31. kolo
02.04.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:0

Wigan získal bod ve své cestě za záchranou v Premier League. Zároveň zasadil ránu snaze Spurs probojovat se mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Aktuálně pátý celek nejvyšší anglické soutěže nedokázal zvítězit v posledních čtyřech zápasech. Po pouhých pěti minutách Tom Cleverley poslal centr pouze do náruče brankáře Gomese, který byl o něco rychlejší, než dotírající Rodallega.

Tottenham si s útočnými choutkami dal načas a až v 15. minutě vzal věci do svých rukou Luka Modrić. Chorvatský playmaker se prodral dopředu, vyslal střelu a jen přihlížel, jak ji blokuje James McCarthy. Wigan se dostal zpět do hry ve 20. minutě, kdy se pěkným pasem prezentoval Maynor Figueroa. Rodallega ale nedokázal pořádně zpracovat míč. O minutu později se Roman Pavljučenko neúspěšně dožadoval penalty poté, co ho zfauloval McCarthy. Ke kontaktu však došlo vně pokutového území. Lépe se předvedl Jermaine Jenas, jehož střelu nakonec vychytal brankář Lactics, Ali Al Habsi.

Wigan přidal na obrátkách a Victor Moses se v dvakrát za sebou dostal do slibné střelecké pozice. Překonat Gomese se mu však nepovedlo. Ve 29. minutě Charles N'Zogbia poslal pas opět Mosesovi, ovšem ani tentokrát hráč Wiganu neskóroval. Moses pak zbytečně Andreho Marrinera žádal o penaltu, i když se zdálo, že jej Assou-Ekotto fauloval. Na druhé straně Lactics v jejích snaze vybojovat body podržel Al Habsi. Brankář Wiganu se předvedl při van der Vaartově střele.

Do druhé půle vkročili domácí správnou nohou. Gomes udělal dobře, když nechal proletět centr Mosese ve 49. minutě. Míč se dostal k Rodallegovi, ale jeho úsilí zhatil Michael Dawson. O šest minut později musel být Gomes opět ve střehu, aby odvrátil Cleverleyho střelu z ostrého úhlu. V 57. minutě se Redknapp rozhodl pro střídání. Do hry poslal Petera Crouche, který nahradil Jermaina Defoa, jenž marně čeká na svůj 100. gól v Premier League. Hosté stále představovali hrozbu pro domácí tým a Redknapp vypadal velice zamyšleně. Crouch se nedlouho po příchodu na hřiště předvedl, když v 65. minutě střílel nad. V 66. minutě byl Moses nahrazen Kilmarnock Sammonem.

Hráči Tottenhamu přidali na tempu. V 75. minutě Crouch orazítkoval tyč. Po příchodu Aarona Lennona vypadali hosté mnohem živěji a byl to opravdu těžký test pro Wigan. Nakonec domácí mohli brát všechny tři body. Tři minuty před koncem zápasu Diame poslal pas Sammonovi, ale ten střílel přímo do Gomese.

Autor: Alexandr Mironov / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele