Další články

Kolář ukončil kariéru, v Plzni bude mít na starost mládež

Bývalý reprezentant Daniel Kolář ukončil v 33 letech kariéru. Zůstává ve Viktorii Plzeň, kde bude sportovním manažerem mládeže. Jako hráč získal s klubem pět ligových titulů, jednou domácí pohár a dvakrát český Superpohár. Byl také u všech tří účastí Plzně v základní skupině Ligy mistrů.

Záložník Kolář odehrál v neděli poslední utkání za Plzeň

Záložník Daniel Kolář odehrál v nedělním ligovém souboji proti Ostravě poslední zápas v dresu Viktorie Plzeň. Třiatřicetiletému středopolaři vyprší na konci června smlouva a o jeho dalším angažmá není v tuto chvíli jasno. Klub o tom informoval na svém webu. Po duelu s Baníkem se s Plzní rozloučil rovněž Marek Bakoš, který ukončil kariéru.

Plzeňský Kolář je po operaci, vrátí se nejdřív na jaře

Plzeňský Daniel Kolář už si ve zbytku podzimu nezahraje. Třiatřicetiletý ofenzivní záložník v tomto týdnu absolvoval operaci Achillovy šlachy a podle trenéra Viktorie Pavla Vrby se vrátí na trávníky nejdříve na jaře.

Plzeň potrestala Koláře za chování na filmovém festivalu pokutou

Daniel Kolář dostal od vedení Viktorie Plzeň pokutu ve výši několika měsíčních platů, jelikož hrubě porušil interní pravidla mistrovského klubu. Důvodem je chování bývalého reprezentanta během filmového festivalu v Karlových Varech, kde se podle deníku Blesk opil a narušil módní přehlídku.

Před pauzou jsme tuhle výhru potřebovali, těšilo Koláře

Ačkoli Plzeňští v dnešním ligovém utkání se Zlínem nezvedali fanoušky ze sedadel jako ve čtvrtečním duelu Evropské ligy se Sportingem, připsali si výhru 1:0, která je pro ně velmi důležitá. Konečně na jaře v lize naplno bodovali a po předchozích třech ztrátách se uklidnili. Mají tak pohodu na práci během reprezentační přestávky.

Jaro bude přes velký náskok náročné, shodli se Hubník s Kolářem

Přestože hráči Plzně po podzimu vedou prvoligovou tabulku o 14 bodů před druhou Slavií a třetí Olomoucí, obránce Roman Hubník a záložník Daniel Kolář luxusní náskok nepřeceňují a očekávají náročné jaro. Vedle titulu je pro oba velkou motivací i potenciální přímý postup do skupiny Ligy mistrů.

Kolář: Góly proti Spartě a Slavii jsou pro mě zadostiučiněním

Plzeňský záložník Daniel Kolář před třemi týdny rozhodl gólem o výhře 1:0 na Spartě, stejný výsledek zařídil Viktorii i ve šlágru 13. ligového kola se Slavií. Dvaatřicetiletý fotbalista své branky bere částečně jako zadostiučinění, protože cítil, že po letním návratu z Turecka do Plzně mu hodně lidí nevěřilo.

S Karvinou jsme měli opravdu problém, připustil Kopic

Plzeňští hráči zvládli další těžkou překážku. Ustáli tlak Karviné, odvezli si už dvanáctou výhru v sezoně a zůstali stoprocentní. Opět tak vytvořili tlak na druhou Slavii, se kterou se utkají v příštím kole, kdy už mohou udělat velký krok k titulu.

Plzeňský Kolář byl rád, že konečně dal gól Spartě

Záložník Daniel Kolář byl rád, že se v 21. soutěžním utkání proti Spartě konečně dočkal prvního gólu do sítě soupeřova celku. Bývalý hráč Pražanů zařídil přesnou hlavičkou ze závěru první půle výhru plzeňských fotbalistů 1:0 na Letné, rivala ale ještě z boje o titul neodepisuje, byť na něj Viktorii navýšila náskok na patnáct bodů.

Podle Koláře jsou nejtěžší zápasy, v nichž se od Plzně čeká výhra

Plzeňští sice v zápase sedmého kola ligy vedli už po čtvrthodině o dvě branky, v druhém poločase se ale o tři body museli strachovat. V závěru prvního dějství Zlín snížil po vlastním gólu stopera Tomáše Hájka a po změně stran hosté převzali aktivitu, bodů se však nedočkali.

Kolář po domácí výhře 3:1 vidí postupové vyhlídky pozitivně

Plzeňským se podařilo ve 4. předkole Evropské ligy otočit od 8. minuty nepříznivě se vyvíjející domácí utkání s Larnakou, když vítězný druhý gól vstřelil Daniel Kolář. Ten po výhře 3:1 vidí postupové vyhlídky nadějně, zároveň ale varuje před technickou vyspělostí kyperského soupeře.

Kolář se po necelém roce vrátil do Plzně, klub získal i Řezníčka

Plzeňští hráči dnes získali dvě posily. Na západ Čech se po necelém roce vrátil bývalý reprezentační záložník Daniel Kolář, který s druhým týmem uplynulé ligové sezony uzavřel dvouletou smlouvu. Na tři roky se Viktorii po přestupu z Brna upsal útočník Jakub Řezníček.

Kolář si na jaře v Turecku nezahraje a bude trénovat individuálně

Daniel Kolář si na jaře za Gaziantespor nezahraje. Jelikož se kvůli vysokému počtu cizinců nevešel na soupisku tureckého týmu pro druhou část sezony, dohodl se s klubem na placeném volnu a následující tři měsíce se bude individuálně připravovat v Čechách.

Kolář s Rajtoralem po přestupu: Nastal čas otočit stránku

V Plzni končí jedna éra. Odchodem Daniela Koláře a Františka Rajtorala do tureckého Gaziantepsporu přišla Viktoria o další dva ze strůjců nejúspěšnějšího období v historii klubu. Oba ale nyní čeká nová výzva a věří, že ve svých kariérách ještě neřekli poslední slovo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele