4. kolo
15.09.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - Swansea City 2:0

Aston Villa vstoupila do letošní sezóny prachbídně. Také z toho důvodu chtěla dnes proti Swansea za každou cenu uspět, což se jí povedlo. O vítězství 2:0 se gólově postarali obránce Matthew Lowton a útočník Christian Benteke.

Villans do utkání vstoupili o poznání aktivněji, a proto se mohli už po necelých deseti minutách ujmout vedení. Weimannovi opravdu moc nescházelo, jenže jeho rána nakonec orazítkovala břevno a skončila nad.

Mnohem lépe si počínal zanedlouho Matthew Lowton, který napřáhl z hranice vápna a svou střelu poslal nechytatelně do brány - 1:0.

Hosté toho směrem dopředu v první půli příliš nepředvedli; jedna z mála jejich šancí přišla v sedmadvacáté minutě, kdy hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad španělský útočník Michu. Ani Aston Villa ale nebyla příliš nebezpečná. Blízko navýšení svého vedení se ocitla akorát po zakončení Darrenta Benta, brankář Vorm ovšem vytáhl pohotový zákrok a míč vyrazil.

Po obrátce přinesla trochu vzruchu do hry především situace z čtyřiapadesáté minuty, kdy se svěřenci kouče Lamberta dožadovali odpískání penalty po ruce Brittona, rozhodčí Mason ale nechal pokračovat ve hře.

Aston Villa ve druhém dějství držela podstatně častěji míč na svých kopačkách a kontrolovala hru, takže hráči Swansea neznamenali pro brankáře Guzana téměř žádné nebezpečí.

Fotbalisté z Birminghamu sice v závěrečné třetině zápasu několikrát zahrozili, jenže přáno jim nebylo. Clark i střídající Benteke nedokázali zakončit přesně, El Ahmadiho pro změnu fantasticky vychytal brankář Vorm.

Vytouženého druhého gólu se tak domácí fanoušci nakonec dočkali až v samotném závěru utkání, kdy Christian Benteke využil chyby hostující defenzívy a gólmana Vorma přeloboval - 0:2.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (13)

Přidat komentář
Devil

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Gunner14

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0.2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
zeeb

..Hosté baží po pokračování příznivé série, londýnský celek tu svou chce kvapem zastavit...

Nevím ale Villians jsou snad z Birmighamu ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, chyba, samozřejmě. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ani tentokrát Aston Villa neprolomí svou smůlu.

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele