33. kolo
19.04.2009 16:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Manchester City - West Bromwich Albion 4:2

Velmi pěkný fotbal se šesti góly byl k vidění v Manchesteru, domácí Citizens potvrdili, že na domácím hřišti patřejí k lepším týmům, a po dvou prohrách v řadě si připsali tři body za výhru 4:2 nad West Bromwichem. Pro tým z Midlandu je tak sestup opět o něco reálnější.

Utkání však začalo šancí hostí, když Morisson pěkně umístěnou střelou protáhl domácího brankáře Givena. Na druhé straně bylo k vidění takřka totéž v podání Robinha a Carssona. V osmé minutě se ale již brazilská hvězda domácích prosadila, když ho po pěkné kombinaci našel centr Irelanda a Robinho neměl problém uklidit míč do branky - 1:0. Hosté se snažili odpovědět, ale Zuverloon hlavičkoval nad a Meité zblízka mířil vedle.

Ve 21. minutě tak domácí hostům ukázali, jak se proměňují šance. Po rohovém kopu se míč dostal do velké výšky, a když padal zpátky, naskočil si na něj Onuoha a před jeho hlavičkou nebylo obrany - 2:0. Na druhé straně to zkoušel hlavou Fortuné, poté hosté nevyužili k brance několik závarů, v 36. minutě však již byli odměněni. Fortuné přistrčil dozadu Bruntovi a na jeho umístěnou ránu se mohl Given jen koukat - 2:1.

Po přestávce, konkrétně v 54. minutě, to byl opět Chris Brunt, kdo se gólově prosadil. Hostující záložník zahrál chytře přímý kop, který z klubka spoluhráčů nikdo netečoval, a Given nestačil reagovat - 2:2. Jenže hned za dvě minuty City opět vedlo. Robinson fauloval ve vlastním pokutovém území Elana, sám postižený se postavil k následné penaltě a s přehledem jí proměnil - 3:2. Ve zbytku hrací doby měli pochopitelně převahu hosté, ale žádnou šanci si nevypracovali a v poslední minutě naopak dostal ještě jednu branku. Ireland nahrál před prázdnou branku Sturridgovi, který brejk bez potíží zakončil a stanovil tak konečné skóre.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (3)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Snad Citizens odčiní domací prohru Fulhamem...tip: 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA na MC umi a budou bojovat jako lvi. Stejne, ale MC vyhraje vysoko 4:0.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele