Köln bude bojovat o návrat Podolského

26.11.2008, 13:59
Aktuality
Lukas Podolski je v Bayernu Mnichov nespokojený a chce v zimě změnit klub. Toho by rád využil 1. FC Köln, útočníkův předchozí zaměstnavatel, a Podolského přivedl zpět. Jenže Bayern nechce německého reprezentanta nechat odejít.

23letý útočník dal svoji nespokojenost s malým herním vytížením v Bayernu na začátku týdne, jenže klubové vedení dalo záhy najevo, že s Podolskim počítá. Trenér Jürgen Klinsmann mu vzkázal, že se svou situací musí vyrovnat.

Podolski před dvěma roky přestoupil do Bayern z Kölnu a právě letošní nováček Bundesligy by reprezentační oporu rád vysvobodil ze současného trápení. Navzdory nezájmu o obchod ze strany úřadujícího mistra.

"Uděláme vše pro to, abychom ho přivedli zpátky domů. Je to náš úkol," uvedl prezident Kölnu Wolfgang Overath. Generální manažer Michael Meier doplnil, že je v kontaktu s Bayernem i samotným hráčem a rád by brzy začal jednat.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Koln na to nemá prachy Bayern by chtel hodne podle me pujde jinam do zahraniciuvidime.Ale kazdopadne je dobrej dost

Reagovat
Arne

Co ty o tom víš, jestli Köln má nebo nemá prachy...?

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě nemá, ale počítam, že při veřejné sbírce by se na podolskiho asi peníze našli

Reagovat
smazaný uživatel

To že vedení dalo najevo, že s ním počítá, neznamená, že trenér ho dal najevo, právě trenér je ten problém, proč Podolski nehraje. Jinak si myslím, že Köln ho nezíská, nebude mít dost peněz. Dalo se čekat, že tyhle problémy přijdou. V Bayernu ví, že Toni není nejmladšlí a proto ho i nechtějí pustit, navíc by ho museli prodat levněji než ho koupili, tím že nehraje za klub se mu určitě snížila tržní hodnota. Každopádně mu přeji hodně štěstí, bude ho potřebovat, rád bych ho viděl hrát za klub, který si víc váží než Bayern.

Reagovat
georgeo

vedení vždycky hráče chlácholí, aby neodcházeli, ale skutečnost bývá dost často odlišná. Tady to jde vidět, Klinsmann ho s klidným svědomím pustí, ale vedení na něm bude chtít trošku rýžovat prachy. Pořád je to hráč s velkým kreditem a stále v mladém věku, takže to nebude nejlevnější záležitost pro toho, kdo ho vykoupí ze zlaté klece.

Reagovat
irik

Ten problém není v trenérovi, ale v hráči ...

Reagovat
georgeo

pokud jenom v hráči, tak proč se mu v repre daří a v klubu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle otázku si taky kladu, ptz v jeho výkony v repre a v Bayenu jsou hodně rozdílný. Šance dostával, ale góly stejně nedával, takže by mě zajímnalo čím to je. Ale místo toho kecání by na sobě měl spíš makat.

Reagovat
georgeo

určitě , ta reprezentace ho drží na vodou, kdyby se mu nedařilo ani tam, tak potom drží hubu a krok

Reagovat
irik

Je, protože prostřídal 3 trenéry a nedařilo se mu ani pod jednim ... a to včetně Klinsiho, jehož byl v repre oblíbenec ...

Pro mě je chyba Podolského v tom, že místo toho, aby se snažil na hrišti tak kecá do novin jak je k němu každej nespravedlivej ... a takový v Bayernu nepotřebujem, takže jak řikam , táhni Poldi ...

Reagovat
smazaný uživatel

To už mu říkali tolikrát, že s ním počítají a pořád nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže teď se konečně taky odhodlali bavit o tom s bayernem

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi věřte mi, v tomhle se vyznam....Podolskimu se v nároďáku daří, protože tam hraje jinej styl než v Bayernu a po pravdě řečeno...Vždycky když dostane c FCB šanci, tak zahraje totální h****.....Bohužel to tak je, chtěl bych ho v mém týmu udržet, ale asi bude muset jít jinam

Reagovat
georgeo

tak proč se mu nedaří v Bayernu pod Klinsmannem a v reprezentaci na MS to šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

eh, asi tam nebyla taková konkurence a nebyl tak pod tlakem?

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem Poldi!Hlavně ať za něl Bayern dostane aspoň 20 mega a přivede někoho,kdo chce hrát a ne žvanit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele