35. kolo
17.04.2010 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Burnley FC 2:1

Sunderland zaslouženě porazil Burnley a zatímco on se nejspíše definitivně vyhl sestupovým bojům, Clarets jsou po gólech Campbella a Benta blízko druhé lize. Burnley po prohře zůstává v sestupové zóně, na záchranu ztrácí čtyři body. Navíc hráli o zápas více než většina konkurentů.

Burnley má suverénně nejhorší obranu v lize a v prvním poločase bylo jasně vidět proč. Sunderland soupeře přehrával ve všech aspektech a na Jensena se hrnula jedna šance za druhou. Svému brankáři mohli Clarets děkovat ve 20. minutě, když Jensen skvěle zareagoval na hlavičku Mensaha a stihl zlikvidoval i dorážejícího Turnera. Navrátilec do sestavy Kenwyne Jones pak napálil míč do tyče. Očekávanou první branku nakonec vsítil až ve 25. minutě Frazier Campbell, jemuž adresoval přesnou přihrávku Alan Hutton.

Špatné Burnley se nezmohlo na vůbec žádný odpor a před poločasem ještě jednou inkasovalo. Meylerův parádní pas našel Campbella, který míč poslal hlavičkou zpět před branku, kde z voleje zvýšil na 2:0 Darren Bent.

Clarets nehrozili ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce a jelikož v letošním roce nedal ani jeden tým na Stadium of Light více než jeden gól, tři body mířili k domácím. Za zmínku stojí jen Alexanderův pokus, který však Gordon kryl. V 82. minutě už ale byl krátký, to přesně pálil Thompson. Jenže na první gól už hosté nenavázali a prohráli 2:1.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats DO TOHO!!! 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele