Podolski si o místo v základní sestavě neřekl, je to jenom na něm

02.11.2008, 16:09
Aktuality
Lukas Podolski se v posledních zápasech prosadil do základní sestavy Bayernu Mnichov, není to však dáno jeho formou, ale zraněním Luky Toniho. Italský kanonýr se již brzy vrátí na hřiště a podle trenéra Jürgena Klinsmanna to bude znamenat jediné - Podolski opět usedne na střídačku...

"Pokud Lukas dostane šanci, poté musí dokázat, že se jí chce chopit. Ale z toho, co jsem za poslední čtyři měsíce viděl, se nedostane před Toniho a Kloseho. Vzhledem k jeho výkonům proti Frankfurtu a Wolfsburgu nemá v tuto chvíli šanci dostat se do základní sestavy," prohlásil Klinsmann.

Bayern včera dokázal porazit Arminii Bielefeld a Podolski konečně zamířil do černého, jeho proměněná penalta znamenala pojistku na výhru 3:1.

"Jenom Lukas si může ohraničit svou budoucnost. Musí se zapříčinit o to, aby mě při vybírání sestavy bolela hlava a ukázat, že se bez něho neobejdeme. Teď mu pomůže jenom úspěch," dodal Klinsmann.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
homeles8

chudák

Reagovat
madridcan

chudak on...mal by rozmyslat na klubom kde si aj nieco zahraje

Reagovat
ajurik

dost ostrá slova od Klinsmanna skoro jako by s ním nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by měl Klinsman někoho šetřit když neodvádí výkony na který má? V BAYERNU SE DŘE NA KREV A NEBO ZEMŘEŠ FOTBALOVĚ Podolski je skvělej fotbalista ale zatím to není ono

Reagovat
irik

Pravda, po těch kecech bych od něj čekal něco víc než proměněnou penaltu ...

Reagovat
homeles8

mel by prstoupit treba do HSV

Reagovat
homeles8

*prEstoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski si to musí srovnat v hlavě.zatím bohužel nemuže před TONIHO A KLOSEHO. každopádně přestup do jinýho klubu by nic nevyřešilo a věřím že Poldi se probudí je to takovej ve velkých uvozovkách Baroš FC BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
honziss

OT: Timo Hildebrand prý již není brankářem Valencie, některá španělská média dnes informovala, že se obě strany dohodly na předčasném ukončení smlouvy.

Tak jestli je tohle pravda, chci vidět tu bitku mezi týmy o zisk tohoto gólmana. Spíš tomu ale nevěřím.

Reagovat
irik

Jestli to není kachna, tak to vidim na stuttgart...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to viděl na Deutchland

Reagovat
honziss

Tak Stuttgart pochybuju. Mají Lehmanna, sice je pravda že je starší, ale byla by škoda kdyby ho nechali sedět. Jinak bych vsadil na to že to bude německý celek.

Reagovat
irik

Tak to, že to bude Německej klub mi přijde celkem jasný A ten lehmann vůbec nechytá nějak závratně, navíc timo je podle mě nerozchytaný a vůbec nemá formu, takže by vůbec nebylo na škodu dát ho ve stuttgartu do B a až by mu to začlo znovu jít tak ho šoupnout do A jako konkurenci lehmannovi, kterej stejně po sezóně skončí a pro stuttgart by byla škoda nechat si ujít tuhle situaci kdy můžou zadarmo získat kvalitního ne úpplně přestárlého g=olmana, který jim po odchodu právě hildebranda chybí ...

Reagovat
honziss

A nechtějí si Lehmanna nechat i na příští sezónu? Slyšel jsem že pár týdnů zpět, že prý je s ním spokojenost..

Tak samozřejmě by byla škoda nechat si to ujít takovu příležitost ho získat, zas na druhou stranu, kdoví jestli se Hildebrandovi bude chtít vrátit.

Reagovat
irik

V takovýhle situacích hráčům obvykle návrat prospěje A lehmann samozřejmě pokračovat chce, ale o neví kdy skončit , jak v klubu tak v repre Já hoi nemám rád, vždycky to byl ten druhej kdo se akorát navážel do toho kdo byl před nim, ke konci kariéry chytil fazónu , najednou byl on ten první, ale s kecama nepřestal, teď už je zas ten vzadu, ale místo toho aby řek, že je vděčnej za ty super léta, tak si pomalu stěžuje že není v reprezentaci ... a nechytá moc dobře, spíš průměrně ... a i příští sezónu? na to fakt nemá , takovej Oli byl sice trochu nervák( ) , ale uměl skončit , tenhle to neumí a proto

Reagovat
smazaný uživatel

já četl o tom, že se to týká jenom týmů z Německa, jinam by prý museli platit, ale nevím co na tom je (přecejenom bild je bild...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz na to nema, tak at jde jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

píšete že je chudák, ale když se podíváte, tak akorát teď za poslední 3 zápasy se mu dařilo... a ještě k tomu bielefeld, pdole kterého se dle mě nedá soudit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele