Další články

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Brankář Laštůvka prodloužil smlouvu v Ostravě

Devětatřicetiletý brankář Jan Laštůvka podepsal novou smlouvu v Ostravě. Kapitán Baníku prodloužil kontrakt i na příští sezonu. Klub o tom informoval v tiskovém prohlášení.

Laštůvka bude po operaci kolena chybět Baníku několik týdnů

Ostravský gólman Jan Laštůvka podstoupil operaci kolena. Devětatřicetiletý kapitán a opora Baníku může scházet několik týdnů. Laštůvka se podrobil artroskopickému zákroku zraněného kolena, kvůli kterému nemohl chytat v nedělním utkání se Spartou.

Laštůvka prodloužil kontrakt v Baníku Ostrava

Brankář Jan Laštůvka bude minimálně až do konce příští sezony hráčem Ostravy. Osmatřicetiletý brankář dnes v Baníku podepsal nový kontrakt do poloviny roku 2022.

Laštůvka byl rád, že Baník udržel v boji o poháry kontakt

Brankář Jan Laštůvka pomohl fotbalistům Ostravy čistým kontem k remíze 0:0 v Liberci, která Baníku v posledním kole základní části zajistila účast ve skupině o titul. Nyní už se zkušený gólman těší na první kolo nadstavby, do níž slezský celek vstoupí v sobotu domácím zápasem s obhájcem titulu Slavií, se kterou nedávno remizoval 2:2.

Baroš pokračuje, Ostrava prodloužila smlouvu i s Laštůvkou

Kapitán Ostravy Milan Baroš pokračuje v kariéře. Sedmatřicetiletý útočník uzavřel s vedením Baníku smlouvu na další sezonu, stejně starý brankář Jan Laštůvka podepsal kontrakt na dva roky. Klub o tom informoval na svém webu.

Ostrava podle Laštůvky dostala gól z rohu, který neměl být

Brankář Jan Laštůvka se zlobil, že hráči Ostravy dostali v ligovém šlágru na Spartě v 39. minutě vyrovnávací gól na 1:1 z rohového kopu, který neměl být. Navíc po půlhodině měl podle něj později vyloučený Lukáš Štetina dostat za faul na hostujícího Milana Baroše rovnou červenou a ne žlutou kartu. Na rozhodčího ale porážku svalovat rozhodně nechtěl, Baník si podle něj za prohru 2:3 mohl sám.

Zpátky už se nechci dívat, řekl Laštůvka poté, co vychytal Slavii

Před osmi měsíci Slavii v tichosti opouštěl, dnes jí gólman Jan Laštůvka už v dresu Ostravy přehradil cestu k vítězství. Šestatřicetiletý brankář Baníku se proti svému bývalému mužstvu ukázal v oslnivé formě a vedle střelce dvou branek Martina Filla byl klíčovým hráčem Ostravy ve vítězném utkání proti lídrovi tabulky.

Slavia pod Trpišovským změnila kurz. Nesmíme ale uhnout, ví před jarem kouč

Pražská Slavia prošla přes zimu výrazným "poliberečtěním" a pomalu vstřebává náročný způsob hry, který vyžaduje kouč Jindřich Trpišovský. Ten zkouší s týmem vícero rozestavení a chce se přiblížit totálnímu fotbalu. Na co to bude na jaře sešívaným stačit?

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Brankář Laštůvka opustil Slavii a vrátil se do Ostravy

Jan Laštůvka po půl roce předčasně ukončil angažmá v pražské Slavii a přestoupil do Ostravy, kam se vrací téměř po 14 letech. S Baníkem dnes podepsal smlouvu na rok a půl s následnou opcí.

Slavia odletěla do Dubaje bez Laštůvky, který jedná o odchodu

Slavie dnes odletěli na soustředění do Dubaje bez brankáře Jana Laštůvky, který podle webu úřadujícího mistra jedná o odchodu z pražského klubu. Ve čtyřiadvacetičlenném výběru trenéra Jindřicha Trpišovského jsou také čerstvé zimní posily z Liberce gólman Ondřej Kolář a obránce Ondřej Kúdela i útočník Stanislav Tecl...

Baník získal do útoku Diopa, blízko je i Fillův příchod

Fotbalisty Baníku Ostrava posílí senegalský útočník Dame Diop, který přestupuje ze Zlína, kde mu na konci roku končila smlouva. Autor devíti ligových gólů dnes podepsal s Baníkem dlouhodobý kontrakt. Blízko přestupu do ostravského klubu je také bývalý reprezentant Martin Fillo z Teplic. Jeden z nejproduktivnějších hráčů české soutěže je domluvený na podmínkách, podle teplického klubu bude přestup během vánočních svátků dotažen.

Laštůvka litoval, že při gólové střele Koláře měl zakrytý výhled

Šlágr 13. kola první ligy mezi Plzní a Slavií (1:0) v 79. minutě rozhodla dalekonosná střela Daniela Koláře. Gólman Pražanů Jan Laštůvka se za míčem padajícím nad ním přesně pod břevno jen ohlédl a po utkání vysvětlil, že mu v zákroku zabránil zakrytý výhled.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele