37. kolo
12.05.2018 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Girona FC - Valencia CF 0:1

V Gironě padla jen jedna branka a to k nelibosti domácích fanoušků do jejich sítě. Valencia potvrdila roli favorita, přestože už jí v zápase o nic významného nešlo. Zápas rozhodl po hodině hry Vietto.

V Katalánsku to zrovna záživná podívaná nebyla. Začátek zápasu byl z obou stran nepochopitelně opatrný a první poločase vlastně nabídl jen dvě brankové příležitosti. Aby to bylo spravedlivé, tak po jedné na každé straně. Čekat se na to muselo až do 35. minuty, ale Guedesovu ránu zpacifikoval Bono. Na druhé straně došlo k velkému závaru i zakončení, nejprve promáchl Stuani a poté García donutil k zákroku Doménecha. Brankář Valencie jeho pokus vyrazil na rohový kop, ze kterého následně nic nevzešlo.

Zápas jinak nebavil a jisté vysvobození přinesla 61. minutě, kdy Valencia otevřela skóre. Všemu předcházel nápor Girony a rychlý kontr Valencijských, který zakončil přesnou ranou do šibenice Luciano Vietto. Fotbalová paráda potěšila oko diváka a přeci jenom vylepšila celkový dojem ze zápasu.

Viettova branka utkání nepochybně pomohla, Girona totiž sešlápla plyn a Valencii připravila krušné chvilky. Juanpeho hlavičku po rohovém kopu opět zneškodnil Doménech. Na druhé straně neproměnil vyloženou šanci Soler, sám před Bonem netrefil prostor mezi tyčemi. V 78. minutě nebezpečně hlavičkoval Olunga, ale ani tento pokus v síti neskončil. Valencia si závěr zápasu pohlídala a stvrdila svůj postup do Ligy mistrů. Girona je jedenáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele