Premier League v kostce (12. kolo)

22.11.2016, 11:46
Názory a komentáře
Anglická Premier League má nového lídra. Liverpool v sobotu ztratil dva body na hřišti Southamptonu, a tak se do čela protlačila londýnská Chelsea. Svěřenci Antonia Conteho v Middlesbrough nepředvedli podobný koncert jako proti Evertonu, Manchesteru United nebo Leicesteru; naopak se o hubené vítězství 1:0 museli ještě strachovat.

Přesto se opět zapsali do statistických análů. Chelsea už pošesté v řadě vyhrála, aniž by inkasovala jediný gól, což se jí naposled povedlo v srpnu roku 2010. Blues jsou v tomto ohledu každopádně specialisty - podobnou šňůru zažila historie Premier League jen desetkrát - a celou polovinu mají na svědomí právě fotbalisté Chelsea.

Velký víkend za sebou má i Sunderland, který podruhé v řadě zvítězil, a to dost suverénním způsobem. Black Cats smetli Hull 3:0, o což se postarali dva mužové - Jermain Defoe, čerstvý člen 150gólového klubu kanonýrů, a znovuzrozený útočník Victor Anichebe. Svěřenci Davida Moyese ale předvedli komplexní výkon, čemuž odpovídá i počet hráčů mezi elitou dle serveru WhoScored.com. V nejlepší šestici jsou hned čtyři fotbalisté Mackems (vedle obou forvardů ještě Pickford a Van Aanholt).

Víkend se také nesl v duchu pozdních gólů. Olivier Giroud hned v úvodu kola zlomil srdce fanouškům Manchesteru United a Seamus Coleman odepřel první výhru Bobovi Bradleymu ve Swansea. Dokonalý návrat prožil Yaya Touré, který svůj ligový debut pod Guardiolou oslavil dvěma góly, a jednou z nich taktéž v samém závěru zápasu. Heroický obrat Tottenhamu byl pak už jen pořádně dužnatou třešničkou na dortu.
Zápas 12. kola: Tottenham vs. West Ham

Kromě duelu Manchesteru United s Arsenalem už na papíře nebyl atraktivnější duel. A malé londýnské derby Tottenhamu s West Hamem očekávání dokonale naplnilo. Fanoušci na White Hart Lane, nebo alespoň jejich drtivá většina, zažili úžasný závěr. Kladiváři po gólech Antonia a Lanziniho dvakrát vedli, ale domácí dokázali odpovědět. Jednou vyrovnával mladý hrdina Harry Winks, pak se chopil otěží jeho jmenovec Kane. Ještě v 88. minutě Tottenham prohrával, přesto si odnesl všechny tři body.



Celý záznam zápasu, sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 12. kola: Roberto Pereyra

Watford mu vděčí za mnohé. Jeho parádní průnik v první minutě pomohl Capouemu otevřít skóre, než se posila z Juventusu Roberto Pereyra chopil osudu utkání ještě výrazněji. Na levém kraji hřiště si zpracoval dlouhý nákop Prödla a jal se na zteč k vápnu Leicesteru. Drinkwatera opět ošálil rychlou kličkou, načež úžasně vypálil k protější tyči. Zieler plachtil marně.



Zákrok 12. kola: Victor Valdés

Middlesbrough sice před rozjetou Chelsea zachránit nedokázal, přesto Victor Valdés jedním zákrokem uchvátil všechny diváky na stadionu i u televizí. Kamarád z Barcelony Pedro v utkání trefil břevno - a možná by se o horní konstrukci otřela i tato rána, kterou brankář domácích senzačně vyškrábl nad.



Hráč 12. kola: Victor Anichebe

Dokázali jste si představit, že Victor Anichebe může hrát jinou pozici než hrotového útočníka? Tahle hora svalů se ale pod Davidem Moyesem přesunula na křídlo, odkud vládne ukrutnou silou. Během posledních dvou kol zařídil pro Sunderland čtyři góly - dva z nich vstřelil sám právě proti Hullu. Jeho velkou devízou je logicky i kvalita ve vzdušných soubojích, vyhrál jich hned osm a platný byl i při defenzivních standardních situacích.



Břídil 12. kola: Håvard Nordtveit

Na hřiště přišel šest minut před koncem základní hrací doby za stavu 2:1 pro jeho West Ham, po závěrečném hvizdu však Håvard Nordtveit třímal hlavu v dlaních. Míče se dotkl pouze pětkrát, ze dvou přihrávek jednu pokazil a nepřesný byl i jeho jediný pokus o dlouhý balón. Hlavně ovšem v devadesáté minutě hloupým skluzem sestřelil ve vápně Sona a Harry Kane z penalty rozhodl o výhře Tottenhamu 3:2.



Hvězdy 12. kola dle WhoScored.com

1. Victor Anichebe (Sunderland) - 9.33
- 2 góly, 5 střel, 8 vyhraných vzdušných soubojů, 4 odklizené míče

2. Michail Antonio (West Ham) - 9.06
- gól, 6 úspěšných průniků, 6 přerušených útoků soupeře, 6 odklizených balónů

3. Jordan Pickford (Sunderland) - 8.72
- 5 zákroků, 5 chycených centrů, 26 dlouhých míčů, z toho 13 přesných
Ideální sestava 12. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Málokdo těží z krize Sundrlandu tak, jako Jordan Pickford. Mladičký gólman se chopil šance a využil ji naprosto dokonale. Letos patří k nejlepším gólmanům ligy a proti Hullu byl opět senzační. Čisté konto podpořil pěti zákroky a speciálně po střelách Daviese a Snodgrasse zasáhl úchvatně. No a když bylo nejhůře, vypomohl mu na dvakrát brankové čáře Patrick van Aanholt, který navíc nahrál Anichebemu na jeden gól.

Defenziva patří po uplynulém víkendu jednoznačně Nizozemcům - skvělý debut v základní sestavě má za sebou host v Bournemouthu Nathan Aké. V centru obranu byl jako magnet, odklidil 15 balónů a navíc vstřelil vítězný gól. Post jednoho z nejlepších stoperů ligy potvrdil Virgil van Dijk, jenž se při čistém kontu Southamptonu nejvíc blýskl excelentním skluzem proti střele Maného. Pravou obranu obsadil jediný "cizinec" Antonio Valencia, jednoznačně nejaktivnější hráč šlágru Man Utd s Arsenalem.

Dvanácté kolo bylo vůbec plné skvělých "debutů". Yaya Touré se pod Pepem Guardiolou vůbec poprvé objevil v Premier League a hned pro něj vyhrál zápas. Proti Crystal Palace dal při výhře 2:1 obě branky. Snad ještě větší nadšení vzbudil start Harryho Winkse z Tottenhamu, jenž prvně nastoupil od začátku. Uprostřed pole si vedl náramně a také se mu podařilo skórovat.

Všechny zmíněné borce ovšem strčil do kapsy Victor Anichebe, o jehož výkonu i statistikách v utkání s Hullem se dočtete výše v článku. Na opačné straně ofenzivní vozby odehrál skvělý výkon Roberto Pereyra z Watfordu. Když v první minutě nasadil Drinkwaterovi housle a skvělým centrem vybídl ke skórování Capoueho, málokdo tušil, že tuhle akci ještě překoná. Jenže pak skóroval sám fantastickou ranou skrz celou šestnáctku.

Včera večer se pak celé kolo dohrávala na Hawthorns, kde se při návštěvě Burnley žádná velká zábava neočekávala. James Morrison a spol. však řekli rezolutní ne. Ofenzivní záložník WBA řídil hru svého týmu, jeden gól dal a u branky Solomóna Rondóna měl velký vliv. Právě Venezuelský forvard byl další klíčovou postavou - svou silou deptal obránce soupeře a kromě vstřelené branky si připsal jednu asistenci.
Statistické okénko 12. kola

- Chelsea nasadila popáté za sebou na vlas stejnou základní jedenáctku; provedla to vůbec poprvé v historii Premier League

- West Brom včera smetl Burnley jasně 4:0; vyšším rozdílem přitom v Premier League ještě nikdy nevyhrál

- Harry Kane je expertem na londýnská derby, ve 22 zápasech nastřílel úžasných 18 gólů; z hráčů, kteří odehráli alespoň 10 londýnských derby v Premier League, má Kane nejlepší gólový průměr

- Michail Antonio letos ve West Hamu vystřídal snad všechny posty kromě brankáře, góly ale umí dávat odevšud, a to především hlavou; v roce 2016 už jich do sítě trknul 11, čímž vyrovnal rekord Tima Cahilla z roku 2010

- José Mourinho v Premier League nikdy neprohrál zápas proti Arsenalu; z 12 utkání pětkrát zvítězil a sedmkrát remizoval
Nejvtipnější momenty 12. kola

1. Starý dobrý Kammy se snaží vyslovit Sagnovo jméno



2. Mike Dean a jeho divoká gestikulace

3. Stadium of Darkness


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (411)

Přidat komentář
WienArsch

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho nikdy neprohrál zápas proti Arsenalu; z 12 utkání pětkrát zvítězil a sedmkrát remizoval ???

Myšleno v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

ano v lige iba

Reagovat
Usty

Ano, upřesním, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přemýšlel, jestli ti to nahlásit jako chybu, ale popravdě si nejsem jistej, jestli tam tenkrát byl Mourinho. Nedávno jsem naprosto zapomněl, že byl Rafa v Chelsea, takže ehm.

Reagovat
Busby babes

prohral s nim jednou v Community cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vztahuje se to k Premier League v kostce to by měla být liga

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Pereyra se Watfordu opravdu vyplácí, výborná koupě!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Van Dijk by byl super posila na místo Cahilla. lepší stoper s balónem na noze v lize asi není

Reagovat
smazaný uživatel

To jich je určitě dost

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz?

Reagovat
Miguel19

Jednoho mame

Reagovat
FUnk

toby

Reagovat
smazaný uživatel

já proti němu nic nemám. ale on stejně jako Cahill není hráč pro větší klub..

Reagovat
smazaný uživatel

To brzo zjistíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze v tomhle porovnani nevychazi vubec spatne

https://goo.gl/CN4w0l

Reagovat
spider_8

To je dost odvážný tvrzení, vzhledem k tomu, že jsme s Cahillem v sestavě vyhráli titul a ligu mistrů.

Reagovat
Svatej

Zrovna my lepsiho v tymu mame

Reagovat
Hai

Příští rok v Áčku vedle Matipa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Spíš ve vzduchu nemá moc konkurenci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

S Matipem by to bylo supr.

Reagovat
Busby babes

Tony.

Reagovat
off-olda

Slabší sestavu teda nepamatuji. (Jo jasně, třeba zahráli dobře v tomhle kole, ale beru to celkově..)

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadi ze je slaba pretoze ide len o to jedno kolo. Nepozera sa na to kto je ako silny na papieri inac by tam stale bol napr. smatlavy Ozil co je akoze u mnohych world class hrac, ale v lige hra sracku kazde kolo.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Usty

Velký týmy hrály tužku no, naopak Sunderland a WBA předvedly nejlepší výkon sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

,,Velký týmy hrály tužku no" tým je vysvetlená aj nominácia Valenciu a Winksa

Reagovat
andrew96

VELKÉ týmy hrály tužku

Reagovat
smazaný uživatel

No, a?

Reagovat
andrew96

Já to pochopil opačně, v tom případě souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
Busby babes

vsak se podivej i treba na fantu, ktera velka jmena udelala nejake body.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 10. v historii Premier League se stalo, že klub vyhrál šest či více utkání bez inkasovaného gólu, a Chelsea se postarala o polovinu z těchto sérií.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by vas niekto mohol dat dole.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Klídek. V sobotu večer ide zas do čela Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dosť možné, ale to tak do 20.15, potom to bude už znova v tých správnych rukách.

Reagovat
vladis271

Poche si vás povodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy si to Poche tak povodil, že prišiel o možnosť vyhrať titul.

Reagovat
Cobra

Tady tahle představa, že Chelsea nás obrala o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som napísal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tu druhou půlku má ManU, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ne, minimálně jednou jsou tam Foxes.

Reagovat
Hokaido

Jo tak ne, mají jen pět.

Reagovat
Busby babes

kolikrat to Chelsea dala v te sezone jak dostali snad 12 golu nebo kolik?

Reagovat
vitasrp

Dostala 15 gólů a dala to jen jednou, měla jednu sérii 4 zápasů bez inkasované branky a pak rovnou zápasů 10, kdy Čech teda překonal i ten rekord.

Reagovat
vitasrp

I když teda výher v řadě bylo "jenom" 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pres 1000 minut ze?

Reagovat
smazaný uživatel

v tej to bolo tuším hneď za prvých 6 kôl, potom neviem. btw. tých gólov bolo 15.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Pereyra - můj velký oblíbenec z Juve..

Jak se mu celkově vůbec daří?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje lip nez ja za svuj tym na Hanspaulce - super nakup ze strany Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Usty, veľká pochvala za promptné spracovanie

Reagovat
risk je zisk

Sagna nejlepsi.

Reagovat
stas87

Nordtveit zatial hra slabo a da sa oznacit za prepadak? Nemyslim len tu hlupu penaltu v tomto kole..

Reagovat
tulen

áno, strašne, či hrá v strede zálohy či v obrane na pravo.

Reagovat
patas92

Sakary Bagna

Reagovat
smazaný uživatel

on to snáď robí naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford už v minulej sezóne chytal skvele, aj na jeseň v Prestone. Mohli by sme sa o neho pokúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden hráč Chelsea v sestavě, Usty si hraje na nezaujatého

Reagovat
Whitemedia

Je tam Aké, je tam Patrick.. Usty se občas snaží být nenápadný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, to beru

Reagovat
Fairplay

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Nikdo z Liverpoolu

Reagovat
Mastný Chobot

Winks vyzeral dosť šikovne chalan, Poche sa toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší hráč našej U21 v minulej sezóne.

Reagovat
Mastný Chobot

Winks vyzeral dosť šikovne chalan, Poche sa toho nebojí

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

po tech jeho dvou prvnich sezonach v Chelsea je az nespravedlive podcenovanej

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz posledni dva a pul roku hral silene?

Reagovat
Godwinson

Proč by měl být po působení v Chelsea podceňovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho je tam neskutočná škoda.

Reagovat
Hokaido

Škoda ho tam není, alespoň nějakej sympaťák v United. Jsem rád že zůstal na očích na Ostrovech. Jen mě trošku mrzí, že zrovna on z celýho týmu drží Mourka nejvíc nad vodou. To si Mou za přístup k němu nezaslouží. Na druhou stranu ho třeba konečně docení.

Reagovat
Fairplay

Tak ale Mata to má nasbírané za fantastické působení v Chelsea.

Reagovat
B3n

Nevím, jak áčka, ale 5 z těch 13 branek dal za účka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone Van Dijk do LFC.

Reagovat
Miguel19

Dva fanoušci Manchesteru United strávili minulý týden noc na toaletě stadionu Old Trafford, aby měli šanci sledovat živě šlágr anglické ligy s Arsenalem. Podvod jim ale nepomohl, v den zápasu byli objeveni a předáni policii. Ta rozhodla, že je nezatkne. Dva muži, kteří na sobotní zápas neměli lístky, absolvovali ve čtvrtek turistickou prohlídku stadionu. Během ní se od skupiny oddělili a ukryli se na toaletách, kde je druhý den při bezpečnostní prohlídce před zápasem objevila ochranka.

Palike a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazma.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

lol, ten Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Zápas 12. kola ...dobře tragické góly.

Reagovat
fff

Sledujeme Brandta z Leverkusenu . To by som bol rad, uz v lete som ho velmi chcel.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

autobus student agency za 8 euro po europe, tak nesed na eurofotbale doma ale v Berline

Reagovat
Mastný Chobot

bol som, za 7€ Ryanairom... nudné mesto

Reagovat
j_mrazik

Pro nudného všechno nudné.

Berlín je náhodou zajímavý město.

Reagovat
mul

Reagovat
vodka

zajímavé je skoro každé, pokud víš, za čím a proč jedeš.

Reagovat
Swarley

a nebo taky dost záleží na tom, s kým tam jedeš...pak to může být zábavné fakt úplně všude...

Reagovat
Azazelo RD

Jo jo, není nad to zábavně proprcat dovolené po metropolích na hotelovém pokoji.

Reagovat
Busby babes

ze neumis prcat u Fontana di Trevi je uz tvuj problem...

Reagovat
Swarley

heh, jsem měl na mysli sám sebe a svou dokonalost, kdy je absolutně nemožné se se mnou nudit

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

(což neznamená, že dovolenou po metropolích zábavně proonanuji na hotelovém pokoji)

Reagovat
SunFells

To je jasné. Najmeš penzion.

Reagovat
Swarley

ale ty důchodcovské slevy na cestování? ha, ty jsou...

Reagovat
Godwinson

Zklamání

Reagovat
Swarley

chtěl jsi někam vyrazit?

Reagovat
Azazelo RD

Samozřejmě, kdybych jel na dovolenou s tebou a trávil bych jí v hotelovém pokoji a ty bys vedle mě onanoval, tak bych se rozhodně nenudil.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

když to takhle napíšeš, tak nevidím důvod, proč na tomhle nevydělat miliony

Reagovat
Azazelo RD

Dokonce bychom mohli parafrázovat Hrabalovský slogan: "Nudíte se? Kupte si onanujícího Swarleyho (od 35 Kč/minuta)."

Reagovat
Swarley

35/Kč minuta? to jsem charita? jako někdy můžeme udělat nějakou benefiční akci

Reagovat
Azazelo RD

Charita ne, důchodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tě na tom trápí? Ne ta celá jedna minuta?

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

tak nadrbať sa s Kubánkami na hosteli, to je sranda, ale z hľadiska architektúry, urbanizmu a celkovej atmosféry ma to moc nechytilo. Rím, Florencia, Paríž, Barcelona, aj Praha a samozrejme Londýn <3 sú inde imho.

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze v berline ta moderni architektura a urbanismus vubec neni... o atmosfere ani nemluve...

Reagovat
Mastný Chobot

tak nech si hovorí kto chce, čo chce, mne sa to moc nepáčilo... na druhú stranu, som tam bol len 3 dni, tak bohvie.

Reagovat
r.mrazik

kdyz clovek nevi na co koukat,tak je to pak tezky...to je pravda

Reagovat
vladis271

Toš ono je problém s Berlínom. V 45. ľahol popolom a vybudovali ho nanovo v jednom z najtemnejších období pre architektúru. Aspoň teda to je môj pocit, že architektonicky stojí 2. pol. 20. stor. za holú riť.

Reagovat
r.mrazik

a proto vsichni jezdi do berlina koukat na moderni architekturu...

Reagovat
vladis271

toš mea culpa.

Reagovat
r.mrazik

nesmis to brat podle slovenska...

Reagovat
Zaschrona

Budapest.

Reagovat
Mastný Chobot

tam som popravde nebol doteraz... a pritom to mám po Viedni (a Bratislave heheheh) najbližšie veľkomesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

záleží. Ja neverím na nudné mestá, keď sa mi páči v Ostrave alebo Trenčíne..by som bol píča ak by sa mi nelúbilo v Berlíne. Ale asi tam aj tak nepojdeme.

Reagovat
Swarley

zrovna Ostrava určitě není nudná...ale na beton je hnusná...

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rišty

nudné klišé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Azazelo RD

Tak tos nebyl v Jablonci.

Reagovat
Mastný Chobot

dojdite do Pezinka

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

Dobre to tam ide do sraciek. Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pf, akurát tam stavajú Kaufland

Reagovat
alcantara

Nj, to tam chyba zrovna.

Reagovat
Mastný Chobot

Carat zavretý, Mango Milošovi zatvárajú mestskí o 22.00... už to stojí za niečo len cez vinobranie

Reagovat
alcantara

Uz je znovu otvoreny...Ale bol tam riadny "natresk" cca pred dvomi mesiacmi ked som tam zabludil, presne nula ludi

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

haha Pezinok

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Tušil jsem, že jsi tak trochu hispter, ale že jsi až level „páčí sa mi v Ostrave“ hipster, to jsem teda nečekal, Laco.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Ostrava je tak strasne hnusna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
Lacko_Boh

Ten film je na slovensku zakazaný

Reagovat
patas92

Sem si předtím nikdy nevšim, že tam hraje Dano Dangl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Viac v casopise Žltý

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
frank

Van Dijk sice klíčový obranný zákrok a dobrý výkon, ale odpuštěná červená a možná i penalta. Možná mě ze stoperů tohle kolo víc zaujal Rojo, ale tam to zas devalvovalo vyrovnání Girouda. Jinak mě dost pobavila žlutá pro Matu za slavení s fanoušky - setkal jsem se s tím poprvé. To je jako opravdu podle pravidel zakázaný?

Reagovat
Usty

Dostal ji už Pedro za gól proti United.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľná kokotina.

Reagovat
frank

Díky, pro mě to byl docela šok. Zvláštní pravidlo.

Reagovat
Usty

no já původně myslel, že to bylo za to, že skopl praporek, ale asi ne

Reagovat
Swarley

jo no, je to fakt kravina...moc nechápu, čemu by to přesně mělo vadit...nějak zásadně to zápas nezdržuje...nebezpečné to sice může být, ale tak to už je volba samotného hráče...

zahazování dresu ještě nějak chápu, přijde mi to ze samotné podstaty kktina, proč bych se měl jako radovat tak, že si sundám dres...taková kktina musí být po zásluze potrestána...

Reagovat
Vrana17

V zimě bych Van Dijka jednoznačně koupil do Chelsea. Stopera ještě potřebujeme a on je ted poslední dobou asi nejlepší CB v PL tak moc není co řešit.

Reagovat
Miguel19

Omg, my potřebujeme rozehrát Zoumu a v létě se vrací Christensen a ne kupovat nějakýho Dyka..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
B3n

Vojtěch

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vtipný. Kdyby rozhodčí správně odpískal penaltu a vyloučil ho, tak se tu na něj vůbec nepějí oslavný ódy a nechtějí ho fans CFC ani LFC k sobě...

Reagovat
Hokaido

No to je zase blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost je fandit Spartě nebo Chelsea

Reagovat
Hokaido

Míval jsem tam jetě Real, to bylo teprve kombo.

Reagovat
Svatej

come on..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
Hokaido

Tohle bylo snad nejnudnější kolo PL za poslední 2 roky.

Reagovat
B3n

pff, Sunderland a WBA fantazie

Reagovat
Hokaido

Obojí na mě trochu nuda, moc jednoznačný.

Jinak City, Arsenal-ManU, Chelsea, Live takový nezáživný zápasy. Jen zápas Spurs stál za to.

Reagovat
B3n

Mám rád, když tyhle týmy někoho zničí

Z ostatních zápasů, krom Chelsea a MU, jsem viděl jen MOTD, tak nemůžu moc říct, no.

Reagovat
vitasrp

Hlavně teda pro fandy Chelsea - sepsal jsem analýzu té současné formace 3-4-3 pod vedením Conteho, tak kdo by si ji měl zájem přečíst, může tak učinit zde.

http://www.chelsea-fc.cz/10800-ocima-fanouska-analyza-formace-3-4-3

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
Pospovič

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fairplay

Co si myslíš o rotaci/zraněních..? Může podle tebe Willian nahradit Pedra, případně vidíš nějakou alternativu za Mosese či Kantého?

Reagovat
B3n

Willian podle mě v klidu může nahradit Pedra a asi i Mosese, napřed se ale musí dostat znovu do pohody. Za Kantého je tam Chalobah, ale upřímně doufám, že Kanté odehraje letos snad všechno. Spíš není žádnej levej wingback na lavičce, tam vidím asi největší problém. Jako teoreticky by to asi zvládl někdo, ale minimálně by to měl přes nohu...

Reagovat
Svatej

aina no

Reagovat
B3n

Jo no, Aina, Moses (s tím, že Aina by byl na pravé), Wilda, možná Azpi... Jak říkám, všichni by to měli přes nohu a bez zkušeností s tím postem.

Reagovat
Hokaido

Však Azpi je určitě druhej v pořadí na tenhle post, ne? Snad každej trenér ho dával na LB a fungovalo to skvěle.

Na tom RWB bych rád viděl toho Williana, protože podle mě by tam byl skvělej. Dokonce jsme si ho tady s pár lidma přáli i na klasický RB.

Reagovat
B3n

Hele, těžko říct, on je taky rozdíl mezi LB a LWB, že jo. LB zvládal skvěle, ale do ofenzivy nebyl tak dobrej a tady by se to od něj očekávalo ještě víc. Navíc teď se výborně usadil na stoperovi, tak si myslím, že kdyby teď ze sestavy vypadl jenom Alonso, tak by se to řešilo jinak a Azpi by zůstal na stoperovi.

Jako já celkem taky, myslím, že RWB by mu mohlo sedět. Ale primárně bych ho viděl spíš na Pedrově postu. Na RB by ho byla škoda, si myslím. Navíc by to byla celkem slabina ve vzduchu, ale předpokládám, že jste si ho tam přáli stejně jenom kvůli tomu, aby tam nehrál Braňko

Reagovat
Svatej

Azpi LWB nesmí hrát.. Každej trenér z něj udělal toho defenzivnějšího beka z dobrýho důvodu, vždyt on na tom míči zas tak užitečnej není a když musel utočit, nebyl nám moc k ničemu

Reagovat
B3n

No, zároveň taky z důvodu, že před ním hrál Hazard, kterej obranu flákal a naopak na druhé straně byl Willian, kterej obraně dost vypomáhal.

Reagovat
Talker

Já bych viděl spíš Williana jako náhradu za Mosese, než za Pedra. Willianovi chybí dravost a ta oddanost podnikat náběhy za obranu. Nemyslím si, že by to byl fit do té sestavy.

To odpovídá na tu otázku s Mosesem, pak tam je ještě Aina. Spíš právě by mohl sednout na wingbacka, kde by mohl být více na míči a tvořit.

Za Kanteho akorát Chalobah, případně se nabízí i posunutí Luize do zálohy a jeho nahrazení v srdci obrany Braňem/Zoumou.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
B3n

No, ono stejně teď Willian vypadá, že bude potřebovat čas. Ale nemyslím si, že by to s ním na Pedrově postu nefungovalo. Na RWB, jak jsem psal, si myslím, že by seděl pěkně.

To s Luizem mě už ani nenapadlo s tím, jak se jeho role změnila pod Contem. Dřív bych byl pro, teď už bych to raději řešil jinak, ale ono asi nebude moc jak, pokud RLC půjde hostovat, jak se psalo (a Conte ho stejně spíš vidí ofenzivněji asi) a Mikel nejspíš taky odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Wenger on Cazorla: "It is an inflammation at the back of his Achilles. My gut feeling is it will be short [term] – two weeks."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v p**i. Můj odhad je, že se vrátí někdy v březnu. A mezitím se Jack rozehrál v jednoho z nejlepších CM ligy O víkendu proti nám asi hrát nebude moct, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Jack?

Reagovat
smazaný uživatel

Wheelchair

Reagovat
SunFells

Hraje tam AM a nepřipadá mi, že by se kdovíjak rozehrál. Nebude no.

Reagovat
mr.Silver

Pls

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vladis271

aby nedopadol ako Beckham.

Reagovat
Swarley

že udělá nejdebilnější rozhodnutí kariéry a půjde do Realu? to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdebilnejsi max z pohledu fans MU. Vsak tam hral skvele, byl hlavnim faktorem titulu a jeste vic se zviditelnil. Pro jeho karieru to bylo fajn.

Reagovat
Swarley

sám později přiznal, že to byla chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jiak. Pro něj možná jo, ale pro fanoušky v Madridu, USA, Miláně a Paříži ne

Reagovat
Swarley

ok, to už je možný...ale mně zlomil jako první srdce a na to se nezapomíná!

každopádně hodně jsme se vzdálili od toho, co tím chtěl vlado říct...určitě něco o reklamní značce a průměrném fotbalistovi, nechme mu prostor na tyto fantasmagorie...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z mých oblíbených fotbalových momentů, jak na Old Trafford napálil to břevno. Resp. to vytáhl Sar? Teď nevim.

Reagovat
Swarley

ty jo, tak to mi teda teď nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

hmm, trošku vyprášil rukavice

Reagovat
Swarley

já jediné co si tak vybavuju, tak jak jde do brejku 1vs1 na gólmana, čekal bys kličku, že si to ještě dál potáhne nebo tak a on ho jen tak z prdele lehce lobne...a to bylo tuším proti Edwinovi, každopádně to je můj asi nejoblíbenější gól...

Reagovat
Swarley

https://youtu.be/JcAqNz_INVI?t=1282

akorát leda houby proti Edwinovi, ale je to prostě boží gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je boží.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=Udez65Q2Mig

to ja radsi tenhle Wazza lobik.

Reagovat
Swarley

tak tohle je legenda legend

Reagovat
andrew96

A tohle snad netřeba představovat, ale nikdy neomrzí https://www.youtube.com/watch?v=t0GESlaVNdE

Reagovat
Swarley

a najednou hrdina, pohádka o vysrané Anglii

Reagovat
Busby babes

to byl neskutecnej gol. V takovej moment, z te dalky... ale ten faul byl teda hodne vymyslenej.

Reagovat
Busby babes

a nejlepsi lob pak je samozrejme tohle: https://www.youtube.com/watch?v=UJY0qBJrpt8

Reagovat
Swarley

jako ono jich bylo hodně, u Rooneyho si pamatuju dva, Scholes tak dal minimálně dva nádherné...

ale tohohle je skvělá i ta oslava

Reagovat
Busby babes

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Beckham#Career_statistics

Kdyz koukni na ty statistiky, tak u nas podaval lepsi vykony. I kdyz samo goly nejsou vsechno. I tech trofeji mel vic.

Tezko hodnotit to zviditelneni, uz u nas byl globalni star, i diky Victorii a tak. Ale asi budes mit v tomhle pravdu. Nicmene mi prijde, ze prave diky tomu, jak se vic zacal soustredit na ty mimofotbalove aktivity, tak prave fotbalove sel dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako o tom žádná, fotbalově byl na vrcholu u vás a pak jestli se nepletu tak měl lví podíl právě na tom titulu, který Real získal po několika letech?

Reagovat
Busby babes

jo, vyhrali titul rok pred Beckhamovym prichodem a pak v jeho posledni sezone. Byl to vlastne jeho jedinej ttul v Realu.

Reagovat
r.mrazik

mene videa,vice treningu!!!!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
B3n

Jinak, kde je kritika Biliča za to, že stáhl nejlepšího hráče ofenzivy za DMko, když potřebovali bránit a nevyšlo jim to, jak u Josého ?

Reagovat
Zaschrona

Moyes stavel Anichebeho na kridlo celkem casto uz v Evertonu, Usty. I tam zacinal hrat celkem slusne, nez mu zlomil nohu Nolan a pak se do toho dlouho nemohl dostat.

Reagovat
Usty

máš pravdu

Reagovat
r.mrazik

jinak OT k westwordu....minuly dil a linka kolem ty cernosky me dost nasrala a prislo mi to totalne pitomy...snad posledni dily budou lepsi...ale tohle bylo totalne mimo...

zatim porad slusny...ale...hmm

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.com/sport/football/38069036

Serge Aurier: PSG defender refused entry to UK before Arsenal game

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
B3n

Auriera v UK nechceme

Reagovat
mr.Silver

dobre mu tak blbeckovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Nikdy jsem nemyslel, že se dočkám toho, že Anichebe bude hráč kola. Ale jako zahrál dobře, o tom žádná.

Ještě teda k břídilům, rád bych napsal celý Crystal Palace. Nechat si dát winner proti City po rohu po zemi na přední tyč, kde nikdo nebyl, takže míč prošel až na malý vápno k Yayovi, kterej to zametl do prádzný kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

If Newcastle defeats Blackburn Rovers on Saturday at St. James’ Park Rafa Benitez will be the first manager in Newcastle’s long 124 year history to have won 10 games in a row.

Rafa může přepsat dějiny.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

.... v druhé lize - král!

Reagovat
Busby babes

konecne nasel soutez, na kterou staci.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni vtipný ani jako joke

Reagovat
Busby babes

ale no tak. dyt vis jak to s Rafou mam.

Reagovat
Le Gunner

Očividně je tam spíš převyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je Arrival lepší jak Interstellar? Popřípadě jestli stojí na něj jít do kina?

Reagovat
blade115

Ne, ano.

Reagovat
Usty

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

btw když jsme u sci-fi tak the Expanse je naprosto skvělé..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ano (aspoň mě se to líbilo víc), ano

Reagovat
pepinho2

OT: Nemáte někdo nějaký graf o fotbale? Je jedno, čeho konkrétně se bude týkat.Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

"S gurážou proti systému!", povedali si chalani a prihlásili sa do parlamentných volieb

Reagovat
smazaný uživatel

a voliči řekli YOLO! a dali jim 8 %

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nas profesor ten zas dnes bude vyzerat na party

Reagovat
pingla

Zákrok kola jednoznačně Heaton proti střele Rondona.... Usty

Reagovat
didosh

OT:Neví někdo kde sledovat hokej Vitky-Kometa?díky

Reagovat
didosh

Ty vole! Hore je to samé OT.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus google

Reagovat
Le Gunner

hokejka?

Reagovat
smazaný uživatel

Zuajímavé, tlstý Anichebe na krídle....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wow, google služby dole, to tu dlouho nebylo

Reagovat
Cobra

Dá se to nějak obejít? Aby mě prohlížeč jel normálně? Jestli neuvidím zápas Spurs, tak budu vytočený

Reagovat
smazaný uživatel

přes jiný server jinde než v CZ/SK

Reagovat
Arbiter

takže přes nějaký proxy server...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, http proxy, socks, vpn protokoly atd.

Reagovat
Cobra

Teď jsem vytočený, že jsem ten zápas viděl. Shit!

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžete už postúpiť, či?

Reagovat
Mastný Chobot

aha vidím

Reagovat
Cobra

Ne. Rozhodují vzájemné zápasy.

Reagovat
ElectrickMann

I YouTube

Reagovat
Arbiter

šak komu si myslíš, že YT patří?

Reagovat
ElectrickMann

mně ty tupé hovado

Reagovat
Whitemedia

Hodinu bez Youtube a Google a já jsem normálně v háji všichni tady umřeme

Reagovat
Arbiter

to si právě nemyslím, naopak za devět měsíců čekám enormní nárůst české populace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

To se narodi tedy mraky pravych ruk...

Reagovat
B3n

Reagovat
Godwinson

Myslíš, že Češi neumí používat záložky, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
I am Mancunian

Twitter ide, takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

To i livesport funguje na googlu?

Reagovat
R.Meireles

Nikdo neví, co se děje. Nejde to vygooglit

Reagovat
nani92

akože útočiť na štadiony, ulice, dvojičky a pod. chápem..ale útoky na internety?

Reagovat
Arbiter

klid, google normálně jede, jen ne na Slovensku a v ČR

Reagovat
nani92

aj teroristi vedia, kde sú najkrajšie ženy, tak nám BA a PRahu nechajú na pokoji a pohrozia len na internete

Reagovat
smazaný uživatel

efsearch > google

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Edgewalker

dostanu se přes to na gmail

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

tys to schválně zprovoznil, abys to mohl napsat, co?

Reagovat
Whitemedia

Už to pár dnů jede.. takže jedině, že by ty google servery zrušil sám owny

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk důle

Reagovat
Zaschrona

se mi libi, jak porad nemas v seznamu krestni jmeno Busby babes, impa,... i dalsich

Reagovat
Kaze

Reagovat
Maresma

doplnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
R.Meireles

6 zajímavějších zápasů a na čt4 dávají real

Reagovat
Whitemedia

Je to dobrý, dinosaurus funguje

Reagovat
Arbiter

nelži

Reagovat
Whitemedia

vždyť nelžu, už ho tu asi 15 minut pařím

Reagovat
Zaschrona

OT: pres co ted nejlip vyhledavat, kdyz teda umrel Google?

Reagovat
Whitemedia

Většina se očividně nahrnula na seznam, protože tomu se od té doby taky nechce moc načítat

Reagovat
Zaschrona

Tam jsem nebyl asi tak 5 let, ani me teda jako alternativa nenapadl.

Reagovat
Wat

Ale jako strašnej nezvyk.

Reagovat
nani92

bing

Reagovat
ďuriLFC

Dunčo.sk

Reagovat
smazaný uživatel

pekne po starom, knizky.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

meli jste jit do hospody jak ja, a zadneho vypadku byste si ani nevsimli.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
andrew96

Samý asociál tady

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel tam clovek nemuze porad.

Reagovat
B3n

Měls zaracha ?

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
mr.Silver

Borussia - Legia je asi nejzabavnejsi zapas ever

Reagovat
Godwinson

Ten Odjidja hraje v Legii? Wtf Taková FM hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, je tu někdo z webu Chelsea-fc.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ano

Reagovat
smazaný uživatel

proč bohužel

Reagovat
Kovi81

protoze je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá

Reagovat
B3n

Ne, že by většina lidí, co přispívá na forum na tom webu byla jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam dostal ban jen zato že sem psal pravdivé názory a admini to nemohli vystát

Reagovat
B3n

Tak to gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zkušenosti vím, že ten kdo píše o svých pravdivých názorech veřejně a takto neochvějně, většinou píše strašné koniny.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

to tak býva, žijeme v ilúzii slobody

Reagovat
Busby babes

tak ona svoboda nespociva v tom, ze prijdu k tobe domu a budu ti tam vykladat picoviny.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Dnes si Nepochopený_Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

jen jsem ti chtel naznacit, ze to, ze nekde na netu dostanes ban neznamena nejake omezeni svobody.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, ďakujem teda

Reagovat
Busby babes

neni za co.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mr.Silver

Bozi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Boží zápas? Slušný amaterizmus povedal by som.

Reagovat
Whitemedia

Boží amatérismus

Reagovat
Pinturicchio

Bobby

Reagovat
B3n

Tottenham are the only club to express concern to the Football Association about Chelsea coach Steve Holland becoming a permanent member of Gareth Southgate’s back‑room staff.

Reagovat
Mimalu

Spurs are worried that if Holland is appointed part time he will have inside knowledge on their players’ fitness and abilities which he can pass on to his colleagues at Chelsea.

poněkud přehání

Reagovat
B3n

Jako já to do určité míry chápu, teoreticky by se to stát mohlo a Chelsea by to potom dávalo jakous takous výhodu. Ale to by museli spolu hrát krátce po repre pauze, zaprvé. Zadruhé tuším, že s tím nikdy předtím nebyl problém. Za třetí mi příjde vtipný, že to vadí jenom Spurs. A všichni víme, kdo je čtvrtej, že jo.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, trošku paranoia

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Maresma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele