Rezek: Doma mě dlouho neuvidí

Plzeňští fotbalisté si v dalších dnech s životosprávou profesionálních sportovců moc tykat nebudou. Hned poté, co si po výhře nad Ostravou zajistili první ligový titul v historii, se chystali vrhnout do víru velkých oslav. Od trenéra Vrby dostali hráči volno až do úterního odpoledne. Plzeňany dnes večer čekala první část oslav s fanoušky na Náměstí Republiky, kam se vypravili v otevřeném autobuse od stadionu.

Kolář: Snad budeme mít po Spartě dál všechno ve svých rukách

V posledních čtyřech zápasech získali plzeňští fotbalisté jen pět bodů a jedinou výhru, ale jejich ofenzivní tahoun Daniel Kolář odmítá, že by byl vedoucí tým ligy před sobotním soubojem s nejbližším pronásledovatelem Spartou v krizi. Kolář nevnímá souboj proti svému bývalému klubu ani jako klíč k titulu.

Tvůrce plzeňského zvratu Kolář chtěl dokázat, že patří do sestavy

Na podzim patřil k hlavním strůjcům plzeňského vítězného tažení první ligou, ale při jarní premiéře proti Hradci Králové Daniel Kolář důvěru nedostal. V ofenzivě vedoucího týmu tabulky došlo přes zimu k několika změnám a jednou z obětí se stal i autor devíti podzimních gólů. Střelecky se prosadil i dnes, ale až jako střídající hráč.

Kolář ve všech sestavách

Plzeňský záložník Daniel Kolář je jediným fotbalistou, který se po 7. kole první ligy dostal do sestav všech devíti médií, z nichž se tvoří jedenáctka All Stars Media. Zasloužil se o to dvěma góly do sítě Českých Budějovic, kterými lídrovi tabulky zařídil výhru 3:0.

Kolář Plzni proti Bohemians pomohl gólem, ale asi jej čeká pokuta

Minutu před přestávkou dnešního duelu s Bohemians 1905 si plzeňský záložník Daniel Kolář užíval ovace tribun, když svému týmu pomohl důležitou vedoucí brankou ke konečnému vítězství 2:1. Po zápase mu ale do smíchu moc nebylo, když se dozvěděl, že mu trenér Pavel Vrba asi udělí pokutu.

Plzeňský Kolář je po operaci kolena, ale jaro stihne

Týden po operaci kolena se Daniel Kolář začíná pozvolna zapojovat do přípravy s plzeňskými fotbalisty. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník minulé pondělí podstoupil artroskopický zákrok, který vyspravil drobné poranění vnitřního menisku. Kolářova pauza však nemá být dlouhá

Konečně bránil celý tým, pochvaloval si plzeňský záložník Kolář

Výrazné vítězství na Bazalech překvapilo i plzeňského střelce Daniela Koláře. Sám ani netušil, že Plzeň v Ostravě nevyhrála už deset let. Autor dvou branek po utkání prohlásil, že při první jarní výhře bylo nejdůležitější, že bránil celý tým.

Daniela Koláře testuje Cardiff

Waleský klub Cardiff City, který ve druhé anglické lize bojuje o postup do Premier League, zkouší plzeňského ofenzivního záložníka Daniela Koláře. Třiadvacetiletý hráč dnes s týmem absolvoval první trénink a ve středu by měl nastoupit k přípravnému utkání proti Merthyru Tydfil. Pokud Kolář na testech zaujme, mohl by do Cardiffu v létě přestoupit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele