21. kolo
11.03.2009 21:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - Blackburn Rovers 1:2

Utkání mezi Fulhamem a Blackburnem bylo napínavé až do posledních minut. Domácí celek se už po devadesáti sekundách hry ujal vedení díky gólu Dempseyho a na vyrovnání z kopačky Dioufa se čekalo až do 69. minuty. V 85. minutě ale Roberts otočil výsledek zápasu na konečných 2:1 pro Blackburn.

Blackburn Rovers se díky výhře 2:1 nad Fulhamem dostal ze sestupové zóny a nyní je už patnáctý. Jen devadesát sekund trvalo, než se domácí fanoušci radovali ze vstřeleného gólu. Danny Murphy zahrál vysoký míč směrem k Dempseymu a po chybě Nelsena měl americký reprezentant lehkou úlohu.

Po osmi minutách byl tvůrcem šance Dempsey, jeho přihrávka ale kvůli Warnockovi k Johnsonovi nedošla. O pár minut později Dempsey přiťukl míč Daviesovi, ale jeho ránu zastavil gólman Robinson. Zoltán Gera měl na noze druhý gól Fulhamu, do odkryté brány se nedokázal trefit.

Do hry se už pomalu začal dostávat také Blackburn a vypracovával si první příležitosti. Hned dvě z nich měl Roberts, ani jednu však nedokázal proměnit. Na začátku druhé půle se k nebezpečné hlavičce dostal Hangeland, ale zvýšit se mu nepodařilo.

Na straně hostí zkusil štěstí Warnock, Schwarzer však byl připraven. Nakonec vyrovnání přišlo, i když branka El-Hadjiho Dioufa padla z ofsajdu, který rozhodčí nezaregistroval. O pár minut později byl blízko gólu Warnock, jeho střela ale proletěla těsně nad břevnem. V 85. minutě přišel vítězný gól Blackburnu, když přes Kallia prošel Roberts a překonal Schwarzera.

Autor: Vít Sedlák / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn je bez Santa Cruze neskodnej. Fullhamu se v domaci pevnosti neuveritelne dari. Vyhra Fullhamu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

musím vyhrat,2:0

Reagovat
smazaný uživatel

musíme*

Reagovat
smazaný uživatel

Pro redakci: Jason Roberts se sice narodil v Anglii, ale je to Grenaďan a reprezentuje Grenadu, tak to ve statistikách změnte, ať se na vás nezlobí..

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

fasa takže ani remíza nič....V PRDELI TOTO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele