6. kolo
27.09.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Newcastle opět prohrál

Newcastle dnes toužil napravit nedobré výkony z minulých týdnů, před vlastními fanoušky ale opět selhal. Po prvním poločase prohrával o dvě branky a i přes zlepšený výkon ve druhé části bodovat nedokázal.

V první půli se trápení Magpies opět jen potvrdilo. Blackburn si totiž vypracoval několik zajímavých příležitostí a také se dokázal prosadit. A to hned dvakrát. Poprvé musel domácí gólman Given zasahovat už v 7. minutě, kdy jeho pozornost přízemní střelou vyzkoušel záložník Tugay. Zanedlouho si málem vstřelil vlastní gól Claudio Cacapa, jenž se snažil odvrátit dalekonosný pokus Warnocka, jenže míč jen nazvedl a pořádně tak vystrašil svého gólmana.

Ten si ale opět na míč sáhl po pár sekundách poté, co jej zaměstnal Matt Derbyshire. Newcastle dnes rozhodně nebyl v pohodě a v 29. minutě se to jen potvrdilo. Po centru Villanuevy z přímého kopu se k hlavičce dostal Christopher Samba a skóroval. United se tak dostali podobně jako v minulém domácím zápase s Hullem pod psychický tlak a podruhé inkasovali. Nadýchaný míč poslal do pokutového území Brett Emerton a opět hlavou přidal druhý gól Santa Cruz.

Do druhého dějství ovšem nastoupily Straky jako vyměněné a výsledkem byl rychlý gól. Nejprve hlavičkoval velmi nebezpečně Geremi a krátce na to sestřelil v pokutovém území k zemi Nelsen útočníka Owena a hlavní arbitr Tanner se rozhodl odpískat penaltu. K té se podle očekávání postavil právě postižený anglický reprezentant a nezaváhal.

Tento gól Newcastle hodně nabudil a v 54. minutě moc nechybělo opět Geremimu, jenž po centru Duffa nehlavičkoval přesně. Domácí fotbalisté se ve druhé půli skutečně snažili, v 69. minutě například poslal skvělý centr do pokutového území Duff, míč ale nikdo nezasáhl, a tak jej mohl Blackburn v klidu odvrátit. A když v samotném závěru nemířil přesně ani Coloccini, zápas dospěl k výhře Rovers. Newcastle si naopak zadělal na velké problémy, jelikož i nadále zůstane v sestupovém pásmu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

blackburn vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

blacburn vyhraje 2 1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle vyhra 3-1 ...to si prehnal.................bude 3-1 ale pre blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers vyhraje 1:0.

Reagovat
Devil

Newcastle bude hrat jako vymeneny.

tip.-2:0

Reagovat
Devil

Tak Newcastle je opet v peknych srackach!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele