23. kolo
19.01.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sunderland venku opět nevyhrál

Tottenham se opět po dvou týdnech radoval z výhry. Sunderland dnes Kohoutům vůbec nestačil a nakonec může být rád, že odjíždí pouze s prohrou 0:2. Za domácí fotbalisty odchytal celý zápas opět Radek Černý.

Black Cats se na White Hart Lane nestačili ani pořádně rozkoukat a už prohrávali. Po chybě obránců McSahnea a Nosworthyho přihrál míč na dobře postaveného Lennona záložník O’Hara a talentovaný Angličan jemnou tečí vstřelil úvodní branku dnešního utkání.

Jermain Defoe, který letos nedostává dostatek příležitostí a je často spojován s odchodem se dnes ocitl v základní sestavě, navíc s kapitánskou páskou a kouč Ramos tohoto kroku litovat rozhodně nemusel. Defoe se totiž několikrát objevil v gólových příležitostí, tu největší měl už v 11. minutě, kdy nastřelil pravou tyč Gordonovy brány. Pozornost hostujícího gólmana vyzkoušel také Michael Dawson, ale ani on nedokázal vedení pojistit.

Nejblíže vyrovnání byl Sunderland v 52. minutě. Do dobré pozice se po centru z přímého kopu dostal Kenwyne Jones, podle rozhodčích byl však v ofsajdu, což se hostům nelíbilo a dali to hlasitě najevo. Poslední výraznější příležitost svěřenců Roye Keanea měl Dwight Yorke, který zachytil odkop Dawsona a následně zamířil jen těsně vedle brány.

Tottenham si už zbývající průběh utkání pohlídal a v nastaveném čase přidal druhou, pojišťující branku. Tu měl na svědomí kanonýr Robbie Keane, který si zpracoval dlouhý balón a přesnou střelou překonal bezmocného Gordona.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Sunderland by mohl predvest podobny vykon jako proti Pompey v minulem kole , ale to hrali doma ! Venku se jim podarily vybojovat celkem pouze 2 body a proto muj tip.-3:0 pro Tottenham .

Reagovat
smazaný uživatel

kohoutum se zacina pomalu ale jiste darit....proti sunderlandu by meli vyhrat pokud si chteji udrzet nadeje na poharove pricky muj tip 2:0 pro tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Budu drzet palce Sunderlandu , kazdy bod pro ne dobrej v boji o udrzeni se v PL , ale Tottenham se rozjizdi a asi doma vyhraje ! tip:4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra Spurs. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

kohouti-kočky 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham se alespoň opticky přeci jen pod Ramosem zvedají a i výsledky už dávají naději do budoucna zatímco Sunderland trápí sestupové potíže a v tomto utkání svoji tragickou venkovní bilanci nevylepší. Spurs s přehledem zvítězí rozdílem tří branek.

Reagovat
smazaný uživatel

super, Černý zase v bráně, myslím, že dneska pomůže Kohoutům k výhře 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska čistý konto a u 2.gólu má dokonce asistenci!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Radek Černý ! Kolik mu zbývá nul, aby mohl vstpoupit dp Klubu ligových brankářů ??? Myslím, že už mu moc nechybí (tak 10-12 nul), aby se zařadil mezi naše brankářské legendy (Stejskal, Viktor, Kekéti, Sedláček, ..... ).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele