34. kolo
22.04.2018 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Bologna FC 0:0

V utkání mezi Cagliari a Boloňou nakonec žádná branka nepadla a konečný výsledek 0:0 je pro oba celky spravedlivý. Čtyři kola před koncem Serie A nemá ani Cagliari a ani Boloňa jistotu záchrany.

První poločas nabídl vyrovnanou partii. V jeho úvodu sice bylo o něco lepší Cagliari, ale do žádné větší příležitosti se nedostalo. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Cragna Simone Verdi a to rovnou dvakrát. Nejprve nepřesně mířil na vzdálenější tyč a po půlhodině hry prováhal vhodný okamžik k zakončení, čímž celou akci a zejména přihrávku od Palacia zhatil. Pět minut před koncem poločasu zazdilo obrovskou šanci i Cagliari. Po dlouhé přihrávce trestuhodně přestřelil branku z malého vápna Pavoletti a tahle šance domácí mrzí ještě teď. Pavoletti zkrátka měl dát gól.

Cagliari na závěr prvního poločasu navázalo a pokračovalo ve vytváření brankových příležitostí. Marco Sau v 52.minutě dokonce rozvlnil síť, jenže veškerá raodst byla zbytečná, protože se v inkriminovaný okamžik nacházel v ofsajdu. O minutu později pak přestřelil Miranteho branku Faragó.

Ani jeden z celků se za devadesát minut nedokázal prosadit, takže utkání skončilo nezáživnou remízou 0:0. Cagliari zůstává nadále v sestupovém ohrožení, jeho soupeř je na tom o poznání lépe, ale také on ještě nemá vyhráno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele