě nezajímá jak se hrálo předtim a co rozhodčí pískal nebo nepískal, tohle byl prostě faul a je špatně, když se nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna absolutne nezaujima kedy si prisiel a co si videl. Ak by piskol toto musel by pisknut aj dalsich 10 zakrokov ktore predtym pustil. Jedine co rozhodca dokurvil bolo vylucenie Kaboula a nevylucenie hovada Tioteho. Inak by tie bezvladne lamky dostali 5-tku do 70 minuty a bolo by davno vymalovane

Reagovat
salami

já řikám, že mně zkazil závěr zápasu rozhodčí, když ten faul pustil, což ale asi nejsi schopnej pochopit, můj příspěvek je kritika rozhodčího a to že neodpískal 10 zákroků předti to ještě podporuje, ale klidně pokračuj ve svym hysterickym zaujatym projevu

Reagovat
Rssa

Tak nepískal neustálé fauly Dawsona na Carrolla, tak to byla nakonec rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je jakákoliv argumentace zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a z čeho? Tottenham měl v první půlce dvě nebezpečné šance. NUFC nehráli nějak tvrdě, normálka. Naproti tomu zase můžu říct to Dawsonova obskakování Carrolla, Palacios taky nehrál zrovna nejčistěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kornelius

Reagovat
smazaný uživatel

Incredi-BALE

Reagovat
Tomekcz

Bale ted jeste chcu Barton centr a Caroll gol

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, Andy?

Reagovat
smazaný uživatel

To co predvadza NUFC a rozhodca je absolutny hnus. Straky sa mi tymto zapasom totalne sprotivili jak moze niekto tak prasit tomu naozaj nerozumiem. Cely cas okopavanie Modrica a VDV bez povsimnutia rozhodcu (zlta pre Tioteho ktory mal byt po polcase vonku je dobry vtip) a navyse vymyslena cervena pre Kaboula taketo cervene sa nedavaju ani v PD cirkus lige. Ak to pojde takto dalej tak sa na to uz fakt vyserem...

Aspon ze ti hajzli dostali co si zasluzili. Krasne Gareth ! Aj o 10-tich sme opat dokazali ze taketo provincne tymi na nas momentalne nemaju. Este ukradnut NUFC Carolla a bude vymalovane

Reagovat
smazaný uživatel

Ukľudni sa a stíš si zvuk na TV

Reagovat
smazaný uživatel

what? No nic ide sa oslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

tak tohle by Krul měl mít Každopádně opět super Bale

Reagovat
JIMMY-PO

BALE

Reagovat
smazaný uživatel

300 pre Tottenham a znicenie prasiatok z NUFC aj napriek nepriazni rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI to face West Ham: Howard, Hibbert, Neville, Distin, Baines, Arteta, Fellaini, Rodwell, Coleman, Pienaar, Cahill

Bench looks like this: Mucha, Beckford, Yakubu, Bilyaletdinov, Saha, Duffy, Baxter

Reagovat
justcall

Jagielka zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas tie tvoje nove zamky dnes katastrofa

Reagovat
Virtuos

Tamas jak celý dnešný zápas hral, tak to i dokončil úžasne

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje ?

Reagovat
Virtuos

tak trochu skosil mladého Diufa

Reagovat
JIMMY-PO

ďalšia redka z fleku ..ak nič iné šetrí to čas a náplň v pere

Reagovat
smazaný uživatel

Tangerineeeees

Reagovat
Bayern +

West Ham United:

Green, Faubert, Tomkins, Upson, Ilunga, Sears, Kovac, Parker, Boa Morte, Obinna, Piquionne

Subs: Boffin, Reid, Spector, Stanislas, Barrera, Cole, Hines

Everton:

Howard, Neville, Hibbert, Distin, Baines, Coleman, Fellaini, Rodwell, Arteta, Pienaar, Cahill

Subs: Mucha, Duffy, Baxter, Bilyaletdinov, Saha, Beckford, Yakubu

Reagovat
Chazy

Sears

Reagovat
Bayern +

No, osobně jsem čekal už napravo Behramiho, ale Freddie odehrál s Cottagers solidní zápas. Spíše mě překvapilo (jako celý Grant), že ponechal Kováče.

Reagovat
vitasrp

Minule ho na Skysport.com zvolii mužem utkání, tak ho Grant nemohl nechat sedět..

Reagovat
Tomekcz

ten Blackpool je venku nakej dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji se podívat na sestřih zápasu.

Reagovat
SunFells

Mackems tlačili celý zápas a od DJe se odrazili dva míče do brány?

Reagovat
vitasrp

Asi tak nějak, na střely to bylo snad 35:5 pro Sunderland..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám článek na sport.cz jak se City, vyplatili ty posily, že jsou už na prvním místě PL

Reagovat
SunFells

To by ho museli v noci zase stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

jen přepíšou nadpis..ale jsou toho schopný, viz článek, že Manchester je lepší než Londýn nebo jak to bylo, zajímalo by mě jakej blb tohle píše.

Reagovat
JIMMY-PO

Spurs 3 body, Blackpool 3 body, ak dnes stratí Man Utd parádny deň

Reagovat
smazaný uživatel

Hrava Newcastle aj po zemi ? Milion nakopov na hlavicky na verim boha, kreativita nic, same rohy, same fauly, co preboha robi toto muzstvo v PL, jasny kandidat na Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas od Spurs, reklama na PL. První poločas dozadu paráda, dopředu jsme se tlačili, ale nestříleli dostatečně, a to byla chyba. Defoe chyběl, Pava prostě neudělá tolik jako on a když nedá ani ten gol, je zle. Každopádně jsme měli dobré náznaky. Zblokovaná střela VdV, zblokovaný centr Balea (Smudgova paráda), další 2 pokusy VdV a ta Pavova ale prostě ještě nestačily. Druhý poločas ale už byl lepší, padly 2 pěkné góly. Pokud jde o individuální výkony, Gomes dnes neměl moc práce, Dawson spolehlivý, stejně jako Bass a Kaboul, který si to ovšem zkazil...BAE opět bez chyby, další patička u rohového praporku potěšila. V poslední době hraje fantasticky. Hutton dobrý, sice něco poztrácel, ale spokojenost. Palacios začal skvělě, ale pak mu to přestalo vycházet a prostě musel jít, Jenas byl určitě lepší a až na tu ztrátu v závěru super. Bale byl vidět asi 2x, jednou nic a podruhé gól, to na druhé straně Azza šel vidět od začátku až do konce a mohl dát i více než jeden. Vaart parádní, ikdyž dneska mu golovy úspěch nebyl souzen. Modrič pro mě hráč zápasu, skvěle odmakané, u všeho byl, bral balony zezadu a vyvážel je parádně. Pava nic moc, ale kdyby mu to tam spadlo tak by zase nikdo výhrady neměl Crouch toho moc nestihl. Každopádně skvělá atmosféra, vybičované na hřišti i v hledišti. Newcastle mě trochu zklamali, čekal sem, že potrápí trochu víc, ale příliš mnoho nepřesností v přechodu do útoku + Carroll skvěle vygumovaný, škrtl si jen jedniu. Každopádně ukázali skvělé nasazení, takový Tioté nás rozhodně nešetřil...parádní zápas v úžasném tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodčímu plus za to že nepískal zbytečně, nechával hru plynout...

Reagovat
smazaný uživatel

Taková Atkinson by v tom zápase nadělil 10 žlutých a 2 červené...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel někdy až moc

Reagovat
SunFells

I Spurs maj svého herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Modric byl parádní, ten se mi líbil moc. I Lennon.

Reagovat
Rssa

Modrič je fajny, když se začal v prvním poločase točit kolem balonu, tak mi připomínal jistého pána ze Španělska Ještě vylifrovat Palaciose někam na banánové plantáže do Hondurasu a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Palacios to má v hlavě, to je vše. Jako 2. DM je v pohodě (zdůrazňuju DM)

Reagovat
Rssa

dobrá, dobrá

Reagovat
herbage

Proti nám si Caroll škrt také jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

večer z toho kouká remízka, Park bude MU chybět

Reagovat
mithro

ani nie tak park ako poriadne kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo kvalitní link na sopcast na MU?Díky

Reagovat
j_mrazik

Dřeváci, jak jedni tak druzí. Wigan aspoň maká. Zatím sympatický výkon.

Reagovat
herbage

Zase cestuješ časem

Reagovat
j_mrazik

To je jenom okopírovanej koment odsud do shrnutí.

Reagovat
supervizor

Reagovat
kiwwi

Arsenalu si do drevakov nadavaj kolko chces, ale Wigan nechaj na pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se musí vyhrát na Boltnem nechci aby Carlo skončil , jediný simpatický trenér v lize .

Reagovat
eder

Jsem docela zvědavý na ty dnešní zápasy. Jediný den na regeneraci je sakra málo. Jediní Reds jsou 14 dní odpočatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs v jednom dokumentu říkal že to neni problém,stačí pár hodin a může se hrát znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Simtě jsou to profesionální fotbalisti, já když jsem hrával, tak jsme měli turnaje, kdy jsme měli 8 zápasů (2x45min) ve dvou dnech a přežili jsme to vklidu.

Reagovat
eder

To je fakt, taky jsem takové turnaje hrával, navíc tréninky a fotbálek skoro každý den. Ale to nebylo v takovém tempu a nasazení jaká je dnešní PL. No uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska chelsea šestá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CA sa snad nepoučí..vyzerá to na zostavu

Ramires Essien Lampard

Anelka Drogba Malouda

Reagovat
j_mrazik

Lepší nemáte.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne Malouda dole, Kakuta/McEachran do hry..

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lepšího nemá , A všechno to sou užasní hráči .

Reagovat
blaugrana

Hor sa po ďalšiu remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Sturridge? Ten je mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

koleno..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Ruka a faul na Ferdinanda. Jak to mohl rozhodčí nevidět? S takovou tu nemůžeme vyhrát," uvedl manažer United na adresu rozhodčího Masona.

Bůůů bůůů Dáblíci. Proč takhle nepláče i když vyhrajete?

Reagovat
j_mrazik

Oni remizovali.

Reagovat
REPLIKATOR

Tys to nepochopil

Reagovat
j_mrazik

Ok, už jsem si to přečetl pozorněji.

Reagovat
REPLIKATOR

Už je to trapný. Zase nevyhráli a zase kvůli rozhodčím

Reagovat
kiwwi

a nie je to pravda?

Reagovat
j_mrazik

Z hlediska spravedlnosti? Ty si myslíš, že jste si zasloužili vyhrát?

Reagovat
kiwwi

spravodlivost si nechaj, ta ma nezaujima...bavime sa o chybe rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

To mas jedno uz.

Reagovat
kiwwi

sak hej

tam sme sa nemali nechat tak priklincovat do vlastnej 16ky a odkopavat lopty

Reagovat
j_mrazik

Zlob se na trenéra. Měl s tím něco udělat.

Reagovat
kiwwi

neviem, skor nie ako ano, ta hra tam ani nebola prerusena aby mohol striedat...ak ti nezahraju hraci a este ta k tomu aj zapichne sudi tak ako trener zmozes hovno

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako ? chces snad rict ze to faul a ruka nebyli ?

Reagovat
r.mrazik

debža č.1

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje ještě hůř než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak Red Debils, se jim to vrací za minulou sezónu, kdy furt rozhodčí nastavoval stylem,"kluci kolik potřebujete času" a kdy dali ty hovada gól v nastavení tak konec zápasu, dobře vám tak !!!

Reagovat
smazaný uživatel

chovej se trošku.

Reagovat
j_mrazik

Výchovný pohlavek.

Reagovat
smazaný uživatel

... A potom, prečo sa nám smejú do deciek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

debža č.2

Reagovat
Tomekcz

SAF se muze vztekat jak chce ze to byl faul, v 88 minute kdy nas tam tlacili, tak se jen dival a ty dve stridani co mohl udelat aby to rozkouskoval, tak se na to uplne vys... ted at si nestezuje Uz by se mohl nekdy poucit

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to Fergie dela umyslne. Nechapu, proc mate vsichni ten pocit 'jezisi, Ferguson si zase stezuje, je to senilni dedek'. Pritom rekl jen to, ze si jeho tym zaslouzil vyhrat (mel snad rict, ze si zaslouzili ztratit body?) a ze tam Mason udelal dve spatny rozhodnuti, coz je SAFova dlouhodoba strategie - dostavat vsechny rozhodci pod tlak. Meli byste ho za to spis chvalit, protoze v dusledku toho ma pak vetsina rozhodcich strach pisknout neco spornyho v neprospech MUFC, hlavne na OT. Ferguson neni tak hloupej, aby nevedel, co dela, narozdil treba od Wengera, ktery se casto snazi o neco podobnyho a nikdo ho nebere ani z poloviny vazne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

někomu to prostě nevysvětlíš

Reagovat
havrys99

Jakej zápas bude večer na Digi Sport?

Reagovat
Bayern +

Chelsea - Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

no neva, aspoň si poslechnu normální komentář.....prosimtě ten V. Blažek co tam komentuje, jak býval na Nova sport, ten je na DIGI od začátku nebo až teď někdy tam přišel ??

Reagovat
Bayern +

"Normální". Doposud byly komentátoři poměrně slabí, hlavně v magazínu to byla bída. No Blažeka jsem zaslechl jen teď (pozerávam pravidelně), myslím že to byl zápas AFC - CFC a hodně se to zlepšilo (možná i pro zvyk z Novasportu). Preview ani souhrn zatím na Digisport nekomentoval, ale měl by už ten čtvrteční.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo je so Slávom Jurkom? Toho som mal rád a zdal sa mi najschopnejší. Neviete, kde teraz je?

Reagovat
smazaný uživatel

není pořád na Nova sport ?!

Reagovat
Bayern +

To fakt nevím, ale myslím, že ještě zůstal u Novasport, ne?

Já jsem rád, že přišel i Blažek, konečně to vypadá jako kdysi na Novasport, plus mnohem více magazínů a zajímavostí z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, preto sa pýtam. Zdal sa mi ako jediný terajší schopný slovenský komentátor. Narozdiel od vrieskajúceho Merčiaka alebo trápneho Hlavenu sa Slávo aj vyznal v tom, čo robí a bol aj vtipný.

Reagovat
havrys99

Nejlepší je Ríša Fekete

Reagovat
Godwinson

To je velkej borec.

Reagovat
Counter

OT: Pulis odmítl potřást si po zápase rukou s Hughesem. Když to samé udělal loni Wenger, byla z toho málem národní aféra a ten blb s kšiltovkou si ho tenkrát dovolil kritizovat - http://tinyurl.com/3y4e8tk

Reagovat
smazaný uživatel

„Nemám nic proti zahraničním trenérům jsou to fajn lidé. Tedy až na Arséna Wengera.“

Tony Pulis, trenér Stoke City, očividně nepatří k Francouzovým obdivovatelům

je to ocas

Reagovat
soukup

no tak ho nemá rád, no bóže, nechápu proč by kvůli tomu měl být ocas, když Wenger řekně nemám rád člověka xx tak bude taky ocas?

Reagovat
smazaný uživatel

ten blb s kšiltovkou je jeden z nejsympatičtějších trnérů v EPL, narozdíl od toho vašeho pedofila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, třeba zrovna Tebe se to netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za toho pedofila

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud fandíš Arsenalu, tak to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo fandím, takže si určitě dokážeš představit co cítím k Tottenhamu...taky bych k Harrymu dokázal vymyslet spoustu sraček ale chovám k němu určitej respekt,je to dobrej trenér....možná bys to k Wengerovi mohl zkusit taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod chovat respekt k někomu, kdo neustálé brečí do novin a po každý prohře hledá výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

to bys potom musel nesnášet každýho druhýho trenéra...navíc Wenger v tom zdaleka není nejhorší...znám i vážnější případy...navíc má AW i dobrý stránky, nemusíš na něm hledat jen ty špatný.

Ale chápu že jako fandovi Spurs je asi zbytečný ti tady něco namlouvat...rivalita je rivalita

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší pedofil, než fokin futbo menedža wheeler dealer

Reagovat
smazaný uživatel

to teda určitě ne

Reagovat
Counter

Ale zkusím to s tebou - Pulis vytroubí do světa, jak je naprosto klíčové podávat si po zápase ruce, bez ohledu na sympatie, a o rok později se sám proviní. Jeho opakované výroky na adresu Wengera (viz billl), potažmo AFC jsou urážlivé a nevhodné.

A na závěr ke Stoke ještě tohle: http://tinyurl.com/34lcxw7

FA na to nečekaně odpověděla ‘No case to answer’.

Reagovat
fantomas

Když to samý v bleděmodrym udělal Gerrard (boj proti simulantům -> jeho skoky), taky se na něj pořádaly hony. Holt Pulis je jakože "formát", takže ten se tomu samozřejmě vyhne. To je klasika.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Ale frajer je tady Pires, ne ta vosková figurína s tikem

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ale co povidat fanouškovi Arsenalu, že. A druhé video, kde je Pires za blbečka:

http://www.youtube.com/watch?v=h2SQZt5wSaI

Reagovat
SunFells

Na takové fans buďte opravdu hrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlíš mi, kde je tam za toho blbečka?

Reagovat
smazaný uživatel

Po celou dobu videa, a nakonci ještě rozhazuje rukama, jak je bezmocnej.

Reagovat
SunFells

Ty si fakt exemplář.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s exemplářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Za blbečka tam jsou akorát fanoušci, ne Pires

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Pires akorát ukazuje, že se dpokáže udržet v ještě přijatelných mezích (hození míče by bylo za hranicí) a zároveň si nenechá nic líbit. Tady se mi moc líbí A o fanoušcích Spurs si tu asi udělá každý obrázek sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Sranda no, Harry od toho konfliktu ještě uteče a ty na to poukazuješ

Reagovat
smazaný uživatel

"uteče"

Reagovat
SunFells

Nevyhovuje? Tak tedy zahanbeně odkráčel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to aby jste zase spadli na zem, jako vždy Vám leze vidina 1. příčky na mozek a pak to tady tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že nejen jim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Úplně z cesty ..

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě, jediný kdo je tu s posledními komenty mimo jsi ty.

Reagovat
Shevchenko

Nějak mi uniká dúvod, proč po něm Redknapp vyjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp je dáky šialený

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
soukup

blb s kšiltovkou

Reagovat
Counter

jeho plky už v poslední době překročily mou hranici únosnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tady z toho nedelejte nejakou valku zbytecne. Pulis je fajn chlap, ale strasne sveraznej, nenecha si jen tak neco libit a v prostredi PL, kde Potters kazdou chvilku nekdo kritizuje to nema snadny. Ja ho nechci nejak obhajovat, jen tady z nej nedelejte nekoho, kdo si nezaslouzi zadnou uctu. Nevim, co ho vedlo k nepodani ruky Sparkymu, ale Hughes uz mel taky spory se zminovanym Wengerem a dokonce i ostrou vymenu nazoru se samotnym Fergiem, takze to taky nebude nevinatko Ja Pulise za to co dokazal budu uznavat vzdycky

Reagovat
Counter

Pulis mu nepodal ruku, protože v CC mu ji zase nepodal Hughes Jako malé děti... Tenkrát bylo důvodem tuším zprasení Moussy Wilkinsem.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, zase si za to muze Sparky sam Pak uz je to jen otazka hrdosti.

Reagovat
Counter

Já svůj komentář vystavěl na tom, že rok zpátky Pulis Wengera zkritizoval s tím, že podání ruky je povinnost bez ohledu na okolnosti... Pak už se to zvrhlo.

Do Sparkyho radši neryju, ještě bych se dostal pod tlak všech mufanů :)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, na me si netroufnou

Ja vim, zes tim nechtel rozjet takovy brecici antipulisovsky vlakno, ale nechtel jsem reagovat vickrat a prilivat olej do ohne, tak jsem to napsal jako reakci na tebe

Reagovat
Chazy

No "může sám", pokud je to vážně kvůli tomu, tak to bylo moc zoufalý gesto od Pulise ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis mi to vysvetlovat

Reagovat
Chazy

Nemám pocit, že bych něco vysvětloval, jen hodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
soukup

no on si za to, že to má težký může sám, je to fakt docela samorost a s ničím se nepáře, asi s ním není jednoduchý vyjít... Ale po sportovní stránce je to machr, neuvěřitelný co dokázal a dokazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze je to samorost, proto je taky tam, kde je, to jde ruku v ruce. Jede si svou vlastni cestou, podobne jako treba Ollie, ja oba hodne uznavam, protoze dokazali velky veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Arsenal je kousek od titulu, porazí Chelsea a hned tolik nenávisti.

Reagovat
SunFells

Kousek od titulu?

Reagovat
Amos

to je teda ale pořádnej kusanec..

Reagovat
j_mrazik

Lehká nadsázka..

Reagovat
smazaný uživatel

klíčový budou tyhle tři kola za sebou...teď proti Wiganu, pak v Birminghamu a pak doma s šejkama + potom zápas s MU na Emirates...pokud tohle všechno zvládnem tak už to s titulem bude vypadat opravdu vážně...

Reagovat
herbage

Jen další kříž, který musíme nést

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, přijde klopýtnutí s Wiganem a zas bude vše při starém...

Reagovat
Counter

Frustrace hloupé sekce modráků je očividná, po několika týdnech nadávání vlastnímu klubu už je to omrzelo a tak začli rýpat do soupeře...

Reagovat
terry

Sestava je na dnešek jasná, místo Ferreiry Bosingwa, místo Mikela Ramires a místo Kaloua Anelka. Tohle je v současné chvíli pro mě asi nejhorší možná jedenáctka, kterou může vůbec Chelsea postavit, ale co se dá dělat. Nejhorší je, že když vypadne jeden hráč, je místo něj pouze jediná náhrada, a tak se toho moc vymyslet nedá. V zimě nepočítám, že bychom nějak obměňovali kádr, o to víc mě zajímá léto. Do toho týmu je ale potřeba investovat strašně moc.

Reagovat
Rssa

Že by dneska Stevie, Nando a Danek po dlouhé době řádili na hřišti spolu?

Reagovat
Rssa

a asi budu jediný, kdo se na něj dneska bude koukat

Reagovat
13

nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je Danek?

Reagovat
Rssa

Danek Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si :).

Mohol by ho skúsiť. Aj keď nie je rozohraný Wolves by nemali výraznejšie hrýzť. Ja osobne by som ho ale skúsil v zálohe namiesto Lucasa, ale na to Rafa ani Roy neprišli(neprídu).

Reagovat
Rssa

Roy na to nemá koule, horší jak Lucas být nemůže...

Pokud ale nastoupí v obraně, tak Live bude mít nepotetovanější stoperskou dvojku na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by parádny. Strela výborná, prihrávka tiež, na stopérovi už strácal aj vinou zranení dôraz. Na AM Gerrard, pod ním Agger-Meireles. Nebolo by to zlé...

Škrtel ma už štve, mal to byť vodca obrany, škoda, nemá na to. Je to hráč, ktorý hrá dobre len keď hrajú dobre spoluhráči, on to nevytrhne, ale na Wolves by mala stačiť stopérska dvojica Agger-Škrtel. Samozrejme Roy to vidí inak a Aggera dá na 80% ako striedajúceho.

Reagovat
Rssa

jak známe Roye, tak to bude Soto - Škrtel a v záloze Poulsen

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas.

Reagovat
hefy

Achjo, Wigan hraje s Arsenalem a neni v TV.

Reagovat
terry

Digi TV FTW!

Reagovat
hefy

no spíš WTF.

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy než proti týmu z nejhorším útokem PL bysme měli udržet čistý konto...tak dneska Fab snad vychytaná nula + aspoň jeden gól v síti Latics

Reagovat
herbage

Dneska hlavně tři body, cokoliv jiného bude jen příjemný bonus

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to nepodceníme a podáme stejnej výkon jak proti Chelsea, tak o body nemám strach... snad jim to Boss před vstupem na trávník pořádně vštípí do hlavy

Reagovat
Chazy

S tím útokem je to sporný, loni to bylo stejný, útok měl Wigan stejnej a Arsenalu dal trojku. Wigan má jen výkony v ofenzívě strašně nevyrovnaný, ale ten počet gólů potenciální kvalitě prostě neodpovídá. I když je fakt, že po dvou gólech Wolves musí přijít tak 5x nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, ale tak letos se snad podobně infarktovej závěr konat nebude...loni byli všichni hráči Arsenalu za posledních 10 nebo 15 nebo kolik to bylo minut na vyliskání a na ztržení týdenního platu...něco podobnýho už bych dneska nepřežil asi

Reagovat
smazaný uživatel

ne že bych to nějak Wiganu nepřál, ale ještě jedno kolo ať s tím počkají...potom ať pálijou klidně každej zápas 3x do černýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maji tech cernych hodne ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

V minulosti by to byl dobrej vtip :(( Teď už to bohužel není ani půlka kádru

Reagovat
herbage

Arsenal se deebonizoval, v součanosti mohou trefit už jen kvarteto Eboué, Sagna, Djourou a Song

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel Latics

Reagovat
j_mrazik

Diaby je white nigga nebo co?

Reagovat
Chazy

Však jo, já dneska nic neočekávám, jen chci vidět McArthura a Boselliho.

Reagovat
afc

taky skysports tipuje 2:3 a riadna prestrelku, i ked vobec by mi nevadilo, keby sa podobala tej zo sezony 2005.

Reagovat
Chazy

Oni totiž předpokládají, že Martinez ani tentokrát nezkusí hrát obrannou hru Ale třeba ho to po roce a půl poprvý napadne.

Reagovat
afc

obe muzstva kaslu na branenie,takze ja ocakavam ofenzivny futbal a naozaj by mohli padnut aspon 3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Lawro dava 0:2, ja zkusim 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Federico Macheda's agent claims Manchester United are prepared to allow the striker to return to Italy on loan in January.

Reagovat
C0br

Doufám, že si ho tam nechají, ať půjde kamkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze najlepsie riesenie

Reagovat
mithro

ja sa sice snazim podporovat vsetkcyh hracov united, ale tento mi nikdy proste nesadol ..som zvedavy ako sa presadi v taliansku ak odide..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si jedem pro 3 bodíky a přeskočíme modrý zmrdíky

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to dneska samý lepší...

1.)kde bereš tu jistotu

2.)nechovej se jako ubožák

Reagovat
afc

Utkání nyní letí v Anglii v rychlém sledu a o výsledcích bude rozhodovat kromě kvality základní jedenáctky také šíře lavičky, aby se mohly síly lépe rozložit. V tomto směru nemají pak „Kanonýři“ konkurenci, vždyť při pondělní výhře nad Chelsea (3:1) seděli jen na lavičce Chamakh, Bendtner, Aršavin, Rosický, Squillaci nebo Diaby. Výhra nad městským rivalem nalila hráčům do žil potřebné sebevědomí, které by mělo být patrné na hřišti proti jednomu z nejslabších celků v Premier League. Wigan sice v neděli zvítězil na hřišti Wolves 2:1, ale stále zůstává jen tři body od sestupové hranice, navíc se stále pyšní titulem nejméně skórující celek v soutěži. Patnáct branek v osmnácti střetnutích nedává dohromady ani průměr vstřeleného gólu na zápas. Arsenal oproti tomu skóroval už sedmatřicetkrát, což je o 22 branek více! Wigan v minulé sezóně sice Arsenal doma zaskočil 3:2, když předvedl během poslední desetiminutovky památnou otočku z 0:2 na 3:2, ale podobné štěstí slabý tým dnes mít nebude. Hosté naopak zvítězí bez větších potíží, rozdíl branek bude po 90 minutách vyšší než jedna. Doporučení 8/10

Bookmaker z fortuny to vidi moc jednoducho,neviem,neviem

Reagovat
Chazy

Vidí to naprosto reálně, kdyby Wigan bral body, bylo by to prostě překvapení

Reagovat
j_mrazik

Přesně tak.

Reagovat
afc

ako vidis, tak tych prekvapeni je v tejto sezone viac ako dost a ja sa obavam,ze po vyhre nad Chelseou pride klasicka strata Arsenalu.

Reagovat
Chazy

Já myslím, že Wigan si to na WHL vybral na půl roku dopředu s těma pozitivníma překvapeníma

Reagovat
afc

Tak v minulej sezone Wigan doma dokazal neprehrat s Chelsou, s nami, s LFC,takze oni na favoritov vedia.

Reagovat
Chazy

Což ale nic nemění na tom, že je AFC favorit a ten bookmaker to vyhodnocuje naprosto logicky

Reagovat
afc

tak logicky to vyhodnotil,len ja ocakavam tazky zapas a nebude to tak jednoduche,ako to napisal

Reagovat
Chazy

Bude to legrace, všechno záleží na obraně Wiganu.

Reagovat
herbage

Po domácích prohrách s WBA, Newcastlem a Tottenhamem už nevěřím ničemu a nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

You don't trust Arsene

Reagovat
herbage

Maybe in paraler universe

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka nějak stará

Reagovat
Chazy

N'Zogbia going nowhere - Martinez

To už není normální Ale respekt mu, všichni předchozí manažeři okamžitě hlásili, že nemaj šanci hráče udržet, jsou prostě přestupní stanice a konec. Martinez to očividně chce změnit, ale zrovna u toho Nzogbii nevím .

Reagovat
herbage

On má o něj někdo vůbec zájem? I když, povedlo se vám střelit Kapa, tak udáte i N'Zogbiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Blbej vtip, když AFC je spolu s LFC jedním z hlavních zájemců.

Reagovat
herbage

Ne, není blbej vtip. AFC by těžko mělo zájem o takového hráče, vždyť je to lehký nadprůměr. LFC možná, ale ti teď berou každého, kdo umí trochu kopnout do balónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jediny, co vis o N'Zogbiovi je to, jak se jmenuje?

Reagovat
herbage

Naopak, když přestupoval do Wiganu, tak jsem mu jediný s dolarem věřil, narozdíl od chazyho. Má skvělou individuální techniku, vynikající levačku a kopací techniku, přesto to není hráč pro velkoklub, v Arsenalu by byl jen přítěží

Reagovat
soukup

no a že se ptáš jestli o něj má vůbec někdo zájem a ještě ho narveš do jedné věty s Kapem... to znělo jak kdyby to byl úplnej žebrák

Reagovat
herbage

Ok, špatná formulce, jen mi ti hráči přijdou podobní. Černé křídlo s vynikajicí levačkou, jen N'Zogbia o třídu lepší. Myslel jsem to tak, že o N'Zogbiu nebude extra velký zájem od lepších klubů, o zájmu LFC jsem ale nevěděl

Reagovat
Chazy

Lepších klubů jsou mraky, ne jen Arsenal

Reagovat
herbage

Ok, zvedl by kvalitu třeba i v Chelsea, Manchestur United či Tottenhamu, ale pro nás naprosto zbytečný hráč, kteýr by kvalitu spíše rozředil

Reagovat
afc

Ked hral este za straky,tak je pravda,ze sa vtedy o nom dost spekulovalo a nakoniec prisiel Rusak.

Reagovat
herbage

Na křídlo je moc průměrný a kombinačně neschopný, takový Nasri, Aršavin i Walcott jsou někde jinde. Jestli někdo přijde, tak superkvalita typu Hazard, ale ne N'Zogbia

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si nam dal vsem najevo, ze ho do AFC nechces, sme radi. Ale treba pro LFC by to byl idealni hrac, je to ten typ co potrebuji

Reagovat
herbage

OK, to souhlas, protože Liverpool bude rád za každého trochu schopnější hráče, což N'Zogbia splňuje

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zogbia je vybornej hrac, jen doplaci na svou povahu, mohl byt daleko vys.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard a superkvalita, čo sa človek nedozvie.

Reagovat
herbage

Pravda, do Vlado Weisse juniora mu ještě hodný kus schází

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý.

Reagovat
herbage

Tak jeslti se chceš bavit vážně, tak mi vyjmenuj tři hráče přibližně Edenova věku a herní pozice, kteří jsou talentovanější než on Napadá mě leda tak Mario Götze, který je o něco horší

Reagovat
Bayern +

Thomas Müller

Reagovat
herbage

Eden Hazard - 19 let, 170cm, Thomas Müller - 21 let, 186cm. Řekni mi, kde byl Müller v Edenově věku? Navíc jsou to odlišné posty, i když oba zahrají na křídle. Hazard je rychlejší, má lepší kopací techniku, silnější v soubojích 1 na 1ho, tvořivější. Müller je zase větší univerzál, zahraje i v útoku, je gólovější, lépe brání a díky vyšší postavě ustojí více soubojů, ale to je asi tak celé

Reagovat
Bayern +

Ano, vím, že Müller v 19 letech byl stabilním hráčem rezervy pomalu se propracující do Profi mužstva, ale narozdíl od Hazarda, všechny tebou vypsané vlastnosti Müllera jsou naprosto ideální pro "moderního" fotbalisty. A právě tu univerzálnost na Müllerovi obdivuji nejvíc, protože oproti Hazardovi to neni jen klasické křídlo (jakoby druhý Ribery), kterému obránce třikrát sebere míč 1 na 1 a přestane hrát. Tím ale samozřejmě nechci Hazarda srovnávat k Franckovi. Je to velký talent a je na dobré cestě, aby Francka překonal.

Reagovat
Chazy

Naštěstí už poznám, kdy je vhodný se s tebou do diskuze nepouštět Ale opravdu je reálnější, že půjde do LFC. A nebo teda do Marseille.

Reagovat
herbage

Ideální kluby pro něj, ale to je jeho strop. Arsenal je přeci jen už jiná liga, tam není důvod brát podobné hráče, navíc s pochybným charakterem

Reagovat
Amos

AFC nemá vůbec žádný zájem a už vůbec nepotřebujeme hráče na tuto pozici.

Reagovat
Amos

Ale nesouhlasím s Herbagem,že na nás nemá kvalitu,kvalitu má , dokonce jsme o něj jeden čas měli zájem,jenže teď máme řadu stejně dobrých nebo lepších křídel .

Reagovat
Chazy

A mimochodem Kapa Wigan nikam nestřelil, prostě mu zaplatil a vyrazil ho.

Reagovat
soukup

Kapo a N´Zogbia jsou výkonostně protiklady

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Docela mi chybí ten komentátor na Sport 2, co komentoval CC. Hráče jako "Eboá, Senderson, Gleb nebo Robin Keane už asi "hrát" neuvidim.

Reagovat
afc

tak to bol riadny traged a so Sendersenom neskutocne zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Ono toho bylo heště víc , akorát si momentálně nevzpomenu koho přesně ještě "přejmenoval". Jen jsem si na něj vzpoměl no.

Reagovat
afc

to komentoval vtedy taky starsi pan,ktory o PL vedel velke hovno a po tom zapase na Lane uz som ho na Sport 1 nikdy nepocul komentovat

Reagovat
Chazy

S míčem běží Rájen Čiks. Jo, ten byl úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gleb je zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si ještě vzpoměl na zápas Arsenalu na NUFC, jak to skončilo 0:4 tušim. Tak za Gunners hrál Theo "WolkoD" (neuvěřitelně zdůrazňoval to "D" )

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, když WolkoD měl mega sprint a on řekl, že to běží Denílzon :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak co aspoň je prdel s takovimhle komentátorem při tom zápase carling cupu Newcastle-Arsenal tam toho měl víc Sqvilasi-Koscielny( neustále se nad ním rozplíval a pak řek: Vidíte to a takovýto skvělý stoper si v lize ani nekopne protože je v Arsenalu mnoho lepších stoperů než je on) a nebo po 2 faulech Burtona začal řvát že by ho vyhodil, že by se s ním nemazlil

Reagovat
smazaný uživatel

v AFC - NUFC to byl Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Brian Laws leaves Burnley

Paul Hart set to be named new Sheffield United manager - Daily Mail

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale taky to moh bejt Sbragia, Dowie atp.

Reagovat
Virtuos

Laws tak jeho odchod ma prekvapuje som zvedaví kto ho nahradí

Reagovat
soukup

super O´Driscoll zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebaná Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan a Bolton výhra

Reagovat
Azza

a hlavně Wolves!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cvoku

Reagovat
papos182

Pokud nebude hrat Roy pekny ofenzivni fotbal doma s nejsilnejsi sestavou proti poslednimu Wolves, tak uz nevim kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se to zlomí.

Reagovat
afc

Fabianski, Eboue, Koscielny, Squillaci, Cllichy, Denilson, Diaby, Rosicky, Arshavin, Walcott, Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě že to neuvidím

Reagovat
afc

nejake protesty?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako oficiální nebo z tvojí hlavy ?

Reagovat
afc

oficial

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze bych až takový problém neviděl, někdy se to protočit musí a když nastoupí Diaby tak to tam snad podrží. Víc se obávám toho aby křídla Aršavin a Walcott naplnili očekávání, na tom bude stát úspěšnost hry AFC.

Reagovat
herbage

...očekávaná

Reagovat
afc

stred zalohy sa mi moc nepaci

Reagovat
Shevchenko

Rosa a Šava. Možná se podívám.

Reagovat
SunFells

To trochu přehnal, alespoň Nasriho a Songa jsem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli ste zprávy? Jak Saša brečí nad golem v 90.minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak ta zostava bola zla,tu je z oficialnych stranok Wiganu:

Arsenal: Fabianski, Diaby, Sagna, Koscielny, Rosicky (capt), Denilson, Squillaci, Arshavin, Eboue, Chamakh, Bendtner.

Subs: Szczesny, Nasri, Walcott, Wilshere, Djourou, Clichy

Reagovat
Amos

4-4-2 ?

Reagovat
afc

Nick asi na kridle

Reagovat
Side

Hm, ta je ještě lepší. S Bendtnerem na křídle, to su zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se hra Arsenalu trochu přizpůsobila tomu koho mají v útoku tak bych se nezlobil. Ale dost možná se budu zlobit...

Reagovat
Minister

Gibbs je zraneny?

Reagovat
Side

jo

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
herbage

Wtf? Ta předchozí vypadala alespoň normálně, ale co je tohle?

Reagovat
afc

Fabianski

Sagna - Squillaci - Koscielny - Eboue

Denilson - Diaby

Bendtner - Rosicky - Arshavin

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

omfg wtf

Reagovat
afc

4-2-3-1 jedine Bendtner tam moc nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho v případě neúspěšnosti brzy nahradil Walcott nebo Nasri budiž. Ale mám takový pocit, že Wenger bude chtít dopřát Nicklasovi hodně času na place.

Reagovat
afc

To je pravda,malo hrava a to sa mu pacit nebude a moze zacat robit problemy,skor ma zaujima, co je zase s RvP?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nečetl že by mu něco bylo. Přitom se jeho zlepšovala a rád bych viděl jak se dál rozehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho hra

Reagovat
herbage

Podle mě ho šetří

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejpravděpodobnější. Za pár dnů další match a v poslední době se zdá Wenger ohledně tohoto opatrnější.

Reagovat
herbage

Čekám spíš: Fabianski - Sagna, Squillaci, Koscielny, Eboué - Rosický, Denílson, Diaby, Aršavin - Bendner, Chamakh

Reagovat
afc

aj tak sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát to tak letos bylo..?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no odcházím, porazit Chelsea a pak to posrat s Wiganem

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry (c), A. Cole - Essien, Ramires, Lampard - Anelka, Drogba, Malouda.

Reagovat
Azza

Anó, konečně Ramsey v základu.

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lorcan

isi to AW s tím šetřením opor nepřehnal když nemuže hrát Cesc, tak absence Samira "smrdí" , že nehraje Jack, s tím sem počítal (dva zápasy hned po sobě), ale místo Songa Denílson je těžkej risk a zkoušet rozestavení 4-4-2....

Reagovat
Tomekcz

tak decka jeste nevydrzi tolik

Reagovat
SunFells

Tak proč nejdeš spát?

Reagovat
Tomekcz

nejsem dite

Reagovat
SunFells

O to hůř. A pokud chceš být za každou cenu trapný, tak ať to aspoň není takový stereotyp.

Reagovat
terry

Že by ruský komentátor přinesl štěstí?

Reagovat
Counter

Nedělal bych z těch změn vědu, Fergie taky čas od času nasadí skoro neuvěřitelnou sestavu. Teď se jen ukáže, jak kvalitní máme širší kádr, jakou mají náhradníci touhu ukázat se...

Reagovat
terry

Reagovat
Tomekcz

no to je start Wigan skoda ze nedosahl

Reagovat
Counter

Koscielny střídat

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Nebo Squillaci

Reagovat
Side

Tak na Squillaciho to byl faul

Reagovat
Rssa

Rosa, to je koumák

Reagovat
SunFells

Dneska se hodně nasmějem koukám

Reagovat
terry

Coyle

Reagovat
Amos

Přesně tohle jsem čekal,sestava neodpovídá kvalitám soupeře ..

Reagovat
Rssa

Pepe - Johnson, Soto, Škrtel, Konchesky - Raul, Gerrard, Lucas, Kuyt - Ngog, Nando

Ten Roy je fakt už padlý na hlavu, zase cpe Raula napravo, Kuyta nalevo...sestava na zvracení

Reagovat
papos182

Roy musi byt uchylny...

Reagovat
smazaný uživatel

na to sa neda nic povedat zas to vyriesil fantqasticky tu zostavu hlavne ze je tam koncesky

Reagovat
Amos

Ale naši AWAY fans jsou mnohem lepší,než doma..

Reagovat
Chazy

Tak to maj skoro všichni

Reagovat
Amos

U nás je to znát dvojnásob ..

Reagovat
Chazy

Ne to není, to je tím, že na Wiganu je ticho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

na Wiganu nic neobvyklého

Reagovat
Amos

měl to kopat Rosa.

Reagovat
Minister

nechapem preco to kopal bendtner

Reagovat
SunFells

To je chaos

Reagovat
Counter

ani mi nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrt hodiny absolutní nudy.

Reagovat
Counter

Koscielny střídaaaaaaaaaat

Reagovat
SunFells

Paráda

Reagovat
Tomekcz

Nzogbia

Reagovat
supervizor

Simulant , a naše obrana francouzů zase

Reagovat
Chazy

Pěkně skočil no, debil

Reagovat
minoLFC

Pekna rozlúčka s Avim

Reagovat
smazaný uživatel

to je mrzák

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo od Drogbiče opravdu super zakončení

Reagovat
SunFells

Mimo vápno a přihrané, prostě supr.

Reagovat
Lovec

N'Zogbia

Reagovat
Chazy

Omg proč ?

Reagovat
kiwwi

preco nie?

Reagovat
Chazy

Protože simuluje, kretén.

Reagovat
kiwwi

mne sa zda ze to faul bol, len neviem ci to bolo outside the box alebo inside...ale potom sa na to pozriem detailne,,,N'zogbia bol v dost velkej rychlosti a kontakt tam definitivne bol

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

no ja sa na to este detailne pozriem potom...a kto sa smeje naposledy...

Reagovat
Chazy

I kdyby tam kontakt byl, tak on evidentně skočil, to nebyl přirozenej pohyb pádu po kontaktu, prostě skočil. Ať uvidíš co uvidíš, skočil.

Reagovat
kiwwi

tak v tom pripade to uz je prifilmovanie, nie filmovanie takze aby to bolo uplne spravodlive mala byt penalta a zlta pre N'Zogbiu

Reagovat
Chazy

Nebyl to kontakt na penaltu, takže jen ta žlutá.

Reagovat
kiwwi

dobre necham ta v tom ze mas pravdu

Reagovat
Lovec

Že by ironický palec?

Reagovat
Chazy

Jo, ten by šel. Já si tě nepřiradil k AFC:

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hodgson je fakt hovado. Místo toho, aby nechal na lavičce naprosto průměrnýho Lucase, tak raději napce Meirelese na pravo a Kuyta nalevo ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Bože, to je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
terry

Ty vole, Drogba

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za penaltový zákrok?! vzdyt skocil jak ....!!!

Reagovat
kiwwi

turududu turududu turududu turududu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

davaju sa v fantasy body za nafilmovanu penaltu?

Reagovat
SunFells

Za to se dávají akorát oskary.

Reagovat
Amos

Zaslouženě prohráváme.. Stopeři a nejen oni jsou děsní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně to celý nefunguje jako celek.Ale netřeba házet předem flintu do žita,ještě máme cca.75 min

Reagovat
smazaný uživatel

kua tomu sudimu rozbit hubu!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že je ten obdrženej gol probudí, Koncielny Denilson vzpamatovat, Nicolas vypadá že absolutně neví kde má hrát

Reagovat
smazaný uživatel

*co

Reagovat
smazaný uživatel

nema nekdo kvalitny link na Liverpool cez sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

channel 94912

Reagovat
smazaný uživatel

sry,tohle je na Wigan-AFC

Reagovat
Lovec

S touto sestavu budem rádi za remízu. Šammach nemá v Arsenalu co dělat, stejně tak Denílson s Bendtnerem. Sagna má v nohách náročný match s Chelski, Eboué je nalevo poloviční, Diaby neorzehraný, Aršavin je Aršavin. K tomu všemu nespolehliví stopeři ... máme se na co těšit.

Reagovat
Bayern +

A pak, že tohle má získat titul.

Reagovat
Chazy

Jestli si mě má Arsenal definitivně získat, tak ať buď nechá Nzogbiu hrát, takže se prodá a nebo ho zraní do konce sezony

Reagovat
supervizor

Ted mela být , ta souhra obrany je brutální

Reagovat
Minister

kam isiel Fabianski?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene vyhra duel s Chelsea ...vyhlasenia o titule a teraz postavi taku zostavu?

Reagovat
Lovec

Taky tě napadá žádnýdůvod, proč Arséne takovou volovinu udělal

Reagovat
smazaný uživatel

ved toto,daj mi aspon jeden rozumny dovod,prosim

Reagovat
Lovec

Před dvěma dny se hrál jiný ligový zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

a? prave v takychto zapasov ako dnes potrebuju bodovat.United vcera stratilo, naj moznost. Co chce setrit,koho? ved vacsina neodohrala vsetky zapasy

Reagovat
Lovec

Odehrát dva zápasy ve třech dnech je obrovská zátěž, k tomu ten match s Chelsea byl fakt extrémně náročný, protože se hrálo ve velkém tempu a prakticky všichni hráči AFC chodili do vysunutého presingu po celých 90 minut.

Reagovat
SunFells

To ti vyhodil google translator ne?

Reagovat
Lovec

Jsem si tu reakci v polovině rozmyslel a vyšla z toho taková ... snad všichni pochopili.

Reagovat
Rssa

Raule

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koukáš ?

Reagovat
Rssa
Reagovat
blaugrana

Meireles ? Čo spravil ?

Reagovat
Rssa

sám před bránou nedal

Reagovat
Chazy

Nj, Arsenal, tým prasat

Reagovat
Counter

Reagovat
supervizor

Ne, to vy začínáte tak brzo zdržovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkiller

Reagovat
Counter

Wigan, tým simulantů, zvlášť Thomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
blaugrana

Nech žije rotačný systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky bojuje a isiel do skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

proč ho neodtáhnou ošetřit mimo hřiště...

Reagovat
Chazy

Aby si Rosa uvědomil co proved!

Reagovat
Amos

Reagovat
Tomekcz

to je zase breku

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvanácti minutách je nejčastěji u míče Reina. Tady je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na CFC-Bolton? Nechce se mi nahodit Sopcast...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli fandíš Chelsea, tak si to nepouštěj. Hroznej maglajz.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mám jeden týden v roce čas mrknout na fotbal, tak mě od toho neodradí menší krize..

Reagovat
blaugrana

atdhe.net, sú tam dva. možno bude nejaký fungovať

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá za tohle? Tohle se nežlutí ani v PD.

Reagovat
SunFells

Kde se tam vzal Wilshere?

Reagovat
Amos

Diaby se zranil.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

a zrovna jedinej on jakžtakž hrál.

Reagovat
SunFells

Kdo jakž takž podržel míč, né že by nějak hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby zase zranen

Reagovat
Tomekcz

jasna zluta a nic

Reagovat
fantomas

Ježiš, to je hrozná sestava. Tušim, že to ani nedokoukám.

Reagovat
Amos

tušíš správně, máme ve hře strašně nepřesností..

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=HabkWiKgmzY

dufam ze este dnes budeme pocut na DW

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arshavin je žebrák jako prase. ten by si u nás ani v okrese nekopl

Reagovat
Amos

Podívej se na Koscielnyho a Squillaciho dnes , pak mluv o Arshavinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

o těch se to ale všeobecně ví :D

Reagovat
Lovec

Bože a zase od Wengera uslyšíme "statistiky hovoří pro Aršavina".

Reagovat
Lovec

Neměla být reakce

Reagovat
fantomas

Aha, Koscielny zase k smíchu. Fakt hráč pro základ..

Reagovat
Amos

nic nového..

Reagovat
fantomas

Taky píšu "zase"...

Reagovat
Amos

a je hotovo.. Arshavin Bendtner

Reagovat
terry

Dneska budem rádi za jakýkoliv tři body, ačkoliv to se asi čekalo. Na tom týmu leží kurva těžká deka. Ani jeden hráč si nedokáže přihrát, nějaká zásadnější kombinace neexistuje, standardky jsou naší nevýhodou a místo se ještě nesmyslně hádáme.

Reagovat
kiwwi

tak to ste na tom rovnako ako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jjakmile tam padne vedoucí gol, tak se to změní. Ti hráči to maj jenom v hlavách, stačí jedna haluz a zlomí se to...

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám na reakce lidí na ostrovech se hraje supr fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

hraje, ale předvádí ho bohužel jen Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dá dneska gól jen shodou několika okolností. Já to tipuju buď na 0:1 nebo na 1:1 a kus by dali domácí s pendy. Sudí je na ně dneska zase očividně hodnější.

Reagovat
terry

Já si zas nemyslim, že by měl Bolton dát gól, to by byla smůla jako prase, ale my ho dáme jen s neuvěřitelnym štěstím.

Reagovat
smazaný uživatel

máš sice recht, že Bolton se taky k ničemu nedostal, al e z jejich strany mi ty akce připadaly cílenější. Vědí, co chtějí hrát a vyjít by to mohlo. Ze strany domácích to byl maglajz, chaoz, nuda, změť ničeho.

Reagovat
terry

Čínská reklama!

Reagovat
afc

je tam!

Reagovat
Chazy

Hehe, pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

paráda!!!!!!

Reagovat
SunFells

Haluz

Reagovat
Kokesh

Pat a Mat, aneb stoperské duo Arsenalu - ta obrana je fakt pro smích. Rosu lituju, že musí nastoupit v sestavě, která by nic neuhrála ani proti beznohým. Kopat v mým oblíbeným týmu přímáky Bendtner, tak se jdu rovnou zastřelit.

Reagovat
supervizor

Tým techniků a exekutor je Benda

Reagovat
Amos

ty kraso , to je blazen ten Arshavin , hraje mrdku a da takovej gol

Reagovat
fantomas

Chudáci z Wiganu...jestli s nima takoví trapáci uhrajou i jen bod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo ono to pujde

Reagovat
Minister

kraaaaaasa

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná by si ten arshavin v okrese kopl

Reagovat
SunFells

Ježiš jestli ten díky tomuto bude zase příště v základu ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

Aspon je v pravou chvíly na pravem místě, když už herně nestojí za nic.

Reagovat
herbage

Andreeeeeeeeeeeeej

Jinak hraje ale příšerně

Reagovat
Amos

On je jak Berbatov , hraje nic celej zapas , pak jedna sance a gol.

Reagovat
smazaný uživatel

A od toho tam je Aršavin i když hraje tak jak hraje! Jeden dobrej dotek stačí...

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Ne, to teda rozhodně nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí jemu aby se objevoval v sestavě. Arsenalu se ale takový hráč hodí, i když víme jakej je zbytek jeho hry většinou.

Reagovat
fantomas

Ježiši, má se v sestavě zápas od zápasu objevovat proto, aby předvedl jeden dva slušný dotyky z míčem a další tucet akcí podělal? To snad nemyslíte vážně. Fakt bych ho nechtěl zdvojovat, vědět, že přede mnou dostává přednost takovej "génius".

Reagovat
fantomas

*s míčem

Reagovat
Amos

to génius do uvozovek nedávej,on svým způsobem je génius,jen je děsná lemra.

Reagovat
Kokesh

Svým způsobem je každý génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečnost neni uplně taková jak píšeš. Jsou zápasy, kdy je většinu času nejnebezpečnějším hráčem AFC a v podstatě dělá hru - to mu nezapomínej. Plus k tomu jednou za čas předvede taovej kousek, kterej by nikdo jiný v Arsenalu nepředvedl. Například v sestavě jako dnes můžeš vidět, by se podobný zápasy bez něj sakra těžko otáčely.

O tom co mu lze vytknout mi řikat nemusíš, vím, vím...

Přesto za současné situace nemůžu říct, že bych radši aby byl pryč.

Reagovat
fantomas

Za současné, kdy je třeba točit sestavou ne, jinak to hráč pro základ už dávno není.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, pokud trenér nějak záhadně neodhadne, kdy se dobře vyspal

Zaráží mě ale, že Wenger se s tim snad nesnaží vůbec nic dělat. To že by ho nějak motivovl se nijak neprojevuje. Bohužel se potvrdila moje předtucha, že povedené první jaro naprosto sníží jeho potřebu někomu něco dokazovat

Reagovat
Lovec

Zápas s Chelsea byl demonstrací toho, že se bez Rusáka bez problému obejdeme.

Reagovat
fantomas

To je snad nad slunce jasné. Střelit ho, dokud má ještě nákou cenu.

Reagovat
Lovec

Myslíš, že by ho někdo chtěl? Já bych ho poslal zpět do Ruska se smlouvou/paragonem na reklamaci s tím, že správně fungoval jen prvního půl roku ...

Reagovat
SunFells

Gazpromáci by za něj mohli dát pěknou částku, on tam má velké jméno a víš jak je to v Rusku s chytáním zahraničních tv stanic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybuju že v určité sestavě a za jistých podmínek neni potřeba vůbec, stejně jak řikáš. Ale to neneguje to co jsem napsal.

Reagovat
Amos

Jinak Bendtner pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

ufffffffffffff...

Reagovat
SunFells

Bac nepřekvapil

Reagovat
kiwwi

a uz je to tu...Wigan hra pekne, bojovne, ale ako nahle dostane gol tak sa zosype a uz sa to nanho vali

Reagovat
Chazy

Tak tak. Ale poločas je taková záchrana.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lovec

Bože a zase od Wengera uslyšíme "statistiky hovoří pro Aršavina".

Reagovat
smazaný uživatel

ten Andrej je fakt zvláštní hráč místama bych mu dal pořádně přes držku aby se probral a pak předvede toto

Reagovat
smazaný uživatel

Hra LFC: stopér nakopne loptu na Torresa,t en buď sklepne, ale nemá komu, alebo prehrá hlavičku=odovzdanie lopty súperovi. Meireles na krídle...

Reagovat
Side

Bendtner doufám konečně vidí, proč většinu času leští lavičku....otřes.

Stejně tak zbytek týmu

Reagovat
Side

Dobrý, tak sem to zakřikl

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

ŠAVA!!!ŠAVA!!!ŠAVA!!!!

Reagovat
Chazy

No to je vrchol

Reagovat
kiwwi

nezastavali ste sa toho Alcaraza ci jak sa vola?...nesledujem nejak casto Wigan ale ak hra tak vo vacsine zapasov ako dnes tak je v tej najhorsej zostave PL asi zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
lnterista

to jsou obranci

Reagovat
herbage

Nicklaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
SunFells

Shava, Bendtner zas ....bože jak já ten Wigan lituju.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

to je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner + Arshavin strike again Zabijaci

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin pěkně Tohle prostě není náhoda, celou dobu příšernost a statistika 1+1

Reagovat
mithro

taky gol

Reagovat
fantomas

Ale vážení, tohle už začíná bejt i vtipnýýý...

Reagovat
SunFells

Dneska se třeba i Rosa trefí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+2,5 už do poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně se zase Wigan v pohodě zachrání

Reagovat
Chazy

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Lorcan

stačí 5. minut a hned je to o 180 stupňů veselejší

Reagovat
Amos

Tak to je moc , chudáci Wigan ale ten Arshavin to tak má pořád , nechápu to ..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo proti tým dvom máte

Reagovat
smazaný uživatel

toho Roya by mali kopnut do prdele ...uz sa na to neda pozerat nielen vonku ale aj doma

Reagovat
Chazy

No a do druhýho poločasu McArthura místo Hendryho a Boselliho místo Cleverleyho, ono to hneed bude lepší

Reagovat
Rssa

Elokobiho bych nechtěl potkat v noci...no ani ve dne

Jinak to je větší nuda, než mistrák mezi Bohemkou a Ústím

Reagovat
Chazy

Tak Elokobi je jen kulturista, ne fotbalista. Tohle může obstát jen v Anglii.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rssa

viděl jsem ty jeho pazoury ...on je celý takový hranatý, není on Nigerijec? Protože oni vypadají všichni stejně

Reagovat
Chazy

Nene, to tuším určitě ne. Ale nevím.

Reagovat
Bayern +

Kamerun.

Reagovat
smazaný uživatel

Somálsko.

Reagovat
Bayern +

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy, hrozné niečo. My sa snažíme poraziť Wolves vo vduchu a nie po zemi kde sú zraniteľní... + tá zostava na kriminál...

Reagovat
smazaný uživatel

a mohl byt dalsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

to je hruza..Hodgson ven!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin nůžky 1:1...... Bendtner chladnokrevně po zemi k tyči 1:2 ..... 2. poločas: Sagna hlavou 1:3.... Denilson po sólu přez půlku hřiště 1:4....Rosa dělovka z 35ti metrů 1:5

Reagovat
Chazy

Toho Denilsona si umím představit, Alcaraz by se snažil ho zastavit a Caldwell se Stamem by stínovali, beželi vedle něj a čekali, až padne gól a budou se moct obrátit na druhou stranu

Reagovat
herbage

Denílson by neudělal sólo přes půl hřiště ani kdyby ho stínovali šnek se želvou

Reagovat
Chazy

Nekoukal si na Caldwella se Stamem při těch gólech?

Reagovat
Chazy

Horšího obránce než je Caldwell má fakt jen Wigan v jeho bratrovi

Reagovat
herbage

po střele Rosického se celkem vyznamenal

Reagovat
Chazy

Jj, skočil po tom dobře. Jediná povedená věc za celej poločas od něj.

Reagovat
herbage

Uf, a pak že jsou zápasy Arsenalu prý nuda

Reagovat
kiwwi

no ked to wigan este otoci na 3:2 tak to bude celkom zaujimavy zapas

Reagovat
afc

pekny ofenzivny zapas,ako som ocakaval.V 2 polcase este nech padnu dva goly, na kazdej strane po jednom a aj skysports sa trafi do vysledku.

Reagovat
Counter

Do pěkného zápasu to má dle mých měřítek daleko, defenzivy obou týmů jsou horší jak v našem osmigólovém mači s LFC... Pořád je to otevřené, stačí, aby Wiganu jednou ten útok ve dvou lidech vyšel.

Zatím mě z Latics hodně zklamal Stam, hádám, že normálně hraje líp. Insomniův přelet hranice vápna bych na první pohled pískl taky, Proberta vinit nebudu.

Reagovat
Chazy

Stam je záložník a hrát v obraně se učí, proč tam hraje dneska, kdo ví.

Reagovat
Counter

Já myslel, že dokáže zahrát obojí, něco jako Elmohamady. Díky za info :)

Reagovat
Chazy

Jasně že dokáže. Ale v PL je to něco trošku jinýho, žejo. Obránce asi dřív hrával, ale aby ho zvládal v PL, to musí hooodně věcí ve hře změnit.

Reagovat
afc

to,ze obrany budu derave sa dalo cakat,zapasy na Wigane su proste jedna velka zabava a divak sa aspon nenudi.Ja sa skor obavam,aby hraci nezaliezli a nezacali branit,to by zle dopadlo,treba dat poistovaci gol a bude pokoj.

Reagovat
Counter

chtělo by to vstup jako proti Chelsea.

Reagovat
herbage

Amos

28.12.2010 23:17

No na našem místě bych se moc nesmál, mam takový pocit,že ve Wiganu to zítra nebude lepší ...

[reagovat]

herbage

28.12.2010 23:18

Aršavin s Bendtnerem budou natěšení

[reagovat]

BohumilPrdko

28.12.2010 23:21

Řekl bych, že aj Tomáš...

[reagovat]

SunFells

28.12.2010 23:23

On uváděl jen autory zítřejších hattricků, není nutné vypisovat každého

Reagovat
Lovec

každopádně bych se předčasně neradoval, s přístupem Denílsona, Bendtnera a Aršavina k zápasu/ům, jak je známe z dřívějška a s ohlédnutím na jistotu, již skýtá naše stoperská dvojici a Fabiański.

Reagovat
supervizor

Denilson dneska nehraje špatně, má dobrej pohyb, hodně běhá, ještě by to chtělo kdyby ustál nějakej souboj nejlépe aby ho vyhrál a poslal míč dopředu.

Reagovat
Amos

Ale řikal jsem,že to nebude žádná sláva..

Reagovat
Amos

nevím,jestli si takhle krutej osud Wigan zaslouží , aby jim gól dal Arshavin,kterej hraje trapně a Bendtner , to je na pováženou.

Reagovat
herbage

Jak ti může být líto Wiganu, když celej zápas hraje hovno a snažíme se hlavně my? Navíc jejich jediný gól padl neprávem, naše alespoň dle pravidel

Reagovat
Kokesh

Jestli Wigan hraje hovno, tak co pak hraje Arsenal? Kvalita jde vidět jen u Rosy...

Reagovat
Amos

Hrajeme relativně dobře až posledních 10 minut

Reagovat
fantomas

Aršavin se svym "hele, já se k tobě obrátim zády, ty mi to dáš na paty a bude prdel"

Bendtner se svym centrem či přihrávkou, nad kterou mohl komentátor jen bezmocně vydechnout "what was that???"

Chamakh se svym průnikem "no odstav mě, já ti jkdyž tak eště pomůžu"

Plus Sagna trefující holuby na střeše DW Stadium a vrchní komik Koscielny...

Fakt špičková tragikomedie. Jen tak dál!

Reagovat
Kokesh

A k tomu vyhráváte - dokonání komedie.

Reagovat
herbage

Koscielny hraje dobře, kdyby rozhodčí něco pískal

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

No po sražení Squillaciho na zem se proti Rodallegovi vyznamenal a za to, jak ho N'Zogbia nabral u lajny na vidle a obešel nemohl

Reagovat
fantomas

Panebože! Dyt hoří, ještě než se k němu soupeř přiblíží.

Reagovat
herbage

Hrajem bez defenzivního záložníka, trojka Aršavin, Chamakh, Bendtner vyklusává někde na půlce soupeře, Eboué je marnej, Squillaci zralej na ručník, co od něj proboha čekáte?

Reagovat
Side

Bránění

Reagovat
fantomas

Že se třeba aspoň zkusí nepřizpůsobit? Navíc Koscielny působí stoprocentně nejistěji než Squillaci, to on ho spíš sebou strhává dolů.

Reagovat
Counter

normálně mám pro tvé názory velkou, velkou toleranci, ale tady už fakt přeháníš. Uvidíme jak zahraje v druhém a pak to kdyžtak ještě proberem.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Někdy by to chtělo trošku té objektivity, co?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Reagovat
supervizor

Wenger nebo Mámení Mámil ti nasadil ty růžové brýle?

Reagovat
Chazy

V tom případě vím, kam Wigan může prodat Caldwella - do Arsenalu, tam bude ještě ke všemu jeho hra považována za kvalitní.

Reagovat
herbage

I ty, Brute?

Reagovat
Chazy

Nemáš říkat, že Wigan nic nehraje

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta - žádný kontakt, a navíc i kdyby, tak před šestnáctkou! Nzogbia trénoval skok plavmo!

Reagovat
herbage

Nesmírně mě iritujou fanoušci Wiganu. Bendtner stojí, zpracuje si míč a oni začnou pískat, jak kdyby někomu zlomil nohu. Stejně tak mě štvou hráči Wiganu, s "Insomniou" v čele. Pořád padaj na zem a dožadují se faulu

Reagovat
Chazy

Mě štvou jen Caldwellové, podle mě by Wigan měl i zaplatit týmu, kterej si je vezme.

Reagovat
Bayern +

Malouda. To je nechuť, panečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci se zase boji pisknout penaltu pro Liverpool. Je mi z toho zle.

Reagovat
smazaný uživatel

sledujete někdo Liverpool? je zase na porážku?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, spis na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Ale ted mu nepiskli penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ze strany LFC je to parodie na fotbal

Reagovat
One-Real

Takže Arsenal +1,5 golů splněno za poločas, výborně .

Jinak neni to špatnej zápas, až na posledních pár minut celkem nahorů dolů, akorát hra Arsenalu mi přijde bez myšlenky, nebo jako by tam byl každý na jiné vlně myšlení.

Reagovat
herbage

Proti "kdo nakopne míč výš do vzduchu" ze zápasu Birmingham - Manchester je to pravé pohlazení po duši

Reagovat
One-Real

to mi ani nepřipomínej, Berbova tyčka a rozhodčího omyl mě připravili o vsazenejch 900 .

Reagovat
smazaný uživatel

je to des

Reagovat
Chazy

To je objev teda, však hraje pravidelně už od začátku loňský sezony:((

Reagovat
Bayern +

Já vím, ale tato fotka je něco mimořádného, jako běžný pohled na něj.

Reagovat
Rssa

Tak nejzajímavější na celém poločase je asi snaha Škrtela si vypěstovat "bradku" Ninja s bradkou

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to ticho na the Kop

Reagovat
Rssa

a já myslel, že mám ztišený zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, je to krutý a stále častěji se opakující fakt

Reagovat
One-Real

Jinak když jsem přepnul na Live-Vlci, tak hra mi přijde ve větším tempu, než Arsenal ale spousta nepřesností zápas sráží. Škoda té sražené střely, Torres hraje zase jak ožralej.

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
Azza

Wolves jedém

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná přihrávka Lamparda.

Reagovat
terry

Kurvaa.. a já už křičel gól

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To tam mělo spadnout... Nádherná přihrávka, střela k tyči a jde to ven..

Reagovat
Bayern +

Charakterizovalo to vaši situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí tam něco spadnout a pak to půjde.. Teď je to prostě šílené trápení...

Reagovat
terry

Už ta parádní přihrávka byla něco navíc..

Reagovat
Bayern +

A jo, promiň. Ale teď pěkná narážečka, jen ta střela ... Kdysi ve formě by tam Essien Jussiho zaklincoval.

Reagovat
cristiano.K.

ten můj Liverpool opět tragedie.....Roy by se měl probrat nebo zmizet.Meirales opět pravý záložník na levo Kuyt což mu nezazlívám za zkoušku to stojí,hraje to i v repre...ale proč nestaví J.Cole,který má smlouvu na 4 roky s luxusním platem a je zdráv jedna šance Meirales jinak nic,fanoušci na po ukončení poločsu pískali....achjo

Reagovat
Bayern +

Tady je zas manažerů.

Reagovat
cristiano.K.

něco co se ti nezdá?

Reagovat
Bayern +

Ne, v pohodě, ale na to je tam teď Roy.

Reagovat
cristiano.K.

ještě,že si mi to řek fakt dík

Reagovat
minoLFC

Cole hraje prd zatial

Reagovat
cristiano.K.

taky kolik toho nahrál v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že na pravé záloze má LFC asi 5 hráčů, pro které je to přirozenější pozice než u Raula - Kuyt, Maxi, Joe, Glen, Babel. Nad Royem by si člověk hlavu ukroutil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Lampard hraje, druhej je na laviččce a třetí je na tribuně.

Reagovat
Bayern +

Omg, tohle je už trapné.

Reagovat
Chazy

Jj, neskutečně :((

Reagovat
smazaný uživatel

Je, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nechápem ktorý je na lavičke?

Reagovat
SunFells

McLampard přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo v tom je ten vtip

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran... Snad všichni mimo fans CFC ho přezdívají "Nový Lampard"

Reagovat
terry

Už i starej Lampard se přišel podívat na tu tragédii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt upřímná radost

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOL! JOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

které pero to dalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooollll Drogba, Malouda

Reagovat
j_mrazik

Beverly držela Eboueho jak nějakej zajíc...

Reagovat
terry

Malouda podle mě dneska něco jako Aršavin.

Reagovat
smazaný uživatel

to je radosti pěkný gól z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Arsenal už dal třetí?

Reagovat
terry

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co Carlo navykládal hráčům v kabině, ale zabralo to. Hrají teď dobře.

Reagovat
terry

Spíš se mi zdá, že se tak nějak víc bojuje. Taková sláva to ještě není.

Reagovat
terry

Ale Essien úžasně!

A sudí taky výborně, tohle bylo neskutečně citlivý posouzení ofsajdové hranice!

Reagovat
smazaný uživatel

když se to takhle hodí Chelsea tak je to "citlivý posouzení situace", kdyby to však byo proti ní tak "pi*a to byl ofsajd!"

Reagovat
terry

Nemůžeš říct, že se to nemohlo pustit. Navíc i opačně bych to říkal, to mi věř.

Reagovat
Godwinson

Supr.

Reagovat
Chazy

Alcaraz je boží škoda, že vedle něj hraje 10 neschopů

Reagovat
SunFells

Gohouri taky není špatný.

Reagovat
Chazy

Jj, nepochybně. Ale Alcaraz. Není divu, že ho Wiganu po MS chtělo sebrat x týmů a on sám se snažil jít jinam

Reagovat
hefy

on přehání, je tam víc dobrejch hráčů.

Reagovat
Chazy

Hlavně Gáry

Reagovat
hefy

Kdyby Ronn bránil jako útočí.

Reagovat
Chazy

On se to naučí Ale musí se to zachránit, on je jeden z těch, co rádi zůstanou, ale po sestupu by šli.

Reagovat
hefy

A Clev mě štve, nechci aby odešel, ale zas je blbost ho vychovávat United.

Reagovat
Chazy

Je to shit, ale teď má fakt super období. Pokud bude do 1 mega, tak ať zůstane.

Reagovat
hefy

Tak to nebude ani náhodou.

Reagovat
Chazy

Prosímtě, však takhle se MU zbavuje talentů běžně. Víc stát nemůže.

Reagovat
hefy

MIlion stál Shawcross, což je obránce, nebyl prověřenej PL a odehrál dva zápasy za U21. Clev bude stát něco kolem dvou mega.

Reagovat
Chazy

No, možná máš pravdu. Ale já špíš očekávám něco jako mega + nějaký procenta z dalšího přestupu.

Reagovat
hefy

No, to je taky možný. Hlavně abychom ho vůbec získali, tomu moc velký naděje nedávam. :(

Reagovat
Chazy

Já to jako hlavní nevidím, on je horší jak McCarthy.

Reagovat
hefy

McCarthy neni levý křídlo.

Reagovat
Chazy

Ale hrát tam samozřejmě zase bude, pomalu si na to zvykal.

Reagovat
hefy

A to já bych tam radši viděl právě Cleva.. Diame staženej, před ním McArthur a ještě před ním James.

Reagovat
Chazy

Uvidíme Ale je legrace s tebou zas vážně diskutovat o Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Di Santo, respektive v posledních 8mi zápasech 2x v základu, jinak pár minut nebo nic...?

Reagovat
Chazy

Byl zraněnej, je po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se díváš na fotbal?

Reagovat
hefy

Ne, na Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

vtípek

Reagovat
Chazy

No na Wigan vždycky když to jde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

80. minuta Elmander 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně zaviní gól a teď takhle zazdí šanci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd..

když Chelsea nemůže rozhodčí pomůže

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sis toho nevšiml, tak se jeden obránce zapomněl... Drogba stál parádně a pokud to byl ofsajd, tak o pár centimetrů

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš fakt postiženej. Tohle ofsajd nebyl. Zapoměl se tam pravej bek.

Reagovat
fantomas

Tak teď je to hodně moc velká nuda.

Reagovat
j_mrazik

Mohl by tam dát nějakýho fotbalistu.

Reagovat
mithro

futbal arsenalu predsa nie je nikdy nuda

Reagovat
Rssa

přepni na Liverpool, to je bomba

Reagovat
kiwwi

ticho pred burkou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
supervizor

Musíme dosta druhého gola aby wenger vystřídal?

Reagovat
Tomekcz

proc Nzogbia nikdy neprihraje to je marny tohle

Reagovat
SunFells

Od Baca bych takovou volovinu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, nebýt tam Terryho ruka, tak to šlo do kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak tohle mohl rozhodčí klidně písknout... Uff.. Chtělo by to přidat druhej

Reagovat
SunFells

Mohl by tam už poslat Nasriho či Walcotta, ať to trochu vypadá ta hra ...přijde mi, jako by jsme vůbec neměli křídla.

Reagovat
j_mrazik

Musel jsem se smát "nabízení" se Denilsona při tom brejku, jak mu to dával na prázdnou kasu Rosa. On by se asi bál běžet sám na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on nechtěl

Reagovat
13

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Není nádherné, když nás na anfieldu tlačí poslední tým tabulky ? Už se tomu musím fakt smát, radši to vypínám, na tohle nemám nervy

Reagovat
Rssa

Tak to je fakt už kardinálně v prdeli

Reagovat
terry

Bolton tlačí. Je třeba to uklidnit a držet zase míč na našich kopačkách.

Reagovat
niflheim

A Reds se nemůžou divit.

Reagovat
cristiano.K.

škrtěl a Kyrgiakos to je žrádlo.....opět je vidět jak chybí Carra

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Reakci Roye očekávám za 20 minut

Reagovat
terry

Rozhodčí nám fakt jde na ruku, jen co je pravda.

Reagovat
fantomas

Nádherně, Jackie. Šava nezklamal, nebo spíš nepřekvapil.

Reagovat
Tomekcz

to sou stoperi, pekne mu to zas namazal

Reagovat
SunFells

Jackie to udělal úžasně, ale mohl by to někdy vzít na sebe a vypálit.

Reagovat
minoLFC

nevidel som...ako padol gol?

Reagovat
cristiano.K.

ani se neptej a nechtěj to vidět.....mohli to odkopnout oba stopeři a netrefil to ani jeden,respektive jeden promáh a druhej už nestačil zareagovat a osamocený útočník zakončil

Reagovat
Side

To vypadá na pořádnou komedii

Reagovat
Godwinson

Pěkně Liverpool ...

Reagovat
Tomekcz

Sagna jeste nema zlutou !a co v 1. puli, ten rozhodci je divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nejspíš upadnul únavou, ne?

Reagovat
Amos

paradoxem je , že mladičký Jack přinesl klid do střední formace...

Reagovat
smazaný uživatel

tak chelsea nebejt rozhocih prohrava ,liverpool tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

dobře fabianski!!!!

Reagovat
Tomekcz

tohle nedat

Reagovat
Side

Eboue hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton tlačí venku Chelsea k její kase. Nevěřím vlastním očím

Reagovat
smazaný uživatel

V současné situaci se nedivím... Je potřeba něco, co ten tým nakopne, šikla by se jedna výhra o 5 golů...

Reagovat
spider_8

šiklo by se 5 výher o gól

Reagovat
mithro

taka sanca

Reagovat
j_mrazik

Na to, že v záloze nikdo nebrání, jsme na tom dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, málem infarkt, díky Fabianski

Reagovat
j_mrazik

Bitka!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střelba od hráčů Chelsea je hodně špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bitka na arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

Roy střídej na co ted potřebuješ na hřišti Lucase? neskutečně jsme znervoznili

Reagovat
smazaný uživatel

záběr na plačícího šedesátníka se šálou Liverpoolu teď mluvil za vše

Reagovat
Lovec

N'Zogbia dnes má ode mě už druhý palec

Reagovat
Lovec

Červená naprosto zaslouženě, ale velkou míru viny nese taky Wilsherovo spratkovství. Zajímalo by mě, co N'Zogbiovi řekl, že to vyvolalo takovou reakci

Reagovat
Amos

Reagovat
kiwwi

fabianski

Reagovat
Amos

Nzogbia je fakt kretén

Reagovat
Chazy

Kéž by tohle byl konec Charlese NZogbii ve Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá hlava

Reagovat
niflheim

Proč staví Meirelesa do strany?

Reagovat
cristiano.K.

to ví jen Roy

Reagovat
$dolar$

Kdyz Arsenal nemuze, rozhodci pomuze

Reagovat
Chazy

Jak pomůže? Nzogbiovi zase ruply nervy, je to prostě kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lovec

Reagovat
Azza

ichtyle!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by mohlo Bolton ještě víc nakopnout. Teď přežili klinickou smrt. Jdu kouknout, kolik je kurz na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nzogbia venku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dal čelo wilsherovi

Reagovat
smazaný uživatel

hovado!!!

Reagovat
Tomekcz

komedie

Reagovat
afc

Wenger striedaj!

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zogbia

Reagovat
hefy

N'Zogbio, jdi už prosím doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tohle tam mělo spadnout.. Mohli by se kluci snažit trošku více...

Reagovat
kiwwi

tak namiesto toho aby dal gol sa necha vylucit...vyborne

Reagovat
Rssa

Kuyt je úplně marný a snad největší brzda útoku

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje furt ale roy ho tam proste musi dat ....bodaj by nam dali este par golov a majitelia by sa prebrali a vykopli roya ..ocividne nato nema

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

kua arsenal 2:2

Reagovat
Tomekcz

jak to ze Sagna jeste nema ani zlutou, co to je

Reagovat
j_mrazik

CO?!?!

Reagovat
Side

Běžte někam

Reagovat
Amos

to mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani není možné už

Reagovat
smazaný uživatel

Sakrblé

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto očekáváné...

Reagovat
kiwwi

jooooooooooooooooo picooooooooooooo kraaaaaaaaaaasa

Reagovat
Tomekcz

stejne to neudrzi ty obranci sou uplne marny

Reagovat
Chazy

Ale nejsou, Alcaraz je výbornej a Gohouri hraje taky dobře.

Reagovat
Tomekcz

ok kdyz rikas

Reagovat
Chazy

Ale ano, máš pravdu, Gary to sám shazuje na League One úroveň

Reagovat
Tomekcz

kdo da ale ten gol na 3:2, kdyz Nzogbia uz je venku

Reagovat
Chazy

On by góla nedal, je to lemra.

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

viem, ale fakt som sa potesil no

Reagovat
fantomas

Koscielny. Už dost, fakt...

Reagovat
Counter

Asi mi to nebudete věřit, ale já to vážně čekal.

Reagovat
mithro

s tou vasou obranou som to cakal aj ja, tam mate hrozne rezervy

Reagovat
kiwwi
Reagovat
hefy

Néé, mně to spadlo.

Reagovat
SunFells

A nevystřídá a nevystřídá ..

Reagovat
smazaný uživatel

čeká... ale na co, kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

proc nevystridal denilsona????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

To dvojitý baroko uprostřed naší obrany se mi nelíbí.

Reagovat
Godwinson

Dvě rudý Wiganu? Co tam kluci vyváděj ... :o

Reagovat
Chazy

Dvě?

Reagovat
kiwwi

tak bud sa pomylil alebo predbieha... dufam ze to prve

Reagovat
Godwinson

Mám tu napsáno Rodallega a N'Zogbia ... asi chybka :)

Reagovat
smazaný uživatel

kruci přenos padá

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Koscielny se Squillacim pujdou do Londyna pesky

Reagovat
supervizor

Wenger šetří kde může a při tom vyhodí 16M eček za takové tragedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Eboue na leve strane? uz nikdy

Reagovat
cristiano.K.

tak to je konec Meiralese vystřídal J.Cole......jasně slušný střelce z dálky nepotřebujeme,když prohráváme

Reagovat
fantomas

Wenger se asi zbláznil. Proč jako místo Jacka zůstal na place Denilson??? Já to už bral jako samozřejmost a teď čumim jako blázen - Denilson kazí přihrávku.

Reagovat
kiwwi

tipujem ze Jacka stiahol kvoli tomu ze uz bol nastartovany a divaci nanho bucali, psychika

Reagovat
fantomas

Byl by magor, kdyby to nějak zvlášť vnímal. V tomhle případě se prostě musí vše podřídit fotbalu...

Reagovat
kiwwi

18 rokov, vies, vy mladi...krles by ti to vysvetlil

Reagovat
fantomas

Přijde ti, že by se Jackie měl z něčeho takovýho podělat?

Reagovat
kiwwi

tak asi to tak prislo Wengerovi, ja neviem, iny dovod na jeho stiahnutie nevidim

Reagovat
Lovec

Wenger knows

Reagovat
$dolar$

Wigan je sympatickej tym

Reagovat
Chazy

Ještě to nedotáh

Reagovat
$dolar$

To je jedno, jsou sympaticti

Reagovat
hefy

Maynor přijde a hned někoho zprasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to prokaučoval Wenger, ti hráči dělaj jen co můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

2 ruky a nic ty debile?

Reagovat
fantomas

Dík za penaltu, sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Arsenal

Reagovat
kiwwi

uff tak toto mala byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to vykašlu... 2 nejzbytečnější hráči v kádru CFC jsou pravidelně na hřišti I dneska tm museli jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to vyzerá , že liverpoolski fans si budú púšťať stretnutia z LM už len z DVD prehrávača s vreckovými kapesníkmi pred sebou.

Reagovat
cristiano.K.

historie je taky důležitá

Reagovat
Chazy

Reagovat
minoLFC

padol mi Sopcast, chvalabohu, nemusím to už sledovať

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Amos

Doprdele to měla bejt penalta !

Reagovat
Tomekcz

tak Bolton padl, prekvapeni

Reagovat
terry

JOOOO! Já mám takovou radost!

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to bylo i zasloužené. Chelsea se po přestávce hodně zlepšila, ale v jednu chvíli je pak Bolton pěkně přimáčknul. To jsem tušil srovnání. Škoda. Snad příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra je výhra , ale hrozny výkon Carlo musí chtít posily

Reagovat
smazaný uživatel

ach liverpool liverpool :(

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

Víc nezasloužený jak Villa loni?

Reagovat
hefy

Jak Spurs letos?

Reagovat
Chazy

Tam to bylo docela ok, šancí bylo dost, Jordi nedal do prázdný atp

Reagovat
smazaný uživatel

Alcazar přestřelil z metru branku atd..:D

Reagovat
Chazy

Nepřipomínej. Ale jinak pěknej zápas no. Škoda, že Wiganu furt přeješ sestup, když se Spurs vždycky odehrají pěkný zápasy.

Reagovat
kiwwi

preco ty sa nevies spontanne radovat z vitazstva svojho timu ale este aj teraz musis byt objektivny

Reagovat
hefy

Remíza přece.

Reagovat
kiwwi

jo tak

Reagovat
Chazy

A navíc debilní. Tý Ville pod Brucem sem se jen smál, ale tohle je na ránu. Nemusel vůbec přijít ten vyrovnávací gól. Co to tam obrana zas dělala omg

Reagovat
hefy

Oni si oba stopeři za zápas vždycky vyberou slabší moment, bohužel to většinou končí golem.

Reagovat
Chazy

Je to tak, Steven hrál slušnej zápas se SAFC, ale pak to on sám prohrál.

Ale kdo za to může sakra?

Reagovat
hefy

Nevím, možná jsme byli zvyklí na Brucovu natolik, že jsme ted příliš nároční.

Reagovat
Chazy

Ne to ne, že z každý chyby padne gól, to není normální

Reagovat
hefy

Jo tak, to je asi nevysvětlitelný. Ale spíš bych se zaměřil na ty chyby, ty by vubec neměly přicházet.

Reagovat
Chazy

Podle mě prostě vázne spolupráce a komunikace. Když se stane chyba, obránci by se měli zastoupit. Ti wiganští se jen stínují a běhají vedle sebe. Stam dneska měl mít Aršavina, místo toho si tam štrihnul nůžky a Stam jen čuměl. Samozřejmě ten míč letěl jinam, než kde stál, ale kdyby si hlídal Šavu, bylo jedno, kam šel.

Reagovat
Chazy

* střihnul

Reagovat
hefy

Hm, to je ale pravda. Ten druhej (nebo první?) gól, taky padl potom co se stopeři srazili a pak už jen mezi nima proběh Bendtner a dal gól. Vidíš, to mi vubec nedošlo.

Reagovat
Chazy

Důsledke narychlo poskládaný obrany nebo neschopnosti Martineze dát jí řád? Kdo ví.

Reagovat
Chazy

Hehe, posledních deset minut sem málem nedýchal, pak jen úleva, když to skončilo. Radost ne, spíš fakt jen úleva, byl to otřesnej zápas, Wigan si to ani za mák nezasloužil, z čeho se mám radovat? S tímhle to na záchranu není, je potřeba přidat, navíc Nzogbia si zas snížil cenu tak akorát.

Reagovat
kiwwi

on je vazne dobry player, nevidel som vela zapasov wiganu ale vzdy ked sa na vas pozriem tak je n'zogbia najlepsi (alebo jeden z najlepsich) na ihrisku...len ta jeho povaha to je daco otrasne

Reagovat
Chazy

Tak ale viděl jsi taky, kolik akcí zabil tím, že prostě nenahrál? Já si myslím, že by Wigan dal víc gólů z těch akcí, který on sám přeruší, než má z těch dokončených. Ale to se nedá zjistit jinak, než se ho zbavit. A pak možná budu litovat, že sem si to přál.

Reagovat
kiwwi

lenze musis brat do uvahy ze polku tych akcii sam vyrobi...ma paradnu rychlost a techniku, bezne dokaze potiahnut 40 metrov loptu...a to ze uz nenahra je ta psychika, to je to iste ako s Nanim (aj ked ten je paradoxne najlepsim nahravacom v PL)

ja si myslim ze ked sa ho teraz v januari zbavite pojdete dole

Reagovat
Chazy

Moses má potenciál být lepší, McCarthy také. Radějí pracovat s nima. Ale možná máš pravdu, měl by jít až se Wigan zachrání.

Reagovat
j_mrazik

Jak Wenger, tak SAF posrali svoje zápasy.

Reagovat
Chazy

Dneska to byla smůla, rozhodčí, smůla, rozhodčí.

Ale opět, Wigan hrál pěkně kombinačně, opět se hráči viděli, dobtře spolupracovali. Je v tom vidět velkej potenciál. Ale AFC je mi líto.

Reagovat
j_mrazik

Ta první věta je vyloženě provokace.

Reagovat
Amos

Není,on ve skrytu duše fandí Arsenalu,zatím o tom ale neví.

Reagovat
j_mrazik

Já vím, že je to trochu pomatenej teenager, ale dostat se od ManUtd díky změně identity (nicku) k Wiganu a pak k Arsenalu? To by mu z nicku asi zbylo jenom to "CH".

Reagovat
Chazy

Budu jen Chaz

Reagovat
j_mrazik

Možná se tě za 2 roky dočká Talkers u Chelsea.

Reagovat
Chazy

Problém je, že Wiganu jsem přál od prvního roku v PL, CFC nikdy

Reagovat
Chazy

A Chaz je pomatenej jen ze svý geniality, to je pozitivní

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Wenger je opravdu kousek. Půlka EF ho vyzívá ke střídání (a to se řiká že sem chodí hlavně tupci) a on tam nikoho kdo by trochu srovnal hru nepošle. Za prohru může hlavně on.

Reagovat
$dolar$

Super Wigan

Vcera se tady fans Arsenalu posmivali MU, tak dneska to maji za to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Psal jsem,že se radši smát nebudu,že to dopadne podobně ..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Fc

Reagovat
kiwwi

Wenger sa stazuje na cas

Reagovat
smazaný uživatel

kua!!! zajebany Wigan!!!!

Reagovat
Tomekcz

copak se Wankerovi nezda ted

Reagovat
iamek

Jo vime Wengere. Jedete na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu lze bud fandit nebo se mu smat... takze

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket v hajzlu.

Reagovat
Counter

Asi to chce angažovat Fergieho, jinak nevím

Aspoň to má Wenger na co shodit, hráči se můžou zdravě naštvat, v Birminghamu bude agresivity třeba.

Reagovat
Amos

Achjo ... těžkej zápas proti Chelsea vyhrajeme a s Wiganem ubohá remíza , navíc se měla kopat penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bod pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma, snad to pomůže zklidnění nálady... 4 body na první místo a ještě je tam vzájemný zápas s prvním, Arsenal náskok jen 2 body, což je taky paráda...

Ted je potřeba pár výher a ideálně si jednou pořádně zastřílet... Doma AV je ve srabu, Wolves se krčí vespodu tabulky a pak v FA Cupu Ipswich a následovně Blackburn doma... Příznivější los fakt být nemohl

Reagovat
Tomekcz

no Villa je tak mozna ve stejnym srabu jak vy

Reagovat
spider_8

To neni příliš pravděpodobný Si neviděl dneska Drogbovo přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Aliev do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby sa Rafa vrátil na Anfield? Hráči si akoby pýtali späť.

Reagovat
smazaný uživatel

*ho

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážeme vyhrát ale stejně 2 body za Arsenalem ...a pokud ten má na titul máme taky .

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem tady napsat zase něco s Nanim a šancemi ostatních týmů na titul, ale to už by bylo trapný

Reagovat
niflheim

Roy na to nemá

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Hovadská ztráta. Zas a znovu. Nic víc k tomu netřeba dodávat. Aršavin, Bendtner, Koscielny ani Denilson do základu nejmíň tři zápasy ani krok!

Reagovat
Counter

Nevím, co víc chceš od Bendtnera. Hrál letos minimálně, chybí mu zápasová praxe. Přitom se snažil, bojoval o každý míč, dal chladnokrevně gól. A to musel hrát na místě, které mu nesvědčí.

Reagovat
fantomas

(neřek sem, že nemá hrát vůbec, nikdy, ani minutu - napsal sem, že tři zápasy, ať si jen střídá a dostane se do toho)

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Aršavin s Bendtnerem hráli sice hovno, ale dali góly. Druhou půli ale byli totálně mimo a měl to přijít větrat Theo s Nasrim. Jak jsme Wengera chválil po zápase s Chelsea, tak mu dneska vzpílám

Reagovat
fantomas

*SPÍLÁM!

Gól pro mě neni omluva, když někdo hraje totální tužku. Už sis na to mohl zvyknout - psal sem to tu v souvislosti s Aršavinem už nejmíň stokrát.

Reagovat
herbage

Jo, já věděl že se to píše jinak Jinak souhlas, Aršavin měl odejít o přestávce do kabin a už nevylézt, ale proti Bendtnerovi byl pořád ještě king

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger i jarolím by to snad odkoučoval líp tvl nedá se svítit dnešní výkon s Bendtnerem na kraji se rovná katastrofa pustteho do toho lazia.Jinak příští zapas at nemachruje že máme dobrou rozrostlou sestavu není to vubec pravda.Denilson běhá jak muj 2letej braska tvl no prostě nic.

Reagovat
smazaný uživatel

v Liverpoole ala dedinsky futbal, obe muzstva zober loptu a kopni ju do vapna

Reagovat
herbage

Tady je zase zadolarováno (neboli nablito) Dneska jsem nasranej hlavně na Wengera, tahle prohra padá jasně na jeho triko. Někteří hráči by se měli nad sebou zamyslet. Druhou půli jsme hráli hovno, Wigan srovnal zaslouženě, za takový výkon si tři body nezasloužíme. Ale zase ztráta s takovými žebráky, to už není možný

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
fantomas

Řek bych, že věty "tahle prohra padá jasně na jeho (Wengerovo) triko" a "Někteří hráči by se měli nad sebou zamyslet" si navzájem docela odporujou. Jistě, posral střídání a hovno je namotivoval zase, ale to, co tam předváděli dvě třetiny zúčastněných nemůže bejt o manažerovi. To je právě spíš o tom, že takle přesně si představuju nechuť poprat se o základ.

Reagovat
herbage

Ne, to si neodporuje. Když vidím, že se hráčům nedaří a soupeř nás dostává pod tlak, tak je jednoduše vystřídám, pošlu do akce čerstvé, kteří zabojujou a vyhrajou zápas. Jako proč tam držel Aršavin s Bendtnerem do 80. minuty, to vís snad jen sám Wenger. Nejhorší je, že člověk mu může telepaticky radit na dálku klidně půlhodiny předem, ale je mu jasné že nic nezmění dokud nedostanem gól a to už bývá většinou pozdě

Reagovat
fantomas

Píšu, že za to mohl, ale nebylo to dneska jen o něm zase. Z půlky on, z půlky ti lenoši, co si na sebe dneska snad omylem navlékli dres Arsenalu.

Reagovat
Bayern +

Malouda byl také hodinu docela mimo, a vidíš ... 1:0. Kdyby ho vystřídá ...

Reagovat
fantomas

No však Aršavin si ten svuj stav mimo "mimoňství" vybral už dvakrát předtím. Byl prostě vyšťavenej už po půli.

Reagovat
Bayern +

No jenže také Malouda měl nejtragičtější chvíli od 35. min. do poločasu. Ale narozdíl od vás, nebylo z čeho vybírat.

Reagovat
SunFells

On především neměl poskládat takovou sestavu, Bendtner společně s Chamakhem? .....Denilson s Diabym? Kde je kurva štít? Myslím, že kdyby tam 2-3 hráče z klasického základu nechal, hra by vypadala jinak. A to jeho váhání se střídáním, Bendtner či Arshavin tam už od 65. minuty neměli být.

Reagovat
fantomas

Ale však jo...jen - výjimečně proti nejdu tak tvrdě prostě. Když sem viděl to synchronně chodící útočný trio, chtělo se mi z toho brečet, ale ani mě nenapadlo z toho v první řadě vinit Wengera. Leč je pravda, že sestavu poskládal blbě, hráče nenabudil (+o pauze nepovzbudil) a se střídáním zbytečně otálel.

Reagovat
$dolar$

Aj aj aj to boli, proc sem zase nehazis jmena vsech vasich hracu? Nebul

Reagovat
fantomas

Tak ne, fakt radši zůstaň u toho "neprovokujícího stylu". Seš hooodně moc z formy.

Reagovat
$dolar$

Prosimte Bavim se snad s tebou? Chapu, ze kdyz fandite stejnymu pseudoklubu, tak te to asi bude taky srat, ale nikdo se te na nic neptal...

Reagovat
fantomas

Tady se mezi sebou běžně bavěj jen dva lidi nebo co? Si s nim piš zprávičky na facebooku, abyste měli soukromí, jinak se takle nevztekej. A nereaguju kvůli Arsenalu, ale kvůli těm tvym trapnym provokacím, který už fakt začínaj překračovat meze.

Reagovat
$dolar$

Kde vidis provokaci? Zeptal jsem se, jestli bude dneska zase vyvolavacka A uz jsem to psal, je jednoduchy schodit cizi nazor a napsat, ze jde jen o provokaci... ale stejne tak jsem ti psal, ze uz davno neprovokuju...

Reagovat
fantomas

Jo, takže ty ses "normálně ptal"...ok.

Reagovat
Counter

Hrozný ubožák, že přešel ke Spurs je docela symbolické...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

Napiš Ježíškovi o lobotomii, třeba ti pomůže Jinak fanoušci Arsenalu se Manchestru nesmáli, tak nevím kde máš to je za to. Dneska se tu sešla vážně slušná chátra, ty, Liquid, superfrankie a další nonameové bez elementární úrovně

Reagovat
minoLFC

najhoršie, že zmrvenú sezónu príde domrviť rafa teraz

Reagovat
kiwwi

Liverpool 6 hracov v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam len jeden hráč v ofsajde v momente prihrávky, ale on sa nakoniec do hry nezapojil.

Reagovat
kiwwi

to je jedno, vyzeralo to dobre

(a spravne odpiskany ofsajd)

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel v momente prihrávky v ofsajde nebol, ale stačil tam ten jeden hráč, čo podľa pravidiel ovplyvňoval brankára.

Reagovat
kiwwi

ved prave

Reagovat
j_mrazik

Až neskutečná podobnost se včerejším zápasem: samí špatní hráči, světlé záblesky (Giggs vs Rosa) a na levý záloze největší tragédi týmu (Rooney vs Bendtner). No a o tom prokoučovaným zápase už tu byla řeč s tím rozdílem, že Wenger měl kde brát a mohli jsme v klidu vyhrát 3:1.

Reagovat
kiwwi

len mi neprirovnavaj Arshavina k Berbsovi

Reagovat
j_mrazik

Na to už jsem byl línej.

Reagovat
Amos

a neni to tak? ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Tak dva zápasy během tří dnů nemůžou zase odehrát stejní hráči. Protočit to určitě měl. Ale ne timhle stylem.

Reagovat
Amos

nevim no , mohli jsme vyhrát , ale zahodili jsme šanci a to nám "pomohl" rozhodčí , penalta která ani nebyla (mimo a simulace) a na druhé straně nepísknutá penalta po přímáku Nasriho ...

Reagovat
smazaný uživatel

omg pořád dokolečka ty naše trapné ztráty

Reagovat
smazaný uživatel

Rosickej je chcípáček

Reagovat
Liquid

Reagovat
Amos

Reagovat
Azza

Říká zdechlina.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lovec

ve Wengerově bundě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nic, nic, nic

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sme skončili, kluby ako Blackpool a Wolves si chodia na AR pre body...

Reagovat
cristiano.K.

prohrát se může,ale tímhle stylem vytvořit si jedinou šanci proti poslednímu týmu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrať sa na AR nemôže, o to viac to bolí po takejto hre. Nemám slov.

Reagovat
cristiano.K.

myslel jsem to tak,když už tak s úctou,né tohle

Reagovat
Lovec

Já bych to s tou kritikou Wengera nepřeháněl. Branku zavinio špatné bránění při rohu v naší 16ce. To Wenger při zápase asi těžko ovlivní. Wigan se dostával do šancí velice sporadicky a k tomu všemu šli man down. Koho tam měl Wenger poslat? Třetího stopera Djouroua? Já tu ztrátu bodů přisuzuju obrovské nekoncentrovanosti, které se nemůžeme zbavit.

Ta snaha o tlak na konci byla už jenom křeč ... děsně chyběl Fábregas - před tou jejich 16kou jsme byli naprosto bez nápadu. Bendtner a Šammach nemám slov

Reagovat
Chazy

Měl oživit útok omg, aby Wigan bránil a nemoh útočit. Wigan hrál i v desíti proti pasivnímu a unavenýmu týmu, takže si tvořil šance jako v jedenácti. Střídání mohlo nakopnout útok k aktivitě a dalšímu gólu.

Reagovat
herbage

Netřeba nic dodávat

Reagovat
kiwwi

ja nechapem co je to za modu striedat prvykrat az ked je zle v 83' ... keby Wigan nedal gol tak strieda Wenger az v 90 minute urcite a necha tam tych vystavenych hracov sa trapit

Reagovat
Chazy

No ale bohužel já osobně považuji za mistra tohoto trendu Roberta Martineze, což Wigan často položí.

Reagovat
hefy

Proti Wolves nestřídal.

Reagovat
Lovec

Po bitvě každý generál . Za stavu 2:1 bysme aj po příchodu Nasriho hráli pořád tu házenou, která byla k vidění před inkasovaným gólem. Jako argument beru, že sestava s Šammachem a Bendtnerem dohromady je osudový omyl, ale ne to s těma střídáníma. Wigan vytěžil (ve druhém poločase) z minima maximum, AFC je prakticky k ničemu nepustilo a nebýt toho rohu, ani bysme nevedli tuto diskuzi ...

Reagovat
Chazy

Co to je zas za kravinu, Nzogbia šel prakticky sám na bránu, zahrával nebezpečný standardky, Cleverley tak o půl metru minul bránu hned dvakrát a ne výjimečně se stalo, že se zastavil útok až na hranici vápna. Ano Wigan nehrál dobře, ale právě ty šance si tvořil, teda špíš AFC mu je tvořilo. Jinak nejsem po bitvě generál, já osobně se tomu divil celej druhej poločas. Nejlepší obrana může bejt vážně útok, specílně proti Wiganu. Dneska Arsenal fantasticky otočil a pak čekal, až Wigan srovná. Nebylo to z minima maximum. Bylo to z dost šancí jen jeden gól.

Reagovat
herbage

Opět Nechceš přejít nadobro k Arsenalu?

Reagovat
Counter

Proč chceš, aby si Chazy zbytečně pocuchal nervy?

Reagovat
Chazy

Wigan mě potřebuje

Reagovat
Lovec

tak to si pod pojmem "šance" představujem oba něco jiného. Kde jsem napsal, že naše neprostupná obrana nepustila Wigan blíž než 30 metrů od branky? Wenger tak možná potřeboval vystužit střed, ale Song nebyl k dispozici a jiný hráč scopný plnit tuto úlohu na lavce nebyl.

Reagovat
Lovec

For the record, já Wengera kritizuju neustále, sere mě snad všechno kolem něho, ale opravdu se mně zdá, že si tu o něho lidi otírají jaksi jenom z povinnosti a plivou na něho v případech, kdy nese vinu jenom částečně. Na začátku jsem napsal, že bych to s tou "kritikou nepřeháněl", ne že je v tom naprosto nevinně.

Holt sto lidí, sto názorů

Reagovat
Chazy

Omg dvě velký šance ve vápně, ty zmíněný střely byly z hranice vápna. Nechovej se jak idiot. Mimochodem já jsem za celej život se směrem k Wengerovi nemoh vyjádřit víc jak desetkrát. Dneska soudím to, co jsem viděl a viděl jsem tým, kterej byl pasivní, nedobíhal přihrávky, vypouštěl souboje a sám posílal soupeře do útoku. Jeden rychlej agresivní hráč to moh vzít na sebe a rozpohybovat všechny ostatní.

Reagovat
Lovec

"ne výjimečně se stalo, že se zastavil útok až na hranici vápna."

"zahrával nebezpečný standardky"

to jsou šance? Toho Cleverleyho beru, ale pořád to nevidím jako alarmující signál ke změně.

Mimochodem, opravdu mě těší, že mě nazýváš idiotem . Už nějak ani nemám chuť se bavit s dalším arogantním pravdotvůrcem z ef, kterých je tady hojně. See ya

Reagovat
Chazy

Nebuď tak úražlivej. Navíc já tě idiotem nenazval, jen jsem tě požádal, aby ses jako idiot nechoval, tedy jako idiot neuvažoval. Toho jsem schopnej i já (výjimečně), i když mám k idiotovi fakt daleko.

Reagovat
Lovec

vtipné . Promiň, ale nálepku arogantního pravdotvůrce tu rozhodně nemáš ode dneška. Snažil jsem se každý svůj příspěvek podložit nějakým argumentem, který se tobě nemusel zdát správný, ale když každý svůj koment uvedeš slovy "co to je za kravinu" nebo "nechovej se jako idiot", člověka přestane bavit vůbec se snažit. Nevím co si tím povyšováním dokazuješ, ani mě to vlastně nezajímá, ale chtěl bych tě poprosit, buď to nedělej, nebo na mě radši nereaguj. Dík, Lovec

Reagovat
Chazy

No to s těma šancema už byla od tebe spíš ignorace faktu, že je Wigan prostě měl Dokonce větší jak Arsenal v tom poločase.

Reagovat
Lovec

Já jsem si to pak zpětně uvědomil, hlavně toho Cleverleyho. Na svou obranu bych rád řekl, že jsem ještě paralelně sledoval ten Pool (když všichni v diskuzi tak blili na Roye) ... takže jsem možná některé vaše šance propásl.

Po letech se zastanu Wengera a dostanu takovou čočku. Mám já to vůbec zapotřebí?

Reagovat
Chazy

Však si to neber, já běžně tak trochu ostřejš diskutuju, ale to s debilem byla fakt jen taková "probuď se" narážka ...

Jinak já vážně nemám přehled, kdo a jak moc se zastává Wengera. Dneska mně osobně prostě přišlo, že střídat měl, dokonce snad musel, protože tam vážně chyběl pohyb. Tak jsem logicky stál za svým názorem a jen tak mi ho nevyvrátíš, protože opravud třeba Nasri mohl sám změnit hru celý záložní řady. Já se jinak právě do diskuzí o Wengerovi nepouštím, je to furt to samý dokolečka. (A mimochodem já se opravdu nepovyšuju ) Ale řešit to střídání nestřídání je asi fakt zbytečný.

Třeba ale právě Wigan skoro nikdy neprovozuje střídání (minule dokonce za celej zápas ani jedno, i když bylo vedení 0-2) a dneska to jednoznačně rozhýbalo celou zálohu když přišel samotnej McArthur, Wigan pak hrál úplně jinak. A to i hráči, co tam už hráli od začátku. Bohužel Nzogbia to pak zadzil. Ale podle mě střídání opravdu musí přijít, když jsou hráči evidentně unavení a nechodí do soubojů. Arsenal taky začal tlačit po tom vyrovnání a nesouviselo to jen s tím gólem.

Reagovat
Lovec

Já jsem ten "šermířský" souboj prohrál, uznávám teda, že měl Wenger střídat dřív. Pokud ti tak stačí . Ale můj prvotní úmysl byl trochu zmírnit tu kritiku na jeho osobu, vzhledem k tomu, že on byl schopný střídat v 83. minutě i v zápase, kdy jsme 2:1 tekli už od poločasu, což potom vytváří celkem nepoměr k situaci, která nastala v dnešním (vlastně už včerejším) zápase.

Reagovat
Chazy

Nj, tak to musíš chápat, fandové měli jasno v tom koho budou po zápase kritizvoat už když viděli sestavu před zápasem ... Přijde mi, že Arsenal moc Wigan nesledoval, jinak si to neumím vysvětlit. Wigan má problémy s rychlýma křídelníkama, Walcott to mohl celý sám vyhrát. Arsenalští musí bejt fakt hrozně frustrovaní po tak debilní prohře, vůbec se nedivím.

Hehe, zajímalo by mě, jestli takhle nereagoval na průběh utkání i v době, kdy AFC kraloval a měl tu sezonu bez prohry. Já si z tý doby pamatuju spoustu zápasů, ale takový věci jsem ještě tehdy nepozoroval.

Reagovat
herbage

Remíze, chazy, remíze I když pravdou je, že remíza s vámi rovná se defakto prohře

Reagovat
Chazy

To nesouvisí s Wiganem. Remíza s týmem, kterej v desíti lidech prohrával je prohra vždycky no

Reagovat
herbage

To zas ne, hlavička Chamakha po rohu a gólovka Aršavina volaly vyloženě po gólu

Reagovat
Chazy

Jj a spousta dalších šancí se zasekla před vápnem. A to měl Wigan podobné. Byl to dobrej zápas, škoda že moc ovlivněnej rozhodčíma.

Reagovat
herbage

Tak šance N'Zogbii i Cleverlyho byly šance a gól visel ve vzdchu již déle. Nevím co nemohoucnost Bendtnera s Arašvinem má co dělat se Songem, hráli jsme pasivně a za to mohli útoční hráči, ne defenzivní

Reagovat
Lovec

Jenže Nasri s Walcottem odehráli proti Chelski neskutečně náročný zápas. Na Jackově pohybu to bylo taky vidět (i když jsem byl celkem překvapený, jaks e s tím dokázal vypořádat). K tomu všemu Theo není vůbec platný proti statické obraně na vápně, s balonem nic neumí a hodí se prakticky jenom k brejkovým situacím. Nasri byl jako zpomalený film, docela pochybuju, že by naši hru někam posunul. Jak už jsem napsal výše, stejně bysme hráli tu obhazovačku a nic by se nezměnilo.

Reagovat
herbage

Právě, že Theo je dobrý na breaky a když jsme vedli 2:1, mohl klidně celou druhou půli větrat statické beky Wiganu

Reagovat
Lovec

Já ti nevím, no. Jako teď po zápase se mně to zpětně taky jeví, jako jasná záležitost, ale když se vžívám do role trenéra. Já jsem víceméně takový průběh očekával - nijak pohledný fotbal směrem dopředu, spíš držení balónu uprostřed hřiště s občasnýma línýma výpadama + soupeř bude kousat, ale bez výraznějšího efektu. Do té osudné 80. minuty to víceméně tímto způsobem probíhalo ...

Reagovat
Chazy

Jj, to by bylo úžasně zábavný, bohudík Denilson, Rosický ani Šava obránce neuběhali.

Reagovat
fantomas

"s balonem nic neumí" už přestááň!

Reagovat
Lovec

Promiň, ale ... ironie? Protože podle mě je aj Miloslav Penner (kope jetě někde?) technicky na lepší úrovni než Theo

Reagovat
SunFells

Nedivím se, že jen za sprintera ho maj fans ostatních týmů, ale příznivec gunnners? Ono je někdy neuvěřitelné, co s míčem v té rychlosti dovede udělat a jeho zakončování mě dokonce fascinuje. Takový gól proti Shakhtaru byl ukázkou totální chladnokrevnosti, připomněl mi Titiho

Reagovat
kiwwi

zakoncenie ma vyborne, ale v sprinte s tou loptou naozaj nic nedokaze - porovnaj s takym Lennonom, Baleom, Nanim atd. ktori si v rychlosti vedu loptu kam chcu....Theo len rovno, staci sa mu postavit do cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Theo ma krome rychlosti taky vyborny zakonceni, prece jen je to utocnik, kridlo z nej udelal az Wanker. Bohuzel hra na kridle mu nesvedci, tam je platnej jen kdyz ma AFC naskok a muze hrat do otevrene obrany. Pokud ma prehrat fungujici obranu, nedejboze presne nacentrovat, tak je v koncich. Bohuzel Albion ma na lavicce natvrdlyho Itala, kterej stavi Walcotta dokonce na pravou stranu ctyrclenne zalohy a to je to nejhorsi, co muze Walcotta potkat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Prej Lennon, Bale. Zrovna tihle dva neumí nic víc, co by neuměl Walcott. Bale si jen umí předkopnout míč a Lennon je ještě více čitelnej. Theo umí i kličkovanou, již několikrát to předvedl. A to jeho zakončení, vždycky trefí boční síť(zevnitř)

Reagovat
fantomas

Tomu Lennonovi sem se chtěl taky zasmát, Bale víceméně to samý. Ani jeden z nich v žádnym případě není techničtější. Nani zase ty svý kličičky nedělá ani zdaleka v takový rychlosti, v jaký zvládne s míčem driblovat Theo.

Reagovat
kiwwi

ste vy normalni? Theo ma fakt paradnu rychlost a paradne zakoncenie, ale v driblingu s loptou sa na Balea alebo Lennona nechyta...a samozrejme ako pisal hrubas ak hra na kridle (ked ho uz porovnavam s kridelnikmi) ma tragicky center cize je nepouzitelny...z toho vyplyva ze MUSI hrat v utoku kde mu staci rychlost a zakoncenie

Reagovat
fantomas

Nedělej tu ze sebe zase hlupáka. Thea nejspíš nemáš vůbec nasledovaného, nemá cenu se o tom s tebou bavit. Když o něm řekneš, že s loptou v běhu "naozaj nic nedokáže", to je fakt kravina na entou.

Reagovat
kiwwi

dokaze ssi vypytat nahravku, nahravku prebrat, potiahnut a zakoncit, v tom je dobry

ale aby vzal loptu a spravil nejaky dribling ala Bale alebo Lennon, spravit si hraca a tak zakoncovat resp. presne nahravat to som snad u nehao este nevidel...Bale, Lennon alebo Nani to robia v kazdom zapase...ale zbytocne ti tu budem toto pisat

Reagovat
fantomas

Tak potom se špatně nebo málo koukáš, co ti na to mám asi tak napsat? Lennonova technika je jedna velká fáma, nijak zvlášť dobře na tom taky neni, to samý v bleděmodrym Bale. To bych pak za technickej kousek mohl označit i to Theovo slavný sólo proti Liverpoolu, když je Bale takovej driblér.

Reagovat
kiwwi

dribling a technika su dve rozdielne veci

Reagovat
fantomas

Neskutečný. A proto pětrkát v zápase neskutečně pochcal skoro celou obranu Blackpoolu...a takových zápasů bylo víc. Je pochopitelný, že utkání po zraněních nebo jiná vybraná klání, kdy mu všechno odskakuje, berou jako nejpádnější argumenty borci typu kiwwiho, aby se mohli tupě posmívat, ale jak řiká SunFells - že i ty jakožto fanda Gunners? Potom musíš bejt buď slepej, nebo blbej, sorry.

Reagovat
kiwwi

to ze vyzdvihnem 2 z 3 atributov je posmievanie hej?

Reagovat
Lovec

Poslední větou naznačuju, že nutnost střídání nebyla nijak donebevolající. Pomíjím ale fakt, že Šammach s bendtnerem byli na střídání už asi od 5. minuty ... časem sjem to začal ignorovat asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že tam měl právě poslat někoho, kdo se chopí iniciativy!! Jak řiká Chazy. Arsenal měl být aktivní a útočit či držet balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufaám že Sparta ten Liverpool vyklepne takhle tragickej nebyl ani pod Rafou

Reagovat
cristiano.K.

přijede juniorka,šance jsou 50:50

Reagovat
minoLFC

tiež dúfam v juniorku Sparty

Reagovat
cristiano.K.

Royi odstup,nemáš na to! PS: Raul Meirales není pravý záložník!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

cesc4official@twitter

Whats the diference between this handball & my 1 vs spurs? Referees dont want us to complain abt them but they make life dificult 4 themself Im not complaining at all, im just saying why on the same thing some refs say ...its a pen and some not. Is it a rule or just what they feel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wenger to je fakt moc .On na tie zápasy niekedy ani nemusí chodiť. Má na ne totiž asi taký vplyv ako ja doma v obývačke keď len zúrim čo preboha ten Arsenal zas raz robí .To čo Arsenal predvádzal druhý polčas nemohlo ostať bez odozvi. Absolútne nestíhali. Záloha Wiganu bola oveľa flexibilnejšia ,pohotovejšia dokonca aj presnejšia. Celý druhý polčas sa útočníci nezapojili do žiadnej súvislej akcie .Chamakh,Bandtner a Arsehavin tam ozaj nemuseli byť a obraz hry by sa nezmenil. Ďalej neuveriteľná bojazlivosť Denílsona ,to už je fakt na zaplakanie. Keď k nemu smeruje lopta stihne sa posrať ,rozplakať ,roztriasť sa a keď už k nemu dorazí ešte aj úplne debilne prihrať.To je proste tragédia. Obrana tradične nič moc až na Bacaryho ,ktorý podľa mňa hral dobre, čo sa nedá hovoriť o jeho kolegoch ,ktorí horeli snáď pri každom brejku,útoku Wiganu. A aby som nezabudol prečo vlastne kritizujem Wengera ! Takže kto prosí vás mi vysvetlí ,tu s prítomných gunnerov ,prečo ten starec (ktorého uznávam ale ma nasral) na našej lavičke neurobil žiadnu zmenu keď bolo jasne vidieť ,že herný prejav je tragický ? Po strelenom góle začal striedať ,čo by napadlo aj moju matku ,ktorá má od trénera svetového renomé ďaleko.

Reagovat
Amos

OT: http://www.nike.com/nikeos/p/sportswear/en_GB/commerce/nikeid_all_mens?hf=787^4294967255&p=PWP&t=All%20Men%27s%20NIKEiD#?ll=en_GB&ct=GB&pid=374753&cid=101702&pbid=INSPI_220124_v9_0_201008202223&path=sweClaCan1008_graphic&piid=17946&p=PDPiD

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

hustokrutopřísné

Reagovat
fantomas

Ale příště - tinyurl (velký štěstí, že to stránku ani moc nerozto).

Reagovat
Amos

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, ty jsi fakt nemocnej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Ta remíza Arsenalu,který 13 lig.zápasů neremizoval byla už jen otázkou času.To,že tam na ni spadl s Wiganem na pěkný kurz je bonus navíc.V tomto je ta matematika neúprosná.

Reagovat
afc

Tak,tak celkovo vo vsetkych sutaziach to bolo uz 20 zapasov a uz to muselo prist.

Reagovat
fantomas

1300. pro Arsenal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele