Další články

Premier League v kostce (12. kolo)

Anglická Premier League má nového lídra. Liverpool v sobotu ztratil dva body na hřišti Southamptonu, a tak se do čela protlačila londýnská Chelsea. Svěřenci Antonia Conteho v Middlesbrough nepředvedli podobný koncert jako proti Evertonu, Manchesteru United nebo Leicesteru; naopak se o hubené vítězství 1:0 museli ještě strachovat.

Valdés nakonec kývl Middlesbrough

Middlesbrough získalo výraznou posilu. Severoanglický celek po vypršení smlouvy s Manchesterem United angažoval brankáře Víctora Valdése, jenž ve svém novém působišti uzavřel dvouletý kontrakt...

Valdés odejde do Belgie, bude hostovat ve Standardu Lutych

V Belgii bude ve zbytku letošní sezony působit Víctor Valdés. Španělský brankář dočasně končí své nepovedené angažmá v Manchesteru United, který se dohodl na hostování do konce sezony se Standardem Lutych...

Valdés chce opustit Old Trafford, nebrání se ale setrvání v Anglii

Víctor Valdés nehraje důležitou roli v dalších plánech manažera Manchesteru United Louise van Gaala a chystá se z Old Trafford odejít. Španělský brankář by pak rád zamířil do některého dalšího anglického celku...

Manchester United se chce po půl roce zbavit brankáře Valdése

Angažmá brankáře Víctora Valdése v Manchesteru United se po půl roce chýlí ke konci. Trenér Louis van Gaal gólmana nevzal na přípravné turné do USA a nyní potvrdil, že hodlá někdejšího španělského reprezentanta a oporu Barcelony prodat.

Valdés přichází jako brankářská dvojka, uvedl Van Gaal

Víctor Valdés byl dnes oficiálně představen fanouškům Manchesteru United, se kterým podepsal kontrakt na rok a půl. Zkušený španělský brankář přichází na severozápad Anglie s dopředu jasným úkolem, bude pouze krýt záda mladému krajanovi Davidu de Geovi...

Valdés se připojí k Manchesteru United do léta 2016

Španělský brankář Víctor Valdés kývl na nabídku Manchesteru United a připojil se ke kádru Louise van Gaala i oficiálně. Bývalá jednička Barcelony, která je od léta volným hráčem, podepíše v aktuálně třetím celku probíhající sezóny v Premier League smlouvu do léta 2016.

Zraněný brankář Valdés se bude zotavovat v Manchesteru United

Bývalý brankář Barcelony Víctor Valdés bude pokračovat ve zotavování po operaci kolena v Manchesteru United a po ukončení rehabilitace začne s prvním týmem trénovat. Oznámili to zástupci anglického klubu na svém webu.

Valdés bude zaměstnavatele hledat dál, AS Monaco ho odmítlo

Víctor Valdés je aktuálně ve stavu zraněných a vedle zdravotních problémů musí řešit ještě jednu nepříjemnost. 32letý brankář po loňské sezoně opustil Barcelonu a měl mít namířeno do AS Monaco, jeho prezident Vadim Vasiljev ovšem dnes tuto možnost definitivně zavrhl, přestože španělská média informovala o něčem jiném...

Barcelona chce zraněnému Valdésovi nabídnout novou smlouvu

Brankář Barcelony Víctor Valdés, kterému kvůli zranění kolena skončila sezona a v létě mu vyprší smlouva, by přece jen mohl zůstat v katalánském klubu. Ten chce dvaatřicetiletému Španělovi nabídnout nový kontrakt.

Valdés v Barceloně dochytal, přijde i o MS

Barcelona se ve zbytku sezony bude muset obejít bez své brankářské jedničky Víctora Valdése. Španělský reprezentant si v ligovém utkání s Celtou Vigo přetrhl postranní vazy v pravém koleně a musí se podrobit operaci. Přijde tak i o letní mistrovství světa v Brazílii.

Brankář Čech je znovu v nominaci do nejlepší jedenáctky roku

Gólman Chelsea a české reprezentace Petr Čech je mezi pěti nominovanými brankáři do nejlepší jedenáctky roku podle světové fotbalové federace FIFA a hráčské unie FIFPro. Tým roku 2013 bude oznámen v Curychu 13. ledna, na galavečeru bude také udělen Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa.

Barcelona přišla po Messim do konce roku i o Valdése

Po hvězdném útočníkovi Lionelu Messim přišla Barcelona do konce kalendářního roku i o brankářskou jedničku Víctora Valdése. Jednatřicetiletý španělský gólman si v úterním reprezentačním duelu proti Jihoafrické republice natrhnul sval v pravém lýtku a čeká ho šestitýdenní pauza.

Monaco se mi líbí, naznačuje Valdés

Víctor Valdés potvrdil, že nehodlá v Barceloně prodloužit v létě končící smlouvu. Dalším působištěm jednatřicetiletého brankáře by se mohlo stát Monaco, ke kterému Valdés chová velké sympatie. Láká ho i obnovení spolupráce s obráncem Érikem Abidalem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele