Koláře vylekala gólová dorážka, nečekal, že bude ofsajd

Už čtvrtou nulu ze sedmi zápasů v této sezoně Evropské ligy udržel slávistický brankář Ondřej Kolář, přestože zápas s Genkem na úvod vyřazovací části byl na obou stranách plný šancí. Nejvíce čtyřiadvacetiletému Kolářovi zatrnulo po hodině hry, kdy hostující kapitán Leandro Trossard dorazil míč do slávistické sítě, jelikož si myslel, že o ofsajd nepůjde.

Štěstíčko bylo na mé straně, řekl slávistický hrdina Kolář

Brankář Ondřej Kolář předvedl v dnešní dohrávce 19. ligového kola v Jablonci možná vůbec nejlepší výkon od svého lednového příchodu do Slavie a výrazně pomohl týmu na závěr podzimu k výhře 2:0. V první půli chytil nejméně tři velké šance, a když už krátce po přestávce inkasoval, rozhodčí Ondřej Berka po zhlédnutí videozáznamu gól Miloše Kratochvíla kvůli předchozímu faulu odvolal.

Po dlouhé době nám nevyšel zápas, řekl brankář Slavie Kolář

Brankář Ondřej Kolář několika zákroky podržel Slavisty, porážce 0:2 v Bordeaux v předposledním pátém kole skupiny Evropské ligy ale ani on nezabránil. Čtyřiadvacetiletý gólman připustil, že Pražany svazovala možnost zajistit si předčasně postup a nehráli dobře. Věří, že se slávisté z chyb poučí a za 14 dní na závěr skupiny doma porazí Petrohrad.

Nuly jsou zásluha kluků, jsou jak zeď, chválí obranu Slavie Kolář

Ačkoliv slávisté dali ve čtyřech zápasech Evropské ligy jen dva góly, mají na kontě sedm bodů. A to především zásluhou skvělé obrany, která inkasovala jediný gól. To se z 48 účastníků povedlo už jen Chelsea. Podle slávistického brankáře Ondřeje Koláře jsou jeho tři vychytané nuly zásluhou zejména pevné defenzivy, která dosud dovolila soupeřům jen tři střely mezi tyče.

Mikula podle brankáře Koláře hned věděl, že dostane kartu

Slávistický brankář Ondřej Kolář označil za správné rozhodnutí, když sudí Radek Příhoda ve 12. minutě dnešního šlágru české ligy v Liberci ukázal domácímu Janu Mikulovi druhou žlutou kartu a vyloučil ho. Hostující gólman uvedl, že ho obránce Severočechů ve skluzu trefil do ramene a pak do hlavy. Kolář si nejdříve myslel, že bude muset střídat, ale nakonec zápas dochytal a přispěl k výhře hostů 1:0.

Trefil to milimetrově, řekl po gólu z první střely na bránu Kolář

Slávistický brankář Ondřej Kolář prožil v 2. kole základní skupiny Evropské ligy v Petrohradu hodně nešťastné utkání. Skoro 80 minut sledoval, jak jeho spoluhráči zahazují jednu šanci za druhou, a pak inkasoval od střídajícího Alexandra Kokorina z první střely Zenitu mezi tyče rozhodující gól, s nímž jen těžko mohl něco dělat. Za výkon na stadionu ruského favorita vysekl spoluhráčům poklonu.

Brankář Kolář: Bolí to moc, protože jsme v dvojzápase byli lepší

Brankáře Ondřeje Koláře bolela porážka 0:2 a vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů o to víc, že hráči Slavie podle něj na Dynamo Kyjev měli. Překvapilo ho, když polští rozhodčí v odvetě po chvíli odvolali vyrovnávací gól Stanislava Tecla, ale jinak se k sudím nechtěl příliš vyjadřovat.

Kolář vidí šance 50 na 50 a věří, že pomůže čistým kontem

Podle brankáře Ondřeje Koláře jsou šance na postup slávistických hráčů přes Dynamo Kyjev po domácí remíze 1:1 stále naprosto vyrovnané. Třiadvacetiletý gólman věří, že spoluhráčům v úterní odvetě 3. předkola Ligy mistrů v ukrajinské metropoli pomůže čistým kontem.

Slavia prodloužila smlouvu s brankářem Kolářem do června 2022

Slavia Praha o rok prodloužila smlouvu s brankářem Ondřejem Kolářem. Třiadvacetiletý gólman se úřadujícímu vicemistrovi nově upsal do 30. června 2022 a kontrakt neobsahuje žádnou výstupní klauzuli.

Znamená to pro nás hrozně moc, řekl po triumfu Slavie Kolář

Triumf ve finále MOL Cupu proti Jablonci má pro brankáře Slavie Ondřeje Koláře obrovský význam i kvůli trenérovi Jindřichu Trpišovskému, jehož zimní příchod do klubu sebou přinesl velká očekávání. Koláře proto těší, že se tyto ambice povedlo naplnit ziskem trofeje a že k tomu sám pomohl důležitým zákrokem v úvodu finále.

Kolář: Musíme čekat, že Plzeň zaváhá dvakrát a my ji porazíme

Pro brankáře Ondřeje Koláře měl dnešní ligový šlágr v Liberci speciální příchuť, neboť právě ze Slovanu v zimě přestoupil do pražské Slavie. Po utkání se ale příliš radovat nemohl, červenobílí totiž na severu Čech jen remizovali 0:0 a pět kol před koncem soutěže se jim vzdálila obhajoba titulu. Na vedoucí Plzeň ztrácejí sedm bodů.

Kolář posadil Spartu na koně a pak děkoval spoluhráčům

Zatímco v předchozích jarních zápasech držel brankář Ondřej Kolář svými zákroky fotbalisty Slavie nad vodou, v derby na Spartě neměl svůj den. Během první půle třikrát inkasoval, z toho dvakrát lacině, a proto po remíze 3:3 děkoval spoluhráčům, že dokázali třígólové manko smazat.

Bývalí hráči Liberce v dresu Slavie vypsali odměnu, čeká je sushi

Brankář Ondřej Kolář je jedním z šesti slávistických fotbalistů, kteří v minulosti působili v Liberci, takže dnešní čtvrtfinálový zápas domácího poháru proti Slovanu prožíval více, než je obvyklé. Za výhru 2:0 slíbili spolu s ostatními někdejšími hráči severočeského klubu do kabiny občerstvení včetně sushi.

Slavia pod Trpišovským změnila kurz. Nesmíme ale uhnout, ví před jarem kouč

Pražská Slavia prošla přes zimu výrazným "poliberečtěním" a pomalu vstřebává náročný způsob hry, který vyžaduje kouč Jindřich Trpišovský. Ten zkouší s týmem vícero rozestavení a chce se přiblížit totálnímu fotbalu. Na co to bude na jaře sešívaným stačit?

Liberec zahajuje novou éru. Kouč Holoubek je nadšený z posil a přeje si Evropu

Pod Ještědem došlo v zimě k razantním změnám. Ani odchod sportovního ředitele, trenéra a nejlepších hráčů však neznamená, že by Slovan rezignoval na ambice. Tým i kouč Holoubek věří v evropské poháry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele