25. kolo
06.02.2010 16:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull na svém oraništi šokoval Citizens

Mírou překvapivosti už tento výsledek dnes ani zítra asi nikdo netrumfne. Že to Citizens na KC Stadium nebudou mít lehké, to se sice dalo čekat, ale že tam dokonce prohrají a to tak, že zaslouženě, to bych si aspoň já předtím odhadnout netroufal. Nicméně stalo se, líní fotbalisté z Manchesteru si zbytečně komplikují cestu za Ligou mistrů.

Hvězdy z Manchesteru City se na ragbisty rozrytém trávníku na KC Stadium cítili dosti nesví. Čekala je tedy perná úvodní čtyřminutovka, během níž z úhlu nepřesně pálil Fagan a svým drzým průnikem si na Tourém vynutil zajímavou standardku Altidore. Sám pak ale nastřelil akorát jednoho ze soupeřů. Tygři ovšem byli lepší i v nadcházejících několika minutách. Zprvu nerozhodné souboje se jim dařilo zvrhávat na svou stranu, prakticky ve všem byli o krok napřed. Po Altidoreově sklepnutí tedy z první nebezpečně pálil Vennegoor, jeho křižná střela minula levou tyč Givenovy branky sotva o pár decimetrů. Holandského útočníka posléze napodobil ještě Boateng, jenž pro změnu přestřelil.

Ospalí Citizens si věru koledovali o gól a výslužky se jim nakonec přece jen dostalo v 31. minutě. Tehdy jim Tigers názorně ukázali, že i na takovém oraništi lze pohledně a hlavně účelně zakombinovat. Boateng tedy našel ve vápně zády k brance Vennegoora, který si počkal na správnou chvíli, předkopl míč před sebe pro Altidorea a ten se trefil přesně k levé tyči - 1:0. Ani tahle změna stavu skóre rozhodně City nepřiměla k aktivnějšímu přístupu ke hře. Bleděmodří hráli i nadále profesorsky a líně, takže do konce poločasu jen stěží ukuchtili alespoň jednu solidní příležitost. Na jejím zrodu stála vlastně jediná pořádná kombinace hostí v tomto poločase, když Ireland úzkou škvírkou protáhl míč k Bridgeovi, jehož pokus z většího úhlu Myhill zvládl vyrazit do bezpečí.

Nepoučitelní jsou hostující Citizens. Třebaže po prvním poločase mohli vědět, jak dobře dokáže soupeř odstartovat, nechali mu i zkraje druhého dějství volnou ruku a ihned za to pykali. Touré centr od rohového praporku odhlavičkoval pouze k Boatengovi, který zpoza šestnáctky výstavní ranou zvýšil na 2:0. Toto dvougólové vedení Hullu však mělo jepičí život. Hned v 59. minutě zmatek v pokutovém území domácích nekompromisní bombou utnul Adebayor a pro váhajícího favorita vykřesal jiskru naděje.

Až teď se Citizens jakž takž probrali, ale pořád to nebylo to pravé ořechové. Územní převaha, to ano, jenže nic navíc už bleděmodří nepřidali. Akorát Tevézova pumelice pánu bohu do oken se dá počítat jako ohrožení Myhillovy klece. Potom až v poslední minutě si Tevéz narazil s Johnsonem a v krkolomné pozici zakončoval akorát do brankářovy náruče. To bylo ze strany dnes podprůměrného City úplně všechno.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (16)

Přidat komentář
nik.pecek

Pro City 3 jasný body

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 City venku?Žádní zázraci,naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

po včerejším zápase s chelseou je vidět, že domácí nejsou žádní nazdárci. takže v sobotu to jistí cool. výsledek netipuji, spíš si přeji při pohledu na tabulku 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Adebayor, Bellamy)

Reagovat
vanGomm

Tipuji výhru Manch.City pravděpodobně o gól.

Reagovat
Virtuos

Hull prekvapí a vyhrá 3:2 .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak jak povídaš

Reagovat
diastan

Hull prekvapi a prohraje jen o 2 goly - 1-3

Reagovat
Devil

Koukam,ze s prichodem penez ,prichazi i fanousci.

0:0

Reagovat
diastan

Uz se probud!

Reagovat
Mircu5

Zase ty...

S úspěchy taky přicházejí fanoušci, kdyby United nevyhrávali tituly a LM a kdyby za ně nehráli ty největší hvězdy, tak jim asi taky nefandíš. A mimochodem podívej se na některé přestupy United a zjistíě, že to bez peněz prostě nejde Probuď se z toho snu už konečně

Reagovat
Devil

Rozdil je v tom,jak tech penez dosahnes!

Reagovat
Devil

A jak je videt,jen ty penize nestaci!

Super Hull!

Reagovat
Mircu5

*nehraly

Reagovat
Mircu5

0:1 nebo 0:2 ( Adebayor) nebo ( Adebayor, Tévez)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem věděl,že Hull překvapí,ale takhle!?Ten zápas byl vinikající.Man.Ciy si nezaslouží být ve velké 4.Ne po takovémhle výkonu.Doufám,že se Hull udrží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele