8. kolo
18.10.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Portsmouth FC 0:0

Ostře sledovaný souboj týmů myslících na přední příčky skončil bezbrankovou remízou. Zisk jednoho bodu tak Aston Ville ani Portsmouthu k vylepšení aktuálního postavení příliš nepomohl.

Za domácí nastoupili od začátku poprvé v sezóně James Milner a Carlos Cuellar. Byli to však hosté, kteří jako první vystrčili růžky. Centr Littla prodloužil Laursen na Davise, jehož volej s potížemi vyrazil Friedel.

První šanci měli Villans po čtvrthodině hry, Young zahrával rohový kop, na který si naskočil norský dlouhán Carew a k úspěchu moc chybělo. Šance se poté střídali na obou stranách, po centru Traoreho měl další možnost hostí Crouch, ale nezamířil přesně.

Do poločasu diváci ještě viděli hlavičku hostující Crouche a střelu Defoa, obě však byli z pohledu hostí neúspěšné a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Začátek druhé půle vyšel lépe domácím. Ukázkovým pasem našel Petrov Ashleyho Younga, ale ten zvolil střelu z dálky, která neměla moc šanci na úspěch. Gareth Barry se ještě pokoušel své spoluhráče hecovat, ani jeho přihrávky však nebyli moc přesné jako celá dnešní hra Villans.

Za hosty ještě zahrozili Papa Bouba Diop a znovu anglický útočník Jermaine Defoe, ani oni však skóre nezměnili. Poslední šanci zápasu měl na hlavě norský kanonýr John Carew, mohl být hrdinou zápasu, ale svou šanci neproměnil a nepotěšil tak ani domácí fandy.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

tu by som zariskoval a dal 2.................ale kto nerad riskuje tak x2 portsmoth neprehaje.....a ten kurz

Reagovat
smazaný uživatel

težký zápas ale myslim že aston villa vyhraje těsně 2-1

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přejus i vyhru Villans ale Port. bude těžkej oříšek a dát dvojku na překvápko stím kurzem vůbec není marný VILLANS ale musi vyhrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele