Podolski a Frings mají zdravotní problémy

17.06.2008, 20:18
Aktuality
Německo si včerejší výhrou nad Rakouskem sice zajistilo postup do čtvrtfinále evropského šampionátu, v jeho kabině ovšem nejlepší atmosféra nepanuje. Trenér Joachim Löw přišel hned o dva hráče základní sestavy a jejich start ve čtvrtečním zápase proti Portugalsku je hodně nejistý...

"Nad startem Lukase visí velký otazník a bude to napínavé až do konce. Lékařský tým udělá vše pro to, aby byl fit, ale ve druhém poločase proti Rakousku měl vážné problémy," komentoval Löw zranění autora tří branek Lukase Podolského, který si poranil lýtko.

Podolski není jediným čerstvě zraněným německým reprezentantem, za lékaři musel také Torsten Frings. V jeho případě se jedná o zlomené žebro.

"Uděláme všechno možné, aby mohl nastoupit, ale konečné rozhodnutí padne až před zápasem. Frings je velice důležitou součástí našeho týmu," řekl dále Löw.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak podolski by byl velka ztrata.......dal zatim 3 ze 4 branek nemcu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

3 dal a hrat musi mam na nej vsazeny ze bude mezi 3 nej strelci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski má smůlu mohl by být nejlepší střelec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele