25. kolo
02.02.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Birmingham City - Derby County 1:1

Derby potvrdilo zvedající formu. Po senzační remíze z minulého kola proti Manchesteru City dnes stejným výsledkem vybojovalo bod také v Birminghamu.

Domácí fotbalisté byli od začátku na hřišti pánem. Nechybělo moc a už po osmi minutách hry mohli vést. Po Larssonově centru hlavičkoval Kapo, ale jeho pokus skončil nad bránou. Tentýž hráč o pár okamžiků později udělal hned ze dvou obránců "Beranů" solné sloupy, dostal se ke střele, ale nakonec trefil jen tyč.

Hosty většinou zachraňoval až gólman Caroll, který se několikrát vyznamenal výborným zákroky jako například při přímém kopu Larssona. Birmingham se nakonec v prvním poločase přeci jen prosadil. Míč za záda Carolla dostal O’Connor, ten však nemohl být uznán pro ofsajd.

První skutečná příležitost Derby přišla v 53. minutě. Po rohovém kopu nastřelil tyčku Robert Earnshaw, míč se k němu vrátil zpět, ale velšský záložník i svým druhým pokusem trefil pouze brankovou konstrukci. Zasloužený gól přišel pro Birmingham v 68. minutě. Murphy utekl po křídle, odcentroval a našel hlavu Larssona, jeho pokus vychytal Caroll, ale na dorážku z voleje byl už krátký. Jenže Blues nedokázali vedení udržet . Tři minuty před koncem normální hrací doby se prosadil hlavou střídající Emmanuel Villa.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
Devil

Tesko tipovat . 1:1 nebo 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham doma zvitezi ! tip:2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak derby má formu jak prase!! 2 remízy v řadě

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře hoši ! Bodík z venku v téhle mizérii potěší. I když už to asi moc věcí neřeší. DERBY COUNTY !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele