22. kolo
21.01.2017 16:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Middlesbrough FC - West Ham United 1:3

Další výhru si připisuje West Ham, který Middlesbrough nasázel tři branky a odvezl si tak všechny tři body.

Hosté do utkání vlétli opravdu zhurta a už po pár minutách hry mohl síť rozvlnit Antonio, jenže ostrý centr z levé strany ve výhodné pozici nedokázal patřičně usměrnit.

Po necelých deseti minutách už se Kladiváři radovali. Na rohový kop Lanziniho si na malém vápně naskočil Carroll a brankáři domácích nedal vůbec žádnou šanci.

Ve 27. minutě ale bylo vyrovnáno - rychlém brejku Traoré vyzval Chamberse, který přesným centrem našel na zadní tyči zcela nehlídaného Stuaniho, který už měl snadnou práci.

O pár minut později mohl být dokonán obrat - Traoré před brankou poslal další výtečný centr, jenže ani jeden z útočníků Middlesbrough jej nedokázal protečovat do sítě.

Remízový stav však do přestávky skutečně nevydržel - střelu Antonia totiž Valdes dokázal pouze vyrazit před dobíhajícího Carrolla, který tak snadno přišel ke svému druhému gólu v utkání.

Na začátku druhé půle spálil velkou šanci Lanzini, který se řítil sám na domácího brankáře, slabou střelou na něj však nevyzrál. Na druhé straně měl vyrovnání na hlavě De Roon, s parádním zákrokem se ale vytasil Randolph.

Neuvěřitelnou věc předvedl o chvíli později Creswell. Ten si při snaze o odvrácení stříleného centru málem vstřelil vlastní gól, když míč poslal do břevna vlastní branky.

V závěrečných minutách mohl vyrovnat Gestede, jenže akrobatickým pokusem branku minul. Definitivní tečku tak za střetnutím udělal v nastaveném čase Calleri, který tečovanou střelou upravil na konečných 1:3 pro hosty.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč se přiklání na stranu domácích, já zase na hosty.

Reagovat
OnlyWHU

2:2

Reagovat
JimBob

co ten Payet? ted nemyslim, jestli bude hrat nebo ne, ale spis jestli uz se nejak vyresilo, zda ho aspon prodaji za nejakou peknou castku... mohli by investovat konecne do obrany, i kdyz je nad slunce jasny, ze opet do konce prestupaku privedou dalsiho "zazracnyho" utocnika :D

Reagovat
smazaný uživatel

Payet asi odejde za 30mega-at uz je pryc lempl,zachoval se jako dement.Do obrany prijde nejspis Fonte ze Sotonu,ten je dobrej to bude posila Do utoku chteji Hogana z Brentfordu a do zalohy by mohl prijit Snodgrass z Hullu,ten taky neni marnej.Jinak na westham.cz jsou kazdej den docela zajimavy aktualni informace co se deje v klubu Come on you Iron's

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jen blbni

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

jo 1:3 "X" "X" "X"

Reagovat
OnlyWHU

Měl jsem 2:2, ale skutečnost předčila očekávání. Hráli jsme opět dobře. Takhle se má hrát venku. I ta špetka štěstí přišla. A už jsme v horní polovině tabulky! Andy opět dominantní. Slavenovi přeju konečně klidnější spaní. Jen na okraj: vynikající sudí - prostě 1 na světě. Come on Irons!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba borci .Jde to i bez Payetaka.At tahne do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej zapas,kde neni pozapasova reportaz..Proc??

Reagovat
OnlyWHU

Taky by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát se to ani nedá číst , takže mužeme být rádi.

Reagovat
OnlyWHU

Nebyl bych tak přísnej... Buďme rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nepíšu , že se nedá číst každý článek. Ale stojím si za svým , když jsem zde jednou napsal , že lituju ty fanoušky fotbalu, kteří jsou z duvodu , že neznají cizí jazyk odkázáni jen na české stránky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele