Brankář Valdés odejde z Barcelony až za rok

Víctor Valdés odejde z Barcelony až po nadcházející sezoně. Jednatřicetiletý španělský brankář už dříve oznámil, že chce katalánský klub opustit a nyní uvedl, že tak učiní příští léto po skončení smlouvy.

Brankář Valdés chce z Barcelony odejít kvůli velkému tlaku

Dlouholetý brankář Barcelony Víctor Valdés už nechce dál snášet enormní tlak, kterému musí jako jednička katalánského velkoklubu neustále čelit. To je podle jednatřicetiletého gólmana jediný důvod, proč odmítl s Barcelonou prodloužit smlouvu, která by mu měla vypršet v roce 2014.

Valdés dostal za vyloučení v El Clásicu čtyřzápasový trest

Brankář Barcelony Víctor Valdés dostal čtyřzápasový zákaz startů ve španělské lize za červenou kartu, kterou obdržel za urážky rozhodčího po sobotní porážce 1:2 na hřišti Realu Madrid. Katalánský velkoklub okamžitě oznámil, že se proti trestu odvolá.

Valdés neprodlouží smlouvu a v Barceloně nejspíš v létě skončí

Dlouholetá brankářská jednička Barcelony Víctor Valdés klub po sezoně nejspíš opustí. Jednatřicetiletý gólman prostřednictvím svých agentů oznámil, že s katalánským celkem neprodlouží smlouvu platnou do roku 2014. Podle španělských médií ho Barcelona nejspíš v létě prodá.

Baby-boom v Barceloně

Hráčům Barcelony se v poslední době vede nejen na hřišti, na němž v pěti odehraných ligových kolech ještě neprohráli, ale i v osobním životě a zdá se, že vedení klubu bude muset brzy otevřít jesličky pro potomky svých hvězd. Hned pětice manželek a přítelkyň hráčů katalánského velkoklubu je totiž v současné době těhotná.

Valdés kroutí hlavou nad kritikou španělského kouče Del Bosqueho

Španělský brankář Víctor Valdés nechápe kritiku, která přes postup do čtvrtfinále mistrovství Evropy směřuje na tým úřadujících světových a evropských šampionů a především na trenéra Vicenteho del Bosqueho.

Valdés může proti Plzni překonat klubový rekord v neprůstřelnosti

Brankář Barcelony Víctor Valdés může v úterním zápase Ligy mistrů s Plzní překonat klubový rekord v neprůstřelnosti, který od sezony 1972/73 drží Miguel Reina. Odchovanec katalánského týmu neinkasoval už osmkrát v řadě a k rekordnímu zápisu mu chybí vydržet bez obdržené branky ještě 37 minut.

Del Bosque dá příležitost náhradnímu brankáři

Španělský trenér Vicente del Bosque pravděpodobně v posledním utkání evropské kvalifikace proti Skotsku nepostaví do branky kapitána Ikera Casillase. Brankář Realu Madrid tak přijde o možnost vyrovnat v úterý rekord jednoho ze svých předchůdců Andoniho Zubizarrety v počtu odehraných zápasů za národní tým. Španělé přesto věří, že skupinu uzavřou bez ztráty bodu, čímž by zvýšili naděje českých fotbalistů na postup do baráže o ME.

Barcelona přišla na tři týdny o brankáře Valdése

FC Barcelona se bude muset zhruba tři týdny obejít bez brankáře Víctora Valdése. Devětadvacetiletý španělský gólman si podle agentury SID poranil levé koleno a zřejmě vynechá utkání Ligy mistrů proti Arsenalu.

Španělský brankář Valdés bránil reprezentačního kolegu Casillase

Španělská reprezentace ještě nemá definitivně jasno, kdo bude její brankářskou jedničkou pro nadcházející MS. Trenér Vicente del Bosque dlouhodobě sází na Ikera Casillase z Realu Madrid, ten však v minulém přípravném duelu se Saúdskou Arábií hrubě chyboval. Reprezentační kolega mezi tyčemi Victor Valdés z konkurenční Barcelony se ho zastal.

Podle Laporty by Valdes měl jet na šampionát

Victor Valdes už několik let patří k oporám Barcelony, přesto se zatím nedočkal startu za španělskou reprezentaci. V týmu trenéra Del Bosqueho je mezi tyčemi veliká konkurence, prezident Barcelony Joan Laporta ale míní, že na mistrovství světa by brankář jeho klubu neměl chybět.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Barcelona prodloužila smlouvu s Valdésem

Brankář Víctor Valdés podepsal s Barcelonou novou smlouvu do roku 2014. Dlouholetá jednička španělského mistra se s vedením dlouho nemohla dohodnout na podmínkách, ve čtvrtek večer však podle španělského tisku skončila jednání úspěchem.

Valdes z Barcelony neodchází, prohlašuje agent

Victor Valdes jedná s Barcelonou o nové smlouvě, ta současná mu vyprší už příští léto. Podle španělských médií jsou požadavky hráče od nabídky klubu hodně vzdáleny a 27letý brankář je údajně na odchodu. Jeho agent to popírá.

Valdés je připraven i na penalty

Brankář Barcelony Victor Valdés se dnes večer může stát jednou z ústředních postav finálového zápasu Ligy mistrů. Sám gólman tvrdí, že jej zajímá pouze výhra, a je připraven týmu pomoci i v případě pokutových kopů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele