23. kolo
15.01.2018 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester United - Stoke City 3:0

Manchester United v pondělní dohrávce nedopustil vůbec žádné překvapení a v krizi se zmítající Stoke přehrál jasně 3:0.

Rudí ďáblové do utkání vstoupili opravdu výtečně, již po devíti minutách totiž Pogba vysunul Valenciu, který vnikl do šestnáctky, míč si přehodil na svou levačku a krásnou střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre. Na druhé straně zahrozil po centru Fletchera kopem přes hlavu Shaqiri, De Gea však byl naprosto pozorný. Po dvaceti minutách mohl srovnat stav Ireland, který se po přihrávce Shaqiriho zjevil osamocený zhruba na úrovni penaltového puntíku, své zakončení však nasměroval těsně vedle.

Do konce první půle se domácím povedlo náskok zdvojnásobit, když Pogba přesným pasem našel na vápně stojícího Martiala, který parádní ranou z první podruhé překonal brankáře hostí. V úplném závěru se ještě chytře uvolnil hostující Shaqiri, ovšem střelou z hranice vápna si na De Geu nepřišel.

Na startu druhé půle se připomněl Lukaku, který vyslal štiplavý projektil z dobrých dvaceti metrů, hostujícího brankáře ale nepřekonal. Přesně po hodině hry pak spálil ohromnou šanci Martial, který se na hranici penalty efektivně uvolnil, položil si i brankáře, jenže pak jej pouze nastřelil.

Manchester United to však mrzet vůbec nemuselo - dvacet minut před koncem se totiž ve vápně parádně uvolnil Lukaku a přízemní střelou upravil na konečných 3:0

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

01.02.2014

Reagovat
xfox88

jatka

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Theft90

2:0

Reagovat
waynemarkrooney

3:1

Reagovat
tnt03

Dneska se na zápas těším, tak snad to dopadne výsledkově, ale hlavně herně dobře! Tip 4-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele