19. kolo
22.01.2021 20:45 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Simone Zaza a Wilfried Singo se radují (© AFP)

Turín díky dvěma gólům Zazy urval bod v Beneventu

Benevento sice dlouho tahalo za delší konec provazu a vypadalo to, že mu branky Violy a Lapaduly budou k výhře stačit. Tým nového trenéra Nicoly ale odmítl rezignovat a především díky skvělému Zazovi si nakonec odnáší bod.

Trenér Davide Nicola se chtěl uvést v novém působišti tím nejlepším možným způsobem, ale proti němu stálo agresivně hrající Benevento. A to začalo hodně zostra. Ve 12. minutě poprvé jásalo z vedoucí branky. Ale jen chvíli, protože Kamil Glik coby autor branky byl usvědčen ze hry rukou a gól tudíž platit nemohl. Na opačné straně to dělovkou zkoušel útočník Simone Zaza, který obral o míč Tuiu, jenže narazil jen na Montipa.

O pár chvil později už se ale prosadilo Benevento. Brankář Sirigu zcela zbytečně a trochu neohrabaně fauloval zakončujícího soupeře a sudí okamžitě pískal penaltu. K ní se postavil Nicolas Viola a střelou do protipohybu brankáře otevřel skóre. A Turínu trvalo poměrně dlouho, než dokázal reagovat.

Bylo s ním hned po změně stran totiž ještě hůř. Pět minut bylo ukrojeno z druhé půle, když Turín nedokázal odvrátit akci Beneventa dostatečně razantně, míč se vrátil zpět k Gianlucovi Lapadulovi a zkušený reprezentant Peru navýšil na 2:0!

Turín naštěstí dokázal reagovat hned po dvou minutách. Belotti sice v šanci neuspěl, ale akce Býků pokračovala centrem ze strany, který už zakončující Simone Zaza bezpečně proměnil! Další pas po hodině hry poslal Zaza znovu do sítě, jenže gól platit nemohl pro předcházející hru rukou kapitána Belottiho. Přesto Turín slavil. Belottiho gól ještě sudí pro ofsajd neuznal, ale v nastaveném čase Belotti krásnou nahrávkou vyslal do šance Zazu. Ten si míč zpracoval a v pádu jej poslal k tyči!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele