Slavia dotáhla příchod brankáře Koláře, vrací se útočník Tecl

Slavia Praha dotáhla přestup brankáře Ondřeje Koláře z Liberce. Třiadvacetiletý gólman úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a s úřadujícím českým mistrem podepsal smlouvu do 30. června 2021. Do Slavie se předčasně vrátil útočník Stanislav Tecl, který měl původně do konce sezony hostovat v Jablonci.

Slavií posílí obránce Kúdela a gólman Kolář z Liberce

Slavia Praha získala hned dvě posily z Liberce. Úřadující ligový mistr angažoval ze Slovanu obránce Ondřeje Kúdelu, který podepíše v Edenu smlouvu do června 2020, a velmi blízko je i přestup brankáře Ondřeje Koláře. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Liberec začal přípravu s Holoubkem, nechyběli Kolář s Coufalem

Fotbalisté Liberce zahájili zimní přípravu na jarní část sezony s novým realizačním týmem v čele s Davidem Holoubkem, nástupcem Jindřicha Trpišovského, který odešel do Slavie. Nový kouč Slovanu už neměl na prvním tréninku záložníka Jiřího Kulhánka, jehož si stáhla zpět z hostování Sparta. Naopak nechyběli brankář Ondřej Kolář a kapitán Vladimír Coufal, o jejichž možném odchodu se spekuluje.

Kolář si natáhl sval, přesto zasáhl a zachránil Liberci bod

Udělal krok za zeď, navíc podklouzl a natáhl si lýtkový sval. Přesto brankář Ondřej Kolář stačil deset minut před koncem zápasu zasáhnout proti povedené střele Josefa Jindřiška z přímého kopu těsně za vápnem a zachránil tak fotbalistům Liberce bod za bezbrankovou remízu v utkání 15. ligového kola na stadionu Bohemians 1905. Nerozhodný výsledek považoval za zasloužený.

Kolář se učil od Hrušky, teď oba zařídili remízu v Liberci

Když ještě hrál v dorostenecké a juniorské lize, snažil se liberecký brankář Ondřej Kolář něco přiučit od Aleše Hrušky, který tehdy působil v Příbrami. Dnes se oba gólmani sešli proti sobě a měli hlavní podíl na tom, že dohrávka 9. kola fotbalové ligy mezi domácím Slovanem a Mladou Boleslaví skončila 0:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele