16. kolo
18.12.2017 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Real Betis 0:2

Real Betis podle očekávání porazil Málagu, která tak nadále zůstává v pásmu sestupu. Už po padesáti minutách hosté vedli o dvě branky, o něž se rovným dílem podělili Sergio León a Victor Camarasa. Real Betis po výhře zůstává jen tři body od příček, které znamenají Evropskou ligu.

Hosté v podstatě od začátku kontrolovali průběh utkání a byli jasně lepší. Rychlý brejk hostí zprava zakončil ve vápně León, jenže míč velmi špatně zpracoval a v nadějné pozici mířil mimo. Jinak se ale v prvních minutách nic moc nedělo a spíše jsme byli svědky urputného boje o míč. Málaga působila velmi pasivně a spíše čekala, až jí Real Betis daruje nějakou šanci na rychlý protiútok.

Hosté ale velmi dobře bránili. Po dvaceti minutách se navíc ujali vedení, protože trochu nenápadnou akci Joaquína mohl ve vápně zakončit nabíhající Sergio León. Tomu se obrana domácích nevěnovala tak, jak by bylo zapotřebí, a León z úhlu prostřelil brankáře Roberta - 1:0.

Po půlhodině hry jej prověřil dobrou pumelicí také Riza Durmisi, ale s tou si i přes problémy Roberto poradil. Pár minut před koncem první půle musel pro zranění střídat Adrián González. Málaga mohla ještě před koncem první půle prohrávat o dva góly, protože Joaquín pálil velmi dobře a brankář Roberto míč vyrážel až za čarou. Sudí si ale ve Španělsku stále nemohou pomáhat videem, takže Javier Alberola branku neuznal.

Pět minut po změně stran se ale hosté dočkali zasloužené a uznané druhé branky. Po centru Barragána trefil balon perfektní hlavičkou Victor Camarasa a opět byla na vině nedůsledná obrana, která jej nechala zakončovat - 2:0.

Hosté byli i nadále aktivnější a jen nepřesnost zabránila zakončujícímu Leónovi dát po hodině hry svou druhou dnešní branku. O pár minut později se Málaga dožadovala penalty, kterou ale sudí neodpískal. To se hodně nelíbilo Adriánu Gonzálezovi, který byl tou dobou už dávno na lavičce. Za nemístné poznámky ale přesto dostal červenou kartu. Když pak v samém závěru na balon po centru nedosáhlo ani duo Nahuel - León, zůstal stav beze změny.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad Malaga nedokurwí sázkařum 2. zápas v řadě. 2 ze 3 zápasu , které doma neprohrála měly vyžší kurz .

Reagovat
smazaný uživatel

Beru poslední 3 zápasy .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele