Další články

Slavia si pojistila služby brankářské jedničky Koláře

Slavia si s předstihem pojistila služby brankářské jedničky Ondřeje Koláře. Osmadvacetiletý gólman prodloužil s pražským klubem smlouvu do roku 2027, původní kontrakt mu měl v Edenu vypršet po nadcházející sezoně. Vršovičtí o tom informovali na svém webu.

Jak se po osobním vyhoření vrátit do formy, popisuje Ondřej Kolář

Po turbulentním období se Ondřej Kolář (28) v uplynulém ročníku vrátil na post brankářské jedničky Slavie a po dvouleté pauze je se spoluhráči připraven vrátit titul do Edenu. Co prožíval těsně před klíčovou penaltou Ladislava Krejčího na Letné? Jak důležitá pro něj byla dlouhá série bez prohry v derby? Co pomohlo k návratu slávistického srdce do kabiny? A jaký je jeho aktuální vztah a postoj k národnímu týmu? To všechno jsme s ním probrali na dálku z herního soustředění v Rakousku.

Kolář: Vážíme si podpory fanoušků. Bylo to, jako kdybychom hráli doma

Brankář Ondřej Kolář ze Slavie po vítězném finále domácího poháru se Spartou (2:0) ocenil fanoušky vršovického celku. Zápas se hrál na Letné, výhodu klasického domácího prostředí ale Sparta neměla, neboť oba kluby dostaly pro své příznivce stejný počet vstupenek.

Kolář: Jestli budou hrát Pardubice takhle, nemusí mít strach ze sestupu

Přestože vedoucí Slavia zvítězila v 18. kole první ligy v Pardubicích 2:0, brankář hostů Ondřej Kolář poslední tým tabulky vyzdvihl. Podle něj se Východočeši nemusí bát o sestup, pokud budou hrát tak jako dnes. Přiznal, že výkon jeho týmu nebyl kvůli hře domácích optimální. Kolář také pochválil svého tchána a šéfa Pražanů Jaroslava Tvrdíka za to, že na nově zrekonstruovaném Stadionu Arnošta Košťála fandil přímo z hostujícího "kotle".

Perné chvíle, ale ten nahoře nám pomohl, řekl brankář Kolář o zákrocích v závěru

Brankář Ondřej Kolář dvěma zákroky v nastavení pomohl Slavii udržet výhru 1:0 nad kosovským mistrem Ballkani v pátém kole Evropské konferenční ligy a naději na postup ze skupiny. Osmadvacetiletý gólman stále věří, že Pražané nakonec projdou do jarní vyřazovací fáze soutěže, byť nemají situaci jen ve svých rukou.

Kolář se v Kluži představí už potřetí, vybavují se mu příjemné vzpomínky

Před třemi lety brankář Ondřej Kolář chytil v Kluži penaltu a pomohl Slavii k výhře 1:0 v úvodním utkání závěrečného předkola Ligy mistrů. Sedmadvacetiletý gólman věří, že Pražané na půdě rumunského šampiona uspějí i ve čtvrtečním zápase 4. kola Evropské konferenční ligy a nastartují se po dvou soutěžních porážkách po sobě.

Kolář: Čekání jsem kousal těžce, věřím, že zase budu chytat

Brankář Ondřej Kolář připustil, že těžce snášel dlouhé čekání na to, až se zase vrátí mezi tyče. Sedmadvacetiletý gólman si v 10. ligovém kole proti Liberci připsal první soutěžní start od konce dubna a těšilo ho, že Slavii pomohl k vítězství 3:0. Zároveň byl rád, že si v závěru udržel čisté konto.

Chceme si vzít první místo zpět, řekl před šlágrem v Plzni brankář Kolář

Brankář Ondřej Kolář věří, že Slavia je po nepovedeném vstupu do jarní části části sezony už znovu zpět v optimální formě a nedělní šlágr 27. ligového na půdě vedoucího týmu tabulky Plzně zvládne vítězně. Pražský obhájce titulu si podle sedmadvacetiletého gólmana chce před nadstavbou vzít zpět první místo, na které ztrácí bod...

Dlouho jsem na návrat čekal, vyšlo to se vším všudy, řekl Kolář

Po čtyřech měsících dostal brankář Ondřej Kolář znovu šanci mezi tyčemi a svůj zápasový návrat ozdobil čistým kontem, kterým pomohl Slavii k výhře 1:0 nad Bohemians 1905 ve 22. kole první ligy. Sedmadvacetiletá nedávná jednička Pražanů připustila, že na tento okamžik dlouho čekala.

Gólman Kolář má po duelu v Karviné zlomené žebro, Kúdela bude mimo tři týdny

Brankář Slavie Ondřej Kolář si z nedělního utkání 6. kola první ligy v Karviné odnesl zlomené žebro. Jak dlouho bude šestadvacetiletý gólman mimo hru, klub neuvedl. Obránce Ondřej Kúdela bude kvůli poraněnému kotníku bez tréninku zhruba tři týdny. Český šampion o tom informoval na svém twitterovém účtu.

Hodil jsem klukům klacek pod nohy, litoval slávistický brankář Kolář

Brankáři Slavie Ondřeji Kolářovi bylo po prohře 0:2 v úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů v Budapešti proti Ferencvárosi do breku. Mrzelo ho, že mu těsně před pauzou za bezgólového stavu po malé domů od obránce Tarase Kačaraby míč smolně přeskočil nohu a skončil v síti. Reprezentační gólman litoval, že tím spoluhráčům hodil klacek pod nohy.

Kolář je nejlepším brankářem ligové sezony, mezi obránci vyhrál Kúdela

Ondřej Kolář obhájil vítězství v anketě o nejlepšího brankáře sezony první ligy. Mezi obránci zvítězil jeho spoluhráč ze Slavie Ondřej Kúdela. Rozhodlo o tom hlasování trenérů a kapitánů ligových klubů a vybraných novinářů. Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí první a druhou ligu, o tom informovala v tiskové zprávě.

Reprezentanti ze Slavie dostanou na poslední dvě ligová kola volno

Slavia ve zbylých dvou kolech prvoligové sezony nepostaví hráče, kteří by mohli být nominováni na nadcházející mistrovství Evropy. Pražané jim po čtvrtečním vítězném finále domácího poháru dají na žádost trenéra české reprezentace Jaroslava Šilhavého volno. Informoval o tom předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Kolář: Kdybychom dostali gól, už bychom se asi dostávali do zápasu těžko

Brankář Ondřej Kolář podržel fotbalisty Slavie ve finále domácího poháru v Plzni dvěma zákroky v první půli a nasměroval je k pozdější výhře 1:0. Šestadvacetiletý gólman připustil, že Pražanům úvod vůbec nevyšel a pokud by inkasovali, těžko by se dostávali zpět do utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele