36. kolo
06.05.2018 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Getafe CF 0:1

V souboji Las Palmas s Getafe padla jediná branka, o kterou se zasloužil dvě minuty před koncem Ángel Rodríguez. Předposlední tým LaLigy měl sice drtivou územní převahu, ale bez vstřelené branky mu to bylo k ničemu. Dvakrát se za Guaítou ozvala branková konstrukce.

Už jistý sestupující Las Palmas chtěl v závěru sezony potěšit své fanoušky výhrou a nezačal vůbec špatně. Gálvez už v deváté minutě orazítkoval břevno! Domácí i dál udávali tempo zápasu a těsně před koncem poločasu vypálil vedle Gil. V prvním poločase sice branka nepadla, ale na stadionu Gran Canaria se zas tak špatné utkání nehrálo.

Scházely však góly. Nejblíže k nim měl opět Gálvez, ale znovu měl smůlu, jeho další rána skončila na tyči. Neuspěl ani Calleri, který z úhlu vytěžil jen rohový kop. Šance Las Palmas troskotaly jedna za druhou a to domácí nakonec mrzelo. Molina čtvrthodinu před koncem ještě minul, ale jeho kolega Ángel Rodríguez nakonec rozhodl. Všemu ještě předcházela další spálená šance v podání Jaira, nutno podotknout, že výborný zákrok předvedl Guaíta.

Za rozhodujícím gólem stála chybná rozehrávka Kanárků, té Getafe okamžitě využilo a přečíslení tři na jednoho zakončil střelou podél golmana Ángel Rodríguez. Las Palmas už odpovědět nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele