Laštůvka definitivně hráčem West Hamu

Fotbalový gólman Jan Laštůvka odchází ze Šachtaru Doněck do West Hamu. Desátý celek anglické ligy získal šestadvacetiletého brankáře na roční hostování s opcí, které dnes Laštůvka po zdravotních prohlídkách zpečetil podpisem smlouvy.

Laštůvka prošel testy a podepíše smlouvu

Ročnímu hostování českého brankáře Jana Laštůvky ve West Hamu United už nic nebrání. Karvinský odchovanec dnes v londýnském klubu absolvoval zdravotní testy a jeho angažmá bude v neděli stvrzeno podpisem smlouvy.

Laštůvka: Chci chytat pravidelně

K hostování Jana Laštůvky ve West Hamu zbývají jen formality, někdejší opora Baníku Ostrava tak již mluví o svých ambicících v londýnském celku.

Laštůvka se přiblížil angažmá ve West Hamu

Jan Laštůvka je blízko angažmá v londýnském West Hamu. Šestadvacetiletý gólman ukrajinského mistra Šachtaru Doněck i oba kluby se dnes dohodli na všech bodech smlouvy o ročním hostování s opcí a transfer je nyní podmíněn už jen úspěšnými zdravotními testy, ke kterým Laštůvka v pátek odletí do Londýna.

Odchod brankáře Laštůvky do West Hamu se zadrhl

Kvůli předkupnímu právu ve smlouvě o ročním hostování zřejmě vázne odchod gólmana Jana Laštůvky do anglického West Hamu, který už byl v pondělí takřka na spadnutí. Šestadvacetiletý brankář proto zatím zůstává v Šachtaru Doněck.

Brankář Laštůvka si poranil stehenní sval

Kvůli zraněnému stehennímu svalu nedochytal český brankář Jan Laštůvka z Bochumi dnešní bundesligový zápas s fotbalisty Herthy Berlín. Teprve nedělní podrobné vyšetření v nemocnici však určí, jak dlouho bude pětadvacetiletý gólman svému celku scházet.

Laštůvka pozvánku do reprezentace vůbec nečekal

Když před lety zářil v Šachtaru Doněck v Lize mistrů, pozvánky do reprezentace se mu vyhýbaly. Jan Laštůvka se do národního týmu prosadil až z německé Bochumi, průměrného bundesligového klubu. "Vůbec jsem to nečekal," řekl dnes Laštůvka v telefonickém rozhovoru pro ČTK.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele