Valdés chce opustit Old Trafford, nebrání se ale setrvání v Anglii

28.10.2015, 19:00
Aktuality
Víctor Valdés nehraje důležitou roli v dalších plánech manažera Manchesteru United Louise van Gaala a chystá se z Old Trafford odejít. Španělský brankář by pak rád zamířil do některého dalšího anglického celku...

33letý Valdés spojil drtivou většinu kariéry s Barcelonou a dlouhé roky byl jasnou jedničkou mezi tyčemi katalánského klubu. To se změnilo až v první polovině roku 2014, nejprve se rozhodl vyzkoušet zahraniční angažmá a od tohoto kroku ho následně neodradilo ani vážné zranění kolena, které utrpěl koncem března.

Zranění mu znepříjemnilo hledání nového zaměstnavatele a práci si našel až letos v lednu, kdy se upsal Manchesteru United. Do této chvíle nastoupil jenom ke dvěma duelům Premier League, na čemž se s největší pravděpodobností už nic nezmění. Jedním z důvodů je David de Gea, dalším pak ne právě ideální vztahy s Van Gaalem. Valdés dle jeho názoru do klubu nezapadl, nepomohl si ani tím, když odmítl nastoupit za rezervní tým a nefiguruje v dalších plánech někdejšího kormidelníka Barcelony nebo Bayernu Mnichov.

Na podzim před Valdésem dostal přednost dokonce i mladý Sam Johnstone a odchod někdejšího španělského reprezentanta se tak jeví jako jasná záležitost. V létě měl o jeho služby zájem Beşiktaş, nyní vše monitoruje například Newcastle.

"Sázíme na to, že ho klub nechá odejít. Premier League je hodně atraktivní a Valdés chce zůstat, protože se v Anglii perfektně adaptoval, ale dveře nezavíráme žádné variantě. Do otevření dalšího přestupního termínu stále zbývají dva měsíce a aktuálně nemáme nic konkrétního, ale úmyslem je opustit Manchester United," prohlásil agent Gines Carvajal, jehož klient má smlouvu do konce sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (1023)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele