Podolski zůstane v Kölnu, je přesvědčen Overath

Lukas Podolski v dresu Kozlů bojuje jen o záchranu a v médiích se objevila zpráva, že jej chce za patnáct milionů eur vykoupit Zenit Petrohrad. Bohatí ruští šampioni si ale budou muset nechat zajít chuť, ikona 1. FC Köln podle prezidenta klubu Wolfganga Overatha za žádných okolností neodejde...

Kroos chce získat Podolského místo v sestavě Německa

Toni Kroos o sobě dává výrazně vědět v Bayernu Mnichov a jeho dalším cílem je usadit se v základní sestavě německé reprezentace. Dvacetiletý záložník chce přesvědčit trenéra Löwa, že právě on je na levou stranu zálohy lepší volbou než stabilní člen sestavy Lukas Podolski.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

Propadákem bundesligy byly podle hráčů výkony Podolského

Výkony německého reprezentanta Lukase Podolského byly v anketě magazínu Kicker označeny za největší propadák uplynulé bundesligové sezony. V hlasování samotných hráčů dostal negativní podporu 30,9 procenta z nich.

Klose s Podolskim jsou bez formy, Löw jim ale věří

Trenér německé reprezentace Joachim Löw má před zveřejněním nominace na mistrovství světa o čem přemýšlet. Tradiční útočné dvojice Podolski, Klose se nedaří, jen na střídačce bývá další stabilní útočník Gomez. Místo nich střílejí v Bundeslize góly opomíjení Kießling a Kuranyi.

Löw počítá s Podolskim, o šanci na MS se na jaře bude prát i Kroos

Již za několik měsíců se v JAR uskuteční světový šampionát a s postupem času se tak stále častěji začne spekulovat o nominacích 32 zúčastněných zemí. Trenér německé reprezentace Joachim Löw pro MS počítá i s Lukasem Podolskim, šanci pak má řada dalších hráčů, mezi nimiž je i mladíček Toni Kroos...

Vůbec si nevytváříme šance, naříká Podolski

Köln před sezónou s velkou slávou koupil zpět z Bayernu Lukase Podolského, jenže ani německý reprezentant zatím nezažívá dobrý rok. Čtyřiadvacetiletý útočník má na svém kontě jediný gól a podobně špatné je to s produkcí celého týmu, ktrerý se zatím zmohl na sedm branek.

Podolski: Klinsmann mě nikdy nebral vážně

Lukas Podolski, který bude od nové sezony opět oblékat dres Kolína nad Rýnem, uvedl, že se mu hodně ulevilo, když vedení Bayernu Mnichov odvolalo v dubnu z pozice trenéra Jürgena Klinsmanna.

Stuttgart porazíme, nepochybují v Bayernu

Bayern sice ještě má šanci na titul, ale jeho osud je v rukách vedoucího Wolfsburgu. Mnichované mají ve vlastní moci pouze boj o druhou příčku, která zajistí přímý postup do Ligy mistrů. A hráči Bayernu nepochybují, že zápas proti Stuttgartu zvládnou.

Podolski přispěl do fondu fair play

Jako pokání za kontroverzi s kapitánem Michaelem Ballackem věnoval německý fotbalový reprezentant Lukas Podolski 5000 eur (zhruba 133 tisíc korun) do svazového fondu na podporu fair play. Třiadvacetiletý útočník se během středečního kvalifikačního duelu ve Walesu dostal s Ballackem do fyzického kontaktu a dokonce mu uštědřil lehký políček.

Mám z fotbalu zase radost, září Podolski

Sezóna Lukase Podolského se nevyvíjela vůbec dobře. V Bayernu i kvůli zraněním strádal, ale teď je všechno opačně. Mezi marody jsou jeho konkurenti a mladý útočník střílí góly. To chce potvrdit i v německé reprezentaci.

Bayern a Kolín se dohodly. Podolski přestoupí v létě

Bayern Mnichov a 1. FC Kolín po dlouhých jednáních dosáhly dohody ohledně přestupu Lukase Podolského. Německý reprezentant změní dres v létě, úřadující vítěz bundesligy za něj dostane deset milionů eur.

Bayern se s Kolínem o Podolském stále nedohodl

Protahovaný odchod Lukase Podolského z Bayernu Mnichov stále není uzavřen. Sám fotbalista by nejraději zamířil do Kolína, odkud do Bayernu přišel. Jednání mezi kluby stále probíhají, ale k dohodě zatím nedošlo.

Podolského návrat do 1. FC Köln dostává reálné obrysy

Lukas Podolski se zřejmě dočká návratu do 1. FC Köln. Německý reprezentant v Bayernu Mnichov nepatří do základní sestavy a o jeho odchodu se mluví již hodně dlouho. V Bavorsku dříve pochybovali o tom, že by letošní nováček německé nejvyšší soutěže měl dostatek finančních prostředků, nyní vše vypadá zcela jinak...

Bayern má zájem o Oliče. V létě by mohl nahradit Podolského

Bayern Mnichov na zimu posilování nechystá, ale v létě může být v kabině hodně rušno. Na odchodu je Lukas Podolski, jehož by mohl nahradit Ivica Olič. Chorvatskému útočníkovi končí v Hamburku smlouva a toho Bayern hodlá využít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele