Podolski v zimě z Bayernu zřejmě neodejde

12.10.2008, 11:07
Aktuality
Pomalu, ale jistě, se blíží lednový přestupový termín a opět se začíná spekulovat, kam by mohl odejít útočník Bayernu Mnichov Lukas Podolski. Ten však všechny překvapil a i přes zimu chce zůstat ve svém stávajícím klubu.

23letému německému reprezentantovi se ale nelíbí množství příležitostí, které mu dává v současné době kouč Klinsmann. Ten totiž upřednostňuje dvojici Klose – Toni a tudíž se Podolski dostává na hřiště většinou až z lavice náhradníků a pokud se něco nezmění, s velkou pravděpodobností v létě odejde.

Pochopení ale nenachází ani u ředitele klubu Karla-Heinze Rummeniggeho. "Nerozumím tomu, co přesně Lukas chce. Jediné, co by jej mělo zajímat je skutečnost, že má s námi až do roku 2010 platnou smlouvu," prohlásil Rummenigge.

Podolski kritiku svého nadřízeného přijal, i přesto ale nadále přemýšlí o odchodu z Allianz arény. "Pan Rumminegge má samozřejmě právo kritizovat hráče. Co k tomu mohu říci je, že se stále plně soustředím pouze na Bayern. Je to ovšem pro mě těžké situace," prozradil Podolski pro německá média.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro mě je to nepochopitelný proč v Bayernu nehraje a to za prvé:v repre už asi 2-3 roky hraje a dává góly pravidelně(a dokázal,že umírozhodovat aprosadit se i v zápasech nejvyšší úrovně,s nejtěžšími soupeři), a za druhé:nezdá se mi,že bydvojice Tony Klose oplývala nějak úžasnou formou v součastné době.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč se tahle mého názoru zbytečná kauza dál rozvíjí, Bayern má 3 útočníky a přitom hraje na 2, to je potom jasné, že toho třetího neprodá...

Reagovat
Kapřík

Taky mi to moc nejde do palice, vždyť Podolski teď hraje mnohem víc a alternativa není žádná. Prostě uměle nafouknutý .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele