29. kolo
06.03.2016 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Manchester United 1:0

West Bromwich Albion navázal na výborné výsledky z posledních týdnů a vůbec poprvé v historii Premier League porazil doma Manchester United. Třetí výhru a deset bodů z posledních čtyř duelů dnes zkompletoval díky kanonýrovi Salomonu Rondónovi, jenž jako jediný využil dlouhou přesilovou hru po vyloučení Juana Maty.

Už ve třetí minutě utkání poprvé vystřelil na branku Anthony Martial a Ben Foster musel zasahovat. "Hrdinou" Red Devils se však stál jiný ofenzivní hráč. Juan Mata totiž mezi 23. a 28. minutou viděl dvě poměrně hloupé žluté karty, byl tedy vyloučen a připojil se k početné ekipě takto vykázaných hráčů v tomto kole (Coquelin, Mirallas a Milner).

Po vzoru zápasů v tomto kole, ani tentokrát po změně stran neznamenala přesilová hra zákonitě převahu. Do přestávky musel De Gea zasahovat jen jednou jedinkrát; v sedmadvacáté minutě ještě Dawson pálil těsně vedle, ale o dalších deset minut později už Sessegnon španělského gólmana propagačně prověřil.

West Brom se gólově prosadil po slabší pasáži až v šestašedesáté minutě. Dean dal WBA několik výhod, načež se míč dostal k Pocognolimu na levou stranu. Jeho centr do srdce obrany United našel po hříchu volného Salomona Rondóna, který potvrdil skvělou střeleckou formu - pohotovou ranou k tyči skóroval už počtvrté v šesti utkáních.

Zbytek utkání uplynul podle očekávání. West Brom neměl kam spěchat - ale zároveň neměl proč otevírat svoji skálopevnou defenzivu, do níž oslabený soupeř prakticky neměl jak proniknout. United tak po čtyřech soutěžních výhrách v řadě padl a jeho naděje na čtvrté místo v tabulce opět trochu pohasly.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

S velkým štěstím, musí ale prorazit betonárku

Reagovat
vanGomm

Domácí jsou už zachráněni.To Manch.U. má větší motivaci je totiž ve hře o LM.Věřím proto hostům tip tedy 2.

Reagovat
diastan

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tu tipujem 1x myslím že na tú ich hnusnú defenzívu nenajdeme recept

Reagovat
smazaný uživatel

tady je jasná 02 lidi co vsazite nevahejte vubec dat 02 !! jasna plichta , W.B.A. to potvrdil proti leicestru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
dreambox61

Musi vyhrat, jsou zpatky ve hre o titul !!! Takze padne hodne golu do branky WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tady tipuju každy tym da 1 a vice golu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz na sledování online? Díky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele