Köln bude bojovat o návrat Podolského

Lukas Podolski je v Bayernu Mnichov nespokojený a chce v zimě změnit klub. Toho by rád využil 1. FC Köln, útočníkův předchozí zaměstnavatel, a Podolského přivedl zpět. Jenže Bayern nechce německého reprezentanta nechat odejít.

Podolski se rozhodnul, v zimě chce odejít z Bayernu

Lukas Podolski není pro trenéra Bayernu Jürgena Klinsmanna hráčem základní sestavy, s čímž není vůbec spokojen. Německý reprezentant se svou situaci rozhodl řešit - vedení klubu už požádal o zimní přestup.

Podolski si o místo v základní sestavě neřekl, je to jenom na něm

Lukas Podolski se v posledních zápasech prosadil do základní sestavy Bayernu Mnichov, není to však dáno jeho formou, ale zraněním Luky Toniho. Italský kanonýr se již brzy vrátí na hřiště a podle trenéra Jürgena Klinsmanna to bude znamenat jediné - Podolski opět usedne na střídačku...

Podolski v zimě z Bayernu zřejmě neodejde

Pomalu, ale jistě, se blíží lednový přestupový termín a opět se začíná spekulovat, kam by mohl odejít útočník Bayernu Mnichov Lukas Podolski. Ten však všechny překvapil a i přes zimu chce zůstat ve svém stávajícím klubu.

1. FC Köln na Podolského prý nemá peníze, nováček se brání

Lukas Podolski se o víkendu vrátil do Kolína nad Rýnem jako hráč soupeřova týmu, dres domácího klubu pak jen tak neoblékne. Nováček letošního bundesligového ročníku se zájmem o útočníka Bayernu Mnichov netajil a ve své snaze bude pokračovat, jenomže podle Bayernu na realizaci takového transferu nemá finanční prostředky...

Je to na Lukasovi, upozorňuje Klinsmann

Pro trenéra německé reprezentace Joachima Löwa je Lukas Podolski jasnou volbou, v klubu už ale 23letý útočník tak pevnou pozici nemá. Útočník Bayernu Mnichov na lavičce strávil velkou část loňské sezony a na jeho postavení se nic nezměnilo ani po příchodu Jürgena Klinsmanna...

Löw chválí Podolského

Trenér německé reprezentace Joachim Löw byl velice potěšen výkonem, jaký o víkendu podal proti Lichtenštejnsku jeho svěřenec Lukas Podolski. Ten je spojován s možným přestupem do Realu Madrid, ale na to teď nemyslí. "Nyní se soustředím jen a jen na reprezentaci," prohlásil k celé věci.

Köln spokojen, Poldi štasten

Köln v sobotní podvečer slavil návrat "ztraceného syna" Lukase Podolského, ač pouze na jedno utkání. V městě na Rýně totiž hrál přípravné utkání mnichovský Bayern.

Podolski zůstane, potvrdil Klinsmann

Nový trenér Bayernu Mnichov Jürgen Klinsmann znovu popřel spekulace o možném letním odchodu Lukase Podolského. Německý reprezentační útočník v uplynulé sezoně nepatřil do základní sestavy, Klinsmann s ním však počítá...

Podolského návrat do Kölnu nabývá na reálnosti

Lukas Podolski, který třemi góly zazářil na nedávno skončeném Euru, by od příští sezony mohl překvapivě hrát opět v Kölnu. Jeho návrat do týmu nováčka soutěže z mnichovského Bayernu nyní nabývá konrétních forem.

Frings láká Podolského do Werderu Brémy

Ligová sezóna v podání Lukase Podolského nebyla v dresu Bayernu Mnichov nic moc, ovšem Euro vyšlo německému útočníkovi o mnoho lépe. V zimě o Podolského hodně stály Brémy, pokud Bayern na 23letém hráči nebude chtít stavět, mohou se ho znovu pokusit získat.

Schweinsteiger ani Podolski nejsou na prodej

Němečtí reprezentanti Bastian Schweinsteiger s Lukasem Podolskim podávají na Euru výborné výkony, přestože během sezóny seděli v Bayernu často na lavičce. Oba dva upoutali pozornost několika klubů, německý mistr je ale prodat nehodlá.

Podolski se chce stát králem střelců

Německo táhne na Euru svými brankami útočník Bayernu Lukas Podolski. Ve střílení branek je zatím nejlepší Španěl David Villa, Podolski však věří, že oporu Valencie ještě předstihne. Nejraději by byl, kdyby se oba proti sobě postavili ve finále.

Podolského sledují Tottenham a Juventus

Lukas Podolski je důležitou součástí německé reprezentace na evropském šampionátu, zároveň se o něm mluví v souvislosti s odchodem z Bayernu Mnichov. 23letý útočník prozradil, že zájem o něho mají Tottenham a Juventus...

Podolski a Frings mají zdravotní problémy

Německo si včerejší výhrou nad Rakouskem sice zajistilo postup do čtvrtfinále evropského šampionátu, v jeho kabině ovšem nejlepší atmosféra nepanuje. Trenér Joachim Löw přišel hned o dva hráče základní sestavy a jejich start ve čtvrtečním zápase proti Portugalsku je hodně nejistý...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele