3. kolo
27.08.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Manchester United 0:1

Fotbal umí být velmi krutý a zároveň přinášet obrovské emoce. Zápas Hull s Manchesterem United příliš gólů nenabídl, byl však nesmírně strhující. Souboj o čelo tabulky zvládali lépe hostující Rudí ďáblové, kteří však na skvostně bránící Tigers v čele s kapitánem Curtisem Daviesem dlouho nestačili. Až v nastaveném čase prosvištěl kolem Elmohamadyho Rooney a Marcus Rashford se stal hrdinou.

Před tímhle zápasem se ještě leckdo přel, že Hull si pozici v horní pozici tabulky za své výkony nezaslouží. Po dnešku už takových moc nebude. Svěřenci Mikea Phelana předvedli téměř dokonalý defenzivní výkon a Manchester United si začal výrazněji dovolovat až v poslední čtvrthodině.

Zápas nicméně začal stylově a téměř tradičně - Zlatanovým akrobatickým kouskem, který však tři tyče minul. Ibrahimović měl na svědomí i další situaci z desáté minuty, kdy hlavou o fous přestřelil po Martialově pěkném centru.

Kromě Daviese si dnes zaslouží absolutorium i Eldin Jakupović v brance Hullu - své představení zahájil po půlhodině hry a pumelici Pogby, kterou výborně zastavil. Poprvé byl překonán ve 38. minutě, jenže při ráně Rooneyho jej zastoupil, jak jinak, kapitán Curtis Davies. I jemu nicméně v nastaveném čase první půle unikl Ibrahimović, avšak z dobrého úhlu se dostal nedokonalým zpracováním a prázdnou branku poté patou minul.

Po obrátce se hra trošku uklidnila, Hull o něco lépe kontroloval střed hřiště a nudnější pasáž rozčísl až po hodině hry opět Paul Pogba. Tentokrát nicméně jeho dalekonosná rána branku netrefila. Mourinhova parta o chvíli později požadovala penaltu, když ve vápně zahrál paží Meyler - a dost možná oprávněně.

Hull v útoku prakticky neexistoval, hru na protiútoky rušil výborně hrající Bailly. Právě nový stoper United měl nicméně prsty v jedné z mála nebezpečných situací domácích, když tečoval Huddlestonův projektil mimo De Geův dosah. Naštěstí pro něj ale mimo svatyni.

Tento moment jako by Rudé ďábly nakopl k závěrečnému tlaku, kdy se zmínění Davies s Jakupovićem nejvíce skvěli. Hvězdou zápasu je nicméně Marcus Rashford, který nejprve ztroskotal na fantastickém brankáři Hullu a posléze pozoroval, jak pro změnu lídr obrany výborně blokuje střelu dalšího žolíka Mchitarjana.

Rozuzlení tak přinesl až nastavený čas, přesněji minuta číslo 92. Na jejím začátku se držel za hlavu David Meyler, když z dobré pozice na hranice vápna přestřelil. Mrzet ho to muselo o to víc, že vzápětí zaspal Elmohamady, nezvykle hbitý Wayne Rooney poslal míč do malého vápna a tam už jako velká voda vtrhnul Marcus Rashford. Míč po jeho sklepnutí skončil v brance a bodové naděje Hullu v propadlišti dějin.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hull hrá zatiaľ veľmi dobre určite sa pokúsia proti nám vytianuť netipujem vôbec žiadny ľahký zápas. tip 1:2 a mohli by sa strelecky prebrať aj iný hráči ako Zlatan.

Reagovat
PePiG7

1-2 Abel-Wazza,Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to složité ale dáme je!tip 1-2nebo 2-3 UNITED-UNITED-UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Assassin11

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Bude už hrát Mchitarjan?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan další gol

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
KingMaster13

0:2 a snad Zlatan golaso sere mě ten pohled na tabulku střelců a že je před ním Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Však zlatan ho předběhne........ hned po derby bude před ním min. o 2 góly

Reagovat
HullCity

Tady to bude určitě za 3 body pro hosty.Jsem si jistý,že podáme opět hodně bojovný výkon,ale ta kvalita je na straně United zřejmá.Už jen remíza by byla zázrakem...

Jakupovič-Elmohamady,Livermore,Davies,Robertson-Clucas,Huddlestone,Snodgrass,Meyler-Diomande,Hernandez.

Reagovat
HullCity

Je to škoda,že jsme to neudrželi do konce,ale pokud si udržíme tuhle bojovnost a pokud zmizí Allam a seženou se alespoň 3 noví hráči,tak se určitě zachráníme!!Davies dneska opět famózní!!

Reagovat
MySch017

Zapas som sice nevidel, no sledoval som komentare pocas zapasu. Za ten antifutbal si Hull bod rozhodne nezasluzil.

Reagovat
HullCity

Zápas si neviděl,tak se moc nevyjadřuj.Hull není na úrovni top týmu,takže pochopitelně nemůže hrát proti týmům jako United otevřený fotbal.Právě za tak skvělý defenzivní a obětavý výkon jsme si bod zasloužili.

Reagovat
MySch017

Ja si ten zapas pozriem zo zaznamu a potom ti napisem. Defenzivny beton a hru ala autobus nemozes obhajovat. Jedine za Mika Phelana, ten bude mat u fans MU vzdy svoje miesto

Reagovat
HullCity

Ty to nechceš pochopit co?My nejsme úroveň United,pokud na vás platí beton tak ho prostě týmy jako Hull budou hrát a pokud týmům jako Hull přinesou užitek,tak by za to měly být chváleny,což Hull je dneska za svůj výkon hodně chválen,jen je škoda,že jsme to neubránili dokonce.

Reagovat
Devil

Já bych hru Hullu nenazval skvělým defenzivním výkonem,spíše to bylo o štěstí než o nějaké propracované obraně....kdyby United proměňoval šance ......

.

Reagovat
HullCity

Výborné zákroky Jakupoviče a Daviese byly o štěstí...já už ničemu nerozumím fakt.

Reagovat
Usty

Hráli jste parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

výhru jsme si zasloužili jak herně tak vzhledem k střelám ve statistikách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele