10. kolo
04.11.2016 20:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach 3:0

Střetnutí sedmého a čtvrtého celku loňské sezony nabídla páteční bundesligová předehrávka. V ní Hertha BSC v hlavním městě přivítala Mönchengladbach, jenž kromě domácí soutěže svádí ob týden souboje s věhlasnými celky v milionářské Champions League.

Dnes se ovšem Hříbata rozhodně v průběhu devadesáti minut neprezentovala jako tým, jenž hraje evropské poháry - to se ukázali už v osmnácté minutě, když šla Hertha do vedení po dobré akci vedené středem hřiště, na jehož konci byl centr z pravého strany od mladého Mitchella Weisera a suverénní zakončení Salamona Kaloua - na to byl Sommer v brance Gladbachu krátký a domácí příznivci se mohli radovat.

Stejný hráč se ve třicáté třetí minutě prosadil později a možná ještě teď neví, jak ke gólu přišel - celá situace totiž vznikla po příšerné minele Elvediho, jenž při odkopávání balonu před šestnáctkou trefil pouze vlastního spoluhráče Vestergaarda, od nějž se míč dorazil do ideální pozice pro naběhnutého Kaloua a vedení 2:0 pro berlínské bylo na světě.

Jakékoliv šance Borussie na přijatelný výsledek z dnešního zápasu pak víceméně sebrala třicátá devátá minuta. To hřiště po druhé žluté kartě předčasně opustil Christoph Kramer a poslal tak svůj tým na zbytek zápasu do oslabení.

Ve druhém dějství pak už nepodařený večer pro celek z Porýní jen dokonal po další parádní přihrávce Weisera svým třetím gólem Salomon Kalou, jenž zaznamenal hattrick a posunul svůj tým na průběžné třetí místo tabulky. Naopak Gladbach je po deseti odehraných utkáních až jedenáctý.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-o

jasna jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Hertha 2:0 Mönchengladbach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele