Do té doby neměli nic, litoval Laštůvka dvou gólů do "šatny"

Brankář Jan Laštůvka si v prvním poločase pořádně nesáhl na míč a mezi 41. a 44. minutou ho musel dvakrát lovit ze sítě. Po přestávce ale fotbalisty Slavie podržel a přispěl k cenné remíze 2:2 ve 3. kole Evropské ligy ve Villarrealu. Navzdory ztracenému vedení 2:0 nerozhodný výsledek bral.

Laštůvka: Ještě nejsme spokojeni, náš sen je skupina Ligy mistrů

Brankář Jan Laštůvka chyboval při úvodním inkasovaném gólu, a proto byl rád, že fotbalisté Slavie nakonec v odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Borisově vydřeli díky brance vstřelené venku postup. S jistotou účasti v hlavní fázi Evropské ligy se nechce spokojit a doufá, že Pražané projdou i přes 4. předkolo do základní skupiny Ligy mistrů.

Laštůvka je dvacátým členem Klubu ligových brankářů se 100 nulami

Bývalý reprezentant Jan Laštůvka se stal dvacátým členem Klubu ligových brankářů se sto a více vychytanými nulami v nejvyšších soutěžích. Jubilejní 100. čisté konto si připsal v sobotním utkání prvního ligového kola, v němž pomohl pražské Slavii k výhře 1:0 nad Teplicemi.

Laštůvka už nečekal, že si ještě bude moci zachytat poháry

Brankář Jan Laštůvka už nečekal, že si ještě bude moci zachytat v evropských pohárech. Čtyřiatřicetiletý gólman se však po nedávném odchodu z Karviné do pražské Slavie a následném přestupu Jiřího Pavlenky do Brém stal jedničkou úřadujícího českého šampiona a chystá se s ním na kvalifikaci Ligy mistrů.

Brankář Laštůvka podepsal smlouvu ve Slavii

Brankář Jan Laštůvka po vypršení smlouvy v Karviné odešel do pražské Slavie, kde podepsal dvouletý kontrakt. Úřadující mistr o tom informoval na svých internetových stránkách.

Laštůvka si užívá, že na stadion konečně dojíždí z domova

Po šestnácti letech si fotbalový brankář Jan Laštůvka zachytal znovu v karvinském dresu a nováčkovi soutěže v domácí ligové premiéře pomohl k remíze 1:1 s Brnem. A to i díky tomu, že v závěru prvního poločasu zmařil sólový průnik Francise Litsingiho.

Karvinou posílil brankář Laštůvka

Karvinské fotbalisty posílil brankář Jan Laštůvka. Čtyřiatřicetiletý bývalý reprezentační gólman se s vedením prvoligového nováčka dohodl na roční smlouvě. Do české nejvyšší soutěže se vrací po 12 letech.

Brankář Laštůvka je na testech v Darmstadtu

Bývalý reprezentační gólman Jan Laštůvka zkouší štěstí v bundesligovém Darmstadtu. Čtyřiatřicetiletý brankář, kterému skončila smlouva v ukrajinském Dněpropetrovsku, by měl s německým klubem absolvovat část přípravy v tomto týdnu.

Neapol nás trochu podcenila, myslí si gólman Dněpru Laštůvka

Hráči Dněpru Dněpropetrovsk jsou postrachem favoritů v Evropské lize. Přešli přes Olympiakos Pireus nebo Ajax Amsterodam, nyní v semifinále svrhli z cesty i Neapol. Ukrajinský klub s brankářem Janem Laštůvkou a obráncem Ondřejem Mazuchem má na dosah historický úspěch v evropském poháru. Laštůvka ČTK řekl, že Neapol doplatila na to, že ukrajinského soupeře zřejmě trochu podcenila.

Laštůvka prodloužil smlouvu s Dněprem

Český gólman Jan Laštůvka bude dále působit v ukrajinském Dněpropetrovsku. Dvaatřicetiletý brankář dnes s účastníkem Evropské ligy prodloužil smlouvu o rok a půl.

Mazuch s Laštůvkou si zahrají s Dněpropetrovskem o Ligu mistrů

Čeští fotbalisté Jan Laštůvka s Ondřejem Mazuchem se mohou těšit na třetí předkolo Ligy mistrů. S Dněprem Dněpropetrovsk si nedělním vítězstvím 3:1 nad Metalurgem Doněck pojistili druhé místo v ukrajinské lize a po letech odsunuli z účinkování ve vybrané evropské společnosti Dynamo Kyjev.

Laštůvka je po artroskopii kolena, podzim pro něj skončil

Brankář Jan Laštůvka dnes podstoupil artroskopii kolena a podzimní část sezony už pro něj pravděpodobně skončila. Jednatřicetiletého gólmana širšího kádru české reprezentace nyní čeká několik dnů regenerace a pak pozvolný návrat k tréninku.

Reprezentaci bude v závěru kvalifikace MS chybět Rosický

Reprezentace se bude muset v závěrečných dvou zápasech kvalifikace mistrovství světa na Maltě a v Bulharsku obejít bez kapitána Tomáše Rosického. Záložník Arsenalu se omluvil na přání svého klubu, protože není úplně fit. Dočasný trenér národního týmu Josef Pešice místo něj povolal sparťana Bořka Dočkala.

Brankář Laštůvka i přes zlepšený stav zůstává v nemocnici

Navzdory zlepšenému zdravotnímu stavu po operaci břicha zůstává český reprezentační gólman Jan Laštůvka v nemocnici. Třicetiletý brankář ukrajinského Dněpropetrovsku podstoupil chirurgický zákrok minulou středu v Oděse poté, co ho v pohárovém utkání s místním Černomorcem nešetrným zákrokem zranil domácí hráč.

Brankář Laštůvka je po operaci břicha a má po sezoně

Pro Jana Laštůvku z ukrajinského Dněpropetrovsku skončila sezona. Třicetiletá česká reprezentační dvojka utrpěla ve středečním semifinále poháru v Oděse zranění v břišní oblasti a musela ještě večer po utkání podstoupit operaci, kterou lékaři chtěli vyloučit možnost vnitřních poranění.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele