Aktuality

Mistrovství světa U20 - šestý den

Šestý den mistrovství světa "dvacítek" přinesl zatím nejvíce vstřelených branek, celkem ve čtyřech zápasech neuvěřitelných dvacet! Španělé zdolali Ekvádor 2:0, zbylé tři zápasy však byly na gólové radosti mnohem bohatší. Saudská Arábie rozdrtila Guatemalu 6:0, Nigérie přestřílela 5:2 Chorvaty a výsledkem 3:2 skončilo utkání mezi Kostarikou a Austrálií.

Chelsea se dočkala, Lukaku dostal od Anderlechtu zelenou

Osmnáctiletý belgický útočník Romelu Lukaku míří z Anderlechtu do londýnské Chelsea. Oba kluby se dnes dohodly na podmínkách hráčova přesunu, velký talent světového fotbalu už má před sebou jen zdravotní prohlídku a doladění posledních detailů smlouvy, poté již jeho přestupu nebude nic stát v cestě. Okamžitá cena bez bonusů se odhaduje na devatenáct milionů liber.

06.08.2011 Aktuality 757 komentářů
Zaujalo nás

Soči skončilo v druhé lize, Papadopulos půjde do první

Fotbalisté Žemčužiny Soči, za které hráli i český brankář Marek Čech a útočník Michal Papadopulos, nedokončí z ekonomických důvodů druhou ruskou ligu. Papadopulose to paradoxně vynese o soutěž výš, podle Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest by měl v nejbližších dnech podepsat čtyřletou smlouvu s prvoligovým Rostovem.

Paul Scholes se rozloučil s kariérou. Tleskal mu zaplněný Old Trafford

Bylo to zřejmě naposledy, kdy se Paul Scholes objevil v soutěžním zápase, kdy na sebe oblékl rudý dres Manchester United a rozdával radost na zaplněném Old Trafford. Včerejší utkání proti New Yorku Cosmos bylo pro ryšavého anglického záložníka tím posledním a legenda Rudých ďáblů si rozlučku náležitě užila.

Dortmund začal vítězně a sklízí chválu ze všech stran

Borussia Dortmund začala dlouhou cestu za obhajobou německého titulu hladkou výhrou nad Hamburkem. Trenér poražených Michael Oenning přiznal, že jeho tým neměl šanci. Mladý tým Borussie pochválili za předvedený výkon i Joachim Löw či Franz Beckenbauer.

Posila PSG Pastore: V Chelsea bych si tolik nezahrál

Javier Pastore se těší, až ukáže svoje umění fanouškům Paris Saint-Germain. Ambiciózní klub během dneška dokončí přestup mladého Argentince z Palerma za astronomických 43 milionů eur. O Pastoreho se zajímala i Chelsea, v ní by ale měl ofenzivní talent větší konkurenci.

V Juventusu budu šťastný, hlásí Vučinič

Mirko Vučinič má velkou radost z přestupu do Juventusu, kam nedávno přišel za patnáct milionů eur z AS Řím. Černohorský útočník prohlásil, že se mu díky novému angažmá vrátil do tváře úsměv, v Juventusu chce pod trenérem Contem ukázat svoje kvality.

Jarolím končí, Slovan Bratislava bude trénovať Vladimír Weiss

To, čo vrabce čvirikali už pár hodín po skončení odvetného súboja 3. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom Bratislava a APOEL Nikóziou, sa dnes večer stalo skutočnosťou. Odchod Karla Jarolíma nabral rýchly spád a namiesto neho prichádza najlepší tréner samostatnej slovenskej histórie Vladimír Weiss st.

Jovanović přestoupil z Liverpoolu do Anderlechtu

Milan Jovanović podle očekávání opouští Liverpool a po pouhém roce se vrací do belgické ligy. Zkušený srbský útočník se na dva roky upsal Anderlechtu, který se již v průběhu tohoto týdne dohodl s anglickou stranou na odstupném, jenž se má pohybovat kolem jednoho milionu eur...

Žirkov má odejít z Chelsea do Machačkaly

Ruský reprezentant Jurij Žirkov zřejmě po dvou letech odejde z Chelsea a vrátí se zpět do vlasti. Podle ruských i anglických médií ho z londýnského klubu za částku přesahující 15 milionů euro vykoupí Anži Machačkala, s níž se levý obránce či záložník již dohodl na čtyřleté smlouvě.

Neapol byla jasná volba, hlásí Inler

Gökhan Inler byl na začátku července jedním z nejsledovanějších hráčů v Itálii, rodil se totiž jeho přestup z Udinese do Neapole. O švýcarského záložníka měl zájem i Juventus, musel si ale nechat zajít chuť. Inler měl jasno a za svoje nové působiště zvolil Neapol.

Sparťané tuší, že Vaslui bude nepříjemným sokem

Fotbalisté pražské Sparty tuší, že rumunský tým Vaslui, s nímž se utkají ve 4. předkole Evropské ligy, bude dost nepříjemným protivníkem. Výhodou pro ně může být, že asistent hlavního trenéra Jozefa Chovance Aleš Jindra působil i jako hlavní kouč v jiném rumunském klubu Kluži a o soupeři bude mít výborný přehled...

Vidala bych do Bayernu nikdy neprodal, říká Völler

O Artura Vidala se přetahovalo několik klubů, o záložníka Bayeru Leverkusen měl na domácí scéně velký zájem mnichovský Bayern, ale chilský reprezentant nakonec zvolil přestup do Juventusu. Ředitel Leverkusenu Rudi Völler nyní přiznal, že bavorský velkoklub za žádnou cenu nepřipadal v úvahu. Nechtěl posilovat konkurenci...

Sparta vyzve v posledním předkole EL rumunské Vaslui

Sparťané po postupu přes Sarajevo dnes netrpělive vyčkávali, koho jim nyonský los přisoudí ve čtvrtém předkole Evropské ligy a nakonec mohou být spokojeni. O základní skupinu budou hrát s rumunským Vaslui. První utkání je na programu 18. srpna na půdě sparťanského soupeře, o týden později se bude hrát na Letné.

Plzeňští si Kodaň spíš nepřáli, mrzí je i odveta hraná v Edenu

Plzeňští fotbalisté nejsou úplně nadšení z toho, že se ve čtvrtém předkole Ligy mistrů popasují s FC Kodaň. I když si prý z pětice možných soupeřů už nebylo možné příliš vybírat, čeští šampioni by podle svých slov našli i přijatelnější varianty. Shodují se ale v tom, že se Kodaně není třeba bát. Co Plzeňany mrzí, je skutečnost, že odvetu sehrají v pražském Edenu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele