Kolář je nejlepším brankářem ligové sezony, mezi obránci vyhrál Kúdela

24.05.2021, 17:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
kilobyte

Dát góla Slavii je těžké i slávisti s tím mají problém. Dali jenom 4, ale stejně je to v lize nejvíc.

Reagovat
bunnovv

Nejlepší záložník a hráč asi Stanciu a trenéra bych dal Svědíkovi. Útočníka bych se nebál dát klidně Doležalovi, ale i Kuchat nebo Schranz by si to zasloužili

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezal mel slusny zaver ale zbytek sezony byl marny tak nejak ve svem stylu. Za me Schranz

Reagovat
meno

Záložníka Provodovi, útočníka Hložkovi a Hložek hráč sezony. Trenér jasnej.

Reagovat
clinger

Hložek za co?

Reagovat
meno

Za to, že bez něj (a Krejčího 2, ale toho míň) by Sparta nebyla druhá, ale tak někde u Plzně. Je mu -náct a táhne Spartu už druhým rokem. Frajer má letos za 18 zápasů 11 gólů a 7 asistencí (Nejlepší bod/zápas poměr), má vysokej počet příhrávek (14,3 na zápas, Kuchta třeba jenom 12,5) a je přesnej (72,9 %, Kuchta 71,5). 3. nejvyšší počet příhrávek do gólových pozic (lepší je jenom Jawo a Poznar) 2x víc driblingů než Kuchta a třeba i o 2 víc než Stanciu a je v nich úspěšnejší než Sima, Kuchta, Stanciu nebo Olí. Je zhruba na úrovni Buchy. Loni měl driblingů dokonce nejvíc v lize se 72% úspěšností a měl jeden z nejlepších body/zápas podíl - 0,4.

Reagovat
7kaka7

Jako kdyby nebyl půl roku zraněnej tak má 20+ gólů a není o čem. Ale takhle odehrál půlku zápasů a ještě se v 1/3 z nich spíš trápil (co na tom že ve 2/3 byl výbornej, na hráče sezony to není).

Reagovat
meno

Super, půlku zraněnej, třetinu ze zbylý půlky, co odehrál se trápil a stejně patří ve všech klíčových statistikách k nejlepším, má bod na zápas, což je o nějakých 40 % lepší než Sima, který je hned za ním, a táhne Spartu. Bez něj a Krejčího by byli v hajzlu, Vrba nevrba. Jestil nemá bejt hráč sezony on, tak nikdo. My jsme sice dominantní, ale nejlepší výkony prostě podává on.

Reagovat
7kaka7

No já souhlasim, že drží pomyslný titul nejlepší hráč ligy....ale hráčem sezony by měl být někdo kdo odehrál většinu zápasů a podává konstantě dobré výkony...protože třeba statistika bod za zápas může být menším počtem zápasů dost ovlivněna.

Jinak souhlas, nebýt jeho zranění, dost možná by trenér byl pořád Kotal (+ k tomu neodejít Kanga, tak by byl Kotal ještě trenér za mě tak na 99%), protože mu na něm stál útok ještě víc než Vrbovi.

Reagovat
DieFohlenBMG

Všechny ty neskutečný statistiky mají jednoho společného jmenovatele. A jeho jméno neumí na Západě vyslovit. Křestní jméno Henry.

Reagovat
mistr129

Musíš jim to na západě napsat jako Tätsel, pak to vysloví v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslím že jen na západě

Reagovat
Slavia10

Myslím si, že letos Kolář opravdu půjde. Už se dlouho mluví o tom, že to ma slíbeno, že pokud přijde aspoň trochu slušná nabídka, tak letos může opravdu jít. A pokud sni o te Francii a pokud vy Sima odešel za tu obří částku co se říká, tak bych se spokojil s 5-6 mega za Koláře od Nice. Vím že by z něj šlo dostat více, ale jestli si to tak moc přeje chytat za Nice, tak pokud přijde balík za Simu, tak bychom mohli Kolářovi udělat větší ústupek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nesel Kolar za vic nez Sima

Reagovat
Dru Zeree

Sima přišel za 3 miliony korun, takže na něm se vydělá balík tak jako tak.

Reagovat
JacksLFC

to tezko. Letos mel 3/4 sezony otresnych. Chytil jen co ho trefilo, XY pi**in, chyb apod. Az ted po zraneni chyta hodne solidne zase... A kazdej jinej klub vidi, ze mu sla cena dolu, takze nikdo ti uz za kolare nenabidne 15 mio Eur. Budem radi kdyz da nekdo 10.

Sima pod 25 podle me nepude, kdyz se o nej udajne uchazi 4-5 britskych klubu, tak to tu cenu vysponuje. Hlavne at ho prodaj, takovej hype nikdy uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to vyhlašují už před posledním kolem, které může ještě totálně zamíchat s pořadím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Imos

možná protože poslední kolo zas tak nezamíchá s pořadím celosezónního ocenění?

Reagovat
dondinho

To se líbí se uživatelům: Glen Kamara, Steven Gerrard, Glasgow Rangers

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele