Anglická Premier League - preview 14. kola

22.11.2008, 09:00, aktualizováno 24.11.2008, 08:29
Previews
Everton se utká na JJB Stadium s Wiganem a bude chtít navázat na dobré předchozí výsledky s tímto soupeřem. Ve Wiganu Toffees ještě nepoznaly hořkost porážky.
Liverpool FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Kouč Benítez dělá s Liverpoolem divy a nyní mu patří jen vinou horšího skóre výborné druhé místo. Nyní má další možnost, jak se případně dostat do čela. Bude ale muset bodovat proti Fulhamu a věřit v zaváhání Chelsea.

Fulham je letos celkem dvou tváří. Zatímco doma povětšinou září (vyhrál všechna poslední tři utkání na svém stadiónu), venku to zatraceně hodně skřípe. Zisk jednoho bodu z pěti zápasů to více než jasně dokazuje. Fulham si vede na cizích hřištích zatím vůbec nejhůře z celé soutěže a ani tentokrát zřejmě na výhru pomýšlet nemůže. "Čeká nás hodně těžký test," ví moc dobře záložník Simon Davies. "Zároveň si ale hodně týmů letos z Anfield Road málem odvezlo nějaké body, snad to vyjde nám," věří zkušený záložník.

Cottagers se po zranění vrací nigerijský reprezentant Dickson Etuhu. Bolest kolena už u něj konečně odezněla, a tak jej možná opět uvidíme na trávníku. Moc dobře to ale nevypadá s Fredrikem Stoorem a hrát pochopitelně nebudou ani dlouhodobě zranění Andranik a Kamara.

V Liverpoolu se vše v současnosti točí okolo kanonýra Fernanda Torrese, který se po třech týdnech vrátil po zranění a opět nabírá formu. "V pátek bez problémů trénoval, což znamená, že by měl být pro zápas stoprocentně fit," nechal se slyšet manažer Benítez. "Nějací hráči se vrátili z reprezentačních srazů unaveni, ale většina z nich bude připravena nastoupit. Fernando se dokázal ve svém zápase prosadit, což je pro nás skvělé znamení," dodal Benítez.

Možná nejdražší hráč klubu se už sice vrátil, jenže španělský kouč se bude muset obejít bez kapitána Stevena Gerrarda a obránců Degena a Škrtela. Po disciplinárním trestu je ale zpět Arbeloa a uzdravil se také Robbie Keane. Ten by tak mohl navázat na minulé domácí představení, kdy vstřelil své první branky za Liverpool a nasměroval tak tým k vítězství nad West Bromwichem v poměru 3:0. Tři body Reds získali také o minulém víkendu, kdy vyhráli v Boltonu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Pokud Manchester nevyhraje na Villa Parku a Arsenal zvítězí, znamenalo by to, že se Londýňané vrátí mezi tři elitní celky Premier League. Je tu však jedno velké ale, psychika mladých Kanonýrů není v nejlepším stavu, mužstvo je decimované zraněními a navíc údajně hledá nového kapitána.

Nepříjemný týden si prožili na severu hlavního města Anglie. V sobotu po hrůzném výkonu podlehli Gunners Aston Ville 0:2, v týdnu na už tak rozrostlou listinu marodů přibyla jména Tourého a Walcotta a všechno podtrhly nedávné výtky kapitána Gallase na adresu mladších spoluhráčů. Přestože již 58 zápasů neprohrál Arsenal dvakrát v řadě, teď by se tak klidně mohlo stát. Oproti loňské sezoně posbírala Wengerova družina v dosavadních 13 ligových duelech o deset bodů méně, i to o lecčems vypovídá. Třeba o nevyrovnanosti nezkušené party z Emirates Stadium. Co naplat, že Kanonýři zatím dostávají své přezdívce a letos coby první klub Premier League nasázeli ve všech soutěžích na 50 branek.

Manchester City je klubem s vysokými ambicemi, které však zatím příliš nenaplňuje, vždyť 12. příčku za úspěch skutečně považovat nelze. Nicméně značná síla vpředu (průměr 3,69 gólů na zápas) spolu s perspektivní a spolehlivou jedničkou v osobě Joea Harta (který je však momentálně mimo hru) dělají z ManCity nebezpečného soupeře. A to i navzdory tomu, že bleděmodří z posledních 12 možných bodů urvali pouhý jeden, a zvláště v druhých poločasech si jejich defenzivní linie dává pauzu. Hughesovy svěřence před důležitým a těžkým střetnutím jistě nepovzbudí ani fakt, že minulá tři utkání s Arsenalem nezvládli. Naposledy na svém hřišti letos v únoru dokonce Manchester prohrál vysoko 1:3.

Kvůli karetnímu trestu vynechá sobotní klání tvůrce hry Gunners Cesc Fabregas, zatímco distanc již vypršel Robinu van Persiemu. Vinou zranění ovšem chybí další pětice borců (Rosický, Eduardo, Sagna, Walcott, Eboué), tudíž Arsenal znovu připomíná jakýsi lazaret. Navíc Tourého start je více než nejistý.

Jak už jsem výše uvedl, ztráta brankáře Harta je celkem citelnou ztrátou pro Citizens. Také nedávno operovaný Petrov mužstvu schází. Alespoň karetní hříšníci Dunne s Fernandesem (toho ještě nemusí do zápasu pustit menší zdravotní problémy) už mohou nastoupit, přičemž Danny Sturridge se zřejmě definitivně oklestil od potíží s bolavým kotníkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Portsmouth FC - Hull City  (sobota 16:00)
Teprve 25 dní si odkroutil Tony Adams na lavičce Portsmouthu, své první vítězství má však již za sebou. V předminulém kole jeho ovečky přemohly Sunderland a jsou pravděpodobně na vzestupu. Teď jeho tým čeká nelehké sousto, houževnatý nováček z Hullu.

Experti na venkovní zápasy, i to jsou Tigers. Dokonce vyhráli o jedno střetnutí navíc na hřištích soupeřů než Pompey doma (čtyři ku třem). Přesto ani odolným Tygrům nemůže prospět cesta na úplný jih Anglie. Toho si je vědom i jejich manažer, Phil Brown. "Naši hráči budou mít za sebou 11 nebo 12 hodin cesty a než vyběhnou opět na hřiště, budou mít za sebou takových pět šest hodin spánku. Bude to tedy hlavně o jejich mentální síle a fyzické připravenosti, ani ne tak o kvalitě," myslí si lodivod Hullu s visáží pohádkového lucifera.

Po začátečnických rozpacích v podobě dvou proher se Tony Adams na svém novém bidýlku rozkoukal a svoje mužstvo připravil konečně na sbírání prvních bodů pod jeho vedením. Přestože i tak v minulých šesti kolech Pompey zvítězili jen jedinkrát, svou letošní premiéru proti nováčkovi modří zvládli na jedničku. Stoke City již 5. října přemohli v poměru 2:1. S Hullem se ovšem potkávají poprvé po 17 letech. Ten se po úžasném rozjezdu pomalu propadá tabulkou, neboť v poslední době z aktuální nabídky 12 možných bodů vydoloval pouhý jeden. Tigers však mají letos obzvláště spadeno na celky z jižní části Albionu, konkrétně samotného Londýna. Tam vyzráli na Arsenal s Tottenhamem, doma si pak poradili s West Hamem.

Tři klíčoví borci nebudou v sobotu po ruce Tonymu Adamsovi. Především jde o Sola Campbella, s nímž se někdejší kapitán Arsenalu stihl potkat v jednom týmu, jehož sužuje bolest palce u nohy. A dále pak nemůže Adams počítat s Kranjčarem s Diarrou, marodícími s poraněnými kotníky.

To k Philu Brownovi poslední dobou doléhají jen dobré zprávy. Nejenže přivítal živi a zdrávi veškeré reprezentanty, ale také se mu do služby opět hlásí zadák Andy Dawson, jenž se definitivně zbavil problémů s achillovkou. Zlomená noha ještě dlouho do hry nepustí Fagana, přičemž v tuto chvíli není stoprocentně fit ani duo Gardner-Cousin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
S překvapivou formou hrající Middlesbrough čeká ve 14. kole hodně příjemný soupeř. Své síly přijede poměřit jeden z největších aspirantů na sestup - Bolton Wanderers.

Hostující svěřenci kouče Megsona od začátku sezóny předvádí neustále stejné pojetí hry. V jejich případě se vše odvíjí od pečlivé obrany, které se snaží většinou dosáhnout hned s pěticí záložníků a pouze jedním forvardem. V minulém zápase doma s Liverpoolem se ale rozhodli pro ofenzivnější rozestavení a tvrdě za to pykali. Po gólech Kuijta a Gerrarda podlehli Reds 0:2. Také v tomto duelu se potvrdila skutečnost, že v utkáních Wanderers mnoho branek nepadá, v posledních šesti případech se diváci museli spokojit maximálně se dvěma. Doufejme, že tentokrát to bude jiné.

Do karet Boltonu hraje skutečnost, že má dlouhodobě prázdnou marodku, tudíž nemusí zalepovat díry po absentujících fotbalistech. Ani nyní to zřejmě nebude jiné. Kvůli únavě z reprezentačních zápasů možná nenastoupí dvojice Gardner a Shittu. S jistotou nemůže hrát pouze Joye O’Brien. Ovšem po zdravotních problémech se vrací Steinsson a Smolarek.

Již pět kol trvá neporazitelnost Middlesbrough. V minulém kole dokázalo bodovat také na půdě Evertonu, kde už od úvodních minut vedlo, ale nakonec po gólu Yakuba bralo pouze bod za remízu 1:1. Tento výsledek i přesto ale měl nesmírně velkou cenu.

Middlesbrough je na tom podobně jako Bolton. Ani tento tým netrápí žádné velké absence. Kromě zraněného Shawkyho by měli být všichni k dispozici. To znamená také útočníci Mido a Aliadiere, obránce Pogatetz a Wheater. Nad možným startem Riggota visí otazník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Souboj dvou nováčků na první pohled nevzbuzuje žádný vzruch. Nicméně jedno je jisté. O body se budou hráči jak West Bromwiche, tak Stoku rvát, co to jen půjde. Vždyť záchranu prvoligové příslušnosti nemá zdaleka v kapse ani jedna ze stran.

Hůře jsou na tom před vzájemným zápasem rozhodně Baggies. Ti se poté, co z posledních 18 možných bodů vydolovali jen jediný, usídlili na samém dně tabulky. O černých statistikách West Brom bych se navíc mohl sáhodlouze rozpovídat. Jen tak namátkou: šestkrát v řadě Throstles neslavili vítězství, venku naposledy třikrát prohráli a jako třešnička na dortu nám poslouží fakt, že letos ještě nikdy o poločasové přestávce nevedli. Rovněž první měření sil s dalším z noviců, Hullem City, dopadlo pro klub z kraje Midlands katastrofou, přesněji řečeno debaklem v poměru 0:3. Tony Mowbray, jenž v sobotu slaví své 45. narozeniny, tak pravděpodobně může dárek v podobě tří bodů očekávat jen stěží.

Potters letos v Premier League nedělají rozhodně ostudu, nabrousili si zuby již na nejednoho favorita a výsledkem je celkem lichotivé 15. místo a pouhý bod ztráty na příčku jedenáctou. Zároveň však platí za notně nevyzpytatelný celek. Přestože zvládli přemoci silná mužstva jako Arsenal či Aston Villu, například naposledy přepustili jen tak tři body Manchesteru United, když mu podlehli jasně 0:5. Ovšem teprve poprvé po sedmi zápasech by v případě neúspěchu s West Brom prohrál Stoke podruhé v řadě.

Dva kluby, které se dělí spolu s Blackburnem o titul nejhůře bránícího mužstva Premier League, zvítězily zatím pokaždé, když otevřely skóre (Potters čtyřikrát, Baggies třikrát). I proto bude mít první branka utkání velikou váhu. Je tu však také možnost, že se oba celky rozejdou smírně bez gólu. Nahrává tomu fakt, že Throstles letos vstřelili v lize jen 10 branek, naopak Stoke v posledních 18 zápasech (jak PL, tak Championship) nikdy nehrál nerozhodně. Zato když se tito soupeři střetli v první lize naposledy, 12. března 1985 ještě na Victoria Ground, byla z toho bezbranková remíza.

Střelec Ricardo Fuller (autor hattricku z minulého vzájemného souboje obou soků) je suspendovaný, zahrát by si tak měl Dave Kitson. Po třech zápasech se do akce vrací záložník Soares a v základu pravděpodobně vystřídá Fayeho. Na druhé straně barikády bude scházet středopolař Morrison, jenž se zranil v posledním kole během utkání s Chelsea (0:3) a vrátit by se měl již koncem tohoto měsíce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Chelsea letos vyhrává zápasy s absolutní lehkostí a stále jí patří zaslouženě první příčka v tabulce. Své už tak vysoké konto se bude snažit rozšířit v zápase proti Newcastlu.

Většina týmů podává mnohem lepší výkony na svém stadiónu, než venku. U klubu Romana Abramoviče to ale letos zatím neplatí. Poslední domácí ligový zápas se však Chelsea povedl nadmíru dobře. Odevzdaný Sunderland smetla ve vysokém poměru 5:0. Následně vyhrála také oba dva zápasy na hřišti Blackburnu a West Bromwiche, kde opět nedostala ani gól a stále se tak může pyšnit úctyhodným skóre 32:4.

Blues v letošním ročníku našli pouze jednoho přemožitele, jímž je druhý Liverpool, a zcela jistě za to vděčí také kanonýru Nicolasi Anelkovi. "Letošní sezóna může být jeho," prohlašoval před sezónou kouč Scolari a jak se nakonec ukazuje, zase tak daleko od pravdy není. V tabulce střelců mu totiž přestávají stačit všichni pronásledovatelé a francouzský kanonýr má již náskok čtyř gólů na druhého Zakiho s Ronaldem.

Žádné nové zraněné v londýnském velkoklubu nehlásí, což znamená, že chybět stále bude záložník Essien. Kvůli hozené minci do hlediště musí pykat útočník Drogba. Start Franka Lamparda je nejistý, po zranění se však vrací Joe Cole i Petr Čech. Moc dobře to nevypadá s obránci Ashley Colem, Carvalhem, Alexem a Julianem Belettim.

Už se zdálo, že je Newcastle z velké krize venku, jak se však ukázalo v posledních dvou kolech, zase tak jednoduché to nebude. Po dvou domácích výhrách totiž Straky nejprve podlehly na půdě Fulhamu a v minulém kole zažily hodně divoký zápas s Wiganem. Dlouhou dobu s Latics prohrávaly, v závěru zápasu se dostaly do vedení, jenže tři body si nakonec stejně nepřipsaly, jelikož Bramble dokázal vyrovnat na konečných 2:2.

Magpies se budou muset pro toto utkání obejít bez Joeyho Bartona. Toho by měl podle posledních zpráv nahradit mladík Danny Guthrie. Nastoupit nemohou ani Steven Taylor, Alan Smith a také Mark Viduka, který už však začal s tréninkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (sobota 18:30)
Aston Villa se letos stále drží blízko čela tabulky a svou pátou pozici bude hájit proti Manchesteru United. Ten si však přijíždí pochopitelně pro další vítězství, bodovou ztrátu si už za současné situace nemůže dovolit.

Proti celkům velké čtyřky se Villans v posledních letech vůbec nedařilo, z posledních 35 zápasů vyhráli pouhé dva. Ten poslední ovšem minulou sobotu, kdy dokázali zvítězit na Emirates Stadium nad Arsenalem. Ani tentokrát se jim moc nevěří, v případě výhry by se však mohli posunout v tabulce na čtvrté místo. "Manchester je skvělý tým. V posledních dvou sezónách nás porazil, v některých zápasech nás dokonce jasně přehrával, ale to teď nevadí, jelikož toužíme po změně," prozradil namotivovaný kouč O’Neill, který kromě Arsenalu obral díky bezbrankové remíze o body taktéž Liverpool.

Manchester na tom v letošní sezóně není zrovna nejlépe a pokud s Aston Villou nevyhraje, dost vážně by si zkomplikoval situaci. Nečeká jej ale žádný snadný soupeř. "Mají spoustu dobrých hráčů, k tomu několik talentovaný fotbalistů, plno energie a nadšení," hodnotil svého soupeře záložník Michael Carrick. "Vítězství nad Arsenalem říká hodně a určitě budou v dobré náladě. Jsem si ale jistý, že když předvedeme všechno, co umíme, poté tento zápas vyhrajeme," dodal anglický středopolař.

Domácí fotbalisté se musejí pro toto utkání obejít bez obránce Carlose Cuellara, toho tentokrát trápí zranění stehna. Očekává se tak, že na pravé straně obrany nastoupí opět Luke Young, zatímco nalevo bude operovat Nicky Shorey. Trenér O’Neill bude jinak postrádat také dlouhodobě zraněného obránce Boumu. Na straně Manchesteru se na hřišti nepředstaví útočník Dimitar Berbatov a anglický reprezentant Wes Brown. Hrozí, že také jeho kolega z obranné řady Rio Ferdinand bude kvůli bolesti zad mimo hru. Pomalu do kupy se již dává Paul Scholes, ale na start v tomto zápase určitě může zapomenout, chybět bude také Owen Hargreaves. Dobrou zprávou alespoň je, že Wayne Rooney by měl být v pořádku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.45 - 3.30 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers  (neděle 14:30)
Po sérii několika skvělých výsledků v minulém kole Tottenham po dlouhé době tvrdě narazil. Zápas na půdě Fulhamu nezvládnul, odjel s prázdnou a propadnul se opět až na předposlední příčku. Má tak o důvod více nyní po dvou týdnech zase zvítězit. Na White Hart Lane zavítá tabulkový soused z Blackburnu.

S Rovers to jde v poslední době hodně z kopce, což si více než dobře uvědomuje také lodivod Paul Ince, jehož tým klesá stále níž a níž. "Ano, už jsme sice sedm zápasů nevyhráli, ovšem na kontě máme také remízy z duelů, ve kterých jsme byli k vítězství hodně blízko. Já však věřím v lepší zítřky, jelikož v týmu panuje vítězný duch," prozradil mladý anglický kouč. Jeho Blackburn nezvládl ani poslední dva domácí zápasy, kdy nejprve podlehl Chelsea a posledně také Sunderlandu. Hlavně proto se propadnul po solidním začátku až na sestupové příčky.

Tottenham v minulém kole nejenom, že přišel po čtyřech zápasech opět o svou neporazitelnost, ale také se bude muset několik týdnů obejít bez tvořivého záložníka Luky Modriče. Ten pod kouče Redknappen chytil skvělou formu, a tak je tato ztráta pro Tottenham hodně nepříjemná. I přesto ale chorvatský reprezentant pochválil nového manažera svého týmu. "Všichni jsme s ním velmi šťastní, za naše zlepšení může především on," nechal se slyšet Modrič.

Jeho volné místo v základní sestavě podle všeho zaujme mladík Aaron Lennon. Ovšem Jermain Jenas, Ledley King i Jonathan Woodgate by měli být v pořádku a připraveni nastoupit. Neschopný hrát tak zůstává už jen Giovani dos Santos. Blackburn na tom tak dobře není. Zranění a mimo hru totiž jsou Dunn, Reid, Emerton a také Grella. O moc lépe to nevypadá ani s Nelsenem a Olssonem. O poznání příjemnější zprávou alespoň zůstává, že útočnici McCarthy i Santa Cruz by měli být k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.55 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (neděle 17:00)
Manažer Roy Keane má před zápasem s West Hamem pořádné starosti. Není totiž jisté, zda bude moci nasadit brankáře Gordona a obránce McCartneyho, zatímco mladého útočníka Waghorna pustil na měsíční hostování do Charltonu.

Mezi domácím koučem a trenérem Hammers Gianfrancem Zolou panuje velmi dobrý vztah, několikrát se utkali proti sobě jako hráči, nyní si však vyzkouší poprvé jaké to je, být protihráči na trenérských postech.

"Do Anglie přinesl něco úplně nového. Byl to skvělý fotbalista, při hře se vždy smál a díky tomu si ho většina oblíbila, dokonce i protihráči. Byl tak oblíbený, že ho ostatní nechtěli ani faulovat," prohlásil Keane.

Sunderland by opět potřeboval naplno bodovat poté, co se mu nepovedl domácí ligový duel s Portsmouthem a zápas v Carling cupu prot Blackburnu. Ani hosté z Londýna na tom nejsou moc dobře, Zolův tým už nevyhrál sedmkrát v řadě.

"Myslím, že mu mám co vracet. Je skvělé, když vidíte na manažerských postech hráče, se kterými jsme se pravidelně utkávali. Moc se na Roye těším, odvádí výtečnou práci."

Není jisté, zda nastoupí Diego Tristan, kterého si Zola do West Hamu přivedl. Mimo budou určitě záložníci Dyer a Noble, zdravý už je Ilunga a v nominaci by také neměl chybět Jonathan Spector.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Everton FC  (pondělí 21:00)
V pondělní dohrávce na sebe narazí šestnáctý Wigan a sedmý Everton. Favorit tohoto klání je na první pohled zřejmý. Vždyť Toffees nepoznali přemožitele ani v jednom z pěti posledních kol, kdežto Latics zvítězili z minulých sedmi pokusů pouze jedinkrát.

Jestliže je pro mnoho celků Premier League vlastní pevnost výhodou, Wigan je výjimkou. Na JJB Stadium se letos ze zisku tří bodů radoval jen jednou a vstřelil zde dokonce pouhé tři branky. Naopak Everton se klidně může považovat za specialistu na venkovní duely. Doma v úvodu sezony vůbec nebodoval, zato na úspěchy při výjezdech se mohl vždy spolehnout. Teď se bilance trochu vyvážila, přesto jsou čtyři vítězství a 12 nastřílených gólů úctyhodná vizitka. Navíc ve Wiganu nepamatují, že by zde "Karamelky" kdy prohrály.

Ačkoliv na první pohled jsou Athletics ve zřetelné krizi, není tomu tak. V ní se topili po slušném rozjezdu před necelým měsícem, od té doby však neprohráli (dvakrát remizovali, jednou vyhráli). Brucova družina je tudíž na vzestupu a nic na tom nezměnil ani nedávný debakl od Arsenalu v Carling Cupu. "Myslím, že jsme se stali obětí vlastního úspěchu. Týmy k nám pravděpodobně jezdí s tím, že zažijí ve Wiganu krušné odpoledne, a jsou proto opatrné. Zatímco v minulosti si myslely, že tu mají skvělou možnost jak ukořistit tři body," míní někdejší opora zadních řad Manchesteru United.

Jeho protějšek Skot David Moyes nakonec možná nebude řešit potíže s čerstvě vyřazenými hráči. Fellainiho s Pienaarem teprve čekají zátěžové testy, které odhalí, zda budou schopni v pondělí nastoupit.

Stevu Bruceovi nahání strach současná šířka marodky. Hrozí totiž, že do hry nezasáhne ani jeden z elitních útočníků. Zaki má potíže se žebrem a navíc i lýtkem, start je nejistý i u Heskeyho, jehož pobolívá podkolenní šlacha. Krom toho fyzické testy čekají ještě Koumase s Melchiotem. Boyce nenastoupí na sto procent, neboť uviděl v utkání s Newcastlem červenou kartu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC13102132:432
2.Liverpool FC13102121:832
3.Manchester United1273225:1024
4.Arsenal FC1372425:1523
5.Aston Villa1372422:1623
6.Hull City1363419:2121
7.Everton FC1354419:2119
8.Middlesbrough FC1353514:1818
9.Portsmouth FC1353513:1818
10.Fulham FC1252512:1117
11.Sunderland AFC1343612:1915
12.Manchester City1342726:2214
13.Bolton Wanderers1342711:1514
14.West Ham United1342716:2214
15.Stoke City1342713:2414
16.Wigan Athletic1334615:1813
17.Newcastle United1334617:2213
18.Blackburn Rovers1334614:2413
19.Tottenham Hotspur1333716:2012
20.West Bromwich Albion1332810:2411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (140)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liv - Ful 1

City - Ars 1

Por - Hull 0

Mid - Bol 1

Sto - WBA 1

Che - New 1

Ast - Utd. 2

Reagovat
Deywid

Liv - Ful 0 ( i keď je to skor zbožné prianie)

City - Ars 1

Por - Hull 0

Mid - Bol 0

Sto - WBA 0

Che - New 1

Ast - Utd 0

Reagovat
Fedro

Tak pochybuji, že Liverpool remizuje s Fulhamem . Zvlášť když se vrací Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Liv - Ful 1

City - Ars 0

Por - Hull 0

Mid - Bol 1

Sto - WBA 2

Che - New 0

Ast - Utd. 1

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se nedaří proti týmům,které do hry dají všechno a Newcastle do toho všechno dá...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tvoje přání, než tip Je směšný, jak od tý doby, co si přestal trapně fandit Chesea, tak tu na fórech neustále čtu tvoje příspěvky proti Chelsea To je jak, kdybys miloval třeba hip-hop a druhej den začal psát, jaký sou hopeři s.ačky

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,hopeři jsou sračky... A tady to je jako reálný tip,realisticky zdůvodněný. Tak nebreč a zalez do kouta,pokud nemáš jen lepší argument než ´´You h8 chelsea..´´

Reagovat
smazaný uživatel

A stačí se mrknout na statistiku - _Magpies prohráli 2 zápasy ze sedmi... A stejně jako spurs se hecnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis vazne tu 2 u Stoke??

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,neříkám,že to je jistota,na tiket bych to ani náhodou nedal. Ale myslím,že by se to mohlo zlomit.

Reagovat
smazaný uživatel

On tu někdo brečí? Přirovnání k hip-hopu bylo první, co mě napadlo, hip-hop nesnáším. Já nemám argument, že nesnášíš Chelsea, jen že prostě od tý doby, co nefandíš tu pomalu jen hážeš špínu a samý negativa. Nereagoval sem ani tak na tvůj tip remízy, ale celkově na tvoje příspěvky z poslední doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje příspěvky jsou proti Scolarimu a jeho kádru

Ohledně tohohle typu je to spíš typ na zvednutí se a bojovnost NUFC než na nemohoucnost Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak najdi mi jedinej příspěvek,kde jsem napsal,že nesnáším Chelsea a házím na ní špínu. Většina negativních příspěvků je zaměřena - Scolari,brazilsko-portugalská kolonie,Didijér,vedení klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže pro ty místní čukotkáře je scolari a brazilsko-portugalský výběr ta jejich pravá Čukotka, takže mají oprávněný pocit, že nadáváš na jejich klub - Čukotku.ru....

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jejich problem.. Já proti Chelsea jako celku nic nemám,jen proti 90% malých dílků z té skládanky

Reagovat
smazaný uživatel

tak já proti té původní Chelsea také ne.... , jenomže tu už dávno vzala voda......dokonce mám rád Arsenal - fakt výborný nadčasový progresívní jazz rock z Moskvy - ještě z doby SSSR, který teď konečně vydává svou starou tvorbu v remasteru.....takový Arsenal fakt můžu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli nějakej odkaz na ten druhej arsenal... Rád se mrknu... Třeba hrajou líp,než ty z Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně... , navíc narozdíl od těch z Londonu hrajou i srdcem ....

já si jejch remastery nechal poslat domů na dobírku....

Reagovat
smazaný uživatel

haha..vtipne... takze MU a ASN jsou ted kalifornane..mne se libi ti ubož...co CFC porad jen nadavaji..hura do toho,heh

Reagovat
Tomanatura

A není snad důvod?

Reagovat
Kapřík

Tak kdyby to někomu z Chelsea vadilo, tak třeba udělají něco, aby se názor na ně aspoň trochu změnil...jenže když první co udělali pro novou sezónu bylo vyhození Granta a naverbování kníratého týpka který už ani nezkrývá, že tam jde jenom kvůli prachům ovšem prý dá šanci mladým... , tak je jim to asi těžce u...

Holt, money making, money taking...

Reagovat
smazaný uživatel

To je spatnej primer, aby nekdo miloval hop, tak musi bejt idiot:)) coz o Talkersovi fakt neplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak upřímně milovat hip hop může nějaký mladý přičmoudlý gangsta z Litvínova, vyrůstající v neúplné rodině, frustrovaný svým životem......u všech ostatních to je jen jedna velká póza....

Reagovat
smazaný uživatel

anebo ještě třeba mladý white trash živořící se svou těžece asociální rodinou někde v podnájemním sklepním bytě, a pak ještě ta nezletilá kriminální sebranka zavřená v pasťácích......pro ně je hip hop

Reagovat
smazaný uživatel

A co poslouchas ti Bruci?Docela ma to zajima!

Reagovat
smazaný uživatel

teď zrovna Arsenal....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ti medialny drby nebo je taky skupina Arsenal?Ja sem myslel jakej styl posloucha takova osobnost jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou muziku napříč žánry, ale 80% muziky, kterou poslouchám, tady stejně nikdo nezná (např. izraelský prog rock, atd.).... ....a když říkám muziku, tak tím myslím zvuky vytvářené lidmi, které navíc mají často i nějaké to vyšší poselství

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti líbí i beatbox? Také zvuk vytvořený člověkem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen taková sranda pro králíky, když už něco takového, tak už něco co dává smysl - třeba mongolské ethno - zkus kapelu Yat - Kha - ti mongolští pastevci hrající opravdu prudký ethno-rock a zpívající svými břichy strčí ty zfetované gangsty z Bronxu do jedné kapsy svého rubáše....

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych,že jemu nejde o zvuk vydávaný člověkem,ale o zvuk,který člověk tvoří - tj kytary apod,ne nějaký blbosti jako techno apod..

Reagovat
smazaný uživatel

Kytary a pod? To bude asi rock,metal nebo punk ne? Takze hudba vyprodukovana vlasatyma urvancema,kteri ve svem "zpevu" nevedi o cem melou a jedine co znaji je si pri koncertu vyrvat hlas,prijit domu,poslat syna pro pivo,lehnout si na pupek po 8 knedlikach s veprovym a sukat 105 kilovou zenskou.

Za to trance,ktery vznik z te blbosti (jak rikas technu) je uplne bezkonkurenci styl hudby,ktery dostane po par minutach poslechu cloveka do tranzu a euforie tvoreny nejruznejsima melodiema.A jeste k tomu na techto akcich mas moznost sbalit tuny nadhernych holek.Sce vetsinou vypatlanych,ale to neni v momentu kalby dulezite.

O hip hopu vidim taky vite pekne nic.Sice tu vetsina sceny ani nevi o cem rapuje,ale tento zanr pokud ma dobry text strci vsecky cernovlase dlouhovlase paka do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale tohle snad nemuzes myslet ani jako vtip Trance je hudba pro lidi bez hudebniho sluchu. To fakt muze dostavat jen ty, kteri potrebuji mit tu melodii tak vyraznou, aby ji postrehli. Kdyby jsi ten hudebni sluch mel, nepises ani tohle, ani hodnoceni rocku, pripadne metalu. Protoze by jsi pak v ty hudbe slysel ty melodie a slozity souhry nekolika nastroju, aby ti doslo, ze te ta melodie taky dostane. Ale kdyz ho nemas, tak holt slysis jen rev a hluk a potrebujes neco jako trance, aby jsi slysel aspon neco. Ale jinak ten tvuj koment je vazne uzasny

Reagovat
honziss

Tak když už jsi tady napsal tak sálodlouhý komentář o hudbě, tak na něj zareaguju.

Jak tady mluvíš že tě techno a podobné hovna dokážou do půl hodiny dostat do tranzu a euforie, tak ti řeknu jedno sladké tajemství, ono to není tou hudbou, ale těma drogama, které za tu půlhodinku spotřebuješ. Protože člověk, který není pod vlivem tuhletu "hudbu" poslouchat nemůže.

Tvá představa o rocku, punku a metalu je opravdu jen známkou idiota, který v životě nepřišel s touto hudbou do kontaktu.

A to co jsi napsal o hip-hopu, tedy o stylu Hloučku Impotentních Pitomců Hopsajících Okolo Podia je tak neskutečná hovadina, že větší ani být nemůže. Tento styl, který je urážkou veškeré hudby, ikdyby měl jakýkoliv text, bude vždy jen a pouze sračkou.

Ale to nemá cenu vyprávět někomu, kdo netuší jaký smysl pro vývoj hudby měli nebo mají a jakými velikány jsou Beatles, AC/DC, Metallica, Rolling Stones, KISS, Iron Maiden, Nirvana, Olympic, James Brown nebo Michael Jackson.

Toť vše co jsem chtěl napsat, víc už nebudu psát, protože by z toho vznikl dlouhý OT, který by stejně nevedl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt jen o hudebnim sluchu. Musis chapat, ze clovek, ktery jej nema v rocku nic neslysi. Ta skladba nastroju v rocku, metalu je dost narocna na poslech a pro nekoho to holt vyzni jako nepochopitelny hluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno...všechno je jen o frajeřině...kdo teď neposlouchá techno či hip hop, tak není IN...a někteří se nechtějí prostě snížit k něčemu takovému, jako poslouchání HUDBY.

Reagovat
hefy

Tyjo, a kdes nechal Rage Aganist the Machine?

Reagovat
smazaný uživatel

ses tady scume zase předvedl.........řekl bych, že takhle jednoduše uvažuje jen duševní spodina společnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Trans? Tak říkáš stavům,kdy se chceš z těch laserů a kvílící hudby zeblít? Pokud máš tenhle stav rád,tak se nedivím ani tomu,že máš rád Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý smer, ale dúfam, že si na starého dobrého dickinsona nezanevrel

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty bruci..a jinak jses zdravej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm takže bez SG,v strede by som vyskúšal Benayouna...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ho

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt podarený vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

ale s Torresem, takze 4-4-2, na stredu Xabi a Masch

Reagovat
smazaný uživatel

Keano je po zranení takže asi nenastúpi od začiatku...

............Mascherano..........Xabi.............

*Kuyt...........Benayoun....................Riera

*-by sa tlačil do vápna....

Reagovat
smazaný uživatel

jaj to mi uteklo v tom pripade Kuyt Torres v utoku a Yossi pude na kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by som radšej vyskúšal Pennanta...

Reagovat
smazaný uživatel

no tomu moc neverim, ty si nevidel tu fotku myslim ze ctvrtecniho rana jak ho vyfotili nekde v baru s flaskou vodky ci s cim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nikdy nebol odfoteny s flasou vodky?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale ja byl trosku v jinaci pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Nie...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš link na tu fotku? :)

Reagovat
smazaný uživatel

nn, uz si nepamatuju kde sem to videl

Reagovat
Tomanatura

Tak se pozná Liverpoolský hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Gallas není nominován na zápas :)...fakt se musím tomu smát :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to v zivote chodi, ak otvoris hubu tam kde nemas, skoncil si

Reagovat
smazaný uživatel

No jo a nejlepší je, že je to jasná vizitka Wengera, který to tam prostě sám nezvládá....a přesto si neustále bude do týmu brát podobné hráče :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker za to nemůže, na stáří už prestává zvládat nutkavé projevy jeho sexuální orientace a přestává se při výběru hráčů řídit rozumem ale jen svými temnými pudy....

Reagovat
smazaný uživatel

live vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No vis Arsene Wenger urcite nevedel jakej je ten Gallas hlasnej trubadur.Takze bych ho tym nevinil .Ono jako kdybys vinil Martina Jola,ze zebral Berbatova ktrej pak trucoval jak malej kluk,prej "dejte mne do Manchestru".Jo nekdy nevis co se vykluje z lidi.Je to jako s manzelstvem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gallas dělal problémy už v Chelski...každopádně Wenger je zodpovědný za své hráče a tady je jasná vizitka...neustálý problémy, odchody hráčů, stěžování apod...jaký si to uděláš, takový to máš.

Reagovat
Tomanatura

OT:

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson připustil, že by v lednu mohl z Tottenhamu stáhnout z hostování útočníka Fraziera Campbella. Zapůjčen do jiného klubu naopak zřejmě bude Danny Welbeck

Jojo, teď, když se začal rozkopávat na WHL tak ho chce jako 8. střídajícího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ho stiahnu az po sezone, teraz by to bolo na nic, zvlast, ked mu dal Redknapp sancu chytit sa. Sucasny stav, tj. na lavicke Welbeck, Frazier u Spurs je zatial vyhovujuci, osobne som zvedavy ako to bude s Tevezom po sezone Kym minulu sezonu som si bol isty, ze u nas zostane, teraz taky presvedceny niesom. Prichod Berbatova mu uskodil, co sme vlastne aj cakali. Stratil formu a ani ta jeho vykupna cena nie je bohvie co...

Reagovat
Tomanatura

Tak Tevez není náš, takže já to vidím jednoznačně (bohužel). A to že odejde. Jestli se teda Alex nezblázní, jelikož mám dojem, že se poslední dobou hojně začíná učit od Scolariho. Pro Teveho jsou už 3 problémy. Ten největší je Rooney a další jsou Welbeck s Frazierem, kteří mají nepřekonatelnou výhodu (i když možná ne pro Alexe, ale pro většinu fans určitě) a to, že jsou Angličani Třeba se jednou dočkám čistě Anglického útoku, pevně v to věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck je anglican jak poleno

Reagovat
Tomanatura

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

je ale jeho rodice jsou Ghanane, proto je pro me Anglican jak poleno

Reagovat
Tomanatura

Jaj boha...

Reagovat
Tomanatura

Kdyby se nenarodil v Manchesteru a nehrál za všechno mládežnické reprezentace (k jeho věku), tak ti to možná uvěřím

Reagovat
smazaný uživatel

a určitě mluví lepší angličtinou než třeba takový Carragher...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"We're Not English We Are Scouse."

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost... Welbeck s Campbellem nejsou pro Teveze žádné problemy,možná za 3-4 roky,ale momentálně to záleží jen na tom,jestli bude míst fergie dost peněz,aby ho udržel...

Reagovat
Tomanatura

A myslel jsem něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sem dal:

live 1

chelsea 1 (bohuzel)

man utd 0

arsenal taky 0

mohlo by to vyjit

Reagovat
honziss

OT: Již brzy se na fotbalové trávníky vrátí Kieron Dyer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brazilský forvard Adriano by prý mohl hrát v Anglii. Zájem má podle serveru goal.com Liverpool. Reds mají pro Inter připravenou nabídku na osm milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak by si sedli s fernandem oba rozený zabijáci ale rad bych ho u reds videl

Reagovat
Deywid

vám nestačí chľastajúci Pennant po nociach ??...mu chcete zohnať parťáka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče,ty sa spamätaj !!!

Reagovat
Tomanatura

A ještě Ronaldinha a vítám vás v 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

OT sewas chlapi. kde sa mozem pozriet ze co som natipoval. myslim tie zapasy co aj osobnosti tipuju dik

Reagovat
Kapřík

Kéž by tak dneska byla mezi ManU a AV plichta a Arsenal ztratil..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vianoce si ta podam, ved pockaj!

Reagovat
Kapřík

Ale notak, Ježíšku, vždycky si mi přinesl hov*no, tak teď nevyhrožuj .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham nejhorší tým venku porazíme a úplně v pohodě! Fernando

::::::::::Reina::::::::::

Arbeloa:::Agger:::Carragher:::Aurelio

Benayoun:::X.Alonso:::Mascherano:::Riera

::::::::::::Torres::::::::::::Kuyt::::::::::::::::::::::::::

4-4-2 Keane 65´ za Yossiho

Reagovat
Tomanatura

Kůrňa Arsenal válí Trapný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Almunia 2 goly a s žádným nemohl nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim co se to deje s tym Arsenalem...To je hruza...Takovej vykon co podavaji letos,to je na zaplakany

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa vobec necudujem ze ArsAnál hra ako hra. S tou Wengerovou politikou bola otazka casu kedy pojdu do uplnych sračiek. Ked som vcera videl tu zostavu (zaklad a lavicku) normalne mi prislo Arsenalu trochu luto, to by bola hanebna zostava aj na Championship nie na PL preboha. Proste bieda nad vsetky biedy, utok tragicky, obrana tragicka, brankar priemerny. Ale nevadi, pretoze Arsene knows Cez leto odidu Fabregas a Adebayor a pridu nejaky kvalitni 17 rocni haranti a vsetko sa obrati k lepsiemu, treba predsa mysliet do buducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

hej ,ale minulou sezonu ,kdyz valel na spici s tymhle tymem,tak to ti nebilo lito?Vtedy lidi jako ty drzeli hubu a nechapali jak ti deti umej hrat.A jakto,ze ti "super" hracky Abramowiche jenom ,tak poprdkavej.Jo pak mel Arsenal smulu a co?Presto ukazali vsem ,ze to umi.Alespon nevypadli s Burnley v carling cupu.Ale neva jen si pis scume a tes se na buducej tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jsi se dobře ztrapnil

Reagovat
honziss

Ty jsi opravdu k smíchu.

Reagovat
honziss

Sorry Aarone to bylo na AXEho.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ jen si piste scums!!Ste jedna velka spina!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě zajímalo, kdo to za tebe píše.

Reagovat
smazaný uživatel

ti ruce z Adams Family...mam takej par doma

Reagovat
Tomanatura

Mě taky nemáš rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vas mam kluci vsechny rad.

Reagovat
honziss

Jde vidět, že vůbec nevíš co pojem scum znamená. Fotbal zjevně není tvá silná stránka, proto bys měl změnit server - na líbímseti.cz už na tebe čekají.

Reagovat
smazaný uživatel

ty demente a co to podle tebe znamena?Znacku fotbalovych trenirek?Je to anglickej vyraz pro spinu a spodinu.Coz sou pro mne lidi jakot ty,fanousci chelsea,novodoby fanousci man.city a samozrejme cesky Yidos.Coz to znamena podle tebe ty mudrlant a fotbalovej odborniku?Jakej to slove vyznam ma kdyz tak nerozumim fotbalu?

Reagovat
honziss

Říct o mé osobě že jsem fanda Chelsea, to je vrchol, chlapče. Ty jsi neskutečný idiot, který si zaslouží jediné - BAN! Proč se sereš do fotbalu, čili do disciplíny o které nemáš sebemenší ponětí? Ujednoť si, co vlastně chceš říct, já opravdu nedokážu pochopit kde jsi přišel na to, že bych měl fandit modrákům, řekni mi jediný důvod co tě k tomu vedlo. Léč si své komplexy z porážky Arsenalu někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde sem rekl,ze fandis Chelsea?????To mi rekni.Ja napsal ze lidi jako ty,(tecka)a dal fanousci chelsea.,atd.Tak o cem tady prudis?Ja myslim ,ze ses fanda West Hamu.A je mi to u prdele.Nerikej mi chlapce,protoze ja sem mozna starsi od tebe.Kdyz chces se s nekym vadit,tak si najdi nekoho,kto se muze rovnat tvym "fotbalovym schopnostem" a mna nech na pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz u tebe je slovo scum,jako nejakej odbornej vyraz v tve "rozsahle" fotbalove inteligenci,tak to je pekne smutny.Scum nema nic spolocnyho s futbalem.

Reagovat
honziss

Vzhledem k tomu, že EF je fotbalový web a slovo scum se zde převadí do fotbalové terminologie jako označení pro některé "fans" Chelsea, budu zde, a nejen já, toto slovo používat právě v tomto smyslu. A říct, že nevím co toto znamená "v reálu", no jen to dokumentuje, že si vše překroutíš tak jak se ti to hodí. Ale to je zbytečné vysvětlovat někomu jako ty.

Reagovat
honziss

Tak k diskuzi mi stačí, když si najdu někoho kdo je roven mým fotbalovým VĚDOMOSTEM. Což ty nejsi, a ohánět se tady věkem, co si jako myslíš? Ikdybys byl starší o 23 a půl roku tak si myslíš že to znamená že jsi něco víc a víš toho víc? Z toho jak tady vystupuješ ze sebe děláš pouze trotla, který si léčí mindráky z neúspěchů Gunners. A s takovými lidmi se hovořit nedá. Když si navíc překrucuje pojmy tak jak se mu to hodí. Končím "rozhovor" s tebou. Jdu se přichystat na vrchol tohoto kola, který začne za hodinku. Sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..vrchol kola.. Vrchol kola si pro mne ty.Ja nerikam ,ze me fotbalove shopnosty sou vetsi nebo co.Ja jen rikal at mne nevolas chlapce.Ty to nejako prekroucis vsechno.Ja si mindraky nelecim,len nesnasim kdyz se scumove montuji do Arsenalu.Ma krizi a co jako ma bejt??Nema bohatyho alipase jako Cukotka,takze si nemuze dovolit hrace za miliony..tak mame filozofii kupovat mlady talenty..ktere to ted nezvladaj..A co jako ma bejt?Jak ja rikam o cukotce...aj na psa prijde mraz!!

Reagovat
honziss

Tak pro mne to vrchol kola je. Pro tebe přišel včera, to je každého věc.

Co se týče Chelsea, nemáš je rád, já také ne, takže není co řešit. Na tom klubu není sympatické vůbec nic. Snad je Deco, který už ale jde strašně dolů.

Jinak scum nejsem, a do Arsenalu se nemontuju, pouze jsem upozorňoval že podle toho jak mi tady píšeš to vypadá, že to moc nezvládáš ty výsledky, toť vše. Pokud to tak není, pak se omlouvám, ale děláš tady ze mě někoho, kým nejsem a nikdy nebudu, takže se musím bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z tebe nedelal Cukotku fans,to si mne zle pochopil.Ja jen ty ses do mne obul za ten stadion West Ham..ja jen cetl ze by meli jet,ale doopravdu nevim jak to je protoze ja nejsem zadnej office manager west hamu.Tak promin..

Reagovat
honziss

Možná jsem ten první koment mohl napsat mírněji, ale pak jsi mi tam začal předhazovat něco co vůbec není pravda a ještě dělal že jsi nejvíce zainteresovaný na tomto webu a to mě vytočilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Si fakt neskutocny traged, neviem ako si z tvojim slepacim mozgom vydedukoval ze som fanda Chelsea ale budis je mi to jedno na ludoch ako ty sa da jedine zaplakat

Reagovat
fantomas

Wenger: "We lacked the maturity to deal with being in a dominant situation and not getting caught; it was a free-kick to us, then a goal for them. After that the third goal was a soft penalty."

Nezapomněl si postěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyl Wenger :)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrá zpráva, Spurs dnes po dlouhé době opustí sestupové příčky Spurs - Rovers 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že na sestupové příčce zas tak dlouho nejsou.

Reagovat
fantomas

No to teda jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by 16-té místo, na kterém byli před minulým kolem bylo taky sestupové? Ted jsou na sestupové pozici týden, a to se mi nezdá nějak závratně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no, na šestnáctem nikdy nebyli, možná jeden den, ale ne po kompletně dohraném kole. Byli 17. se stejným počtem bodů a stejným skore jako tehdy 18. Wigan, jen měli víc vstřelených branek. To je jedno, každopádně dnes se vyhoupnou a na tyhle příčky už se snad nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se beru zpět, 16. nebyli nikdy

Reagovat
fantomas

S výjimkou tohodle kola jsou tam furt. Navíc si taky nejsem jistej, jestli to kolo bylo opravdu dohrané kompletně.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/anglicka-premier-league-preview-13-kola-69689/

Tady tabulka. Mě jde jen oto, že tvrzení, že se po dlouhé době vyhopnou ze sestupových pozic je blbost, kdyz na nich před týdnem a kousek nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Scum Arsenalu se tu opět předvedl... Celkem tvrdě připomíná Scolariho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: podla eurosportu bol novym kapitanom Arsenalu menovy Fabregas

Reagovat
fantomas

Asi nejlepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

a okrem toho sa v treningu zranili Nasri a Diaby..tak to u nas chodi,kazda dobra sprava je vyvazena dvoma zlymi...

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele